Kuinka monta tuoppia gallonassa?

feature_milk_gallon_carton

Tietäen muuntokurssit yleisten mittayksiköiden välillä, olipa kyseessä matematiikkaongelma tai resepti, voi säästää paljon vaivaa. Yksi kriittinen muunnos, jonka sinun tulisi tietää, on pintojen ja gallonien välinen, jota käytetään nestemäärän mittaamiseen Yhdysvalloissa.

Kuinka monta tuoppia gallonassa? Kuinka monta pinttiä puoli gallonaa? Lue vastaukset ja saat vinkkejä näiden tärkeiden konversioiden muistamiseen.Lyhyesti: Yhdysvaltojen tavanomaiset yksiköt vs. keisarillinen järjestelmä

Yhdysvalloissa käytämme keisarillinen järjestelmä mitata (toisin kuin Metrijärjestelmä ), jossa on yksiköitä, kuten gallonat, tuopit, jalat, tuumat, mailit jne. Mitattaessa nestemäärää erityisesti, käytämme seuraavia yksiköitä (suurimmasta pienimpään):

 • Gallona
 • Neljännes
 • Pint
 • Kuppi
 • Nesteunssi
 • Rkl
 • Teelusikka

Nyt, missä asiat hämmentävät hieman. Vaikka Yhdysvallat käyttää keisarillista järjestelmää, jotkut sen yksikkömitat eroavat hieman keisarillisen järjestelmän mittauksista . Toisin sanoen voit sanoa, että Yhdysvalloilla on oma versio keisarillisesta järjestelmästä, nimeltään 'Yhdysvaltojen tavanomaiset yksiköt'.

Esimerkiksi nestemäärän suhteen Yhdysvaltain pintti (473,176 millilitraa) on teknisesti pienempi kuin brittiläinen keisarillinen tuoppi (568,261 millilitraa).

Tässä artikkelissa kysytään sitten: Kuinka monta pinttiä gallonassa? me todella kysymme: 'Kuinka monta pinttiä gallonassa (Yhdysvaltain versio) ? Toivottavasti tämä selvittää asiat sinulle!

hauskoja perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka monta tuoppia gallonassa (Yhdysvaltain versio)?

On 8 pistettä (pt) 1 gallonassa (gal) . Se tarkoittaa, että 1 pintti on 1/8 gallonaa .

Joten jos sinulla on gallona maitoa jääkaapissasi, tämä vastaisi 8 pinttia maitoa. Tai sano, että täytit autosi puoli gallonaa bensiiniä; tämä olisi sama kuin 4 tuoppia bensiiniä (koska 4 on puolet kahdeksasta).

Tässä on kätevä taulukko, jonka avulla voit muuntaa nopeasti pinttien ja gallonien välillä:

Gallona (gal) Pintti (pt)
3 gal 24 pt
2 gal 16 pistettä
1 gal 8 pistettä
1/2 gal 4 pt
1/4 gal 2 pt
1/8 gal 1 pt

Kuten näette, gallonan ja pintin välillä muunnettaessa on selkeä kuvio: kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on moninkertaistua gallonoiden lukumääräsi kahdeksalla saadaksesi vastaavan määrän pintteinä .

Katsotaanpa esimerkkiä: Sano, että yrität selvittää, kuinka monta pinttiä on 1/4 gallonassa vettä. Kertomalla 1/4 kahdeksalla saat 2, joka on yhtä suuri kuin 1/4 gallonan pintojen määrä.

kuinka laskea psat -pisteet

Jos haluat tehdä päinvastoin ja muuntaa pintistä gallonaksi, Ota pintojen lukumäärä ja jakaa 8 mennessä .

Esimerkiksi teeskennellä, että sinulla on 12 1-tuopista kuppia, jotka on täytetty limonadilla, ja haluat tietää, sopiiko näiden kuppien neste yhden gallonan astiaan. Jos haluat laskea kuinka monta litraa on 12 pintissä, jaa 12 8: lla; tämä on 1,5 tai 1 1/2 litraa limonadia , mikä tarkoittaa, että tarvitset lisää kuin vain yhden litran säiliö kaikelle limonadille, joka sinulla on.

Joten yhteenvetona: kuinka monta tuopia gallonassa (Yhdysvaltain versio)? 8. Jälleen tämä tarkoittaa, että 1 pintti on 1/8 gallonaa. Ja kuinka monta pinttiä puoli gallonaa? 4.

Mutta entä jos sinun on muunnettava Yhdysvaltain muiden nestemittausten, kuten kuppien ja kvartsien, välillä? Lue vielä yksityiskohtaisempi muuntotaulukko!

body_milk_measuring_cup Didriks / Flickr

Yhdysvaltain imperiumin nestemittausten muuntotaulukko

Tiedät jo, kuinka monta pinttiä on 1 gallonassa, mutta tiesitkö, että on olemassa aivan erilainen yksikkö - litraa - joka tulee välillä litraa ja tuopia? Ja tiesitkö, että voit mitata pintit käyttämällä vain nestemäisiä mittakuppeja?

Yhdysvalloissa käytämme seuraavia brittiläisiä yksiköitä nestemäärän mittaamiseen (suurimmasta pienimpään):

 • Gallona
 • Neljännes
 • Pint
 • Kuppi
Näin näiden yksiköiden väliset muunnokset toimivat:
 • 2 kuppia = 1 tuoppi
 • 2 pistettä = 1 litra
 • 4 litraa = 1 gallona

Tämä kaavio näyttää kaikki tärkeimmät tulokset Yhdysvaltain imperiaalisen nesteen (tilavuus) mittauksissa:

Gallona (gal) Quart (qt) Pintti (pt) Kuppi (c)
1 gal 4 qt 8 pistettä 16 c
3/4 gal 3 qt 6 pt 12 c
2/3 gal 2 2/3 qt 5 1/3 pt 10 2/3 c
1/2 gal 2 kpl 4 pt 8 c
3/8 gal 1 1/2 qt 3 pt 6c
1/3 gal 1 1/3 qt 2 2/3 pt 5 1/3 c
1/4 gal 1 qt 2 pt 4 c
1/6 gal 2/3 qt 1 1/3 pt 2 2/3 c
1/8 gal 1/2 qt 1 pt 2 C
1/16 gal 1/4 qt 1/2 pt 1 C

Se on paljon muistaa muistaa! Onneksi sinun ei tarvitse muistaa niitä kaikkia.

Tässä on ilmainen tulostettava PDF-versio kahdesta antamastasi kaaviosta niin että sinulla on aina viite käsillä. Napsauta alla olevaa kuvaa ladataksesi tiedoston: body_three_quarts

Muistamme Yhdysvaltain nestemittausmuunnokset: 3 vinkkiä

Älä hukkaa kaikkia näitä kaavioita yllä olevissa kaavioissa. Muuntaaksesi litraa, litraa, tuopia ja kuppia välillä sinun on vain tiedettävä kolme olennaista muuntokerrointa, jotka esitämme täällä.

# 1: Gallonasta pinttiin, kerro 8: lla

Vaikka olemme käyttäneet paljon aikaa vastaamiseen kysymykseen: Kuinka monta pinttiä gallonassa? Varmista, että ymmärrät todella tässä käytetyn muuntokertoimen.

Jos haluat muuntaa gallonat pinteiksi, sinun tarvitsee vain kerro gallonien lukumäärä kahdeksalla saadaksesi vastaavan määrän pintteinä . Ja jos haluat muuntaa pinteistä galloniksi, vaihda toiminto: jaa pinttien lukumäärä 8: lla saadaksesi vastaavan määrän gallonaa .

Se on todella niin yksinkertaista! Kaikkia edellä mainittuja konversioita ei tarvitse muistaa⁠—voit selvittää kaikki nämä yksin, kunhan tiedät perustuloksen muuntokertoimen.

u vs asu pisteet

# 2: Jotta litraa mittaa, kerro 4: llä

Kuten tiedätte, kvartsit ovat suurempia kuin tuopit; siis on vähemmän kvartaaleja (4) kuin pintuja (8) 1 gallonassa. Toisin sanoen, 4 litraa muodostaa yhden gallonan (ja 1 litra on yhtä suuri kuin 1/4 gallonaa).

Muuntaa litroista litroiksi kerro sinulla olevan gallonan määrä 4: llä . Ja jos muunnat kvartsista litraan, tee päinvastoin ja jaa 4: llä .

Onneksi on helppo tapa muistaa tämä muuntokerroin: Ajatelkaapa vain 4 litraa gallonassa olevan neljä neljänneksellä muodostavat kokonaisuuden !

Rebecca Siegel / Flickr

# 3: Quartista pinttiin ja pintistä kuppiin, kerro 2: lla

Pienimmälle nestemittausyksikölle, jonka annoimme yllä, muuntokerroin on helposti muistettava 2. Tämä tarkoittaa sitä, että kvartsien muuntaminen pinteiksi ja tuopit kuppiin, kerrot kahdella tai vain kaksinkertaistat sinulla olevien kvartsien / pintojen määrän .

Tämä tarkoittaa myös, että muuntaa kupeista pinteiksi ja litraa, jaat vain 2: lla tai otat puolet numerosta.

Joten oikeastaan ​​tulokset näyttävät tältä:

 • 2 kupit = 1 tuoppi
 • 2 tuoppia = 1 litra
 • 4 litraa = 1 gallona

Jos unohdat koskaan kuinka monta litraa on gallonassa, voit hölkätä muistiasi vain lisäämällä 2: t yhteen täällä saadaksesi 4 ; Tämän pitäisi muistuttaa, että gallonassa on 4 litraa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.