Kuinka kauan kestää saada ACT -pisteet takaisin?

feature_waitinggamecat

Kun olet ottanut ACT: n, odotus ei ole ohi! Nyt sinun on odotettava pisteidesi saamista. Vaikka tulokset eivät ole heti saatavilla, sinun ei itse asiassa tarvitse odottaa liian kauan nähdäksesi tulokset tai lähettääksesi ne korkeakouluille.

Tämä opas menee ohi kun voit odottaa ACT -pisteesi kullekin testipäivälle, sekä erot pisteiden julkaisupäivissä opiskelijoille, jotka suorittivat ACT with Writing -ohjelman.
Kuinka kauan sinun on odotettava ACT -pisteitäsi?

Kuinka kauan kestää saada ACT -pisteet takaisin? Ei liian pitkä! ACT -pisteiden julkaisupäivät vaihtelevat opiskelijoiden välillä useiden viikkojen aikana. Useimmat opiskelijat saavat kuitenkin monivalintapisteensä vain 10 päivää kokeen jälkeen.

Pisteet julkaistaan ​​usein tiistaina tai torstaina, joten ne näkyvät vain 10 tai useamman päivän kuluttua lauantaiaamutestistäsi. Ne tulevat yleensä ulos kello yksi itäistä aikaa (eli keskiyöllä Keski -aikaa tai klo 22 Tyynenmeren aikaa).

Kaikille opiskelijoille, joiden pisteitä ei julkaista sinä päivänä, heidän pitäisi tarkista viikoittain. ACT -tulokset julkaistaan ​​viikoittain, ja niiden kaikkien pitäisi olla ulkona kahdeksan viikon kuluessa testipäivästä. Opiskelijoiden, jotka testaavat Yhdysvaltojen ulkopuolella, on yleensä odotettava noin kolme viikkoa nähdäksesi monivalintapisteet.

Jos valitsit ACT: n kirjoittamisen kanssa, esseesi pisteet lisätään hieman myöhemmin - noin kaksi viikkoa sen jälkeen, kun monivalintapisteesi tulevat näkyviin. Vaikka pisteesi saattavat tulla saataville näissä kahdessa erässä, korkeakoulut saavat ACT -pisteraporttisi vasta kaikki pisteet on viimeistelty ja julkaistu (monivalinta ja kirjoittaminen yhdessä).

Kun kaikki pisteet ovat valmiit, ACT, Inc. julkaisee virallisen opiskelijapisteraportin, lukion tulosraportin ja korkeakoulupisteraportin. Useimmat ACT: tä Yhdysvalloissa käyttävät opiskelijat saavat jälleen monivalintapisteensä noin 10 päivää testin jälkeen, ottaa huomioon, että pieni määrä joutuu odottamaan yhden tai muutaman viikon pidempään, kunnes pisteet ovat valmiit.

gpa päästä usc: hen

Tiedätkö milloin aiot ottaa ACT: n? Jos näin on, voit käyttää alla olevaa kaaviota löytääksesi testauspäiväsi ja aikaisimman vastaavan päivämäärän, jolloin saat ACT -pisteet.

body_imready

Milloin ACT -pisteet julkaistaan ​​testipäivän mukaan?

Seuraavat päivämäärät osoittavat kun monivalintapisteesi ovat katsottavissa verkossa ACT -tili . Jos valitsit ACT: n kirjoittamisen kanssa, oppilaitokset eivät saa tulosraportteja, ennen kuin myös esseesi on arvioitu.

Nämä ovat päivämääriä, jolloin useimmat opiskelijat saavat ACT -pisteet. Jos omasi ei ole vielä ilmestynyt, huomaa se se ei välttämättä viittaa ongelmaan.

2020-21 ACT Score Release Dates

Nämä pisteiden julkaisupäivät perustuvat parhaisiin arvioihimme, kunnes ACT, Inc. vahvistaa ne.

ACT -testin päivämäärä Monivalintapisteiden julkaisu Täydelliset tulokset (esseellä) Julkaisu
12. joulukuuta 2020 24. joulukuuta 2020 7. tammikuuta 2021
6. helmikuuta 2021 27. helmikuuta 2021 13. maaliskuuta 2021
17. huhtikuuta 2021 27. huhtikuuta 2021 11. toukokuuta 2021
12. kesäkuuta 2021 22. kesäkuuta 2021 6. heinäkuuta 2021
17. heinäkuuta 2021 27. heinäkuuta 2021 10. elokuuta 2021

Kuten mainitsin, useimmat opiskelijat saavat pisteensä aikaisimmalla julkaisupäivällä tai ainakin tällä alueella. Mutta jotkut eivät, mikä saa heidät ihmettelemään: 'Milloin saan ACT -pisteet?' Mitä ovat jotkin miksi joudut odottamaan pisteitäsi pidempään?

body_batman

Entä jos ACT -pisteitäsi ei ole vielä julkaistu?

On olemassa muutamia syitä, miksi ACT -pisteesi saattavat ilmestyä edellä mainittuja päivämääriä myöhemmin. Yksi on yksinkertaisesti sitä ACT, Inc: llä on paljon testejä luokitukseen ja käsittelyyn, ja ne ovat takana.

Muita mahdollisia syitä ovat seuraavat:

  • Asiakirjasi toimitettiin myöhään testauksen päämajaan
  • Testipäiväsi siirrettiin uudelleen
  • Testissä kirjoittamasi henkilötiedot eivät vastaa rekisteröinnin aikana antamiasi tietoja (tämä tapahtuu enemmän kuin luulisi!)
  • ACT, Inc. havaitsi epäsäännöllisyyden testituloksissasi tai testauskeskuksessasi
  • ACT, Inc. auditoi testisi satunnaisesti tarkistaakseen pisteytyksen tarkkuuden
  • Olet velvollinen rekisteröintimaksuihin

Mitä se tarkoittaa, että ACT, Inc. voisi havaita pisteidesi epäsäännöllisyyden? Jos parannat epätavallisen paljon pisteitä testihallintojen välillä, ACT, Inc. saattaa huomata ja tarkistaa mahdolliset huijausmerkit. Jos he todella ajattelevat, että jokin on pielessä, he ottavat sinuun yhteyttä ja saattavat jopa kutsua sinut lähettämään todisteita opiskelustasi.

Valmistautua tähän harvinaiseen tilanteeseen (ehkä et ole opiskellut ollenkaan ensimmäistä ACTiasi ja teit sitten paljon valmistelua toiselle), Muista säilyttää todisteet testivalmistelustasi ja kirjoittaa kaikki työsi testikirjaasi. Tämä tilanne on harvinainen, mutta sen selvittäminen voi viedä todella kauan - mitä sinulla saattaa olla tai ei olla riippuen oppilaitoksen hakemusten määräajasta. Pahimmassa tapauksessa ACT, Inc. peruuttaa pisteesi kokonaan ja sinun on suoritettava testi uudelleen.

Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tulee olla saatavilla pisteiden julkaisupäivänä ja selvittää, ovatko muut saaneet ACT -pisteet joko suusanallisesti ja keskustelufoorumeilla, kuten College Luottamuksellinen . Jos uskot, että pisteissäsi on epätavallinen viive, älä pelkää ryhtyä toimiin ja ota yhteyttä ACT, Inc.iin selvittääksesi, mitä tapahtuu. Muussa tapauksessa tarkista tilanne viikoittain eikä joka päivä, koska tulokset julkaistaan ​​yleensä tiistaisin.

Kun olet vihdoin saanut ACT -pisteet, mitä teet seuraavaksi?

body_happysadfaces

Mitä tehdä, kun saat ACT -pisteet

On hyvä tarkistaa ACT -pisteet niiden julkaisupäivänä, jotta voit päättää, oletko tyytyväinen vai haluatko testata uudelleen. Jos olet tyytyväinen ja haluat lähettää lisäraportteja korkeakouluille, muista tehdä tämä ASAP.

Päätös ACT: n uusimisesta riippuu useista tekijöistä. Mitkä ovat tavoitteesi? Kuinka paljon valmistelua olet tehnyt ja kuinka paljon aikaa sinulla on valmistautua uudelleen ja testata uudelleen? Oletko jo ottanut ACT: n monta kertaa, vai oletko vasta aloittamassa? Ilmeisesti kaikki tämä on kiistanalainen asia, jos yliopistosi määräajat ovat aivan nurkan takana.

Toinen näkökohta on, onko oppilaitoksillasi ACT: n korostamispolitiikka vai ei - toisin sanoen ottamalla korkeimmat pisteet kaikista testipäivistä ja yhdistämällä ne uudelleen vahvin mahdollinen yhdistelmäpiste. Tämä on ihanteellinen käytäntö, joka toimii sinun hyväksesi, ja se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia huonommasta osasta yhdessä testissä.

Johtopäätös: Milloin ACT -tulokset tulevat ulos?

Vaikka aika, jonka käytät ACT -pisteidesi odottamiseen, saattaa tuntua pitkä 10 päivää, se on itse asiassa melko nopea käänne, kun otetaan huomioon, kuinka monta testiä ACT, Inc: n on saatava, pisteytettävä ja vertailtava. Lisäksi kaikki esseet lukevat ja arvioivat todelliset ihmiset!

Lopuksi, älä pelkää ottaa yhteyttä ACT, Inc. ja selvitä, mitä tehdä, jos tunnet, että pisteiden julkaisussa saattaa olla epätavallinen viive. Sinun on myös seurattava ACT-käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi, jotta olet valmis kirjautumaan sisään heti tuloksen julkaisupäivänä.

kuinka monta miljoonaa miljardissa

Jos olet tyytyväinen ACT -pisteisiisi, hienoa! Jos ei, älä huoli - selvitä vain, mihin voit keskittyä valmistautumisesi parantamiseksi seuraavaa kertaa varten!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA