Kuinka läpäistä AP -kurssin tarkastus

main_magnify.jpg

Haluatko oppia AP: n auditointiprosessin yksityiskohdat? Olet onnekas. Olitpa uusi opettaja tai vasta AP: ssä, tarkista tämä opas varmistaaksesi, että kurssisi hyväksytään! Selitämme tarkasti tarkastusprosessin, mukaan lukien kuinka AP -kurssit tarkistetaan, miten voit lähettää auditointisi ja kuinka kirjoittaa asianmukainen opetusohjelma.

päivitys-1672349_640Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

tiivistelmä upokkaasta 3

Mikä on kurssin tarkastus? Miksi tarvitset sitä?

AP -kurssin auditointi sallii koulun antaa kurssille virallisesti AP -merkin. Virallisen AP -merkinnän omaavien luokkien pitäminen on tärkeää oppilaidesi transkriptioille, varsinkin jos he hakevat arvostettuja kouluja ja apurahoja. AP -etiketti osoittaa korkeakouluille ja apurahatyöryhmille, että koulusi kurssit ovat erittäin tiukkoja.

Se sanoi, kurssilla ei tarvitse olla koulusi virallista AP -tunnusta, jotta vastaavat AP -kokeet voidaan tilata. Voit esimerkiksi opettaa kurssin, jonka otsikko on vain Yhdysvaltain historia, ja tilata silti AP United States -kokeen luokallesi vuoden lopussa. Mutta yleensä, jos opetat kurssia, jonka tavoitteena on, että oppilaasi suorittavat AP -kokeen, kannattaa käydä läpi auditointi saadaksesi AP -merkin parantaaksesi oppilaidesi transkriptioita.

AP -kurssi auditoidaan kerran vuodessa, mutta se on raskainta, kun kurssi hyväksytään ensimmäisen kerran. Joka vuosi ensimmäisen tarkastuksen jälkeen käydään läpi nopea uusintaprosessi.

Ensimmäisen tarkastuksen aikana lähetät AP -kurssin yksityiskohtaisen opetussuunnitelman sekä AP -kurssin tarkastuslomakkeen tarkistettavaksi. Tämän oppaan loppuosassa käymme läpi ensimmäisen tarkastusprosessin, selitämme uudelleen auditoinnin ja annamme lopuksi vinkkejä opetussuunnitelman kirjoittamiseen ensimmäistä tarkastusta varten.

Mitä tapahtuu ensimmäisen tarkastuksen aikana?

Ensimmäisessä tarkastuksessa luot online -tilin College Boardille ja lähetät AP -kurssin tarkastuslomakkeen ja kopion opetusohjelmasi (lisätietoja prosessista alla). Kun kurssin auditoinnin järjestelmänvalvoja on hyväksynyt lomakkeen, opetusohjelmasi lähetetään ulkopuoliselle korkeakoulun tiedekunnan tarkastajalle, joka hyväksyy sen. Opit, onko kollegion hallitus hyväksynyt kurssin 60 päivän kuluessa lomakkeiden lähettämisestä. Jotta kurssi hyväksytään, opetussuunnitelman on osoitettava selvästi, että kaikki AP -kurssin opetussuunnitelman vaatimukset sisältyvät luokkaan.

Ensimmäisessä tarkastelussa on kaksi mahdollista tulosta:

1. Hyviä uutisia: Tarkastajasi havaitsee, että opetusohjelmasi täyttää kaikki vaatimukset ja että luokkasi on hyväksytty. Saat ilmoituksen sähköpostitse, ja sitten olet valmis tarkastusprosessiin!

body_approved.jpg

Hyviä uutisia!

2. Huonot uutiset: Arvioija ei usko, että opetusohjelmasi täyttää tai ylittää vaatimukset, ja opetussuunnitelmasi siirretään vanhemmalle arvioijalle. Jos vanhempi arvioija suostuu, vanhempi arvioija lähettää sinulle sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, miksi opetussuunnitelmaasi ei hyväksytty. Voit sitten tarkistaa ja lähettää opetussuunnitelmasi palautteen perusteella. Jos tarkistetun opetusohjelman lähettämisen jälkeen tarkastajat eivät vieläkään usko, että opetussuunnitelmasi täyttää vaatimukset, oppilaitoksen hallitus antaa opetussuunnitelman neuvonantajan, joka antaa lisäehdotuksia opetussuunnitelmasi tarkistamisesta.

Sinulla on sitten kolmas ja viimeinen mahdollisuus tarkistaa ja lähettää opetussuunnitelma. Jos kurssiasi ei hyväksytä kolmannella yritykselläsi, sitä ei hyväksytä kyseiselle vuodelle. (Koulusi voi edelleen tilata ja hallinnoida kyseisen aiheen AP-kokeita tarkastustuloksista riippumatta.) Voit lähettää materiaalit uudelleen luvan saamiseksi ensi vuodesta alkaen.

Kuinka aloittaa ensimmäinen tarkastus

Aloittaaksesi sinun on luo online AP Course Audit -tili College Boardissa . Tämän tilin kautta voit lähettää kurssin tarkastuslomakkeen ja opetussuunnitelmasi.

AP -kurssien tarkastuslomake sisältää tiedot luokasta, koulustasi, piiristäsi ja opiskelijoistasi. Se on melko yksinkertaista, eikä sen pitäisi kestää muutamaa minuuttia kauempaa.

Opetussuunnitelmassa voit kuvata kurssiasi yksityiskohtaisesti ja selittää, kuinka se täyttää AP -ohjeet. Asianmukaisen opetussuunnitelman kirjoittaminen on tarkastusprosessin tärkein ja aikaa vievin osa.

Tarkastuksen aikana College Board ei katso taustaasi tai valtuuksiasi opettajana, ja se ei vaadi erityistä ammatillista kehitystä, jotta voit saada kurssin sertifioinnin - he vain tarkistavat, vastaako kurssisi AP -luokan tavoitteita.

Ja jos olet huolissasi, College Hallitus ei tule satunnaisesti sisään vuoden aikana ja seuraamaan todellista luokkaa - sinun tarvitsee vain saada opetusohjelma oikein! Alla kerromme, miten kirjoitetaan sopiva opetusohjelma.

Uusintatarkastus

Teknisesti, vaikka kurssisi on hyväksytty, sinun on silti tehtävä auditointi joka vuosi uudelleen, jos haluat, että luokkasi säilyttää AP-arvon. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä paljon työtä uudelleenvaltuutuksen saamiseksi.

Kun olet saanut ensimmäisen hyväksynnän, sinun ei tarvitse lähettää uudelleen kurssin tarkastuslomaketta tai opetusohjelmaa, ellei kurssisi muutu merkittävästi, AP -kurssi muuttuu tai uusi opettaja saa luokan.

Elokuun alusta alkaen Course Audit -järjestelmänvalvojat voivat uusia AP -luokkia seuraavalle vuodelle online -AP Course Audit -tiliensä kautta. Jos et ole varma, kuka koulusi kurssien tarkastuksen järjestelmänvalvoja on, kysy osastosi päälliköltä tai joltakin koulusi hallinnolta.

body_paperwork-1.jpg

Kurssin tarkastuksen ylläpitäjä on luultavasti joku, joka ei välitä paljon paperityöstä.

Lyhyesti, kurssi on hyväksyttävä uudelleen ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään, ellet tee suuria muutoksia tai vaihda kurssia koulussa.

Jos uusi opettaja on määritetty olemassa olevaan AP -luokkaan, hänen on lähetettävä kurssin tarkastuslomake ja opetusohjelma uudelleen. He voivat kuitenkin käyttää vanhan opettajan opetussuunnitelmaa, joten hyväksymisprosessin pitäisi olla melko nopea.

Opintojaksosi kirjoittaminen

Kuten edellä mainittiin, AP -kurssien tarkastus on vain lomakkeen ja opetusohjelmasi lähettäminen opetussuunnitelma on tärkein työ, joka sinun on suoritettava.

Löydät yksityiskohtaisia ​​tietoja jokaisesta AP -luokasta, mukaan lukien opetussuunnitelman ja esimerkkiohjelmien tarkistuslista, Juuri täällä . Käytä ehdottomasti tätä sivua, kun kirjoitat opetusohjelmaasi!

Tämä opas keskittyy AP Englanti-kieleen, joka on suosituin AP-luokka, mutta käymme läpi yleisen opetussuunnitelman kirjoittamisprosessin, jota voit käyttää missä tahansa AP-luokassa.

Katso ensin oppilaitoksen opetusohjelman esimerkki luokallesi. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mitä College Board etsii opetusohjelmassasi. Oppaana oppilaitoksen hallitus on julkaissut neljä esimerkkiohjelmaa AP: n englannin kielelle:

Esimerkki 1

Esimerkki 2

Esimerkki 3

Esimerkki 4

Ensimmäinen asia, jonka luultavasti huomaat näissä opetusohjelmissa, on kansilehti, jossa luetellaan kaikki opetussuunnitelman pisteytysosat ja missä ne käsitellään:

Screen_shot_2015-09-30_at_2.53.46_PM.png

Screen_shot_2015-09-30_at_2.53.53_PM.png

Lähde: College Board

Kansilehteä ei tarvita opetussuunnitelman lähettämiseen , mutta sen käyttäminen voi auttaa sinua seuraamaan erilaisia ​​vaatimuksia, jotka sinun on täytettävä oppitunnillesi. Jos olet hukkua luokkasi vaatimuksiin, tämän kansilehden kaltaisen järjestäjän käyttäminen voi olla uskomattoman hyödyllistä. Voit saada esimerkkisivun jokaiselle AP -luokalle siirtymällä kunkin luokan verkkosivulle, joka on linkitetty yllä.

Sinun on kirjoitettava opetusohjelma, joka selittää luokkasi tehtävät, rakenteen ja lukulistan niin, että se sopii AP -ohjeisiin. Siitä tulee melko pitkä - vähintään 10 sivua - joten varmista, että varaat laatuaikaa sen kirjoittamiseen.

Sen lisäksi, että käytät oppaana College Boardin verkkosivustolla olevia esimerkkejä, voit ottaa yhteyttä myös toiseen koulusi AP -opettajaan saadaksesi tietää, miten he lähestyivät opetusohjelmaansa. Heillä saattaa olla vinkkejä kollegion hallituksen hyväksymän opetussuunnitelman kirjoittamiseen tai heillä on enemmän sisäpiiritietoa tarkastusprosessista.

Jos olet huolissasi siitä, että sinulla voi olla vaikeuksia noudattaa tätä uskomattoman yksityiskohtaista opetussuunnitelmaa, älä stressaa. College Board ei ole koskaan vastuussa tästä opetusohjelmasta, joten sinun ei tarvitse noudattaa sitä kirjaimellisesti. Muista lopuksi, että sinulla on kaksi uutta mahdollisuutta tarkistaa opetussuunnitelmasi, jos se ei läpäise tarkastusta ensimmäistä kertaa.

College Boardin itsearvioinnin tarkistuslistan käyttäminen

Kun olet kirjoittanut opetusohjelmasi, käy läpi itsearvioinnin tarkistuslista, jonka College Board on laatinut luokallesi. (Löydät kaikki AP -kurssin tarkistuslistat yllä olevasta linkistä.) Lue luettelon kohteet läpi ja varmista, että opetussuunnitelmasi koskee kaikkia. Kansilehden lisäksi tarkistuslistan tarkistamisen pitäisi varmistaa, että opetusohjelmasi täyttää kaikki College Boardin ohjeet ja että se hyväksytään.

Esimerkiksi tämä on luettelo AP: n englannin kielestä ja koostumuksesta:

  • Oletko lukenut uusimman AP Englanti -kurssin kuvauksen?
  • Vaaditko opiskelijoilta kirjoittamista useissa muodoissa vuoden aikana (kerronta-, esittely-, analyyttiset ja argumentoivat esseet) sekä kirjoittamista eri aiheista (julkinen politiikka, popkulttuuri, henkilökohtaiset kokemukset)?
  • Onko sinulla esseitä, jotka käyvät läpi useita vaiheita tai luonnoksia ja joita sinä tai muut opiskelijat tarkistavat?
  • Onko sinulla myös oppilaita kirjoittamassa epävirallisissa yhteyksissä (jäljitelmäharjoitukset, päiväkirjan pitäminen, kirjoittaminen yhteistyössä ja luokan vastaukset)?
  • Käytätkö tietokirjallisuutta (esim. Esseitä, journalismia, poliittista kirjoittamista, tieteellistä kirjoittamista, luonnon kirjoittamista, omaelämäkertoja/elämäkertoja, päiväkirjoja, historiaa, kritiikkiä), jotta oppilaat voivat tunnistaa ja selittää, miten kirjailija käyttää retorisia strategioita ja tekniikoita? (Jos käytät kaunokirjallisuutta ja runoutta, sen pitäisi auttaa oppilaita ymmärtämään, miten eri vaikutukset saavutetaan kirjailijoiden kielellisillä ja retorisilla valinnoilla.) [Huomaa: näet luettelon mahdollisista tekijöistä ja teoksista AP English Language -kurssin kuvauksessa. ]
  • Opetatko oppilaita analysoimaan, miten grafiikka ja kuvat liittyvät sekä kirjoitettuun tekstiin että toimivat itse teksteinä?
  • Opetatko tutkimustaitoja, erityisesti kykyä arvioida, käyttää ja viitata lähteisiin?
  • Määritätkö tutkitun argumenttipaperin, jossa oppilaat viittaavat ja syntetisoivat erilaisia ​​lähteitä oman argumenttinsa keksimiseksi?
  • Onko sinulla oppilaita mainitsemassa lähteitä, jotka käyttävät vakiotyyliä (kuten Modern Language Association tai Chicago Manual of Style)?
  • Annatko ohjeita ja palautetta oppilaiden kirjoittamisesta, joka keskittyy näihin taitoihin: laaja ja tehokas sanasto, lauserakenteiden monipuolisuus, looginen organisointi, yleistyksen ja erityisten yksityiskohtien tasapaino, tehokas käyttö tai retoriikka?

College Boardin tilintarkastajat käyttävät samaa tarkistuslistaa arvioidakseen opetussuunnitelmanne. Jos opetussuunnitelmasi ei vastaa johonkin näistä kysymyksistä, muista muokata sitä ennen kuin lähetät sen tarkistettavaksi! Voi olla myös hyödyllistä, että toinen opettaja lukee opetusohjelmasi ja vahvistaa, että se täyttää selvästi tarkistuslistan ohjeet.

Muita opetusohjelman vinkkejä

Määräaika ensimmäiselle lähetyksellesi, jotta voit hyväksyä kurssin, joka opetetaan vuosina 2016–2017 on 31. tammikuuta 2017 . Muista aloittaa opetussuunnitelman valmistelu hyvissä ajoin ennen määräaikaa!

Jos koulullasi on monivuotinen kurssijärjestys, joka johtaa AP-luokkaan (esimerkiksi biologian luokka, joka syötetään AP-biologiaan), vain todellisen AP -kokeen päättymisvuonna suoritetulla kurssilla voi olla AP -merkintä. Sinun tulee kuitenkin lähettää molempien kurssien opetusohjelmat, jos ensimmäinen vuosi sisältää jonkin verran AP -luokan materiaalia.

Jos koulullasi on monitieteinen luokka, esim. American Studies, joka kattaa sekä historian että kirjallisuuden, voit hakea erikseen AP: lle englanninkielistä kirjallisuutta ja AP United States History -merkkiä. Viimeisen luokkasi nimi voi olla American Studies (AP English Lit/AP United States History). Varmista vain, ettet yritä nimetä viimeistä luokkaa uudelleen esimerkiksi 'AP American Studies'.

Monet AP-tieteen kurssit edellyttävät käytännön laboratoriota, jossa opiskelijat manipuloivat, tarkkailevat, tutkivat ja ajattelevat tieteestä konkreettisten materiaalien avulla. Jos haluat esimerkkejä käytännön laboratorioista eri luonnontieteellisille tunneille, tutustu kurssin sivulle AP Course Audit -sivustolla .

Lopuksi, jos haluat lukea ensimmäisen persoonan tilin opettajalta, joka käy läpi tarkastusprosessin, mukaan lukien opetusohjelman kehittyminen vastaamaan College Boardin standardeja, tutustu tähän Adrian Dinglen blogikirjoitukseen. Hän kirjoittaa yksityiskohtaisesti, kuinka hänen täytyi muokata AP -kemian opetussuunnitelmaansa saadakseen sen hyväksytyksi, vaikka College Boardin vaatimukset eivät näyttäneet olevan kovinkaan järkeviä.

Esimerkiksi hän sanoo yrittäessään täyttää kemian liittämisen todelliseen maailmaan: Näyttää siltä, ​​että he haluavat minun kuvaavan tehtävää erityinen aihe kemian yhdistämiseksi todelliseen maailmaan. En vain ole valmis tekemään sitä tässä vaiheessa - kuka tietää, mikä tämänhetkinen tapahtuma saattaa tulla kurssin aikana, mikä mielestäni tarjoaa suuren mahdollisuuden täyttää nämä kriteerit?

Tärkein vieroitus hänen tehtävästään on se Jopa laajojen ja joskus ärsyttävien muokkausten jälkeen hän pystyi silti saamaan kurssinsa College Boardin hyväksytyksi. Vaikka ensimmäisen AP-auditointisi läpikäyminen voi olla hieman hermoja raastavaa ja aikaa vievää, muista, että sinulla on useita mahdollisuuksia tarkistaa opetussuunnitelmasi. Älä tunne painostusta saada se täydelliseksi ensimmäisellä kerralla! Opetussuunnitelmasi tulee hyväksyä niin kauan kuin annat sille tarpeeksi aikaa ja työtä College Boardin vaatimusten noudattamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Aivojen kolme pääosaa ja mitä he tekevät

Oletko utelias aivojen anatomiaan? Selitämme aivojen eri osat, niiden rakenteet ja miten ne toimivat yhdessä.

Mitä sinun on tiedettävä King/Drew Medical Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta King/Drew Medical Magnet High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulut SAT -pisteet ja GPA

Korkeakoulut, joiden hakuaika on myöhässä: täydellinen luettelo

Mietitkö, onko olemassa korkeakouluja, jotka vielä hyväksyvät hakemuksia? Tämä täydellinen luettelo korkeakouluista, joilla on myöhäiset määräajat, auttaa sinua löytämään koulun.

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Kuinka liittyä lukio -sanomalehtiisi: 5 suurta hyötyä

Kiinnostaako lukion journalismi? Tutustu tähän opaskirjaan: mitä teet siellä, kuinka liittyä ja mahtavat edut.

Härkäyhteensopivuus: Löydä paras ottelusi

Kenen kanssa Härkä on yhteensopiva? Mikä on Härän paras ottelu? Opi vastaukset näihin kysymyksiin täydellisen Taurus -yhteensopivuusoppaamme avulla.

Viterbon yliopiston pääsyvaatimukset

Fort Lauderdalen taideinstituutti Pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Morris Pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemän kirjaa, jotka jokaisen lääketieteen pre-med-opiskelijan tulisi lukea

Oletko kiinnostunut lääketieteen urasta? Tutustu luetteloon parhaista kirjoista ennen lääketieteen opiskelijoille auttamaan sinua valmistautumaan lääketieteelliseen kouluun ja tulemaan lääkäriksi.

4 suosittua kamelihämähäkkimyyttiä ja niiden takana oleva totuus

Ovatko kamelihämähäkit todellisia? Opi totuus kamelin hämähäkkien koosta, puremasta ja nopeudesta.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun ottaa PSAT toisena opiskelijana?

Jos olet toisen vuoden opiskelija, onko PSAT tärkeä ottaa? Opi miksi yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Kansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

13 vaikeinta korkeakoulua, jotka haastavat itsesi

Mitkä ovat vaikeimmat pääaineet? Tutustu luetteloon vaikeimmista korkeakoulujen pääaineista saadaksesi oppaan siitä, kuinka paljon sinun on opiskeltava haluamasi tutkinnon saavuttamiseksi.

Notre Dame de Namurin yliopiston pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Liberty Universityn pääsyvaatimukset

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Täydellinen opas: BYU ACT Pisteet ja GPA