Kuinka läpäistä ilmavoimien PT -testi

feature_air_force_fitness_training

Harkitsetko liittymistä ilmavoimiin tai ilmavoimien ROTC: hen? Sitten sinun on suoritettava ilmavoimien PT -testi, ainutlaatuinen testi, joka on suunniteltu mittaamaan yleistä kuntotasoa . Tätä testiä käytetään uusien työntekijöiden pääsykokeena ja rutiininomaisena kuntotarkastuksena aktiivisille lentäjille ja ROTC-kadeteille. Mutta kuinka vaikeaa se todella on?

Lue, mitä ilmavoimien kuntotesti sisältää ja mitkä pisteet sinun on saatava sen läpäisemiseksi.Ominaisuuskuva: Yhdysvaltain ilmavoimat /Flickr

Mikä on ilmavoimien PT -testi? Kuka ottaa sen?

Ilmavoimien fyysisen koulutuksen testi (tunnetaan myös nimellä Air Force Fitness Test tai Air Force PT Test) on rutiininomainen fyysisen suorituskyvyn testi, jota Yhdysvaltain ilmavoimat käyttävät kuntotason ja kestävyyden mittaamiseen.

Sitä käytetään säännöllisesti vertailukohtana sen varmistamiseksi, että ne, jotka ovat ilmavoimissa (tai aikovat liittyä niihin), ovat fyysisesti kunnossa ja täyttävät edelleen palvelun vähimmäisvaatimukset .

Ilmavoimien PT -testi koostuu sinun mittaamisesta vatsan ympärysmitta (koko kehon koostumuksen laskemiseksi) ja kolmen tapahtuman suorittaminen:

 • 1,5 kilometrin juoksu (aerobinen komponentti)
 • Yksi minuutti punnerruksia (lihaskunto -osa)
 • Yhden minuutin istunnot (lihaskunto -osa)

Suorituskykysi kaikissa neljässä komponentissa muunnetaan lopulliseksi pisteeksi sen osoittamiseksi, kuinka hyvin olet 75 on vähimmäispistemäärä sukupuolesta ja iästä riippumatta (tarkemmat tulokset myöhemmin).

latina tulin, näin voitin

Useimpien on suoritettava ilmavoimien kuntotesti kaksi kertaa vuodessa , vaikka saatat joutua ottamaan sitä useammin (90 päivän välein) tai harvemmin (kerran vuodessa) saamastasi pistemäärästä riippuen.

Tässä ovat ihmiset, joiden on suoritettava tämä testi:

 • Aktiiviset lentäjät: Niiden, jotka palvelevat aktiivisesti ilmavoimissa, on suoritettava AF PT -testi kahdesti vuodessa todistaakseen, että he täyttävät edelleen kaikki vähimmäiskuntovaatimukset.

 • Sotilaallisen peruskoulutuksen osallistujat: Tämä kahdeksan ja puolen viikon ohjelma on suunnattu henkilöille, jotka haluavat päästä ilmavoimiin ja ryhtyä lentäjiksi. Sinä on läpäistävä ja läpäistävä AF PT -testi viikolla 6 aloitusleiristä jatkaakseen jatkoharjoittelua.

 • Upseerikoulutuksen osallistujat: Tässä yhdeksän ja puolen viikon ohjelmassa, joka on suunnattu henkilöille, joilla on korkeakoulututkinto ja jotka haluavat liittyä ilmavoimiin upseerina, kaikkien osallistujien on läpäistävä ja läpäistävä AF PT -koe.

 • Ilmavoimien ROTC -kadetit: Opiskelijat, jotka ovat ilmavoimien ROTC: ssä on läpäistävä AF PT -testi kaksi kertaa vuodessa syksyllä ja keväällä lukukauden aikana todistamaan jatkuvan fyysisen kunnon.

body_air_force_airman_woman_plane Yhdysvaltain ilmavoimat /Flickr

Mitä pisteitä tarvitset ilmavoimien PT -testin läpäisemiseksi?

Kaikki ilmavoimien kuntotestin suorittavat ihmiset täytyy saada 75 pistettä , 90 tai korkeampi pidetään erinomaisena. Heidän täytyy myös tavata jokaisen neljän komponentin vähimmäisarvo .

Vaikka nämä odotukset ovat samat aktiivisille lentomiehille, uusille harjoitusleireille ja ROTC -kadeteille, erityiset fyysisen kunto -odotukset tehdä vaihtelevat iän ja sukupuolen mukaan.

