Kuinka paljon sinun pitäisi maksaa SAT/ACT -luokista?

feature_money_cash_roll

Itsenäinen SAT/ACT -opiskelu voi tuntua siltä kuin yrittäisit valmistautua maratonille, kun et ole edes juoksi sitä aiemmin: se voi olla ylivoimaista eikä sinulla ole aavistustakaan mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Siksi valmistelutunti on usein erinomainen idea. Luokat opettavat sinulle kaikki kokeen osat, antavat vinkkejä testipäivään ja varmistavat, että saat haluamasi pisteet. Mutta kuten arvasit, luokat voivat olla melko kalliita, mikä saa sinut ihmettelemään: ovatko ACT -valmistelut sen arvoisia? Ovatko SAT -valmistelut sen arvoisia?Käymme läpi SAT/ACT -valmisteluluokkien suurimmat edut, kuinka selvittää oma valmisteluluokan budjetti ja miten varmistat, että saat rahat.

Onko sinun maksettava SAT/ACT -luokista?

Ensinnäkin, joudutko yleensä maksamaan SAT/ACT -luokasta tai onko koskaan ilmaisia?

Vaikka saatat löytää ilmaisia ​​paikallisia kursseja, valtaosa laadukkaista ACT- ja SAT -luokista on yksityisten yritysten ylläpitämiä, ja ne maksavat sinulle kohtuullisen summan rahaa, vaihtelevat usein 600 dollarista 3 000 dollariin+ koko ohjelmassa (verkossa tai henkilökohtaisesti). Joten jos luulet todella, että luokka voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, ole valmis käyttämään rahaa saadaksesi huippuluokan opetusta.

Tietysti, Yksikään oppilas ei ehdottomasti tarvitse osallistua SAT/ACT -valmisteluun. Jos raha on sinulle taakka, ilmainen opiskelu on varmasti mahdollista, kunhan tiedät mitä materiaaleja käytät ja miten voit suunnitella opintoaikasi.

SAT- ja ACT -tunnit ovat yleensä parhaita opiskelijoille, jotka haluavat ohjattua opetusta, opetussuunnitelmaa ja ryhmäasetuksia. Jos luulet, että sinulla on vaikeuksia ymmärtää tiettyjä tenttikäsitteitä tai -strategioita, luokka olisi todennäköisesti fiksu valinta.

SAT/ACT -valmisteluluokan ottamisen tärkeimmät edut

SAT/ACT -valmisteluluokkaan ilmoittautumisella on monia etuja.

Opettajat vastaavat kysymyksiin ja tarjoavat selkeitä selityksiä

Kun opiskelet itse SAT/ACT -ohjelmaa varten, sinulla ei ole ketään, jolta voit hakea apua monimutkaisiin käytännön kysymyksiin tai saadaksesi selvennyksiä hankalaan käsitteeseen.

Luokassa kuitenkin sinä aina saada asiantunteva opettaja jotka voivat jakaa vaikeat ongelmat ja käsitteet selkeiksi, helposti seurattaviksi selityksiksi.

Voit myös kysyä opettajalta mahdollisia kysymyksiä testirakenteesta, sisällöstä, harjoitusongelmista tai testivinkkejä-ja saat selkeän, välittömän ja oikean vastauksen.

Sinun ei tarvitse rakentaa omaa opintosuunnitelmaasi

Jos et halua ajatella oman valmistusaikataulusi laatimista, SAT/ACT -luokka on hyvä vaihtoehto harkita. Koska tunnit on tyypillisesti suunniteltu tiettyihin päiviin ja aikoihin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinun on asetettava oma SAT / ACT -valmisteluohjelma-seon jo tehty puolestasi!

Useimmat SAT/ACT -valmisteluluokat noudattavat melko laajaa opetussuunnitelmaa joka kattaa kaikki tärkeimmät sisältöalueet ja käy läpi myös tiettyjä käytännön kysymyksiä opettamaan sinulle, miltä ongelmat näyttävät tentissä ja miten voit (ja sinun pitäisi) lähestyä niitä.

Ainoa haittapuoli luokissa on se et yleensä saa yksilöllistä opetussuunnitelmaa se on tarkoitettu auttamaan sinua parantamaan suurimpia heikkouksiasi.

Onneksi, PrepScholar -luokat räätälöi koko ohjelman opetussuunnitelman opiskelijoiden ainutlaatuisten heikkouksien mukaan , Tämä tarkoittaa sitä, että saat aina kohdennettua tukea ja tarkistusta, joita tarvitset suorittamasi kokeen ässään.

Saat käyttöösi muita oppimateriaaleja

Useimmat ACT/SAT -valmisteluluokat, erityisesti online -kurssit, antavat opiskelijoille useita resursseja ja testimateriaaleja, joita he voivat käyttää valmisteluna ulkopuolella luokkahuone. Nämä resurssit voivat vaihdella käytännön testeistä yksityisopetukseen yksinkertaisiin kotitehtäviin.

Näiden lisämateriaalien tarkoitus ei ole yrittää hukuttaa sinua, vaan pikemminkin auttaa sinua kehittämään vankan opiskelurutiinin ja jatka oppituntien harjoittamista.

Se on halvempaa kuin yksityisopetus

Jos haluat henkilökohtaista (joko henkilökohtaista tai online-opetusta) SAT- tai ACT-valmistelussa, mutta et halua hakea tonnia käteistä, luokat ovat sinulle parempi vaihtoehto kuin yksityisopetus. alhaisemmat kustannukset .

Laadukkaat ohjaajat maksavat tyypillisesti noin 80 dollaria tunnissa - se on 1 600 dollaria vain 20 tunnin oppitunnista! Samaan aikaan 20 tunnin valmistelukurssi maksaa yleensä noin 1000 dollaria, mikä ei ole vain huomattavasti halvempaa, vaan myös paljon enemmän rahaa, kun otat huomioon lisäresurssien määrän, jonka todennäköisesti saat luokan kanssa.

Vaikka sinulla ei ole hyötyä yksityisestä henkilökohtaisesta tuesta valmisteluluokalla, sinulla on edelleen pääsy pätevälle opettajalle, aivan kuten sinä teet yksityisopettajan kanssa, joka voi vastata kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat tiettyjä käytännön ongelmia tai kokeessa testattuja käsitteitä.

Kokeile PrepScholar -luokkia

body_girl_piggy_bank_budget

SAT/ACT-luokkien budjetin määrittäminen: 3-vaiheinen opas

Joten olet päättänyt ilmoittautua SAT/ACT -valmisteluun. Mahtava! Prosessin seuraava osa on selvittää, kuinka paljon rahaa sinun pitäisi (ja olet valmis) käyttämään tiettyyn ohjelmaan. Olemme jakaneet tämän osan kolmeen vaiheeseen.

Vaihe 1: Selvitä, kuinka monta pistettä tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi

Ensimmäinen askel löytää budjetti SAT/ACT -valmisteluluokalle on löytää tavoitteesi ja lähtötasosi.

Maalipisteet ovat SAT- tai ACT -pisteet, jotka antavat sinulle parhaan tuloksen saadaksesi hyväksynnän kaikki oppilaitoksiin, joihin haet. Tutustu syvällisiin oppaisiimme siitä, mikä on hyvä SAT-pisteet ja mikä on hyvä ACT-pisteet, niin saat lisätietoja siitä, miten voit määrittää maalipisteesi.

Kun olet löytänyt tavoitteesi, on aika selvittää peruspisteesi. Perustaso on SAT- tai ACT -pisteet, joista aloitat ennen intensiivisen tentin valmistelua. Se on lähtökohtaisesti lähtökohtasi.

helpoin koulu päästä

Löydät peruspisteesi ottamalla täyspitkän virallisen SAT / ACT-harjoitustestin. Varmista, että otat testin realistisessa ympäristössä ja käytät oikeita aikarajoituksia. tämä varmistaa, että lähtötasosi on niin tarkka kuin se voi olla.

Käytä sen jälkeen testin vastausnäppäintä kunkin osion pistemäärän ja kokonaispistemäärän laskemiseen 1600 (SAT) tai 36 (ACT).

Nyt kun sinulla on sekä tavoite- että lähtötasosi, voit laskea näiden lukujen avulla, kuinka monta pistettä sinun on parannettava tentissä. Tehdä tämä, yksinkertaisesti vähennä lähtötasosi maalipisteestäsi.

Katsotaanpa esimerkkiä: Natalien SAT -maalipisteet ovat 1350 (se on 75. prosenttipiste) CU Boulder , hänen unelmakoulunsa). Hänen peruspisteensä on kuitenkin 1260. Tämä tarkoittaa, että hänen on parannettava 90 pistettä saavuttaakseen maalinsa.

Vaihe 2: Valitse testipäivämäärä, joka antaa sinulle riittävästi aikaa valmistautua

Seuraava askel budjetin määrittämisessä valmistelutunnille on valita SAT -testi- / ACT -testipäivämäärä, joka antaa sinulle tarpeeksi aikaa tavoitteesi saavuttamiseen ja joka toimii hyvin aikataulusi kanssa.

Jos olet ottanut SAT/ACT -harjoituksen kerran tai kaksi, mutta haluat silti nostaa pisteitäsi, valmistelutunti on erinomainen vaihtoehto sinulle. Yleensä on parasta valita testipäivämäärä vähintään kaksi kuukautta ennen korkeakouluhakemusten eräpäivää. Joten jos on jo vanhempi vuosi, yritä ehdottomasti ilmoittautua tulevalle testipäivälle ASAP!

Valmistautumisaikasi vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon aikaa sinulla on tentin ja kokeen välillä, ja kuinka monta pistettä sinun on parannettava (ks. Vaihe 1). Yleensä on parasta antaa itsellesi vauhdikas opintosuunnitelma kolmesta kuuteen kuukauteen.

Alla on laajat arviot kokonaistuntimääristä, jotka sinun on suoritettava perustuen kokonaispisteen parannukseen, jonka haluat tehdä SAT: ssä tai ACT: ssä:

SAT
 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150+ tuntia
TOIMIA
 • 0-1 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 1-2 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 2-4 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 4-6 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 6-9 pisteen parannus: 150+ tuntia

Kuten näet, mitä korkeamman pisteen parannuksen haluat tehdä SAT- tai ACT -toiminnossa, sitä enemmän tunteja sinun on käytettävä valmisteluun (tämä sisältää itseopiskelun, luokat ja tutoroinnin) ja sitä enemmän aikaa, jonka sinun pitäisi antaa itsellesi ennen tenttiä.

Muista esimerkkiskenaario ylhäältä. Natalien on parannettava 90 pistettä SAT: ssa saavuttaakseen tavoitearvonsa, jolloin hänen kokonaisopiskeluaikansa on 40 tuntia. Hän voisi lähestyä tätä valmisteluaikaa monin tavoin, levittää sen ohuesti useiden kuukausien ajan tai pakata sen vain kuukaudeksi keskittynyttä itseopiskelua ja luentoja varten.

Viime kädessä se, kuinka paljon aikaa haluat antaa itsellesi, riippuu sinusta, aikataulustasi ja tavoitteistasi.

body_open_planner_schedule

Vaihe 3: Arvioi SAT/ACT -luokan budjetti

Nyt on aika käyttää kaikkia keräämiäsi tietoja-tuo on,parannettavien pisteiden määrä, valmistautumiseen tarvittavien tuntien kokonaismäärä ja ennen testipäivää jäljellä oleva aika-auttaa sinua löytämään ihanteellisen budjetin valmisteluluokan ohjelmalle.

Yleisesti ottaen lyhyemmät ohjelmat, joissa on vähemmän luokkahuoneita (<20 hrs in total) will be cheaper kuin valmisteluohjelmat, jotka kestävät pidempään ja sisältävät enemmän luokka -aikaa.

Lisäksi monissa tapauksissa verkkotunnit ovat hieman halvempia kuin henkilökohtaiset peruskurssit, joten tämä voi vaikuttaa myös päätökseesi.

Seuraavassa taulukossa on vertailuja eri valmistautumisyrityksistä ja niiden hinnoista SAT- ja ACT-luokan vaihtoehdoissa:

Ohjelmatyyppi

Luokkahuoneen kokonaisaika

Pituus

Kustannus

PrepScholar SAT/ACT -kurssi

Verkossa

9 tuntia + valinnaiset edistyneet luokat

2-5 viikkoa + 1 vuoden pääsy SAT / ACT Complete Prep -ohjelmaan

895 dollaria *

Princetonin katsaus

SAT 1400+ -kurssi

Verkossa

36 tuntia

1-3 kuukautta

1399 dollaria

SAT 1500+ kurssi

Online, henkilökohtaisesti

100+ tuntia

6 kuukautta

3299 dollaria (verkossa), 3599 dollaria (henkilökohtaisesti)

ACT 31+ Kurssi

Verkossa

-

1-2 kuukautta

1399 dollaria

Kaplan

SAT-henkilökohtainen kurssi

Henkilökohtaisesti

18 tuntia + 30 vapaaehtoista tuntia

10 päivästä 8 viikkoon

899 dollaria +

SAT henkilökohtainen PLUS-kurssi

Henkilökohtaisesti

18 tuntia + 30 valinnaista tuntia + 3 tuntia yksityisvalmennusta

10 päivästä 8 viikkoon

1299 dollaria +

LiveOnline ACT -kurssi

Verkossa

18 tuntia + 14 vapaaehtoista tuntia

10 päivästä 8 viikkoon

899 dollaria +

*Vain 498 dollaria nykyisille PrepScholar -opiskelijoille!

Kokeile PrepScholar -luokkia

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä mahdollisista SAT/ACT -valmisteluista. Mutta mitä tämä taulukko tarkalleen tarkoittaa sinulle luokan budjetin määrittämisessä?

Jos sinun täytyy opiskella paljon saadaksesi valtavia parannuksia ACT/SAT -pisteihisi, ohjelma kestää pidempään ja tarjoaa tonnia luokkahuoneaikaa ja kunnollinen määrä resursseja ja tehtäviä todennäköisesti sopii sinulle ihanteellisesti.

Ennen kuin ryhdyt ilmoittautumaan luokalle, jolla on eniten luokkahuoneen tunteja, harkitse kuitenkin hetkeä, haluatko mieluummin valmisteluohjelman, joka tarjoaa enemmän luokkahuoneen aikaa tai enemmän itseopiskeluaikaa.

Esimerkiksi PrepScholar -luokilla saat vähemmän aikaa luokkahuoneessa, mutta runsaasti laadukkaita kotitehtäviä ja online-valmisteluja , jonka voit tehdä oppituntien välissä ja sen jälkeen. Tarjoamme myös Edistyneet luokat niille, jotka haluavat jatkaa valmistautumista asiantuntijaopettajiemme kanssa, kaikki kohtuulliseen hintaan, vain 895 dollaria.

Yleensä, jos tavoitteena on saada valtava pistemäärä ja haluat paljon elävää luokka -aikaa, sinun on oltava valmis käyttämään hieman enemmän SAT/ACT -valmisteluluokkaan. Hyvä budjetti opiskelijalle olisi tässä tapauksessa noin 1400 dollaria, mahdollisesti 3000 dollaria+, jos toivot saavasi erittäin suuren parannuksen useiden kuukausien tai jopa vuoden aikana.

Jos toisaalta sinun ei tarvitse opiskella tonnia (20 tai vähemmän tuntia) saavuttaaksesi SAT/ACT -tavoitteesi, ohjelma, joka tarjoaa kohtuullisen määrän luokka -aikaa, antaa sinulle runsaasti resursseja itsellesi -tutkimus, ja se ei kestä niin kauan, on paras valinta sinulle. Luonnollisesti tällaiset ohjelmat ovat yleensä halvempia Tavoitteena on budjetoida korkeintaan 1000 dollaria.

Pidä mielessä, että kaikilla ACT/SAT -luokilla on hyvät ja huonot puolensa, joten on tärkeää, että käytät jonkin aikaa tutkiaksesi sinua kiinnostavia kursseja, ennen kuin sitoudut johonkin. Tutustu tähän artikkeliin saadaksesi lisätietoja SAT/ACT -valmisteluluokkien suurimmista eduista ja haitoista.

Saat kaiken irti SAT/ACT -luokasta: 4 avainkysymystä

Riippumatta siitä, minkälaisen valmistelutunnin päätät valita, aiot todennäköisesti käyttää aika kova summa rahaa siihen - Siksi on niin tärkeää varmistaa, että rahat käytetään hyvin.

Tässä on neljä kriittistä kysymystä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi ennen kuin sitoudut luokkaan.

body_teacher_teaching_student

#1: Ovatko opettajat asiantuntijoita?

Et opi paljon SAT/ACT -valmistelutunnilla, jos opettajasi ei tiedä, mitä tarvitaan testin todelliseen ässään. Loppujen lopuksi valmistelutunnit eivät ole vain testin sisällön opettamista, vaan myös kriittisten testivinkkien antamista.

Luokat, joissa ei nimenomaisesti ilmoiteta, kuinka suuri prosenttiosuus opettajistaan ​​sai SAT- tai ACT -tulokset, eivät todennäköisesti ole hintansa arvoisia. Sinun ei myöskään pitäisi kamppailla näiden tietojen löytämisen kanssa, koska useimmat ohjelmat hehkuttavat tätä tosiasiaa mainonnassaan.

Parhaat ACT/SAT -luokat ovat opettavat todelliset asiantuntijat, toisin sanoen ne, jotka saivat pisteen 99. prosenttipisteellä yhdessä tai molemmissa kokeissa.

Itse asiassa tämä on miten suoritamme PrepScholar -luokat : SAT- ja ACT -kurssejamme johtavat yksinomaan 99. prosenttipisteet, jotka ovat valmistuneet korkeakouluista ja suorittaneet erittäin tiukan valinta- ja koulutusprosessin. Näin sinulla ei ole epäilystäkään siitä, että opettajasi tietää, mistä he puhuvat!

#2: Ovatko aiemmat opiskelijat onnistuneet?

Toinen keskeinen kysymys, joka on otettava huomioon ennen SAT/ACT -valmistelutunnille ilmoittautumista, on, ovatko aiemmat opiskelijat saaneet positiivisia tuloksia. Toisin sanoen, tekivätkö opiskelijat, jotka halusivat parantaa tietyn määrän pisteitä SAT/ACT: ssä, todella tehneet niin tämän kurssin jälkeen?

Monet valmistuskurssit tarjoavat tietty pistetakuu SAT/ACT -ohjelmassa (esimerkiksi The Princeton Review väittää, että sen SAT 1400+ -kurssille ilmoittautuneet opiskelijat ansaitsevat vähintään 1400 SAT: sta tai rahat takaisin). Tämä väite on vankka osoitus siitä, että kurssi on hintansa arvoinen, koska yritys on erittäin varma, että he voivat saada sinulle tämän pisteet.

Riippumatta siitä, onko harkitsemallasi kurssilla pistetakuu, se on hyvä idea katso luokan asiakkaiden arvosteluja (tai jos et löydä arvosteluja tietystä luokasta, ainakin arvosteluja kaikista yrityksen valmistautumisohjelmista).

Aloita etsimällä luokan todistukset yrityksen virallisella verkkosivustolla, koska ne voivat kertoa sinulle paljon oppilaatyypeistä, jotka ilmoittautuvat luokkaan ja millaisia ​​tuloksia he ovat saaneet siitä ( tässä on PrepScholarin suosittelut , jos olet kiinnostunut).

Muita vaihtoehtoja ovat arvostelut ja tähtiluokitukset Googlessa. Voit myös tutustua foorumeihin, kuten Reddit ja College Luottamuksellinen nähdäksesi, ovatko entiset asiakkaat kirjoittaneet kokemuksistaan ​​luokassa.

Tietenkin, jos tunnet henkilökohtaisesti jonkun, joka osallistui valmisteluun, älä epäröi kysyä, voisiko hän kertoa sinulle hieman kokemuksestaan ​​ohjelmasta ja auttoiko se todella saamaan pisteet, joita he hakevat kouluissa .

#3: Tarjoaako luokka resursseja, joilla voit jatkaa?

Parhaat SAT- ja ACT -valmistelutunnit eivät tarjoa sinulle vain live -opetusta, vaan myös lisäopetusmateriaaleja, joita voit käyttää luokan ulkopuolella, sekä mahdollisuuksia kehittyä luokan päätyttyä.

Tällaisia ​​resursseja voivat olla käytännön kysymykset/testit ja pääsy online -opetusvideoihin, sisällön tarkastelu, strategiat ja opetus. Nämä lisäresurssit ovat elintärkeää niille, jotka haluavat jatkaa SAT/ACT -valmistelua hyvin kurssin päätyttyä.

PrepScholar tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden käy jatkokursseja . Annamme niitä myös yhden vuoden pääsy online -valmistelumme auttaa oppilaita pysymään raiteillaan ja pitämään kaikki hankkimansa taidot terävinä.

#4: Oletko sitoutunut valmistelemaan?

Neljäs ja viimeinen kysymys, joka sinun on kysyttävä itseltäsi, on se, kuinka sitoutunut olet valmistautumaan ACT- tai SAT -tilaisuuteen.

Tämä on tärkeää, koska vaikka olet ilmoittautunut parhaaseen mahdolliseen ACT -luokkaan ilman, että yrität jatkuvasti opiskella omaa aikaasi, tee luokan antamat läksyt ja keskity siihen, mitä opettaja kertoo sinulle, et todennäköisesti näe parannusta tuloksissasi.

Tämä tarkoittaisi sitten, että koko kurssi, jonka valitsit, oli turha eikä sen arvoinen. Joten mitä tahansa, varmista, että ajattelutapa on oikeassa paikassa, ennen kuin sitoudut valmistelutuntiin!

body_wallet_credit_cards

Johtopäätös: Ovatko ACT/SAT -valmistelut sen arvoisia?

SAT- tai ACT -opiskeluun voi usein kulua vähän rahaa, mutta jos olet valmis tekemään valmistelutunnin, käytät todennäköisesti melko paljon rahaa, minkä vuoksi on tärkeää varmistaa, että valinta kannattaa viime kädessä ottaa.

Mutta miksi ylipäätään mennä luokkaan? Kuten edellä keskustelimme, SAT/ACT -valmisteluluokalla on useita etuja:

 • Opettajat ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin ja antamaan selkeitä selityksiä
 • Sinun ei tarvitse rakentaa omaa opintosuunnitelmaasi
 • Saat käyttöösi lisäopetusmateriaalia
 • Se on halvempaa kuin yksityisopetus

Oikean SAT/ACT -luokan valitseminen tarkoittaa tietää, millaisella budjetilla työskentelet ja millaisia ​​pisteitä tarvitset saadaksesi valitsemasi kokeen.

Selvittääksesi valmisteluluokan budjetin, laske tavoitteesi ja lähtötasosi. Etsi sitten ero näiden kahden pistemäärän välillä; tämä on pisteiden lukumäärä, joita sinun on parannettava, jotta voit saada itsellesi loistavan vastaanoton hyväksymiseen kaikki oppilaitoksiin, joihin haet.

Seuraava, Valitse testipäivämäärä, joka antaa sinulle riittävästi aikaa testata ja työskentele pisteidesi parantamiseksi.

Arvioi lopuksi kurssibudjettisi parannettavien pisteiden lukumäärän, arvioidun parannukseen kuluvan ajan ja testipäivää edeltävän ajan perusteella.

SAT/ACT -valmisteluluokka on suuri investointi sekä rahan että ajan suhteen. Muista siis kysyä itseltäsi (ja yritä vastata!) Seuraaviin kysymyksiin ennen kurssille ilmoittautumista:

 • Ovatko opettajat asiantuntijoita?
 • Ovatko aiemmat opiskelijat onnistuneet?
 • Tarjoaako luokka resursseja, joilla voit jatkaa?
 • Oletko sitoutunut valmistautumaan?

Kun olet tehnyt kaiken tämän, olet valmis suorittamaan valmistelukurssinja toivottavasti saat hämmästyttävän pistemäärän SAT/ACT: sta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.