Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

ominaisuus-raha-kääritty

On tärkeää, että suoritat ACT: n hyvin, mutta menestyminen voi aiheuttaa ACT: n valmistelukustannuksia . Mutta totuus on, että ylimääräinen ACT-testivalmennus - olipa se sitten opasoppaita, ACT-valmistelukursseja tai henkilökohtainen ACT-tutorointi - voi nostaa pisteitäsi melko vähän. Jos yrität päästä kilpailukykyiseen kouluun, korkeat ACT-pisteet ovat kriittinen osa hakemustasi.

Vastaaminen kysymykseen, kuinka paljon ACT-ennakkomaksu maksaa, voi olla melko hankalaa ... mutta autamme täällä. Tässä artikkelissa aiomme vastata tähän kysymykseen ja antaa sinulle ACT-ennakkomaksujen vertailun. Sitten opastamme sinut läpi erilaiset valmistelutyypit ja kuinka paljon ACT-prep-luokat maksavat, selitämme kunkin positiiviset ja negatiiviset puolet ja annamme sitten vinkkejä oikean ACT-tyypin valitsemiseen sinulle.Joten hyppäämme sisään!

keho-vertaa-omenat-appelsiinit

ACT Prep kustannusvertailu

ACT-ennakkomaksujen osalta hinnat voivat vaihdella melko merkittävästi halvimpien ja kalleimpien vaihtoehtojen välillä. Siksi olemme koonneet taulukon ACT-valmistelukurssien keskimääräisistä kustannuksista, jotta saat nopean ACT-valmistelukustannusten vertailun.

ACT-valmistelutyyppi Budjettityyppi Hintaluokka Kustannukset 40 tunnin valmistelulle
Itseohjattu tutkimus Halpa 0–50 dollaria per kirja 0-200 dollaria, jos käytät useita kirjoja valmistellaksesi
Online-ohjelmat Kohtalainen 100 dollaria - 1400 dollaria per kurssi 100 dollaria - 2800 dollaria kunkin kurssin pituudesta riippuen
Henkilökohtaiset kurssit Kallis 800 dollaria - 1800 dollaria per kurssi 800-3600 dollaria kunkin kurssin pituudesta riippuen
Henkilökohtainen opetus Kallis 40 dollaria - 200 dollaria tunnissa 1600–8000 dollaria

Tämä taulukko osoittaa sinulle ACT-valmisteluvaihtoehto on jokaisessa hintapisteessä . ACT-opaskirjat ovat kustannustehokkain vaihtoehto ( suosikkimme, tutustu tähän luetteloon ), kun taas tuutorointi voi olla melko kallista. ACT-online-valmistelukustannukset voivat vaihdella myös yrityksen ja kurssin pituuden mukaan.

Hintojen ja palvelujen välisten valtavien erojen vuoksi ACT-valmistelukurssien ja -työkalujen keskimääräisiä kustannuksia on vaikea määrittää. Yleisesti ottaen, voit odottaa käyttävänsi 50–2 000 dollaria ACT-testin valmisteluun riippuen valitsemistasi vaihtoehdoista.

body-notebook-stack

ACT Valmistelukustannusten erittely tyypin mukaan

Jaetaan nyt kolme vaihtoehtoa koskevat kustannukset: itseohjautuva valmistelu, verkkokurssin ostaminen ja henkilökohtaisen ohjaajan palkkaaminen.

Itseohjattu ACT Prep

  • Kokonaiskustannukset: 0-50 dollaria
  • Parasta: Ihmiset, joilla on budjetti ja / tai ihmiset, jotka ovat itse motivoituneita opiskelijoita

Jos haluat mennä yksin, kaikki tarvitsemasi resurssit ovat käytettävissä vain vähän ilman kustannuksia. Jos valitset tämän reitin, sinun tulee aloittaa virallisilla, ilmaisilla resursseilla ACT-verkkosivustolla.

Ensinnäkin ACT tarjoaa ilmainen 64-sivuinen opinto-opas heidän verkkosivuillaan . Mutta se ei ole kaikki! Ne tarjoavat myös joukko materiaaleja auttaa valmistautumaan ACT-tapahtumaan. ACT: n tarjoamat resurssit ovat täysin ilmaisia ​​ja erinomainen paikka aloittaa ACT-testivalmistelu.

Kun olet käynyt läpi nämä resurssit , on aika siirtyä ACT-opaskirjoihin. ACT: llä on virallisia opinto-oppikirjoja, joita voi ostaa verkkosivuiltaan 20–50 dollaria. Mutta tässä luokassa on paljon vaihtoehtoja! Löydät myös erinomaisia ​​opaskirjoja Amazonista tai paikallisesta kirjakaupasta. Jos et ole varma mistä aloittaa, vilkaise tätä luetteloa parhaista ACT-opasoppaista markeilla t.

Toinen asia, joka voi auttaa itseohjautuvassa lähestymistavassa, ovat opintoryhmät. Sinä ja jotkut luokkatovereistanne voitte suunnitella viikoittaisen kokousajan, jossa opiskelet yhdessä ACT-tapahtumaan. Useat ihmiset, jotka opiskelevat samaa testiä, luo tiedonjaon, jonka voit jakaa. Tutkimusryhmät lisäävät myös vastuullisuuden elementin. Jos et opiskele kokonaisen viikon ajan, kaikki tutkimusryhmäsi tietävät siitä.

Jos olet ei-perinteinen koehenkilö (olet ollut kotikoulutettua, valmistunut lukiosta vuosia sitten, jne.), Voit silti löytää sinulle sopivan opintoryhmän. Pysähdy paikalliseen kirjastoon tai aikuiskoulutuskeskukseen ja tarkista heidän kalenterit ja tapahtumat . Monet yhteisöt tarjoavat ilmaisia ​​tai edullisia ACT-kursseja, jotka ovat avoimia kaikille.

Hyödyt itseohjatusta ACT Prep

Itseohjatun valmistelun etuna on, että - niin kauan kuin olet motivoitunut - se voi olla yhtä tehokas kuin maksetut ACT-prep-luokat (ja maksaa paljon vähemmän). Tämä pätee erityisesti jos kulutat jonkin aikaa koota opintosuunnitelma ja kiinni siitä. Sinun pitäisi myös tehdä pieni tutkimus nähdäksesi mitä strategiat, joita muilla testinottajilla oli tapana saada 36 tenttiin . Älä unohda käyttää harjoituskokeet tarkistaa edistymisesi.

Miinukset Self-Guided ACT Prep

Itseohjatun opiskelun suuri ongelma on varmistaa, että olet riittävän motivoitunut ja kurinalainen seuraamaan opintorutiinisi pysymistä. Tämän tyyppinen opintosuunnitelma on paras ihmisille, jotka pitävät rutiineista ja voivat seurata suunnitelmiaan. Jos huomaat, että sinulla on vaikeuksia noudattaa tiettyä aikataulua ilman valvontaa, tämä lähestymistapa voi osoittautua sinulle vaikeaksi.

Tämän lähestymistavan toinen haittapuoli on se, että sinä menettää asiantuntijoiden ohjausta . Vaikka on totta, että voit verrata muistiinpanoja opintoryhmäsi jäseniin, oppitunnit ja tuutorointi antavat sinulle pääsyn ACT-asiantuntijaan, joka voi vastata kysymyksiisi ja opettaa sinulle strategioita, jotka voivat nostaa yhdistettyä pisteet.

keho-kannettava tietokone-opiskelu
Online-ACT-testi on hyvä opiskelijoille, joilla on kiireinen aikataulu.

Online ACT -valmennuskurssit

  • Kokonaiskustannukset: 100 dollaria - 1400 dollaria
  • Paras: Ihmiset, jotka oppivat parhaiten luokkaympäristössä, ihmiset, jotka haluavat rakennetta opintokäytännössään

ACT-valmistelukurssit maksavat enemmän kuin itseohjattu opiskelu, mutta niillä on myös paljon lisäetuja. Ensimmäinen, luokat on suunnitellut asiantuntijat auttamaan sinua parantamaan pisteitäsi mahdollisimman nopeasti, joten sinulla on paremmat mahdollisuudet nähdä ero ACT-pisteet-raportissasi.

Toinen etu on, että online-valmistelukursseille on paljon valintoja. ACT-valmistelukurssit vaihtelevat omaan tahtiin oppimisen kursseista ohjaajien vetämiin kursseihin, jotka järjestetään virtuaaliluokassa. Voit valita sinulle sopivan muodon (ja hintapisteen!). Esimerkiksi PrepScholar tarjoaa valikoiman ACT-testivalmennuskursseja, jotka kattavat kaiken itseohjautuvasta opinnosta online-henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Lopuksi, monet verkkokurssit tarjoavat kohdennettua testivalmistelua. Joten jos menestyt hyvin kolmessa ACT-osiossa, mutta todella kamppailet tiedeosasta, voit löytää verkkokurssin, joka keskittyy vain kyseiseen osioon. Kohdennettujen luokkien valitseminen voi auttaa myös tekemään online-ACT-testivalmistelusta edullisemman!

Hyödyt online-ACT-valmistelukursseista

Voit valita lukemattomia resursseja ja kursseja, mikä tarkoittaa, että voit valita luokan, joka sopii sinulle ja budjetillesi. ACT-online-valmistelukustannukset voivat vaihdella melko suuresti, joten sinun kannattaa tehdä läksyt, kun tiedät kuinka paljon haluat käyttää ACT-tenttiin valmistautumiseen.

Verkkotunnit voivat myös auttaa kiireisiä opiskelijoita sovittamaan testivalmistelut aikatauluihinsä . Itsetempoisten luokkien avulla voit opiskella aina, kun se sopii aikatauluusi. Vielä parempi: useimmat itsetempoiset online-ACT-valmistelutunnit tietävät, että opiskelijat ovat kiireisiä, joten he jakavat oppimismoduulit lyhyiksi paloiksi. Näin voit sovittaa opiskeluajan lukioluokkien, opetussuunnitelmien ja työsi ympärille.

Online-ACT-valmistelukurssien haitat

Monet edullisimmista ACT-verkkokursseista ovat itseohjattuja. Vaikka se toimii itse motivoituneille opiskelijoille, jotkut ihmiset saattavat huomata tarvitsevansa enemmän vastuullisuutta saadakseen opintonsa päätökseen. Toisin sanoen, itseohjautuvat kurssit eivät sovi kaikille, jotka opiskelevat paremmin ryhmäympäristössä tai yksilöllisesti.

Vaikka jotkut luokat on suunniteltu auttamaan sinua tunkeutumaan ACT-tenttiin, se ei ole aina hyvä idea. Itse asiassa, tiede on osoittanut, että testien täyttäminen on vähemmän tehokasta kuin pitkäaikainen opiskelu. ACT-testin valmistelukurssin lykkääminen viimeiseen minuuttiin tekee siitä vähemmän tehokasta testipisteiden nostamisessa.

Lopuksi, online-oppimiseen liittyy joitain kustannuksia . Sinun on esimerkiksi käytettävä Internetiä päästäksesi useimpiin kurssimateriaaleihisi. Jos sinulla ei ole luotettavaa Internet-yhteyttä - tai jos Internet on liian hidas videoiden suoratoistoon tai osallistumiseen live-keskusteluihin, et ehkä ole hyvä ehdokas online-testivalmisteluun. Tarvitset myös melko ajan tasalla olevan tietokoneen. Saatat joutua lataamaan erityisohjelmia tai -sovelluksia voidaksesi osallistua kurssille, ja jos tietokoneesi ei ole tarpeeksi ajan tasalla, sinulla voi olla vaikeuksia käyttää luokan aineistoa.

body-classroom-pöydät

Henkilökohtaiset ACT-valmistelukurssit tarjoavat opiskelijoille tyypillisen luokkahuoneen kokemuksen.

Henkilökohtaiset ACT-valmistelukurssit

  • Kokonaiskustannus: 800 dollaria - 1800 dollaria per kurssi
  • Paras: Ihmiset, jotka haluavat perinteisen luokkahuoneen kokemuksen; ihmiset, jotka haluavat henkilökohtaisen opetuksen sisältämän vastuullisuuden

Jos käyt perinteisiä lukiokursseja, olet jo melko perehtynyt siihen, millainen henkilökohtainen ACT-valmistelukurssi on. Nämä luokat ovat ACT-asiantuntijoiden kehittämiä, ja niitä opettavat usein sertifioidut ACT-ohjaajat. Jotta saat kaiken irti henkilökohtaisesta kurssista, sinun on tehtävä muistiinpanoja, selvitettävä ongelmakokonaisuuksia ja joskus jopa tehtävä läksyjä!

Suurin ero online-ACT-valmennuskurssien ja henkilökohtaisten kurssien välillä on se, että henkilökohtainen ACT-valmistelu tapahtuu tosielämän luokkahuoneessa. Milloin ja missä kurssisi tapahtuu, riippuu kurssin tarjoajasta. Jotkut lukiot tarjoavat valinnaisia ​​ACT-valmennustunteja joko ennen koulua tai sen jälkeen, mikä voi olla todella kätevää. Sinun ei tarvitse lähteä kampukselta tai järjestää matkaa ... voit vain tulla kouluun aikaisin (tai jäädä vähän myöhässä)! Mutta jos se ei toimi sinulle, monet valmistelupalvelujen tarjoajat tarjoavat viikonlopputunteja, jotka saattavat sopia kiireiseen aikatauluusi.

Kenties henkilökohtaisten ACT-valmistelukurssien suurin hyöty on siitä, että meillä on ohjaaja, joka osaa selittää vaikean materiaalin selvästi . Pystyt esittämään paljon kysymyksiä, ja saatat todennäköisesti jopa saada henkilökohtaista huomiota opettajalta. Virtuaaliluokassa liikkumisen sijaan sinulla on oikea henkilö, joka voi tulla käymään läpi hankalia käsitteitä ja kysymyksiä.

Hyödyt henkilökohtaisista ACT-valmistelukursseista

Yksi henkilökohtaisen ACT-valmistelukurssin suurimmista eduista on, että se jäljittelee jo tuntemiasi luokkahuoneympäristöjä. Sinun ei tarvitse selvittää, kuinka oppia kirjasta tai navigoida virtuaaliluokassa. Näytät vain, irrotat muistikirjat ja pääset töihin.

Lisäksi koulut tai muut sertifioidut yritykset tarjoavat usein henkilökohtaisia ​​luokkia saat todennäköisesti huippuluokan koulutuskokemuksen . Opettajat ovat käyneet läpi jonkin verran koulutusta, ja he tietävät varmasti viimeisimmät vinkit korkeimman mahdollisen ACT-testipistemäärän saamiseksi.

Lopuksi, henkilökohtaiset ACT-luokat tarjoavat käytännön opetuksen edut, joiden hintalappu on alhaisempi kuin henkilökohtainen opetus . Kuten mainitsimme, ohjaajat arvioivat työsi, ja sinulla on mahdollisuus esittää heille paljon kysymyksiä. Jos opit hyvin luokkahuoneessa ja haluat saada palautetta työstäsi, henkilökohtainen luokka voi olla sinulle sopiva.

Miinukset henkilökohtaisista ACT-valmistelukursseista

Valitettavasti nämä luokat todella tehdä toimi kuten lukiokurssit, eli sinun on ilmestyttävä tiettynä ajankohtana ... ja säännöllisesti. Jos olet erittäin kiireinen, voit yrittää sovittaa tämän tyyppiset jäsennellyt kurssit aikatauluusi. Lisäksi kaikki koulut eivät tarjoa kampuksen ACT-valmisteluja. Jos sinulla ei ole pääsyä luotettavaan kuljetukseen, henkilökohtaisen testikokeen suorittaminen ei välttämättä toimi sinulle.

Vaikka voit osallistua tämän tyyppiseen ACT-luokkaan, joudut silti tekemään muistiinpanoja luentojen ja opintomateriaalien aikana luokan ulkopuolella. Vaikka näillä kursseilla voi olla valtava ero yhdistettyyn ACT-pisteeseesi, ne toimivat vain, jos yrität vaivaa. Joillekin opiskelijoille henkilökohtaisen ACT-valmistelukurssin aika sitoutuminen on aivan liikaa lisätä heidän jo kiireisiin aikatauluihinsa.

vartalo-ohjaaja-tutorointi

Yksilöllinen opetus voi olla kallista, mutta yksilöllinen huomio voi todella auttaa sinua parantamaan ACT-yhdistelmäpisteitäsi.

Henkilökohtainen ACT-tutorointi

  • Kokonaiskustannukset: 40 dollaria - 200 dollaria tunnissa; 1000 dollaria + yhteensä
  • Paras: Ihmiset, jotka tarvitsevat apua motivoidakseen, ihmiset, jotka oppivat parhaiten henkilökohtaisesta selityksestä, ihmiset, jotka kamppailevat kokeen kattaman materiaalin kanssa

Yksityisopetus tuntuu erinomaiselta lähestymistavalta ACT-opiskeluun. On erittäin arvokasta saada henkilö, joka voi tarjota henkilökohtaisia ​​yksilöllisiä suosituksia omien vahvuuksiensa ja heikkouksiensa arvioinnin perusteella. Tuutorointi ei kuitenkaan ole halpaa! Itse asiassa henkilökohtainen opetus on luettelomme kallein ACT-testin valmisteluvaihtoehto.

Hyvät ACT-ohjaajat veloittavat noin 40- 200 dollaria tunnissa. Mutta jos todella kamppailet ACT-käsitteiden ymmärtämisen kanssa, tuutorointi on oikea tapa edetä. Saat yksilöllisen huomion, joka on räätälöity sinun erityistarpeisiisi . Etkö ole varma, kuinka lasketaan kolmion kulmat? Taisteletko analogeilla? Ei hätää - opettajasi auttaa sinua!

Tuutorointi on myös loistava vaihtoehto oppijoille, jotka kamppailevat oppimisen kanssa yksin . Jos sinulla on joku kanssasi opastamassa ACT-testivalmisteluasi, voit auttaa pitämään silmäsi palkinnossa ... mikä on erinomainen ACT-pisteet.

Ammattilaiset One-on-One ACT -opetuksesta

Yksilöllinen, henkilökohtainen huomio tarkoittaa, että saat välitöntä palautetta vahvuuksistasi ja heikkouksistasi. Ohjaajasi voi myös tarkkailla opintotottumuksiasi ja luo sinulle ainutlaatuisen opintosuunnitelman, joka auttaa sinua kohdentamaan ongelma-alueita. Tämä asiantuntemus voi nostaa pisteitäsi merkittävästi , varsinkin kun olet opastanut opastusta mistä tahansa materiaalista, jota et ehkä ymmärrä.

Aivan kuten ACT-valmistelukursseilla, yksityiset ohjaajat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä tiivistä yhteistyötä ACT-asiantuntijan kanssa. Toisin kuin luokassa, jossa on useita ihmisiä, saat täysin yksilöllistä huomiota! Ja lopuksi, yksityisopettajan omistaminen tarkoittaa, että sinulla on vastuullisuuskerroin motivoida sinua. Sinun on ilmoitettava kokouksiin valmistautuneena, ja opettajasi seuraa sinua varmistamaan, että käsittelet todella ongelma-alueitasi.

Miinukset One-on-One ACT -opetuksesta

Suurin huijaus on tietysti kustannus . Monille perheille yksityisopettaja voi ylittää budjetin. Kaikkia tutoreita ei myöskään luoda tasavertaisesti. Monet opiskelijat laskuttavat itseään ACT-tutoreiksi, koska he ovat suorittaneet testin ... mutta se ei tarkoita, että he ovat asiantuntijoita! On tärkeää etsiä koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat ACT-asiantuntijoita, joten sinun on tehtävä tutkimus ennen kuin päätät palkata jonkun.

Myös se, kuinka paljon ohjausta voi todella parantaa pisteitäsi, perustuu viime kädessä siihen, kuinka paljon vaivaa itse panostat parantamiseen. Henkilökohtainen tuutorointi ei poista itsemotivaation tarvetta, vaikka se minimoisi sen melko vähän. Viime kädessä vain sinä voit parantaa pisteitäsi. Jopa maailman paras ACT-ohjaaja ei voi nostaa ACT-pisteitäsi, jos et ole halukas tekemään työtä itse!

body-three-post-it-note

3 vinkkiä oikean ACT-valmistelukurssin valitsemiseen sinulle

Nyt kun olemme vastanneet kysymykseen, kuinka paljon ACT-valmistelukurssit maksavat, sinun on aika valita ACT-valmistelutapa. Mutta ennen kuin päätät, tutustu kolmeen parhaaseen vinkkiin oikean ACT-valmistusmenetelmän valitsemiseksi sinulle.

Vinkki 1: Määritä ACT: n heikot kohdat

Ennen kuin aloitat ACT-opiskelun, on hyvä idea selvittää alueet, joilla olet vahvin ... ja alueet, joilla olet heikoin. Kun tiedät, mistä kamppailet, voit keskittyä opiskeluun ja saada enemmän bang for your buck!

Paras tapa tehdä tämä on ottaa muutama ACT-harjoitustestit. Varmista, että aiot itse jäljitellä testausympäristöä ja nähdä, miten suoritat paineen alla. Kun olet suorittanut harjoituskokeen ja saanut tulokset, voit kertoa missä pisteet ovat alhaisimmat. Se näyttää sinulle, mihin aihealueisiin sinun tulisi keskittyä opiskellessasi!

Sieltä voit alkaa tarkastella ACT-kursseja, jotka vastaavat tarpeitasi. Jos kamppailet esimerkiksi matematiikan kanssa, voit etsiä matematiikkakohtaisia ​​kursseja sen sijaan, että valitsisit yleiskatsauskurssin. Paitsi että saat enemmän hyötyä valmistelustasi, säästät todennäköisesti myös rahaa pitkällä aikavälillä.

Vinkki 2: Ajattele oppimistyyliäsi

Opitko parhaiten lukiessasi oppikirjaasi? Vai ymmärrätkö käsitteitä paremmin, kun opettajasi puhuu niistä luokassa? Selvittäminen siitä, miten haluat oppia - tai ainakin, kuinka opit parhaiten - voi auttaa sinua valitsemaan sinulle tehokkaimman ACT-valmistelutaktiikan.

oklahoman yliopiston hyväksymisaste

Tätä tarkoitamme: jos opit parhaiten, kun joku puhuu sinulle heistä, et voi saada yhtä paljon ACT-esitteestä kuin ACT-valmistelukurssista. Sama pätee myös hinnoitteluvaihtoehtoihin. Jos olet hermostunut opiskelusta muiden kanssa ja mieluummin työskentelet yksin, ACT-opintosivu saattaa toimia sinulle paremmin kuin henkilökohtainen opetus.

Joten miten selvittää oppimistyyliisi? Ota hetki ja mieti luokkia, joista saat parhaat arvosanat. (Nämä eivät välttämättä ole suosikkikurssejasi!) Mitä opetustyyliä parhaiden luokkiesi opettajat käyttävät? Luennoittavatko he paljon? Annetaanko heille paljon kotitehtäviä? Pitääkö sinun lukea oppikirja? Luultavasti näet trendin luokissa, joissa pärjäät hyvin, mikä auttaa sinua valitsemaan ACT-valmistelun tyypin, joka sopii hyvin oppimistyyliisi.

Vinkki 3: Kokoa budjetti

Koska olet lukenut artikkelin siitä, kuinka paljon ACT-ennakkomaksu maksaa, olet todennäköisesti kiinnostunut siitä, kuinka paljon päätät käyttää ACT-valmistautumiseen. Aina on hyvä ajatella budjetti. Näin voit tehdä hyviä päätöksiä ACT-online-valmistelukustannuksista asettamatta taloudellista stressiä itsellesi tai perheellesi.

Saatat huomata, että sinulle parhaiten soveltuva testivalmistusmenetelmä on hieman hintaluokan ulkopuolella tämän artikkelin numeroiden perusteella. Muista: puhumme ACT-valmistelukurssien keskimääräisistä kustannuksista! Riippuen asuinpaikastasi, millaista ACT-valmistelupalvelua tarvitset ja kuinka paljon aikaa sinun on opiskeltava, saatat löytää edullisempia vaihtoehtoja.

runko-sateenkaari-kysymysmerkki-ilmapallot

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset