Kuinka paljon SAT -aiheen testit maksavat?

feature_howmuchdoSATsubjecttestscost.jpg

Monet kilpailukykyiset korkeakouluohjelmat edellyttävät lukio -opiskelijoiden toimittavan SAT -aineen testitulokset voidakseen päästä maahan. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että testien rekisteröintiin kuluu hieman enemmän rahaa, mutta maksuvapautuksia on saatavilla, jos olet kelvollinen. Tässä artikkelissa käyn läpi kuinka paljon kukin SAT -aiheen testi maksaa ja miten maksuvapautukset toimivat näissä testeissä.

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.



Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Kuinka paljon SAT -aiheen testi maksaa?

Kun rekisteröidyt aineen kokeisiin, perusrekisteröintimaksu on 26 dollaria. Tämä ei liity tiettyyn testiin; se on vain perusmaksu, joka jokaisen on maksettava. Koska maksat rekisteröintimaksun jokaisesta testipäivästä, on järkevää suorittaa useita testejä samana päivänä. Tämä säästää rahaa, koska maksat vain 26 dollaria kerran eikä kaksi tai kolme kertaa.

Se maksaa ylimääräisen 22 dollarin lisämaksun 26 dollarin rekisteröintimaksun lisäksi useimpiin aihekokeen testeihin, mutta testikohtainen maksu nousee jopa 26 dollariin kuunteluosuuksilla varustetuista kielitestistä. Näitä testejä ovat ranska ja kuuntelu, saksa kuuntelu, espanja kuuntelu, kiina kuuntelu, japani kuuntelu ja korea kuuntelu. Joten jos suoritat matematiikan 2 aihekokeen ja japanilaisen kuuntelukokeen testin, sinulta veloitetaan 26 dollaria (perusrekisteröintimaksu) plus 22 dollaria (maksu matematiikasta 2) plus 26 dollaria (maksu japanilaisesta kuuntelusta) yhteensä 74 dollaria .

kuinka kirjoittaa hyvä johdantokappale

Voit suorittaa yhdestä kolmeen tavallista aihekoetta yhdellä testipäivänä, mutta voit suorittaa vain yhden kuuntelukohteen testin testipäivää kohden. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulta saatetaan veloittaa vain 48 dollaria yhdestä testipäivästä (rekisteröintimaksu plus yksi tavallinen aihekoe) tai jopa 96 dollaria (rekisteröintimaksu plus yksi kuuntelukokeen testi ja kaksi säännöllistä aihekoetta). Vertailun vuoksi rekisteröityminen tavalliseen SAT: ään esseen kanssa maksaa 68 dollaria. Hinta laskee 52 dollariin, jos päätät ottaa sen ilman esseetä.

Jos et tee normaalia ilmoittautumisaikaa, sinun on maksettava myöhäinen rekisteröintimaksu 30 dollaria. Myös 30 dollarin lisämaksu veloitetaan, jos päätät muuttaa testin päivämäärää, keskustaa tai testityyppiä rekisteröinnin jälkeen. Odotuslistan tila on saatavana SAT -aihekokeille 53 dollarin lisämaksusta. Voit lukea lisää SAT -jonotuslistasta täältä.

body_jackrabbit.jpg

Tämä kani ässäisi kuuntelukokeita.



Voitko saada maksuvapautuksen SAT -aihekokeista?

Joo! Jos olet oikeutettu, saat kaksi maksuvapautusta tavallisesta SAT- ja kuusi maksuvapautusta SAT -aihekokeista. Yksi maksuvapautus kattaa koko päivän testauksen aihekoestuksille Voit suorittaa kolme testiä yhdellä maksuvapautuksella, jos otat ne kaikki samana päivänä! Voit myös käyttää maksuvapautuksia myöhäiseen rekisteröintiin ilman lisämaksua, jos normaali määräaika ylittyy.

Mutta miten voit saada maksuvapautuksen? Jos olet opiskelija Yhdysvalloissa, voit saada vapautuksen, jos jokin seuraavista koskee sinua:

  • Olet oikeutettu osallistumaan kansalliseen koululounasohjelmaan
  • Perheesi täyttää USDA Food and Nutrition Servicen asettamat tulokelpoisuussäännöt
  • Olet ilmoittautunut hallituksen ohjelmaan, joka auttaa pienituloisten perheiden opiskelijoita
  • Perheesi saa julkista apua
  • Asut julkisessa asunnossa, sijaiskodissa tai olet koditon
  • Olet valtion seurakunta tai orpo

Jos luulet, että saatat tarvita maksuvapautusta SAT -aihekokeiden suorittamiseen, keskustele ohjausneuvojan kanssa. Vaikka et ole varma, täytätkö kelpoisuusvaatimukset, ei haittaa kysyä siltä varalta! Jos olet oikeutettu maksuvapautukseen, saat myös ilmaisia ​​rajoittamattomia tulosraportteja, jotka voit lähettää korkeakouluille, ja vapautuksia hakemusmaksusta voimassa useimmissa oppilaitoksissa .

mikä on täydellinen sat -pisteet

body_admitone.png Saat kaksi ilmaista pääsyä SAT Subject Test -rekisteröintiin, jos olet oikeutettu maksuvapautukseen.

Johtopäätös

Yksittäiset SAT -aiheen testit ovat halvempia kuin tavallinen SAT, mutta ne voivat tulla hieman kalliiksi, jos aiot ottaa kaksi tai kolme niistä. Vakiorekisteröinnistä sinun on maksettava perustaso 26 dollaria plus 22 dollaria jokaisesta tavallisesta aiheen testistä ja 26 dollaria jokaisesta kuunteluosion aihekoe. Sinulta veloitetaan lisämaksu myöhäisestä rekisteröinnistä ja rekisteröinnin muutoksista, kun olet jo rekisteröitynyt.

Maksuvapautukset ovat käytettävissä SAT -aihekokeissa, jos olet kelvollinen. Saat kuusi SAT Subject Test -vapautusta, ja jokainen luopuminen kattaa koko testauspäivän. Yritä suorittaa kaikki aineen kokeet samana päivänä jotta sinun on maksettava rekisteröintimaksu vain kerran tai jos olet saanut kuusi maksuvapautusta, voit suorittaa testin uudelleen ilmaiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.