Kuinka paljon lahjoitukset auttavat college -sovelluksia?

body_collegefund-1

Tämä on kysymys, jota monet opiskelijat ajattelevat yliopistoon pääsyprosessin aikana. Jos vanhemmillani olisi varaa lahjoittaa miljoona dollaria, pääsisinkö mukaan? Vaikuttavatko lahjoitukset pääsymahdollisuuksiisi? Jos on, niin kuinka paljon? Tässä artikkelissa vastaan ​​kaikkiin näihin kysymyksiin.


Mitä hakutoimistot yleensä etsivät hakijoilta?

Jotta voimme vastata kysymykseen siitä, kuinka paljon lahjoitukset yliopistolle auttavat pääsyä yliopistoon, meidän on ensin eriteltävä normaalin hakijan (joka ei lahjoita) pätevyys.Lyhyesti sanottuna, pääsyvirkamiehet etsivät opiskelijoita:  • jotka täyttävät tai ylittävät hyväksytyn opiskelijan keskimääräisen GPA: n
  • jotka täyttävät tai ylittävät 25/75 prosenttipisteen SAT- tai ACT -pisteet hyväksytyille opiskelijoille

25. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 25 prosentilla osallistuvista opiskelijoista on pisteitä tai alle tämän luvun (tämä on alle keskiarvon). 75. prosenttipiste tarkoittaa, että 75%: lla opiskelijoista on pisteet tai vähemmän. Pohjimmiltaan 25./75. Prosenttipiste kattaa keskimäärin 50% kaikista kouluun hyväksytyistä opiskelijoista.

Jos teet pisteitä 75. prosenttipisteellä missä tahansa koulussa ja sinulla on hyvät arvosanat lukiosta, sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään. Jos olet 25. prosenttipisteessä, sinulla on oltava vahva sovellus lisätäksesi todennäköisyyttäsi päästä sisään.Löydät molemmat numerot Google -haulla [College Name] Freshman Admit Profile tai [College Name] SAT tai [College Name] ACT.

Tietenkin ne ottavat huomioon henkilökohtaiset lausunnot, lisäykset, saavutukset, suosituskirjeet jne., Mutta ilman edellä mainittujen kahden edellytyksen täyttämistä tavallisella hakijalla ei olisi suuria mahdollisuuksia päästä sisään. Pääsytoimistot etsivät kuitenkin myös erityisiä hakijoita, jotka tunnetaan nimellä kehitystapauksissa tai kehityksen myöntää (vaikka pääsyvirkamiehet eivät tunnusta sitä julkisesti).

miten celsius muutetaan fahrenheitiksi

Mikä on kehityskysymys pääsyssä?

Daniel Goldenin määrittelemä , kirjailija The Price of Admission: How America's Ruling Class Buys Your Way to Elite Colleges - and Who Gets Leased Out of the Gates, jotka keskustelivat lähteistä Stanfordin perustutkintovirastossa kirjoittaessaan, 'Kehitystapaus [on] termi, joka viittaa tärkeiden lahjoittajien tai mahdollisten lahjoittajien lapsiin, jotka saavat vielä merkittävämmän edun kuin perinnöt (opiskelijat, joiden vanhemmat ovat käyneet koulua).

Miksi niitä kutsutaan kehitystapauksiksi? Ollakseni rehellinen, en ole kaikissa tutkimuksissani pystynyt vastaamaan tähän kysymykseen, mutta luulen, että se johtuu joko siitä, että nämä hakijat voivat auttaa 'kehittämään' yliopistoa (perheiden lahjoittamat varat käytetään kehittämiseen ) tai nämä hakijat itse tarvitsevat edelleen 'kehitystä', koska he eivät täytä yliopiston 'normaaleja' pääsyvaatimuksia.

Kuinka paljon rahaa sinun täytyy lahjoittaa (tai mahdollisesti pystyä lahjoittamaan) kehitystapaksi?

Pääsyvirkamies ei julkisesti vastaa tähän kysymykseen, mutta tutkimuksessani huomasin, että Stanford pitää kehitystapauksia hakijoina perheet, jotka voivat lahjoittaa 500 000 dollaria tai enemmän .

kehonrakennus

mikä on veden ominaislämpö

Periaatteessa sinun on ostettava rakennus.

Olen varma, että se on vertailukelpoista muissa eliittiopistoissa, varsinkin kun otat ottaa huomioon, että Stanfordilla on neljänneksi suurin lahjoitus kaikista Yhdysvaltain korkeakouluista yli 18,6 miljardilla dollarilla. Jos Stanford antaa etuoikeutetun kohtelun opiskelijoille, jotka voisivat lahjoittaa 500 000 dollaria tai enemmän, olen varma, että muut koulut, joilla on pienemmät lahjoitukset, tekevät ainakin saman.

HUOMAUTUS: joten ei ole sekaannusta, tämä 500 000 dollaria tai enemmän on LISÄmaksuna vähintään 200 000 dollarin opetusmaksusta opiskelijan osallistua yliopistoon.

Miksi korkeakoulut hyväksyvät kehitystyöt enemmän päteviä hakijoita vastaan?

Käytännön näkökulmasta oppilaitokset haluavat ottaa oppilaita, jotka todennäköisesti tuovat eniten lisäarvoa kouluun. Tämä voi tapahtua lahjoituksilla tai saavutuksilla, jotka ruokkivat koulun mainetta. Hyväksymällä kehitystapauksen he sanovat pohjimmiltaan, että oppilaan perheen lahjoitusten arvo nyt ja tulevaisuudessa on arvokkaampi kuin opiskelija, joka ei pysty lahjoittamaan kyseistä rahaa. Vielä yksinkertaisemmin sanottuna he haluavat lisälahjoituksia suojellakseen yliopistonsa varoja ja parantaakseen sitä rakentamalla uusia tiloja ja tekemällä muita parannuksia kouluun.

Etsivätkö pääsyvirkamiehet kehitystapauksia vai odottavatko he yhteyttä?

Yliopistot odottavat ehdottomasti mahdollisia kehitystapauksia hakijapohjassaan. Yliopistot ovat yrityksiä (vaikka ne olisivat voittoa tavoittelemattomia). Oikein tai väärin, he myöntävät kehitystapauksia saadakseen enemmän rahaa yliopistolle parempien tilojen rakentamiseen, apurahojen myöntämiseen ja yleensä yliopiston parantamiseen.

mitkä ovat aivojen osat

Entinen Stanfordin vastaanottovirkailija myönsi tämän hänelle annettiin vuosittain kehitysviraston luettelo hakijoista, jotka olivat merkittävien luovuttajien lapsia . Muiden eliittiopistojen entiset hakupäälliköt ovat myös myöntäneet tämän.

Kuinka paljon etuja kehitystapaukset saavat pääsyssä?

Uudelleen, Goldenin mukaan , Se voi olla jopa 400 tai 500 pistettä 1600: sta SAT: llä , käyttämällä vanhaa 1600 pisteen asteikkoa, Golden sanoi. Se voi auttaa opiskelijaa, jonka pisteet ovat 1100 /1600, pääsemään huippuyliopistoon.

Toisin sanoen näiden erityishakijoiden ei tarvitse täyttää koulujen 25./75. Prosenttipistettä. Niiden on oltava vain 400 tai 500 pisteen sisällä (SAT) 25./75. Prosenttipisteestä. Tämä apu tarkoittaa, että opiskelija voi siirtyä keskimääräisestä hakijasta keskitason julkiseen korkeakouluun UC Santa Cruz tai UC Riverside vakavalle Ivy League -kilpailijalle.


Kuinka yleisiä kehitystapaukset ovat Elite Collegesissa?

Vaikka se vaihtelee koulusta toiseen, 4–5% Dartmouthin hyväksytyistä ensikertalaisista otettiin huomioon vanhempiensa lahjoitusten takia. Myös, Duke myönsi 2000 -luvun alussa helpottaakseen pääsyvaatimuksiaan hyväksyäkseen noin 100 opiskelijaa vuosittain perheen rikkauden vuoksi. Luulen, että tämä luku on samanlainen kaikissa eliittioppilaitoksissa, ja kehitystapaukset, jotka vievät 4-5% fuksiluokasta, ovat erittäin merkittäviä, koska se tarkoittaa, että 100-125 enemmän pätevää opiskelijaa ei päässyt sisään.

body_money-4

Suurella rahalla tulee suuri valta (ja pieni vastuu).

Miten kehitystapaukset yrittävät turvata pääsyn (jos he eivät ole vielä lahjoittaneet)?

Mukaan Kultainen , varakkaat vanhemmat käyttävät toisinaan yksityisiä neuvonantajia, joiden yhteyshenkilöt ovat vastaanottokeskuksissa, osoittamaan, että he todennäköisesti lahjoittavat suuria summia, jos heidän lapsensa otetaan vastaan. Näillä vanhemmilla ei kuitenkaan ole nimenomaista quid pro quo -pääsyä vastaanottokeskuksessa, kuten 'lahjoitan X -summan, jos otat lapseni vastaan', mutta on pikemminkin epäsuora käsitys siitä, että he lahjoittavat merkittävän summan rahaa, jos lapsi otetaan vastaan.

parhaat videopelisuunnittelukoulut

Yksi näistä eliitin yksityisistä neuvontayrityksistä, Ivy -valmentaja , sanoo että raha auttaa vain niin paljon . Se ei muuta F -oppilasta Ivy Leagueriksi, mutta se voi auttaa aidalla olevaa opiskelijaa pääsemään sisään, ja on olemassa tietty määrä, joka saa tämän lapsen sisään.He eivät kuitenkaan kerro sinulle numeroa, koska haluavat, että maksat heille rahaa opastaaksesi, ja sitten he kertovat sinulle, kuinka paljon sinun on maksettava koululle.

Presidentti ja perustaja Ivy -valmentaja , Bev Taylor, selitti, millaista etua suurluovuttajien lapset saavat, He saavat paremman luennan tai he saavat toisen lukun, he saavat toisen ilmeen. 'Kuinka voimme hyväksyä tämän lapsen?' On kysymys. Sen sijaan, että katsoisimme, mikä tässä on vialla, katsotaanpa, kuinka voimme hyväksyä tämän lapsen .

Nyt kun olet saanut teoreettisen selityksen siitä, kuinka paljon lahjoitukset auttavat college -sovelluksissa, tarkastellaan joitain tosielämän kehitystapauksia:


Tosielämän esimerkkejä kehitystapauksista

Kirjassaan Golden viittaa Margaret Bassiin, joka on Stanfordin luokka '02 Graduate, esimerkkinä klassisesta kehitystapauksesta. Margaret Bass on tytär ja alumni, joka on yksi Stanfordin entisistä hallituksen jäsenistä ja lahjoitti 25 miljoonaa dollaria Stanfordille vuonna 1991 ja 50 miljoonaa dollaria Graduate School of Businessille vuonna 2005 .

Bass oli niin lukion opiskelija. Hän sijoittui luokkansa keskelle (40. 79 opiskelijasta), ja yhdeksästä hänen lukionsa opiskelijasta, jotka hakeutuivat Stanfordiin sinä vuonna, hän oli ainoa, joka tarjosi paikan fuksiluokassa, mutta hänellä oli toiseksi alhaisin SAT -pisteet näistä opiskelijoista (1220 /1600).

Duke, Maude Bunn ansaitsi pääsyn alhaisista SAT -pisteistään huolimatta . Hänen perheensä on kuuluisa Bunn -kahvinkeittimistä, ja hänellä on suuri omaisuus. Duke myönsi hänet toivoen, että hänen vanhempansa maksaisivat yliopistolle takaisin. Hänen vanhempansa tulivat Duke-vanhempien varainkeruukampanjan puheenjohtajiksi.

mistä väreistä sekoitettuna tulee violetti

Tätä on tapahtunut myös viime aikoina. Vuonna 2013, Maisie Lynton, Harvardin alumnin tytär ja nykyinen Sony Picturesin toimitusjohtaja, oli katkera Harvardin ja Brownin välillä . Hänen isänsä otti yhteyttä Browniin, kouluun, jossa hän ei käynyt, ja lahjoitti yli miljoona dollaria apurahojen luomiseen. Hänelle tarjottiin pääsyä vuoden 2019 luokkaan.

Pitäisikö lahjoittaa?

Vaikka ajattelen 500 000 dollaria tai enemmän auttaa sinua melko paljon, jos aiot lahjoittaa 10, 50, 100 tai 1000 dollaria, pidä rahat!

body_donate

Ja älä edes ajattele yrittää lahjoa ottamispäällikköä, he ovat nähneet sen ennen! Entinen maahanpääsyvirkailija sanoi, että useat vanhemmat kokeilevat vuosittain viattomia lahjuksia (kuten tarjoamista ostaa hänelle illallista), kun taas toiset kokeilevat suorempia lahjuksia (kuten jättämällä kirjekuoren, jossa on 1000 dollaria). Nämä lahjukset hylättiin. Säästä lahjuksesi pääsytoimistolle, mutta jos sinulla on 500 000 dollaria tai enemmän lahjoitettavaksi yliopiston lahjoitukselle, saatat vain ottaa laukauksen Ivy League -tapahtumassa.


Mitä seuraavaksi?

Autamme sinua pääsemään yliopistoon lahjoituksella tai ilman.

Otetaanko SAT?Tutustu lopulliseen SAT -opasoppaaseemme, joka auttaa sinua valmistelussa. Otatko SAT: n hyvin pian? Tutustu oppaaseemme testin täyttämiseksi.

Etkö ole varma minne haluaisit mennä? Autamme sinua löytämään sinulle sopivan korkeakoulun.

Oletko huolissasi saadaksesi suosituskirjeen korkeakouluhakemuksellesi? Ota selvää, ketä sinun pitäisi pyytää kirjoittamaan se, ja tutustu malleihimme saadaksesi hyvän kirjeen.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset