Kuinka kauan AP-kokeet ovat? AP-testiasiantuntijat

main_desks

Otatko AP-luokkia tänä vuonna ja ihmettelet, kuinka kauan AP-testit ovat? Tai ehkä ajattelet AP-luokkien ottamista tulevaisuudessa ja olet utelias siitä, kuinka kauan AP-kokeet ovat ja millaisia ​​ne ovat.

Tässä viestissä eritellään AP-testien tyypillinen pituus ja rakenne ja antaa sinulle vinkkejä väsymyksen käsittelemiseen testin aikana. Käytämme esimerkkejä suosituimmista testeistä, mukaan lukien AP-englanninkieliset testit, biologia, AB-laskenta ja Yhdysvaltain historia. Mutta annamme myös vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat sinua kaikissa AP-testeissä.goworth gpa teknologiainstituutti

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP-tenttien tyypillinen pituus ja rakenne?

AP-testit ovat yleensä kahden tai kolmen tunnin pituisia, vaikka suurin osa on lähempänä kolmea tuntia. On yksi tauko, joka erottaa testin kahteen osaan.

Mitkä ovat nämä kaksi osaa? Suurimmassa osassa tapauksia AP-tentti alkaa monivalintajaksolla ja siinä on sitten vapaa vastausosio. Kunkin osan pituus, joka on vaikeampaa, vaihtelee testikohtaisesti.

Vapaa vastaus -osa on yleensä pidempi kuin humanististen aiheiden monivalintakohta . Esimerkiksi sekä AP: n englannin kielen että AP: n englanninkielisen kirjallisuuden testeissä on yksi tunti monivalintakysymystä, jota seuraa kaksi tuntia esseen kirjoittamista. Yhdysvaltain ja maailman historiassa on molemmilla 55 minuuttia monivalintakysymyksiä, joita seuraa noin kaksi tuntia ilmaista vastausta ja esseitä koskevia kysymyksiä.

Tieteen kannalta monivalintalohko voi olla pidempi kuin vapaa vastaus . Sekä biologialla että kemialla on 90 minuuttia monivalintakysymyksiä. Biologian vapaa vaste on 90 minuuttia (lukuaika mukaan lukien), mutta kemia on 105 minuuttia - hieman pidempi.

Matematiikkaa varten osiot ovat yleensä yhtä painotettuja . AP-tilastoissa saat 90 minuuttia sekä monivalintakysymyksille että vapaan vastauksen osioille. AB Calculuksessa monivalintakohta on kuitenkin hieman pidempi - tunti 45 minuuttia verrattuna tunti ja 30 minuuttia ilmaiseen vastaukseen.

Kuinka kauan kukin AP-tentti kestää?

Alla on kaavio, joka näyttää kunkin AP-kokeen kokonaispituuden aakkosjärjestyksessä. (AP-tentit, joilla on lopullinen salkku tenttien sijaan, kuten AP Studio Art, eivät sisältyneet.) AP-tenttien kokonaispituus vaihtelee tunnista 30 minuutista 3 tuntiin ja 15 minuuttiin.

Koe Kokonaispituus
Taidehistoria 3 tuntia
Biologia 3 tuntia
hiili AB 3 tuntia 15 minuuttia
Laskin eKr 3 tuntia 15 minuuttia
Kemia 3 tuntia 15 minuuttia
Kiinan kieli ja kulttuuri 2 tuntia 15 minuuttia
Vertaileva hallitus ja politiikka 2 tuntia 25 minuuttia
Tietojenkäsittelytiede A. 3 tuntia
Tietojenkäsittelytieteen periaatteet 2 tuntia
Englannin kieli ja sävellys 3 tuntia 15 minuuttia
Englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys 3 tuntia
Ympäristötiede 3 tuntia
Euroopan historia 3 tuntia 15 minuuttia
Ranskan kieli ja kulttuuri 3 tuntia
Saksan kieli ja kulttuuri 3 tuntia
Ihmismaantieteessä 2 tuntia 15 minuuttia
Italian kieli ja kulttuuri 3 tuntia
Japanin kieli ja kulttuuri 2 tuntia 15 minuuttia
latinan kieli 3 tuntia
Makrotalous 2 tuntia 10 minuuttia
Mikroekonomia 2 tuntia 10 minuuttia
Musiikkiteoria 2 tuntia 40 minuuttia
Fysiikka C: Sähkö ja magnetismi 1 tunti 30 minuuttia
Fysiikka C: mekaniikka 1 tunti 30 minuuttia
Fysiikka 1: Algebraan perustuva 3 tuntia
Fysiikka 2: Algebraan perustuva 3 tuntia
Psykologia 2 tuntia
Espanjan kieli ja kulttuuri 3 tuntia
Espanjan kirjallisuus ja kulttuuri 3 tuntia
Tilastot 3 tuntia
Yhdysvaltain hallitus ja politiikka 2 tuntia 25 minuuttia
Yhdysvaltain historia 3 tuntia 15 minuuttia
Maailman historia 3 tuntia 15 minuuttia

body_applesoranges

AP-testin kaksi osaa - monivalinta ja vapaa vastaus - ovat melko erilaiset. Ole valmis kahteen hyvin erilliseen haasteeseen!

Kuinka paljon ajanpaineita teillä on?

Vaikka AP-kokeet voivat olla pitkiä, sinulle on kussakin osassa paljon aikaa, monivalintakysymyksiä ja ilmaista vastausta. Vaikka molemmat osiot ovat haastavia, ne ovat vaikeita eri syistä. Tarkastelemme joitain suosituimpia tenttejä nähdäksesi kuinka voimakas AP-ajoitus voi olla.

AP englannin tentit

Kuinka kauan AP-kokeet ovat englanniksi? Sekä englanninkielisen kirjallisuuden että kielen osalta sinulla on yksi tunti aikaa vastata noin 55 monivalintakysymykseen ja sitten kaksi tuntia kolmen esseen kirjoittamiseen. Monivalintakohta on vaikea, koska sinun on luettava ja jaoteltava vaikeita kohtia vastaamaan kysymyksiin - noin yhdellä kysymyksellä minuutissa. Essee-osa on haastava, koska joudut käsittelemään kolme korkealaatuista esseitä vain kahdessa tunnissa.

Ottaen huomioon, että jokaisen esseekehotteen kohdalla sinun on eriteltävä kysymys, luotava luonnos, laadittava essee ja sitten tarkistettava se, voit nähdä, miksi kolmen esseen tunkeutuminen siihen kahden tunnin lohkoon on vaikeaa. Puhumattakaan kahden suoran tunnin kirjoittamisen väsymyksestä.

body_handwriting

Varmista, että pidät kynääsi tai kynääsi oikein, tai AP-testit voivat olla tuskallisia.

AP yhteiskuntatieteiden tentit

Useimpien yhteiskuntatieteiden AP-testien monivalintakysymyksiä varten sinun on työskenneltävä nopeasti. Yhdysvaltain hallitus esittää 60 kysymystä 45 minuutissa, AP Psychology esittää 100 monivalintakysymystä 70 minuutissa, ja sekä maailmanhistoria että Yhdysvaltain historia esittävät 55 kysymystä 55 minuutissa. Olet vastuussa useammasta kuin yhdestä kysymyksestä minuutissa (tai tarkalleen yhdestä minuutissa Yhdysvaltain historiassa).

Vaikka kysymykset ovat usein suoraviivaisempia kuin AP-englanninkieliset kysymykset - sinulla on vähemmän tekstilohkoja hajotettaviksi - sinun on löydettävä tasapaino liikkumisen välillä riittävän nopeasti vastaamaan mahdollisimman moniin kysymyksiin, mutta et mene niin nopeasti, että teet typeriä virheitä .

Ilmaiseksi vastaukseksi Yhdysvaltain hallitus antaa 100 minuuttia neljälle vastaukselle (25 minuuttia per vastaus). Maailman historia ja Yhdysvaltain historia edellyttävät kolmea vastausta lyhyessä vastauksessa 40 minuutissa, jonka jälkeen seuraa 60 minuutin DBQ (Document-Based Question) ja 40 minuutin essee.

Vaikka nämä ajat ovat vaihtelevia, Huomaa, että pisin vastauksesta saat 60 minuuttia - ja tämä koskee erittäin monimutkaista DBQ: ta , joka vaatii sinua lukemaan ja käsittelemään useita asiakirjoja ennen kuin kudot ne yhteen kattavaksi esseeksi. Kaikissa tapauksissa sinun on pystyttävä siirtymään nopeasti järjestelyvaiheessa, jotta sinulla olisi tarpeeksi aikaa vastausten laatimiseen ja muokkaamiseen. Tuntuuko paine vielä?

kuinka löytää toisen asteen yhtälöiden kärki

AP matematiikkakokeet

Kuinka kauan matematiikka-aineiden AP-testit ovat? AP Calculus AB: n, suosituimman AP-matematiikkatestin, osalta sinun on vastattava 30 monivalintakysymykseen 60 minuutissa ilman laskinta ja sitten 15 kysymykseen 45 minuutissa laskimella. Vaikka tämä saattaa tuntua rennommalta vauhdilta kuin yllä olevat humanistiset testit, suurin osa Calculus AB: n kysymyksistä on kovia ja vaativat paljon enemmän aikaa per kysymys.

Ilmaisen vastauksen osalta sekä Calc AB- että AP-tilastot antavat sinulle 90 minuuttia vastausta kuuteen kysymykseen eli noin 15 minuuttia kysymystä kohden. Erityisesti tilastojen osalta vastauksiin sisältyy kirjallisia selvityksiä ongelmien selvittämisen lisäksi, mikä voi vaikeuttaa lopettamista määrätyssä ajassa.

AP tiedekokeet

AP-kemiaan kuuluu 60 monivalintakysymystä 90 minuutissa ja 63 monivalintakysymystä sekä kuusi ruudukkokysymystä 90 minuutissa AP-biologialle.

Ilmaisen vastauksen jaksossa sinulla on 105 minuuttia seitsemään kemian kysymykseen ja 90 minuuttia kahdeksaan vastaukseen biologiassa - tai noin 15 minuuttia / vaste kemian kohdalla ja hieman yli 10 minuuttia / vaste biologiassa. Nämä ovat vaikeita, koska sinulla ei ole vain rajoitettua aikaa vastausta kohti, vaan vapaan vasteen jaksot kestävät lähes kaksi tuntia, jotta voit alkaa tuntea väsymystä ensimmäisen tunnin jälkeen.

kehon väsymys

Älä kaadu AP-kokeen aikana - opi käsittelemään väsymystä.

Kuinka käsitellä väsymystä yksittäisissä AP-kokeissa

Pelkästään katsomalla joitain suosituimpia AP-testejä, voit nähdä, että aikapaineita on paljon. Kuinka käsittelet väsymystä, varsinkin noiden kahden tunnin ilmaisen vasteen jaksoissa?

Tapa ennen testiä: Harjoittele, Harjoittele, Harjoittele!

Tee paljon käytäntöjä monivalintakysymyksiä ja vapaita vastauksia. Tämä auttaa sinua totuttamaan AP-kysymysmuotoon ja rakentamaan kestävyyttä monivalintakohteisiin. Suorita myös vähintään yksi - mutta mieluiten useampi - täyspitkä harjoittelutentti maaliskuussa tai huhtikuussa. Siihen mennessä sinun olisi pitänyt oppia suurin osa materiaalista, jotta voit keskittyä kokeiden suorittamistaitojesi muokkaamiseen.

berklee musiikin korkeakoulun hyväksymisaste

Ole valmis monivalintoihin

Monivalintakohta on joillakin tavoin vaativin osa, koska sinun on siirryttävä nopeasti vastaamaan moniin kysymyksiin. Lisäksi se on ensimmäinen osa, mikä tarkoittaa, että otat sen todennäköisesti testipäivän kello 8 jälkeen (ellei tentti ole iltapäivällä).

Siksi monivalintalohkojen suorittaminen tenttiin edeltävinä kuukausina on niin tärkeää, joten et sokeudu siitä, kuinka vaikea AP-monivalinta voi olla. On myös älykäs tehdä muutama lämmittelykysymys kotona ennen AP-testiä. Et halua olla utuinen, kun aloitat ensimmäisen kysymyksen lukemisen.

Kehitä ilmainen vastausstrategia

Tämä vaihtelee paljon testattavan mukaan ja henkilökohtaiset vahvuutesi ja heikkoutesi. Esimerkiksi yksi AP-kirjallisuuden opiskelija saattaa huomata, että kaikkien kolmen vastauksen hahmottaminen ensin ja sitten luonnosten kirjoittaminen on hänelle tehokkainta, kun taas toinen saattaa haluta hahmotella ja kirjoittaa luonnoksia yhdellä kertaa. Ainoa tapa kehittää strategiaasi on saada paljon harjoittelua käyttämällä aiempien vuosien todellisia tenttikysymyksiä. Voit kokeilla erilaisia ​​strategioita ja selvittää, mikä sinulle sopii.

Ole valmis testipäivänä

Se kuulostaa perustavanlaatuiselta, mutta hyvät yöunet ennen testiä ja kiinteän aamiaisen syöminen on todella tärkeää. Varsinkin siksi, että monet suosituimmista testeistä - mukaan lukien sekä englannin kokeet, biologia, kemia, Yhdysvaltain ja maailmanhistoria sekä AB-laskenta - suoritetaan kello 8.00, sinun on oltava energinen ja valmis liikkumaan huolimatta varhaisesta ajasta ja pitkästä tentistä. Tämä ei ole aamu ohittaa aamiainen.

Pysy valppaana testin aikana

Tuo välipaloja ja vettä taukoa varten. Vaikka et tunne nälkäistä ensimmäisen monivalintajakson jälkeen, syö jotain joka tapauksessa, koska sinun on pidettävä energiaasi ajan tasalla ilmaisen vastausosan aikana. Et halua kaatua ensimmäisen esseen puolivälissä!

Toinen vinkki - pysy keskittyneenä tauon aikana. Älä häiritse liikaa keskustelua ystävien kanssa käytävällä tai kylpyhuoneessa - tai mikä pahempaa, puhumalla tietyistä kysymyksistä ja itsesi arvaamisesta. Nouse, kävele, tee venytyksiä - mutta pidä päätäsi pelissä.

vartalo_kahvi

Ei todellakaan ole päivä ohittaa kahvia, jos olet kahvijuoja.

Kuinka käsitellä väsymystä AP-testien kahdella viikolla

Yhden AP-testin väsymyksen käsitteleminen voi olla vaikeaa. Mutta entä jos suoritat useamman kuin yhden kokeen kahden viikon AP-testauksen aikana?

Luota minuun, tiedän miltä se tuntuu. Kävin kolme AP-tenttiä viikossa toisen vuoden aikana, kaksi testiä kahdessa päivässä juniorivuoden aikana ja neljä testiä vanhempana vuonna - mukaan lukien testi ensimmäisenä ja viimeisenä AP-testauksen päivänä.

Vaikka jokainen vuosi oli vaikea, minulle toisen vuoden opiskelu oli vaikein. Suoritin kolme kiistattomasti vaikeaa tenttiä - biologia, englannin kieli ja maailmanhistoria - vain yhdessä viikossa. Lisäksi nämä olivat kaikkien aikojen ensimmäiset AP-testini. Vaikka olin tehnyt paljon opintoja ja valmistelua vuoden aikana, oli vaikea valmistautua hermoihin, jotka tunsin istuessani kaikkien aikojen korkeapainekokeeseen - puhumattakaan siitä, että tein sen kolme kertaa viikossa!

Onneksi vietin paljon aikaa valmistellessani lukuvuoden aikana, joten vaikka olin hermostunut noista kolmesta ensimmäisestä tentistä, en ollut hukkua. Joten miten valmistaudut tarpeeksi tuntemaan itsesi luottavaiseksi, vaikka tämä olisi ensimmäinen vuosi AP-testeissäsi?

Testien aikataulu ilmestyy lukuvuoden alussa, joten etsi se heti, kun se on saatavilla, jotta tiedät, mitä sinulle tulee toukokuussa. Esimerkiksi toisen vuoden aikana tajusin jo varhain, että minulla olisi kolme testiä ensimmäisen testiviikon aikana, joten pidin huhtikuua viimeisenä kuukautena opiskelemaan. Minulla oli myös runsaasti aikaa kannustaa henkisesti uuvuttavaan viikkoon.

Tältä osin on tärkeää tuntea itsevarmuus ja valmistautuminen jokaiseen toukokuussa järjestettävään tenttiin, koska nämä kaksi viikkoa ovat niin kiireisiä. Älä aio tehdä suuria opintoja - kuten oppia maailmanhistorian yksikköä, lukea kirjaa AP-kirjallisuudelle tai tehdä useita täyspitkäisiä harjoitustenttejä - toukokuun aikana. Sen sijaan keskity pysymään hyvin levänneenä, harjoittelemaan höyryn päästämiseksi ja tekemään johdonmukaisia, mutta ei liian intensiivisiä opintoja pitääkseen itsesi luottavaisena ja valmistautuneena.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!