Kuinka kauan ennen SAT: a kannattaa valmistautua? 4 Vinkkejä

study-pic.png

Saan tämän kysymyksen opiskelijoilta paljon, ja se on ehdottomasti tärkeä kysymys: kuinka kauan ennen SAT: n aloittamista sinun pitäisi alkaa valmistautua siihen? Lisäksi kuinka kauan on liian pitkä (et muista materiaalia)? Ja kuinka kauan on liian lyhyt (sinulla ei ole tarpeeksi aikaa opiskeluun)?

Sinun on tiedettävä, miten vastata näihin kysymyksiin, jos haluat opiskella tehokkaasti. Meidän neljä tärkeintä vinkkiä auttavat sinua määrittämään, milloin sinun pitäisi aloittaa opiskelu SAT: ssa.mitkä merkit ovat yhteensopivia kalojen kanssa

Vinkki 1: Selvitä, kuinka monta tuntia voit opiskella viikossa

Ensimmäiset asiat ensin: kuinka kiireinen opiskelija olet? Onko sinulla vain tunti joka torstai -ilta opiskella, koska kaikki vapaa -aikasi vievät luokat ja aktiviteetit? Vai oletko se tyyppi, joka voi helposti vapauttaa kolme tuntia päivässä viisi päivää viikossa opiskelemaan SAT: lle?

Peukalosääntönä, sinun pitäisi kuluttaa vähintään 10 tuntia SAT -valmistelussa. Jos et voi opiskella yli 10 tuntia, testi on harvoin sen arvoista. Ottaen huomioon, että itse SAT voi viedä kuusi tai enemmän tuntia ajastasi (jos lasket ajo -ajan ja välittömät valmistelut), näyttää vain typerältä olla käyttämättä vähintään tätä aikaa sen opiskeluun!

Paljon parempi peruskäyttö on 40 tuntia valmistelua. Tässä tapauksessa jokainen tunti voi auttaa sinua merkittävästi. Sitä vastoin täysi, ladattu tutkimusohjelma, kuten käynnistysleiri, on lähempänä 100 tuntia.

Tässä on kaavio mahdollisista SAT -opintoajoista. Erityisen hyvät yhdistelmät on merkitty tähdellä:

Opiskeluaikaa viikossa Minimi Perustaso Koko tutkimus
1 tunti 2 kuukautta 8 kuukautta Ei suositeltu
2 tuntia 1 kuukausi 4 kuukautta* 10 kuukautta
5 tuntia 2 viikkoa 1,5 kuukautta* 4 kuukautta
10 tuntia 1 viikko 1 kuukausi* 2 kuukautta*
20 tuntia (kesä) Ei suositeltu 2 viikkoa 1 kuukausi*

On tärkeää selvittää, kuinka monta tuntia sinua nimenomaan Sinun on parannettava, jotta saat haluamasi ACT -pisteet.

Tee näin: Aseta ensin SAT -maalipisteet. Tämä pisteet saavat sinut todennäköisimmin hyväksytyksi kaikki koulut, joihin haet. Löydät tämän numeron noudattamalla oppaamme hyviä SAT -pisteitä koskevia ohjeita.

kuinka peruuttaa la -rekisteröinti

Selvitä seuraavaksi omasi peruspisteet ottamalla virallisen SAT -harjoitustestin. Tämä pisteet ovat pohjimmiltaan lähtökohta SAT -valmistelulle.

Kun olet saanut molemmat lähtötilanteesi ja maalit, on aika laske kuinka kauan sinun täytyy opiskella. Voit tehdä tämän vähentämällä peruspisteesi maalipisteestäsi.

Yleensä mitä enemmän aikaa käytät opiskeluun, sitä korkeamman pistemäärän voit parantaa. Tässä ovat arviomme kokonaistuntimäärä, jonka sinun on valmisteltava haluamasi SAT -pistemäärän parantamisen perusteella:

 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia+

Nyt kun tiedät, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava SAT: ssa, voit laskea mahdolliset viikoittaiset tai kuukausittaiset aikataulut sen mukaan, kuinka paljon sinulla on vapaa -aikaa viikossa.

Missourin s & t -hyväksymisaste

Jos haluan esimerkiksi parantaa SAT -pisteitäni 100 pisteellä, minun on opiskeltava noin 40 tuntia. Voisin siis opiskella noin neljä tuntia viikossa, jos minulla on kaksi ja puoli kuukautta ennen koepäivää, tai 10 tuntia viikossa, jos minulla on vain kuukausi jäljellä.

Saadaksesi paremman käsityksen siitä, kuinka monta tuntia sinulla voisi olla korkeintaan käytettävissäsi viikossa, kuukaudessa tai vuodessa opiskelua varten, voit lukea artikkelimme siitä, kuinka monta minuuttia/sekuntia/tuntia on päivässä/viikossa/ vuosi.

Vinkki 2: Valitse sopiva testipäivä

SAT -testipäivän valitseminen, joka antaa sinulle runsaasti aikaa opiskeluun ja toimii hyvin aikataulusi kanssa on elintärkeää laadukkaan valmistelun kannalta.

Yleensä on parasta valitse päivämäärä vähintään muutama kuukausi etukäteen joten voit helposti muokata aikataulusi ja varata aikaa oppitunneille. Jos valitset päivämäärän, joka on hyvin pian (eli alle kuukausi ennen testiä), sinulla ei ole niin paljon aikaa opiskella tai muuttaa aikataulua. (Aiheeseen liittyvän huomion mukaan päivämäärän valitseminen aikaisin tarkoittaa myös välttämistä maksamasta myöhäiset rekisteröintimaksut .)

Lisäksi, Valitse päivämäärä, jonka ympärillä ei ole paljon tapahtumia. Näin sinun ei tarvitse siirtää toimintojasi liikaa ja voit käyttää enemmän aikaa opiskeluun ilman, että sinun tarvitsee huolehtia muista velvoitteista tai tapahtumista.

body_student_studying_laptop.jpg

Vinkki 3: Älä opiskele liian pitkälle, muuten unohdat oppimasi

SAT -opintosuunnitelmassasi on joitain taitoja, joita en suosittele opiskelemaan kovasti, ennen kuin olet lähempänä testipäivääsi. Tutki niitä liian aikaisin ja unohdat heidät todennäköisemmin!

Se sanoi, jotkut asiat ovat hyviä aloittaa opiskelu aikaisin. Nämä ovat taitoja ja sisältöä, joita et todennäköisesti unohda myöhemmin, kuten seuraavat:

 • Sanasto (muistan edelleen omani siitä, kun otin SAT: n!)
 • Perusmatematiikka

On joitain asioita En suosittele opiskelua yli vuotta ennen testiä. Opiskele tätä aikaisin ja unohdat yli 50% oppimasta! Sen sijaan on parempi keskittää aikaasi seuraaviin asioihin:

horoskooppi kesäkuussa 10
 • Opi tärkeimmät testinottostrategiat, kuten poistamisprosessi
 • Virallisten harjoitustestien suorittaminen

Lopuksi nämä ovat asioita, joita en suosittele tekemään ennen kuin vähintään kaksi kuukautta ennen testiä:

 • Tottuminen SAT -muotoon useilla harjoitustestillä
 • Tee yksi tai useampi kuiva -ajo, jotta voit tottua testin pituuteen (ja väsymykseen)

Yhteenvetona voidaan todeta, että harvoin on liian aikaista aloittaa, mutta jos aiot aloittaa intensiivisen valmistelun yli vuotta etukäteen, mieti tarkkaan, kun lähestyt uusia aiheita.

Vinkki 4: Yritä opiskella yhteensä vähintään 2 viikkoa

Jos sinulla on vain viikko tai kaksi aikaa opiskella, oppimillasi tiedoilla ei ole tarpeeksi aikaa uppoutua. Viime kädessä sinun on annettava aivoillesi riittävästi aikaa säilyttää uudet SAT -käsitteet! Yritä siis ainakin opiskella vähintään kaksi viikkoa ennen testiä. Kuukausi tai pidempi on tietysti vielä parempi.

Jos testipäivä on kuitenkin tulossa ja sinulla on hyvin, hyvin vähän aikaa opiskeluun, älä hätäile! Voit silti saada hyvät pisteet, kunhan käytät aikasi tehdä ovat viisaasti. Oppaamme SAT: n täyttämiseen kertoo tarkalleen, mitä tehdä tässä tilanteessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

SAT-aiheen testauspäivät 2016-2017

Suunnitteletko SAT -aihekokeen suorittamista lukuvuonna 2016-2017? Selvitä, mitkä ovat testipäivämäärän vaihtoehdot ja miten valitset itsellesi sopivan.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Länsi -Virginian yliopiston teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

University of St. Thomas ACT -tulokset ja GPA

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

4 vinkkiä tähtien UGA-esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma, mistä aloittaa UGA-esseekehotteet? Tutustu asiantuntijavinkkeihimme erottuvien UGA-esseiden kirjoittamiseen.

Kaikki saatavilla olevat IB -historian paperit: ilmainen ja virallinen

Etsitkö IB -historian aikaisempia papereita harjoitellaksesi? Tässä on kaikki saatavilla olevat SL- ja HL -paperit, joita voidaan käyttää.

Lewis & Clark College SAT -pisteet ja GPA

Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

Etkö ole varma mistä aloittaa AP -hallituksen tarkastelu? Tutustu täydelliseen oppaaseemme saadaksesi tietoa tentistä, valmistautumisesta ja tärkeimmistä opintovinkkeistä.

Paras hieno Gatsby-hahmojen analyysi

Työskenteletkö esseenä Nickistä, Daisystä tai muusta hahmosta? Katso oppaamme The Great Gatsby -hahmoanalyysiin saadaksesi hyödyllisiä vinkkejä.

5 erinomaista syytä olla pelkäämättä puutarhahämähäkkiä

Ovatko puutarhahämähäkit myrkyllisiä? Jos olet äskettäin saanut vilkaista mustaa ja keltaista puutarhahämähäkkiä, älä paniikkia! Nämä yleiset hämähäkit eivät ole vaarallisia ja voivat olla jopa hyödyllisiä.

Georgian eteläiset SAT -tulokset ja GPA

Kutztownin yliopisto Pennsylvaniassa SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä yliopistokaupungin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta University City High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Vassarin ACT -tulokset ja GPA

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Paras hahmojen analyysi: Myrtle Wilson - Suuri Gatsby

Kuka on Tomin rakastajatar? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Myrtle Wilsonista The Great Gatsbyssä, lainausten ja hahmojen analyysin avulla.

Oglethorpen yliopiston pääsyvaatimukset

Akronin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Brooklyn Collegen pääsyvaatimukset

Lopullinen opas ennen lakia: 13 vinkkiä valmistautumiseen lakikouluun

Harkitsetko lakikoulua? Selitämme, mikä on esioikeus, kuinka valita pääaine, parhaat oikeuskoulut ja vinkkejä asianajajaksi ryhtymiseen.

Onko AP-tilastot vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP-tilastot vaikea? Keskustelemme AP-tilastojen vaikeuksiin vaikuttavista tekijöistä, jotta voimme päättää, onko se hyvä luokka sinulle.

Johnsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

19 parasta apurahaa lukion eläkeläisille

Oletko vanhempi lukiossa ja haluatko saada stipendejä ennen valmistumistasi? Tässä ovat parhaat apurahat lukiolaisille.