Kuinka monta SAT -aiheen testiä minun pitäisi tehdä?

feature_yesnomaybe

Päätöksiä, päätöksiä! Sinun ei tarvitse vain päättää, mitkä aihekokeet on suoritettava, sinun on myös päätettävä, kuinka monta aihekoetta otat. Tässä oppaassa tarkastelemme tärkeimpiä näkökohtia, kun rekisteröidyt aiheen testeihin, jotta voit olla varma valinnastasi.

Etelä -Carolinan yliopisto täytti vaatimukset

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Kuinka monta SAT -aiheen testiä sinun pitäisi tehdä?

Tämä ei ole niin yksinkertainen vastaus kysymykseen kuin luulet; itse asiassa on otettava huomioon useita tekijöitä. Helpottaaksemme sinua, käymme läpi kaikki tärkeimmät kysymykset, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi.

#1: Mitä korkeakoulut vaativat?

Tärkein tekijä tähän kysymykseen vastaamisessa on korkeakoulusi vaatimus.Koulut vaativat nollaa, yhden, kaksi tai kolme aihekoetta. Valikoivimmat koulut vaativat yleensä kaksi aihekoetta. Georgetown on yksi poikkeus, joka tulee mieleen - he haluavat nähdä kolme.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Ivy League ja muiden valikoivien koulujen SAT -aineiden testituloksista.

Jos korkeakoulu pyytää kahta, sinun ei todennäköisesti pitäisi lähettää enempää kuin kaksi. Jos otat enemmän kuin vaaditaan, korkeakoulun tulisi tarkastella korkeimpia pisteitäsi. Se ottaa huomioon myös korkeimman pistemäärän, jos istut samassa testissä useammin kuin kerran, mutta se saattaa tuntua vähemmän vahvalta pääsyvirkailijoille, jos he näkevät sinun yrittäneen useita pisteitä.

Tarvittavan määrän aihekokeiden lisäksi sinun on myös tiedettävä, onko hakijoillasi erityisiä vaatimuksia tai odotuksia, joita käytät. Aihekokeiden vaatimukset voivat vaihdella akateemisen ohjelman mukaan. Esimerkiksi suunnitteluohjelma haluaa luultavasti nähdä matematiikan ja luonnontieteen. Teknilliset koulut, kuten MIT ja CalTech, vaativat yhden matematiikan ja yhden luonnontieteellisen aineen testin.

Täältä löydät kattavan luettelon kaikista oppilaitoksista, jotka vaativat, suosittelevat tai harkitsevat SAT -aihekokeita. Muista, että kun korkeakoulu 'suosittelee', mutta ei vaadi testejä, silti on hyvä ottaa ne! Se osoittaa, että käytät ylimääräistä vaivaa ja haastat itsesi sekä osoitat akateemiset vahvuutesi.

Lisäksi monet oppilaitokset arvostavat aihekokeita osittain objektiivisena mittarina oppimisestasi. Vaikka lukion luokat ja luokitusjärjestelmät vaihtelevat eri puolilla maata, SAT- ja SAT -aihekokeet ovat kansallisesti hyväksytty standardi, jonka tarkoituksena on testata opiskelijoiden akateemista tietämystä tasapuolisilla toimintaedellytyksillä.

kuinka kauan klaritiini toimii

Kun olet varma korkeakoulusi vaatimuksista, voit pohdi vahvuuksiasi ja etujasi.

#2: Mitkä aiheet tunnet hyvin?

Kiinnostaako sinua prosessi, jonka avulla kasvit muuttavat auringonvalon ruoaksi? Rakastatko oppia väestövirtoista ekosysteemin sisällä? Ovatko tekstiongelmat hauskoja raapimisia, vai luetko mieluummin Jane Austenin ja Mark Twainin?

Muuten, jos vastasit 'kyllä' johonkin yllä olevista, aihekoestusuosituksiani ovat vastaavasti biologiset molekyylit, biologiset ekologiat, matematiikka ja kirjallisuus!

parhaat korttipelit kahdelle henkilölle

Mieti, mitä tiedät, mistä pidät ja millä aihealueilla voit menestyä hyvin. Aihekokeet on tilaisuutesi osoittaa, että olet opiskellut ja hankkinut merkittävää tietoa tietyllä alueella. Valitse viisaasti, jotta saat korkean pistemäärän lisättäväksi hakemukseesi, mutta lisäät myös uuden ulottuvuuden tarinaan siitä, kuka olet ja mistä pidät.

Lisätietoja tästä on asiantuntijaoppaassamme: Mitkä aihekokeet sinun pitäisi tehdä?

Jos tunnet itsesi erinomaiseksi useissa aiheissa, voit halutessasi suorittaa kolme testiä päivässä (enintään, ellei kuuntelukokeita ole mukana). Sitten, kun aika sallii, voit valita korkeimmat pisteet ja lähettää ne oppilaitoksillesi. Kuitenkin, et halua aiheuttaa itsellesi turhaa stressiä tai tuhlata aikaa opiskele testiä varten, jota et tarvitse. Kun Harvard sanoo haluavansa kaksi testiä, he haluavat kaksi - ei neljää!

Jos haluat tietää, mikä tekee hyvän pistemäärän jokaiselle aihekokeelle, katso koko erittely täältä.

Toinen tärkeä tekijä valittaessa ja valmistautuessa aihekokeisiin on se, kuinka paljon aikaa voit realistisesti käyttää opiskeluun.

Ivy League -päätöspäivä 2017

Ei tarvitse sitoutua liikaa!

#3: Kuinka paljon aikaa sinulla on valmistautua?

Kuten edellä mainitsin, sinun ei tarvitse sitoutua liikaa ja ylittää vaatimuksia. Pääsyvirkailijat katsovat kiireisesti tuhansia hakemuksia. He haluavat nähdä tarvitsemansa numeron tai suositella: ei enempää ei vähempää.

Koska voit ottaa jopa kolme päivässä, saatat tuntea, että kolmen ottaminen hyödyttää sinua. Jos näin on, varmista, että sinulla on harkittu opintosuunnitelma. Et halua, että valmistautumisaikasi vie opiskelemaan yleisiä SAT-, AP -tenttejä tai finaaleja varten.

Samaan aikaan joskus kohdetesti ja AP -valmistelu kohdistuvat niin läheisesti, että voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä. Puhuttaessa kaikista näistä muista testeistä, jotka sinun on suoritettava, milloin sinun pitäisi joka tapauksessa sopia aihekokeisiin? Napsauta tästä saadaksesi vinkkejä ja strategioita SAT -aineiden testauspäivien valitsemiseksi vuosille 2015 ja 2016 ja tehokkaan opintoaikataulun suunnitteluun.

Yhteenvetona...

Kuinka monta SAT -aihekoetta sinun on suoritettava? Useimmat valikoivat koulut vaativat kaksi aihekoetta , mutta tarkista kiinnostavalta koululta ja varmista ota selvää kaikista erityisohjeista. Joillakin kouluilla on mielessä tietyt kokeet, toiset haluavat nähdä erilaisia ​​aiheita, ja toiset vaihtelevat sen ohjelman mukaan, johon haet.

Vaikka sinusta saattaa tuntua siltä, ​​että mikään aiheen testausvaatimus ei tarkoita, että olet koukussa, koulu saattaa silti suositella niitä. Kaikkeen tarkoitukseen, tulkitaan vain 'suosittelee' 'edellyttää'. Ellei sinulla ole todella hyvää syytä tai testit eivät aiheuta taloudellista estettä*, sinun on silti noudatettava koulusi suositusta ja lähetettävä tulokset.

*Jos talous vaikeuttaa testien suorittamista, keskustele pääsylippujen kanssa ja selvitä, oletko oikeutettu SAT -maksuvapautukseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset