Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

feature_panicbutton.jpg

Olemme kaikki kokeneet hermoja ennen tärkeää arviointia, mutta monille meistä ahdistus on paljon, paljon pahempaa kuin muutama yksinkertainen hermostuneisuus .

Kaikesta päätellen, merkittävä prosenttiosuus opiskelijoista kokee jonkin verran testi-ahdistusta , jotka vaihtelevat merkittävistä mutta elinkelpoisista oireista vakavimmin heikentäviin oireisiin.Minkä tahansa testiahdistuksen hoitaminen SAT: n tai ACT: n aikana on parhaimmillaan hauskan vastakohta. Tämä opas selittää mitä testi-ahdistus on, miksi se tapahtuu ja mitä voit tehdä sen hallitsemiseksi .

Testaa ahdistus: mikä se on?

Ensimmäinen asia on sanoa testi ahdistus on todellinen . Se ei ole jotain mitä olet juuri kuvitellut, eikä se ole yksinkertainen asia, että otat sen yhteen ja koot. Se ei myöskään ole moraalinen epäonnistuminen tai luonnevirhe. Se on todellinen ja vakava ilmiö, eikä se ole sinun syytäsi.

Tausta

Testi-ahdistusta pidetään usein suorituskyvyn ahdistuksen alaluokka , jolle on tunnusomaista liiallinen hermostuneisuus tilanteissa, joissa on korkea paine toimia hyvin. Tietenkin testihäiriön tapauksessa liiallinen hermostuneisuus liittyy nimenomaan testeihin.

Kliinisessä mielessä tekstin ahdistuneisuus on myös tunnistettu erityiseksi tapaksi sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö tai yleistynyt ahdistuneisuushäiriö voi ilmetä. Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että jos koet ahdistusta, sinulle varmasti diagnosoidaan sosiaalinen ahdistuneisuushäiriö tai yleistynyt ahdistuneisuushäiriö. Se on keskustelu lisensoidulle mielenterveyden tarjoajalle.

Lyhyesti sanottuna testi-ahdistus on sitten kokea huolta siitä, mitä voi tapahtua testillä, joka ylittää sen, mitä yhteiskunta pitää 'normaalina' . On täysin luonnollista olla hermostunut, mutta testi-ahdistus ylittää perushermot. Joidenkin oireiden tutkiminen voi auttaa rajaamaan eroa edelleen.

Oireet

Kaikki testi-ahdistuneisuudet eivät kokea kaikkia oireita. Tämä on laaja valikoima mahdollisia vaikutuksia : Sinulla saattaa olla monia näistä tai vain muutama.

miten päästä Stanfordiin

body_stethoscope.png Arvioidaan, mitä tapahtuu.

Fyysiset oireet sisältää päänsärkyä; pahoinvointi, oksentelu tai muu ruoansulatuskanavan häiriö; liiallinen hikoilu; korkea verenpaine ; kuiva suu; hengenahdistus; nopea syke; ja pyörrytys, heikkouden tunne tai katoaminen.

Tunneoireet sisältää pelko, viha, pelko, masennus, pettymyksen tunne ja avuttomuus.

Käyttäytymisen oireet sisältää lepakoiden, tahdistuksen, välttämisen ja hallitsemattoman nauramisen tai itkemisen.

Kognitiiviset oireet sisältää kilpa-ajatuksia, keskittymisvaikeuksia, negatiivista ajattelua, negatiivista itsekeskustelua, itsesi vertaamista muihin ja vaikeuksia ajatusten järjestämisessä.

Toinen koe-ahdistuksen oire on kokenut paniikkikohtaukset . Paniikkikohtauksen aikana saatat tuntea, että et voi hengittää. Muussa tapauksessa sinulla voi olla sydänkohtauksen oireita, mukaan lukien voimakas rintakipu. Jos sinulla on näitä oireita, älä harjaa niitä pois. Olipa paniikkikohtaus tai sydänkohtaus, se ansaitsee huomiota. Mene lähimpään päivystykseen ja selvitä varmasti mitä tapahtuu.

Kaikki nämä oireet ilmenevät spektrillä ; joidenkin kanssa on helpompi käsitellä, ja joissakin on paljon vaikeampaa. Sinulla voi olla päänsärky tai saatat tasaantua. Voit hermostua tai voit hajottaa itkun.

Nämä oireet edistävät kovan testin tekemistä paljon vaikeammaksi. Keskittymisvaikeudet tai ajatusten järjestämisvaikeudet ovat täysin epäoikeudenmukainen haitta kokeen ahdistuneisuutena. Paitsi että olet täysin epämukava testin aikana, pahin pelkosi toteutuu - testiä on melkein mahdotonta päästä läpi!

Testiahdistus on luonteeltaan uskomattoman syklinen. Kuten olemme todenneet, se on periaatteessa liiallista huolta siitä, että menestyt testissä. Ahdistuneisuus vaikeuttaa myös hyvin tekemistä millä tahansa testillä. Koko valitettavan fiaskon vaikutus on tehdä sinusta vähemmän luottavainen mahdollisuutesi menestyä hyvin testissä - toisin sanoen, olet enemmän ahdistunut .

Testin ahdistuksen syyt

Siellä on muutama syy, miksi joku saattaa kokea ahdistusta.

body_questioningman.png Miksi koeahdistus tapahtuu?

Paljon testiahdistusta johtuu a epäonnistumisen pelko.

Jotkut meistä ovat yleensä erityisen herkkiä esiintyvälle paineelle. Tämä voi johtaa yhteyteen itsetunto ja testien tulos —Hyvin hyödytön yhdistys, mutta sellainen, jota on vaikea voittaa.

Toinen testihäiriön laukaisija on valmistelun puute.

On hyvin luonnollista tuntea ahdistusta, kun et ole valmistautunut tulevaan testiin. Tämä voi pahentaa taustalla olevaa taipumusta koe-ahdistukseen.

Myös, huono historia testauskokemuksista voi auttaa testaamaan ahdistusta.

Jos et ole perinteisesti tehnyt niin hyvin kuin haluat testeissä, et tule olemaan optimistinen tulevien testien mahdollisista tuloksista.

Siellä on myös selvä mahdollisuus a geneettinen taipumus.

Aivomme on rakennettu DNA: sta. Jos koet ahdistusta osana suurempaa ahdistuneisuushäiriötä, genetiikalla on todennäköisesti erittäin suuri rooli meneillään . Joskus riippumatta siitä, kuinka valmistautunut olet, riippumatta siitä, kuinka hyvä testaushistoria sinulla on, ja riippumatta siitä, kuinka luottavainen olet, että olet kannattava riippumaton testeistä, saatat vain lopettaa testiahdistuksen kehittymisen .

Kuinka hallita koe-ahdistusta valmistelun avulla

Muista, kuinka alivalmistelu voi laukaista testiahdistuksen? Tämä tarkoittaa, että jos koet ahdistusta, sinun on varauduttava erityisesti kokeisiin .

kehon_harjoittelu-11.jpg

On välttämätöntä valmistautua.

Anna itsellesi paljon aikaa testivalmisteluohjelmaan

Älä yritä täyttää viikkoa ennen testiä. Tämä palaa valmistelun puutteen laukaisuun; mitä perusteellisemmin olet valmistautunut, sitä paremmat mahdollisuudet ovat tuntea olosi kunnossa testipäivänä.

Tarkista säännöllisesti

Koska aloitat prosessin aikaisin, alussa käsittelemäsi aiheet ruostuvat, kun olet lähellä luettelon loppua - ellet tarkistaa ne säännöllisesti .

Harjoittele tenttiolosuhteissa

Teemme parhaasi simuloi testiä etukäteen saa sinut alttiiksi ainakin joillekin olosuhteille, jotka yleensä aiheuttavat sinulle ahdistusta, kuten aikarajoille.

Suunnittele kokeen suorittaminen useammin kuin kerran (jos mahdollista)

Kuulostaa siltä, ​​että se lisäisi stressiäsi, mutta se todella auttaa sinua rauhoittumaan peräkkäisissä testipäivissä - jos harjoittelet tässä artikkelissa käsiteltyjä tekniikoita. Se tulee myös ota paine pois teistä tiettynä testipäivänä.

Tee parhaansa jokaisessa testissä, mutta priorisoi testihäiriön tekemistä siitä, millainen pisteet sinulla on, varsinkin varhaisissa läpikäynneissä.

Määritä oma tutkimusaika ja oma tauko

On tärkeää, että saat riittävästi opiskeluaikaa, ja paras tapa tehdä se on ajoittaa se sen sijaan, että yrität sovittaa sitä saalis-kiinni-saappiin.

On myös tärkeää, ettet paista itseäsi kokonaan, joten sitoutua pitämään taukoja tasaisin väliajoin.

body_overwhelmedgirlatcomputer.jpg Jos alat näyttää tältä, on tauko.

Käytä vapaa-aikaa viisaasti

Jos olet kirjoittanut essee tietokoneella kolme tuntia, tauko, joka koostuu sähköpostisi tarkistamisesta ja surffailusta verkossa, ei todennäköisesti nuorenna sinua. Toisaalta, päästä ulos tai osallistua keskusteluun jostakin muusta kuin työstäsi luultavasti piristää sinua heti.

Etsi oma opintotila

Ihannetapauksessa tämän tilan pitäisi ei ole makuuhuoneesi . Aivomme pyrkivät muodostamaan assosiaatioita ympäristöihin, joissa usein käymme. Opiskelu on helpompaa missä vain olet koskaan opiskellut kuin missä vain olet nukkunut, hengaillut tai pelannut videopelejä.

Pidä asiat järjestyksessä

Siivouksen aikana voi olla tuskaa olla yksinkertaisesti heittämättä kaikkia materiaaleja yhteen kiität itseäsi myöhemmin (kun yrität selvittää kaiken läpi) viettää muutaman minuutin ylläpitää jonkin verran järjestystä.

Säilytä testiin liittyvä positiivinen asenne

Tämä saattaa kuulostaa aluksi mahdottomalta. Aloita sitten pienestä ja muotoile itsesi puhuminen optimistisemmaksi . Muistuta itseäsi usein olet enemmän kuin pisteitäsi ja että itsearvostasi ei pidä sitoa testisuoritukseen. Aseta kohtuulliset odotukset itseäsi varten, ole armollinen kun menetät, ja palkita omat ponnistelusi .

Saada sananlasku lyijykynä liikkumaan

Usein ensimmäinen askel on vaikein. Kun olemme menossa, on paljon helpompaa ylläpitää sitä vauhtia. Jos olet hukkua tai epävarma, niin joskus paras asia on aloittaa jostakin . Ei ole väliä onko se ihanteellinen paikka aloittaa; sillä on vain merkitystä, että olet menossa.

Pysyä terveenä

Itsehoito on erittäin tärkeää, kun valmistaudut suorittamaan testin. Varmista, että nukut tarpeeksi - nukkuminen on erittäin tärkeää aivojemme kannalta. Syö terveellisesti —Älä laihduta ja älä syö roskaruokaa; pitää ravitsemuksellinen saanti tasapainossa ja tyydyttävällä tavalla. Harjoittele. Tee aikaa levätä ja rentoutua. Päivän joka minuutti ei tarvitse olla jotain tuottamista; pikemminkin seisokkeja On tuottava.

body_apple.png Omena päivässä pitää lääkärin loitolla! Varmista, että syöt hyvin.

Suunnittele seurattava rutiini ennen testiä

Tähän pitäisi liittyä esimerkiksi hyvää aamiaista , tarkistaa kukkarosi tai reppusi kaikki tarvitsemasi asiat ja lähtee runsaasti aikaa saapua aikaisin ja asettua testauskeskukseen.

Siihen pitäisi myös sisältyä kaikki mikä saa sinut tuntemaan parhaasi . Käytä oikeita vaatteita. Jotkut ihmiset haluavat pukeutua ja tuntevat olonsa ammattimaisemmaksi ja edustavammaksi, kuten jotain tärkeätä tapahtuu. Toiset haluavat mieluummin esiintyä hikoilussaan ja röyhkeässä T-paidassaan, hiukset harjaamattomina, eikä heitä häiritä muotoilutuotteet tai epämiellyttävät vaatteet. Kumpikin on hieno: Kyse on siitä, että tunnet olevasi valmis ottamaan maailman käyttöön.

Kuuntele musiikkia, jos se vie sinut eteenpäin. Voit jopa luoda soittopäiväkirjan. Mietitkö? Vietä aikaa käytännössäsi. Mikä tahansa auttaa sinua tuntemaan voittamaton, tee se.

Mitä tehdä testin aikana

Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että testi on stressaava. Tässä on joitain vinkkejä vähentää stressiä hallittavalle tasolle.

Käytä mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Nämä ovat vaihtoehtoja, joita voit kokeilla; kaikki eivät toimi kaikille, enkä suosittele kaikkien näiden suorittamista jokaisessa testissä, ellet todellakaan tarvitse.

kansallinen latinalaisamerikkalainen tutkijaapuraha täysi lukukausimaksu

Hyväksy ahdistuksesi

Ahdistus on tavallista ja syklistä; on erittäin epätodennäköistä, että se vain katoaa . Odota tuntevasi jonkin verran ahdistusta ja anna itsellesi selkeä viesti siitä ahdistus on kunnossa . Sinun ei silti tarvitse pitää siitä.

Kun sinusta tuntuu ahdistuneelta sen sijaan, että potkaisi itseäsi tai nousisi ylöspäin, tunnustaa, että olet ahdistunut ja sitoudu joka tapauksessa tekemään arvokkaita toimia. Käy läpi testi, vaikka se onkin epämukavaa. Älä anna ahdistuksesi estää sinua tekemästä tärkeitä asioita.

body_letitbe.jpg

Ahdistuksesi voi hyvinkin olla siellä, pidä siitä tai ei. Opi hallitsemaan sitä - älä yritä sitä vastaan.

Hengittää

Hengitä syvään, hitaasti. Ihannetapauksessa laske muutama heistä ja katso jos voit tee uloshengityksesi hieman pidempi kuin hengitys : esimerkiksi sisään laskettaessa neljä, ulos kuudesta. Tämä auttaa aktivoimaan parasympaattisen hermostosi, kenen tehtävä se on rauhoita sinut .

Keskity testiin

Suuri osa testi-ahdistuksesta on verrata itseäsi muihin ihmisiin. Aivomme pystyvät käsittelemään vain niin paljon tietoa kerralla kuitenkin; jos ajattelet muita opiskelijoita, et ajattele testiä - ja päinvastoin. Käytä tätä eduksesi.

Joka kerta kun mielesi vaeltaa, älä syytä itseäsi tai lyö itseäsi - vain tuo itsesi takaisin koetukselle . Joskus yksinkertainen itsekeskustelu voi auttaa keskittymään: 'Kiitos, mieli; En pelaa sitä peliä tänään. ' Mitä tarkemmin voit keskittyä testiin, sitä vähemmän sinun on käsiteltävä muista ihmisistä huolehtimisen epämukavuutta.

Ymmärrä kuitenkin myös se joskus palata takaisin testiin on mahdotonta ; ehkä ajatuksesi kilpailevat liian nopeasti tai ahdistuskokemuksesi on liian äärimmäinen. Tässä on useita vinkkejä, jotka käsittelevät prosessia maadoitus hetkeen jotta voit palata testiin.

Käytä positiivista itsekeskustelua

Ajatuksena on anna itsellesi viesti, joka lohduttaa tai inspiroi sinua . Tämä voi olla abstraktia tai spesifistä, emotionaalista tai loogista. Ainoa kriteeri on, että sillä on positiivinen vaikutus sinuun. Esimerkki voi olla: 'Teen parhaani, ja se on tarpeeksi hyvä.'

Ajattele jotain mitä sinun on odotettava

Olipa kyseessä herkku, kun olet valmis testin kanssa (joka on muuten mahtava idea!) Tai suosikkiserkkusi syntymäpäivälahja kolmen viikon aikana, mieti mitä odotat kokeen toisella puolella . Testi ei kestä ikuisesti.

Venyttää

Kehomme eivät neuvottele ahdistuksesta hyvin istumatta. Asemien vaihtaminen voi olla erittäin virkistävää , ja se on mahdollisuus saada osa tuosta ahdistuneesta energiasta. Lisäksi se muistuttaa sinua millainen kehosi tuntuu Ja se on asia, jonka me liian usein unohdamme, kun olemme niin juuttuneet päähän.

upokkaiden teko 1 yhteenveto

body_yogawoman.png Täydellistä joogaa ei suositella, kun olet testikeskuksessa.

Jännitä (ja rentoudu) lihaksiasi

Kaivaa kantapääsi maahan. Purista nyrkkiäsi. Ota lihaksesi mukaan - tämä on toinen loistava tapa vedota fyysiseen tunteeseen. Älä pitää asiat ovat kuitenkin jännittyneitä —Tämä on haitallista perustellun rentoutumisen yleistavoitteelle. Jännitys on valmiuden vihollinen: jännitys tarkoittaa jumittumista. Hetken jännitys voi kuitenkin auttaa sinua kalibroimaan uudelleen rentoutumiseen.

Käytä kuvia

Mikä tahansa kuva voi olla hyödyllinen: kuvittele katsellessasi välkkyvää kynttilää tai juoksevan ruohoisen kentän läpi paljain jaloin. Usein on erityisen hyödyllistä käyttää kuvaa, joka viittaa siihen siirtyminen hetken kokemuksen ohi.

Ajattele jokea pitkin kelluvia lehtiä tai taivaan läpi kelluvia pilviä. Voit kuvitella, että jokainen lehti tai jokainen pilvi kantaa yhtä ajatuksistasi. Hengitä mitä haluat tällä hetkellä, hengitä mitä haluat päästää irti. Sulje kirja, joka on täynnä huolenaiheitasi. Vaihda kanavaa mielesi televisiossa. Ripusta puhelin sisäiseen monologiisi.

Kuvaile ympäristöäsi käyttämällä kaikkia viittä aistia

Yksi tapa maadoittaa itsesi tällä hetkellä on tehdä yksinkertaisia ​​henkisiä lausuntoja kuten: 'Seinät ovat harmaita. Työpöytäni on sileä ja kova. Haistan juuri teroitetun lyijykynän. ' Näiden lausuntojen pitäisi olla tosiasiat ja objektiivisuus - vältä positiivisia tai kielteisiä tuomioita. Emme halua: 'Seinät ovat niin ruma väri. Tämä kirjoituspöytä on liian pieni; se on todella epämukavaa. Haistan juuri teroitetun lyijykynän - se on niin mukava haju! '

Kannusta aistejasi

Toinen tie nopeaan maadoitukseen on tarkoituksellisesti stimuloi aisteja . Jotkut aistit (etenkin maku) eivät välttämättä toimi yhtä hyvin SAT- tai ACT-toiminnon aikana. Kosketustuntosi on kuitenkin helppo tapa jauhettu todellisuuteen . Yritä koskettaa vaatteitasi tai tuntea työpöydän alapintaa. Keskity tunteisiin, jotka tunnet jokaisen uuden kohteen kanssa.

body_candle.png Se, mitä näet, kuulet, tunnet, haistat ja maistelet, voi yhdistää sinut nykyiseen hetkeen.

Sanoa sanonta, lainaus tai runo (hiljaa)

Tämän ei pitäisi olla jotain, jonka sävelet paikan päällä; tästä on kyse tietojen palauttaminen . Sen ei myöskään tarvitse olla mitään erityisen mielekästä; se voi olla pikaruokamainoksen kohinaa. Keskity mielessäsi kulkeviin sanoihin. Sanele sanonta useita kertoja, jos tarvitset; Hanki rytmi ja anna sen rauhoittaa sinua. Lisää kierre tai jos se ei kiinnosta mieltäsi tarpeeksi, yritä kirjoittaa lause ulos.

Laske kymmeneen tai sano aakkoset - hitaasti (hiljaa)

Edellä olevan lausuntatehtävän mukaisesti aakkoset voi laskea tai sanoa häiritse sinua nopeista ajatuksista ja antaa sinulle jotain muuta mielesi harjoittamiseksi. Käytä tätä harjoitusta mahdollisuutena hidasta mieltäsi; nähdä kuinka hitaasti saat vauhtia päästämättä huolenaiheita takaisin.

Vaihda tehtäviä (hetkeksi)

Kyllä, aika on arvokasta testissä, mutta kestää noin 30 sekuntia tehdä jotain muuta kuin testi. Lauseen lausuminen ja kymmeneen laskeminen ovat itse esimerkkejä tästä harjoituksesta; toinen vaihtoehto on luokkien peli . Ajattele luokkaa (kuten 'Kuuluisat hiiret') ja nimeä siihen niin monta jäsentä kuin mahdollista (Chuck E. Cheese, kolme sokeaa hiirtä, Mighty Mouse jne.). Erityisen mukava luokka on 'Suosikkiasiat' ; listaa suosikkibändisi, suosikkiravintolasi, suosikkihenkilösi ja niin edelleen.

Ajattele jotain, joka saa sinut aina nauramaan

Minulle tämä on erityinen still-kuva elokuvasta; sitä käytettiin tekstityskilpailussa verkossa, ja yksi lähetetyistä tekstityksistä repeilee minua vielä vuosia myöhemmin. Ajattele mitä se aina tekee sinä nauraa ja harjoittele sen tuomista mieleen ahdistuksen hetkissä.

Tuo Pocket Token

Ottaa pieni kivi tai sileä kivi taskussa voi olla hyvä tapa muodostaa yhteys johonkin testin ulkopuolelle. Saavuta taskuusi ja tunne tunnuksesi, kun tunnet ahdistuksen nousevan. Käytä sitä muistuttamaan sinua asettamasi positiivinen aikomus kun valitsit sen. Ole kuitenkin varovainen valitsemassasi: sen pitäisi olla pieni (jotain, mitä voit pitää taskussa koko testin ajan), eikä siinä saa olla mitään epäilyttävää - kuten Pythagoraan lause.

body_charmbracelet.jpg Voi käyttää myös viehätysranneketta, jolla on erityinen viehätys.

Sano turvallisuuslausunto (hiljaa)

Turvallisuuslausunto on mitä molempia rauhoittaa sinua ja vahvistaa kokemuksesi . Pidä kiinni yksinkertaisista perustiedot; esimerkiksi: 'Nimeni on (nimesi). Olen (testipaikassa). Olen turvassa. '

Entä jos nämä vinkit eivät auta?

Muistatko, kun sanoin, että testi-ahdistus liittyi sosiaaliseen ahdistuneisuushäiriöön ja yleistyneeseen ahdistuneisuushäiriöön? En ole täällä diagnosoimassa sinua, mutta jos tässä kuvattujen tekniikoiden pitkäaikainen, sitoutunut harjoittelu ei vie oireitasi suhteellisen siedettävälle tasolle, saattaa olla aika kysyä ammatillista mielipidettä.

Se ei ole niin iso tai pelottava kuin se saattaa kuulostaa; aloita menemällä perhelääkäriisi ja kuvaamalla oireesi ja huolesi. Ensinnäkin, saat vähän apua parantaa huomattavasti elämänlaatua. Se voi myös auttaa sinua saamaan majoituksen, joka tekee testeistä paljon enemmän mahdollisia.

Useimmissa tapauksissa, on erittäin vaikeaa saada majoitusta SAT: lle tai ACT: lle (kuten yksittäinen huone tai lisäaika) testi-ahdistukseen. Monille opiskelijoille vaikeuksia saada majoitus voi olla enemmän hässäkkää kuin se lopulta kannattaa —Jos majoitusta jopa myönnetään. Joillekin se kuitenkin on ehdottoman välttämätöntä —Ja tarvitaan vakava todiste oireiden vakavuudesta (mielenterveyden tarjoajan yleensä tarkistama).

body_medicalwoman.png Varmista, että kaikki haluamasi lääketieteen ammattilaiset tuntevat sinut todella kuunnelluksi.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme tarkastelleet joitain perustietoja testi-ahdistuksesta ja joitain tapoja käsitellä sitä.

Tärkeä take-away on se tosiasia se on hyvin todellinen eikä kenenkään vika , että on olemassa monia tapoja torjua sitä, ja että ammattitaitoista apua voidaan tarvita . Aistien stimulaatio, syvä hengitys, kuvamateriaali ja itsekeskustelu ovat valtavia tapoja työskennellä testiahdistuksen kanssa. Lisäksi, valmistellaan on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä auttaaksesi itseäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuka on Zeus? 6 keskeistä myyttiä Kreikan jumalien kuninkaasta

Kiinnostaako Zeus? Opi kaikki Kreikan jumalien kuninkaasta, mukaan lukien hänen perheensä ja tärkeimmät myytit hänestä.

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

4 Vinkkejä kaksoismajorin tuplaamiseen 4 vuodessa

Miten kaksoisopiskelijat toimivat? Osaatko tuplata duurin? Opi suorittamaan kaksinkertainen (tai kolminkertainen) pääaine ja valmistumaan silti neljässä vuodessa.

Ultimate Decimal to Binary Converter Tool

Mietitkö, miten muuntaa binaari desimaaliksi? Desimaalimuunnos binäärimuunninoppaassamme selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää näiden kahden välillä muuntamisesta.

Asiantuntijaopas: Kuinka pitkä SAT on?

Kuinka monta tuntia SAT on ja kuinka monta taukoa saat? Opi käsittelemään SAT: n voimakasta pituutta.

Otterbeinin yliopiston pääsyvaatimukset

FGCU SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Texas Tech SAT -pisteet ja GPA

Tärkeimmät symbolit Great Gatsbyssä, analysoitu

Kamppailetko kirjoittaa Great Gatsby -symboleista? Selitämme kuinka löytää ja analysoida romaanin merkittäviä kuvia.

SAT -pisteiden peruuttaminen

Teitkö SAT -testissä niin huonosti, että sinusta tuntuu siltä, ​​että on parempi peruuttaa SAT -pisteet? Täältä löydät ohjeet peruuttamiseen, kuinka paljon se maksaa ja paljon muuta.

5 avainvinkkiä pennun tehokkaaseen kouluttamiseen

Koulutatko potta koiraa? Selitämme kuinka koiran kouluttaminen, mitä tarvitset, mitä tehdä onnettomuuksille ja kuinka kauan se kestää.

Kuinka päästä: Fordhamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Parhaat ISEE-käytännön testit

Etkö ole varma, miten lähestyä ISEE-testin valmistelua? Katso opas parhaiden ISEE-käytäntöjen lähteistä.

Auta! Claritin ei toimi. Mitä minun pitäisi tehdä?

Eikö Claritin toimi sinulle? Opi yleisiä syitä, miksi Claritin ei toimi, ja mitä voit tehdä lievittääksesi allergiaoireitasi.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

4.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.4

Mikä on 4.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 4.4 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

San Franciscon osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

6 asiantuntijavinkkiä AP Calculus AB: n ilmaisen vastauksen saamiseksi

Oletko huolissasi AP Calculus AB: n ilmaisista vastauksista? Tutustu oppaaseen kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää AP Calc AB FRQ: sta.

Kuinka tehdä vapaaehtoistyötä eläinsuojassa

Haluatko ryhtyä vapaaehtoiseksi eläinsuojelualalle? Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit osallistua paikalliseen turvakotiin ja mitkä ovat sen hyvät ja huonot puolet.

Tennesseen yliopiston pääsyvaatimukset

Menlo Collegen pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.