Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Olet työskennellyt kovasti lukiossa saadaksesi hyviä arvosanoja ja testituloksia, mutta yliopistosovelluksessa on toinen osa, joka monien opiskelijoiden mielestä on hämmentävämpi: koulun ulkopuolinen aktiviteetti.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset yliopistosovelluksiin? Kuinka monta on liikaa? Saako sinut hylätyksi koulusta, jos sinulla ei ole oikeaa määrää?Monet opiskelijat, jotka ovat osallistuneet aktiviteetteihin koko lukion ajan, ovat järkyttyneitä katsomalla yhteistä sovellusta ja huomanneet, että täytettävissä on kymmenen tilaa. Tarkoittaako tämä, että sinun täytyy olla mukana kymmenessä eri toiminnassa?

Tässä artikkelissa kerron sinulle:

mitkä horoskooppimerkit ovat yhteensopivia jousimiehen kanssa
  • Tärkeitä asioita, joita korkeakoulujen on nähtävä oppilaitoksissasi
  • Ihanteellinen määrä koulun ulkopuolista toimintaa
  • Pienin mahdollinen lukumäärä, joka sinulla voi olla
  • Mitä tehdä, jos sinulla ei ole opetussuunnitelmaa
  • Mitä tehdä, jos sinulla on liikaa opetussuunnitelmia

Mitä korkeakoulut haluavat nähdä toiminnassasi

Ennen kuin puhumme tarkalleen kuinka monta aktiviteettia tarvitset, keskustellaanpa siitä, miksi koulun ulkopuoliset aktiviteetit ovat ensinnäkin tärkeitä ja mitä korkeakoulut haluavat oppia sinusta toiminnallasi.

Opiskelun ulkopuoliset ovat yksi tärkeimmistä tavoista oppia oppilaitoksissa kuka olet ihmisenä ja jos sovit hyvin heidän kampukselleen.

Miksi? Nämä aktiviteetit osoittavat vastaanottovirkailijoille monia aineettomia hyödykkeitä, joita he etsivät opiskelijoistaan. Esimerkiksi koulun ulkopuolisissa oppilaitoksissa näytetään pääsyvirkamiehet, jos pystyt tasapainottamaan aikataulusi, jos pystyt sitoutumaan toimintaan, missä määrin voit johtaa tai parantaa jotain ja mikä saa sinut rasti.

On kolme pääasiaa, joita korkeakoulut etsivät toiminnassasi:

  • Omistus: Sen sijaan, että oppilaitoksesi näkisivät hyppäämistä aktiviteetista toiseen, korkeakoulut haluaisivat mieluummin nähdä, että omistat merkittävän ajanjakson pitkälle ajanjaksolle (muutaman vuoden) yhdelle tietylle toiminnalle. Tämä osoittaa halukkuutesi sitoutua ja sinun intohimo siitä mitä teet.
  • Johtajuus: Valintavirkamiehet haluavat nähdä opiskelijoiden hallitsevan toimintaansa ja osoittavansa johtamistaitojaan. Tähän voi sisältyä esimerkiksi klubin perustaminen, aktiviteettiin osallistumisen lisääminen tai projektin johtaminen kuten varainhankinta. Yliopistot toivovat, että jonain päivänä heidän opiskelijansa tulevat olemaan laajemman tason johtajia yhteisössä, ja nämä aktiviteetit ovat hyvä tapa arvioida, jos sinulla on siihen kiinnostusta ja kykyä.
  • Kestävä vaikutus: Tämä liittyy edelliseen ajatukseen. Pääsyvaatijat kuten opiskelijat, jotka aikovat muuttaa maailmaa ja jättää sen paremmin kuin löysivät sen. Joten jos olet joku, joka on tehnyt juuri niin toiminnassa, he ajattelevat todennäköisemmin, että olet sellainen opiskelija, jonka he haluavat kampuksellaan. Teitkö jotain klubin tai organisaation parantamiseksi, johon kuuluit? Virtaviivaistitko prosessia vai uudistitko toimintasi tekemistä? Jätitkö jotain parempaa kuin löysit sen?

Nyt kun ymmärrät, mitä korkeakoulut haluavat kerätä sinusta toiminnallasi, katsotaanpa, kuinka monta heistä tarvitset näiden ominaisuuksien esittelemiseksi.

Mikä on ihanteellinen määrä aktiviteetteja, jotta voit tehdä vaikutuksen pääsyvirkamiehiin?

Kuinka monta normaalia toimintaa opiskelijoiden tulisi olla?

Goldilocks juuri oikea määrä aktiviteetteja on 5 tai 6.

Tämä on hyvä summa, koska se saavutetaan useimmille opiskelijoille ilman ylivoimaista.

Tätä vähemmän toimintoja voi osoittaa haluttomuutta haarautua ja kokeilla jotain uutta yli kuuden toiminnan harjoittaminen on kestämätöntä useimmille opiskelijoille. Kun korkeakouluissa nähdään opiskelijoita, joilla on 10 tai enemmän toimintaa, he todennäköisesti olettavat, että olet joko täyttänyt ansioluettelosi tai että ilmoitit vain toiminnallesi sen sijaan, että yrität todella osallistua merkittävästi.

Kokeile lukuvuonna paljon erilaisia ​​aktiviteetteja nähdäksesi, mistä olet kaikkein intohimoisin.

Aloita toisen vuoden aikana ja sen jälkeen, kun aloitat aktiviteettiesi karsimisen niin, että sinulla on jäljellä ne, joihin voit todella vaikuttaa.Nämä aktiviteetit voivat olla melkein mitä tahansa - klubeja koulussa tai yhteisössä, urheilua, taidetta, harrastuksia tai yhteisöpalvelua.

mitkä ovat hyviä akkuplacer -testituloksia

Avain on valitse yksi tai kaksi toimintaa, joihin keskityt suurimman osan ajastasi. Näihin aktiviteetteihin sinun tulisi sijoittaa huomattava määrä aikaa joka viikko.

'Merkittävä aika' voidaan tietysti tulkita eri tavalla riippuen siitä, mitä toimintaa teet. Yleensä välillä 5 ja 10 tuntia viikossa kutakin päätoimintaa varten on hyvä vertailuarvo riippuen siitä, kuinka monessa toiminnassa olet mukana ja kuinka paljon aikaa omistat muille vastuille. (Muista, ettet koskaan anna akateemikoidesi kärsiä ulkopuolisten kustannuksella!)

Viimeisten lukuvuosien aikana varmista, että näytät kasvu tai kehitys ja yritä ottaa johtajarooli tai ainakin johtaa joitain aloitteita. Tjoidenkin muistiinpanot tiettyjä saavutuksia joista olet ylpeä (älä ole liian nöyrä) ja josta voit kirjoittaa hakemuksessasi - yksityiskohdat saavutuksistasi tekevät kovasta työstäsi vaikuttavampaa korkeakouluille.

Pyöristä itsesi muutamilla sivutoiminta. Et viettää niin paljon aikaa näihin, joten niiden pitäisi olla asioita, joista voit pitää hauskaa eikä sinun tarvitse stressata. Yliopistosovelluksissasi nämä toiminnot auttavat sinua pyörittämään sinut ihmisenä ja näyttämään persoonallisuutesi näkökohtia, jotka eivät välttämättä näy päätoiminnassasi. Esimerkiksi, jos päätoimintasi on kilpailla Science Bowl -kilpailuissa ja tehdä tutkimusta paikallisessa korkeakoulussa, jos sinulla on jotain stand-up-komediakerhoa sovelluksessasi, se voi näyttää sinulle aivan toisen puolen.

Muista, että tärkeintä on harjoittaa toimintaa, josta olet todella intohimoinen.

Yliopistojen pääsyneuvojat huolehtivat paljon enemmän siitä, että saisit hyvän käsityksen siitä, kuka olet ja miksi olet harjoittanut tiettyjä toimintoja, kuin lukemalla luettelo toiminnoista, joista et voi välittää vähemmän, mutta ajattelin kuulostavan hyvältä sovelluksessa.

Vaikka 5 - 6 on kaikkein ihanteellisin summa, se ei tarkoita sitä, että jotkut opiskelijat eivät pärjää hyvin vähemmällä harrastuksella - joskus huomattavasti vähemmän!

Mikä on vähimmäismäärä opetussuunnitelmia, joita tarvitsen kilpailukykyiseen kouluun?

Yllättäen sinä tarvitsee todella vain yhden koulun ulkopuolisen toiminnan , jopa kilpailukykyiselle koululle, kuten Harvard .

mitä tarkoittaa 4,0 gpa

Kuitenkin, jos se on kaikki mitä sinulla on, sen on parempi olla yksi erittäin vaikuttava toiminta mikä osoittaa kasvusi, johtajuutesi ja vaikutuksesi.

Sinun on myös osoitettava, että olet ollut merkittävästi mukana toiminnassa kaikki lukion ajan.

Sallikaa minun kertoa esimerkkinä opiskelijasta, jonka tunsin yliopistossa.

Kesä ennen ensimmäistä vuotta, hän meni perheensä kanssa lomalle Malesiaan, missä hänet lumoivat paikallisten käsityöläisten tekemät kauniit huivit. Hän tajusi, että monille taiteilijoista, jotka tuottavat näitä kappaleita, maksettiin liian vähän työtä.

