Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

Joka vuosi opiskelijat taistelevat saadakseen haluamansa SAT-pisteet. Monille opiskelijoille kaikkien kysymysten täyttäminen ennen ajan loppumista on vakava haaste. Jos olet yksi niistä, jotka kamppailevat saadakseen testin loppuun ajoissa, ohittaminen voi olla todellinen etu. Mutta kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvät pisteet SAT: ssa?Tässä artikkelissa, Ilmoitan sinulle, kuinka monta kysymystä voit ohittaa tai erehtyä 1280: lle 1600: sta. Pidän 1280: tä hyvänä pistemääränä, koska se on noin 81. ja 85. prosenttipisteen välillä kaikilla testin tekijöillä.

Kuitenkin, tarkalleen mikä hyvä pisteet sinulle on, riippuu mistä yliopistosta aiot osallistua. Katso ohjeet siitä, kuinka määrität SAT-pisteet, mistä sinun pitäisi ampua, tutustumalla tavoitepisteiden laskemisen oppaaseen.

Vaikka tavoitteesi ei olisikaan 1280, tämä opas voi auttaa sinua ymmärtämään, kuinka monta kysymystä sinulla on varaa ohittaa saavuttaaksesi haluamasi pisteet.

Kuinka SAT pisteytetään?

Jos haluat laskea, kuinka monta kysymystä voit ohittaa vuodelle 1280, sinun on tiedettävä, kuinka SAT pisteytetään. Annan alla lyhyen selityksen, mutta jos haluat lukea perusteellisemman selityksen, tutustu oppaasemme kuinka laskea SAT-pisteet.

MERKINTÄ: Essee ei sisällytetä yhdistettyyn SAT-pisteeseesi (asteikolla 400-1600), joten en aio käsitellä sitä tässä artikkelissa. Lisätietoja uudesta SAT-esseestä saat kuitenkin lukemalla toisen oppaan.

Uudessa SAT: ssa virheellisistä vastauksista ei ole seuraamusta (ei miinuspisteitä), niin väärän kysymyksen ohittaminen tai vastaaminen johtaa samaan pisteeseen. Saat yhden pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta, koska väärän vastauksen rangaistusta ei ole sinun pitäisi kuplia jotain jokaiseen kysymykseen. Kun keskustelen ohittamisesta tässä artikkelissa, tarkoitan todella arvaamista satunnaisesti, koska sinun ei pitäisi jättää mitään kuplia tyhjäksi.

muoti -instituutti gpa

Matematiikkaa varten saat yksinkertaisesti raakapistemäärän, joka on vain oikein vastattujen kysymysten määrä (jos vastasit 40 oikein, raakapistemääräsi on 40).

Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa saat kaksi raakapistettä: yhden Lukemis-osalle ja toisen Kirjoitus- ja kieliosalle. Jälleen raakapisteet ovat vain oikein vastattujen kysymysten määrä.

Jokainen raaka pisteet muunnetaan sitten skaalatuksi pisteeksi - tarkka muunnos vaihtelee testipäivän mukaan. Kollegion hallitus toimittaa kuitenkin heidän esimerkkikaavionsa SAT-käytännön testi arvioina:


body_newsatchart.png

Kun olet muuntanut matematiikan raaka-arvot skaalatuksi pisteeksi muuntotaulukon avulla sinulla on viimeinen jaksosi pisteet. Esimerkiksi, jos sait matematiikassa raakapistemäärän 53, viimeinen osasi pisteet olisi 740.

Todisteisiin perustuva lukeminen ja kirjoittaminen on hieman monimutkaisempaa. Sinun on ensin muunnettava kaksi raakaa pisteet skaalatuiksi pisteiksi kaavion avulla. Esimerkiksi, jos sinulla olisi raaka-arvot 44 lukemisessa ja 41 kirjoituksessa, skaalatut pisteet olisivat vastaavasti 35 ja 37. Ota sitten nämä skaalatut pisteet, lisää ne yhteen ja kerrot kymmenellä saadaksesi osastopisteet:

(35 + 37) x 10 = 72 x 10 = 720

Palataan nyt alkuperäiseen kysymykseen nyt, kun olemme tarkastelleet perustiedot.

miten pyydän kirjeen

Kuinka monta kysymystä voisit ohittaa / eksyä ja silti saada 1280, jos kaikki muut ovat oikeassa?

MERKINTÄ: Kuten aiemmin mainitsin, koska vääristä vastauksista ei ole seuraamusta, väärään kysymykseen ohittaminen tai vastaaminen johtaa samaan pisteeseen. Siksi voit ohittaa tai vastata väärin samaan määrään kysymyksiä saadaksesi 1280.

Lisäksi, kuten sanoin aiemmin, jokaisella testipäivällä on ainutlaatuinen muunnosasteikko raakasta pisteytykseen, mikä tarkoittaa, että jokaisella testipäivällä on erilainen vastaus, joten vastaus tähän kysymykseen ei ole tarkka.

Löydät tyypillisen määrän kysymyksiä, jotka voit ohittaa 1280: lle, Analysoin kahdeksan todellista SAT-käytännön testiä ja löysi kysymysten määrän, jonka voit ohittaa saadaksesi 640 kussakin osiossa. Laitoin havainnot tähän taulukkoon:

Osa Matematiikka Lukeminen Kirjoittaminen Kaikki yhteensä
Testi 1 viisitoista 13-14 9-10 37-39
Testi 2 18 12-13 9 39-40
Testi 3 19 13-14 yksitoista 43-44
Testi 4 kaksikymmentäyksi 11-12 10-11 42-44
Testi 5 16 10-11 10-11 36-38
Testi 6 16 yksitoista 10 37
Testi 7 14 11-12 9-10 34-36
Testi 8 18 9-10 9 36-37

Yllä olevasta taulukosta keskimääräinen lukumäärä kysymyksiä, jotka voit ohittaa / erehtyä saadaksesi 1280, on 38. On kuitenkin tärkeää huomata, että kysymysten määrä, jonka voit ohittaa / saada väärin saadaksesi 1280, riippuu osasta, jossa ohitat kysymykset.

  • Todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen osalta voit ohittaa / vastata väärin keskimäärin 9 kysymystä kirjoitusosassa ja 12 kysymystä lukuosassa .
  • Matematiikkaa varten voit ohittaa / vastata väärin keskimäärin 17 kysymystä laskimen ja ei-laskimen osioiden välillä.

MUISTAA, tämä on, jos sait kaikki muut kysymykset oikein, mikä on erittäin vaikeaa. En suosittele, ettet ohita tätä monta kysymystä, koska et voi taata, että saat kaikki muut kysymykset oikein. Selitän lisätietoja tästä strategiasta alla.

tekee virginian yliopiston superscore

Mitä tämä viittaa virheelliseen kysymysten ohittamiseen / vastaamiseen?

Jos et näe parannuksia SAT-valmisteluusi ja olet tuskin viimeistelemässä osia ajoissa, vain satunnaisten vastausten kupliminen tiettyihin kysymyksiin voi olla parempi strategia sinulle. Voit myös luoda tarkan hyökkäyssuunnitelman vahvuuksien ja heikkouksien mukaan.

Ainutlaatuista suunnitelmaasi varten mieti mitä osiota kamppailet eniten matematiikan, lukemisen tai kirjoittamisen suhteen. Yritä ohittaa suurin sallittu määrä kyseisessä osassa. Varmista, että kuplit aina satunnaisessa arvauksessa näihin kysymyksiin (sinua ei rangaista arvaamisesta, ja jos arvaat satunnaisesti oikein, saat ilmaisia ​​pisteitä!). Varmista, että aiot ohittaa / kuplia kyseisen osan kovemmissa kysymyksissä:

Jos kamppailet matematiikassa, sinun tulisi tietää Matematiikka-osiosta, että monivalintakysymykset järjestetään helposti vaikeista, ja ruudukot käynnistyvät uudelleen helpoilla kysymyksillä ja siirtyvät sitten kohti kovempia kysymyksiä osan lopussa.

Sinun tulisi yrittää viettää aikaa yrittäessäsi vastata Mathin helpompiin kysymyksiin oikein (monivalintakysymysten ja ruudukkoalkujen alkukysymykset) ja harkita vain kuplimista satunnaisessa vastauksessa vaikeimmista kysymyksistä (koska sinua ei rangaista arvaamiseen).

Varmista, että käytät tätä strategiaa, että vastaat tarpeeksi kysymyksiin saadaksesi haluamasi pisteet. Jos esimerkiksi haluat tavoittaa 1280 (matematiikassa 640), suosittelen vastaamaan vähintään 50 kysymykseen ja kuplimaan sitten satunnaisiin vastauksiin kahdeksaan muuhun kysymykseen. Tällä tavalla annat itsellesi tyynyn; voit vastata viiteen kysymykseen väärin ja silti saada 640.

Kuten sanoin, vastaa helpompiin kysymyksiin ja kupli vaikeimpiin kysymyksiin (monivalintakysymysten loppu) ja harkitse ruudukko-osan ohittamista (koska et voi arvata niitä, koska ne eivät ole monivalintakysymyksiä).

miten tervehtiä sisään

Lukutestissä sinun tulisi viettää aikaa yrittäessäsi vastata helpompiin kysymyksiin oikein ja harkita vain kuplimista satunnaisessa vastauksessa vaikeampiin kysymyksiin. Varmista, että käytät tätä strategiaa, että vastaat tarpeeksi kysymyksiin saadaksesi haluamasi pisteet. Jos esimerkiksi haluat tavoittaa 1280 (näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa 640), sinulla on varaa ohittaa viisi kovaa kysymystä ja kuplia vain satunnaisissa vastauksissa kovempiin kysymyksiin. Jos vastasit neljään tai viiteen väärin, saat silti 640: n.

Kirjoitustestissä Sinun tulisi myös viettää aikaa ensin helpompiin kysymyksiin ja kuplia ainakin muutama vaikeimmista kysymyksistä satunnaisesti, eikä viettää aikaa niiden miettimiseen. Jos käytät tätä strategiaa, sinun on tarkistettava, että vastaat tarpeeksi kysymyksiin saadaksesi pisteesi halutun pistemäärän. Jos esimerkiksi haluat tavoittaa 1280 (näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa 640), sinulla on varaa ohittaa neljä kovaa kysymystä ja kuplia vain satunnaisissa vastauksissa. Vaikka vastaat kolmeen tai neljään muuhun kysymykseen väärin, saat silti 640-mallin.

VAROITUS: Sinun on sisällytettävä tämä strategia valmisteluun! Älä aio vain jättää tenttipäivää ilman harjoittelua. Aloita käytännössä yrittämällä ohittaa / kuplia satunnaisesti suurin sallittu määrä ja nähdä, miten se vaikuttaa pisteisiisi. Jos ensimmäinen tulos on positiivinen ja näet pistemäärän paranemisen, jatka vain tämän määrän kysymysten ohittamista. Jos aluksi saat matalamman pistemäärän, yritä ohittaa puolet sallituista kysymyksistä ja katso, miten se muuttaa pisteitäsi. Jatka säätämistä, kunnes löydät enimmäismäärän, jonka voit ohittaa saadaksesi haluamasi pisteet.

Keskity saamaan kysymykset, joihin vastaat oikein! Jos jaksosi pisteet ovat alle 500, kannattaa ohittaa huomattava joukko kysymyksiä.


Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.