Kuinka monta suosituskirjettä korkeakoululle tarvitsen?

Korkeakoulut pyytävät kaikki erilaiset suosituskirjeet. Jokainen korkeakoulu asettaa oman politiikkansa, joten on aina hyvä tarkistaa jokainen luettelosi koulu varmistaaksesi, että ymmärrät tarkalleen, mitä se haluaa.

Yleensä oppilaitokset haluavat sinun lähettävän neuvonantajasi suosituskirjeen. Lisäksi he voivat pyytää opettajiltasi yhden, kaksi tai harvoin kolme kirjettä. Tässä oppaassa käsitellään erilaisia ​​ohjeita, joten tiedät kuinka monta suositusta on kerättävä, kun haet korkeakouluihin. Käydään ensin läpi eri vaihtoehdot.

Kuinka monta suosituskirjettä koulut vaativat?

Saatat tarvita mistä tahansa nolla - neljä kirjainta suosituksia . Kuten edellä mainittiin, suurin osa oppilaitoksista haluaa nähdä ainakin arvion koulun ohjaajalta.

Tämän lisäksi monet korkeakoulut, erityisesti ne, jotka valitsevat akateemisten ansioiden perusteella, etsivät yhtä tai kahta opettajan suositusta. Harvat korkeakoulut haluavat nähdä kolme; Yleensä tarvitset vain kolme toistoa, jos haet sotilaskoulua.

Löydät tietoja kiinnostavista oppilaitoksistasi katso heidän pääsyverkkosivustoiltaan. Jos käytät yhteistä sovellusta, sovelluksesi on myös mukautettava kunkin koulun ja sen odotusten mukaan.

Vaikka tämä opas ei kata kaikkia Yhdysvaltain korkeakouluja (niitä on tuhansia!), Se käsittelee joitain suosittuja kouluja ja niiden suosituskirjevaatimuksia. Aloitetaan kouluista, joilla on vähimmäisvaatimukset, ja edetään kohti eniten kouluja.

Olet koukussa suosituskirjeisiin näissä kouluissa.

mikä on korkein sat -piste

Suositut koulut, joilla ei ole suositusvaatimuksia

Jotkut koulut, myös kilpailukykyiset, ovat sellaisia älä vaadi suosituskirjeitä ollenkaan. Joillakin näistä saattaa olla yleinen 'no rec letter' -käytäntö, mutta neuvoo silti tarkistamaan asianomaiselta osastolta tai ohjelmalta. Toiset voivat pyytää sinua lähettämään suosituskirjeen myöhemmin tänä vuonna.

Jotkut teistä, jotka lukevat tätä, voivat huokaista helpotuksesta, kun taas toiset saattavat haluta lähettää palautekirjeen ja olla pettyneitä. Jos kuulut jälkimmäiseen ryhmään, Pitäisikö sinun lähettää kirjeesi joka tapauksessa?

Jälleen kerran, se on aina hyvä idea tarkista tietoja koulusi verkkosivustolta tai soita oppilaitokselle suoraan neuvoja varten. Jotkut koulut lukevat kirjeesi, jos haluat lähettää ne, kun taas toiset kieltäytyvät lähettämästä niitä.

Tässä on muutamia kouluja, jotka eivät yleensä vaadi suosituskirjeitä:

  • Penn State University (ellei ohjelma määrittele sitä)
  • Kalifornian yliopiston koulut
  • Minnesotan yliopisto
  • Texasin yliopisto
  • Washingtonin yliopisto

Nyt kouluille, jotka vaativat yhden suosituskirjeen - mutta vain ohjaajalta.

Jos haet johonkin alla olevista kouluista, matka opastusosastoon on paikallaan.

Suositut koulut, jotka vaativat yhden neuvonantajan suosituksen ja ilman opettajan suosituksia

Nämä koulut haluavat vain nähdä arvio koulun ohjaajalta. Kuten huomaat, useimmat näistä kouluista ovat avoimia sinulle, jos lähetät opettajan arvioinnin, jos luulet sen auttavan hakemustasi.

  • College of William and Mary (opettajan suositus on valinnainen)
  • Georgia Institute of Technology (opettajan arviointia suositellaan, mutta ei pakollista)
  • James Madison University (opettajan suositus on valinnainen)
  • Richmondin yliopisto

Jos päätät lähettää opettajan rec, kun sitä ei vaadita, varmista, että se on a vahva, merkittävä kirje, jonka uskot todella auttavan ehdokkuuttasi. Useiden neljän vuoden korkeakoulujen yhteinen vaatimus on yksi ohjaajan suositus ja yksi opettajan suositus.

1 miljardi = 1000 miljoonaa

Nämä seuraavat koulut haluavat sinun lähettävän kaksi suosituskirjettä, kuten kuolleet kelluvat kädet osoittavat.

Suositut koulut, jotka vaativat yhden neuvonantajan ja yhden opettajan suosituksen

Nämä koulut haluavat nähdä yhden kirjeen koulun ohjaajalta ja opettajalta.

  • Delawaren yliopisto (yksi vaaditaan, ehdottaa, että useimmat hakijat lähettävät useamman kuin yhden kirjeen)
  • Georgia Tech
  • YU
  • Marylandin yliopisto
  • Massachusettsin yliopisto
  • Virginian yliopisto
  • Wake Forest -yliopisto

Valikoivammat korkeakoulut vaativat yleensä neuvonantajan kirjeen ja kaksi opettajan suosituskirjettä. Tutustu joihinkin suosittuihin kouluihin, joilla on tämä vaatimus alla.

Jos haet johonkin alla olevista kouluista, toivottavasti sinulla on kolme hymyilevää opettajaa, jotka ovat valmiita kirjoittamaan hämmästyttäviä asioita sinusta!

Suositut koulut, jotka vaativat yhden neuvonantajan ja kahden opettajan suosituksia

Koska nämä koulut ovat erityisen valikoivia akateemisten kykyjen suhteen, on järkevää, että ne haluavat kuulla sinusta ja työstäsi opiskelijana kahdelta eri opettajalta.

Amherst College Duke University Sarah Lawrence College
Barnard College Emory University Scripps College
Bates College Harvardin yliopisto Skidmore College
Boston College Harvey Mudd College Smith College
Bowdoin College Haverford College Stanfordin yliopisto
Brownin yliopisto Johns Hopkinsin yliopisto Swarthmore College
Bryn Mawr College Juilliard-koulu Syrakusan yliopisto
Kalifornian teknillinen instituutti Massachusettsin Teknologian Instituutti Trinity College
Case Western Reserve University Middlebury College United State Coast Guard Academy
Colby College Mount Holyoke College Chicagon yliopisto
Colgaten yliopisto New England Conservatory of Music Pennsylvanian yliopisto
Colorado College Oberlin College Vanderbiltin yliopisto
Columbian yliopisto Occidental College Washington ja Leen yliopisto
Connecticutin yliopisto Pitzer College Wellesley College
Cornellin yliopisto Pomona College Wheaton College **
Dartmouth College* Princetonin yliopisto Williams College
Davidson College* Reed College Yalen yliopisto

*Dartmouth ja Davidson vaativat lisäksi vertaissuosituksen kahden opettajan suosituksen kanssa.
** Wheaton vaatii yhden opettajan ja yhden pastoraalin

Tähän asti sinulla ei ollut vaihtoehtoa suosituksessasi (kuten neuvonantajasi kanssa) tai voit valita vain yhden opettajan. Mutta mitä tulee kahteen kirjaimeen vaativiin kouluihin, onko niillä mitään vaatimuksia keneltä oikein kysyt suositella sinua?

Ohjeet kahden opettajan suosituksille

Mitä kysyä, oppilaitokset yleensä pyytävät sinua antamaan erilaisia ​​näkökulmia , kuten yksi kirje luonnontieteiden tai matematiikan opettajalta ja yksi humanististen tieteiden tai yhteiskuntatieteiden opettajalta (tämä sisältää tekniset koulut, kuten MIT ja CalTech). Toinen yhteinen käytäntö on, että koulu jättää valinnan sinun. Lähes joka tapauksessa kannattaa kysyä kahdelta ydinkurssien opettajalta.

Jos haet taide- tai performanssikoulua, kuten Juilliard tai New England Conservatory of Music, yksi kirjeistäsi on taiteellinen suositus yksityiseltä studio -opettajalta, kapellimestarilta, valmentajalta tai taiteelliselta mentorilta. Kuten edellä huomasit, muutamat valitut koulut, kuten Dartmouth, Davidson ja Wheaton, esittävät tarkempia vertais- tai pastoraalisuosituksia, mutta nämä ovat ehdottomasti poikkeuksia.

milloin korkeakouluhakemukset päättyvät

Nyt kun tunnet oppilaitokset, jotka haluavat kaksi opettajan suositusta, katso muutamia, jotka haluavat kolme (FYI, ne ovat kaikki sotilaskouluja).

Sotakoulut, jotka vaativat yhden neuvonantajan ja kolme opettajan suositusta

Nämä koulut vaativat myös kongressiedustajan ehdokkuuden, joka on olennaisesti toinen suositus, jolloin vaadittu määrä on jopa viisi!

  • Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia
  • US Navy Academy (matematiikka, englannin opettajat ja Blue & Gold -upseeri)
  • Yhdysvaltain kauppamerenkulkuakatemia
  • Yhdysvaltain sotilasakatemia (West Point)

Edellä keskustelimme lyhyesti siitä, pitäisikö sinun lähettää kirje, vaikka koulusi ei sitä vaatisi. Samalla tavalla, Pitäisikö sinun lähettää ylimääräinen kirje?

Ylimääräistä! Ylimääräistä! Lue kaikki minusta!

Voitko lähettää ylimääräisiä suosituskirjeitä?

Logistisesti sinun pitäisi pystyä lähettämään ylimääräinen suosituskirje postitse tai lisää suosittelija koulusi sovelluksessa tai yhteisessä sovelluksessa. Monet koulut sallivat tämän vaihtoehdon, mutta sinun tulee olla varovainen ja varmistaa, että ymmärrät koulusi mielipiteen lisämateriaalin lähettämisestä.

Jokaisella koululla on oma kanta lisäkirjeisiin. Jos koulusi sallii sen, haluat varmistaa, että ylimääräinen kirje lisää hakemukseesi jotain olennaista ja tulee arvovaltaiselta lähteeltä, kuten yhteisön esimieheltä tai henkiseltä johtajalta, jonka kanssa olet työskennellyt läheisesti. Toinen seikka, jossa ylimääräinen kirje voisi olla hyvä idea, on, jos opiskelet suuressa lukiossa etkä ole oppinut tuntemaan opettajiasi tai neuvonantajasi kovin hyvin.

Uudelleen, muista oppia koulusi käytäntö. Et halua pelata vanhaan tunnustukseen sanomalla: Mitä paksumpi viila, sitä paksumpi lapsi. - Pääsyvirkailijat eivät yleensä katso rakkaudella liikaa ylimääräistä materiaalia. Sen sijaan, että auttaisit hakemustasi, liiallinen lisäravinto voi vain nostaa punaisia ​​lippuja ehdokkuutesi vahvuudesta.

Vaikka korkeakoulusi vaatimusten tutkiminen on kriittinen ensimmäinen askel suosituskirjeiden suunnittelussa, on olemassa useita muita tekijöitä, jotka vaativat huomiota. Lue lisää suosituskirjeiden keräämisestä sekä resursseista, jotka voivat auttaa sinua prosessin läpi.

Kerro minulle lisää.

mikä on juoni kirjassa

Mitä muuta sinun tulee tietää suosituskirjeistä?

Ennen kuin kutsut suosittelijiasi lähettämään kirjeensä verkossa, sinun tulee miettiä, keneltä kysyt ja miten teet pyyntösi. Muista kysyä ydinaineiden opettajilta, jotka tuntevat sinut hyvin, ja anna heille kaikki tarvittavat tiedot vähintään kuukautta etukäteen, ellei juniorivuoden keväällä.

Jotta saat parhaan kirjeen, osa näistä tiedoista on oltava yksityiskohtainen ansioluettelo ja 'kerskaustaulukko'. Lisäksi voit sopia tapaamisia opettajien ja ohjaajan kanssa puhuaksesi tavoitteistasi ja siitä, mitä haluat heidän sisällyttävän kirjeeseesi.

Varmista lopuksi, että ymmärrät oikeutesi, jotka liittyvät kirjeisiin ja miten lähestyt FERPA -kysymystä hakemuksessasi. Sitten voit kutsu suosittelijat ja tiedä, että olet tehnyt kaikkesi saadaksesi parhaat kirjeet korkeakouluhakemukseesi. Loput ovat heidän vastuullaan, paitsi prosessin viimeinen vaihe - kiitoskorttien lähettäminen kaikesta avusta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.