Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Yhteisöpalvelu on yksi lukiolaisten suosituimmista oppitunneista vapaa -ajalla.

On satoja tapoja, joilla lukiolaiset voivat osallistua yhteisöihinsä . Siellä on todella jotain jokaiselle, riippumatta henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistasi!Pääsihteerit rakastavat myös nähdä yhteisöpalvelua korkeakoulusovelluksissa. Yhteisöpalvelukokemus tarkoittaa sitä, että olet intohimoinen vaikuttamaan maailmaan ja olet valmis ryhtymään toimiin ja olemaan mukana.

mistä psat on pois

Mutta kuinka monta yhdyskuntatyötä yliopistossa todella tarvitset varmistaaksesi, että panoksesi on riittävän hyvä pääsyvirkailijoille? Onko sinulla tietty määrä tunteja, joita tarvitset eri kouluille?

Lue lisätietoja!

Onko sinun suoritettava tietty määrä vapaaehtoistyöaikaa yliopistolle?

Karkeana ohjeena, 50 ja 200 tunnin välillä kuulostaa vaikuttavalta ja osoittaa, että olet tehnyt sitoumuksen.Kuitenkin, kun saat yli 200 tuntia, sinun pitäisi alkaa miettiä, voisiko vapaa -aikasi käyttää paremmin tekemällä jotain muuta.

Valitettavasti on ei mikään maaginen määrä yhdyskuntapalvelutuntia siitä tulee kultainen lippusi yliopistoon.Arvosanat ja testitulokset ovat aina etusijalla.

Vaikka yhteisöpalvelutyö voi esitellä persoonallisuuttasi ja saada pääsyvirkailijat näkemään sinut ahyvä kansalainen ja johtaja, se ei yksin takaa sisäänpääsyä. Vaikka olisit käyttänyt yli 500 tuntia vapaaehtoistyöhön, pääsyvirkailijat eivät pidä paikkoja auki juuri sen perusteella. Sinun on silti oltava koko paketti.

Kohtele siis vapaaehtoistyötä samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta koulun ulkopuolista toimintaa. Jos päätät tehdä tämän aikasi kanssa, varmista, että sillä on merkitystä.

Onneksi, DoSomething.orgin äskettäinen tutkimus auttaa sinua tekemään sen . He pyysivät 50: n parhaan oppilaitoksen 33: n sisäänpääsyvastaavilta ohjeita siitä, miten he arvioivat yhdyskuntapalvelua opetuksen ulkopuoliseksi tehtäväksi. Heidän vastauksensa ovat hyvä opas mitä vastaanottovirkailijat todella ajattelevatkun he näkevät palvelusi aukioloajat sovelluksessasi.

Saatat yllättyä oppiessasi sen yhdyskuntapalvelun tekemiseen käytettyjen tuntien määrä ei ole tärkein painopiste.

Itse asiassa useimmat pääsyvirkailijat sanovat välittävänsä enemmänmitä olet tehnyt, miksi teet sen ja mitä saat siitä irti.Niin kauan kuin voit selittää nämä asiat asianmukaisesti, he eivät välitä niin paljon siitä, kuinka monta tuntia käytit siihen.

Kaksi kolmasosaa yliopistoon pääsystä vastaavista virkamiehistä sanoo näinyhdyskuntatunteja ei voi olla liikaa.Niin kauan kuin se ei vaikuta arvosanoihisi tai muihin elämäsi osiin, voit tehdä vapaaehtoistyötä sydämesi mukaan.

Mutta päinvastoin on myös totta. Niin kauan kuin olet tehnyt aarvokas panosettä voit selittää, useimmat pääsyvirkamiehet ovatluultavasti ei vähennä yhdyskuntapalveluajonka olet tehnyt vain siksi, ettet ole käyttänyt tarpeeksi tunteja sen tekemiseen.

Miten sinun pitäisi jakaa vapaaehtoistyötuntisi?

Joten jos tavoitteesi on 50-200 tuntia, miten sinun pitäisi käyttää tämä aika?

Yleensä vaikutuksen tekeminen on helpompaa ja kestää vähemmän tunteja, jos jatkat vapaaehtoistyötä samassa projektissa sen sijaan, että jakaisit itsesi useisiin eri hankkeisiin.

on 4,0 hyvä gpa

Yritä löytää projekti, jonka voit käyttää vähintään viisikymmentä tuntia. Jos sinulla on paljon vähemmän kuin tämä, useimmat pääsyvirkailijat eivät ole vakuuttuneita siitä, että olet käyttänyt tarpeeksi aikaa todella saadaksesi aikaan muutoksen.

Ole älykäs siitä, miten vietät vapaa -aikasi, jos aiot käyttää enemmän tunteja.Kuitenkin, kun saat yli 200 tuntia, sinun pitäisi alkaa miettiä, voisiko vapaa -aikasi käyttää paremmin tekemällä jotain muuta.

Päivän päätteeksi 500 tuntia ei vaikuta paljon vaikuttavammalta kuin 200 tuntia, ja nämä ovat tunteja, jotka todennäköisesti voitaisiin käyttää paremmin muualla, kuten muissa ylimääräisissä oppitunneissa, huippuluokkien saamisessa tai testin valmistelussa.

Jos yhdyskuntapalvelun tekemiseen käytettyjen tuntien määrä ei ole tärkein asia, jota vastaanottovirkailijat etsivät, mitä he haluavat nähdä yhdyskuntapalvelussasi?

Mitä hakupäälliköt haluavat nähdä vapaaehtoistyössä?

On kolme pääominaisuutta, jotka sinun pitäisi näyttää yhteisöpalvelussa: sitoutumista, intohimoa ja johtajuutta. Parhaat opiskelijat käyttävät myös yhteisöpalvelukokemustaan ​​mahdollisuutena heijastus.

#1: Sitoumus

Voit osoittaa sitoutumisesi olla mukana valitsemassasi projektissa pitkän ajan.

DoSomething-tutkimuksessa 70% sisäänpääsyvirkailijoista sanoi, että he haluaisivat nähdä pitkäaikaisen omistautumisen loistamattomaan tarkoitukseen, kuten paikalliseen palvelutyöhön, eikä lyhytaikaiseen sitoutumiseen johonkin räikeään, kuten vapaaehtoistyöhön ulkomailla.

Lisäksi 60% pääsyvirkailijoista haluaisi nähdä opiskelijat, jotka ovat sitoutuneet siihen vain yksi syy lukion uransa yli. Miksi? He ovat kiinnostuneempia näkemään, mitä voit saavuttaa, kun olet omistautunut ja keskityt siihen, kuin pidemmällä vapaaehtoistoimintalistalla. Eräs virkamies totesi, Pitkäikäisyys ja omistautuminen ovat ominaisuuksia, joita tarvitaan kollegiaaliseen menestykseen.

Pitkän aikavälin sitoutuminen osoittaa intohimo ja omistautumista. Yli 60% sisäänpääsyvirkamiehistä sanoo haluavansa nähdä palvelun, joka ulottuu lukion alkuun, ja 15% enemmän sanoo, että palvelusitoumuksen pitäisi alkaa ennen lukio.

Mutta mitäTodellaTärkeintä on, että olet ollut vapaaehtoistyössä tarpeeksi kauan, että olet itse asiassa vaikuttanut yhteisöön ja omaan kehitykseesi.

kalleimmat korkeakoulut Yhdysvalloissa

#2: Intohimo

Näyttää intohimo , tee yhdyskuntapalvelutoimintaa liittyy johonkin, josta olet jo kiinnostunut tai josta pidät.

Jos sinulla on tietty etu, yhdyskuntapalvelu voi olla loistava tapa tutustua siihen. Jos olet esimerkiksi intohimoinen eläimiin, voit harkita vapaaehtoistyötä eläinsuojassa.

Kuten edellä mainittiin, pitkäaikainen osallistuminen on tärkeää. Opiskelijat, jotka jo välittävät syystä, ovat todennäköisemmin sitoutuu pitkällä aikavälillä.

Työskentely alueella, josta välität, osoittaa myös, että voit ryhtyä toimiin parantaaksesi asioita, joissa näet tarpeen. Lisäksi mitä enemmän voit puhua siitä, miksi välität asiasta, sitä vilpittömämpi näytät pyrkimyksiltäsi.

#3: Johtajuus

Voit näyttää johtajuutesi muiden johtaminen ja vastuu tapahtuman tai toiminnan aikana. Voit myös osoittaa johtajuuttasi vastuulla motivoida muita menestymään.

Kuten muutkin opetussuunnitelmat, koulut ovat kiinnostuneita näkemään, miten olet ottanut vastuun ja parantanut koulun ulkopuolista toimintaa paremmin kuin löysit. Korkeakoulut haluavat ottaa vastaan ​​ihmisiä, jotka muuttavat maailmaa, ja johtajilla on paremmat mahdollisuudet tehdä tämä. Yli 50% sisäänpääsyvirkamiehistä ajatteli, että perustaja- tai johtotehtävä vapaaehtoistyössä oli tärkein ominaisuus, jonka voit näyttää heille.

iowan yliopiston gpa -vaatimukset

#4: Heijastus

Parhaat opiskelijat, jotka ovat tehneet yhdyskuntatyötä, voivat myös heijastaa siitä, miten heidän työnsä on vaikuttanut sekä muihin että itseensä.

Opiskelijoiden tulee kysyä itseltään, ovatko heidän yhteisöpalveluprojektinsa todella edistäneet yhteiskuntaa. Loppujen lopuksi se on yhteisöpalvelun tarkoitus. Onnistunut yhdyskuntapalvelu voi olla paljon vaikeampaa arvioida kuin menestys muissa ylimääräisissä oppitunneissa. Kysy itseltäsi, oletko saavuttanut tavoitteesi ja kenellä on parempi työsi vuoksi.

Tarkista myös, että näet sensinä ymmärrät miksi tekemäsi työ on tärkeää ja Miten olet tehnyt vaikutuksen.

Opiskelijat, jotka voivat pohtia näitä näkökohtia, vaikuttavat todennäköisemmin sisäänpääsyvirkailijoihin, koska he osoittavat olevansa harkittuja ja omistautuneet vilpittömistä syistä - ei vain siksi, että heillä olisi jotain lueteltavaa ansioluettelossaan.

Kysy itseltäsi, oletko käyttänyt tarpeeksi aikaa tekemällä sitä yhdyskuntapalvelua oletko todella tehnyt eron? Jos juuri ilmestyit ja teit muutamia tunteja paremman ansioluettelon vuoksi, pääsyvirkailijat eivät ole vaikuttuneita.

Lopuksi, millaisia ​​kokemuksia on sinä saanut?

Erityisesti hakupäälliköt etsivät johtajuutta kokea, kuten yllä mainittu. He ovat kuitenkin kiinnostuneita myös opiskelijoista, jotka ovat kypsyneet ja kehittyneet muulla tavoin yhteisöpalvelunsa seurauksena. Jos esimerkiksi huoltotyösi on tehnyt sinusta empaattisemman, tästä olisi myös hyvä kirjoittaa.

Opiskelijat, jotka voivat pohtia näitä näkökohtia, vaikuttavat todennäköisemmin sisäänpääsyvirkailijoihin, koska he voivat osoittavat tehneensä yhdyskuntapalvelua vilpittömistä syistä - ei vain olla jotain lueteltavaa ansioluettelossaan.

Mitä valintapäälliköt tekevät Ei Haluatko nähdä?

Monet opiskelijat tulevat tehdä yhdyskuntapalvelua vääristä syistä - ja se tahtoa näytä.

Pääsyvirkamiehet etsivät aina opiskelijoita, jotka tekevät vapaaehtoistyötä vain täyttääkseen kiintiön. Jos puhut kokemuksestasi tunteina syiden ja saavutusten sijasta, tämä voi olla punainen lippu.

Pakolliset ja pakolliset sanat ovat myös punaisia ​​lippuja pääsyvirkailijoille. Jos lukiosi edellytti yhdyskuntapalvelua, vaikka olisit tuottavaa ja mielekästä työtä, älä kuvaile sitä tavalla, joka saa sinut kuulostamaan siltä, ​​että olet pakotettu tekemään sen. Tämä voi saada vastaanottovirkailijat tuntemaan, että sinulla oli negatiivinen suhde tekemäsi työhön ja teit sen vain siksi, että sinun oli pakko.

Jos on ilmeistä, että teet vain yhdyskuntapalvelutyötä, jotta voit lisätä sen hakemukseesi, pääsyvirkailijat mieluummin jättävät sen pois. Kuten minkä tahansa muun koulun ulkopuolisen toiminnan yhteydessä, sinun tulee luetella se vain, jos se on ollut merkittävää kehityksellesi.

Bottom Line

Vaikka kaikki ylimääräiset oppilaitokset ovat teoriassa samanarvoisia, suosittelen silti, että sinulla on jonkinlaista yhteisöpalvelua sovelluksessasi jos sinulla on siihen keinot. Tämä on erityisen tärkeää, kun haetaan huippukouluihin.

Yritä toteuttaa projekti, johon olet sitoutunut vähintään 50 tuntia. Jos haluat yhdyskuntapalvelun olevan tärkein oppituntisi ulkopuolinen toiminta, yritä käyttää vielä enemmän aikaa useiden vuosien aikana.

csu monterey bayn hyväksymisaste

Vaikka useimmat virkamiehet sanovat, että kaikki toiminta on täysin tasa -arvoista ja niillä voi olla samat piirteet, jotkut huippukoulujen pääsyvirkamiehet sanovat, että yhdyskuntapalvelu voi olla näkyvin sovelluksessa, jos se puuttuu kokonaan.

Tämä pätee erityisesti kilpailukykyisimpien koulujen hakemuksiin, joissa suurin osa opiskelijoista on tehnyt vapaaehtoistyötä.

Muista kuitenkin myös seyhdyskuntapalvelu ei ole pakollista, varsinkin jos sinulla on hyvä syy olla tekemättä sitä.Lähes 100% virkamiehistä sanoo, että on monia tapoja osoittaa, että olet hyvä kansalainen ja johtaja, että EI sisälly yhdyskuntapalveluun. Tämä voidaan tehdä muiden oppituntien, työkokemuksen tai perheesi auttamisen kautta, jos henkilökohtaiset olosuhteesi sitä edellyttävät.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.