Kuinka kauan ACT on jatkettu?

feature_timer

ovat kalat ja oinas yhteensopivia

Oppilaat, joilla on dokumentoitu vammaisuus ja jotka haluavat pidentää ACT-aikaa, voivat pyytää yhtä kahdesta vaihtoehdosta: National Extended Time, johon sisältyy 50% lisäaikaa, tai Special Testing, joka vaihtelee opiskelijan mukaan, sisältää yli puolitoista aikaa ja pyrkii useita testipäiviä.

Tässä oppaassa tarkastellaan syvällisemmin vaihtoehtoja ACT-ajan pidentämiseen ja kuinka kauan testikokemus on opiskelijoille, joilla on nämä majoitukset. Kuka saa lisäajan?
Kuka pidentää ACT-aikaa?

Opiskelijat pääsevät pidennettyyn aikaan ACT-tapahtumaan on oltava dokumentoitu vamma. Yleensä opiskelijoilla on koulussa yksilöllinen koulutussuunnitelma (IEP) tai 504-suunnitelma, vaikka tämä yksinään ei oikeuta heitä automaattisesti ACT-majoituksiin.

Koulun koordinaattorin on tehtävä pyyntö varmistaen, että hän määrittelee tarvittavan majoituksen ja toimittaa perusteelliset asiakirjat. Käsittely kestää noin neljä viikkoa , joten pyynnöt tulee tehdä aikaisin. Jos pyyntö hylätään jostain syystä, on mahdollista valittaa - toinen hyvä syy hakea mahdollisimman aikaisin!

Tukikelpoisilla opiskelijoilla voi olla dokumentoituja oppimisvaikeuksia, ADHD, autismispektrihäiriö tai sairaudet. Mikä tahansa syy, nämä opiskelijat hyötyvät ylimääräisen ajan saamisesta testissä riippumatta siitä, onko kyseessä 50%: n kansallinen pidennetty aika tai suurempi testivarausaika.

Katsotaanpa erot testausaikatauluissa näiden kahden vaihtoehdon välillä.

body_hearttimeandahalf

Kuinka kauan ACT on aika ja puoli?

Ilman pitkää aikaa ACT kestää 2 tuntia 55 minuuttia tai 3 tuntia 35 minuuttia valinnaisen 40 minuutin esseen kanssa. Osat annetaan aina englannin, matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden järjestyksessä, esseen valinta testin lopussa.

Puolentoista ajan kuluttua opiskelijat ovat sallittuja 5 tuntia ACT: lle ilman kirjoittamista ja 6 tuntia ACT: lle kirjoittamalla. He saavat osiot samassa järjestyksessä, mutta yhdellä tärkeällä erolla: opiskelijat, joilla on jatkettu kansallinen aika, saavat itse tahdistaa koko testin.

Sen sijaan, että heidän täytyisi pitää kiinni tietystä osasta, he voivat jakaa aikansa haluamallaan tavalla englannin, matematiikan, lukemisen ja luonnontieteiden välillä. Opiskelijoilla, jotka eivät ota esseitä, on 5 kokopäiväistä aikaa suorittaa nämä jaksot parhaiten heidän testityyliinsä. Tällä tavoin tämä majoitus sekä helpottaa ACT: n voimakasta aikapainetta että auttaa opiskelijoita valitsemaan kuinka jakaa aikansa tehokkaimmin.

Pitkä aika ei välttämättä tarkoita pidempiä tai ylimääräisiä taukoja. Jos opiskelijat tarvitsevat enemmän kuin tyypillinen 10 minuutin tauko lukemisen jälkeen ja 5 minuutin tauko ennen esseitä, heidän on tehtävä erillinen pyyntö tätä varten.

milloin cornell -päätökset tulevat

ACT-opiskelijat, joilla on 50% lisäaikaa, testaavat kansallisessa testikeskuksessa virallisena testipäivänä (lauantaiaamuna). Kun otetaan huomioon lisäaika, miltä heidän testipäivänsä aikataulu näyttää?

body_alarmclock

Testipäivä alkaa aikaisin.

Testipäivän aikataulu ja aika ja puoli

Elleivät opiskelijat järjestä vaihtoehtoista testauspäivää uskonnollisista syistä, he suorittavat ACT: n a Lauantaiaamuna kansallisessa testauskeskuksessa (usein, mutta ei aina, oma lukio). Opiskelijoiden on yleensä oltava testihuoneessa klo 8.00 mennessä. Suosittelen pääsemään sinne viimeistään klo 7:45! Ovet sulkeutuvat klo 8.00, ja myöhässä saapuvia ei sallita.

Itse testi alkaa klo 8.30–9.00, koska lääkäreiden vie aikaa tarkistaa kaikki sisään, saada heidät istumaan, jakaa materiaalia ja saada oppilaat täyttämään elämäkerratietonsa scantroneissa. Kun kaikki logistiikka on kääritty, testi alkaa!

Opiskelijat, joilla ei ole majoitusta, erotetaan yleensä noin klo 12:15 (tai 1:15 esseen kanssa). Toisaalta opiskelijat, joilla on puolitoista aikaa, erotetaan 2.30 (tai 3.30 kirjoittamisen kanssa) . Heidän sisäänkirjautumisaikansa voi lyhentyä, koska he suorittavat kokeen yleensä pienessä enintään 10 opiskelijan ryhmässä pitkäkestoisessa testihuoneessa.

Vaikka aika ja puoli on yleisin aikaperusteinen majoitus, erityistestaus myönnetään myös joillekin opiskelijoille. Tämä lisäaika muuttaa sekä aikataulua että sijaintia ACT: n.

body_location Change

Sijaintimuutos opiskelijoille, joilla on erityistestaus!

mikä oli minun sat -pisteet

Kuinka kauan ACT on erikoistesteillä?

Sen sijaan, että testataan lauantaiaamuna nimettyyn testauskeskukseen, opiskelijat, jotka täyttävät erikoistestauksen ja yli 50% lisäaikaa, tekevät testi heidän koulussa. He ottavat ACT: n kahden tai useamman päivän aikana henkilöstön jäsenen valvonnassa. ACT annetaan joko erikseen tai pienessä ryhmässä opiskelijoita, joilla on samanlainen majoitus.

Vaikka erikoistestauksen pidennetyn ajan vaihtoehdot vaihtelevat, yleisin on 100% lisäaika. Tässä tapauksessa opiskelijat ottavat yksi ACT-osio koulupäivää kohti ennen paluuta tavallisiin luokkiinsa. Testin levittäminen tällä tavalla voi olla erityisen hyödyllistä opiskelijoille, joilla on tarkkaavaisuusongelmia, ja se antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistautua kullekin osastolle edellisenä iltana.

Kaiken kaikkiaan opiskelijoilla, joilla on 100% pidennetty aika, olisi 90 minuuttia englanninkieliselle osastolle, 2 tuntia matematiikalle ja 70 minuuttia kukin lukemiselle ja luonnontieteille. Se lisää yhteensä 5 tuntia ja 50 minuuttia jaettu 4 päivään tai 7 tuntia ja 10 minuuttia esseen kanssa.

Koska erityistestausta suorittavat opiskelijat suorittavat ACT-koulun, he eivät välttämättä jaa tiettyä testauspäivää. Sen sijaan heidän täytyy vain suorita kaikki testit yhdessä 3 viikon testausikkunoista lueteltu majoituspyyntölomakkeessa. Vuosina 2015--2016 nämä ikkunat ovat

  • 12. syyskuuta - 4. lokakuuta 2015
  • 24. lokakuuta - 15. marraskuuta 2015
  • 12. joulukuuta - 3. tammikuuta 2016
  • 6. helmikuuta - 28. helmikuuta 2016
  • 9. huhtikuuta - 1. toukokuuta 2016 ja
  • 11. kesäkuuta - 3. heinäkuuta 2016.

Koska heillä on jonkin verran joustavuutta testata päivämääriä, opiskelijoiden, joilla on erityistestaus, pitäisi rekisteröidy ajaksi, joka sopii parhaiten heidän aikatauluihinsä ja mahdolliset korkeakoulujen määräajat. 100% tai enemmän lisäajan lisäksi erityistestaus voi sisältää vaihtoehtoisia majoitusvaihtoehtoja, kuten pistekirjoituksen, DVD-levyt tai tietokoneen esseitä varten.

uc santa cruz hyväksymisaste gpa

Majoitusta hakevat opiskelijat tekevät niin eri syistä ja tukeakseen kaikkia erilaisia ​​tarpeita. Oppilaiden, vanhempien ja koulukoordinaattoreiden tulisi aloittaa aikaisin suunnitella aikojen pidentämistä, jotta he voivat paremmin vastata heidän tarpeisiinsa ja parantaa ACT-kokemustaan. päättää tarkalleen, mitä majoitusta heidän tulisi pyytää.

body_planstrategisesti

Majoitusten suunnittelu

Pitkä ACT-aika voi auttaa opiskelijaa saamaan paremman testikokemuksen ja saavuttamaan vahvemmat pisteet. itsetaajuinen vaihtoehto voi olla erityisen hyödyllinen monille opiskelijoille, koska se vähentää aikapaineita ja antaa heille mahdollisuuden jakaa materiaali tarpeidensa mukaisesti.

Koska hyväksymisprosessi vie jonkin aikaa, ja aina on mahdollisuus kieltää ja joutua valitukseen, koulukoordinaattoreiden tulisi tutkia majoitusta, kerätä kaikki asiaankuuluvat asiakirjat ja esittää pyyntönsä niin aikaisin kuin mahdollista. Suunnittelemalla ja valmistelemalla koordinaattorit voivat varmistaa, että opiskelijat saavat tarvitsemansa pidemmän ajan kansallisen pidennetyn ajan tai erityistestauksen avulla parhaansa saavuttamiseksi ACT: ssä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.