SAT -kirjoituspisteiden parantaminen: 9 keskeistä strategiaa

ominaisuus_kirjoitus

Onko sinulla vaikeuksia SAT Writing + Reading -pisteiden välillä 300–500? Et ole yksin - sadat tuhannet opiskelijat tekevät pisteitä myös tällä alueella. Mutta monet eivät tiedä parhaita tapoja päästä eroon tästä pistealueesta ja saada vähintään 600 pistettä.

Täällä keskustelemme siitä, miten voit parantaa SAT Writing -pisteitäsi tehokkaasti ja miksi se on niin tärkeää. Käytä näitä periaatteita ja olen varma, että pystyt parantamaan pisteitäsi!Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli on tarkoitettu opiskelijoille, jotka saavat alle 600 pistettä näyttöön perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa (EBRW). Vaikka tämä tulos on yhdistelmä lukemisesta ja kirjoittamisesta, tässä artikkelissa keskityn yksinomaan kirjoittamiseen. Joten kun puhun 600: n pisteytyksestä kirjoituksella, tarkoitan todella sitä Kirjoitustestin tulos on 30.

Jos pisteitäsi on jo yli 600, artikkelini täydellisten SAT -pisteiden saamisesta ja täydellisten SAT -kirjoituspisteiden saamisesta sopivat sinulle paremmin.Voit kuitenkin lukea tämän artikkelin, koska osa siitä voi olla sinulle hyödyllistä. Sitä vastoin, josTavoitteesi on 500 (tai 25 kirjoitustestiä), nämä käsitteet pätevät edelleen yhtä lailla, joten kehotan sinua jatkamaan lukemista!

Tässä artikkelissa aion keskustella siitä, miksi korkea pisteytys on hyvä idea, selitän, mitä tarvitaan 600 pisteen saamiseen SAT-kirjoituksella, ja käyn sitten läpi tärkeimmät testinottostrategiat.

Pysy kanssani - tämä on kuin talon rakentaminen. Sinun on luotava hyvä perusta, ennen kuin pystyt asettamaan seinät ja kauniit ikkunat. Tässä, meidän on ymmärrettävä, miksi teet mitä teet ennen kuin voimme sukeltaa vinkkeihin ja strategioihin.

600: n saaminen SAT -kirjoittamisesta: ymmärrä panokset

Jos parannat matalia SAT -kirjoituspisteitä johonkin 600 -alueeseen, se parantaa dramaattisesti mahdollisuuksiasi päästä parempiin oppilaitoksiin.

Otetaan esimerkiksi suosittu koulu Penn State University. Sen keskimääräinen SAT -pisteet on 1270 . Sen 25. prosenttipiste on 1180 ja 75. prosenttipiste on 1370.Lisäksi sen hyväksymisaste on 51%. Toisin sanoen, hieman yli puolet kaikista hakijoista hyväksytään. Mutta mitä pienemmät pisteet, sitä huonommat mahdollisuudet päästä sisään.

Analyysimme perusteella, jos saat pisteitä noin 1180, mahdollisuutesi päästä Penn Stateen putoavat 25 prosenttiin tai noin 1/4 mahdollisuuteen. Mutta jos nostat SAT -pisteet 1370: een, mahdollisuutesi päästä sisään nousevat jopa 75 prosenttiin - tämä on paljon suurempi mahdollisuus päästä sisään!

Kirjoittaminen -osassa tämä pätee erityisesti, jos haluat hakea humanistisiin tai kieliohjelmiin. Nämä ohjelmat odottavat, että SAT -kirjoituspisteesi ovat parempia kuin matematiikkapisteesi. Joten jos saat pisteitä alhaalla tässä osiossa, he todennäköisesti epäilevät kykyäsi tehdä korkeakoulutason humanistista työtä.

Kuten huomaat, sinun kannattaa todella parantaa SAT -pisteitäsi. Tunti tunti, se on parasta, mitä voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon.

anniina

Tiedä, että voit nostaa SAT -kirjoituspisteitäsi

Tämä ei ole vain joku ontuva inspiroiva viesti, jonka näet maitopakkauksen takana.

Tarkoitan, kirjaimellisesti, sinä ja kaikki muut opiskelijat voivat tehdä tämän.

PrepScholarissa olen työskennellyt tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka pisteyttävät alemmalla alueella 300-500.

