Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

ominaisuuskellot-1

Opiskelijat, joilla on dokumentoitu vamma, voivat olla oikeutettuja saamaan pidempää aikaa yhdellä tai useammalla SAT-osastolla. Pidennetyn ajan vaihtoehdot vaihtelevat opiskelijoiden mukaan, ja College Boardin palvelut vammaisille opiskelijoille (SSD) on hyväksyttävä ennen testauspäivää.

Jos olet opiskelija, vanhempi tai kouluttaja, joka on kiinnostunut lisäaikamajoituksista SAT: ssa, lue lisää oppiaksesi eri vaihtoehdoista ja kuinka kauan kukin tekee SAT: n. Tarkastellaan ensin lyhyesti, kuka voi saada lisäaikaa.Kuka on oikeutettu pitkään aikaan SAT: ssa?

Jotta pätevöityä pitkään SAT: lla opiskelijoilla on oltava a dokumentoitu vamma se muodostaa 'merkityksellisen toiminnallisen rajoituksen'. Toisin sanoen heidän vammaisuutensa vaikuttaa heidän kykyynsä käyttää SAT: ta, ja pidennetty aika voi auttaa heitä parantamaan suorituskykyään. Näihin vammoihin kuuluvat näkö-, fyysiset, lääketieteelliset ja motoriset häiriöt sekä oppimisvaikeudet.

Yleensä kelpoisilla opiskelijoilla on vakituinen yksilöllinen koulutussuunnitelma (IEP) tai 504-suunnitelma koulunsa kanssa. Suunnitelman tai majoituksen pitäminen ylimääräistä aikaa varten koulussa ei kuitenkaan välttämättä takaa heille ylimääräistä aikaa SAT: lla. Pätevän koulukoordinaattorin on tehtävä virallinen pyyntö kollegion hallitukselle ja toimitettava kaikki tarvittavat asiakirjat. Koska hyväksyntä kestää noin seitsemän viikkoa, hänen pitäisi aloittaa tämä prosessi aikaisin.

Pyyntöä tehdessään koordinaattori ilmoittaa, tarvitseeko opiskelija pidennettyä aikaa lukemiseen, matemaattiseen laskentaan, kirjalliseen ilmaisuun tai kuunteluun / puhumiseen (SAT-aineen kokeisiin). Jos koordinaattori määrittelee lukemiseen pidennetyn ajan, opiskelija saa tyypillisesti pidennetyn ajan kaikille SAT-osioille, koska ne kaikki edellyttävät jonkinlaista lukemista.

Lukuun ottamatta aikaeroja jaksoa kohden, mitä muita vaihtoehtoja tarjoaako College Board pidempään SAT: lla?

texas a & m dallas

body_timeandahalfmug

Mitkä ovat vaihtoehdot pidentyneelle ajalle SAT: lla?

SAT: lla on kolme vaihtoehtoa pidentyneeksi ajaksi: puolitoista kertaa, kaksinkertainen aika ja 150% lisäaikaa. Opiskelijoiden saama aika vaihtelee sen mukaan, ottavatko he SAT: n ilman valinnaista esseitä vai SAT: n esseen kanssa. Alla näet, kuinka paljon aikaa opiskelijat saavat jokaisen pidennetyn ajanvaihtoehdon kanssa.

Aika ja puoli

Yleisin vaihtoehto pitkäksi aikaa SAT pidentää sitä 50%. Aika ja puoli tekee SAT: sta ilman valinnaista esseitä yhteensä 4 tuntia 30 minuuttia ja SAT: n esseellä yhteensä 5 tuntia ja 45 minuuttia. Opiskelijat, joilla on puolitoista aikaa, ottavat SAT: n tavalliseen aikaan ja paikassa lauantai-aamuna valitsemassaan testauskeskuksessa.

Tupla aika

Toinen vaihtoehto on tupla aika, tai 100% lisäaikaa, yhteensä 6 tuntia SAT: lla ilman esseitä tai 7 tuntia ja 40 minuuttia SAT: lla esseen kanssa. Opiskelijat, joilla on kaksinkertainen aika, käyttävät yleensä SAT: ta kahden päivän aikana koulussa.

150% lisäaikaa

Lopuksi, harvoissa tapauksissa opiskelijoille voidaan myöntää 150% lisäaikaa ja saat 7 tuntia ja 30 minuuttia SAT: lla ilman esseeä ja 9 tuntia ja 35 minuuttia SAT: lla esseen kanssa. Kuten opiskelijat, joilla on kaksinkertainen aika, opiskelijat, joilla on 150% lisäaikaa, käyttävät yleensä SAT: ta kahden päivän aikana koulussa , eikä ota se virallisessa testauskeskuksessa. He istuivat koulukoordinaattorin kanssa, yleensä yksi toisensa kanssa, ellei siellä ole toista tai kahta samanlaista majoitusta.

Vaikka edellä mainitut ajat kuvaavat teknisesti testin pituutta, todellinen kokemus johtuu pidemmästä tauot ja aika ohjeille . Kun otetaan huomioon nämä tekijät, kuinka kauan majoitustilojen SAT todella kestää?

body_planner-2

Valmiina suunnittelijasi kanssa?

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Yllä olevat ajat kuvaavat kuinka paljon aikaa opiskelijalla on lukemisen, kirjoittamisen ja matematiikan osien suorittamiseen, mutta ne eivät sisällä taukoja, ohjeita tai muuta kokeen tekemisen logistiikkaa, kuten testikirjojen jakamista ja keräämistä. Opiskelijat, joilla on pitkä aika on oltava koko määritetyn ajan , vaikka he lopettavat aikaisin. He eivät myöskään voi selata osien välillä tai omaa tahtia, vaan heidän on pysyttävä jokaisessa osassa, kunnes aikaa on kutsuttu.

Ilman majoitusta SAT on 3 tuntia esseen kanssa tai 3 tuntia 50 minuuttia esseen kanssa. Ilman essettä opiskelijat saavat kaksi taukoa, yhteensä noin 10 minuuttia. Esseen avulla opiskelijat saavat kolme taukoa yhteensä noin 15 minuutin tauon ajaksi.

Pidennetty aika ei sisällä jatkettuja tai ylimääräisiä taukoja, ellei a erityinen pyyntö on tehty ja hyväksytty. Suurimmalle osalle opiskelijoista, joilla on pitkä aika, voit siis lisätä vain 10 tai 15 minuuttia taukoaikaa ja 30-60 minuuttia hallinnollisiin tehtäviin saadaksesi käsityksen siitä, kuinka kauan SAT kestää.

Lisäsin alla oleviin taulukoihin SAT: lle ilman esseitä ja SAT: n kanssa esseen kanssa 30 minuuttia sisäänkirjautumista, opetusta, testien henkilökohtaisten tietojen täyttämistä ja viimeistelyä varten. Testihuoneessa, jossa on paljon opiskelijoita, se voi kestää hieman kauemmin . Jos opiskelija testaa erikseen tai pienissä ryhmissä, kirjaudu sisään saattaa kestää hieman vähemmän aikaa . Tässä ovat arvioni jokaisesta pidennetyn ajan vaihtoehdosta vastaamaan kysymykseen, kuinka kauan SAT on taukoilla?

SAT ilman esseeä

Laajennettu aika -vaihtoehto

Testausaika yhteensä

silti nousen maya angelou -analyysin avulla

Taukoilla

Kokonaisaika

Ei pidempää aikaa

3 tuntia

3 tuntia 10 minuuttia

~ 3 tuntia, 40 minuuttia

50% lisäaikaa

4 tuntia 30 minuuttia

4 tuntia 40 minuuttia

~ 5 tuntia, 10 minuuttia

100% lisäaikaa

6 tuntia

6 tuntia, 10 minuuttia

~ 6 tuntia, 40 minuuttia

150% lisäaikaa

7 tuntia 30 minuuttia

7 tuntia 40 minuuttia

~ 8 tuntia, 10 minuuttia

SAT esseen kanssa

Laajennettu aika -vaihtoehto

Testausaika yhteensä

Taukoilla

Kokonaisaika

Ei pidempää aikaa

3 tuntia, 50 min

4 tuntia 5 minuuttia

maan keskimääräinen sat -tulos 2016

~ 4 tuntia, 35 minuuttia

50% lisäaikaa

5 tuntia, 45 minuuttia

6 tuntia

~ 6 tuntia, 30 minuuttia

100% lisäaikaa

7 tuntia 40 minuuttia

7 tuntia 55 minuuttia

~ 8 tuntia, 25 minuuttia

150% lisäaikaa

9 tuntia 35 minuuttia

9 tuntia 50 minuuttia

~ 10 tuntia, 20 minuuttia

SAT: n ottaminen vie paljon aikaa, energiaa ja keskittymistä. Opiskelijat eivät todellakaan halua lisätä stressiä ilmestymällä myöhään, ja kun he ovat valmiita, he todennäköisesti haluavat mennä kotiin. Niin mikä on turvallinen aika noutaa ja pudota opiskelijoille, jotka ottavat SAT: n pitkään?

body_dropoff

Turvalliset ajat pudotukselle ja noutolle

Kuten edellä mainittiin, opiskelijat, joilla on 50% lisäaikaa, osallistuvat SAT: n lauantaiaamuna haluamaansa testauskeskukseen. Heidän pitäisi suunnitella saapuvat klo 7:45. SAT: ta annetaan klo 8.30–9.00. Opiskelijat, joilla on puolitoista aikaa, ovat valmis ja noudettavissa noin klo 13.40 tai 15.00, riippuen siitä, ottavatko he essee-osan vai eivät.

on 2,9 gpa hyvä

Opiskelijat, joilla on enemmän aikaa, suorittavat testin kahden päivän aikana koulussaan nimetyn ylläpitäjän valvonnassa. Niiden ajoitus vaihtelee. Yleensä opiskelijat, jotka alkavat klo 8.30 testi noin keskipäivään saakka ja jatka sitten seuraavana päivänä.

Näiden majoitusten on tarkoitus parantaa opiskelijoiden kokeiden tekemistä ja vastata heidän tarpeisiinsa. Koska SAT on aikaa vievää, opiskelijoiden, vanhempien ja koordinaattoreiden tulisi varmistaa, että he tietävät prosessin hienot puolet ja vaihtoehdot pitkäksi ajaksi. Alla on tärkeimmät muistettavat asiat.

body_keypoints

Avainkohdat

  • Se vie noin seitsemän viikkoa kollegion hallituksen hyväksymiseksi SAT-majoitukset, joten kerää asiakirjat ja tee pyyntösi aikaisin.

  • Yleisin pidennetyn ajan vaihtoehto on 50% lisäaikaa, vaikka jotkut opiskelijat saavat enemmän tai vain saada lisäaikaa tietyissä osioissa.

  • Opiskelijat päättävät osallistua essee-osioon ilmoittautuessaan.

  • Opiskelijat, joilla on puolitoista aikaa, viettävät noin 7:45 AM - 1:40 tai 3:00 P.M heidän testauskeskuksessaan (riippuen siitä ottavatko he esseen vai eivät).

  • Pitkä aika tekee ei sisältää automaattisesti pidennetyt tai ylimääräiset tauot, joten sinun on tee nämä pyynnöt erikseen .

  • Opiskelijoiden on pysyttävä koko määrätty testausaikansa, joten vaikka he lopettaisivatkin aikaisin, yllä olevaa aikataulua sovelletaan.

Pidennetty aika voi olla valtava apu opiskelijoille, joilla on toiminnallisia rajoituksia, kuten luku- tai huomiokysymyksiä. Tee pyynnöistäsi tarkkoja ja tuettuja perusteellisessa dokumentaatiossa ja jätä lisäaikaa siinä tapauksessa, että joudut valittamaan College Boardin päätöksestä. Koska SAT on niin tärkeä testi, haluat varmistaa, että sinä tai opiskelijasi saatte tarvitsemansa majoituksen nähdäksesi parhaat tulokset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pakata ACT: lle: 10 päivän, 4 pisteen valmistelusuunnitelma

Etsitkö ACT cram -suunnitelmaa? Olemme hahmottaneet tarkalleen, mitä sinun on tehtävä parantaaksesi pisteitäsi 4 pisteellä vain 10 päivässä.

New England Universityn pääsyvaatimukset

Virginia Techin pääsyvaatimukset

Bellarmine Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka COVID-19 vaikuttaa 12 suosittuun lukion kesäohjelmaan

Kuinka koronaviruspandemia vaikuttaa kesäsuunnitelmiin? Opi suosittujen lukion kesäohjelmien COVID-käytännöt ja mitä ne merkitsevät sinulle.

Willametten yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Houstonin yliopistoon: Pääsyvaatimukset

Kuka oli kuningatar Victoria? Mistä hän oli kuuluisa?

Kiinnostaako kuningatar Victoria? Kuuluisan brittiläisen kuningattaren elämäkerta sisältää paljon hauskoja faktoja ja koko sukupuun.

Länsi -Virginian osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

SAT: n historialliset prosenttiosuudet vuosina 2006 ja 2007

Etsitkö SAT -prosentteja vuodelle 2006 tai 2007? Täältä löydät viimeisten vuosien täydelliset pisteet, joissa on asiantuntija -analyysi pisteiden kehityksestä.

Cruciben tärkeimmät teemat, analysoitu

Etkö ole varma The Cruciblen tärkeistä teemoista tai siitä, miten niistä kirjoitetaan? Tutustu näytelmän aihekohtaiseen analyysiin ja paperikirjoitusvinkkeihin.

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Dominguezin valmistelevasta koulusta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Dominguezin valmistuskoulusta Long Beachissa, Kaliforniassa.

13 parasta muotikoulua Yhdysvalloissa

Harkitsetko muodin uraa? Tutustu näihin huippumuotisuunnittelukouluihin ja vinkkejä oikean valitsemiseen - autamme sinua määrittämään, mistä aloittaa.

920 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Dinuban lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Dinuban lukiosta Dinubassa, Kaliforniassa.

Laguna College of Art + Suunnittelun pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -minimipiste College -opinnoissa?

Etkö ole varma, mikä on SAT -minimipistemäärä? Selvitämme, mikä on alhaisin mahdollinen pisteet ja miten määritetään alin pistemäärä, jonka voit saada yliopistolle.

Kuinka saada lukion transkriptio

Tarvitsetko lukion transkription ja mietitkö, miten saat sen? Tässä on opas transkriptin ja arvosanojen saamiseen.

15 pakollista esinettä suurille Gatsby-faneille

Tarvitsetko lahjaideoita Gatsby -faneillesi elämässäsi? Tutustu luetteloon hienoimmista materiaaleista, vaatteista, asusteista ja sisustuksesta, jotka juhlivat klassista kirjaa ja sen ikonista 1920 -luvun asetusta.

Kaikki tarvitsemasi ACT-idioomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset ACT-englannin kielen sanat, jotka sinun on tiedettävä? Tässä on täydellinen luettelo, jossa on käytännön kysymyksiä ja vinkkejä.

Florida Institute of Technology SAT -tulokset ja GPA

Hunter Collegen pääsyvaatimukset

Winston-Salemin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo IB -kouluista Yhdysvalloissa osavaltion mukaan

Mitkä ovat kaikki kansainväliset ylioppilastutkinnot Yhdysvalloissa, ja miten valitset, mihin mennä? Luettelen kaikki IB -tutkintotodistukset Yhdysvalloissa, jotta voit valita oikean.