Tässä ovat ilmavoimien PT -vähimmäisvaatimukset miehille ja naisille eri ikäryhmissä:

Vatsan ympärysmitta (tuumaa)

1,5 mailin juoksu (minuutit: sekuntia)

Punnerrusten määrä 1 minuutissa

Istumisten määrä 1 minuutissa

Sairaudet

≤39

≤13: 36

≥33

≥42

luettele mitoosin vaiheet

30-39 vuotta vanha

≤39

≤14: 00

≥27

≥39

40-49 vuotta vanha

≤39

≤14: 52

≥21

≥34

50-59 vuotta vanha

≤39

≤16: 22

oppilaitokset, jotka vaativat esseitä

≥15

≥28

60+ vuotta vanha

≤39

≤18: 14

≥14

≥22

Naiset

≤35,5

≤16: 22

≥18

≥38

30-39 vuotta vanha

≤35,5

hauskoja kahden hengen korttipelejä

≤16: 57

≥14

≥29

40-49 vuotta vanha

≤35,5

≤18: 14

≥11

≥24

50-59 vuotta vanha

≤35,5

≤19: 43

≥9

≥20

60+ vuotta vanha

≤35,5

≤22: 28

≥7

≥11

Lähde: Ilmavoimien henkilöstökeskus, USAF Fitness Test Scoring Charts

Kuten näet tästä AF PT -kaaviosta, mitä nuorempi olet, sitä haastavammat odotukset ovat sinulle AF PT -testin läpäisemisessä.

Nämä vähimmäisvaatimukset määritettiin seuraavasti ilmavoimat :

'' Vähimmäisvaatimus aerobisille ja kehon koostumuksen osille määritettiin kyseiseen komponenttiin liittyvän kohtalaisen ja korkean terveysriskin väliseen rajapintaan. Ilmavoimien virkamiehet haluavat lentomiehiä välttämään korkean terveysriskialueen testin läpäisemiseksi. Punnerruksille ja istuimille vähimmäisvaatimukset määritettiin 50. ja 60. prosenttipisteille, vastaavasti suorituskyvylle koko Yhdysvaltain väestössä yleisesti hyväksyttyjen kuntotietojen perusteella. ''

Niin kauan kuin saat sukupuolen ja ikäryhmän vähimmäispisteet, saat vähintään 75 pistettä ja olet siten läpäissyt ilmavoimien kuntotestin. Hyväksyminen tarkoittaa, että olet fyysisesti kunnossa ja sinun on suoritettava testi kuuden kuukauden välein (perusvaatimus).

Jos pisteitäsi on paljon enemmän näissä neljässä osassa ja saat yhteensä yli 90, sinun on suoritettava testi vain kerran vuodessa (kuuden kuukauden välein).

Jos kuitenkin epäonnistut AF PT -testissä ansaitsemalla vähemmän kuin nämä vähimmäispisteet ja alle 75, sinun on tee testi uudelleen 90 päivän kunnostusjakson jälkeen saadaksesi sinut takaisin raiteilleen ja takaisin kuntoon.

kuinka monta kiloa yhdessä tonnissa

body_air_force_planes Yhdysvaltain ilmavoimat /Flickr

Yhteenveto: Ilmavoimien PT -testin läpäisy

Ilmavoimien fyysisen harjoittelun testi tai ilmavoimien PT -testi on fyysisen suorituskyvyn testi, joka on suunniteltu mittaamaan ilmavoimiin parhaillaan tai liittymässä olevien henkilöiden (eli lentäjien, uusien työntekijöiden ja ROTC: n) yleistä kuntotasoa. kadetteja). Useimpien on otettava se kaksi kertaa vuodessa .

Ilmavoimien kuntotesti koostuu neljästä osasta:

 • Kehon koostumuksen arviointi vatsan ympärysmitan mukaan
 • 1,5 kilometrin juoksu
 • Yksi minuutti punnerruksia
 • Yhden minuutin istunnot

Suorituskykysi kaikissa neljässä komponentissa muunnetaan numeerisiksi pisteiksi. Kaikki testin tekijät on saatava kokonaispistemäärä 75 (ja ansaittava jokaisen komponentin vähimmäispistemäärä) AF PT -testin läpäisemiseksi . Tarkat fyysiset vaatimukset vaihtelevat sukupuolen ja iän mukaan.

Jos pudotat testin puistosta yli 90 pisteellä, voit suorittaa AF PT -testin vain kerran vuodessa. Jos saat läpäisevän pistemäärän 75-89, sinun on otettava se kahdesti vuodessa. Jos epäonnistut testissä milloin tahansa, sinun täytyy ota se uudelleen 90 päivän kuluessa kunnostusajasta auttamaan sinua palaamaan kuntoon.

Ja siinä on kaikki mitä ilmavoimien kuntotestissä on!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.