Aika ajoin näen opiskelijoiden lyövän itsensä alhaisista pisteistään, joiden mielestä niiden parantaminen on mahdotonta. 'Tiedän, etten ole fiksu.' 'En ole koskaan ollut hyvä kirjoittamaan, enkä näe itseäni pisteytyksessä.' 'En tiedä, mitä opiskella parantaakseni pisteitäni.'

Se särkee sydämeni.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, SAT -pisteet heijastavat kuinka ahkerasti työskentelet ja kuinka älykkäästi opiskelet. Ei sinun älykkyysosamääräsi tai koulusi arvosanat. Ei niin, kuinka rouva Anderson 9. luokalla antoi sinulle esseesi C: n.

virginian yliopiston gpa -vaatimukset

Tästä syystä: SAT on outo testi. Kun otat sen, etkö ymmärrä, että kysymykset eivät ole samanlaisia ​​kuin mitä olet nähnyt koulussa?

Olet oppinut kieliopin aiemmin koulussa. Tiedät joitakin kieliopin perussääntöjä. Mutta SAT -kysymykset näyttävät vain paljon kummallisemmilta.

Testi on suunniteltu tarkoituksella tällä tavalla. SAT ei voi testata vaikeita käsitteitä, koska tämä olisi epäoikeudenmukaista opiskelijoiden suhteen, jotka eivät koskaan käyttäneet AP -englantia. Se ei voi pyytää sinua leikkaamaan Dostojevskin Veljet Karamazov . SAT on kuitenkin kansallinen testi, joten se tarvitsee tasapuoliset toimintaedellytykset kaikki opiskelijoita ympäri maata.

Tuloksena, SAT: n on testattava käsitteitä, jotka kaikki lukion opiskelijat oppivat. Aihe-verbisopimus, juoksevat lauseet, pronominivalinta jne. Olet oppinut kaiken tämän koulussa.

Mutta SAT: n on silti tehtävä testi vaikeaksi se testaa nämä peruskäsitteet oudolla tavalla . Tämä herättää oppilaita, jotka eivät valmistaudu siihen, mutta se palkitsee opiskelijat, jotka ymmärtävät testin hyvin.

Tässä on esimerkki SAT -kirjoituskysymyksestä, joka edellyttää, että löydät lauseen kielioppivirheen:

Komissaari ja hänen 20 henkilökuntaansa järjestävät tiukan kampanjan vakiintunutta toimijaa vastaan.

Tämä on klassinen SAT -kirjoituskysymys. Yritä ratkaista se ennen kuin jatkat lukemista.

Virhe on tässä aihe/verbisopimus. Lauseen aiheena on komissaari, joka on yksikkö. Verbi on kuitenkin 'juokse', mutta koska aihe on yksikkö, sen pitäisi todella olla 'juoksee'.

Jos et nähnyt virhettä, jouduit klassiseen SAT -kirjoitusloukkuun. Se sekoitti tarkoituksella sinut keskeyttävään lauseeseen 'hänen 20 työntekijänsä kanssa'. Kuvittelet nyt 20 ihmistä kampanjassa, mikä ehdottaa monikon verbiä!

SAT Writing -osio on täynnä tämänkaltaisia ​​kysymyksiä. Lähes jokainen kielioppisääntö testataan tietyllä tavalla, ja jos et valmistaudu näihin, aiot tehdä sen paljon huonompi kuin pitäisi.

Tässä on hyvä uutinen: tämä saattaa olla hämmentävää ensimmäisellä kerralla, mutta seuraavan kerran näet tällaisen kysymyksen, tiedät tarkalleen mitä tehdä: etsi aihe ja verbi ja päästä eroon keskeyttävästä lauseesta.

Pohjimmiltaan SAT Writing -pistemäärän parantamiseksi sinun on vain tehtävä seuraava:

 • Opi SAT: lla testatut kielioppisäännöt
 • Tutki, miten SAT testaa näitä kielioppisääntöjä, ja opi tunnistamaan, mikä kielioppisääntö sinun on tiedettävä kysymykseen
 • Harjoittele paljon realistisia SAT -kirjoituskysymyksiä niin voit oppia virheistäsi

Tarkastelen tarkemmin, miten tämä kaikki tehdään. Mutta ensin katsotaan, kuinka monta kysymystä sinun on saatava oikein SAT Writingistä saadaksesi 600 EBRW -pistemäärän.

