Kuinka monta lasia on gallona vettä?

pullo-2032980__480

Tutkimukset viittaavat siihen, että niitä on juomaveden lukuisia terveyshyötyjä, mukaan lukien lisääntynyt energia, laihtuminen, parantunut ihonväri ja paljon muuta. Veden monet edut tunnetaan ja usein mainitaan, mutta kuinka paljon vettä meidän pitäisi todella juoda päivässä?

korkeakoulut, joissa on lääketieteellisiä pääaineita

Yksi yleinen suositus on juoda gallona vettä päivässä. Tässä artikkelissa kerron kuinka monta lasia gallonaa tavallisille ja ei-vakiolaseille ja puhun kuinka monta lasillista vettä gallonassa sinun pitäisi todella juoda joka päivä.Kuinka monta lasia gallonassa: vakiolasi

Gallona sisältää 128 unssia. Tavallinen lasi sisältää kahdeksan unssia. Niin, yksi gallona vastaa 16 kahdeksan unssin lasia vedestä.

Kuinka monta lasia gallonassa: ei-standardilasi

Muita yleisiä lasiesineitä ovat mm tuopit lasit , joka normaalisti pidä 16 unssia tai pienemmät, lowball -lasit, jotka pitävät 4-8 unssia , lasista riippuen.

kesäopisto -ohjelmat lukiolaisille

Koska tuopin lasiin mahtuu 16 unssia ja gallonaa on 128 unssia, yksi gallona vastaa kahdeksaa litraa lasia.

Gallonissa on 32 4 unssin lowball-lasia, noin 21,3 6 unssin lowball-lasia ja 16 kahdeksan unssin lowball-lasia.

Selvittääksesi, kuinka monta tietyn kokoista lasia on gallonassa, voit jakaa 128 (unssien määrä gallonassa) lasisi tilavuudella.

Kuinka paljon vettä sinun pitäisi juoda päivässä?

Nyt kun tiedämme kuinka monta lasillista vettä on gallona, ​​keskustelemme siitä, kuinka paljon vettä sinun pitäisi juoda päivässä.

Mayon klinikka suosittelee sitä keskimäärin terveitä aikuisia, jotka elävät lauhkeassa ilmastossa juo kahdeksan tavallista lasillista vettä päivässä, joka on puolet 16 tavallisesta lasista vettä, jotka muodostavat gallonan.

Jos olet erittäin aktiivinen , kuivunut tai elää kuivemmassa osassa maailmaa , haluat lisätä joka päivä kulutettavan veden määrää. Ihmiset, jotka hikoilevat paljon, joutuvat todennäköisemmin juomaan gallonan vettä joka päivä kuin ihmiset, joilla on normaali, kohtalainen aktiivisuustaso.

Tärkeintä - sinun pitäisi pyrkiä juomaan vähintään kahdeksan lasillista vettä joka päivä saada terveyshyötyjä, kuten nesteytyksen lisääminen, parempi uni ja paljon muuta. Jos olet erittäin aktiivinen, harkitse kulutettavan veden määrän lisäämistä yhteen gallonaan korvataksesi hikoilun aikana menettämäsi nesteet.

great gatsby luvun 5 yhteenveto

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.