Kuinka kauan minun pitäisi opiskella SAT: lle? 6 Vaiheopas

feature_dogstudying.jpg

Kun suunnittelet SAT -valmistelua, haluat todennäköisesti tietää, kuinka kauan sinun on opiskeltava. Onko viikkoja tai kuukausia? Onko se kymmeniä tunteja vai satoja?

Vastaus näihin kysymyksiin riippuu monista tekijöistä, kuten pisteistä, joita toivot saavasi, ja siitä, kuinka mukavasti olet jo perehtynyt koemateriaaliin, joka perustuu yleisiin kokemuksiisi koulussa ja elämässä. Ei ole mitään syytä kiduttaa itseäsi loputtomalla SAT -opiskelulla, jos pisteesi ovat jo parhaiden koulujen tavoitealueella. Toisaalta, jos olet vielä melko kaukana etsimistäsi pisteistä, sinun on ehkä työskenneltävä lujempaa kuin luulet.Tässä oppaassa näytän sinulle, kuinka voit selvittää, kuinka paljon sinun on parannettava SAT: tä, kuinka monta tuntia sinun on käytettävä päästäksesi siihen ja kuinka sinun pitäisi rakentaa opintoaikataulu ennen seuraavaa todellista testiä. Alla on kuusi vaihetta, jotka sinun on suoritettava selvittääksesi SAT -opintosuunnitelmasi.

#1: Selvitä SAT -tavoitteesi

Helpoin tapa saada tavoitearvo on Googlaa suosituin koulusi ja keskimääräiset SAT -pisteet . Sinun pitäisi löytää koululle 25. prosenttipiste ja 75. prosenttipiste. Näiden kahden välinen alue edustaa keskimääräisten 50 prosentin pisteitä hyväksytyistä opiskelijoista. Tavoitteena 75. prosenttipiste (esim. korkeampi pistemäärä kuin 75% koulun hyväksytyistä oppilaista) tavoitteenasi varmistaa, että sinulla on parhaat mahdollisuudet tulla hyväksytyksi!

Lisätietoja tästä on artikkelissa kohdetuloksista. Muista, että kaikilla ei voi tai ei pitäisi olla samaa tavoitetta. Sinun on oltava realisti ja arvioitava kykysi samalla haastamalla itsesi.

Mount Holyoken yliopiston hyväksymisaste

#2: Harjoittele SAT -harjoitusta määrittääksesi lähtöpisteesi

On tärkeää tietää kykysi ja heikot kohdat ennen kuin aloitat opiskelun. Voit suunnitella opintoaikasi sen perusteella, kuinka paljon parannusta sinun on tehtävä lähtöpisteestä tavoitetuloksiin. Tutustu oppaaseemme virallisista SAT -käytännön testeistä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa.

Voit myös käyttää PSAT -pisteitäsi lähtökohtana arvioidessasi, kuinka paljon sinun on parannettava SAT: tä, jos olet jo tehnyt testin. Suosittelen kuitenkin toisen harjoitustestin suorittamista, jos olet toisen vuoden jälkipuoliskolla ja otit PSAT: n vuoden alussa.

(Kun otin ensimmäisen kerran PSAT: n lukiossa, minulla ei ollut aavistustakaan siitä, mitä matematiikan osassa tapahtui, koska olin juuri aloittanut ensimmäisen geometrian luokan. Olin kuin 'Muotoja? Unohda tämä!', Ja proctor kertoi minulle, että minulla oli lopettaa muiden opiskelijoiden häiritsemisen. Joka tapauksessa vuoden loppuun mennessä kaikki oli paljon vähemmän sekavaa.)

Kun olet saanut perustason pisteet, voit alkaa nähdä, missä sinun on parannettava tavoitteesi saavuttamiseksi.

#3: Päätä, milloin otat todellisen testin

Suosittelemme ottamaan SAT: n ensimmäistä kertaa juniorivuotesi syksyllä (katso neuvoja kohdasta Milloin minun pitäisi ottaa SAT?), mutta saatat päättää ottaa sen aikaisemmin tai myöhemmin aikataulustasi ja valmiustasostasi riippuen.

Yleisesti, aikainen lintu madon nappaa (metaforinen mato tässä tapauksessa on korkeampi SAT -pisteet). Sinulla on tulevaisuudessa enemmän potentiaalisia testauspäiviä ja parempi käsitys siitä, missä olet, jos aloitat aikaisemmin. Voit myös vastustaa paljon vähemmän stressiä. Et luultavasti halua olla huolissasi vakioiduista testeistä, kun täytät korkeakouluhakemuksia viimeisen vuoden aikana.

Mutta entä jos olet tilanteessa, jossa et voi valita testipäiviä? Ehkä suunnittelet kuumailmapallomatkaa ympäri maailmaa, joka tapahtuu samaan aikaan kuin kaikki aiemmat päivämäärät. Ehkä olet jo tulossa seniorisyksyyn, ja jäljellä on vain yksi testipäivä. Tässä tapauksessa testin päivämäärä on rajoitettu, ja sinun on työskenneltävä kovasti täyttääksesi ehdotetun tuntimäärän ennen testiä.

Oli tapaus mikä tahansa, voit silti löytää itsellesi sopivan opintosuunnitelman.

Joskus sinun on ikävä SATia täyttääksesi unelmasi, jonka sinä ja rakkaan vaimosi kerran jaitte. Että

Joskus sinun on ikävä SATia täyttääksesi unelmasi, jonka sinä ja rakkaan vaimosi kerran jaitte. Sellaista elämä on.

#4: Anna se minulle suoraan, kuinka monta tuntia minun on todella opiskeltava?

Tavoitteidesi perusteella voit selvittää, kuinka monta tuntia sinun on todennäköisesti opiskeltava. Seuraa tätä kätevää kaaviota, joka näyttää, kuinka monta tuntia sinun pitäisi käyttää SAT -tietämyksen muinaisten kappaleiden poraamiseen.

kuinka ymmärtää lukemaasi
Pisteiden määrä, jonka haluat parantaa Arvioidut tunnit, jotka sinun on opiskeltava
0-30 pistettä 10 tuntia
30-70 pistettä 20 tuntia
70-130 pistettä 40 tuntia
130-200 pistettä 80 tuntia
200-330 pistettä 150+ tuntia

Tämä on karkea arvio, joten se ei ilmeisesti ole täydellinen. Jokaisella opiskelijalla on erilaiset kehitysasteet opiskelutottumusten ja testausstrategioiden suhteen. Tarkastelemme myöhemmin yksityiskohtia tekijöistä, jotka voivat johtaa pisteiden vaihteluun, kun otetaan huomioon sama opintoaika.

Mutta kokemuksemme mukaan tämä on suunnilleen se, mitä se vaatii. Jos haluat parantaa noin 30 pistettä , voit tehdä tämän pienellä tarkastelulla, yhdellä harjoittelutestillä ja virallisen testin suorittamisella uudelleen.

Toisaalta, Jos haluat parantaa 200 pistettä tai enemmän, sinun on parannettava vakavasti ymmärrystäsi perussisällöstä ja taidoista . SAT testaa niin paljon aihetta, että jos haluat parantaa 200 pistettä, sinun on puututtava sisällön heikkouksiin. Vinkit ja temput eivät leikkaa sitä.

Sinulla ei myöskään välttämättä ole niin paljon aikaa opiskeluun muiden sitoumusten vuoksi. Siksi sinun tulee ottaa huomioon nämä tunti -arviot samalla kun punnitset kaiken yksilöllisesti nähdäksesi mikä toimii sinulle. Tämä vie meidät ...

#5: Tee opintosuunnitelma aikarajoituksesi ja opiskelutyylisi perusteella

Ihannetapauksessa sinulla on vielä ainakin noin kuusi kuukautta ennen testiä opintosuunnitelman laatimiseksi. Kuten olen sanonut, tähän ei ole yhtä kaikille sopivaa lähestymistapaa. Sinun ei ehkä tarvitse aloittaa opintoja kuusi kuukautta etukäteen. Kaksi kuukautta voi olla enemmän kuin tarpeeksi, jos olet jo lähempänä tavoitetulostasi tai haluat opiskella pidempiä aikoja.

Kysy itseltäsi, kuinka paljon parannusta haluat tehdä, ja harkitse sitten, mikä on hallittavissa käytetyn ajan suhteen. Tässä on pari esimerkkiskenaariota:

Haluan parantua 70-130 pisteellä ja minulla on monia muita sitoumuksia

Yrittää keskittynyt opiskelemaan tunnin tai kaksi viikossa niin kauan kuin sinulla on aikaa ennen testiä. Jos aloitat vähintään muutama kuukausi etukäteen, sinua ei rasita uusi sitoumus. Opit vähitellen perehtymään kysymyksiin ja opit välttämään tyhmiä virheitä, jotka saattavat aiheuttaa pisteiden menettämisen. Jos voit opiskella vain kaksi tuntia viikossa kahden kuukauden ajan, sinun pitäisi pystyä nostamaan pisteitäsi noin 100 pistettä.

Haluan kehittyä noin 200 pisteellä ja minulla on kesä opiskella, mutta en ole varma mistä aloittaa!

Strukturoimatonta aikaa on vaikea hallita, mutta tämä tarkoittaa sitä, että voit valita, milloin olet mukavin ja vähiten hajamielinen opiskeluaikoille. Jos sinä varaa muutama tunti viikossa jossa keskityt opiskeluun, pari kuukautta voi riittää parantamaan pisteitäsi.

Yllä oleva kaavio suosittelee noin 80 tunnin opiskelua 200 pisteen parannukseen. Jos sinulla on kolme kuukautta opiskeluun , siitä tulee noin viisi tuntia viikossa . Ei hassumpi. Jos vanhempasi kutsuvat ystävänsä grillaamaan ja he yrittävät puhua kanssasi yliopistosuunnitelmistasi epätoivoisessa suhteessa sinuun, voit käyttää SAT -opiskelua tekosyynä välttääksesi heidät. Kaikki voittavat.

psat nmsqt -karsinnat 2016

Haluan parantaa 330 pistettä tai enemmän. Olenko hullu?

Ei, olet (luultavasti) täysin järkevä! Sinun pitäisi aloittaa opiskelu aikaisemmin, mutta se on mahdollista, jos olet valmis käyttämään vakavasti aikaa ja vaivaa. Varsinkin jos alkupisteesi on alle keskiarvon (tyypillisesti alle 1000), sinulla on hyvät mahdollisuudet parantaa merkittävästi opiskelun kautta.

Jos sinulla on vielä kuusi kuukautta aikaa ennen testiä, sinun kannattaa miettiä, mihin viikonpäivään muita sitoumuksia ja koulutöitä rasittaa vähiten, ja varata iltapäivä/ilta SAT -tapahtumaan. Jos voit estää viisi tuntia viikossa kuuden kuukauden ajan ennen testiä sinun pitäisi alkaa nähdä merkittäviä positiivisia tuloksia.

Myös, Jos sinulla on resursseja palkata opettaja, voit harkita sitä. Ohjaajat tuntevat ja tuntevat testimateriaalin , joten ne voivat usein auttaa sinua näkemään heikot kohdat, kun saatat kaipaa niitä. Koska SAT on hyvin erilainen kuin mikä tahansa testi, jonka saatat suorittaa tavallisella luokalla, on vaikea olla opiskelija, joka on uusi testissä ja yrittää opettaa itsellesi vieraita kysymysstrategioita.

Varmista, että opettajasi ei ole

Opi viisaalta mentorilta.

#6: Harkitse tekijöitä, jotka lisäävät tai lyhentävät opiskeluaikaa

Sinulla voi olla erityisiä olosuhteita, jotka tarkoittavat, että sinun täytyy räätälöidä opintosuunnitelmasi radikaalimmin . Joidenkin ihmisten pitäisi opiskella enemmän tai vähemmän aikaa aiemman kokemuksen ja ajanhallintataitojen perusteella.

Sinun täytyy opiskella pidempään, jos:

  • Olet jo opiskellut paljon, etkä ole nähnyt paljon parannusta. Tämä tarkoittaa tyypillisesti sitä, että sinun on vaihdettava strategiaasi sen lisäksi, että opiskelet enemmän. Ota askel taaksepäin ja katso, miten olet lähestynyt opintoaikasi, jotta voit tehdä tuottavia muutoksia.
  • Olet helposti hajamielinen. Et ehkä saa niin paljon irti opiskeluajoista, jos muut asiat sivuuttavat sinut aina. Yritä varata enemmän aikaa ja laittaa puhelin pois opiskelun aikana.
  • Kestää hetken, ennen kuin opit virheistäsi. Jos sinun on harjoiteltava kysymyksiin vastaamista muutaman kerran ennen kuin ymmärrät virheesi, sinun kannattaa harkita opiskelua pidemmän aikaa.

Voit parantua lyhyemmässä ajassa, jos:

  • Olet uusi SAT: ssa. Jos olet joku, joka on tuskin katsonut testiä ja juuri aloittanut opiskelun, näet suurempia pisteitä lyhyemmässä ajassa.
  • Olet erittäin keskittynyt opiskelija. Se, mikä voi viedä toiselle henkilölle kaksi tuntia käsittelyyn, vie yhden tunnin, joten harkitse opintoaikasi soittamista takaisin, jotta et liioittele sitä ja koet väsymystä.
  • Opit nopeasti virheistäsi. Jos et koskaan tee samaa virhettä kahdesti, sinun ei myöskään pitäisi liioitella sitä opiskelun kanssa. Sinun on luultavasti saatava väärä vastaus vain kerran, ennen kuin voit luottaa itseesi saadaksesi oikean vastauksen tulevaisuudessa.

Yhteenveto: Kuinka kauan opiskella SAT: lle

Voit muotoilla SAT -opintosuunnitelmasi tavoitteesi ja tilastot parhaiten valitsemillesi kouluille. Avain on alkaa aikaisin!

Selvitä omasi tavoitepisteet , ota muutama harjoitustestit ja päättää kuinka paljon sinun on parannettava. Arvioi sitten aikarajoituksesi ja ole realistinen kuinka paljon energiaa voit käyttää opiskeluun.

Sinulla on tämä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.