Palattuaan kotiin hän päätti osallistua joihinkin paikallisen yhteisöoppilaitoksen yritystoimintaan ja verkkokehitykseen ja perusti sitten voittoa tavoittelemattoman yrityksen, jonka avulla ihmiset voivat ostaa tällaisia ​​tavaroita suoraan käsityöläisiltä ulkomailta.Seuraavien neljän vuoden aikana hän laajensi liiketoimintaa tavoittamaan taiteilijoita useissa maissa ja palkkasi pari työntekijää auttamaan häntä tekemään työn.

Tällainen toiminta osoittaa aloitteellisuutta, johtajuutta, omistautumista, kypsyyttä ja intohimoa - jotka ovat kumpikin ominaisuuksia, joita pääsyvirkamiehet etsivät. Lisäksi jotain tämän suuruista vie melkein kaiken aikaa ja ei jätä paljon tilaa muille aktiviteeteille.

Jos sinulla on vain yksi tämän suuruusluokan toiminta, sinun tulee suorittaa se eikä huolehtia sovelluksen tyhjistä tiloista.

Mutta onko yksi todella vähimmäismäärä aktiviteetteja, joita sinulla voi olla? Entä jos sinulla ei ole yhtään?

Voinko päästä eroon ilman opetusta?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on Joo; voit päästä eroon ilman opetusta.

Jotkut alemman tason koulut perustavat valintapäätöksensä kokonaan GPA: n ja testitulosten perusteella.

Lisäksi on olemassa useita valtion koulut jotka ottavat vastaan ​​osan opiskelijoista täysin samojen kriteerien perusteella - jättämällä huomiotta extrat, kuten toimintasi. Esimerkiksi Kalifornian yliopiston järjestelmä takaa pääsyn johonkin kampuksistaan ​​kaikille opiskelijoille, jotka ovat Kalifornian lukiolaisista 9 prosentin alkuun. Jos sinulla ei ole toimintaa, kannattaa tarkistaa valtion koulujärjestelmäsi ja nähdä, onko sillä samanlainen suunnitelma.

Lopuksi, jos olet viettänyt vapaa-aikaa lukiossa tekemällä jotain tuottavaa, kuten käymällä ylimääräisiä oppitunteja paikallisessa yhteisöopistossa, saatat huomata, että myös koulut näyttävät hyvältä siinä ja ovat halukkaita ottamaan sinut vastaan ​​lukujen puuttumisesta huolimatta.

miten luokan sijoitus lasketaan

Et kuitenkaan halua mennä näitä polkuja pitkin, jos pystyt lainkaan välttämään sitä.

Vaikka olet melkein varmasti oikeutettu joihinkin kouluihin, joissa ei ole opetussuunnitelmia, ne eivät välttämättä ole toivottuja kouluja.

Ellei sinulla ole vakavia lieventäviä olosuhteita, useimmat korkeakoulut tarkastelevat oppitunnin ulkopuolista toimintaa täydellisesti puutteellisesti. Opiskelija, jolla ei ole aktiviteetteja, näyttää usein laiskalta, motivoimattomalta ja pelkäävän poistua mukavuusalueestaan.

Siksi opiskelijat, joilla ei ole opetussuunnitelmaa, eivät ole kilpailukykyisiä useimmissa kouluissa.

Lisäksi eliminoit itsesi automaattisesti kilpailemasta ansio- ja aktiviteettipohjaisille apurahoille, jotka ovat usein riippuvaisia ​​koulun ulkopuolisesta toiminnasta.Jos et ole varma, lasketaanko koulun jälkeiset aktiviteetit opetussuunnitelman ulkopuolisiksi vai Jos sinulla ei tällä hetkellä ole opetussuunnitelmia etkä tiedä mitä tehdä, katso oppaamme .

Mutta entä jos sinulla on päinvastainen asia? Onko mahdollista olla liian monta koulun ulkopuolista toimintaa? Yhteisessä sovelluksessa on vain kymmenen tilaa aktiviteeteille. Entä jos sinulla on enemmän kuin mitä?

Entä jos minulla on paljon enemmän kuin kymmenen toimintaa?

Jos sinulla on yli kymmenen toimintaa, sinun ei tarvitse luetella niitä kaikkia.

Itse asiassa sovelluksen tässä osassa voit esittää hyvän argumentin vähemmän on enemmän.

Pitkän toimintalistan sijasta on paljon tärkeämpää pystyä näyttämään merkittävä osallistuminen muutamaan toimintaan.

Käytä Common App -sovellusta esittelemään sitä, mitä pidät omana parhaat aktiviteetit . Valitse aktiviteetit, joista olet eniten intohimoinen, jotka ovat auttaneet sinua kypsymään ja kehittämään taitoja, antanut sinulle mahdollisuuden vaikuttaa pysyvästi ja johon olet viettänyt eniten aikaa.

Tämä näyttää erilaiselta jokaiselle opiskelijalle. Jotkut opiskelijat ovat aidosti panostaneet useisiin aktiviteetteihin. Jos näin on, sinun tulee luetella ne kaikki. Suurimmalla osalla opiskelijoista on kuitenkin vain pari toimintaa, joille he ovat todella omistautuneet.

Muista, että korkeakoulut välittävät vähemmän mitä olet tehnyt ja enemmän miksi ja miten olet tehnyt sen. Kun valitset kirjoitettavia toimintoja, keskity niihin, jotka auttavat kerro tarina kuka olet.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei luultavasti tarvitse mainita kertaluonteista työskentelyäsi musikaalin takana tai kymmenen tuntia yhteisöpalvelua, jonka teit ensimmäisen vuoden aikana, eikä koskaan ajatellut uudestaan ​​ennen kuin yliopistosovellukset pyörivät.

Sen sijaan keskity vain näihin kasvu, johtajuus ja omistautuminen.

savannan osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Jos ajattelet sitä tällä kriteerillä, onko sinulla todella yli kymmenen toimintaa?

Jos olet erittäin huolissasi kaiken sovittamisesta, katso, voitko ryhmitellä toimintaa yhteen. Esimerkiksi, jos olet osallistunut useisiin erilaisiin vapaaehtoistoimintoihin, voit koota ne yhteen. Sama koskee opiskelijoita, jotka ovat soittaneet useita eri instrumentteja ja joilla ei ole tilaa luetella niitä erikseen.

Sinun tulisi myös harkita ei täytä luetteloa . Toistan: On okei olla täyttämättä koko luetteloa, varsinkin jos sisällytät toimintoja, joiden et voi osoittaa olevan merkittäviä.

Miksi tämä on huono idea? Vastaanottovirkailijat saattavat ajatella, että olet juuri ilmoittautunut aktiviteetteihin jatkaaksesi ansioluetteloitasi, ja se voi saada heidät epäilemään kypsyyttäsi ja vilpittömyyttä osallistumisestasi lueteltuihin aktiviteetteihin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka kehittää lukion tiedemessuhankkeita: 3 avainvinkkiä

Harkitsetko kilpailua lukion tiedemessuilla? Esittelemme hyvät ja huonot puolet ja selitämme, miten voittaa projekti.

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

Kirjoitetaanko merkkiviite? Tutustu täydelliseen malliin, josta löydät vaiheittaisen oppaan kuinka lähestyä tätä tärkeää tehtävää.

Mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018?

Asetetaanko ACT-pisteet? Opi, mikä on hyvä ACT-pisteet vuodelle 2018 ja kuinka määrittää vuoden 2018 ACT-pisteet, jotta pääset unelmiesi kouluun.

Pyhän Ristin korkeakoulun pääsyvaatimukset

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Belmontin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Koulun rehtorin suosituskirje opettajalle

Kirjoitetaanko suosituskirje opettajalle? Lue esimerkkimme ja saat vinkkejä kuinka kirjoittaa yhtä vahva viite.

Georgian lounaisosavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 8. luokan ACT / SAT -pisteet?

SAT / ACT on hyvä ennustaja korkeakoulun tulevaisuudelle. Mistä tiedät, mikä on hyvä SAT / ACT -pisteet kahdeksannelle luokalle? Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

LMU: n pääsyvaatimukset

Havaijin yliopisto, Manoa, ACT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

ACT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat ACT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Mitkä koulut ylittävät SAT -testituloksesi ja mitä se tarkoittaa strategiallesi? Lue lisää täältä.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 2

Lue koko The Great Gatsbyn luvun 2 yhteenveto saadaksesi selville, mitä tapahtuu ja miten tapahtumat liittyvät romaanin suurempiin teemoihin.

Mikä on AP Capstone? Pitäisikö sinun tehdä se?

Kuinka AP Capstone -diplomiohjelma toimii? Pitäisikö sinun suorittaa se vai pitääkö vain kiinni normaaleista AP-kursseista? Tässä on täydellinen opas.

ACT-prosentti- ja pisteytyslistat

Mikä prosenttipiste on ACT-pisteet, ja mitä tämä tarkoittaa? Lue täydellinen opas.

Redlandsin itälaakson lukio 2016-17 rankingit | (Redlands,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Redlands East Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kursiivisen S: n kirjoittaminen: 3 kaunokirjoitusvinkkiä

Etkö ole varma, kuinka isot tai pienet kirjaimet kirjoitetaan kursiivilla? Kursivien oppaassamme hahmotellaan kaikki mahdollisuudet piirtää s.

Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

Valmistaudutko AP: n ympäristötieteen tenttiin? Asiantuntijaoppaamme sisältää täydellisen valmistelusuunnitelman, keskeiset opintovinkit ja tonnia ilmaisia ​​harjoitustestejä.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset