Kuinka kauan SAT -aiheen testit ovat?

ominaisuus_kello

SAT -aineiden testit ovat kaikki tunnin pituisia ja kaikki ovat monivalintakysymyksiä . Ne eroavat kuitenkin ominaisuuksista, muodosta ja tuntemastasi aikapaineesta riippuen siitä, missä akateemiset vahvuutesi ja heikkoutesi ovat.

Keskustellaan eroista aihekokeiden välillä ja siitä, miten voit voittaa aikapaineen. Tarkastellaan ensin testin ainutlaatuisia ominaisuuksia.Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

On 21 eri aihekoetta (lasken Biology E: n ja Biology M: n kahdeksi erilliseksi kokeeksi). Näistä testeistä kielen, biologian, matematiikan ja kemian kokeissa on joitain erityispiirteitä, kuten alla selitetään.

Kielen aiheen testit

Jotkut kielitestit sisältävät mm Kuuntelukomponentti. Kuuntelutestit suoritetaan aina testipäivän ensimmäisen tunnin aikana, joten voit tehdä vain yhden kuuntelutestin testipäivää kohden.

Ranska, saksa ja espanja ovat ei-kuuntelu- ja kuunteluvaihtoehdot. Kiina, korea ja japani voidaan ottaa vain kuuntelutestiksi. Kielikohdekokeet ovat myös ainoat aihekokeet, joissa on neljä vastausvaihtoehtoa per kysymys. Kaikissa muissa aihekokeissa on viisi vastausvaihtoehtoa per kysymys.

Biologian aihekokeet

Jos päätät suorittaa biologian aihekokeen, sinulla on mahdollisuus Biologia E tai biologia M. Vaikka he jakavat 60 ydinkysymystä, jokaisella on lisäksi 20 kysymystä, joilla on ekologinen tai molekyylinen painopiste. Lue lisää siitä, mikä keskittyminen on sinulle järkevää katsomaan joitain käytännön kysymyksiä .

Matematiikan aihekoe

Matematiikan aihekokoja on kaksi, Taso 1 ja taso 2. Taso 1 vaatii kahden vuoden algebran ja yhden vuoden geometrian. Taso 2 vaatii samaa ja jonkin verran ymmärrystä trigonometriasta ja esilaskennasta. Taso 2 edellyttää myös graafisen laskimen laajempaa käyttöä (ja mukavuutta).

Kemia -aineiden testit

Kemiatestissä on erillinen osio kuplaarkissa, johon voit vastata 5 erikoiskysymystä. Nämä kysymykset pyytävät sinua vertaamaan kahta lausuntoa tasapainottamalla yhtälöitä tai tekemällä ennusteita kemiallisista reaktioista.

Muut testit ovat muodoltaan suhteellisen yksinkertaisia. Koska ne kaikki kestävät tunnin, on parempi kysymys kuin 'Kuinka kauan SAT -aiheiset kokeet ovat?' olisi 'Kuinka monta kysymystä on SAT -aihekokeissa?' Tässä vastaus muuttuu hieman monimutkaisemmaksi.

kuinka kirjoittaa analyyttisiä papereita

Kuinka monta kysymystä on jokaisessa aihekokeessa?

Aihe

# kysymyksiä

Kirjallisuus ~ 60
Yhdysvaltain historia 90
Maailman historia 95
Matematiikka Tasot 1 ja 2 viisikymmentä
Orgaaninen E/M 80
Kemia 85
Fysiikka 75
Ranska ja saksa 85 (~ 85 kuunneltaessa, 35% kuuntelee)
Espanja 85 (~ 85 kuuntelemalla, 40% kuuntelee
heprealainen 85
italialainen 80-85
latinan kieli 70-75
Kiinalainen kuuntelu 85 (33% kuuntelee)
Japanilainen ja korealainen kuuntelemalla 80 (35% kuuntelee)

Kysymysten määrässä ei ole suurta vaihtelua SAT -aineen testausaikaa kohti - kirjallisuustesti erottuu merkittävästi vähemmän kysymyksiä. Älä oleta, että tämä tarkoittaa sitä, että se on kuitenkin helpompaa! Kirjallisuustesti sisältää kohtien tarkan lukemisen, joka vie osan arvokkaasta 60 minuutin testitestistäsi.

Nyt kun tiedät kuinka monta kysymystä kussakin testissä on, miten voit käyttää näitä tietoja maksimoidaksesi ajanhallintasi näissä tiukasti ajoitetuissa olosuhteissa?

body_cartoon

Vinkkejä ajoitukseen

Aika itsellesi valmistautuessasi

Kuten yllä olevasta kaaviosta näet, melkein kaikissa testeissä on enemmän kysymyksiä kuin minuutteja. Tämä tarkoittaa, että sinun odotetaan käyttävän alle minuutin jokaiseen kysymykseen.

Paras tapa hallita materiaalia ja parantaa tahdistustasi on harjoitella simuloiduissa ajoitetuissa olosuhteissa. Istu täsmälleen tunnin ajaksi harjoittelutestillä ja älä anna itsellesi ylimääräistä aikaa. Tallenna miten teet ja katso voitko voittaa pisteet joka kerta kun harjoittelet. Näet parannuksen melkein varmasti, kun tutustut testiin paremmin.

Käytä todellisten testien kysymyksiä

College Board tarjoaa hyödyllistä harjoitusmateriaalia täältä . Voit oppia kunkin yksittäisen testin sisällöstä ja harjoituksista kysymyksillä, jotka on otettu aikaisemmin annetuista todellisista testeistä. Käyttämällä laadukkaita, asiaankuuluvia valmistusmateriaaleja on ainoa tapa valmistautua tehokkaasti todelliseen.

astetta f muuntaminen

Liiku nopeasti ja tehokkaasti

Näiden testien tiukka ajoitus ei salli pitkää pohdintaa tai keskustelua. Jos kysymys ärsyttää sinua täysin, älä tuhlaa siihen arvokasta aikaa. Merkitse se, ohita se ja palaa sen loppuun tuorein silmin tai yksinkertaisesti veikkaamalla ja täyttämällä kupla -arkki. Saatat olla onnekas ja ymmärtää pointin!

Jos ohitat kysymykset, jätä pieni aika loppuun tarkastella niitä uudelleen tai täyttää kupla -arkki arvauksilla.

Ymmärrä ihanteellinen testityylisi

Voiko kolmen testin ottaminen aamulla antaa energiaa vai uupumusta? Pystytkö keskittymään kahteen tai kolmeen aiheeseen yhdellä istunnolla, vai estääkö väsymys sinua toimimasta hyvin?

Aihekokeet alkavat aamulla kello 8.30–9.00. Jokaisen testin välillä on viiden minuutin tauko. Jotkut oppilaat saavat adrenaliinihäiriön hyppäämällä aihekoesta toiseen. Toisilla voi olla vaikeuksia vaihtaa vaihteita kohteiden välillä.

Jälleen harjoittelu simuloiduissa olosuhteissa voi auttaa sinua selvittämään testityylisi ja pitäisikö sinun suorittaa useita aihekokeita samana päivänä vai sijoittaa ne. Ajoitus itse auttaa luomaan olosuhteet todelliselle testille, mutta myös löytää ystäviä ja ikätovereita harjoitella muistuttaa myös testauskokemusta muiden rinnalla.

Arvausstrategiat SAT -aihekokeille

Toisin kuin yleinen SAT, SAT -testit menetät murto -osan pisteen jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat väärin . Näin pisteytys toimii aihekokeissa (kaikissa aihekokeissa vieraita kielikokeita lukuun ottamatta on viisi vastausvaihtoehtoa. Vieraiden kielten testeissä on neljä vastausvaihtoehtoa):

  • Saat 1 pisteen jokaisesta oikeasta vastauksesta.
  • Väärästä vastauksesta vähennetään murto -osa pisteestä:
    • Viisi vaihtoehtoista kysymystä vähennetään 1/4 pistettä.
    • Neljän vaihtoehdon kysymyksistä vähennetään 1/3 pistettä.
    • Kolmen valinnan kysymyksistä vähennetään 1/2 pistettä.
  • Tyhjäksi jätetyistä kysymyksistä ei vähennetä pisteitä.
  • Jos lopputuloksesi on murto -osa, se pyöristetään lähimpään kokonaislukuun - 1/2 tai enemmän pyöristetään ylöspäin; alle 1/2 on pyöristetty alaspäin.

Mitä tämä merkitsee sinulle? Liian monet sattumanvaraiset arvaukset voivat alentaa pisteitäsi, joten sinun on oltava älykäs, kun arvaat kysymyksen (ja riski pisteen vähennyksestä) ja milloin jättää kysymys tyhjäksi (muuttamatta sitä oikein). Tässä on joitain seurattavia strategioita:

Jos et voi poistaa vastausvaihtoehtoja

Jos olet todella järkyttynyt monivalintakysymyksestä etkä pysty poistamaan mitään vaihtoehdoista, älä arvaa vielä. Ohita kysymys toistaiseksi ja palaa siihen, kun olet lopettanut kokeen. Entä jos et vieläkään pysty poistamaan vastausvaihtoehtoja? Jätä sitten kysymys tyhjäksi. Älä arvaa sokeasti poistamatta vastauksia.

Poistamatta vastausvaihtoehtojasi, sinulla on suuri mahdollisuus menettää pisteitä valitsemalla väärä vastaus.

Tässä on matematiikka: kysymyksessä, jossa on viisi vastausvaihtoehtoa, sinulla on 20% mahdollisuus valita oikea vastaus arvaamalla sokeasti. Jos arvaat viidestä kysymyksestä, saat todennäköisimmin neljä kysymystä väärin ja yhden oikein tai yhteensä nolla pistettä! Siksi SAT-aihekokeissa on väärän vastauksen rangaistus- se tekee sokeasta arvaamisesta turhaa (kirjaimellisesti).

Mutta koska satunnaisuus toimii, saatat päätyä arvaamaan väärin enemmän kysymyksiä kuin odotettiin.

Jos voit poistaa vain yhden vastausvaihtoehdon

Tässä voi olla järkevää arvailla. Rajaa valitsemasi vastausvaihtoehto pois tietää on virheellinen, ja katso loput vastausvaihtoehdot nähdäksesi, voitko rajata vaihtoehtoja edelleen.

Tässä tilanteessa saat todennäköisesti enemmän pisteitä kuin menetät arvaamalla. Jos arvaat satunnaisesti 16 kysymystä, joissa voit poistaa yhden vastausvaihtoehdon jokaisesta (aloittaen viidellä vastausvaihtoehdolla), saat keskimäärin täyden pisteen (4 - (.25 x 12) = 1). Se ei ole valtava, mutta verrattuna siihen, että kaikki kysymykset jätetään tyhjiksi ja mitään ei saada, se on melko hyvä asia.

Mutta muista, että tämä neuvo perustuu puhtaasti satunnaisiin arvauksiin, mikä on harvinaista. Tietty vastaus saattaa houkutella sinua mistä tahansa syystä, joten valitset tämän valinnan sen sijaan, että ottaisit todella satunnaisen arvauksen. Testintekijät yrittävät usein saada väärät vastaukset näyttämään houkuttelevammilta, joten opiskelijat joutuvat todennäköisemmin huijatuiksi ja valitsevat ne.

Kun nämä tekijät otetaan huomioon, mahdollisuutesi arvata oikein yhden vastausvaihtoehdon poistamisen jälkeen on itse asiassa alle 25 prosenttia. Yllä olevassa esimerkissä jos saisit jopa kolme kysymystä oikein eikä neljä ja 13 väärin 12 sijasta, menetät neljänneksen pisteen (3 - (.25 x 13) = -0,25).

Jos päätät arvata tässä tilanteessa, valitse vastaus mahdollisimman satunnaisesti, sen sijaan, että joutuisit jokaisen valinnan sanamuotoon. Voit esimerkiksi valita aina 'A' kysymyksissä, joita arvaat (paitsi jos olet poistanut tämän valinnan), jotta arvauksesi olisivat mahdollisimman satunnaisia.

Jos voit poistaa kaksi tai useampia vastausvaihtoehtoja

Nyt puhutaan! Jopa SAT -kysymysten hankala sanamuoto, mahdollisuutesi valita oikea vastaus ovat täällä riittävän suuret, joten saattaa olla aiheellista arvata.

Oletetaan, että sinulla on 15 kysymyksen joukko, jotka arvaat poistettuasi kaksi vaihtoehtoa (jättäen sinulle kolme vastausvaihtoehtoa per kysymys). Satunnaisarvauksella tämä antaa sinulle yhteensä 2,5 pistettä (viisi kysymystä oikein, 10 väärää; 5 - (0,25 x 10) = 2,5). Vaikka et menestyisikään niin hyvin ja saat vielä yhden kysymyksen väärin ja yhden vähemmän oikein, saat silti 4 - (0,25 x 11) = 1,25 ansaittua pistettä.

Yritä arvata satunnaisesti vastausvaihtoehdoista, jotka olet jättänyt tässä skenaariossa.

Chicagon yliopisto sai tulokset

Täällä voi silti olla riskialtista arvata koska oletamme, että kaikki poistamasi vastausvaihtoehdot ovat ehdottomasti vääriä. Kuitenkin, jos olet tehnyt kotitehtäväsi SAT: llä ja tunnet sen strategioita väärien vastausten poistamiseksi , sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Lisähuomautus: Jos teet harjoitustestin, suosittelen merkitse kaikki arvaamasi kysymykset päälle, jotta voit myöhemmin arvioida arvausstrategioidesi onnistumista. Tämä estää myös sinua jättämästä huomiotta sattumalta saamasi kysymykset kannattaa silti käydä uudelleen jos et ymmärrä materiaalia.

Yhteenveto

Vaikka näissä testeissä näyttää olevan paljon kysymyksiä lyhyessä ajassa, voit varmasti päästä niihin kaikkiin, jos opiskelet tehokkaasti. Valmistaudu laadukkailla materiaaleilla ja harjoittele ajanhallintaa ja tahdistusta , samalla tavalla kuin urheilijana.

Kahden tai kolmen aineen kokeen suorittaminen yhdessä päivässä voi kuulostaa vaikealta, mutta monet opiskelijat todella pääsevät erittäin keskittyvälle alueelle ja syövät haasteen energiaa.

Ole strateginen testien aikatauluttamisessa, mutta muista, että voit aina suorittaa aihekokeet tarvittaessa uudelleen - useimmat korkeakoulut saavat korkeimmat pisteet . Napsauta tätä saadaksesi tietoa siitä, milloin sinun pitäisi suorittaa SAT -aiheen testit yleisessä SAT: ssa ja sen ympäristössä sekä kaikissa muissa testeissäsi ja finaaleissasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

4 syytä vieraan kielen pääaineeseen (ja 3 ei)

Otatko vieraan kielen pääaineen? Opi etuja ja haittoja pääaineiden valmistamisesta kielellä, kuten espanja, ranska tai japani.

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Lake Forest College ACT -tulokset ja GPA

Utahin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Havaijin Tyynenmeren yliopiston pääsyvaatimukset

930 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Kalifornian parhaat koulut | River Springs Charter School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta River Springs Charter Schoolista Temecula, CA.

Ultimate SAT Spanish Subject Test Study Guide

Harkitsetko SAT -espanjankielisen testin tekemistä? Selitämme, miten voit päättää, sopiiko se sinulle, ja tarjoamme kaiken, mitä tarvitset opiskeluun (ja ässä!) Tenttiin.

Vaatiiko NYU SAT-esseen?

Mikä on NYU: n SAT-essee-käytäntö? Selitämme, vaatiiko NYU ottamaan SAT-esseen ja kaiken muun heidän testauskäytännöstään.

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 6

Lue Suuri Gatsbyn luku 6 yhteenveto saadaksesi tietää, mitä tapahtuu, kun Tom kutsuu Jayn illalliselle ja Daisy osallistuu yhteen Gatsbyn juhliin.

Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

Mietitkö, mitä tohtori TJ Eckleburgin silmien symboli tarkoittaa? Selitämme mainostaulun merkityksen The Great Gatsbyssä lainausmerkeillä ja hahmoanalyysillä.

Shawin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

UMassin pääsyvaatimukset

Kuinka rekisteröityä SAT-aihekokeisiin: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt SAT -aiheen testausrekisteröinnistä? Tämä opas opastaa sinua kirjautumaan näihin testeihin.

College of Saint Mary Pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa SAT / ACT -testi-ahdistus

Taisteletko testi-ahdistuksella SAT / ACT: ssä? Olemme luoneet luettelon vinkeistä, joiden avulla voit tuntea itsesi valmistautuneemmaksi menemään ja maadoittamaan itsesi testin aikana.

14 parasta vähähiilihydraattista hedelmää, jotka auttavat sinua laihduttamaan

Missä hedelmissä on vähän hiilihydraatteja? Katso vähähiilihydraattisten hedelmien luettelostamme parhaat vaihtoehdot, jotka auttavat sinua saavuttamaan ravitsemustavoitteesi.

Stevens-Henager Collegen pääsyvaatimukset

Näytönkomento: 5 keskeistä SAT-lukustrategiaa

Hämmentyykö SAT-lukemista koskevista todisteiden komentokysymyksistä? Tämä opas opastaa sinut läpi erilaisia ​​tyyppejä ja antaa vinkkejä heidän kokeilemiseensa.

Lycoming College pääsyvaatimukset

Michiganin teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää Natomas Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Charter Schoolista Sacramentossa, Kaliforniassa.

Paras verenpainetaulukko: Ymmärrä lukemasi

Sekoitatko verenpainelukemasi? Tutustu yksityiskohtaiseen verenpaine-kaavioon saadaksesi selville, mitä alueesi tarkoittavat ja mitä tehdä sille.

Tennessee Technological Universityn pääsyvaatimukset