Paljonko korkeakouluopetus on? Keskimääräiset kustannukset

feature_costs.jpg

Opetus on yksi suurimmista (ellei suurimmista) korkeakouluun osallistumisesta aiheutuvista kustannuksista. Tämän vuoksi on tärkeää tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoistasi käytetään tähän kulutukseen.

Tässä artikkelissa selitän tarkalleen, mitä tämä lukukausikohta sisältyy yliopistolaskuusi. Sitten syvennän joitain karkeita yksityiskohtia, kuten: • Mitä ei ole sisältyy opetukseen
 • Keskimääräiset korkeakoulun lukukausimaksut ja laaja valikoima mahdollisia lukukausimaksuja
 • Tapoja maksaa vähemmän yliopistokoulutuksesta

Lue lisää!

Mikä on keskimääräinen korkeakoulun lukukausimaksu?

Lukukausimaksut vaihtelevat siis koulusta toiseen. Joskus lukukausimaksut vaihtelevat jopa tietyn koulun sisällä ohjelmasta tai osavaltion asuinpaikasta riippuen.

Näin sanottua, tässä ovat keskimääräiset lukukausimaksut ja -maksut (2014-2015) :

 • 31 231 dollaria yksityisissä oppilaitoksissa
 • 9 139 dollaria valtion asukkaille julkisissa oppilaitoksissa
 • 22 958 dollaria valtiosta riippumattomille asukkaille julkisissa oppilaitoksissa

Kuten huomaat, opetuksen hinnoissa on paljon vaihtelua sen mukaan, minkä tyyppistä koulua käyt. Nämä keskimääräiset määrät ovat tietysti hyödyllisiä - ne kertovat, mitä tyypillisiä kustannuksia on odotettavissa - mutta voimme myös tarkastella äärimmäisiä hintoja spektrin molemmissa päissä.

Halvimmat lukukausimaksut

Jotkut koulut tarjoavat lukukausimaksuja, jotka ovat huomattavasti alhaisemmat kuin yllä luetellut keskiarvot. Koulut, jotka tarjoavat näin alhaisia ​​hintoja, kuuluvat yleensä yhteen kahdesta luokasta:

 • Ne ovat julkisia kouluja, jotka saavat suuria tukia paikallisilta hallituksilta, jotta he voivat veloittaa oppilaita vähemmän
 • He ovat yksityisiä kouluja, joiden tehtävänä on tarjota edullisia koulutuksia

Alin lukukausimaksu, jonka löysin 660 dollaria lukukautta kohti klo Sinun korkeakoulusi , Arizonassa.

On kuitenkin monia muita kouluja, jotka ovat erittäin halpoja. Keskimääräiset osallistumiskustannukset tästä luettelo edullisista kouluista tuli vain 6077 dollaria vuodessa .


Kalleimmat korkeakouluopintojen hinnat

Jotkut koulut tarjoavat lukukausimaksuja, jotka ovat rehellisesti sanottuna pelottavan kalliita. Koulut, joilla on niin mittava tarrahinta, täyttävät yleensä yhden tai useamman seuraavista kriteereistä:

 • Ne ovat yksityisiä kouluja, mikä tarkoittaa, että paikallis- tai osavaltion hallitukset eivät tue opetusta.
 • Ne ovat eliitti- ja kilpailukykyisiä kouluja, joilla on korkeat käyttökustannukset.
 • Ne ovat pieniä taiteen korkeakouluja.

Korkein lukukausimaksu, jonka löysin, oli 52320 dollaria vuodessa klo Vassar College , New Yorkissa.

On kuitenkin monia muita kouluja, jotka ovat lähellä tätä hintaluokkaa. Tämä luettelo kalleimmat oppilaitokset Yhdysvalloissa voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, kuinka yleistä on periä näin korkeita hintoja.

Yksi varoitus näistä korkeista hinnoista on kuitenkin: samat koulut, jotka maksavat niin paljon opetuksesta, tarjoavat usein todella anteliasta taloudellista apua . Se, että korkeakoululla tai yliopistolla on erittäin korkea tarrahinta (tunnetaan myös nimellä osallistumiskustannukset), ei tarkoita, että opiskelijat todella maksaa koko tarran hinta.

on 1060 hyvä sat pisteet

Mitä enemmän taloudellista tukea opiskelija saa, sitä alhaisempi hänen nettohintansa, joka on summa, jonka hän todella maksaa koulusta . Nettohinta sisältää kaikki kulut - ei pelkästään lukukausimaksuja - mutta se on tärkeä luku, joka on otettava huomioon, koska se on tärkeämpi budjetoinnin suhteen.

Mitä yliopistokoulutus sisältää?

Suurimman osan ajasta, kun ihmiset sanovat lukukausimaksun, he todella tarkoittavat lukukausimaksuja ja maksuja - nämä kustannukset yhdistetään yleensä yhteen summaan.

Joten mitä lukurahat todellisuudessa maksavat?

Hyvin, lukukausimaksua pidetään korkeakoululaskun ytimenä . Se on maksu, jonka maksat akateemisten kurssien ottamisesta, ja se voidaan laskea lukukautta (eli kiinteää korkoa) tai luottoa kohti. Opetuksesi auttaa kattamaan esimerkiksi ohjaajan palkan, laitoksen ylläpidon ja hallinnolliset kulut.

Maksut, jotka yleensä yhdistetään opetukseen, voivat vaihdella koulusta toiseen. Maksut ovat yleensä melko pieniä pelkästään lukukausikustannuksiin verrattuna. Niitä laskutetaan opiskelijoillejotta kattaa lisäpalveluja, joita tarvitaan toimivan koulun ylläpitämiseen . Joitakin yleisiä maksuja ovat:

 • Laboratoriomaksut - kattavat laboratoriokursseille tarvittavat lisälaitteet ja tarvikkeet
 • Kirjaston maksut - kattaa kirjaston resursseihin ja aineistoihin liittyvät kulut, jotka voivat olla melko kalliita
 • Rekisteröintimaksut - auttaa kattamaan hallintomenot, jotka liittyvät opiskelijoiden ilmoittautumiseen ja rekisteröintiin joka lukukausi
 • Opiskelijaorganisaatio-, toiminta- tai palvelumaksut - käytetään tukemaan erilaisia ​​opiskelijajärjestöjä, klubeja, urheilua, toimintaa tai jopa vierailevia tutkijoita
 • Teknologiamaksut - käytetään kattamaan kulut, jotka liittyvät teknisten laitteiden, ohjelmien ja tuen tarjoamiseen kampuksella
 • Pysäköintimaksut - yleinen kouluissa, joissa oppilaat kulkevat työmatkoilla, ne auttavat kattamaan pysäköintialueiden kunnossapidon
 • Terveysmaksut - kattaa opiskelijoille tarjottavat terveys- ja neuvontapalvelut

Joskus opiskelijat kokevat, ettei heidän tarvitse joutua maksamaan erityisiä maksuja, jos he tietävät, etteivät he käytä hyväkseen tiettyjä palveluita tai resursseja. Niin epäoikeudenmukaiselta kuin se saattaa tuntua, Koulut vaativat useimmat maksut pakollisiksi kaikille opiskelijoille - jos eivät, he eivät pystyisi budjetoimaan asianmukaisesti näitä menoja. Tästä huolimatta ei voi olla haittaa puhua opiskelijalaskutustoimistolle, jos mielestäsi sinun ei pitäisi maksaa tiettyä maksua (eli jos sinulta veloitetaan pysäköintimaksu, mutta et aja kouluun).

body_library-1.jpg Maksut: Ärsyttäviä lisäosia, jotka kattavat melko tärkeitä palveluita (kuten kirjaston, joka sinun on suoritettava hyvin luokillasi.)

Opetus ja maksut: Esimerkkejä tosielämästä

Tässä käyn läpi pari esimerkkiä lukukausien ja maksujen jakautumisesta reaalikouluissa. Näin voit nähdä tarkalleen, mihin opiskelijoiden rahat menevät.

Esimerkki 1: Arizonan osavaltion yliopisto College of Liberal Arts & Sciences, kokopäiväinen valtion opiskelija

Osavaltion osavaltion opiskelija ASU: ssa olisi vastuussa seuraavista lukukausimaksuista ja maksuista ennen minkään taloudellisen tuen käyttöä:

Kuvaus

Vuotuinen määrä

Asukasopetus

9 484 dollaria

kuinka monta kiloa on yhdessä tonnissa

Asukkaiden lisämaksu

320 dollaria

Rahoitusavun luottamusmaksu

94 dollaria

Virkistysmaksu

50 dollaria

Teknologiamaksu

100 dollaria

Opiskelijaohjelmamaksu

50 dollaria

riippumattomien ja riippuvien muuttujien määrittäminen

Terveys- ja hyvinvointimaksu

80 dollaria

Opiskelijapalvelumaksu

150 dollaria

Yleisurheilumaksu

150 dollaria

Lukukausimaksu ja maksut yhteensä

10 478 dollaria

Kuten näette, suurin osa vuosikustannuksista menee opetukseen. Maksun kokonaismäärä on 994 dollaria. Muista, että näihin kuluihin eivät sisälly huone, lauta ja kuljetus.

Esimerkki #2: Bostonin yliopisto Kokopäiväinen opiskelija

Bostonin yliopisto ei tarjoa aivan yhtä yksityiskohtaista erittelyä lukukauden ja maksujen osalta. Tässä on, mitä kokopäiväinen opiskelija olisi vastuussa BU: ssa ennen minkään taloudellisen tuen hakemista:

Kuvaus

Vuotuinen määrä

Opetus

47 422 dollaria

Maksut

1 014 dollaria

Lukukausimaksu ja maksut yhteensä

kuinka ässää sat

48 436 dollaria

Paljon kalliimpaa kuin ASU, eikö? Suurin ero tässä on se, että ASU on julkinen koulu, kun taas BU on yksityinen. Jos haluat lisätietoja siitä, miksi nämä tarrahinnat ovat niin korkeita, lue oppaamme, jossa selitetään, miksi college on tullut niin kalliiksi.

Vaikka BU: ssa voi olla melko korkea tarrahinta, se ei tarkoita, että keskimääräinen opiskelija maksaa vuosittain 48 436 dollaria lukukausimaksusta ja maksuista. BU: n kaltaisissa kouluissa opiskelijoiden keskimääräinen nettohinta (mitä opiskelijat todella maksavat) on yleensä paljon alhaisempi. Lisätietoja tarran hinnasta ja nettohinnasta on oppaassamme oppilaitoksen kustannuksista.

Mitä opetus ei sisällä?

Opetus on suuri osa yliopistokuluja, mutta se ei ole ainoa osa. Riippuen siitä, missä päätät mennä kouluun, saatat joutua budjetoimaan joitain muita merkittäviä kustannuksia.

Tärkeimmät kulut ei sisältyy opetukseen:

 • Huone -Tämä kattaa vuokran tai asumisen riippumatta siitä, asutko kampuksella vai muualla (tämä yhdistetään yleensä lautalla, jos asut kampuksella).
 • Hallitus - Hallitus vastaa ruokakustannuksiasi joko ateriasuunnitelman muodossa (jos syöt kampuksella) tai ruoka-/ravintolalaskuina, jos ostat oman ruoan.
 • Kuljetus - Tämä sisältää kustannukset, jotka liittyvät edestakaisin matkustamiseen kampuksella. Kuljetus voi olla vain päivittäistä matkaa (jos matkustat kouluun), mutta se voi myös sisältää kuljetuksen kampukselle ja sieltä lomien ja taukojen ajaksi.
 • Oppikirjat - Oppikirjat ovat tunnetusti kalliita - olet vastuussa siitä, että saat nämä tarvittavat materiaalit tunneillesi joka lukukausi.
 • Henkilökohtaiset kulut- Oletettavasti käytät rahaa itsellesi joka lukukausi. Henkilökohtaiset kulut sisältävät asioita, kuten hygieniatuotteita, pesulaa, vaatteita ja viihdettä.

Nämä kustannukset vaihtelevat melko laajalti monien tekijöiden mukaan, mukaan lukien koulun tyyppi (julkinen vs. yksityinen), koulunkäynti (osavaltio vastaan ​​valtio) ja omat henkilökohtaiset valintasi (esim. kotona asuminen verrattuna kampuksella asumiseen).

Länsi -Oregonin yliopiston hyväksymisaste

Saat lisätietoja siitä, mihin nämä kulut liittyvät ja mitä voit tehdä niiden minimoimiseksi täydellinen opas korkeakoulun kustannuksiin .

Miten maksat vähemmän lukukausimaksuista?

Nämä lukukausimaksut saattavat olla hieman järkyttynyt tällä hetkellä, mutta älä vielä panikoi! Julkaistut lukukausimaksut eivät välttämättä ole sitä, mitä opiskelijat todella maksavat koulusta - kuten mainitsin; nettohintasi on tärkeämpi kuin julkaistut tarrahinnat.

body_specialoffer-1.jpg

Yliopistokoulutuksessa ei ole tulipaloja tai flash -alennuksia, mutta on tapoja säästää rahaa.

Joten kuinka voit maksaa vähemmän opetuksesta ja saada nettohintasi kohtuulliseksi? Tässä ovat vaihtoehtosi:

Mene kouluun, jolla on halvat lukukausimaksut

Tämä on ehkä ilmeisin strategia - voit alentaa lukukausikustannuksiasi hakeminen kouluissa, joissa lukukausimaksu on jo alhainen. Minät on helppo saada tietoa koulun lukukausikustannuksista - se on esitettävä jokaisen koulun rahoitustuessa tai pääsyverkkosivustolla. Y Voit alkaa etsiä edullisia kouluja tarkistamalla tämän luettelonhalvimmat koulut Yhdysvalloissa.

Ennen kuin aloitat, kuitenkin; Sinun on oltava valmis tämän strategian haittapuoli. Ei välttämättä ole suurta valikoimaa kun on kyse kouluista, joissa on halvat lukukausimaksut - saatat löytää vain julkisia kouluja, jotka tarjoavat alempia hintoja asukkaille tai kouluja, jotka eivät ole erityisen arvostettuja.

Hae rahoitusapua

Taloudellinen tuki voi alentaa kustannuksiasi riippumatta siitä, mihin päädyt - jos lähetät oikean hakemuksen. TO kukaan ei voi hakea liittovaltion opintotukea FAFSA: n kanssa, joka hakee Yhdysvaltojen suurinta opintotukea.

Monet korkeakoulut ja yliopistot käyttävät FAFSAa myöntämään omia taloudellisia tukivarojaan. Lisätietoja on vaiheittaisessa oppaassamme rahoitustuen hakemiseen.

Käy osavaltion julkisessa koulussa

Suurimman osan ajasta julkiset koulut tarjoavat tuettua opetusta erittäin hyvillä hinnoilla osavaltion asukkaille. Tnäillä hinnoilla on tapana olla paljon halvempaa kuin hinnat, joita tarjotaan valtion ulkopuolisille asukkaille.

Jos olet kiinnostunut kodin lähellä olevista kouluista, voit ehkä säästää vielä enemmän rahaa huoneeseen ja ruokailuun asumalla perheen kanssa kalliiden vuokrakulujen maksamisen sijaan.

Osallistu kouluun, jolla on runsas taloudellinen tukiohjelma

Olen jo maininnut, että jotkut maan kalleimmista kouluista tarjoavat myös maan anteliainta taloudellista apua. Minäf arvosanasi ja testituloksesi ovat kilpailukykyisiä ja sinut hyväksytään kouluun, joka tarjoaa vahvaa apua, Koulu itse voi kattaa suuren osan (ellei koko) taloudellisista tarpeistasi .

Sinun pitäisi tarkistaa koulut, jotka kattavat 100% rahoitustarpeesta, ja koulut, joilla on parhaat taloudelliset tukiohjelmat. Löydätkö koulun, josta olet kiinnostunut? Voit heti arvioida pääsymahdollisuutesi. Just google PrepScholar [koulun nimi] -pääsy vieraillakseen vuorovaikutteisella sisäänpääsysivullamme.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.