Kuinka monta lasia on gallona vettä?

pullo-2032980__480

Tutkimukset viittaavat siihen, että niitä on juomaveden lukuisia terveyshyötyjä, mukaan lukien lisääntynyt energia, laihtuminen, parantunut ihonväri ja paljon muuta. Veden monet edut tunnetaan ja usein mainitaan, mutta kuinka paljon vettä meidän pitäisi todella juoda päivässä?

korkeakoulut, joissa on lääketieteellisiä pääaineita

Yksi yleinen suositus on juoda gallona vettä päivässä. Tässä artikkelissa kerron kuinka monta lasia gallonaa tavallisille ja ei-vakiolaseille ja puhun kuinka monta lasillista vettä gallonassa sinun pitäisi todella juoda joka päivä.Kuinka monta lasia gallonassa: vakiolasi

Gallona sisältää 128 unssia. Tavallinen lasi sisältää kahdeksan unssia. Niin, yksi gallona vastaa 16 kahdeksan unssin lasia vedestä.

Kuinka monta lasia gallonassa: ei-standardilasi

Muita yleisiä lasiesineitä ovat mm tuopit lasit , joka normaalisti pidä 16 unssia tai pienemmät, lowball -lasit, jotka pitävät 4-8 unssia , lasista riippuen.

kesäopisto -ohjelmat lukiolaisille

Koska tuopin lasiin mahtuu 16 unssia ja gallonaa on 128 unssia, yksi gallona vastaa kahdeksaa litraa lasia.

Gallonissa on 32 4 unssin lowball-lasia, noin 21,3 6 unssin lowball-lasia ja 16 kahdeksan unssin lowball-lasia.

Selvittääksesi, kuinka monta tietyn kokoista lasia on gallonassa, voit jakaa 128 (unssien määrä gallonassa) lasisi tilavuudella.

Kuinka paljon vettä sinun pitäisi juoda päivässä?

Nyt kun tiedämme kuinka monta lasillista vettä on gallona, ​​keskustelemme siitä, kuinka paljon vettä sinun pitäisi juoda päivässä.

Mayon klinikka suosittelee sitä keskimäärin terveitä aikuisia, jotka elävät lauhkeassa ilmastossa juo kahdeksan tavallista lasillista vettä päivässä, joka on puolet 16 tavallisesta lasista vettä, jotka muodostavat gallonan.

Jos olet erittäin aktiivinen , kuivunut tai elää kuivemmassa osassa maailmaa , haluat lisätä joka päivä kulutettavan veden määrää. Ihmiset, jotka hikoilevat paljon, joutuvat todennäköisemmin juomaan gallonan vettä joka päivä kuin ihmiset, joilla on normaali, kohtalainen aktiivisuustaso.

Tärkeintä - sinun pitäisi pyrkiä juomaan vähintään kahdeksan lasillista vettä joka päivä saada terveyshyötyjä, kuten nesteytyksen lisääminen, parempi uni ja paljon muuta. Jos olet erittäin aktiivinen, harkitse kulutettavan veden määrän lisäämistä yhteen gallonaan korvataksesi hikoilun aikana menettämäsi nesteet.

great gatsby luvun 5 yhteenveto

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA