Kuinka tehdä Playdough: 6 helppoa DIY -reseptiä

play-doh-3308881_1920

Useimmat meistä ovat leikkineet leikkitaikina jossain vaiheessa. Tuotenimi Muovailuvaha , se on useimpien lapsuuden katkottua. Mutta mikä on leikkipuisto ja miten se tehdään? Keskustelemme tarkalleen playdoughista ja tarjoamme suosikkejamme reseptejä ja vinkkejä siitä, miten tehdä luonnollinen DIY -leikkipaikka kotona.

Mikä on Playdough?

Playdough on yksi niistä tutuista aineista, jotka herättävät välittömästi nostalgian tunteita. Pehmeästä, taipuisasta tekstuurista sen erottuvaan tuoksuun me kaikki luulemme tietävämme playdoughin. Mutta mikä se oikein on?

Lyhyesti sanottuna Play-Doh on a mallinnusyhdiste valmistettu pääasiassa f lour, vesi, suola, booraksi ja mineraaliöljy . Luonnollisilla resepteillä on viinikivi , valkoinen kiteinen yhdiste, jota löytyy leivinjauheesta, ja se voidaan valmistaa eri öljyillä.

Play-Doh on pehmeä ja taipuisa, ja sitä voidaan käyttää uudelleen niin kauan kuin se on säilytetty oikein. Olen varma, että monet meistä muistavat pettymyksen, jonka kohtasimme, kun palasimme upeisiin Play-Doh-luomuksiimme löytääksemme ne kuivuneena ja rapeana. Oikea säilytys on avain sekä kaupasta ostetussa että kotitekoisessa leikkipuistossa.

Mistä Play-Doh tuli?

Play-Doh on saavuttanut pitkän matkan alkuperältään puhdistusaineena, ja se on jopa otettu käyttöön National Toy Hall of Fame vuonna 1998 . Play-Doh luotiin alun perin nimellä myrkytön, tahraamaton kitti saippuanvalmistusyrityksen Kutol Productsin Nooan ja Cleo McVickerin hiilen tahrojen poistamiseen.

mistä tietää syntymämerkkisi

Toisen maailmansodan jälkeen hiilenpoistokittien kysyntä katosi olennaisesti. Maa käytti energiaa maakaasua kivihiilen sijasta, ja vinyylitapetti tarkoitti, että vaikka hiiltä käytettiin, se värjäytyi harvoin.

Alkuperäinen käyttö oli vanhentunut, joten valmistajat etsivät uutta tapaa markkinoida tuotetta 1950 -luvun puolivälissä. Opettaja Kay Zufall vei kitin luokkahuoneeseensa, ja Play-Doh, kuten tiedämme, syntyi. Luojat muokkasivat kaavaa, ja Zufall antoi ikoniselle lelulle nimen Play-Doh.

Tuote lanseerattiin uudelleen vuonna 1956 markkinointikampanjalla, joka koostui TV-mainoksista ja myymäläesittelyistä Macy'sin kaltaisissa vähittäiskaupan jättiläisissä. Vuonna 1958 yritys myi 3 miljoonan dollarin arvoinen Play-Doh . Play-Dohin omistaa ja valmistaa tällä hetkellä Hasbro.

play-doh-3308885_1920

Kotitekoisia Playdough -reseptejä

Vaikka rakastamme perinteistä Play-Dohia, DIY-leikkikenttä voi olla yhtä hauskaa kuin leikkiä sen kanssa! Muista, että kotitekoiset leikkikalut ei kestä niin kauan kuten kaupasta ostettu Play-Doh, ja kaikkien pelien pitäisi laita aina takaisin suljettuun astiaan kun ei ole käytössä.

Useimmat luonnolliset reseptit sisältävät jauhot ja viinikivi . Kokosimme luettelon resepteistä, joissa on näitä ainesosia, sekä reseptejä ilman. Muista, että kaupasta ostetussa Play-Dohissa on jauhoja ja on ei ole allergiaturvallinen vehnätuotteille allergisille. Jauhoton kotitekoinen leikkipuisto on loistava vaihtoehto.

Tutustu suosikkiresepteihimme!

on bromivetyhappo vahva happo

Playdough -reseptit, joissa on jauhoja ja kermavaahtoa

Jos haluat tehdä syötävän leivän helposti löydettävistä ainesosista, tutustu näihin kahteen reseptiin.

Mitä tarvitset:

 • Jauhot
 • Vesi
 • Viinikivi
 • Kasviöljy
 • Elintarvikeväri

Paras kotitekoinen Playdough -resepti alkaen Tinkerlab

Miksi me rakastamme sitä: Yllä oleva linkki näyttää koko reseptin ja sisältää myös linkin mahtavaan ei kokki playdough -resepti postauksessa. Tämä resepti tekee pehmeä, pitkäikäinen playdough ja sitä on erittäin helppo seurata.

Yksinkertainen täysin luonnollinen kotitekoinen Playdough-resepti alkaen DIY Luonnollinen

Miksi me rakastamme sitä: Tämä resepti on Täysin luonnollinen , ja se voidaan valmistaa hammaskiven kanssa tai ilman. Se on yksi edullisimmista resepteistä, ja sen pitäisi kestää useita kuukausia asianmukaisella varastoinnilla.

play-doh-3704228_1920

Jauhoton Playdough-reseptit

Jos haluat leivän ilman jauhoja, kokeile yhtä näistä helpoista resepteistä.

Mitä tarvitset

 • Maissitärkkelys
 • Ruokasooda
 • Vesi
 • Öljy
 • Elintarvikeväri

Allergiaton Play-taikinareseptit alkaen American Academy of Allergy Astma ja immunologia

New Yorkin yliopiston tyypilliset tulokset

Miksi me rakastamme sitä: Siitä asti kun vehnäallergiat ovat kasvava ongelma lasten ja aikuisten keskuudessa, American Academy of Asthma and Immunology kokosi nämä hauskat ja hyödylliset reseptit leivonnaisille, jotka ovat sekä jauhotonta että syötävää!

Kuinka tehdä Playdough ilman jauhoja, jotta voit välttää kaikki peliajan riskit alkaen Rikkoutua

Miksi me rakastamme sitä: Tämä Romper-viesti tarjoaa muutamia reseptejä jauhottomille lapsille, mukaan lukien erittäin luova miten Peepsistä tulee leikkikalu . Ne ovat hauskoja ja luovia ja allergiaturvallisia.

Kerma tatarittomia reseptejä

Nämä reseptit leivonnaisen valmistamiseksi ovat helpoimpia, eivät vaadi erikoisaineita ja vähän tai ei lainkaan ruoanlaittoa.

Mitä tarvitset

 • Jauhot
 • Suola
 • Vesi
 • Öljy
 • Elintarvikeväri

Kuinka tehdä luonnollinen leikkitaikina ilman hammaskiveä alkaen elä yksinkertaisesti

Miksi me rakastamme sitä: Ei vain tämä resepti kerma hammaskiveä, mutta se on ehdottomasti yksi nopeimmat reseptit luettelossamme, ja ne voidaan tehdä tavaroista, joita sinulla todennäköisesti on jo kotona. Se on myös (teknisesti) syötävä, joten turvallinen uteliaille lapsille.

Kuinka tehdä Playdough -resepti ilman tartar -kermaa alkaen Pysy kotona opettaja

milloin käyttää neliön täydentämistä

Miksi me rakastamme sitä: Tämä resepti on ei kokki , mikä tarkoittaa, että voit sukeltaa suoraan sisään ja sekoittaa sen käsilläsi. Se on rauhoittavaa tehdä ja hauskaa pelata, kun olet valmis!

4k-wallpaper-blur-boy-1149022

6 vinkkiä Great Playdoughin tekemiseen

Valitsitpa minkä tahansa reseptin - tai ehkä kokeilet niitä kaikkia - playdoughin tekeminen on mahtavaa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä varmistaaksesi, että saat kaiken irti kotitekoisesta leikkipuistostasi.

 • Käyttää geelinen elintarvikeväri . Se auttaa lelua pysymään tahrattomana koko jatkuvan käytön ajan.

 • Muista säilyttää leikkikuvasi aina paikassa ilmatiivis säiliö.

  divisioonan 2 julkaisupäivä
 • Voit yleensä korvata muut jauhot, kuten manteli ja kookos , vehnättömän leivonnaisen valmistamiseksi, jos huomaat, että jauhoja sisältävä resepti sopii sinulle parhaiten, mutta tarvitset silti sen vehnättömäksi.

 • Playdoughin pitäisi olla halpaa ja helppoa valmistaa (mikä on osa hauskaa!), Joten älä jää kiinni monimutkaisiin resepteihin tai kalliisiin ainesosiin.

 • Kun valitset reseptiä, tarkista, kuinka paljon leipää se tekee. Saatat joutua kaksinkertainen tai kolminkertainen resepti tarpeeksi leikkiä useille lapsille tai useammalle värille.

 • Useimmat reseptit mahdollistavat myös tuoksujen sekoittamisen!

Playdoughissa on kyse hauskanpidosta, ja sen tekeminen voi olla yhtä jännittävää kuin pelaaminen sen kanssa. Se on loistava sadepäivän aktiviteetti lapsille tai hauska tapa aikuisille tehdä oma tuoksuva stressipallo. Toisin kuin playdough itse, sen tekeminen ja sen kanssa leikkiminen ei koskaan vanhene.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Tämän vuoden RIT SAT -pisteet ja GPA

Pitäisikö sinun todella liittyä SAT -kesäleirille?

Monet opiskelijat menevät SAT -kesäleirille, kuten Elite tai Kaplan, yrittämään parantaa pisteitäsi. Mutta tarvitsetko todella? Ota selvää tästä.

Mikä on ehdollinen pääsy? Mitä se tarkoittaa sinulle?

Opi mitä tarkoittaa, jos olet saanut ehdollisen hyväksynnän Yhdysvaltain yliopistoon, mitkä koulut tarjoavat ehdollista pääsyä ja pitäisikö sinun hyväksyä.

Täydellinen luettelo Kalifornian 17 taidekoulusta

Etsitkö taidekouluja Kaliforniasta? Tässä on täydellinen luettelo kaikista 17 taidekoulusta, mukaan lukien listamme parhaista 5 taidekoulusta.

Philadelphian yliopiston pääsyvaatimukset

Great Fallsin yliopiston pääsyvaatimukset

Westmont College SAT -tulokset ja GPA

17 parasta korkeakoulua työpaikan löytämiseksi

Haluatko tietää parhaat tutkinnot? Luettelomme parhaat korkeakoulujen pääaineet auttavat sinua löytämään kannattavaa työtä valmistumisen jälkeen.

Pohjois -Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

Amherst Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka huijata SAT: ää

Miten ihmiset ovat jääneet kiinni SAT: n huijaamisesta aiemmin? Lue kaikki mehukkaat skandaalit täältä.

Walmart -apurahan voittaminen: strategiaopas

Mietitkö, kuinka hakea Walmart -apurahaa ja miten voittaa se korkeakoulujen kustannuksilla? Opi strategioita Walmart -kumppanin ja riippuvaisten apurahojen voittamiseksi täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Eastlake-lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Eastlake High Schoolista Chula Vistassa, Kaliforniassa.

5 parasta AP -maailmanhistorian kirjaa harjoitteluun ja tarkistamiseen

Opiskeletko AP: n maailmanhistoriaa? Tutustu katsauskirjoistamme löytääksesi sinulle parhaiten sopivat valmistelumateriaalit.

Cleveland Institute of Artin pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

9 parasta näön sanapeliä lapsille ja aikuisille

Tarvitsetko näky -sanatoimintoja keskeisen sanaston muistamiseksi? Luettelomme parhaista näkyjen sanapeleistä ja -sovelluksista saa sinut viihdyttämään ja oppimaan.

Prescott Collegen pääsyvaatimukset

Salem Collegen pääsyvaatimukset

Strayer University - Washingtonin kampuksen pääsyvaatimukset

Cal State Los Angelesin pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.

Kuinka hyökätä pariliitoksiin ACT -lukemisessa

Parilliset kohdat ovat aina ACT Readingissa, ja sinulla on oltava hyvät strategiat niiden ratkaisemiseksi. Lue vinkkimme ja käytäntömme parantaaksesi lukupisteitäsi.

Grove City Collegen pääsyvaatimukset

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.