Kuinka paljon SAT -valmistelukurssit maksavat?

ominaisuus-raha-graafinen

Jos pärjäät hyvin SAT: lla sinun on todennäköisesti investoitava lisäopetusmateriaaleihin enemmän kuin mitä koulussa annetaan. (Ja jotkut koulut eivät ehkä tarjoa SAT -opintoresursseja ollenkaan!)

SAT-testin valmistuskustannukset voivat sisältää oppimateriaalien ja harjoitustestien ostamisen, henkilökohtaisen ohjauksen ja SAT-opintojaksojen suorittamisen. On hyvä alkaa kysyä, paljonko SAT -valmistelu maksaa nyt, jotta voit varata budjetin sinulle sopivalle SAT -testivalmistelupalvelulle. Loppujen lopuksi SAT: n ottaminen on pitkä ja melko osallistuva prosessi, jota et halua ottaa kevyesti!Mutta kuinka paljon SAT -valmistelukurssit tarkalleen ottaen maksavat? Tässä artikkelissa aiomme eritellä SAT-valmistelukustannukset ja SAT-valmennusmaksut itseohjatusta opiskelusta, verkko-ohjelmista ja henkilökohtaisesta ohjauksesta. Näin sinä ja perheesi voitte varmistaa, että testausstrategiasi vastaa budjettiasi.

Aloitetaan siis.

body-scales-kysymysmerkki

° C - ° f

SAT -valmistelukustannusten vertailu

Kuinka paljon SAT -valmistelukurssit maksavat? Mitä tulee SAT -valmistuskustannuksiin, hinnat voivat vaihdella melkoisesti halvimpien ja kalleimpien vaihtoehtojen välillä. Siksi olemme koonneet kaavion lauantaivalmennuskurssien keskimääräisistä kustannuksista, jotta saat nopean SAT -valmistelukustannusten vertailun.

SAT -valmistelutyyppi Budjetin tyyppi Hintaluokka Kustannukset 40 tunnin valmistelusta
Itseohjatut opinto-oppaat Edullinen 0–50 dollaria per kirja 0–200 dollaria, jos käytät useita kirjoja valmisteluun
Online -ohjelmat Kohtalainen 100–1 400 dollaria per kurssi 100–2 800 dollaria kurssin pituudesta riippuen
Henkilökohtaiset kurssit Kallis 800-1800 dollaria per kurssi 800–3 600 dollaria kurssin pituudesta riippuen
Yksittäinen opetus Kallis 40-200 dollaria tunnissa 1600–8000 dollaria

Kuten näet, jokaisessa hintapisteessä on SAT -testivalmennuskursseja ja -vaihtoehtoja . SAT -oppaat , kuten ne, joita voit ostaa Amazonista tai muista kirjakaupoista, ovat halvin vaihtoehto. Yksittäinen opetus on kallein SAT-valmisteluvaihtoehto, mutta opiskelijoille, jotka haluavat päästä parhaisiin yliopistoihin , Asiantuntija -apu voi vaikuttaa eniten kokonaispisteisiisi.

Koska näiden palvelujen hinnat vaihtelevat suuresti, on vaikea määrittää SAT -valmistelukurssien keskimääräisiä kustannuksia. Mutta yleensä voit odottaa viettävänsi jotain 50–2000 dollaria SAT -valmisteluun, valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen.

Katsotaanpa tarkemmin kutakin näistä palveluista tyypin mukaan, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan SAT -testivalmistelun ja sinun lompakkosi.

body-money-stack-kolikot

SAT -valmistelukustannusten erittelymme auttaa sinua valitsemaan sinulle ja lompakollesi parhaan testivalmisteluvaihtoehdon!

SAT -valmistelukustannusten erittely tyypin mukaan

Jakakaamme nyt kolmeen vaihtoehtoon liittyvät kustannukset: itseohjattu valmistelu, verkkokurssin ostaminen ja henkilökohtaisen ohjaajan palkkaaminen.

Itseohjattu valmistelu

  • Kokonaiskustannukset: 0–50 dollaria per kirja
  • Paras: Ihmiset, joilla on budjetti ja/tai ihmiset, jotka ovat itse motivoituneita opiskelijoita

Jos haluat tehdä sen yksin, löydät tarvitsemasi testin valmisteluresurssit vähän tai ilmaiseksi. Ensinnäkin College Board tarjoaa a ilmainen opasopas heidän verkkosivuillaan . Ne tarjoavat myös ilmainen harjoituskurssi nimeltä Khan Academy (joka voi keskimäärin parantaa pisteitäsi 110 pistettä kahdenkymmenen tunnin harjoittelulla), a ilmainen puhelinsovellus joka antaa sinulle opiskelukysymyksen joka päivä, ilmaiset harjoitustestit ja monia materiaaleja, jotka auttavat sinua aloittamaan a opiskeluryhmä ! College Boardin tarjoamat resurssit ovat täysin ilmaisia ​​ja loistava lähtökohta opintoprosessillesi.

Kun olet käyttänyt nämä vapaat resurssit, on aika alkaa katsoa SAT -opaskirjoja. Kollegion hallituksella on myös valikoima Virallisia opinto -opaskirjoja voi ostaa verkkosivuillaan 20–30 dollarin alueella, mutta monet muut yritykset tarjoavat myös erinomaisia ​​SAT-testin valmistelukirjoja. Jos haluat nähdä, mitä suosittelemme, tutustu artikkelimme SAT -opaskirjoista napsauttamalla tätä .

Toinen asia, joka voi auttaa itseohjautuvassa lähestymistavassa, on opintoryhmät. Heillä on hyöty siitä, että he voivat kääntää tenttiin opiskeluprosessin yhteiseksi sosiaaliseksi kokemukseksi ihmisten kanssa, jotka käyvät läpi saman asian. Useiden ihmisten opiskelu samaan testiin luo tietämyksen, jonka voit jakaa. Opintoryhmät lisäävät myös vastuullisuuden elementtiä. Jos et opiskele koko viikon ajan, kaikki opintoryhmäsi tietävät siitä. Vertaispaine voi olla suuri motivaattori!

Ja lopuksi, älä unohda tarkistaa yhteisössäsi saatavilla olevia resursseja. Saatat huomata, että paikallinen julkinen kirjasto tai yhteisökeskus tarjoaa SAT -resursseja. Katso ilmoitustauluja, online-kalentereita tai pyydä avustajaa näkemään, tarjoavatko he SAT-valmisteluvälineitä kaltaisillesi motivoituneille opiskelijoille.

Hyödyt itseohjautuvasta valmistelusta

Itseohjatun valmistelun etuna on, että se voi olla periaatteessa ilmainen ja-niin kauan kuin olet motivoitunut-voi olla yhtä tehokas pisteiden nostamisessa yhtä paljon kuin mikä tahansa maksullinen palvelu . Tämä pätee erityisesti, jos käytät jonkin aikaa oppiaksesi tekemään nämä resurssit itsellesi. Esimerkiksi, suorita harjoitustestit taitojesi arvioimiseksi (ja nähdäksesi kuinka paljon parannat). Opintosuunnitelman laatiminen voi myös auttaa sinua maksimoimaan opintoaikasi. Ja Lue, mitä muut tekivät saadakseen täydellisen 1600 SAT: lla jotta voit seurata heidän esimerkkiään!

Miinukset itseohjatusta valmistelusta

Suurin ongelma tässä on varmistaa, että olet tarpeeksi motivoitunut ja kurinalainen, jotta voit todella seurata opintojen noudattamista. Itseohjattu opiskelu on parasta ihmisille, jotka eivät välitä aloittamasta asioita etukäteen ja pitävät suunnitelmasta kiinni . Jos olet sellainen henkilö, joka nauttii rutiinista ja jolla on kurinalaisuutta opiskella itsenäisesti pitkiä aikoja, olet todennäköisesti hyvä ehdokas itseohjautuvaan SAT-testivalmisteluun!

Kuitenkin, monet ihmiset huomaavat, että on vain liian vaikeaa pysyä motivoituneena, kun opiskelet SAT: ssa yksin . Jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia pitää kiinni aikataulusta ilman valvontaa, tämä lähestymistapa voi osoittautua sinulle vaikeaksi. Saatat myös pitää tällaista opiskelua vaikeana, jos vihaat itse työskentelyä. Vaikka opintoryhmät voivat vaikuttaa asiaan, tosiasia on, että vietät suurimman osan ajastasi harjoittelemalla yksin SAT: n puolesta.

Vaikka itseohjattu tutkimus voi olla halpaa, se ei ole tehokas SAT-valmisteluvaihtoehto kaikille.

kehonopiskelija-opiskelu-tietokone

Verkkotestivalmisteluvaihtoehdot ovat loistavia ihmisille, joilla on kiireinen aikataulu.

SAT -verkkokurssit verkossa

  • Kokonaiskustannukset: $ 100- $ 1400 per kurssi
  • Paras: Ihmiset, jotka pärjäävät hyvin luokkahuoneessa, mutta haluavat enemmän joustavuutta. ihmiset, jotka haluavat luokkakokemuksen halvemmalla

On lähes rajaton määrä online -resursseja, jotka auttavat sinua oppimaan, kirjoista kursseihin ja harjoitustesteihin, ja ne voivat vaihdella ilmaisesta melko kalliiksi. Kuten edellä mainitsimme, kurssit voivat maksaa jopa 100 dollaria ja hinta voi nousta jopa 1400 dollariin.

Jos vertaat SAT -valmistelukustannuksia, sinun on otettava huomioon strukturoidun kurssin lisäedut oppimisprosessiin. Nämä kurssiohjelmat ovat asiantuntijoiden suunnittelemia auttamaan sinua oppimaan nopeasti ja tehokkaasti, ja monet luokat räätälöivät itsensä yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

mikä on kauris persoonallisuus

Toinen lisäetu on, että voit valitse tarpeisiisi sopiva kurssivaihtoehto . Jos esimerkiksi olet erittäin kiireinen koulun ulkopuolisissa aktiviteeteissa, voit valita verkkokurssin, jonka avulla voit oppia omaan tahtiisi. Mutta on myös vaihtoehtoja, joissa todelliset, elävät opettajat opettavat opiskelijoita kaikkialta Yhdysvalloista virtuaaliluokissa! Pienellä tutkimuksella voit löytää online -SAT -valmistelukurssin, joka sopii sekä aikatauluusi että oppimistyyliisi.

Lopuksi, monet yritykset, jotka tarjoavat kursseja, tarjoavat sinulle vaihtoehtoja, jotka sopivat budjettisi . Esimerkiksi Prepscholar tarjoaa budjettiystävällisiä verkkotunteja aina henkilökohtaiseen valmennukseen asti. Muista myös, että kaikki online -lähteet eivät ole samanarvoisia, joten muista tehdä tutkimuksesi. Varmista, että luokkaa johtavat asiantuntijat, ja käytä jonkin aikaa palvelun arvostelujen lukemiseen.

Ammattilaiset online -SAT -valmistelukursseista

Valittavana on lukemattomia resursseja ja kursseja, Tämä tarkoittaa, että voit valita luokan, joka sopii sekä oppimistyylillesi että budjetillesi. Verkkotunnit voivat myös auttaa sinua täyttämään SAT-kokeen, varsinkin jos ne ovat itseohjautuvia. Perinteisemmät luokat pakottavat sinut aloittamaan opiskelun etukäteen, mikä on vielä parempi tietojen säilyttämisen ja taitojen kehittämisen kannalta.

Vielä tärkeämpää on, että SAT -valmistelukurssit antavat sinulle jäsennellyn oppimiskokemuksen, jonka avulla voit seurata edistymistäsi. Näet, kuinka parannat luokan aikana, ja sinulla on asiantuntijaresursseja opastamaan sinua opintojen aikana. Ja koska nämä luokat ovat asiantuntijoiden suunnittelemia (ja joskus opettamia!), saat sisäpiirin vinkkejä ja temppuja, joiden avulla voit ässätä SAT: ää.

Miinukset online -SAT -valmistelukursseista

Monet edullisimmista online-SAT-valmistelukursseista ovat itseohjautuvia, mikä tarkoittaa, että maksat oppitunnista ja käsittelet sitten materiaalin omaan tahtiisi. Vaikka tämä sopii erinomaisesti oma-aloitteisille opiskelijoille, Jotkut saattavat huomata, että ilman opettajaa tai opettajaa he eivät todellakaan toimi kurssin läpi . Lisäksi useimmat luokat toimivat parhaiten, jos opiskelet johdonmukaisesti pidemmän ajan. Jos lykkäät luokan ottamista viimeiseen minuuttiin, se on todennäköisesti vähemmän tehokasta.

Myös: verkko -opiskeluun liittyy joitain kustannuksia . Tarvitset esimerkiksi luotettavan Internet -yhteyden, jotta voit käyttää kurssimateriaaleja katkaisematta satunnaisesti tai kokematta viivettä. Lisäksi tarvitset kannettavan tietokoneen, joka on yhteensopiva minkä tahansa ladattavan ohjelmiston kanssa. Joillakin verkkokursseilla on virtuaalisia luokkahuoneita, joiden käyttö edellyttää tiettyjen sovellusten tai ohjelmien käyttöä. Jos tietokone, tabletti tai älypuhelin ei ole yhteensopiva, saatat olla onnekas!

runko-opettaja-ohjaaja-liitutaulu-graafinen

Henkilökohtaiset SAT-valmistelukurssit toimivat paljon kuin lukio-oppitunnit: näytät tiettynä aikana, opit ohjaajalta ja joskus jopa suoritat kotitehtäviä.

Henkilökohtaiset SAT-valmistelukurssit

  • Kokonaiskustannukset: 800-1800 dollaria per kurssi
  • Paras: Ihmiset, jotka haluavat perinteisen luokkahuoneen; ihmiset, jotka haluavat henkilökohtaisen opetuksen mukana tulevan vastuun

Henkilökohtaiset SAT-valmistelukurssit toimivat paljon kuin heidän online-kollegansa. Ne ovat SAT-asiantuntijoiden kehittämiä, ja saat luokkaopetusta jonkun kanssa, joka on pätevä opettamaan sinulle, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit tehdä hyvää SAT: lla. Toisin sanoen, henkilökohtaisen SAT-valmistelukurssin ottaminen on paljon kuin toisen luokan lisääminen akateemiseen aikatauluun!

Ero online- ja henkilökohtaisten luokkien välillä on se, että henkilökohtaisten luokkien kanssa sinun on näytettävä luokkahuoneesi, kuunneltava luentoja, käsiteltävä harjoitusongelmia ja jopa tehtävä ryhmätöitä luokkatovereidesi kanssa. Sinulla on todennäköisesti kotitehtäviä ja saat niistä palautetta opettajalta. Mutta ehkä tärkeintä, sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada henkilökohtaisia ​​ohjeita.

Milloin ja missä nämä tunnit pidetään, riippuu sijainnistasi ja siitä, kuka tarjoaa kurssin . Jotkut opiskelijat voivat osallistua henkilökohtaisiin valmistelukursseihin lukiossaan joko ennen normaalia koulupäivää tai sen jälkeen. Tämä voi helpottaa asioita, koska sinun ei tarvitse huolehtia lisäkuljetuksista. Jos tämä ei kuitenkaan toimi aikataulusi mukaan, monet valmistusyritykset tarjoavat luokkia myös viikonloppuisin.

Lopuksi, henkilökohtaisia ​​valmennuskursseja on eri pituisia ja usein ne on räätälöity tiettyihin huolenaiheisiin tai aihealueisiin. Esimerkiksi jotkut lyhyemmät kurssit voivat keskittyä yhteen taitoon tai aiheeseen, kun taas pidemmät luokat voivat kattaa SAT: n kaikki osat sekä testien ottamisstrategiat. Joissakin paikoissa on tarjolla jopa pakkauskursseja, joiden tarkoituksena on auttaa sinua valmistautumaan vain muutama viikko ennen kokeen ottamista!

Oli tapaus mikä tahansa, alueellasi on luultavasti henkilökohtainen SAT-valmistelu, joka sopii sekä akateemisiin tarpeisiisi että aikatauluusi.

Hyödyt henkilökohtaisista SAT-valmistelukursseista

Henkilökohtaisen valmistelukurssin suurin etu on se, että se jäljittelee normaalia luokkahuoneympäristöä. Sinun ei tarvitse itse selvittää, kuinka opiskella kirjasta, eikä sinun tarvitse kamppailla virtuaalisen luokkahuoneen kanssa. Näytät vain, poistat muistikirjasi ja ryhdyt töihin.

Lisäksi henkilökohtaisia ​​tunteja tarjoavat usein koulut tai muut sertifioidut yritykset, mikä tarkoittaa saat todennäköisesti huippuluokan koulutuskokemuksen . Koska sinulla on mahdollisuus tavata opettajasi, voit keskustella heidän kanssaan heidän pätevyydestään ja opetustyylistään varmistaakseen, että he sopivat sinulle. Jos ei, voit aina valita toisen kurssin tai jopa ottaa kurssin toiselta palveluntarjoajalta.

Lopuksi, henkilökohtaiset SAT-luokat tarjoavat käytännön opetuksen etuja alhaisemmalla hinnalla kuin henkilökohtainen tutorin g. Kuten mainitsimme, ohjaajat arvioivat työtäsi ja sinulla on mahdollisuus kysyä heiltä paljon kysymyksiä. Tämä on erityisen hyödyllistä opiskelijoille, jotka oppivat parhaiten jäsennellyssä ympäristössä ja kehittyvät, kun he saavat erityistä palautetta opettajiltaan.

Miinukset henkilökohtaisista SAT-valmistelukursseista

Kuten aiemmin mainitsimme, tämäntyyppiset luokat järjestetään kuten ... no, kurssit, joita käytät lukiossa. Tämä tarkoittaa, että sinun on todennäköisesti sovitettava henkilökohtaiset SAT-kurssit aikatauluusi joko ennen koulua tai sen jälkeen. Tämä voi olla vaikeaa, jos sinulla ei ole luotettavaa kuljetusta tai jos olet tekemisissä töiden tai ylimääräisten oppituntien kanssa, jotka tapahtuvat samanaikaisesti. Lisäksi jos asut pienessä kaupungissa, henkilökohtaisia ​​kursseja ei välttämättä ole saatavilla alueellasi.

Vaikka voit osallistua henkilökohtaiseen SAT-kurssiin, sinun on itse asiassa tehtävä muistiinpanoja luentojen aikana ja opiskeltava materiaalia omaan aikaan. (Mainitsimmeko, että nämä tunnit ovat aivan samanlaisia ​​kuin lukiossa?) Jos et ole valmis käyttämään aikaa ja vaivaa, et saa yhtä paljon hyötyä testipäivänä. Joillekin opiskelijoille, SAT -valmistelukurssin ajan sitoutuminen on liikaa lisättäväksi heidän jo kiireisiin aikatauluihinsa.

body-tutor-tutorointi

Yksinopetuksen avulla voit saada yksilöllistä huomiota SAT-asiantuntijalta.

Yksittäinen SAT-tutorointi

  • Kokonaiskustannukset: 40–200 dollaria dollaria tunnissa; 1000 dollaria+ yhteensä
  • Paras: Ihmiset, jotka tarvitsevat apua motivaation saamiseen, ihmiset, jotka oppivat parhaiten henkilökohtaisesta selityksestä, ihmiset, jotka kamppailevat koemateriaalin kanssa

Yksityisopetus näyttää erinomaiselta lähestymistavalta SAT: n opiskeluun. Henkilö, joka voi tarjota henkilökohtaisia ​​suosituksia omien vahvuuksien ja heikkouksien arvioinnin perusteella, voi olla erittäin arvokasta. Koulutus ei kuitenkaan ole halpaa! Itse asiassa henkilökohtainen opetus on kallein SAT-testin valmisteluvaihtoehto luettelossamme.

Hyvät SAT-opettajat veloittavat noin 40–100 dollaria tunnissa. Jos kamppailet todella SAT: n ydinkonseptien kanssa, opettaja on hyvä vaihtoehto sinulle. Hyvät opettajat ovat koulutettuja SAT -materiaaliin, joten he voivat opastaa sinua kysymyksissä ja opettaa sinulle tarvitsemasi tiedot. Se on kuin opettaja ja valmentaja yhdessä! Yksinopettaja voi myös auttaa sinua keskittymään oppimateriaaliin, joten saat laadukkaampaa opetusta tunnin kanssa heidän kanssaan kuin opiskelet useita tunteja yksin.

Hyödyt One-on-One SAT -ohjauksesta

Yksilöllinen, henkilökohtainen huomiointi tarkoittaa, että voit saada välitöntä palautetta vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Opettajasi voi myös tarkkailla opiskelutottumuksiasi ja luoda sinulle ainutlaatuisen opintosuunnitelman, joka auttaa sinua kohdentamaan ongelma -alueet. Tämä asiantuntemus voi nostaa pisteitäsi merkittävästi , varsinkin kun saat opastettuja ohjeita kaikesta materiaalista, jota et ehkä ymmärrä.

Aivan kuten SAT -valmistelukursseilla, yksityisopettajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä SAT -asiantuntijan kanssa. Mutta toisin kuin luokka, jossa on useita ihmisiä, saat täysin yksilöllistä huomiota! Ja lopuksi, yksityisopettajan saaminen tarkoittaa, että sinulla on vastuullisuustekijä, joka auttaa sinua motivoimaan sinua. Sinun on ilmestyttävä valmisteltuihin kokouksiin, ja opettajasi seuraa sinua varmistaaksesi, että käsittelet todella ongelma -alueitasi.

Miinukset One-on-One SAT Tutoroinnista

Suurin haitta on tietysti kulutus . Mitä tulee SAT-valmistelukurssien keskimääräisiin kustannuksiin, henkilökohtainen opetus on yleensä kallein vaihtoehto. SAT -valmennusmaksut voivat olla edullisia vain muutamaksi tunniksi, mutta jos joudut tapaamaan viikkoja tai kuukausia, hinta voi nousta melko kovaksi. Monille perheille yksityisopettaja voi ylittää budjetin.

Kaikki opettajat eivät myöskään ole tasavertaisia. Monet opiskelijat laskuttavat itsensä SAT -opettajiksi, koska he ovat suorittaneet testin ... mutta se ei tarkoita, että he ovat asiantuntijoita! On tärkeää etsiä koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat SAT -asiantuntijoita , joten sinun on tehtävä tutkimuksesi ennen kuin päätät palkata jonkun.

Lopuksi, kuinka paljon tutorointi voi todella parantaa pisteitäsi, perustuu viime kädessä siihen, kuinka paljon itse panostat parantamiseen. Yksittäinen opetus ei poista itsemotivaation tarvetta, vaikka se minimoi sen melkoisesti. Lopulta vain sinä voit parantaa pisteitäsi. Jopa maailman paras SAT -opettaja ei voi nostaa SAT -pisteitäsi, jos et ole valmis panostamaan itse!

runko-numero-kolme-3

3 vinkkiä oikean SAT -valmistelukurssin valitsemiseen

Nyt kun olemme vastanneet kysymykseen, kuinka paljon SAT -valmistelukurssit maksavat, sinun on aika valita SAT -valmistelumenetelmä. Mutta ennen kuin päätät, tutustu kolmeen tärkeimpään vinkkiimme oikean SAT -valmistusmenetelmän valitsemiseksi.

Vinkki 1: Selvitä SAT -heikot kohdat

Ennen kuin aloitat opiskelun SAT: lle, on hyvä idea selvittää alueet, joilla olet vahvin ... ja alueet, joilla olet heikoin. Kun tiedät, missä kamppailet, voit keskittyä opiskeluusi ja saada enemmän rahaa!

Paras tapa tehdä tämä on ottaa muutama SAT -harjoitustestit. Varmista, että varaat itsellesi aikaa jäljitellä testausympäristöä ja nähdä kuinka toimit paineen alla. Kun olet suorittanut harjoitustestin ja arvioinut tulokset, voit kertoa, missä pistemääräsi on alhaisin. Se näyttää sinulle, mihin aihealueisiin sinun pitäisi keskittyä opiskelemaan!

Sieltä voit alkaa katsoa tarpeitasi vastaavia SAT -valmistelukursseja. Jos kamppailet esimerkiksi matematiikan kanssa, voit etsiä matematiikkakohtaisia ​​kursseja sen sijaan, että valitsisit yleiskatsauskurssin. Paitsi että saat enemmän irti valmistelustasi, säästät todennäköisesti rahaa myös pitkällä aikavälillä.

Vinkki 2: Ajattele oppimistyyliäsi

Opitko parhaiten lukiessasi oppikirjaasi? Tai ymmärrätkö käsitteet paremmin, kun opettajasi puhuu niistä luokassa? Selvittämällä, miten haluat oppia - tai ainakin miten opit parhaiten - voit auttaa valitsemaan sinulle tehokkaimman SAT -valmistelutaktiikan.

Me tarkoitamme seuraavaa: jos opit parhaiten, kun joku puhuu sinulle heistä, et ehkä saa niin paljon irti SAT -valmistelukirjasta kuin SAT -valmistelukurssista. Sama pätee myös hinnoitteluvaihtoehtoihin. Jos olet hermostunut muiden kanssa opiskelemisesta ja mieluummin työskentelet yksin, SAT-oppikirja voi toimia paremmin sinulle kuin henkilökohtainen opetus.

Joten miten voit selvittää oppimistyylisi? Ota hetki ja mieti luokkia, joissa saat parhaat arvosanat. (Nämä eivät ehkä ole suosikkitunnejasi!) Mitä opetustyylejä parhaiden luokiesi opettajat käyttävät? Luennoivatko he paljon? Ovatko he antaneet tonnia kotitehtäviä? Onko pakko lukea oppikirja? Näet luultavasti trendin kursseilla, joissa pärjäät hyvin ja joiden avulla voit valita oppimistyyliisi sopivan SAT -valmistelutyypin.

Vinkki 3: Kokoa budjetti

Koska luet artikkelia siitä, kuinka paljon SAT -valmistelu maksaa, olet todennäköisesti kiinnostunut siitä, kuinka paljon käytät lopulta SAT -valmisteluun. Budjetti on aina hyvä pitää mielessä. Näin voit tehdä hyviä päätöksiä SAT -valmistelustasi aiheuttamatta taloudellista stressiä itsellesi tai perheellesi.

Saatat huomata, että sinulle parhaiten sopiva testin valmistelumenetelmä on hieman hintaluokan ulkopuolella tämän artikkelin lukujen perusteella. Muista: puhumme SAT -valmistelukurssien keskimääräisistä kustannuksista! Riippuen siitä, missä asut, millaisia ​​SAT -valmistelupalveluja tarvitset ja kuinka paljon aikaa sinulla on opiskeluun, saatat löytää edullisempia vaihtoehtoja.

vartalo-seuraava askel

Mitä seuraavaksi?

Valitettavasti SAT ei ole ainoa kallis osa yliopistoon menemisestä. Y Sinun on myös maksettava hakumaksu jokaisesta yliopistosta, johon haet! Onneksi, Jotkut yliopistot ovat siellä, joilla ei ole hakemusmaksua ( tai myöntää opiskelijoille maksuvapautuksia ). Yhden tai kahden koulun lisääminen luetteloosi voi auttaa sinua lieventämään korkeakouluun hakeutumisen kustannuksia.

Myös yliopistosta maksaminen voi olla aika pelottavaa. Hyvä paikka aloittaa on oppia kaikki mahdollinen taloudellisesta avusta. Tässä artikkelissa käydään läpi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää taloudellisen ai -hakemuksesta d ja t hänen artikkelinsa demystifioi FAFSA: n (joka sinun on toimitettava osana taloudellista tukihakemustasi).

on nhs opetuksen ulkopuolista toimintaa

Myös, Jotkut yliopistot tarjoavat siellä uskomattomia taloudellisia tukipaketteja. Opi mikä yliopistoilla on paras taloudellinen apu ja tai tarjota täysi-stipendejä opiskelijoille.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.