Kuinka monta kuppia on 4 korttia? Muunnosopas

ominaisuusmittauskupit

Yksi kysymystyypeistä, jotka näet molemmissa SAT tentti ja ACT-tentti ovat sanaongelmat . Tiedät tilanteita, joissa sinulle annetaan reaalimaailman skenaarioita, ja sinun on selvitettävä vastaus tiettyyn kysymykseen antamiesi tietojen perusteella.

On tavallista nähdä muunnokset sanaongelmissa. Tulokset pyytävät sinua vaihtamaan arvon yhdestä mittaustavasta toiseen. Tämänpäiväisessä artikkelissa käsitellään yhtä erityistä mittausmuunnoksen tyyppiä: brittiläisen tilavuuden muunnos.Näytämme sinulle, miten selvittää kuinka monta kuppia on 4 kvartsissa. (Spoileri-hälytys: 16 kuppia on 4 litraa!)

miten päästä Bostonin yliopistoon

Opetamme sinulle:

 • Matemaattinen kaava kuppien muuntamiseksi kvartseiksi
 • Kuinka selvittää, kuinka monta kuppia on 4 litraa, selvittämällä kupit kvartsien muuntamiseksi
 • Kuinka lukea kaavio, joka selittää erilaiset keisarilliset äänenmuunnokset

Valmis? Sukelletaan sisään!

Mittausjärjestelmät: Imperial vs Metric

Tilavuusmittaukset, kuten unssit, kupit ja kvartsit, ovat kaikki osa keisarillista mittausjärjestelmää, joka on ensisijainen mittausmenetelmä, jota käytetään Yhdysvalloissa. (Suurin osa maailmasta käyttää metrijärjestelmää.)

Metrinen järjestelmä käyttää perus 10 -järjestelmää, mikä tarkoittaa, että jokainen mittaus kasvaa kertoimella 10. Siksi se on niin helppo muuntaa metrijärjestelmässä - sinun tarvitsee vain siirtää desimaalipistettä vasemmalle tai oikealle yksiköstä riippuen. Joten esimerkiksi on helppo muuntaa 320 millilitraa senttilitraa ... siirrät desimaalin vain yhden sijainnin vasemmalle. Ja voila! Olet muuttanut 320 millilitraa 32 senttimetriksi!

Valitettavasti keisarillinen järjestelmä ei käytä perus 10 -järjestelmää, mikä tarkoittaa, että muunnokset ovat paljon hämmentävämpiä. Imperiumin muunnosten suorittamiseksi sinun on joko a) muistettava erilaiset muunnosarvot tai b) käytettävä tuloskaaviota. Se on tärkein tekijä, kun selvitämme kvartsit kuppien muuntamiseen!

Mutta älä huoli. Olemme toimittaneet sinulle alla olevan kätevän dandy-muuntotaulukon, ja suosittelemme tämän artikkelin lisäämistä kirjanmerkkeihin, jotta sinulla on aina se kätevä!

body-math-liitutaulu

Quart to Cup Conversion: Matemaattinen kaava

Okei, nyt kun ymmärrät kuinka hankalia tuloksia voi olla, käydään läpi yksi, jotta voit nähdä, kuinka muunnoskaaviota käytetään muunnettaessa imperialistiset mittaukset. Mene eteenpäin ja selaa alaspäin kaavioon. Noudata kyseisen osan ohjeita selvittääksesi kuinka monta kuppia on 1 litra.

Teitkö sen?

Sitten tiedät, että neljä kuppia on yhtä litraa!

Voit kirjoittaa sen matemaattisena kaavana muunnosongelmamme ratkaisemiseksi, meidän on mietittävä mitä tiedämme nyt. Olemme huomanneet, että yhdessä kuutiossa on neljä kuppia, mikä näyttää tältä matemaattisena lausekkeena:

1Q = 4C

Tässä tapauksessa Q tarkoittaa kvartseja ja C tarkoittaa kuppeja. (Nämä eivät ole muuttujia, joille sinun on ratkaistava.) Nyt meidän on vain tehtävä tämä yhtälö.

body-chalkboard-question-mark-1

Kuinka monta kuppia on 4 korttia?

Okei, nyt kun tiedät kuinka tehdä matematiikka, selvitämme kuinka monta kuppia on neljässä litraa! Palataan aluksi yhtälöön:

1Q = 4C

Mietitään nyt mitä tiedämme. Tiedämme, että meillä on neljä litraa, joten meidän on kerrottava yhtälön vasen puoli neljällä saadaksesi oikean arvon.

Mutta kuten olet oppinut, et voi koskaan muuttaa yhtälön toista puolta tekemättä samaa toiselle puolelle. T hattu tarkoittaa, että sinun on kerrottava oikea puoli myös neljällä. Tältä näyttää:

4 * 1Q = 4 * 4C

Kun olemme selvittäneet sen, lopullinen lauseke näyttää tältä:

4Q = 16C

Toisin sanoen, tiedämme nyt, että 16 kuppia on 4 litraa, ja olet suorittanut muuntamisen!

main_magnify

Kuinka löytää muita tuloksia

Nyt kun tiedät kuinka ratkaista kysymyksiä, kuten kuinka monta kuppia on 4 litraa, voit tehdä saman muille muunnoskaaviossamme oleville muunnoksille. Perusvaiheet ovat aina samat:

  1. Selvitä, mikä arvo sinulla on ja mitä tarvitset. Kysy itseltäsi, mitä tiedän löytääkseni arvon, joka sinulla on, ja mitä minun on tiedettävä löytääksesi tarvitsemasi arvon.
  2. Tarkista kaavio saadaksesi oikean tekijän . Yrität selvittää 1: 1-suhteen. Joten yhtälömme mukaan se oli neljä kuppia 1 litraa ... mutta se voi olla mitä tahansa! Esimerkiksi, jos haluat työskennellä taaksepäin kvartsista kuppiin, sinun on kerrottava yhtälön molemmat puolet .25: llä.
  3. Määritä muunnos lausekkeeksi. Tässä asetat arvon, jolla sinulla on yhtä suuri haluamaasi arvoon.
  4. Kerro, kerro, kerro! Kerro molemmat puolet oikealla kertoimella.


Ja siinä se! Se on vähän enemmän tekemistä kuin muuttujien muuntaminen. Mutta kun ymmärrät muuntamisen toiminnan, se on kakku!

kehon mittalusikat

Volyymimuunnoskaavio

Kuten aiemmin mainitsimme, helpoin tapa selvittää keisarilliset muunnokset on viitata keisarilliseen volyymimuunnoskaavioon.

Siksi olemme sisällyttäneet tähän tuloskaavion ! Näin voit käyttää sitä kvartsista kuppien muuntamiseen:

 1. Etsi tiedettävä arvo vasemmasta sarakkeesta. Joten, jos yritämme selvittää, kuinka monta kuppia on 4 litraa, tiedämme kuinka monta kuppia meillä on. Tämä tarkoittaa, että haluamme paikantaa kvartseja vasemmassa sarakkeessa.
 2. Etsi nyt muunnettava arvo ylimmältä riviltä. Tässä tapauksessa haluamme löytää kupit. Mene eteenpäin ja kokeile sitä itse alla:

Rkl. Kupit Pintit Neljännes Gallonaa
1 rkl. ----- 1/16 1/32 1/64 1/256
1 kuppi 16 ----- 1/2 1/4 1/16
1 tuuma 32 2 ----- 1/2 1/8
1 neljännes 64 4 2 ----- 1/4
1 gallona 256 16 8 4 -----

Olet nyt tajunnut, että yhdessä kuutiossa on neljä kuppia, jota käytät ratkaisemaan ongelmamme. Mutta nyt, kun sinulla on tämä kaavio, voit käyttää yllä kuvattua menetelmää melkein minkä tahansa muunnoksen suorittamiseen !

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.