Kuinka kauan SAT on tauolla?

body_satintro

SAT on maraton, joka kestää koko lauantaiaamun. Mutta kuinka kauan se on? Kuinka pitkä on SAT taukojen kanssa? Kuinka kauan essee -osio kestää? Ilman sitä?

Tämä artikkeli antaa vastaukset näihin kysymyksiin ja tarjoaa myös muutamia tärkeitä vinkkejä SAT -taukojen hyödyntämisestä testipäivänä.Mikä on SAT Plus Essay Testin kokonaisaika?

Tauko mukaan lukien, SAT on täsmälleen neljä tuntia ja seitsemän minuuttia pitkä. Tämä aika sisältää kaikki osat (lukutesti, kirjoitus- ja kielitesti, matemaattisen laskimen testi, matematiikkalaskentatesti ja valinnainen essee) sekä kaikki tauot.

Tässä on tarkka ajan jakautuminen osittain:

Jakso Tilaus testissä Kysymyksiä yhteensä Kokonaisaika (minuuttia)
Lukeminen 1 52 65
Tauko 1 2 - 10
Kirjoittaminen ja kieli 3 44 35
Matematiikka Ei Laskin 4 kaksikymmentä 25
Tauko 2 5 - 5
Matematiikkalaskin 6 38 55
Tauko 3 7 - 2
Essee (valinnainen) 8 1 viisikymmentä

Kokeen aikana on kolme taukoa. Tuolla on 10 minuutin tauko luku -osion jälkeen ja a viiden minuutin tauko Matematiikka ei laskin -osan jälkeen. Näiden kahden tauon aikana voit poistua huoneesta, käyttää wc: tä, syödä välipalaa jne.

Kuitenkin viimeiselle tauolle, joka on matematiikkalaskin -osion jälkeen, sinulle annetaan vain kaksi minuuttia venyttää työpöytäsi vieressä; et voi poistua huoneesta tällä hetkellä.

body_lookwatch.jpg
Käytä kelloa seurataksesi aikaa!

Mitä jos otat SAT: n ilman esseetä?

Jos käytät SAT: ää ilman esseetä, testin järjestys ja ajoitus ovat samat, paitsi että lähdet heti matematiikkalaskin -osion jälkeen etkä jää esseen ajaksi. SAT: n kokonaisaika ilman esseitä (taukojen kanssa) on kolme tuntia ja 15 minuuttia.

Tässä on SAT ilman esseitä aikajärjestyksessä:

Jakso Tilaa testissä Kysymyksiä yhteensä Kokonaisaika (minuuttia)
Lukeminen 1 52 65
Tauko 1 2 - 10
Kirjoittaminen ja kieli 3 44 35
Matematiikka Ei Laskin 4 kaksikymmentä 25
Tauko 2 5 - 5
Matematiikkalaskin 6 38 55

Kuinka käyttää SAT -taukoja eduksesi

Tauot tulevat aina sen jälkeen 1., 3. ja 4. jakso, joten u katso ne lataamaan. Liiku, venytä, käytä vessaa, juo vettä ja syö energiapakattuja ruokia. Banaanit ovat hienoja! Jos tarvitset apua välipalan valinnassa, meillä on luettelo 11 erinomaisesta. Kehosi voi olla vaikea istua niin kauan, joten käytä taukoja ehdottomasti liikkumiseen.

Muista myös se tauot lyhenevät kokeen jatkuessa. Toinen tauko on viimeinen tilaisuutesi käyttää kylpyhuonetta tai napostella välipalaa ennen melkein kahden tunnin kokeilua, joten muista käyttää se!

body_satbanana

toimi tiede käytännön testi pdf

Minionit ovat mahtavia.

Mitä seuraavaksi?

Valmistaudutaan SAT: iin? Sinun tulisi lukea ilmainen lopullinen SAT -opasoppaamme. Ja jos otat testin pian, opi täyttämään SAT.

Etkö ole varma minne haluaisit mennä yliopistoon? Opi tekemään yliopistotutkimusta oikein ja hanki apua SAT -tavoitteesi löytämiseen.

Toivotaan, että sinut hyväksytään huippukouluun? Tutustu oppaisiimme päästäksesi Harvardiin ja Stanfordiin.

Lähetä ilmainen SAT -e -kirja

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

10 vaihetta Yhdysvaltain opiskelijaviisumin saamiseksi: Täydellinen hakemusopas

Etkö ole varma, kuinka saada opiskelijaviisumi Yhdysvaltoihin? Opastamme sinut läpi Yhdysvaltain opiskelijaviisumin hakuprosessin ja tarjoamme vinkkejä siitä, miten saat hyväksynnän.

Pohjois-Arizonan yliopiston pääsyvaatimukset

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Helix High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Helix High Schoolista kohteessa La Mesa, CA.

Culver City High School | 2016-17 Rankings | (Culver City,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Culver City High Schoolista Culver Cityssä, Kaliforniassa.

6 parasta korkeakoulua päättämättömille päämiehille

Etkö ole varma, mitä haluat opiskella yliopistossa? Lue oppaamme hyvistä kouluista päättämättömille päämiehille oppiaksesi, mitä etsiä korkeakoulujen ulkopuolella, joissa on paljon pääaineita.

Kuinka rekisteröityä SAT: ksi kotikoululaiseksi opiskelijaksi

Miten kotiopiskelijat rekisteröityvät SAT: ään ja mikä on SAT -kotikoulun koodi? Ota selvää tästä.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

Täydellinen opas vertaissuosituksiin

Tarvitsetko vertaissuositusta? Lue täydellinen opas Davidsonin ja Dartmouthin vertaissuosituksista selvittääksesi, keneltä sinun pitäisi kysyä ja miten heidän pitäisi kirjoittaa kirjeesi.

Barnard Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen opas fraktioihin ja suhteisiin ACT Mathissa

Ovatko ACT -matematiikan murtoluvut ja suhteet hämmentäviä? Lue vinkkimme ja käytä niitä todellisissa ACT -matemaattisissa tehtävissä saadaksesi paremmat pisteet.

Washingtonin yliopiston Tacoman pääsyvaatimukset

Tärkeimmät teemat Great Gatsbyssä, analysoitu

Onko sinulla kysyttävää Great Gatsby -teemoista? Selitämme, mitä ne ovat, mitä ne tarkoittavat ja kuinka kirjoittaa niistä essee.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Macalester College SAT -pisteet ja GPA

Oinas Kuun merkki: Mitä se tarkoittaa?

Onko sinulla Oinas -kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Oinas -kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Powayn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Poway High Schoolista Poway, CA.

Kuinka päästä sisään: JMU SAT -tulokset ja GPA

Thiel College SAT -pisteet ja GPA

Kuinka monta vapaaehtoistyötä tarvitset yliopistoon?

Keskusteletko vapaaehtoistyöstä yhteisössäsi? Lue, kuinka monta yhdyskuntatyötä tarvitset yliopistolle ja mitä vastaanottovirkailijat etsivät.

1490 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA