Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

body_timeintro.jpg

Jos haet yliopistoon, sinun on tiedettävä vastaus yhteen kysymykseen: kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää? Tämän tietäminen auttaa sinua suunnittelemaan, milloin otat SAT: n.

Haluat varmistaa, että aina kun käytät SAT -ohjelmaa, sinulla on aikaa saada pisteet lähetettäväksi kohdekoulusi ennen määräaikaa. Milloin on viimeinen tilaisuutesi osallistua SAT -ohjelmaan, jos käytät varhaista päätöstä tai varhaista toimintaa? Milloin on viimeinen tilaisuutesi ottaa SAT, jos käytät säännöllistä päätöstä? Vastaan ​​näihin ja muihin kysymyksiin tässä lyhyessä artikkelissa.mihin yksikköympyrää käytetään

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Kun olet saanut SAT -pisteet saataville verkossa, jos tilaat tulosraporttisi, kestää noin 1-2 viikkoa, ennen kuin korkeakoulu saa SAT-pisteet.

Syy ajoitukseen on hieman vaihteleva korkeakoulut eivät heti saa pisteitäsi, kun oppilaitoksen hallitus lähettää tulosraportin.

Jokainen korkeakoulu valitsee, miten he haluavat saada tulosraportit ja kuinka usein he haluavat saada pisteraportteja kollegion hallitukselta. Useimmat oppilaitokset saavat pisteet sähköisesti ohjelmiston kautta, joka tallentaa pisteet muiden sovellusmateriaalien kanssa. Korkeakoulut valitsevat itse, kuinka usein uudet tulosraportit ladataan: kerran päivässä ja kerran viikossa (esimerkiksi UVA saa ne päivittäin).

Ilmainen tulosraportti: Onko se nopeampaa?

Kun rekisteröidyit osallistumaan SAT -ohjelmaan, sinulla oli mahdollisuus valita neljä korkeakoulua, jotka lähettävät ilmaisia ​​tulosraportteja. Lisäksi sinulla on yhdeksään päivään testin jälkeen lisätä tai muuttaa oppilaitoksia. Huomaa: jos olet oikeutettu SAT -maksuvapautukseen, voit lähettää rajoittamattoman määrän ilmaisia ​​tulosraportteja. Saavatko oppilaitokset SAT -pisteet nopeammin, jos käytit ilmaisia ​​tulosraportteja?

Joo! Kun valitset tämän vaihtoehdon, tulokset lähetetään yleensä korkeakouluille 10 päivän kuluessa siitä, kun saat täydet pisteet College Boardin verkkosivustolla - noin kolme viikkoa SAT -testin suorittamisen jälkeen.

Kuitenkin, kuten edellä sanoin, oppilaitokset valitsevat itse, kuinka usein uudet tulosraportit ladataan, niin he eivät ehkä saa pisteitäsi heti; pisteiden saaminen voi kestää jopa viikon.

Kiireinen tulosraportti: Onko se nopeampaa?

Voit myös valita kiirehtiä tulosraportteja . Kun kiirehdit tulosraporteissasi, maksat 31 dollarin kiireisen maksun normaalin tulosraporttimaksun lisäksi, ja oppilaitoksen hallitus takaa, että he lähettävät jo julkistamasi tulokset yhden tai neljän arkipäivän kuluessa (lukuun ottamatta viikonloppuja tai vapaapäiviä). Jos kiirehdit tulosraporteissasi, Arvioisin, että oppilaitokset saavat pisteet noin 1-1,5 viikossa .

Kiireiset raportit älä todellakaan tee niin suurta eroa (jos on) siitä, milloin oppilaitokset saavat pisteesi, koska normaalit tulosraportit kestävät noin kaksi viikkoa ja kiireelliset tulosraportit noin 1,5 viikkoa. Se on paljon rahaa, ja ne eivät ole koskaan sen arvoisia .

Milloin pisteet lähetetään

Jos sinulla on jo pisteet ja olet tyytyväinen niihin (eli et aio testata uudelleen), niin sitten sinun pitäisi lähettää ne nyt. Ennemmin on aina parempi kuin myöhemmin. Vaikka et ole vielä suorittanut lopullista hakemustasi, korkeakoulut pysyvät pisteissäsi, kunnes teet sen.

Jos kuitenkin haluat odottaa, suosittelen lähetä pisteesi vähintään kolme viikkoa ennen korkeakoulun hakuaikaa. Kaikilla kouluilla on erilaiset hakuajat. Tarkista kunkin oppilaitoksen pääsyverkkosivustolta, onko heidän hakuaika päättynyt, tai etsi Googlesta hakua 'College College].

helppoja korttipelejä kahdelle

body_timeline.jpg

Aikajana: Milloin ottaa SAT ja lähettää pisteet

Miltä tulosraportin aikajana näyttää? Olen luonut näennäisaikatauluja näyttääkseni kuinka kauan korkeakoululla kestää saada pisteraporttisi sen perusteella, kun otit testin.

MERKINTÄ: nämä aikajanat, jotka olen luonut, ovat liian varovaisia. Se voi viedä vähemmän aikaa kuin tämä, mutta haluan kehottaa varovaisuuteen. Älä odota viimeistä sekuntia tilataksesi tulosraportteja ja luottaa siihen, että he saapuvat oppilaitoksiin ajoissa. Sukellan tähän tarkemmin seuraavassa osassa.

Jos päätät lähettää ilmaiset SAT -tulosraportit, aikajana näyttää tältä:

Päivä 1 - Ota SAT

Päivät 1-9 - Tilaa ilmaisia ​​tulosraportteja

mahdollisuudet päästä penn -tilaan

Päivä 22 - Saat pisteet College Boardin verkkosivustolla

Päivä 22-32 - College Board lähettää ilmaiset tulosraporttisi valitsemillesi korkeakouluille.

Päivä 32-39 - Korkeakoulut saavat SAT -pisteraporttisi.


Jos päätät odottaa pisteidesi näkymistä ennen niiden lähettämistä, aikajana näyttää sen sijaan tältä:

Päivä 1 - Ota SAT

astetta celsiusta fahrenheit -kaavaan

Päivä 22 - Vastaanota pisteesi College Boardin verkkosivustolla ja tilaa maksetut tulosraportit lähetettäväksi korkeakouluille

Päivä 27-34 - College Board lähettää maksetut tulosraporttisi valitsemillesi korkeakouluille.

Päivä 34-43 - Korkeakoulut saavat SAT -pisteraporttisi.


Jos odotat pisteidesi näkymistä, mutta tilaat sitten kiireraportin, aikajanasi lyhenee hieman tähän:

Päivä 1 - Ota SAT

Päivä 22 - Vastaanota pisteesi College Boardin verkkosivustolla ja tilaa maksetut ja kiireelliset tulosraportit lähetettäväksi korkeakouluille

Päivä 23-26 - College Board lähettää maksetut tulosraporttisi valitsemillesi korkeakouluille.

mikä on 2,1 gpa

Päivä 30-39 - Korkeakoulut saavat SAT -pisteraporttisi.

body_satest.jpg

Joten milloin sinun on otettava SAT?

Jos aiot käyttää ilmaisia ​​SAT -pisteraportteja, Suosittelen ottamaan SAT: n vähintään viisi viikkoa ennen hakuajan päättymistä. MERKINTÄ: Löydät kunkin yksittäisen korkeakoulun hakemuksen määräajan heidän pääsyverkkosivustollaan tai tekemällä Google -haun [College Name] -hakemuksen määräaika.

Jos aiot odottaa pisteidesi näkymistä ja tilaat sitten maksetut tulosraportit, Suosittelen ottamaan SAT: n vähintään seitsemän viikkoa ennen hakuajan päättymistä. Jos olet valmis maksaa kiireisen maksun, saatat pystyä leikkaamaan sitä hieman lähemmäksi ja ottamaan SAT: n kuusi viikkoa ennen hakuajan päättymistä, mutta suosittelen vahvasti sitä, koska kiireiset raportit eivät aina saa pisteitä korkeakouluille nopeammin.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: En suosittele odottamaan viimeistä SAT -tilaisuutta. Suosittelen lämpimästi SAT -valmistelua ja ensimmäisen SAT -kurssin ottamista yläkouluvuoden aikana, jotta voit halutessasi testata uudelleen, jos et pidä tuloksestasi. SAT: n viimeisen tilaisuuden odottaminen ei välttämättä johda hyviin pisteisiin . Lue oppaamme SAT -valmisteluaikataulun suunnitteluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset