Kuinka SAT pisteytetään? Pisteytystaulukot

main_testbubbles

mistä väreistä sekoitettuna tulee violetti

Yksi kysymys, joka usein nousee esiin aloittaessasi opintoja SAT: lle, on tämä: kuinka ihmeessä tämä asia pisteytetään? Tai tarkemmin, miten kustakin osiosta ansaitut raaka-pisteet muutetaan pisteiden raportissa näkemiksi siistiksi numeroiksi välillä 200–800?

Tässä artikkelissa eritellään SAT: n pisteet osittain. Opit kuinka raaka-pisteestäsi tulee skaalattu pisteet ja kuinka voit käyttää näitä tietoja eduksi. Loppujen lopuksi vahva kokeen ymmärtäminen voi antaa sinulle edun SAT: ssa.Yleiskatsaus

SAT: lla on kaksi isoa osaa - näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen (EBRW) ja matematiikka. Voit ansaita a skaalattu pisteet 200–800 pistettä kustakin osasta yhteensä 1600 mahdollista pistettä SAT: lla .

Skaalattu pisteet välillä 200 ja 800 muunnetaan raaka pisteet ansaitset jokaisesta osiosta. Raaka pisteesi on yksinkertaisesti niiden kysymysten määrä, joihin vastait oikein . Ohitetut tai väärät kysymykset eivät lisää tai vähennä raakapisteitäsi.

Joten miten näistä raaka-pisteistä tulee skaalattuja pisteitä? Se tapahtuu prosessin kautta College Board vaatii tasaantumista : Tasaaminen varmistaa, että testin eri muodot tai testattavien opiskelijoiden kyky eivät vaikuta pisteisiisi. Tasapainottaminen antaa mahdollisuuden vertailla testinottajia, jotka suorittavat testin eri versioita eri hallinnoissa.

Toisin sanoen, tasaaminen ei ole käyrä pisteitäsi suhteessa muihin testinottajiin testin suorittamispäivänä. Vastaavat kontrollit pienille vaihteluille eri SAT-päivämäärissä varmistaa, että skaalatut pisteet edustavat samaa kykytasoa eri testipäivinä.

Esimerkiksi 600: n SAT-matematiikassa maaliskuussa on edustettava samaa kykytasoa kuin 600: n SAT-matematiikassa toukokuussa. Joten jos toukokuun testi osoittautuu opiskelijoille vaikeammaksi, raakapistemäärän ja skaalauspistemäärän laskenta mukautetaan siten, että hieman matalampi raakapistemäärä silti silti 600 asteikon.

Koska yhtälökaava muuttuu testistä toiseen, jotta pisteet pysyvät tasaisina, ei ole mitään tapaa tietää varmasti, miten tietty raaka pisteet kääntyvät skaalattuun pisteeseen . Kollegion hallitus julkaisee kuitenkin raakapisteet skaalatuille pisteille, jotta saat käsityksen siitä, minkä raakapistetason sinun on saavutettava tiettyihin skaalattuihin pisteet.

Vaikka vahvistettuja pisteytysalueitaulukoita ei ole vielä saatavilla, voimme käyttää raa'an skaalattuja pisteitäulukoita, jotka sisältyvät College Boardin ilmaiset SAT-harjoitustestit tunne siitä, kuinka raaka-pisteistä tulee skaalatut pisteet uudelleensuunnitellulla SAT: lla.

Huomaat taulukoita katsellessasi, että ne eroavat hieman: esimerkiksi raaka pisteet 57 saa täydellisen 800 testissä 4 mutta ei testissä 1. Tämä johtuu siitä, että kuten edellä keskustelimme, jokainen testi rinnastetaan siten, että pienistä vaikeuseroista huolimatta 800 yhdessä testissä tarkoittaa samaa kuin 800 toisessa testissä. Tässä tapauksessa matematiikkaosio testissä 4 on hieman vaikeampaa, joten voit jättää väliin vain yhden pisteen ja silti saada 800.

Älä huoli - me selitämme kunkin jakson pisteet perusteellisesti, jotta tiedät tarkalleen, miten näitä taulukoita käytetään.

Testi 1 Pisteet -muunnostaulukko

body_redesignscoretable1.jpg College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

Testi 4 Pisteet -muunnostaulukko

body_redesignscoretable2.jpg College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 4 .

Seuraavaksi jaotellaan osastojen pisteytyksen mekaniikka, jotta voimme paremmin valmistautua testin jokaiseen osaan.

Lasketaan matemaattisen osan pisteet

Pisteiden löytäminen SAT-matematiikasta on suhteellisen yksinkertaista. Opastan sinua askel askeleelta löytämällä raakapisteesi laskemaan lopullinen skaalattu pistemäärä välillä 200 ja 800.

# 1: Selvitä raakapisteet molemmissa matemaattisissa osioissa (ei laskinta ja laskinta) . Tämä on vain oikein vastaamiesi kysymysten kokonaismäärä.

Ei laskinta -osiossa on 20 mahdollista pistettä, kun taas Laskin-osiossa on 38 mahdollista pistettä. Tyhjät tai väärät kysymykset eivät laske sinua tai vastaan. Muista, että ruudukko-vastauksissa, joissa täytät vastauksen A, B, C tai D valitsemisen sijaan, voidaan kirjoittaa muutama erilainen tapa kirjoittaa sama vastaus (esimerkiksi 3/5 voidaan kirjoittaa myös kuten 0,6).

Oletetaan esimerkiksi, että otan Harjoitustesti 1 . Tarkastettuani vastaukseni lasken 15 oikeaa vastausta Ei laskinta -osiossa ja 25 oikeaa vastausta Laskin-osiossa. Ohitan väärät tai tyhjät vastaukset laskettaessa, koska vääristä vastauksista ei tehdä vähennystä.

# 2: Lisää No-Calculator-raaka-pisteet laskimen raaka-pisteisiin. Tämä on viimeinen matematiikan pisteet. Korkein mahdollinen raakatulos on 58.

Jatkakseni esimerkkini lisäämällä 15 (raakapisteet Ei laskinta -osiossa) 25: een (raakapistemäärä Laskin-osioon) matematiikan lopullinen 40 pistemäärä.

# 3: Käytä taulukkoa harjoituskokeeseen ja etsi skaalattu pisteet 200–800, johon raakapisteet vastaavat.

Koska otin käytännön kokeen 1, käytän taulukkoa 1 ja huomaan, että raaka pisteet 40 tarkoittaa skaalattua pistemäärää 610.

body_redesignscoreexample1.jpg

College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

# 4: Entä jos et käytä yhtä College Boardin harjoitustestistä? Jos pisteytät kysymyksiä harjoitustestistä ilman raakaa pistemäärää skaalattuun pistetaulukkoon tai haluat vain tietää, kuinka monta raakapistettä tarvitset tietyn pistemäärän saamiseksi, katso arvio molemmista taulukoista.

ap calc ab monivalintakysymyksiä

Esimerkiksi kun tarkastelen taulukkoa 4, huomaan, että kyseisen testin raaka 40 pistemäärä olisi saanut minulle 670! Tämän perusteella tiedän, jos saan matematiikalta 40 raakapistemäärän, voin lyödä vetoa lopputuloksesta 600: n matalasta puoliväliin. Puhumme tarkemmin siitä, miten karkeita pisteitä saadaan myöhemmin postitse!

Todisteisiin perustuvan luku- ja kirjoitustuloksen laskeminen

EBRW-skaalattujen pisteiden löytäminen on vähän hankalampaa kuin matematiikkapisteiden löytäminen, koska sinun on yhdistettävä suorituksesi Lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa. Katsotaanpa.
# 1: Löydä raaka pisteet Lukeminen-osiosta. Tämä on vain oikein vastaamiesi kysymysten kokonaismäärä. Tyhjät tai väärät kysymykset eivät laske sinua tai vastaan. Korkein mahdollinen raakapistemäärä on 52. Jatkaakseni esimerkkini, pysykäämme käytännön kokeessa 1. Oletetaan, että korjaan Lukeminen-osion ja huomasin, että sain 39 kysymystä oikein. Se antaa minulle lukemisen raakapistemäärän 39.

# 2: Löydä raaka pisteet Kirjoitus-osiosta. Tämä on vain oikein vastaamiesi kysymysten kokonaismäärä. Tyhjät tai väärät kysymykset eivät laske sinua tai vastaan. Korkein mahdollinen raakatulos on 44.

Oletetaan, että korjaan Kirjoittaminen-osion ja huomasin, että sain 35 kysymystä oikein. Kirjoitan raakaa pisteet on 35.

# 3: Löydä lukemasi skaalattu pisteet taulukosta. Tämä on luku välillä 10 ja 40.

Taulukon 1 avulla etsin lukemisen raakapistemäärän 40 ja huomaan, että se tarkoittaa skaalattua pistemäärää 32.

# 4: Löydä kirjoittamasi skaalattu pisteet taulukosta. Tämä on luku välillä 10 ja 40.

Taulukon 1 avulla etsin kirjoitusraaka-arvoni 35 ja huomaan, että se tarkoittaa myös 32: ta.

body_redesignscoreexample2.jpg

College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

# 5: Lisää lukemisen ja kirjoittamisen skaalatut pisteet yhteen. Saat numeron välillä 20 ja 80.

Koska sain 32 skaalattua pistemäärää sekä lukemisesta että kirjoittamisesta, lisätään ne yhteen: 32 + 32 = 64.

# 6: Kerro skaalattu pisteet 10: llä. Tämä on viimeinen skaalattu pisteesi välillä 200 ja 800.

Kerroin 64: llä 10: llä saadakseni 640. Tämä on viimeinen näyttöön perustuva luku- ja kirjoitustulokseni.

Lopuksi voin laskea SAT-kokonaispistemäärän, koska tiedän matemaattiset pisteet (610) ja EBRW-pisteet (640). Lisään ne yksinkertaisesti yhteen saadaksesi yhdistelmän: 610 + 640 = 1250. Ei liian nuhjuinen!

Alatulokset

Mutta odota, siellä on enemmän! SAT antaa sinulle myös useita alatuloksia : kaksi, jotka arvioivat kykyäsi eri aiheissa (historia / yhteiskuntatieteet ja tiede), ja seitsemän, jotka jakavat matematiikka-, luku- ja kirjoitusosuudet tarkemmiksi (ja luovasti nimetyiksi!) taidoiksi, esimerkiksi 'Algebran sydän . ' Voit lukea syvällisemmin aliarvioista täältä.

Selitämme täällä, kuinka nämä eri alipisteet lasketaan - ja puhumme myös siitä, miksi ne eivät ole yhtä tärkeitä kuin pääosastosi pisteet.

Ristitestitulokset: Analyysi historiassa / yhteiskuntatieteissä ja analyysi tieteessä

Voit laskea ristitestitulokset Sinulla on oltava pääsy yksityiskohtaiseen vastausavaimeen, joka merkitsee kysymykset, jotka kuuluvat ristipisteet-luokkiin , koska ne tulevat testin kaikista eri osista. Jos suoritat kollegion johtokunnan ilmaiset harjoitustestit (linkitetty yllä), voit käyttää heidän vastauksensa avaimia, jotka ovat melko yksityiskohtaisia.

Etsi vastauksenäppäimestä kysymykset, jotka on merkitty historiaan / yhteiskuntatieteisiin ja tieteeseen Seuraavaksi löydät raaka pisteet kullekin luokalle - yksinkertaisesti kerää yhteen kuinka monta kysymystä sinulla on oikein. Tämä voi olla hieman tylsiä, koska joudut laskemaan kysymyksiä eri osioista. College Boardin vastauksenäppäimissä on taulukko, joka auttaa sinua tässä.

body_crosstest2.jpg

College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

Lopuksi käytä heidän taulukkoaan laskemaan lopullinen skaalattu pisteet, välillä 10 ja 40, kullekin aihealueelle, historia / yhteiskuntatiede ja tiede, löytämiesi raakapisteiden perusteella. Toisin kuin EBRW, et yhdistä näitä kahta pistettä ja kerro niitä saadaksesi lopullisen skaalatun pistemäärän välillä 200–800. Ne ovat yksinkertaisesti yksin indikaattoreina tiede- ja yhteiskuntatieteellisistä taidoista

body_crosstest1.jpg

College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

Aihekohtaiset alatulokset

Voit myös laskea aliarvot seitsemälle muulle alueelle: Idean ilmaisu, Englannin kielen vakiintuneet yleissopimukset, Algebran sydän, Ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi, Passin edistyneelle matematiikalle, Sanat kontekstissa ja Todistuskäsky. Nämä alatulokset antavat sinulle tarkempaa tietoa suorituksestasi matematiikassa ja EBRW: ssä.

psykologian maisteriohjelmat

Löydät nämä alipisteet samalla prosessilla: etsi kysymykset, jotka on merkitty kyseisiin luokkiin, yhteenlaskettu kunkin luokan raakapisteet ja etsi sitten skaalatut pistemäärät muuntotaulukon avulla. Voi olla ehdottomasti työlästä laskea kaikki nämä itse, koska luokkia on seitsemän, mutta voi olla sen arvoista oppia lisää vahvuuksistasi ja heikkouksistasi testaajana , kuten keskustelemme alla.

body_subscores1.jpg

Esimerkki siitä, kuinka löytää asiaankuuluvat kysymykset alipisteen laskemiseksi. College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

body_subscores2.jpg

Viimeinen muuntotaulukko alipisteiden löytämiseksi. College Boardin kautta Harjoitustestin tekeminen 1 .

leo ja gemini tulevat toimeen

Kuinka paljon alaviitteilläni on väliä?

SAT-pistemääränne suhteen aliarvot eivät ole kovin tärkeitä. Korkeakoulut tarkastelevat tarkemmin yhdistettyjä pisteitäsi ja sitten kahta pääosastopistettä (EBRW ja matematiikka). He saattavat katsoa alahakemiasi saadaksesi lisätietoja suorituskyvystäsi, mutta ne eivät ole läheskään yhtä tärkeitä.

Korkeakoulut luottavat todennäköisemmin vain yhdistettyihin peruspisteisiin (1600) ja pääosastopisteisiin (800: sta) verrattaessa pisteitäsi muihin hakijoihin.

SAT-alituloksesi voivat kuitenkin olla sinulle erittäin hyödyllisiä. Miksi? Ne voivat antaa sinulle merkittäviä vihjeitä siitä, mihin kohdistaa valmistelusi.

Esimerkiksi, kun lasket matematiikan aliarvot ja huomaat, että olet menettänyt yli puolet Passin edistyneestä matematiikasta -kysymyksistä huolimatta siitä, että muut kysymykset ovat enimmäkseen oikeita. Se on iso vihje siitä, että kamppailet joidenkin korkeamman tason matematiikkakonseptien kanssa, ja sinun tulisi tutkia niitä huolellisesti ennen kokeen uudelleen suorittamista.

Joten vaikka se onkin tylsiä, jos et saa haluamiasi pisteitä harjoituskokeissa, käytä aikaa laskeaksesi alipisteet - sekä aiheiden väliset pisteet että jakson alakategoriat - selvittääksesi missä olet menossa pieleen ja keskittääksesi opiskelusi tarkemmin.

Entä essee?

Toisin kuin vanha SAT, uudessa SAT: ssa essesi pisteet ovat täysin erilliset, eikä niitä yhdistetä lopulliseen yhdistettyyn pisteeseesi millään tavalla. (Voisit teknisesti saada täydellisen 1600 jopa alaesillä - emme suosittele esseen puhaltamista, kuten keskustelemme jäljempänä!).

Mitä esseesi luokitellaan, se saa kolme pistemäärää välillä 2 ja 8: yhden pisteet lukemista varten, toisen analyysia varten ja toisen kirjoittamista varten. A2 on kaikkien luokkien alin pisteet, kun taas 8 on korkein.

  • Lukeminen arvioi kuinka hyvin olet lukenut ja ymmärtänyt esseen osan ja kuinka hyvin osoitat tämän ymmärryksen esseessäsi.
  • Analyysi arvioi kuinka hyvin analysoit kohtaa suhteessa kehotteeseen ja kuinka vankka (tai ei) argumenttisi on.
  • Kirjoittaminen arvioi, kuinka vahva essesi on rakentamisen kannalta: toisin sanoen, onko se loogista? Virtaako se hyvin? Käytätkö hyvää kielioppia ja oikeinkirjoitusta?

Kaksi lukijaa (kuten kaksi lihaa ja verta olevaa ihmistä!) Lukevat esseen ja antavat esseesi lukemisen, analysoinnin ja kirjoittamisen pisteille 1–4. Nämä pisteet lisätään sitten yhteen kolmelle lopputulokselle. välillä 2 ja 8. Osaat lukea täydellinen SAT-essee-otsikko jos olet utelias kuinka essee arvioidaan tarkalleen.

Kuinka käyttää näitä tietoja

Joten nyt, kun olet SAT: n pisteytyksen asiantuntija, kuinka voit käyttää näitä tietoja eduksi? Olemme tunnistaneet neljä keskeistä tapaa, joilla SAT-pisteiden ymmärtäminen voi auttaa sinua tekemään älykkään opintosuunnitelman ja parantaa pisteitäsi.

# 1: Kehitä kohdennetut raakatulokset

Voit käyttää College Boardin raaka-skaalattuja pistetaulukoita auttamaan kehittämään tavoitetasoisen pisteet jokaiselle osalle. Esimerkiksi, jos haluat murtaa 700 matematiikasta, sinun tulisi tavoittaa vähintään 45, vaikka 50 on turvallisin veto.

Jos haluat saavuttaa vähintään 700 EBRW: llä, koska siinä yhdistyvät lukeminen ja kirjoittaminen, voit leikkiä vähän raaka-pisteiden kanssa. Esimerkiksi, voit pyrkiä saamaan skaalatun pistemäärän 35 jokaisesta osiosta, yhteensä 70. Tässä tapauksessa sinun pitäisi saada 45 raakapistettä lukemisesta ja 39 raakapistettä kirjoittamisesta.

