Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

ominaisuus_karhu

Etkö haluaisi selvittää, miten sijoitit SAT -laitteeseen heti testin suorittamisen jälkeen? Tai ehkä haluat unohtaa kaiken ja teeskennellä, ettei sitä koskaan tapahtunut (parempi onni seuraavalla kerralla)!

Joka tapauksessa SAT -pisteidesi odotusaika on sama: jossain kahden ja kuuden viikon välillä. Tämä artikkeli sisältää sinulle kaikki SAT -pisteraportoinnin yksityiskohdat ja antaa neuvoja siitä, mitä tehdä, kun olet saanut pisteet.Milloin saat SAT -pisteet?

Kuinka kauan kestää saada SAT -pisteet takaisin? Se on hyvä kysymys, joka on kaikkien mielessä kokeen jälkeen.

SAT-monivalintapisteet julkaistaan ​​13 päivän kuluttua SAT: n ottamisesta. (Yksi poikkeus on kesäkuun testipäivä, jonka pisteiden julkaisupäivä on tyypillisesti noin viisi viikkoa testin jälkeen.)

Jos olet yksi SAT -esseen viimeisistä opiskelijoista (jota ei enää tarjota kesäkuun 2021 jälkeen), saat esseepisteesi kahdesta viiteen päivään jälkeen saat monivalintapisteesi (noin 15–18 päivää SAT: n ottamisen jälkeen).

Vuosien jälkeen, kun SAT -pisteiden saaminen on kestänyt pidempään (kolmesta kuuteen viikkoon), College Board on uudistanut aikatauluaan, jotta saat pisteet nopeammin. Jee!

Nyt todellinen SAT -pisteiden julkaisuaika vaihtelee. Joskus se on jo kello 5 aamulla itäistä aikaa (2 am Tyynenmeren aikaa). En suosittele tilisi päivittämistä uudestaan ​​ja uudestaan ​​klo 4.59 (tai 1:59 sinulle, West Coasters), koska julkaisuaika ei ole aina tarkka.

Oppilaitoksesi saavat pisteesi 10 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta (jos olet ilmoittanut heidät pisteiden vastaanottajiksi). Katso alla olevasta kaaviosta tarkat pisteet julkaisupäivät testipäivän mukaan.

body_wonderfultime

2021-22 SAT-pisteiden julkaisu testipäivinä

Alla olevasta kaaviosta näet, milloin näet SAT-pisteesi kullekin SAT-testipäivälle testivuonna 2021–2022. Kollegion johtokunta ei ole vielä vahvistanut pisteiden julkaisupäiviä kesäkuun jälkeen, mutta olemme laskeneet ne viime vuosien tulosjulkaisujen perusteella ja päivitämme sitä mukaa, kun lisätietoja tulee saataville.

Kuten kaaviosta näet, useimpien testipäivien osalta saat monivalintatuloksesi vain 13-14 päivän kuluttua SAT: n ottamisesta, ja esseepisteesi (jos otit sen) viikon kuluessa sen jälkeen.

Kuten edellä mainittiin, College Board lopettaa SAT Essay -kokeen hallinnan heinäkuusta 2021 alkaen. Siksi et löydä esseen pisteiden julkaisupäiviä alla olevasta taulukosta.

SAT -pisteesi tulokset lähetetään ilmoittamiisi oppilaitoksiin 10 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet. Kesäkuun testipäivää joudut kuitenkin odottamaan noin viisi viikkoa ennen monivalintatulosten vastaanottamista.

2021-22 SAT-pisteiden julkaisu testipäivinä

Testin päivämäärä Monivalintapisteiden julkaisu Esseepisteiden julkaisu Monivalintapisteet, jotka on lähetetty korkeakouluille Pisteet ja essee lähetetty korkeakouluille
5. kesäkuuta 14. heinäkuuta 21. heinäkuuta 24. heinäkuuta 31. heinäkuuta
28. elokuuta* 10. syyskuuta n / a 20. syyskuuta n / a
2. lokakuuta* 15. lokakuuta n / a 25. lokakuuta n / a
6. marraskuuta* 19. marraskuuta n / a 29. marraskuuta n / a
4. joulukuuta* 17. joulukuuta n / a 27. joulukuuta n / a

*Nämä ovat alustavia testipäiviä, joita College Board ei ole vielä julkistanut. Kaikki pisteet julkaisupäivät ovat myös likimääräisiä.

Nämä päivämäärät ovat silloin, kun useimmat opiskelijat saavat SAT -pisteet, mutta harva onneton saattaa joutua odottamaan pidempään. He voivat kirjautua College Board -tililleen löytääkseen, että heidän pisteet eivät ole vielä valmiita. Mitkä ovat mahdolliset syyt, miksi pisteesi eivät näy pisteiden julkaisupäivänä?

body_satscores

Missä päin maailmaa SAT -pisteet ovat?

Entä jos SAT -pisteitäsi ei ole julkaistu?

On muutama mahdollinen selitys jos SAT -pisteitäsi ei julkaista testipäivänä. Kumpikaan ei ole erityisen yleinen, joten en pelkää liikaa, että jokin niistä tapahtuu sinulle! Lue neljä pisteiden viivästymisen pääasiallista syytä.

Syy 1: Satunnaistesti

Satunnaisin syy olisi se, jos kollegion hallitus päättäisi tehdä a testien satunnainen tarkastus pisteytyksen tarkkuuden varmistamiseksi ja testisi on valittu. Jos näin olisi, joutuisit odottamaan pisteitäsi pidempään, mutta lopulta ne lähetetään sinulle.

täydellinen pisteet osavaltion mukaan

Jos et saanut sähköpostiviestiä tai kirjettä College Boardilta (he faneja lähettää tietoja postitse, jostain syystä), voit antaa alueesi College Boardin toimisto soitto. Ole kuitenkin valmis siirrettäväksi ja pidätettäväksi hetkeksi. Jos et voi kertoa, minulla ei ole ollut parasta asiakaspalvelua College Boardin osalta.

Syy 2: Punaiset liput testissäsi

Toinen mahdollinen syy on, että testisi merkittiin, koska paranit epätavallisen paljon pisteitä, kuten 400 tai 500 pistettä. Jos SAT -pisteesi nousevat satoja pisteitä testihallintojen välillä, College Board saattaa pitää testisi tarkistaa pisteytyksen tarkkuus tai huijauksen merkit.

Työskentelin ESL -opiskelijan kanssa, jonka pisteet pidätettiin, kun hän paransi muutamia satoja pisteitä. Lähetimme hänen puolestaan ​​kirjeitä kaikesta valmistelusta, jonka hän oli tehnyt testien välillä, mutta College Board peruutti lopulta hänen pisteet.

Sen lisäksi, että se auttaa ratkaisemaan ongelmia SAT -käytön aikana, on hyvä idea näytä työsi testikirjassa jos näin tapahtuu sinulle. Näin voit helpommin todistaa, ettet pettänyt.

Näissä olosuhteissa tai jos opettaja ilmoittaa pettämisestä, oppilaitoksen hallitus voi verrata vastauksiasi vieressäsi istuvien vastauksiin yrittääkseen sulkea pois kaikki väärät pelit.

Syy 3: Epäsäännöllisyydet testauspaikassasi

Toinen mahdollinen syy pisteiden viivästymiseen olisi testauspaikan epäsäännöllisyydet. Tämä tapahtui esimerkiksi 6.6.2015 SAT: n aikana, kun jotkut oppilaat saivat ylimääräiset viisi minuuttia 20 minuutin jaksosta.

Syy 4: He ovat vain hitaita

Lopuksi syy voi yksinkertaisesti olla se korkeakoulun hallitus juoksee takaa. Heillä on paljon testejä arvostettaviksi opiskelijoilta ympäri Yhdysvaltoja ja maailmaa.

Jos tunnet muita testikeskuksesi tai jopa testaushuoneesi opiskelijoita, jotka ovat saaneet pisteensä takaisin, sinun on ryhdyttävä toimiin: soita College Boardille ja yritä päästä perille.

Mistä puhutaan, mistä tiedät, ovatko muut saaneet SAT -pisteet?

body_prairiedogs

Pojat, mitä uutisia?

Mistä tarkistaa, ovatko muut saaneet SAT -pisteet

Useilla keskustelufoorumeilla opiskelijat nousevat aikaisin (tai pysyvät hereillä aikavyöhykkeen mukaan) ja laskevat alas siihen hetkeen, jolloin heidän SAT -pisteet julkaistaan.

Ajan tasalla olevat ketjut löytyvät osoitteesta College Luottamuksellinen , jossa voit luoda tilin ja osallistua odottavaan peliin. Uudelleen, julkaisuajat vaihtelevat, joten ei todellakaan ole mitään hyötyä stressata ja menettää unta. Tuloksesi ovat siellä, kun heräät aamulla!

Opiskelijoille, jotka testaavat koulussaan ikätovereidensa kanssa, kuulet todennäköisesti yleisen suusanallisesti, kuka sai pisteet (ja olivatko he psyykkisiä tai pettyneitä).

Varmista pidä College Boardin käyttäjätunnus ja salasana käsillä joten voit helposti kirjautua tilillesi ja tarkastella tuloksiasi. Voit myös nähdä, saivatko oppilaitokset pisteesi. Siirry vain Omat tulokset lähetetty -sivulle. Jos ne on lähetetty, sivulla lukee 'vastaanotettu' jokaiselle korkeakoululle. Jos ei, siinä lukee 'odottava'.

Kun olet saanut SAT -pisteet, voit päättää, oletko tyytyväinen tulosten kanssa tai haluat (ja sinulla on aikaa) suorittaa testi uudelleen.

body_dramamasks

Antaako SAT -pisteet sinulle iloiset vai surulliset kasvot?

Mitä tehdä, kun saat SAT -pisteet

Vaikka sinun ei pitäisi olla hereillä koko yön miettien, 'Milloin saan SAT -pisteet?' ja yrittäessäsi, että pisteesi näkyvät näytöllä, voit hyötyä tarkistamisesta samana päivänä, kun ne julkaistaan. Miksi? Mitä nopeammin tarkistat, sitä nopeammin voit selvittää olitpa tyytyväinen pisteisiisi tai näet parantamisen varaa.

Tässä on kaksi vaihtoehtoa, mitä tehdä, kun saat SAT -pisteet:

Vaihtoehto 1: Lähetä lisäpisteraportteja korkeakouluille

Jos olet tyytyväinen pisteisiisi ja sinulla on enemmän kuin neljä koulua lähettääksesi ne, aloita lisäraporttien lähettäminen korkeakouluille. Varmista, että lähetät näille oppilaitoksille SAT -pisteesi mahdollisimman pian, jotta oppilaitoksesi saavat ne ennen hakuajan päättymistä.

Lisäraportit eivät ole ilmaisia ​​ja maksullisia 12 dollaria raporttia kohden (jos olet kuitenkin oikeutettu vapautukseen rekisteröintimaksusta, Voit myös saada nämä raportit ilmaiseksi ).

Jos tarvitset pisteitä päästäksesi oppilaitoksisi nopeammin, voit valita kiireinen raportointi , mikä maksaa ylimääräistä 31 dollaria (lisäksi 12 dollaria raporttia kohden). Tämä palvelu lähettää tulosraportit kouluille kahden tai neljän arkipäivän kuluessa.

Vaihtoehto 2: Ota SAT uudelleen

Etkö ole tyytyväinen pisteisiisi? Jos sinulla on aikaa ennen korkeakouluhakemusten määräaikoja ja yrität valmistautua, on hyvä idea ottaa SAT uudelleen.

Voit perustaa päätöksesi tehdä uudelleen useista tekijöistä. Kysy itseltäsi nämä kysymykset jotta voit selvittää, hyötyisitkö SAT -hoidosta uudelleen:

  • Mikä on sinun tavoitepisteet?
  • Kuinka paljon valmistelua olet jo tehnyt?
  • Kuinka paljon enemmän aikaa sinulla on valmistautua ennen seuraavaa testiä?
  • Kuinka monta kertaa olet jo ottanut SAT: n ja mitä parannusta olet nähnyt?

Asiaan liittyen, koska monet korkeakoulut ylittävät SAT: n, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että saat vahingossa huonomman tuloksen yhdessä tai useammassa osassa. (Jos kuitenkin valmistaudut tehokkaasti, tämä on epätodennäköistä joka tapauksessa!)

body_paperairplane-1

on psat helpompi kuin sat

Muista lähettää viralliset tulosraporttisi kaikille oppilaitoksillesi.

Yhteenveto: Milloin saat SAT -pisteet?

Lopuksi käydään läpi tärkeimmät kohdat, jotka on muistettava SAT -pisteiden vastaanottamisesta.

Kun olet lopettanut SAT: n käytön, sinun on odotettava noin kaksi viikkoa saadaksesi pisteet takaisin (viisi viikkoa, jos otat kesäkuun SAT). Jos otit SAT: n Essayn kanssa, odota, että saat esseepisteesi noin viikon kun olet saanut monivalintapisteesi verkossa.

Voit tarkistaa, ovatko muut saaneet SAT -pisteet selaamalla online -foorumeita, kuten College Confidential, tai keskustelemalla koulukavereidesi kanssa.

Kun olet saanut pisteet, kaksi päävaihtoehtoa ovat joko lähettää pisteraportteja kouluille (jos olet tyytyväinen pisteisiisi) tai ilmoittautua uusintakokeeseen (jos olet tyytymätön pisteisiisi).

Älä unohda ottaa suunnitelmiisi tarvittavaa ylimääräistä aikaa, jotta voit varmistaa, että pisteesi pääsevät kouluusi ajoissa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA