Kuinka kauan ACT taukojen kanssa?

feature_stoptakeabreak

Vaikka testin osa ACT: stä on tiukasti ajoitettu 2 tuntiin ja 55 minuuttiin, Testaushuoneessa vietetty aika on pidempi taukojen, sisäänkirjautumisen ja muiden tekijöiden vuoksi. Tässä oppaassa tarkastellaan tarkemmin, kuinka kauan ACT kestää taukojen kanssa ja kuinka paljon aikaa voit viettää testauskeskuksessasi.

Katsotaanpa ensin, kuinka pitkä koe itse on, verrattuna siihen, kuinka pitkä koko testikokemuksesi on.
Kuinka kauan ACT on?

Tarkkaan ottaen, ACT on täsmälleen 2 tuntia 55 minuuttia (175 minuuttia) tai 3 tuntia ja 35 minuuttia (215 minuuttia) valinnaisen esseen kanssa. Mitä tulee tiettyyn jaksoon kuluvaan aikaan:

  • Englanti on 45 minuuttia
  • Matematiikka on 60 minuuttia
  • Lukeminen kestää 35 minuuttia
  • Tiede kestää 35 minuuttia
  • Valinnainen essee on 40 minuuttia

Osiot tulee aina tässä järjestyksessä , etkä voi palata osion työhön, kun aika on kutsuttu. Et voi myöskään siirtyä eteenpäin muihin osioihin. Ainoa poikkeus koskee opiskelijoita, joilla on hyväksytty majoitus, kuten pidennetty aika tai erikoistestaus.

ACT on nopeatempoinen ja aikaa vievä testi, ja saat vain yksi kymmenen minuutin tauko monivalintaosioiden aikana. Tämä tauko tulee aina matematiikan jälkeen ja ennen lukemista. Jos käytät essee-osaa, saat viiden minuutin tauon tieteen jälkeen ja ennen esseen aloittamista. Tämä on myös silloin, kun opiskelijat, jotka eivät käytä ACT with Writingia, poistuvat testaustilasta.

Antaaksesi realistisemman käsityksen siitä, kuinka kauan ACT kestää, mukaan lukien tauot ja muut tekijät, katsotaanpa koko ACT-testikokemus.

body_morningcoffee

Testi kestää koko aamun.

ap tulokset 2018 julkaisupäivä

Kuinka kauan ACT-testikokemus kestää?

Kuinka pitkä on ACT taukojen kanssa? Sisältää 10 minuutin tauon, ACT ilman kirjoittamista kestää yhteensä 3 tuntia ja 5 minuuttia testin aloittamisesta lähtien. Kirjoittamisen aikana ACT -kello alkaa kello 3 tuntia ja 50 minuuttia , seuraavan aikataulun mukaisesti. (Käytin yksinkertaisuuden vuoksi aloitusaikaa klo 8.30. Riippuen siitä, kuinka kauan käyttöönottoon kuluu aikaa, opiskelijat aloittavat testaamisen jossain kello 8.30–9.00, joten voit siirtää aikataulua eteenpäin vastaavasti.)

Jakso

Kokonaisaika

Aloitusaika

Loppu aika

Englanti

45 min

8:30

9:15

Matematiikka

60 min

9:15

10:15

Tauko

10 min

10:15

10:25

Lukeminen

35 min

10:25

boston college keskimääräinen sat pisteet

11:00

Tiede

35 min

11:00

11:35

Tauko (jotkut oppilaat lähtevät)

5 min

11:35

11:40

Valinnainen essee

40 min

11:40

12:20

mikä merkki on neitsyt parhaiten yhteensopiva

Kaikki yhteensä

230 min

Suurimmaksi osaksi tämä aikataulu on vakio kaikille opiskelijoille kaikissa testikeskuksissa eri puolilla maata ja maailmaa (anna tai käytä minuutti vaihtaaksesi osioiden välillä). Ainakin sen pitäisi olla. On mahdollista, että eroja voi esiintyä, jos proctor ei ole tiukka taukoaikojen suhteen tai jos häiriöitä esiintyy, kuten opiskelijoilla kestää liian kauan palata testaushuoneeseen tai joku hylätään matkapuhelimen käytön vuoksi.

Muutamat opiskelijat ovat ilmoittaneet, että heidän proktorinsa ohittivat taukonsa kokonaan, mikä sekoittaa tahdistuksesi ja on täysin epäoikeudenmukaista. Jos huomaat tämän tapahtuvan sinulle, muista puhua sellaisena kuin olet oikeus pitää kymmenen minuutin tauko matematiikka -osion jälkeen.

Ainoa muu poikkeus, kuten edellä mainittiin, on opiskelijoille, jotka saavat majoituksen ACT: llä pidemmäksi ajaksi tai pidennetyiksi tai lisätaukoiksi. Muussa tapauksessa testausolosuhteiden tulisi olla samat kaikille opiskelijoille.

body_procedures

Mitä muita toimenpiteitä tulee ennen kuin aloitat ACT: n ottamisen?

Mitkä ovat ACT -testipäivän menettelytavat?

Sinun tulisi suunnitella saapumistasi testikeskukseen viimeistään klo 7.45. Opiskelijoiden pitäisi olla kirjautunut sisään klo 8.00 mennessä ja myöhästyneitä ei oteta vastaan. Testi suoritetaan lauantaiaamuna valitsemassasi testikeskuksessa, ellet ole hyväksytty vaihtoehtoiseen testauspäivään uskonnollisista syistä.

Testikeskukset ovat kooltaan erilaisia, ja suuremmilla voi olla muita tenttejä samana aamuna. Se voisi kestää jonkin aikaa päästä sisäänkirjautumislinjasta , katkaise tavarasi, korkeat viisi ystäväsi onnea ja löydä huoneesi ja määrätty istuin. Suosittelen menemään sinne ennen klo 7.45, noin klo 7.30, turvallisuuden vuoksi. Muista tallentaa pääsylippusi myös sisäänpääsyn jälkeen, koska tarvitset sitä täyttääksesi henkilökohtaiset tiedot testissä.

Kun kaikki opiskelijat ovat kirjautuneet sisään, proctor lukee ohjeet ja jakaa testit. Vietät jonkin aikaa henkilökohtaisten tietojesi täyttämiseen. Kaikki tämä kestää 30 minuutista tuntiin, joten aloitat ACT: n ottamisen klo 8.30–9.00.

Harvoissa tapauksissa oppilaita pyydetään ottamaan pisteettömät viides osa . Tämä voi olla monivalinta- tai oppilaiden tuottamia vastauksia, ja sitä käytetään tulevan materiaalin testaamiseen. Aiemmin tämä jakso on ollut vain 16 minuuttia.

Suurin osa opiskelijoista lopetetaan ja erotetaan testaustilasta klo 11.30--13.00, riippuen siitä, milloin tentti alkaa ja otatko esseen. Ainoa poikkeus ovat opiskelijat, joilla on pidempi aika, jotka joko jäävät noin klo 02.30–3.00 tai ottavat ACT: n koulussa usean päivän ajan.

Koska ACT on intensiivinen testimaraton, sinun on varmistettava saavu paikalle ajoissa ja hyödynnä taukoajat. Älä lisää ylimääräistä stressiä aamuun myöhästyneenä tai hajamielisenä olemalla nälkäinen tai janoinen.

on singlair tiskiltä

body_fruit

Älä ole nälkäinen testipäivänä.

Kuinka voit valmistautua hyvin ACT-testipäivänä?

Onko sinulla koskaan aamu, jossa tuntuu siltä, ​​että kaikki menee pieleen ja olet jatkuvasti 15 minuuttia myöhässä? Teet ei haluat, että ACT -testipäiväsi on yksi niistä aamuista. Jotta kaikki sujuisi mahdollisimman sujuvasti, sinun pitäisi pakkaa laukkusi kaikki mitä tarvitset edellisenä iltana, kuten numero 2 lyijykynät, laskin, välipalat ja juoma.

Yritä mennä nukkumaan aikaisin ja syödä ravitsevaa välipalaa aamulla (ehdottomasti haluat välttää testin puolivälissä tapahtuvan sokerin kaatumisen). Hyödynnä 10 minuutin tauko pitkän matematiikkaosion jälkeen nousta ylös ja liikkua. Virkistä energiaa välipalalla ja juomalla vettä. Tyhjennä mielesi ja valmistaudu siirtymään matematiikasta lukemiseen.

Pelkkä liikkuminen ja katse kaukaisuuteen virkistää sinua ennen kuin palaat lukemiseen. Ehdotan, että palaat istuimellesi noin minuutti ennen kuin aloitat uudelleen, jotta voit asettua sisään ja palata testin ottamiseen. Jälleen, jos projektorisi ei anna sinulle taukoa (harvinainen), puhu ja varaa aikasi. Sinulla pitäisi olla kymmenen minuuttia ennen lukemista ja viisi minuuttia ennen esseetä.

Kun tiedät testipäivän aikataulun ja valmistaudut virallisiin ACT -kysymyksiin, sinulla ei pitäisi olla liikaa yllätyksiä testipäivänä. Katsotaanpa lyhyesti tärkeimmät tiedot noin ACT: n pituudesta.

body_nosurprises

Yhteenvetona...

  • ACT kestää noin kolme tuntia (tai kolme ja puoli kirjoittamisen kanssa), mutta koko testikokemus on noin neljä ja puoli (tai viisi) tuntia.
  • Saavutessasi testikeskukseen vietät puoli tuntia - tunti sisäänkirjautumiseen, istumiseen ja testin tietojen täyttämiseen.
  • Saat yksi kymmenen minuutin tauko lukemisen jälkeen ja yksi viiden minuutin tauko monivalintaosioiden jälkeen.
  • Saavu ennen klo 7.45 ja suunnittele noutoa tai aja kotiin 11.30–13.00 sen mukaan, milloin tentti alkaa ja suoritatko valinnaisen esseen.

Valmistaudu edellisenä iltana, saavu paikalle aikaisin ja hyödynnä taukosi. Ennen kuin huomaatkaan, olet valmis ja voit nauttia loppu viikonloppusi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA