Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

feature_depositacheckSaatko tarkastuksia ensimmäistä kertaa? Oletko unohtanut kuinka tilata lisää? Tiedätkö kaikki eri tavat, joilla voit tallettaa sekin pankkitilillesi?

Haluatko Tilaus , tallettaa , Käteinen raha tai mitätön henkilökohtainen tarkistus, tämä opas on saanut sinut käsittelemään. Jos olet kiinnostunut myös oppimaan tarkalleen kuinka sekki täytetään, tutustu myös toiseen oppaaseen. Toistaiseksi lue lisää oppiaksesi erilaisia ​​tapoja tilata henkilökohtaisia ​​shekkejä.

Kuinka tilata sekkejä

Kun asetat pankkitilin ensimmäisen kerran tai sekit loppuvat sekkikirjastasi, sinun on tilattava uudet sekit. Sekkien tilaamisesta voit tehdä sen läpi pankki tai uskottava kolmas osapuoli.

Jos menet kolmannen osapuolen kanssa, sinun on varmistettava, että käytät hyvämaineista kauppaa, joka suojaa arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietojasi. Alla on joitain ehdotuksia mistä tilata sekkejä plus kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sekkien tilaamisesta. Lue kaikki tarvittavat vaiheet.

# 1: Kuinka tilata sekkejä pankistasi

Voit helposti tilata sekkejä mistä tahansa pankista, jolla sinulla on sekkitili. Voit tilata sekkejä verkossa, henkilökohtaisesti tai puhelimitse .

Jos teet shekkitilauksen henkilökohtaisesti, sinun on oltava tilinumero ja henkilötodistuksesi. Jos et tiedä tilisi numeroa, pankkitili voi todennäköisesti etsiä sen pankkikortiltasi ja henkilöllisyystodistuksellasi. Tarvitset myös tilisi numeron, jos tilaat puhelimitse, sekä muita henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, syntymäpäiväsi ja joissakin tapauksissa sosiaaliturvatunnuksesi.

Jos haluat tilata sekkejä verkosta, yksinkertaisesti kirjaudu tilillesi kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Löydä sivu, josta voit tilata lisää tarkastuksia, usein välilehdeltä, jonka otsikko on Tilipalvelut.

Sitten valitset haluamasi tarkastusten määrän. Voit mennä tavallisilla tarkastuksilla tai valita koristeellisia, jotka ovat hieman kalliimpia. Tavalliset tarkastuskustannukset noin 9,99 dollaria 30 kirjasta. Pankkisi todennäköisesti ottaa veloituksen suoraan tililtäsi eikä pyydä muita maksutietoja.

lääketieteellisiä ohjelmia lukiolaisille

Sekit lähetetään sinulle sisällä seitsemästä kymmeneen päivään. Voit myös maksaa lisämaksun, jotta ne lähetetään yön yli.

Jos etsit lisää tarkista mukautusvaihtoehdot tai alemmat hinnat, niin saatat haluta tehdä henkilökohtaiset tai online-sekkitilauksesi valtuutetun kolmannen osapuolen kautta.

mikä on kansainvälinen ylioppilastutkinto

Voit tilata sekkejä yksinkertaisesti siirtymällä pankkisi verkkosivustolle, kirjautumalla sisään online-tilillesi, jolloin ruumiillinen käsivarsi ulottuu näytöltä ja antaa sinulle uuden kirjasen. Niin kätevä.

# 2: Tilaa kolmannelta osapuolelta

Jotkut kaupat ja verkkokauppiaat myyvät sekkejä ja tarjoavat hienoa erilaisia ​​mukautusvaihtoehtoja. Halutessasi voit ladata valokuvan perheestäsi, koirastasi tai jättimäisestä meribassistasi, jonka sait viime talvena lomallasi Kaliforniaan, tekemään omat henkilökohtaiset tarkastuksesi.

Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat ovat Costco, Sam's Club, Walmart, Checks.com ja Checks in Mail. Lähetät tarkistustilisi numeron ja reititysnumeron.

Sinun on myös lähetettävä viimeisen sekin numero, koska seuraava sekkisi alkavat seuraavalla numerolla. Jos viimeinen sekkisi oli # 100, seuraava sekkikirjasi alkaa numerolla 101. Jotkut osavaltiot pyytävät myös päivämäärää, jolloin avasit tilisi.

Jos käytät muita kuin yllä suositeltuja sivustoja shekkien tilaamiseen verkossa, sinun pitäisi etsi pieni riippulukon kuvake verkkosivustoltaan ja painetaan näytetarkistuksiin. Tämä riippulukko osoittaa, että sekki (ja itse yritys) on tarkastanut Check Payment Systems Association (CPSA). Ilman tätä suojausta älä anna tiliäsi ja reititysnumeroa!

Nyt tiedät kuinka tilata sekkejä, mutta mitä teet, jos oletko vastaanottaja? Kuinka maksat sekin tai talletat sen pankkitilillesi? Lue lisää eri tavoista, joilla voit käteistä tai tallettaa sekin.

Etsi riippulukko, joka on laillisten tarkastusten ja rakkauden virallinen symboli silloista.

Kuinka maksaa tai tallettaa sekki

Jos olet sekin vastaanottaja, voit tallettaa varat pankkitilillesi tai vaihtaa sekin käteisenä. Joko niin, sinun on otettava yksi tärkeä askel: allekirjoittamalla sekin takaosa.

Sekin takana on viiva, jonka yläpuolella ovat sanat, 'Hyväksy täällä.' Suostumuksesi on allekirjoituksesi. Näet myös rivien alapuolella tekstin, joka muistuttaa sinua olemasta kirjoittamatta mitään rivien alle.

Kun olet hyväksynyt sekin, voit tallettaa sen pankkitilillesi tai vaihtaa käteiseksi.

# 1: Sekin tallettaminen pankkiin

Voit tallettaa sekin suoraan pankkitilillesi mille tahansa pankistasi Pankkiautomaatit tai pankkitiski . Et yleensä voi käyttää toisen pankin pankkiautomaattia, ellei sillä ole jonkinlaista erityistä kumppanuutta pankkisi kanssa.

hauska kaksi totuutta ja valhe

Jos menet tellerin luo, ole valmis tilinumero ja henkilötodistus. Aseta pankkiautomaattiin tai pyyhkäise pankkiautomaattikortti, kirjoita PIN-koodi ja siirry Talletuksen tarkistus -vaihtoehtoon. Saatat joutua kirjoittamaan talletettavan rahamäärän, vaikka jotkut pankit vain skannaavat sekin ja pyytävät sinua vahvistamaan summan.

Ellet pankkisi käytä kirjekuoria, voit työnnä sekki suoraan talletusaukkoon. Jos sinulla on useampi kuin yksi sekki, sinun pitäisi pystyä liittämään sekit yhteen. Jotkut pankit sallivat sinun tallettaa enintään 30 kerrallaan.

Kun olet vahvistanut summan ja suorittanut tapahtuman loppuun, olet valmis. Sekin määrän pitäisi olla näy tililläsi kahden päivän kuluessa.

Kanssa nousu mobiilipankki, sinun ei tarvitse välttämättä mennä pankkiin tallettaaksesi sekkiä. Monilla pankeilla on omat sovelluksensa, joiden avulla voit tehdä mobiilimaksutalletuksen puhelimesi kautta.

Voit tallettaa sekin pankkisi automaatille, kun olet syöttänyt salaisen PIN-koodisi.

# 2: Kuinka tehdä mobiili sekkitalletus

Monet mobiilipankkisovellukset antavat sinulle talleta sekki puhelimellasi. Sinun on hyväksyttävä tarkastus ja otettava sitten selkeä kuva sekä tarkastuksen etu- että takaosasta. Jotkut pankit haluavat myös, että kirjoitat 'vain [pankkitunnuksesi] talletukselle' takana allekirjoituksesi viereen. Kun olet ladannut kuvat, sovellus kertoo, onko talletuksesi onnistunut.

Kun talletat sekin verkossa mobiilisovelluksen kautta, varojen pitäisi olla saatavilla seuraavana arkipäivänä. Jos teet mobiilisekkitalletuksen klo 20.00 jälkeen, sinun pitäisi saada varat kahdessa päivässä.

# 3: Kuinka sekkiä voi lunastaa

Halutessasi voit vaihtaa sekin käteisenä sen sijaan, että tallettaisit sekin suoraan pankkitilillesi. Jos sinulla on sekkitili, voit käteisellä sekki pankkisi tellerin kanssa maksutta. Jotkut pankit haluavat sinun hyväksyvän heidän edessä olevan sekin turvallisuussyistä. Allekirjoitat sekin, luovutat sen yhdessä tietosi tai maksukorttisi kanssa, ja pankkivirkailija palauttaa summan käteisenä.

Jos sinulla ei ole sekkitiliä, voit silti maksaa sekin, mutta saat on maksettava maksu. Pankki veloittaa 4–10 dollaria, ja sekki-kassa-palveluiden myymälä, kuten Walmart tai jotkut ruokakaupat, veloittaa noin 3–6 dollaria.

Viimeinen asia, jonka sinun on tiedettävä sekeistä, paitsi täyttää ne, tilata lisää ja tallettaa ne, on miten mitätöidä sekki. Lue neuvoja siitä, kuinka sekki mitätöidään ja milloin se on tehtävä.

miten ap luotto toimii

Sekin tallettamisen sijaan pankkitilillesi voit vaihtaa sen kylmään, kovaan käteiseen.

joudutko tekemään teon

Kuinka välttää sekki

Sekin poistaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että teet siitä käyttökelvottoman. Oppia kuinka mitätöidä sekkiä on yllättävän helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjoita 'void' isoilla kirjaimilla eteen sekin. Yritä kattaa noin puolet tai kolme neljäsosaa sekistä sanalla mitätöity, joten kukaan ei voi missään tapauksessa jättää sitä väliin.

Miksi haluat mitätöidä sekin? Yksi syy olisi, jos aloittaisit sen täyttämisen ja tekisit virheen. Virhe on liian räikeä korjata, joten haluat kutsua tätä pesuksi ja yrittää uudelleen uudella tarkistuksella. Turvallisuussyistä sinun pitäisi mitätöi sekin.

Toinen yleinen sekki sekkien mitätöinnissä on, kun sinä perustaa suoran talletuksen uudelle työnantajalle. Suoran talletuksen asettamiseksi yritykset pyytävät usein antamaan heille mitätöidyn sekin. Jälleen kerran sinun on vain kirjoitettava peruutetun suoran talletuksen sekki kirjoittamalla sana 'void' isoilla kirjaimilla eteen.

Joten sinulla on se, kaikki mitä sinun tarvitsee tietää henkilökohtaisten sekkien tilaaminen, tallettaminen, lunastaminen ja mitätöinti. Lopuksi käymme läpi tärkeimmät takeaways, jotka sinun tulisi muistaa, ennen kuin olet käynnissä sekkikirjan kanssa.

Archibald Squiggles haluaa, että kaikki tietävät epäilemättä, että hän mitätöi tämän tarkastuksen. Sam Lindsay / Kaikki oikeudet pidätetään

Henkilökohtaisten tarkastusten käyttäminen: tärkeimmät takeaways

Vaikka monet meistä käyttävät sekkejä yhä vähemmän ja valitsevat sen sijaan verkkolaskujen maksamisen ja rahaa siirtävät sovellukset, voimme silti joutua kohtaamaan useita kertoja, jotka vaativat tarkastusta. Voimme käyttää sekkejä vuokran maksamiseen, lahjan lähettämiseen tai vastaanottamiseen tai työnantajalle mitätöityyn sekkiin suoraa talletusta varten. Valmistaudu niihin aikoihin, kun sinun on käytettävä sekkiä, selville, onko sinulla tarpeeksi tai haluatko tilata lisää.

Jos saat sekin, voit tallettaa sen helposti allekirjoittamalla takaisin ja lähettämällä sen tiliisi tilisi kautta pankin pankkiautomaatti tai mobiilisovellus. Jos täytät sekin, mutta sinun on peruutettava se, voit tehdä sen helposti kirjoittamalla 'void' isoilla kirjaimilla etuosaan, mikä tekee siitä käyttökelvottoman.

Vaikka sekit saattavat tuntua salaperäisiltä niille, jotka ovat siirtyneet verkkopankkiin, voit nyt nähdä, että ne ovat melko suoraviivaisia. Lisäämällä nämä taidot pankki-arsenaaliisi, voit luottaa kaikkiin tilanteisiin, joissa sitä tarvitaan rahansiirto henkilökohtaisen shekin kautta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hamline-yliopiston pääsyvaatimukset

Teknologian yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Johns Hopkinsin pääsyvaatimukset

Mitä ovat SAT -aiheiset testit? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Lue asiantuntijaoppaamme selvittääksesi, mitä SAT -aihekokeet ovat ja miksi ne kannattaa suorittaa.

Kuinka läpäistä ilmavoimien PT -testi

Mikä on ilmavoimien kuntotesti? Selitämme mitä voit odottaa ja ilmavoimien PT -testivaatimukset läpäisevät.

Excelsior Collegen pääsyvaatimukset

Gordon College SAT -tulokset ja GPA

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Täydellinen opas: Princetonin pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Paras Earth Science Regents -katsausopas vuodelle 2021

Opiskeletko Earth Science Regents -kokeeseen? Tutustu täydelliseen tarkistusoppaaseemme, jossa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Täydellinen opas: VCU -pääsyvaatimukset

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Mikä on STEM? Mitä se tarkoittaa?

Mitä STEM tarkoittaa koulutuksessa? Miksi se on tärkeää? Opi kaikki STEM -kursseista ja urasta asiantuntijaoppaamme avulla.

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Mikä on 14. muutos? Yksinkertaistettu opas

Mikä on 14. muutos yksinkertaisesti? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa kerrotaan, mitä lain mukainen yhdenvertainen suoja todella tarkoittaa.

Milloin SAT-aiheiden testitulokset tulevat esiin?

Ota selvää, milloin voit odottaa, että SAT Subject Test -tulokset julkaistaan ​​ja ovat käytettävissä.

Täydellinen opas: UTSA -pääsyvaatimukset

Parhaat SAT-valmistelukirjat 2021

Selvitä kriittiset SAT-kirjat, jotka sinulla on oltava, mitkä kirjat ovat parhaita jokaiselle SAT-osuudelle ja mitkä kirjat tulisi välttää.

Parhaat korkeakoulut alhaisilla GPA -vaatimuksilla

Onko sinulla alhainen GPA ja ihmettelet, mihin korkeakouluihin pääset? Tässä ovat maan parhaat korkeakoulut, jotka hyväksyvät alhaiset GPA: t opiskelijoilleen.

Maryland Institute College of Artin pääsyvaatimukset

Ennustetut kansallisen ansiorahoituksen katkaisut vuosina 2020 ja 2021 (päivitetty)

Oletko kiinnostunut tämän vuoden kansallisten ansioiden semifinalistien katkaisuista? Olemme mursanneet numerot arvioidaksemme, mitä pisteitä tarvitset uudella PSAT: lla.

Nazareth Collegen pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA