Kuinka monta tuoppia gallonassa?

feature_milk_gallon_carton

Tietäen muuntokurssit yleisten mittayksiköiden välillä, olipa kyseessä matematiikkaongelma tai resepti, voi säästää paljon vaivaa. Yksi kriittinen muunnos, jonka sinun tulisi tietää, on pintojen ja gallonien välinen, jota käytetään nestemäärän mittaamiseen Yhdysvalloissa.

Kuinka monta tuoppia gallonassa? Kuinka monta pinttiä puoli gallonaa? Lue vastaukset ja saat vinkkejä näiden tärkeiden konversioiden muistamiseen.Lyhyesti: Yhdysvaltojen tavanomaiset yksiköt vs. keisarillinen järjestelmä

Yhdysvalloissa käytämme keisarillinen järjestelmä mitata (toisin kuin Metrijärjestelmä ), jossa on yksiköitä, kuten gallonat, tuopit, jalat, tuumat, mailit jne. Mitattaessa nestemäärää erityisesti, käytämme seuraavia yksiköitä (suurimmasta pienimpään):

 • Gallona
 • Neljännes
 • Pint
 • Kuppi
 • Nesteunssi
 • Rkl
 • Teelusikka

Nyt, missä asiat hämmentävät hieman. Vaikka Yhdysvallat käyttää keisarillista järjestelmää, jotkut sen yksikkömitat eroavat hieman keisarillisen järjestelmän mittauksista . Toisin sanoen voit sanoa, että Yhdysvalloilla on oma versio keisarillisesta järjestelmästä, nimeltään 'Yhdysvaltojen tavanomaiset yksiköt'.

Esimerkiksi nestemäärän suhteen Yhdysvaltain pintti (473,176 millilitraa) on teknisesti pienempi kuin brittiläinen keisarillinen tuoppi (568,261 millilitraa).

Tässä artikkelissa kysytään sitten: Kuinka monta pinttiä gallonassa? me todella kysymme: 'Kuinka monta pinttiä gallonassa (Yhdysvaltain versio) ? Toivottavasti tämä selvittää asiat sinulle!

hauskoja perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka monta tuoppia gallonassa (Yhdysvaltain versio)?

On 8 pistettä (pt) 1 gallonassa (gal) . Se tarkoittaa, että 1 pintti on 1/8 gallonaa .

Joten jos sinulla on gallona maitoa jääkaapissasi, tämä vastaisi 8 pinttia maitoa. Tai sano, että täytit autosi puoli gallonaa bensiiniä; tämä olisi sama kuin 4 tuoppia bensiiniä (koska 4 on puolet kahdeksasta).

Tässä on kätevä taulukko, jonka avulla voit muuntaa nopeasti pinttien ja gallonien välillä:

Gallona (gal) Pintti (pt)
3 gal 24 pt
2 gal 16 pistettä
1 gal 8 pistettä
1/2 gal 4 pt
1/4 gal 2 pt
1/8 gal 1 pt

Kuten näette, gallonan ja pintin välillä muunnettaessa on selkeä kuvio: kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on moninkertaistua gallonoiden lukumääräsi kahdeksalla saadaksesi vastaavan määrän pintteinä .

Katsotaanpa esimerkkiä: Sano, että yrität selvittää, kuinka monta pinttiä on 1/4 gallonassa vettä. Kertomalla 1/4 kahdeksalla saat 2, joka on yhtä suuri kuin 1/4 gallonan pintojen määrä.

kuinka laskea psat -pisteet

Jos haluat tehdä päinvastoin ja muuntaa pintistä gallonaksi, Ota pintojen lukumäärä ja jakaa 8 mennessä .

Esimerkiksi teeskennellä, että sinulla on 12 1-tuopista kuppia, jotka on täytetty limonadilla, ja haluat tietää, sopiiko näiden kuppien neste yhden gallonan astiaan. Jos haluat laskea kuinka monta litraa on 12 pintissä, jaa 12 8: lla; tämä on 1,5 tai 1 1/2 litraa limonadia , mikä tarkoittaa, että tarvitset lisää kuin vain yhden litran säiliö kaikelle limonadille, joka sinulla on.

Joten yhteenvetona: kuinka monta tuopia gallonassa (Yhdysvaltain versio)? 8. Jälleen tämä tarkoittaa, että 1 pintti on 1/8 gallonaa. Ja kuinka monta pinttiä puoli gallonaa? 4.

Mutta entä jos sinun on muunnettava Yhdysvaltain muiden nestemittausten, kuten kuppien ja kvartsien, välillä? Lue vielä yksityiskohtaisempi muuntotaulukko!

body_milk_measuring_cup Didriks / Flickr

Yhdysvaltain imperiumin nestemittausten muuntotaulukko

Tiedät jo, kuinka monta pinttiä on 1 gallonassa, mutta tiesitkö, että on olemassa aivan erilainen yksikkö - litraa - joka tulee välillä litraa ja tuopia? Ja tiesitkö, että voit mitata pintit käyttämällä vain nestemäisiä mittakuppeja?

Yhdysvalloissa käytämme seuraavia brittiläisiä yksiköitä nestemäärän mittaamiseen (suurimmasta pienimpään):

 • Gallona
 • Neljännes
 • Pint
 • Kuppi
Näin näiden yksiköiden väliset muunnokset toimivat:
 • 2 kuppia = 1 tuoppi
 • 2 pistettä = 1 litra
 • 4 litraa = 1 gallona

Tämä kaavio näyttää kaikki tärkeimmät tulokset Yhdysvaltain imperiaalisen nesteen (tilavuus) mittauksissa:

Gallona (gal) Quart (qt) Pintti (pt) Kuppi (c)
1 gal 4 qt 8 pistettä 16 c
3/4 gal 3 qt 6 pt 12 c
2/3 gal 2 2/3 qt 5 1/3 pt 10 2/3 c
1/2 gal 2 kpl 4 pt 8 c
3/8 gal 1 1/2 qt 3 pt 6c
1/3 gal 1 1/3 qt 2 2/3 pt 5 1/3 c
1/4 gal 1 qt 2 pt 4 c
1/6 gal 2/3 qt 1 1/3 pt 2 2/3 c
1/8 gal 1/2 qt 1 pt 2 C
1/16 gal 1/4 qt 1/2 pt 1 C

Se on paljon muistaa muistaa! Onneksi sinun ei tarvitse muistaa niitä kaikkia.

Tässä on ilmainen tulostettava PDF-versio kahdesta antamastasi kaaviosta niin että sinulla on aina viite käsillä. Napsauta alla olevaa kuvaa ladataksesi tiedoston: body_three_quarts

Muistamme Yhdysvaltain nestemittausmuunnokset: 3 vinkkiä

Älä hukkaa kaikkia näitä kaavioita yllä olevissa kaavioissa. Muuntaaksesi litraa, litraa, tuopia ja kuppia välillä sinun on vain tiedettävä kolme olennaista muuntokerrointa, jotka esitämme täällä.

# 1: Gallonasta pinttiin, kerro 8: lla

Vaikka olemme käyttäneet paljon aikaa vastaamiseen kysymykseen: Kuinka monta pinttiä gallonassa? Varmista, että ymmärrät todella tässä käytetyn muuntokertoimen.

Jos haluat muuntaa gallonat pinteiksi, sinun tarvitsee vain kerro gallonien lukumäärä kahdeksalla saadaksesi vastaavan määrän pintteinä . Ja jos haluat muuntaa pinteistä galloniksi, vaihda toiminto: jaa pinttien lukumäärä 8: lla saadaksesi vastaavan määrän gallonaa .

Se on todella niin yksinkertaista! Kaikkia edellä mainittuja konversioita ei tarvitse muistaa⁠—voit selvittää kaikki nämä yksin, kunhan tiedät perustuloksen muuntokertoimen.

u vs asu pisteet

# 2: Jotta litraa mittaa, kerro 4: llä

Kuten tiedätte, kvartsit ovat suurempia kuin tuopit; siis on vähemmän kvartaaleja (4) kuin pintuja (8) 1 gallonassa. Toisin sanoen, 4 litraa muodostaa yhden gallonan (ja 1 litra on yhtä suuri kuin 1/4 gallonaa).

Muuntaa litroista litroiksi kerro sinulla olevan gallonan määrä 4: llä . Ja jos muunnat kvartsista litraan, tee päinvastoin ja jaa 4: llä .

Onneksi on helppo tapa muistaa tämä muuntokerroin: Ajatelkaapa vain 4 litraa gallonassa olevan neljä neljänneksellä muodostavat kokonaisuuden !

Rebecca Siegel / Flickr

# 3: Quartista pinttiin ja pintistä kuppiin, kerro 2: lla

Pienimmälle nestemittausyksikölle, jonka annoimme yllä, muuntokerroin on helposti muistettava 2. Tämä tarkoittaa sitä, että kvartsien muuntaminen pinteiksi ja tuopit kuppiin, kerrot kahdella tai vain kaksinkertaistat sinulla olevien kvartsien / pintojen määrän .

Tämä tarkoittaa myös, että muuntaa kupeista pinteiksi ja litraa, jaat vain 2: lla tai otat puolet numerosta.

Joten oikeastaan ​​tulokset näyttävät tältä:

 • 2 kupit = 1 tuoppi
 • 2 tuoppia = 1 litra
 • 4 litraa = 1 gallona

Jos unohdat koskaan kuinka monta litraa on gallonassa, voit hölkätä muistiasi vain lisäämällä 2: t yhteen täällä saadaksesi 4 ; Tämän pitäisi muistuttaa, että gallonassa on 4 litraa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.