Mutta sanokaa, että olet todella luottavainen Kirjoittaminen-osiosta, mutta vähemmän luottavainen lukemiseen. Voisit saada täydellisen 40 kirjoittamisen ja tavoittaa 30 lukemisessa ja silti saada 70, alias 700, kokonaisuudessaan. Siinä tapauksessa, Tavoittaisit kaikki kirjoittamisen 44 raakapistettä ja lukemisen 36 raakapistettä.

Joten riippumatta siitä, mitkä pisteet ovat, taulukoiden käyttäminen löytää tarvitsemasi raaka-arvot auttavat tekemään opiskelusta konkreettisempaa ja hallittavampaa. Tietäen kuinka monta raakapistettä tarvitset, saat paljon paremman käsityksen siitä, miten lähestyt kutakin osaa.

(Muuten, jos mietit mitä SAT-pisteitä sinun pitäisi tavoittaa, sinun tulee lukea oppaamme siitä, mikä on hyvä SAT-pisteet.)

kehon_kohde-

# 2: Arvaa aggressiivisesti

Koska uudistetulla SAT: lla ei ole arvausrangaistusta, muista vastata jokaisen osan jokaiseen kysymykseen - vaikka se merkitsisi satunnaisten kuplien täyttämistä, jos aika loppuu kokeen lopussa. Parhaimmillaan keräät ylimääräisen raakapisteen tai kaksi, pahimmalla mahdollisella tavalla. Mutta arvaaminen ei loukkaa lainkaan, joten se on laukauksen arvoinen!

Muista: jos jätät tyhjiä kuplia SAT-vastausarkkiin, heität pohjimmiltaan ilmaisia ​​raakapisteitä.

# 3: Älä hikoile essee ... Mutta älä harjaa sitä pois, kummatkaan

Koska essee ei ota huomioon lopullista yhdistettyä pistemäärääsi, älä omista siihen liikaa SAT-opiskeluajastasi. Korkeimman mahdollisen yhdistetyn pistemäärän saaminen on tärkeää sekä valinnaisiin kouluihin pääsemiseksi että ansioiden saamiseksi.

Sinun ei kuitenkaan pitäisi kääntyä toiseen suuntaan ja pommittaa essee kokonaan. Korkeakoulut voivat lukea esseesi, kun SAT-pisteet lähetetään, joten haluat, että se edustaa vilpittömiä ponnistelujasi. Varsinkin kun korkeakouluissa essee on esimerkki kirjoituksestasi, haluat sen olevan hyvälaatuista, jotta huolellisesti muokatut esseesi eivät näytä siltä kuin ne olisivat kirjoittaneet joku muu.

Alarivi: kokonaispistemääräsi on paljon tärkeämpi kuin essee, ja niin kauan kuin essee-pisteet eivät ole kovin erilaisia ​​kuin komposiittisi, olet kunnossa.

# 4: Tehdä Hikoile matematiikkaosaa

Koska matematiikka on täsmälleen puolet yhdistelmäpisteistäsi, on tärkeämpää kuin koskaan opiskella kovasti sen puolesta. Toisin kuin vanha SAT, jossa Math oli vain 1/3 kokonaissummastasi, nykyisellä SAT: lla Math voi ehdottomasti tehdä tai rikkoa pisteet.

Otetaan esimerkki tarkastelemalla kahta hypoteettista opiskelijaa. Opiskelija A suoriutuu täydellisesti lukemisesta ja kirjoittamisesta, ja sai jokaisesta osiosta täydellisen 40 kappaletta 800: n yhdistelmälle. Hän kuitenkin kompastuu matematiikkaan ja saa yhdistelmän 600. Opiskelijan A lopullinen komposiitti on 1400.

yliopiston haastattelukysymys ja vastaukset

Sillä välin opiskelija B pärjää täydellisesti matematiikassa, pisteet 800, ja Reading, asteikolla 40. Hän kuitenkin kompastuu vähän kirjoittamiseen ja saa vain pisteet 30. Hänen lopullinen EBRW-pisteytyksensä on 70 (40 + 30), mikä tarkoittaa, että hän pääsee EBRW-yhdistelmään 700. Joten Opiskelijan B lopullinen yhdistetty pisteet on 1500, huomattavasti korkeampi!

Tämän viestin ei pidä unohtaa lukemisen ja kirjoittamisen opiskelua. On edelleen tärkeää menestyä molemmilla osioilla vahvan EBRW-pistemäärän saavuttamiseksi. Voit kuitenkin nähdä sen kolmesta osasta Mathilla on eniten painoa , joten on erittäin tärkeää menestyä Mathissa vahvan lopputuloksen saamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA