Kuinka paljon AP -testit maksavat?

arizonan osavaltion yliopiston keskimääräinen teko

Oletko utelias kuinka paljon AP -testin suorittaminen maksaa? Lue täältä, kuinka paljon AP-tentit maksavat sinulle vuosina 2019-2020. Kerromme myös, miten voit saada taloudellista apua, jos tarvitset sitä. Joten lue eteenpäin, jotta AP -testin kustannussäästö olisi mahdollisimman suuri!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

AP-tenttikustannukset 2019-2020

Maksu jokaisesta AP-kokeesta vuosina 2019-2020 on 94 dollaria. Tämä on lievä korotus 92 dollarin maksusta vuosina 2015-15.

Yleisesti, AP -kokeiden kustannukset nousevat yleensä dollarilla tai kahdella vuosittain. Jos olet kiinnostunut tulevien vuosien hinnasta, voit odottaa maksun nousevan hieman - ehkä jopa 95 dollaria tai 96 dollaria seuraavan vuoden tai kahden vuoden aikana. Älä huolehdi siitä, että massiivinen hinnan nousu tapahtuu pian.

Myös kansainväliset opiskelijat ottavat huomioon: Yhdysvaltojen, Yhdysvaltojen alueiden ja kansainyhteisöjen ja Kanadan ulkopuolisten koulujen kokeiden maksu on 124 dollaria per tentti . Koska College Board sijaitsee Yhdysvalloissa, kansainvälisten testien suorittaminen maksaa ylimääräistä rahaa.

Lyhyesti sanottuna AP -tentit maksavat varmasti melko paljon! Mutta taloudellista apua on saatavilla. Lue lisätietoja College Boardin maksujen alennusohjelmasta.

Voinko saada taloudellista tukea AP -kokeisiin?

College Board tarjoaa 32 dollarin alennuksen jokaisesta opiskelijan suorittamasta tentistä osoittanut taloudellisen tarpeen. Tämä 32 dollarin alennus alentaa kokonaiskustannukset 53 dollarista 62 dollariin tenttiä kohden (32 dollaria + 9 dollarin alennus koulusta, jos olet oikeutettu).

Maksujen alennuksen taloudellisen tarpeen määrittäminen riippuu osavaltiostasi ja onko piirisi mukana ohjelmassa nimeltä Yhteisön tukikelpoisuusmääräys (CEP). Tutustumme alla oleviin yksityiskohtiin.

4-6-16fa-f1_0

Pohjimmiltaan mitä tummempi sininen osavaltiosi on, sitä suurempi mahdollisuus on, että piirisi osallistuu CEP: hen. Mutta kuten keskustelemme alla, helpoin tapa saada selville on puhua ohjausneuvojallesi. Kartta kohteliaasti Talousarvion ja politiikan painopisteiden keskus .

joka sopii parhaiten neitsyen kanssa

CEP on ohjelma kouluille ja alueille, joilla on paljon pienituloisia lapsia, ja joka tarjoaa ilmaisen aamiaisen ja lounaan kaikille opiskelijoille. Jos koulusi osallistuu CEP-ohjelmaan, kelpoisuutesi AP-kokeen alennuksiin määritetään tapauskohtaisesti. Vaikka College Board myönsi kaikille CEP -koulujen tai -piirien opiskelijoille maksualennuksen, vuodesta 2019 lähtien näin ei enää ole. Lisätietoja, muista käydä College Boardin AP Fee Reduction -sivustolla .

Jos piirisi ei osallistu CEP: hen, niin College Board käyttää liittovaltion ilmaisen ja alennetun lounaan ohjelman kelpoisuusvaatimuksia. Käymme alla tarkalleen, miltä nämä kelpoisuusvaatimukset näyttävät.

Jos koulusi osallistuu CEP: hen

Ohjeet AP -maksun alennuksen saamiseen CEP -alueilla ovat seuraavat:

Joko perheesi tulot ovat 185 prosentissa tai alle 185 prosentin Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön vuosittain julkaisemasta köyhyysasteesta, tai

Olet kelvollinen 'tunnistetuksi opiskelijaksi', koska olet:

  • sijaishuollossa tai Head Startissa, tai
  • koditon tai maahanmuuttaja, tai
  • asuvat kotitalouksissa, jotka saavat SNAP-/elintarvikeleimoja, TANF -käteisapua tai Food Distribution on Indian Reservations -etuja

Jos koulusi ei osallistu CEP: hen

Niiden koulujen ja piirien osalta, jotka eivät osallistu CEP -ohjelmaan, AP -maksualennusta voidaan käyttää ilmoittautumalla liittovaltion ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen tai osallistumalla siihen.

Ilmaisen ja alennetun lounaan karsinnat ovat melko samat kuin CEP:

Perheesi tulot ovat tai ovat alle 185 prosenttia Yhdysvaltojen terveys- ja henkilöstöministeriön vuosittain julkaisemasta köyhyysasteesta tai

onko se harmaa vai harmaa?

Olet suoraan sertifioitu ilman hakemusta ilmaiseen kouluruokaan, koska olet:

  • sijaishuollossa tai Head Startissa, tai
  • koditon tai maahanmuuttaja, tai
  • asuvat kotitalouksissa, jotka saavat SNAP-/elintarvikeleimoja, TANF -käteisapua tai Food Distribution on Indian Reservations -etuja

Sinä pystyt Lue lisää College Boardin palkkioiden alennuksesta käytäntöjä saadaksesi lisätietoja.

Mutta entä jos et täytä näitä kriteerejä? Tai täytätkö nämä kriteerit, mutta 53 dollaria testiä kohden on silti liian kallista?

Joillakin osavaltioilla on lisärahoitusta, joka voi olla saatavilla AP -kokeisiin. Tämä voi alentaa 53 dollarin hintaa vielä enemmän. Löydät ne ohjeet täältä . Lisäksi koulullasi tai piirilläsi voi olla omat maksujen alennusohjeet tai ohjelmat.

Joten miten voit selvittää tarkalleen, kuinka paljon taloudellista apua voit saada AP: lle?

Toimintakelpoinen

On olemassa useita kanavia, joilla voit saada rahoitusta AP -testeihisi, mutta nämä kanavat vaihtelevat asuinpaikkasi mukaan. Voit saada rahaa College Boardilta, osavaltioltasi tai jopa koulustasi.

Selvittääksesi tarkalleen, kuinka paljon voit saada taloudellista tukea, mene opastustoimistoosi ja kysy koulusi AP -palkkioista . Ohjausneuvojat voivat auttaa sinua määrittämään, oletko oikeutettu College Boardin maksualennukseen, ja lisäksi he kertovat sinulle mahdollisista lisärahoitusohjelmista, joita koulullasi tai osavaltiollasi saattaa olla. Ohjaustoimistolla pitäisi olla kokemusta auttaakseen opiskelijoita saamaan rahoitusta AP -kokeisiin, varsinkin jos koulullasi on melko laaja AP -kurssivalikoima.

Kannattaako 94 dollaria testiä kohden?

Jos olet kuin minä lukiossa, saatat saada nyt tarrasokin. 94 dollaria tenttiä kohden on paljon rahaa! Vaikka olisit oikeutettu College Boardin maksualennukseen, saatat silti maksaa 53 dollaria kokeesta. Onko hinta siis sen arvoinen?

Se riippuu siitä, läpäiseekö tentti ja miten pisteet vaikuttavat korkeakouluopintoihin ja/tai pääsykilpailuun.

Jos läpäiset kokeen, joka on oikeutettu korkeakouluopintoihin koulussa, johon pääset, kustannukset voivat olla sen arvoisia - että 94 dollaria voisi maksaa satoja kursseja jopa tuhansia dollareita . Jotkut opiskelijat voivat jopa päästä yliopistoon toisen vuoden opiskelijoina ja säästää koko vuoden opetusta AP -luotonsa perusteella. Penniin, ulos punta, kuten vanha sanonta kuuluu.

94 dollarin maksu voi myös olla sen arvoista, jos saat hyvän pistemäärän, joka auttaa sinua pääsemään valikoivaan korkeakouluun, vaikka koulu ei ota AP -luottoa. Esimerkiksi kävin yhdeksän AP -luokkaa lukion aikana. Vaikka monet heistä eivät saaneet minulle kurssipisteitä Stanfordissa, nämä luokat - ja AP -testien korkeat pisteet - vahvistivat varmasti hakemustani. Perheelleni AP -kokeisiin käytetyt rahat olivat lopulta kannattavia, varsinkin kun sain avokätisen rahoitusapupaketin Stanfordilta.

kansallisten ansioiden apurahan finalistit 2017

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on tehtävä arviointikutsu jokaisesta AP -luokasta ja testistä - lisääkö luokka mielekästä haastetta aikatauluusi vai kasaatko vain AP -luokkia? Olet todennäköisesti läpäissyt jokaisen suorittamasi AP -kokeen, jos aikataulusi ei ole jumissa heidän kanssaan.

Mieti tätä tarkkaan. Kuten olemme aiemmin sanoneet, älä tunne painetta ladata AP -luokkia vain niiden saamiseksi. Ota vain luokat, joista olet varma, että pystyt menestymään hyvin ja/tai sinulla on vahva henkilökohtainen kiinnostus.

Lopuksi, maksu ei todellakaan ole sen arvoinen, jos epäonnistut kokeessa , koska et saa korkeakoululainaa ja että 94 dollaria on pääosin hukkaan heitettyä. Lisäksi pistemäärä 1 tai 2 ei näytä vaikuttavalta korkeakouluille, vaikka saisit hyviä arvosanoja AP -luokassa (itse asiassa se voi vain osoittaa korkeakouluille, että koulusi AP -tunnit ovat liian helppoja). Varmista jälleen, että et ylikuormita AP -luokkia!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA