Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

feature_gettingbetter.jpg

Jos jatkat parantumistasi joka kerta, kun otat ACT: n, sinun pitäisi ottaa se niin monta kertaa kuin mahdollista saadaksesi korkeimman pistemäärän? Vaikka voit ottaa ACT: n jopa 12 kertaa, se ei välttämättä tarkoita, että sinun pitäisi. Katsotaanpa, milloin sinun pitäisi suorittaa testi uudelleen, ja kun on aika pakata ja kutsua sitä päiväksi.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Sinulla on oikeus suorittaa ACT jopa 12 kertaa . Tietysti aika ja testipäivät rajoittavat sinua, joten tosiasiallisesti ACT: n ottaminen 12 kertaa merkitsisi useita testejä vuosittain. ACT annetaan seitsemän kertaa vuodessa syyskuussa, lokakuussa, joulukuussa, helmikuussa, huhtikuussa, kesäkuussa ja heinäkuussa.Useimmat teistä lukevat tätä luultavasti ihmettelevät: 'Miksi ihmeessä tekisin ACT 12 kertaa ?!' Olen samaa mieltä siitä, että tämä olisi hieman liiallista, mutta on varmasti hyvät syyt tehdä ACT ainakin useammin kuin kerran.

Miksi sinun pitäisi ottaa ACT enemmän kuin kerran

Tosiasia on, opiskelijat paranevat melkein aina, kun he ottavat uudelleen ACT: n. Mutta miksi?

Ensinnäkin todelliselle testille istuminen on arvokasta kokemusta. Tämän tekeminen auttaa sinua mittaamaan tasosi ja tunnistamaan heikkousalueesi, jotta tiedät tarkalleen, mitä sinun on opiskeltava, jotta voit menestyä.

yliopiston haastattelukysymys ja vastaukset

Todellinen testi antaa sinulle myös kokemusta koepäivän paineiden käsittely, siitä, mitä sinun tarvitsee tuoda, oman aikasi hallintaan kussakin ACT-osiossa. Jos olet stressaantunut testistä, voit käyttää kokemustasi selvittääksesi tapoja rauhoittaa hermojasi ja pysyä keskittynyt.

Jos päädyt pisteytykseen paljon alhaisemmalla kuin odotettiin ACT: llä, sinulla saattaa olla fluke-testipäivä. Ehkä olit väsynyt tai sairas sinä päivänä tai epäonnistu lukukappaleiden tai esseekysymyksen kanssa. Jos näin tapahtuu, sinun pitäisi rekisteröidy ottamaan testi uudelleen seuraavana käytettävissä olevana testipäivänä.

Koska ACT: n avulla voit valita, mitkä pisteet raportit lähetät korkeakouluille, sinun ei yleensä tarvitse huolehtia siitä, että korkeakoulut näkevät fluke-testitulokset tai kuinka monta kertaa istuit testiin. Voit vain lähettää pisteet parhaasta istunnostasi.

Jotkut korkeakoulut korostavat ACT: n, jos lähetät pisteet raportteja useista istunnoista, mikä tarkoittaa, että he ottavat korkeimmat pisteet osittain ja yhdistävät ne saadakseen uuden, korkeimman yhdistetyn pistemäärän. Koulut, jotka tekevät tämän, ovat Tufts, MIT, Boston College ja Amherst College.

Jos kouluissasi on supersing-käytäntö, saatat haluta kerää pisteet keskittymällä yhteen tai kahteen osaan kerrallaan. Voisit todella keskittyä matematiikkaan ja luonnontieteisiin yhdellä testipäivällä ja tehdä sitten suurimman osan valmistelustasi englanniksi ja lukemista seuraavaksi päiväksi.

Se sanoi, sinun ei pitäisi hylätä muita osioita kokonaan, koska suuret pisteet vaihtelevat voivat nostaa punaisia ​​lippuja. Toinen syy olla varovainen osion laiminlyönnistä on, että jotkut koulut, jopa ylemmän tason, pyytävät nähdäksesi kaikki pisteet.

Vain pieni osa kouluista haluaa sinun Lähetä kaikki pisteet jokaisesta ACT-otoksesta ja luottaa siihen, että noudatat tätä odotusta. Näihin kouluihin kuuluvat seuraavat:

mikä on vakuolien tehtävä
 • Yale
 • Bostonin yliopisto
 • Pomona
 • Stanford
 • Columbia
 • Ruskea
 • Cornell
 • Washingtonin yliopisto
 • Hamilton College

Tutki koulusi standardoitua testauskäytäntöä saadaksesi selville, mitä he haluavat nähdä. Jos he haluavat sinun lähettävän kaikki ACT-pisteet, voit miettiä kahdesti ACT: n ottamista yli kuusi kertaa, kuten tämä saattaa lähettää viestin, että et ota testiä vakavasti tai todella yrität parantaa pisteitäsi.

Sen lisäksi, miten se voi näyttää kouluille, joissa on 'lähetä kaikki pisteet' -politiikka, mitkä ovat muut syyt olla varovainen, kun vastaat kysymykseen: Kuinka monta kertaa voin suorittaa ACT: n?

arizonan yliopiston gpa -vaatimukset

vartalo_varoitus.jpg

Kuinka välttää ACT: n tekeminen liian monta kertaa

Useimmille opiskelijoille sanoisin, että ACT: n ottaminen yli kuusi kertaa saattaa olla liian monta kertaa. Jos huomaat rekisteröityneesi testaamaan uudestaan ​​ja uudestaan, tauko pohtia lähestymistapaa. Oletko tyytymätön pisteisiisi? Etkö ota sitä vakavasti?

Sen sijaan, että ottaisit ACT: n uudestaan ​​ja uudestaan, tässä on joitain vinkkejä siitä, mitä voit tehdä sen sijaan.

# 1: Keskity tehokkaisiin testaus- ja valmistelumenetelmiin

Jos olet edelleen tyytymätön ACT-pisteisiisi toistuvien yritysten jälkeen, arvioi uudelleen lähestymistapasi testin valmisteluun. Vaikka ACT: n tekeminen on arvokas kokemus, se on ei vie sinut kauas, jos et pari sen kanssa tarkoituksenmukaisella, tehokkaalla opiskelulla.

Aloita räätälöimällä opiskelua niin, että tunnistat heikkoutesi ja täytät mahdolliset aukot tiedossa. Sen sijaan, että opiskelisit kaikkea kerralla, nollaa käsitteet ja käytännöt, jotka ovat sinulle tärkeimpiä ja tärkeimpiä pisteidesi parantamiseksi.

Oletko heikko geometriassa? Onko sinulla vaikeuksia kirjoittaa ajoitettuja esseitä? Käytätkö lukemisessa usein aikaa, koska kappaleiden läpi kuluminen kestää liian kauan? Tärkeintä tässä on tunnista kasvualueesi ja käsitteet tai strategiat, jotka sinun on opittava paremmaksi.

# 2: Seuraa ACT-opintosuunnitelmaa

Kun käytät tehokkaita testivalmistelumenetelmiä, haluat myös, että sinulla on pitkäaikainen ACT-opintosuunnitelma, joka auttaa sinua pysymään tiellä. Opintosuunnitelman laatimisella on monia etuja, ja voit tehdä sen seuraavasti:

 • Tutustu kaikkiin ACT-osa-alueisiin, kysymystyypeistä rakenteeseen
 • Levitä harjoitustestisi jotta et ota niitä liian usein tai et tarpeeksi
 • Vietä aikaa jokaisen osan valmisteluun, keskittymällä hieman enemmän heikkouksiisi
 • Tahdista itsesi valmistelussa, jotta et kuluta itseäsi liian nopeasti

Pohjimmiltaan, käyttämällä hyvin harkittua suunnitelmaa, voit olla varma, että opiskelet kaikkea mitä sinun on tiedettävä ACT: lle, ja opiskelet sitä mahdollisimman tehokkaasti. Tämä puolestaan ​​todennäköisesti vähentää testin suorittamiskertoja.

# 3: Kohtele jokaista tekoa istuen vakavasti

Sen lisäksi, että otat testivalmistelun hallinnan, varmista, että otat kaikki mahdollisuudet testata vakavasti. Toisin sanoen, älä käsittele mitään ACT-istuntoa 'heittotestinä'!

Jokainen testi on mahdollisuus saavuttaa vahvat pisteet yliopistosovelluksillesi, ja jos haet 'lähetä kaikki pisteet' -oppilaitokseen, valintaviranomaiset eivät välttämättä kiinnitä erityistä huomiota siihen, että kesti vähintään kuusi yritystä saavuttaa tavoitepisteesi. Jos pelkäät todella koulun näkevän yhden huonommista pisteet-raporteistasi, sinun kannattaa harkita peruuttaa nämä pisteet .

parhaat adjektiivit kuvaamaan itseäsi

Vastaavalla tavalla voidaan todeta, että useat istunnot ja suuret pisteet vaihtelevat, mikä saattaa nostaa punaisia ​​lippuja ACT-maalintekijöille, ja pisteet voidaan jopa pidättää, jos ACT, Inc. epäilee mahdollista huijaamista. Voit välttää tämän pahimman mahdollisen skenaarion lähestymällä jokaista testiä tarkoituksella tehdä parhaansa kaikissa osissa.

# 4: Osoita energiaa myös muille pääsytekijöille

Testin vakavan ottamisen ohella varmista, että käytät energiaa muihin harrastuksiin, kaikki nämä muodostavat yliopistohakemuksesi tärkeillä tavoilla.

Vaikka testitulokset ovat tärkeä osa sovelluksiasi, niin ovat arvosanasi, aktiviteettisi (kuten klubit, urheilu ja yhteisöpalveluprojektit) ja suhteesi opettajiin ja ohjaajaan kuka saattaa lopulta kirjoittaa sinulle suosituskirjeitä.

Kaiken kaikkiaan, älä pudota kaikkea parhaan ACT-pisteen saavuttamiseksi. Et halua stressiä itsesi liikaa heittämällä asioita tasapainosta.

# 5: Ota syvä hengitys

ACT: n tekeminen on hermostavaa kokemusta useimmille, ellei kaikille opiskelijoille. ACT: n ottaminen useita kertoja voi olla hieno mahdollisuus oppia rauhoittamaan ahdistuksesi, puhdistamaan pääsi ja keskittymään testiin.

millainen kesäkoulu on?

Et kuitenkaan todennäköisesti halua laittaa itseäsi kokemukseen liian monta kertaa! Siten bvalmistaudu tehokkaasti ja otat jokaisen testin vakavasti, säästät henkistä ja emotionaalista energiaa, puhumattakaan molemmistaaikaa ja rahaa!

# 6: Ole strateginen pisteytysraporteissasi

Toisin kuin SAT, ACT ei lähetä yhteenvetoraporttia kaikista pisteistäsi korkeakouluillesi. Sen sijaan, sinun on lähetettävä yksittäiset pisteytysraportit jokaisesta testiistunnosta (jonka valitset lähettää).

Se maksaa 13 dollaria testipäivää ja raporttia kohti. Jos ottaisit ACT: n 10 kertaa ylöspäin, tämä voi olla reilusti yli 100 dollaria ja lähettää kaikki testitulokset yhteen kouluun!

Ottaen huomioon kaikki nämä näkökohdat haluat lähestyä ACT: tä suunnitelmalla, sekä testin valmistelun että testausaikataulun suhteen. Lue suosituksistani kuinka aikatauluttaa aikaasi ja suunnitella tutkimus- ja testaussuunnitelma ACT: lle.

body_lookatthethyme.jpg

Pikaopas ACT-testauksen aikajanalle

Tämä aikajana toimii hyvin monille opiskelijoille. Se antaa sinulle useita testipäivämääriä ACT: n uusimiseksi, mutta välttää liiallista kokeiden tekemistä ja antaa sinun jakaa opiskelusi vuoden aikana. Tämä opas vastaa kysymykseen, kuinka monta kertaa voit suorittaa ACT-ohjelman samalla, kun jätät aikaa ja energiaa kaikkiin muihin kiinnostuksiisi ja velvollisuuksiisi.

 1. Valmistaudu ACT-tapahtumaan kesää edeltävänä nuorempana vuotena. Voit hyödyntää erilaisia ​​resursseja, kuten verkkokursseja, ACT-päivän kysymyksiä, virallisia harjoitustestejä, verkkosivustojen valmistelua ja ACT-kirjoja.
 2. Ilmoittaudu ja ota ACT käyttöön juniorivuoden syksyllä (syys- tai lokakuussa). Syyskuu saattaa olla parempi, koska kesän opiskelu on mielessäsi tuoretta, etkä ole vielä liian kiireinen koulutyöhön. Pisteistäsi riippuen voit ilmoittautua testiin uudestaan ​​keväällä.
 3. Valmistaudu juniorivuoden talvella ja ota ACT uudelleen keväällä. Juniorivuoden kevät on opiskelijoiden suosituin aika tehdä ACT. Jos et myöskään ole tyytyväinen näihin pisteisiin, voit valmistautua koko kesän ennen vanhempaa vuotta ja ottaa ACT kolmannen kerran syyskuussa tai lokakuussa, riippuen korkeakoulujen hakemusten määräajoista.
 4. Jos sinusta tuntuu silti, että olet jäänyt alle tavoitepisteidesi tai epäonninen ja sinulla on ollut fluke-testi, saatat pystyä tekemään vielä yhden halkeaman joulukuussa. Ennen kuin rekisteröidyt ja suoritat tämän testin, tarkista kuitenkin korkeakouluidesi vastaanottovirkailijoilta varmistaaksesi, että he hyväksyvät nämä testitulokset. Olettaen, että yrität valmistautua ennen edellisiä testihallintoja, toivottavasti pystyt keskittymään yliopistohakemuksesi muiden osien täyttämiseen ja lähettämiseen vanhempasi vuoden joulukuussa etkä löydä itsesi suorittamasta ACT: tä tänä aikana kiireinen aika.

Kun tämä suunnitelma on paikallaan, sinun pitäisi pystyä saavuttaa tavoitepisteet neljän testin aikana.

Jos olet kunnianhimoinen ja sinusta tuntuu, että sinulla on taitoja saavuttaa tavoitepisteesi aikaisemmin, voit siirtää tätä aikataulua vuodessa ja ota ACT toisena opiskelijana. Tällä tavoin kaikki testipisteesi asetetaan ja voit keskittyä kaikkeen muuhun elämässäsi ja korkeakoulujen sovelluksiin.

ACT: n tekeminen on arvokas harjoittelukokemus, joka voi auttaa sinua rakentamaan pisteitäsi yritä jättää itsellesi tarpeeksi testipäiviä, jotta voit tehdä sen uudelleen, jos haluat. Varmista vain, että löydät tasapainon ACT: n tekemisen, yliopistosovelluksen luomisen ja lukiokokemuksen parhaan hyödyntämisen välillä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

3 avainvinkkiä argumentatiivisen esseen kirjoittamiseen

Mikä on argumentoitu essee? Opi mikä erottaa tämän kirjoitusmuodon toisistaan ​​ja kuinka kirjoittaa argumentatiivinen paperi.

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka kirjoittaa täydellisiä ApplyTexas -esseitä

Etkö ole varma, miten lähestyä ApplyTexas -essee -kehotteita? Tämä opas opastaa sinua jokaisessa vaiheessa täydellisen vastauksen kirjoittamiseksi.

Iona Collegen pääsyvaatimukset

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Mclane High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mclane High Schoolista Fresnossa, Kaliforniassa.

30 parasta psykologian maisteriohjelmaa ja kuinka valita

Harkitsetko psykologian maisterin tutkintoa? Opi millaiset ohjelmat auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tutustu luetteloon parhaista psykologian maisteriohjelmista.

Elizabeth City State Universityn pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Edisonin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Edisonin lukiosta Huntington Beachissä, Kaliforniassa.

78 Viileitä sukunimiä fiktiohahmoillesi

Mitkä ovat hyviä sukunimiä hahmoillesi? Tutustu ainutlaatuisten sukunimiemme luetteloon saadaksesi viileää inspiraatiota.

3 vinkkiä tähtien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UNC: n esseekehotteet? Katso täydellinen oppaamme erottuvien UNC Chapel Hill -lisäesiteiden kirjoittamisesta.

New Jersey City University SAT -pisteet ja GPA

Ravintolapäällikön avustavan saatekirjeen näyte

Etsitkö asemaa ravintola -alalla? Katso tästä upeasta saatekirjeesimerkistä ideoita oman kirjoittamiseen.

Union College SAT -tulokset ja GPA

10 esimerkkiä kuuluisista soneteista, selitetty

Etsitkö esimerkkejä sonettirunoista? Tutustu analyysiin 10 kuuluisasta sonetista ja opi, miksi tämä runollinen muoto on niin tärkeä.

Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

Etkö ole varma, otetaanko marraskuun SAT? Annamme tarkan marraskuun SAT-päivämäärän ja hahmotellaan kokeen suorittamisen edut ja haitat.

Milloin minun pitäisi ottaa SAT ensimmäistä kertaa?

Yritätkö päättää, milloin ensimmäisen SAT -testipäiväsi pitäisi olla? Lue yksityiskohtaisesta oppaastamme, milloin sinun tulee ajoittaa ensimmäinen koe.

Etelä -ammattikorkeakoulun osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

SAT: n kansainvälinen testauspäivämääräopas (2020 ja 2021)

Asuminen Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ihmettelet, milloin ottaa SAT? Opi tämän vuoden kansainväliset SAT-testipäivät ja kuinka valita paras päivämäärä sinulle.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Arnold O.Beckmanin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arnold O.Beckman High Schoolista Irvine, CA.

Mitä sinun on tiedettävä Bear Creek High Schoolista

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Bear Creek High Schoolista Stocktonissa, Kaliforniassa.

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Montebellon lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Montebellon lukiosta Montebellossa, Kaliforniassa.