Kuinka monta kysymystä voit unohtaa saadaksesi täydellisen ACT-pisteet?

Monet opiskelijat pyrkivät täydelliseen 36 ACT -yhdistelmään. Saatat ajatella, että tarvitset täysin täydellisen testin, mutta näin ei ole. Sinulla on jonkin verran liikkumavaraa siinä, kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada 36.

Tässä artikkelissa selitän tutkimukseni virallisista ACT-luokitusasteikoista ja kerron kuinka monta kysymystä voit saada väärin ja silti saada sen 36.Kuinka ACT pisteytetään?

Ymmärtääksesi kuinka monta kysymystä voit saada väärin ja silti saada täydelliset pisteet, sinun on ymmärrettävä, kuinka ACT pisteytetään. Saat tarkemman selityksen tutustumalla toiseen artikkeliin: Kuinka ACT pisteytetään?

Lyhyesti sanottuna ACT koostuu 4 osasta: Matematiikka (60 kysymystä), Lukeminen (40 kysymystä), Tiede (40 kysymystä) ja Englanti (75 kysymystä) sekä kirjoittaminen (1 essee). Esseeä ei ole otettu huomioon kokonaispistemääräsi, joten en aio keskustella siitä edelleen tässä artikkelissa. Jos olet utelias essee, lue toinen artikkeli: ACT-esseen kirjoittaminen: Vaiheittainen esimerkki.

Toisin kuin SAT, et saa vähennettyjä pisteitä vääristä vastauksista , joten sinun on eduksi kuplia kysymyksissä, joihin et voi vastata, koska sinua ei rangaista vääristä vastauksista.Kunkin osan kohdalla sinulle annetaan raaka pisteet, joka on yksinkertaisesti vastaamiesi kysymysten lukumäärä, ja sitten tämä raaka pisteet muunnetaan skaalatuksi pisteeksi.

Raaka pisteet skaalattuun pisteet muunnetaan kussakin ACT-testipäivässä, mutta ACT tarjoaa taulukon heidän Valmistautuminen ACT: iin opas, joka arvioi, kuinka kunkin osan raakapisteet muunnetaan skaalatuiksi pisteiksi. Tässä se on:

miten päästä columbian yliopistoon

Kun olet saanut skaalatut pisteet jokaiselle osalle, lisäät yksinkertaisesti 4 osion pisteet yhteen ja jaat 4: llä (alias keskiarvo) ja saat sitten yhdistetyn pistemäärän. Jos pistemäärä loppuu desimaalilla, se pyöristetään. ts. jos se on 35,4, se pyöristetään 35: een ja jos se on 35,5, se pyöristetään 36: een.

Palataan nyt takaisin alkuperäiseen kysymykseen.

Kuinka monta kysymystä voi unohtaa ja silti saada täydellinen 36 yhdistetty tulos?

Vastaus on hieman monimutkainen (ja selitän sen edelleen), mutta voit tyypillisesti saada 0–2 kysymystä väärin kaikissa neljässä osassa .Syy siihen, että vastaus on monimutkaisempi, on se, että testin jokaisen osan pisteet ovat erilaiset, ja kunkin osan pisteet vaihtelevat testipäivän mukaan (kuten näet yllä olevasta kaaviosta ja kuten selitän jäljempänä).

Jos haluat saada 36, ​​sinun on hankittava 36 vähintään kahdesta osasta.Tässä on erittelyt:

(36 + 36 + 36 + 36) / 4 = 36

(36 + 36 + 36 + 35) / 4 = 35,75 (pyöristetään 36: een asti)

(36 + 36 + 35 + 35) / 4 = 35,5 (pyöristetään 36: een asti)

(36 + 36 + 36 + 34) / 4 = 35,5 (pyöristetään 36: een asti)

MERKINTÄ: Et voi saada 33 missään yksittäisessä osiossa, jos haluat saada yhdistetyn pistemäärän 36.

Kuten sanoin, kunkin osan pisteet vaihtelevat testipäivän mukaan. Joten, jotta saisit paremman käsityksen tyypillisestä lukumäärästä, jonka voit erehtyä 36 kussakin osiossa, Olen analysoinut 5 erilaista ACT-pisteet-kaaviota:

kuinka ottaa luonnollinen loki
Osa Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4 Testi 5
Englanti 0 0 0 0 0
Matematiikka 0 0 0 0-1 0
Lukeminen 0 0-2 0 0 0
Tiede 0 0 0 0 0

Voit nähdä, että saadaksesi 36 englanniksi, lukemiseen, matematiikkaan tai luonnontieteisiin, sinun on yleensä saatava 0 väärin. Toisinaan testi sallii yhden tai kaksi virhettä, mutta se on harvinaisuus, joten sinun pitäisi suunnitella 0 väärin saadaksesi 36 missä tahansa osiossa.

Koska voit saada jopa kaksi 35-vuotiasta yksittäisistä osioista (jos saat 36-lukuja muille osioille, kuten edellä osoitin), olen myös analysoinut samat testitlukumäärä kysymyksiä, jotka voit saada väärin 35: lle kussakin osiossa:

Osa Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4 Testi 5
Englanti 1 1-2 1-2 1-2 2-3
Matematiikka 1 1-2 1 2-3 1-2
Lukeminen 1 3 1 1 1
Tiede Ei sovelleta * Ei sovelleta * 1 1 1

* Tiede-kohdat, jotka on merkitty N / A: lla tarkoittaa, että et voi saada 35: tä näillä tiede-osion testeillä. Yksi väärä kysymys pudottaa sinut 34: een Science-luokassa näissä testeissä.

Koska pisteet vaihtelevat niin paljon testipäivien välillä kullekin osalle, turvallisuuden takaamiseksi sinun tulisi pyrkiä saamaan enintään 1 väärä missä tahansa osassa saadaksesi 35. Vaikka saatat itse asiassa päätyä saamaan enemmän väärää, et voi olla varma, että sinulla on kova tai helppo testi-luokitus ja sinun pitäisi suunnitella ankarampaa luokitusta.

Koska voit saada enintään yhden 34 yksittäisestä osiosta (jos saat 36 sekuntia muista osioista, kuten edellä osoitin), olen myös analysoinut samat testit niiden kysymysten lukumäärälle, joita voit saada väärin 34 kohdalla kussakin osiossa. :

Osa Testi 1 Testi 2 Testi 3 Testi 4 Testi 5
Englanti 2 3-4 3-4 3-4 4
Matematiikka 2 3-4 2 4-5 3
Lukeminen 2 4 2 2 2
Tiede 1 1 Ei sovelleta * 2 2

* Tiede-osa, jonka nimi on N / A, tarkoittaa, että et voi saada arvoa 34 tällä testillä Tiede-osiossa. 2 väärää kysymystä pudottaa sinut 33: een Science-luokassa tällä testillä.

Jos tavoitteena on saada 34 yhdestä osasta ja 36 muusta saadaksesi 36 yhdistetyn pistemäärän, sinun tulisi pyrkiä korkeintaan 2 väärään osaan . Kuten sanoin aiemmin, vaikka pisteet vaihtelevat, ja teknisesti olisit voinut saada jopa 4-5 väärää tietyissä osioissa tiettyinä testipäivinä saadaksesi 34 kyseiselle osalle, sinun on suunniteltava pahin tapaus, joten suunnittele, että saat 34, jos saat kaksi väärää.

Millä tahansa tavalla lasket sen, voit jättää väliin tai ohittaa enintään 2 kysymystä saadaksesi 36 yhdistetyn pistemäärän. Se ei ole paljon, joten jos haluat täydellisen pistemäärän, tarvitset paljon harjoittelua.

ainutlaatuisia tapoja kuvata itseäsi

Mitä tämä tarkoittaa, jos tavoitat 36: ta?

Koko testin ajan sinun on oltava tahdistus alaspäin ja varmista, että voit lopettaa. Sinulla ei ole varaa jättää väliin tai jättää väliin monia kysymyksiä, joten varmista ennen kaikkea, että ajoitus ei aiheuta sinulle ongelmia.

Sinun tulisi määrittää, mitkä osiot ovat vahvimmat ja heikoimmat. Esimerkiksi, jos olet erinomainen matematiikassa, luonnontieteissä ja lukemisessa ja heikompi englannissa, keskity matematiikan, luonnontieteiden ja lukemisen saamiseen lähes täydelliseksi saadaksesi 36, joten sinulla on varaa jättää väliin tai ohittaa 3 tai 4 englanniksi ja hanki 34.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.