Kuinka paljon taloa voit varata? Opi laskemaan asuntolaina

Jos aiot ostaa uuden kodin, kysyt todennäköisesti itseltäsi, kuinka paljon taloa minulla on varaa? Kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa ja mikä on kohtuullinen kuukausimaksu? Et halua päästä pään yli, mutta et myöskään halua asua kenkälaatikossa keskellä mitään. Missä tasapaino on?

Tämä opas auttaa sinua vastaamaan kysymykseen 'Kuinka paljon minulla on varaa taloon?' perustuu sekä numeroihin että yleiseen onnellisuuteen. Aluksi käydään läpi joitain yleisiä ohjeita, jotka on otettava huomioon asuntoa ostettaessa.

Kodin ostaminen: Yleiset ohjeet

Asunnon ostamisessa on yleinen väärinkäsitys, ja sinun pitäisi ostaa suurin ja paras talo, johon sinulla on varaa. Kuitenkin koti sinua voi osta ja talo sinä pitäisi ostaminen ei välttämättä ole sama asia. Huomaa, että tässä artikkelissa puhumme oman talon ostamisesta kulutukseen ja asumiseen, ei kiinteistösijoittaminen , joka on oma aiheensa.Jotkut pankit johtavat sinut kulujen rinteeseen, kun he tarjoavat sinulle asuntolainaa. He antavat sinulle lainan, jonka voit vain varaa maksaa, mutta mikä tahansa suuria elämänmuutoksia, kuten saada potkut tai sairastua, voi saada sinut konkurssin yli.

Se ei ole vain suurimman asuntolainan ottaminen, jonka voit taloudellisesti ottaa, vaan se on myös riskialtista ei välttämättä tee paljon elämääsi tyydyttävällä tavalla. Mitä tulee talon kokoon ja sijaintiin, se, mitä ajattelemme tarvitsevamme ja mikä todella täyttää meidät, ei aina vastaa toisiaan.

Vastauksen selvittäminen 'kuinka paljon taloa minulla on varaa' ei koske vain faktoja ja lukuja. Se vaatii myös sisäistämistä ja pyrkimystä tehdä paras taloudellinen ja emotionaalinen päätös resurssien ja tarpeiden perusteella.

sydämen tehon heikkenemisen riski

Ennen kuin tutkimme henkilökohtaisiin tarpeisiin liittyviä kysymyksiä syvemmin, katsotaanpa kovia lukuja. Mitä prosenttiosuus tuloistasi kannattaako mennä asumismaksuihin?

Asunnosta päättäminen on tasapaino taloudellisten ja emotionaalisten tarpeidesi välillä.

Nyrkkisääntö: Käytä enintään 30% tuloistasi

Perinteinen viisaus kertoo meille, kuinka paljon rahaa minulla on varaa selvittää, kuinka paljon kotia minulla on varaa 30% asuntotulostamme vuodessa, tai hieman alle kolmanneksen. Bruttotulo on se, mitä teemme ennen veroja, ei todellinen kotiinkulumme. Käytämme bruttotuloa, koska kiinnityksestä maksamasi korko on verovähennyskelpoinen.

Riippumatta siitä, ansaitsetko 20 000 dollaria vuodessa vai 2 miljoonaa dollaria vuodessa, sinun tulee noudattaa tätä nyrkkisääntöä. Sinä ei halua liioitella kodin omistusmaksuihin hätätilanteissa, kuten työpaikan menettämisen tai kalliin vamman vuoksi.

Niin, miten voit laskea asunnon hinnan joka vastaa 30% tuloistasi? Se ei ole vain kolminkertainen tuloihisi, koska sinun on otettava huomioon asumiskustannukset, mukaan lukien asuntolainan pääoma, asuntolainojen korot ja yleiset ylläpitokustannukset. Harkitse alla olevaa esimerkkiä.

Muista kiinteistöjen kultainen sääntö: käytä enintään 30% vuositulostasi asumiskustannuksiin.

Asunnon hinnan arviointi: Esimerkki

Sinun ei välttämättä tarvitse asuntolainalaskuria vastataksesi kysymykseen 'kuinka paljon kiinnitystä minulla on varaa?' Kun mietit kuinka kallista taloa voit ostaa, voit Arvioi, että kiinteähintainen asuntohinta voi nousta noin viisi kertaa kokonaistuloihisi. Miksi?

Keskimääräinen ihminen saa 30 vuoden asuntolaina ja maksaa pois 6% asunnon hinnasta joka vuosi. Tämä prosenttiosuus voi vaihdella tarkan sopimuksen mukaan (tyypillisesti 4–8% asunnon hinnasta), mutta se on keskiarvo, joka koskee monia ihmisiä. Tämä maksu viittaa asumiskustannuksiin, joihin kuuluvat sekä asuntolaina että muut kulut.

Jos 6% kaikista asumiskustannuksista vastaa noin 30% tuloistasi (käyttämällä yllä mainittua 30%: n nyrkkisääntöä), asunnon kokonaishinta vastaa noin viisinkertaisesti tulojasi. Voimme esittää tämän käyttämällä muuttujaa ' h ' asunnon hintaan ja minä ' tulojen vuoksi. Näin matematiikka toimii:

  • 0,06h = 0,3i
  • Jaa molemmat puolet 0,06: lla
  • h = 5i

Oletetaan, että ansaitset noin 40 000 dollaria vuodessa. Tämän ohjeen avulla voit arvioida, että sinulla on varaa taloon jopa 200 000 dollaria.

Vaikka voit käyttää taloon noin viisi kertaa tulosi, sinä voi myös ostaa halvemman asunnon (sitten saat enemmän käytettävissä olevia tuloja golfia tai spontaaneja matkoja Pariisiin!).

Kun olet selvittänyt kiinnityksen tai lainan, tarvitset hakea pankin kautta. Alla on kolme vaihetta, joiden avulla voit saada asuntolainasi ja pienentää kuukausimaksua.

Numeroiden murskaamisen lisäksi miten muuten voit valmistautua ostamaan talon?

Asuntolainojen saaminen: askeleet, jotka sinun tulee tehdä

Ellet maksa talosta matkalaukulla, joka on täynnä käteistä ja kultaharkkoja, sinun on haettava asuntolainaa. Useimpien asuntolainojen korot ovat kiinteät 2,6–3,7 prosentin välillä, ja ihmiset valitsevat yleensä a takaisinmaksusuunnitelma, joka kestää 30 vuotta.

Kun olet saavuttanut tämän vaiheen, seuraavat kysymyksesi saattavat olla, kuinka paljon asuntolainaa minulla on varaa ja kuinka paljon voin lainata? Pankit katsovat kolme päätekijää kun määrität asuntolainaasi ja takaisinmaksusuunnitelmaasi. Ensimmäinen on se, kuinka paljon maksat etukäteen käsirahana. Toinen on erääntyneet velat ja kolmas on luottotietosi.

Nämä ovat kolme askelta, jotka voit ottaa aseta itsesi parhaaseen taloudelliseen asemaan asuntolainan saamiseksi ja asunnon ostamiseksi.

on 2,7 gpa hyvä

Vaihe 1: Säästä suuri käsiraha

Mitä enemmän rahaa voit maksaa talosta, sitä vähemmän sinun on maksettava kuukaudessa. Myös pienemmät kuukausimaksut ja ehkä lyhyempi aika ei tarvitse maksaa niin paljon koroista pitkässä juoksussa.

Tavoitteena maksaa vähintään 10% asunnon kokonaishinnasta käsirahana. Ihannetapauksessa voit maksaa 20%. Esimerkiksi 300 000 dollarin talossa 20%: n käsiraha olisi 60 000 dollaria.

Jotkut pankit veloittavat ylimääräisen kuukausimaksun yksityisestä kiinnitysvakuutuksesta (PMI), jos sinulla on alle 20% käsiraha. Pankit haluavat välttää riskiä, ja pieni käsiraha on yksi riski. Mitä suurempi käsirahasi, sitä paremman sopimuksen saat lainanantajan kanssa.

Mitä isomman käsirahasi voit laittaa etukäteen, sitä parempi!

Vaihe 2: Maksa velkasi

Toinen tapa, jolla pankit arvioivat riskejä, on katsot maksamattomia velkojasi. Nämä velat voivat sisältää opintolainoja, autolainoja tai muita henkilökohtaisia ​​lainoja. Mitä vähemmän velkaa sinulla on, sitä paremman sopimuksen saat. Jos sinulla on valtava kuukausimaksu esimerkiksi opintolainoille, et ehkä näytä olevan hyvässä asemassa sijoittamaan rahaa asuntolainaan.

Sinun tulisi myös pyrkiä näyttämään johdonmukaiset, ajallaan suoritettavat maksut. Jos olet antanut lainasi mennä maksukyvyttömiksi, et ehkä saa hyväksyntää asuntolainalle. Jos suunnittelet asunnon ostamista, sinun on tärkeää hoitaa velkojaan vastuullisesti ja pyrkiä vähentämään niitä.

Vaihe 3: Luo luottotiedot

Lopuksi sinun luottotiedot ovat tärkeä tekijä kun haet mitä tahansa lainaa. Lainanantajat katsovat taloudellista käyttäytymistäsi aiemmin osoitus taloudellisesta käyttäytymisestäsi tulevaisuudessa. Vahvimmat luottotiedot kuuluvat ylempiin 700- tai 800 -lukuihin.

Nyt kun tunnet numerot - maksat jopa 30% tuloistasi asumisesta - mitä muuta pitäisi ajatella kun lähdet polkua kohti kodin omistajuutta?

Talon ostaminen: numeroiden ulkopuolella

Monet oppaat ensimmäistä kertaa asunnon omistajille kehottavat sinua menemään ulos ja etsimään talon, joka maksaa noin viisi kertaa vuositulosi (tai sinun ja puolisosi yhteenlasketut tulot). Vaikka tämä asuntolainalaskuri -arvio voi toimia hyvin sinulle, olettaen, että tuloissasi ei tapahdu odottamattomia katkoksia, se on ei välttämättä kaikki ja kaikki kiinteistöneuvonnassa.

korkeakoulut, jotka hyväksyvät 3,2 gpa: n

Tämä ajattelutapa kehottaa ihmisiä siirtymään rahoitusprofiilinsa rajoihin saadakseen suurimman talon parhaalla mahdollisella paikalla. Se kehottaa sinua vastaamaan, kuinka paljon taloa minulla on varaa, mahdollisimman suurella määrällä. Pankit ja kiinteistönvälittäjät tietysti ovat motivoitunut pitämään ihmiset tässä maksimoivassa ajattelutavassa. Mutta onko tämä ajattelutapa välttämättä paras tapa lähestyä asunnon ostamista?

Kuinka paljon asuntolainaa voin saada ja kuinka paljon kiinnitystä pitäisi Saan kaksi eri kysymystä. Jos luulet olevasi onnellisin saadessasi suurimman tai keskeisimmän asunnon, saatat yliarvioida talon koon ja sijainnin merkityksen. Tarkastellaan näitä molempia tekijöitä, tilan määrä ja sijainti, erikseen.

Jos kiinteistönvälittäjä näyttää sinulle tällaisia ​​paikkoja, saatat muistuttaa häntä siitä, että et todennäköisesti tarvitse melko niin paljon tilaa kolmen hengen perheelle.

Kuinka suuren talon haluat?

Ihmiset haluavat usein maksimoida tilaa, johon heillä on varaa, mutta he ei ehkä ole onnellisempi pidemmällä aikavälillä enemmän tilaa. Ihmisillä on kyky sopeutua, mistä voi olla monia etuja, mutta se tarkoittaa myös sitä, että emme ole tyytyväisiä ympäristömme aineellisiin parannuksiin pitkään.

Mukaan UC Riversiden psykologian professorille Sonja Lyubomirskylle, Joku, joka tuntee olonsa riemuisaksi suuren asunnon päivityksen jälkeen, alkaa todennäköisesti pian kaipaamaan lisää - ylimääräistä makuuhuonetta, uima -allasta, mitä tahansa se onkin. Mutta viime kädessä, ajaisimmeko töihin kuormitetulla kuorma -autolla tai Lexuksella; onko meillä korkea verenpaine tai astma, kykymme olla onnellinen ja onnellisempi ei vaihtele paljon.

Niin kauan kuin meillä on tietty määrä mukavuutta ja tarpeemme täytetään, emme tule olemaan paljon onnellisempia isommasta talosta pitkällä aikavälillä. Ihmisillä on taipumus sopeutua siihen tilaan, jossa heillä on, ja monet raportoivat korkeammasta onnellisuudesta elämäntapojensa minimoinnin jälkeen. Liian usein ylimääräisestä tilasta tulee vain tavaraa.

Sinun ei tarvitse lahjoittaa kaikkea omaisuuttasi ja liittyä pieneen taloliikkeeseen, mutta sinun pitäisi käyttää aikaa ajattele eri asuintilojasi. Olitko huomattavasti onnellisempi suurissa tiloissa? Mikä oli pienin tila, jossa olet asunut ja olet tyytyväinen?

Ennen kuin joudut McMansion -ajattelutavan uhriksi, mieti kuinka paljon tilaa todella tekisi sinut onnelliseksi ja kuinka paljon olisi tarpeetonta ylimääräistä.

Missä talosi pitäisi sijaita?

Vaikka talosi koko ei ehkä olekaan niin tärkeä kuin luulet, sen sijainti voi vaikuttaa suuresti onnellisuuteesi yhdestä syystä: työmatkasi.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet sen työmatkalla on suuri vaikutus henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Waterloon yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että pitkät työmatkat liittyvät alhaiseen yleiseen tyytyväisyyteen elämässä, kun taas vuonna 2011 Ruotsissa tehty tutkimus yhdisti pitkät työmatkat vähäiseen energiaan, korkeaan stressiin ja useampaan sairauden aiheuttamaan poissaoloon.

Vaikka sinulla ei ehkä ole varaa paikkaan, jossa on paras työmatka, sinun pitäisi vältä talon ostamista kaukana työpaikastasi. Oikean talon löytämisestä tulee tasapaino, sitten talouden, talon koon ja alueen sijainti.

Me kaikki haluamme asua Danny Tannerin kaupunkitalossa Full Housesta, mutta kun 4 makuuhuoneen talon keskimääräiset kustannukset San Franciscossa nousevat yli 1,7 miljoonaan dollariin, useimmat meistä joutuvat luopumaan tästä unelmasta.

kuinka pitkiä college -esseiden pitäisi olla

Kuinka paljon voin varata talon? Lopulliset ajatukset

Asunnon ostamisessa on monta vaihetta, ja sinun täytyy katso tarkkaan taloutesi ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Yleisesti ottaen sinun pitäisi käyttää enintään 30% tuloistasi asumismaksuihin (asuntolaina ja muut asunnon omistuskustannukset). Tämän nyrkkisäännön avulla voit katsoa taloja, jotka maksavat viisi kertaa tai vähemmän vuositulosi.

Vaikka pankit saattavat olla liian innokkaita myöntämään sinulle suuren kiinnityksen - olettaen, että voit laittaa suuren käsirahasi, maksat velkasi ja sinulla on vahva luottotulos - Sinun ei välttämättä tarvitse ottaa suurinta asuntolainaa. Kaikenlaisen velan ottaminen on riski, ja sinun tulee olla varovainen sitoutumisesta 30 vuoden asuntolainaan, jos olet huolissasi elämäsi asioista, kuten työturvallisuudesta.

Sinun tulisi myös harkita, kuinka paljon kuukausitulojasi tarvitset muihin luokkiin, kuten eläkesäästötiliin tai tammikuun Karibian lomalle. Mieti, mikä tekee sinut onnelliseksi, olipa kyseessä sitten suurempi tila, lyhyt työmatka, sijainti lähellä ravintoloita ja kahviloita tai pieni kuukausimaksu, joka vapauttaa tulosi vapaa -ajanviettoon.

Kun ostat asuntoa, sinun on ajateltava pitkällä aikavälillä sekä taloutesi että yleinen onnellisuutesi. Kun olet selvittänyt, mitä etsit, voit ryhdy toimiin parhaan tilanteen saavuttamiseksi asuntolainan ottamiseksi ja täydellisen asunnon ostamiseksi.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.