Mitä tarvitaan 600 (tai 30) SAT -kirjoittamiseen

Jos meillä on tavoitemäärä mielessä, se auttaa ymmärtämään, mitä tarvitset saadaksesi pisteet todellisessa testissä.Muista, että tavoitteemme on 600 EBRW -pisteet - tai tarkemmin sanottuna a Kirjoitustestitulokset 30, 40: stä.

Pisteytys on hieman monimutkainen SAT -kirjoittamiselle. Toisin kuin matematiikkaosa, joka pisteytetään asteikolla 200-600, Kirjoittaminen yhdistettynä lukemiseen antaa sinulle yhden EBRW-pisteet (Evidence-Based Reading and Writing). Tämän skaalatun pistemäärän saamiseksi kirjoitus- ja lukupisteesi alkavat kuitenkin raakapisteinä (yhtä monta kuin oikeat kysymykset). Nämä muunnetaan testituloksiksi asteikolla 10-40. Lopuksi kaksi testitulosta yhdistetään ja muunnetaan yhdeksi EBRW-pisteeksi asteikolla 200-600.

Tässä mielessä kun puhumme 600: n saamisesta SAT Writingistä, mitä me todella tarkoitamme, on saada 30/40 SAT -kirjoittamisesta.

Ota huomioon, ettäjos valitset SAT -esseen, tämä tulos tulee ei sisällytettävä SAT -kirjoituspisteeseesi (se oli ennen vuotta 2016; nyt se on täysin erillinen tulos).

Jos voit käyttää päivitystä SAT: n pisteytykseen, lue SAT-pisteytyksen perusteellinen opas.

Tässä on raaka pisteet SAT Writing score -muuntotaulukkoon virallisesta SAT -harjoitustestistä. Huomaa, että SAT -konversiotaulukot vaihtelevat kussakin testissä, joten ne eivät voi tarjota tarkkaa tulosta - vain arvio.

Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu
44 40 32 30 kaksikymmentä 2. 3 8 14
43 39 31 30 19 22 7 13
42 38 30 29 18 kaksikymmentäyksi 6 13
41 37 29 28 17 kaksikymmentäyksi 5 12
40 36 28 28 16 kaksikymmentä 4 yksitoista
39 35 27 27 viisitoista 19 3 10
38 3. 4 26 26 14 19 2 10
37 3. 4 25 26 13 18 1 10
36 33 24 25 12 17 0 10
35 32 2. 3 25 yksitoista 16
3. 4 32 22 24 10 16
33 31 kaksikymmentäyksi 2. 3 9 viisitoista

Lähde: Virallinen SAT -harjoitustesti #1

Huomaa, että jos tavoittelet kirjoittamista 30/40, tarvitset raakapistemäärän 31-32 eli noin 77%. Tämä tarkoittaa, että sinun on vastattava oikein hieman yli 3/4 kaikista kysymyksistä.

Riippumatta siitä, mitä teet pisteitä nyt, ota huomioon ero, joka sinun täytyy saada 30: een. Jos esimerkiksi pisteytät 23, sinun on vastattava 10-11 lisäkysymykseen, jotta saat 600.Jälleen kerran, jos tavoitteesi on 500 (tai 25 kirjoitettaessa), sama analyysi pätee.

OK - joten olemme käsitelleet, miksi korkeamman SAT -kirjoituspisteen saaminen on tärkeää ja miksi sinä kykenevät erityisesti parantamaan pisteitäsi ja raakapisteitä, joita tarvitset saavuttaaksesi tavoitteesi.

Nyt pääsemme käytännössä toteutettaviin strategioihin, joita sinun tulisi käyttää omassa opinnoissasi pisteiden parannuksen maksimoimiseksi.

Kuinka parantaa matalia SAT -kirjoituspisteitä: 9 strategiaa

Alla esitän tärkeimmät strategiani, joiden avulla voit saada ansaitsemasi korkeat SAT -kirjoituspisteet.

Strategia 1: SAT Writing Passage -muotoon

SAT Writing -muoto koostuu vasemmalla puolella olevasta kohdasta ja oikealla olevista kysymyksistä. Kysymykset on merkitty katkelmassa alleviivoin ja numeroin.

Katso:

body_par_by_par.png

Tämä muoto on hieman outo tottua, koska sinun täytyy vuorotellen lukea kohta ja vastata kysymyksiin kieliopista ja kirjoitustyylistä. Koska jotkut kysymykset edellyttävät sinun ymmärtävän koko kohdan, se voi olla melko hankala. Ja pään heittäminen vasemmalle ja oikealle vastaamaan kysymyksiin voi lopulta menettää keskittymiskyvyn.

Joten missä järjestyksessä luet kohdan ja vastaat kysymyksiin? Suosittelemme tätä kolmivaiheista strategiaa:

 1. Lue jokainen lause loppuun. Jos lauseessa on alleviivaus keskellä, älä lopeta lauseen lukemista. Lopeta lukeminen, jotta ymmärrät mistä on kyse.
 2. Palaa kysymykseen ja vastaa siihen.
 3. Jos kysymykseen on merkitty useita kysymyksiä, käsitellä niitä yksi kerrallaan.

Mielestämme tämä strategia toimii parhaiten vähäpisteisemmille opiskelijoille. Se löytää hyvän tasapainon kohdan ymmärtämisen välillä ja kysymyksiin vastaaminen nopeasti.

Tehdä ei lue koko kohta ja vastaa sitten kysymyksiin. Yleensä ei ole tärkeää ymmärtää koko kohtaa, kuten sinun on tehtävä lukemisen aikana. Useimmat kysymykset ovat hyvin tarkkoja lauseittain, joten et tarvitse muita lauseita vastataksesi oikein.

Voit lukea lisää aiheesta käsitellä SAT -kirjoitusten kohtia täällä .

kysymys_tyypit.jpg

Strategia 2: Tiedä mitä testataan SAT -kirjoituksella

Nyt kun olet tyytyväinen SAT -kohtamuotoon, on tärkeää tietää, mitä tässä osassa todella testataan.Tiedät, että kielioppitaitoja testataan, mutta mitkä?Tiedätkö myös, mitä retoriikka-/tyylitaitoja testataan?

Kun menet taisteluun, sinun täytyy tuntea vihollisesi. Tässä on hyvä erittely korkealla tasolla siitä, mitä testataan SAT -kirjoituksella.

Ja tässä loistava listaus12 parasta SAT -kielioppiä, jotka sinun pitäisi tietää. En luettele niitä täällä, koska linkittämäni artikkeli on paljon parempi selitys. Jos haluat lisää vinkkejä SAT -kieliopista, tutustu oppaaseemme, joka sisältää kaikki olennaiset kieliopin säännöt, jotka sinun pitäisi tietää.

Kaikki nämä taidot vievät meidät seuraavaan strategiaani ...

body_important

Strategia 3: Opi tärkeimmät kielioppisäännöt ja jätä muut huomiotta

Ei vain ole mitään keinoa kiertää sitä. Sinun on tiedettävä, mitkä ovat tärkeimmät kielioppisäännöt ja miten ne toimivat menestyäkseen SAT -kirjoituksessa.

Hyvä uutinen on se tietyt kielioppisäännöt ovat paljon yleisempiä kuin toiset SAT: ssa. Esimerkiksi välimerkit ovat testin kielioppisääntö #1 - ja lähes kuusi kertaa yleisempiä kuin muokkaajat!

Kaiken kaikkiaan niitä ei ole että monia kielioppisääntöjä sinun on hallittava. Tässä mielessä SAT -kirjoittaminen on hieman helpompaa kuin SAT Math, jota varten sinun on tehtävä yli tusina ainutlaatuista taitoa.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada enemmän vastinetta rahoillesi, jos opiskelet oikein. Sen sijaan, että lukisit kieliopin kirjan kannesta kanteen, sinun pitäisi keskittyä kriittisimpiin kielioppisääntöihin parantaaksesi pisteitäsi eniten.

Leikkasimme kaikki saatavilla olevat viralliset SAT -harjoitustestit selvittääksemme, kuinka monta kysymystä tulee jokaiselle taidolle. Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä löysimme SAT -kirjoittamista varten:

SAT -kirjoitustaito Kysymyksiä testiä kohden

Kielioppi

Välimerkit 4.5
Lause rakenne 3.8
Perinteinen ilmaisu 2.5
Sopimus 2.3
Ominaisuudet 2.3
Rinnakkainen rakennelma 2
Pronominit 1
Verbi jännittynyt 1
Muokkaajat 0.8

Retoriikka

Lausefunktio 8.5
Päätelmä 4
Siirtyminen 3.8
Looginen järjestys 2.5
Tarkkuus 2.3
Määrällinen 1.5
Tyyli ja sävy 1.5

Tämä luettelo ei ole kovin hyödyllinen ilman harjoittelua. Nyt kun tiedät mitä odottaa SAT Writingiltä, sinun täytyy harjoitella yleisimpiä taitoja uudestaan ​​ja uudestaan. Näin saat suurimman vastineen rahoillesi jokaisesta opiskeluun käyttämästäsi tunnista.

Näin suunnittelin PrepScholar SAT -ohjelmamme toimimaan. Räätälöimme opinto -ohjelmasi vahvuuksillesi ja heikkouksillesi pakottamalla sinut käyttämään opintoaikaasi siihen, mikä todella parantaa pisteitäsi. Sinun ei tarvitse löytää omia SAT -harjoituskysymyksiäsi tai päättää, mitä opiskella missä järjestyksessä - me teemme kaiken sen puolestasi!

body_weaklink Seuraava strategia: etsi heikot lenkit ja korjaa ne.

Strategia 4: Löydä kieliopin heikkoudet ja poraa ne

Jos olet kuten useimmat opiskelijat, olet parempi joillakin SAT Writingin alueilla kuin muilla. Saatat esimerkiksi tuntea pronominit todella hyvin, mutta et ole kovin vahva lauserakenteissa ja katkelmissa. Tai ehkä olet todella hyvä rinnakkaissuunnittelussa, mutta sinulla ei ole aavistustakaan, mikä on viallinen muunnin.

Sinulla ei myöskään ole rajoittamatonta aikaa opiskeluun. Sinulla on paljon koulutehtäviä, saatat olla urheilija tai intensiivinen ylitunti, ja sinulla on ystäviä, joiden kanssa voit viettää aikaa. Tämä tarkoittaa, että jokaisen SAT -opiskeluajan aikana sen on oltava mahdollisimman tehokas tunti.

Konkreettisesti sanottuna, sinun on löydettävä suurimmat parantamisalueesi ja työskenneltävä niiden parissa .

Liian monet opiskelijat opiskelevat 'tyhmää' tapaa. He ostavat vain esikirjan ja lukevat sen kannesta kanteen. Kun he eivät paranna SAT -pisteitään, he ovat järkyttyneitä.

En ole.

Tehokas opiskelu SAT: lle ei ole kuin talon maalaamista. Et yritä peittää kantaasi ohuella ymmärryskerroksella.

Nämä oppilaat tekivät väärin, koska he tuhlasivat aikaansa asioihin, jotka he jo tiesivät hyvin - eivätkä käyttäneet tarpeeksi aikaa heikkojen kohtiensa parantamiseen.

Tehokas opiskelu SAT: lle on kuin vuotavan veneen reikien tukemista. Sinun on löydettävä suurin reikä ja täytettävä se. Sitten löydät seuraavan suurimman reiän ja korjaat sen. Pian huomaat, että veneesi ei uppoa lainkaan.

Miten tämä liittyy SAT -kirjoittamiseen? Sinun on määritettävä kielioppisäännöt, joilla sinulla on eniten ongelmia, ja tee sitten tarpeeksi harjoituskysymyksiä, kunnes ne eivät enää ole heikkous. Suurimpien reikien korjaaminen.

Jokaisen unohtamasi kirjoituskysymyksen osalta sinun on tunnistettava kysymyksen tyyppi ja miksi olet jättänyt sen huomaamatta. Kerran huomaat malleja kysymyksissä, joita kaipaat, voit löytää lisäharjoituksia tietyille sinulle vaikeille kielioppisäännöille.

Sano, että kaipaat monia pilkkuihin liittyviä kysymyksiä (hyvin yleinen SAT -kirjoitusvirhe). Sinun on löydettävä tapa hankkia oppimateriaalia opettaaksesi itsellesi tärkeimmät käsitteet, jotka unohdat. Sinun on sitten löydettävä lisää harjoittelukysymyksiä tälle taidolle, jotta voit porata virheesi. Tämä on ylivoimaisesti paras tapa parantaa SAT -kirjoituspisteitäsi.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

body_crossout Opi poistamaan vastausvalinnat järjestelmällisesti.

Strategia 5: Älä valitse vastausvaihtoehtoja kuulostavan oudolta - älä arvaa sattumanvaraisesti

SAT testaa oikeaa englannin kielioppia erittäin tiukasti. Kuvittele, että se on 60-vuotias englantilainen professori, joka puhuu kuin olisi tullut vuodesta 1850. Suurin osa testin kielestä kuulostaa oudolta, koska se ei ole koskaan tapa, jolla lauseet lauseet itse tosielämässä .

Tässä on esimerkki:

Opiskelijat, joille apurahat on suunniteltu, lähtivät koulusta vapaaehtoisesti terveydellisistä syistä.

Tämä lause on 100% kieliopillisesti oikein. Mutta luultavasti et puhuisi näin ystäviesi tai opettajiesi kanssa.

Oppilaat suosivat usein oudon kuuloista kieltä, koska näyttää siltä, ​​että siinä on oltava virhe. Mutta SAT (sneaky kuten se on aina) tietää tämän sinusta. Ja se suunnittelee ansoja opiskelijoille.

Tässä on mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan. Jokaisen väärän vastausvaihtoehdon kohdalla, jonka poistat, sinun on perusteltava itsellesi selkeästi, miksi poistat kyseisen vastausvaihtoehdon.

Useimpiin kieliopillisiin kysymyksiin etsit parasta korvausta alleviivatulle osiolle. Tässä on esimerkki:

body_improvingsentences

(Huomaa, että SAT -kysymyksillä on vain neljä vastausvaihtoehtoa, mutta käytän tätä vain havainnollistamiseksi.)

Tässä on ajatukseni, kun käyn ensimmäistä kertaa läpi kysymyksen:

 • Saan tästä kysymyksestä, että typpi voi tappaa kasveja ja eläimiä, joten tutkijat haluavat estää typen kertymisen. Tämä on minusta loogista.
 • Vastaanottaja: Tämä kuulostaa minusta uskottavalta. En näe virheitä. Pidän tätä vastausvaihtoehtoa mahdollisuutena.
 • B: Tämä on ehdottomasti kieliopillisesti oikein, mutta 'kasvit ja eläimet voidaan tappaa' on nyt omassa lausekkeessaan, koska se on erotettu puolipisteellä. Tämän seurauksena tämä lause ei kerro, että typpi tappaa kasveja ja eläimiä; se vain sanoo, että 'kasvit ja eläimet voidaan tappaa'. Mutta millä? Minusta tuntuu negatiiviselta tästä vastausvaihtoehtona.
 • C: Tämä on pilkkuyhteyden kieliopin virhe. 'Se voi tappaa kasvit ja eläimet' on itsenäinen lauseke, ja kahden itsenäisen lausekkeen yhdistämiseksi tiedän, että tarvitset pilkun ja yhdyssana, kuten 'ja'.
 • D: Tämä on myös pilkkuyhteyden virhe. Lisäksi he eivät ole oikea pronomini. Typpi on yksikkö, joten sinun on käytettävä sitä.
 • JA: Tämä korjaa pilkkuyhteyden virheen D: ssä, koska nyt se käyttää pilkkua ja konjunktio 'ja'. Mutta siinä on edelleen he -pronominivirhe. 'He' on oltava 'se', koska typpi on ainutlaatuinen.
 • Kaiken tämän perusteella olen poistanut kaikki vastausvaihtoehdot paitsi A.Siksi A on oikea vastaus.

En kirjaimellisesti ajattele kaikkia näitä sanoja päässäni. Poistan lukemisen nopeasti, koska havaitsen kielioppivirheet.

Se on kuin jos sanoisin sinulle: 'Mehiläinen lentää pesään.' Tiedät heti, että tämä on väärin, jos sanot sen ääneen, koska se tuntuu väärältä . Muutaman sekunnin kuluttua voit huomauttaa, että 'mehiläinen' on yksikkö ja 'lentää' on monikko, joten meillä on aihe-verbi-sopimusvirhe.

Kun opit lisää kielioppisääntöjä ja harjoittelet niitä, voit tehdä tämän poistamisen nopeammin ja luonnollisemmin. Tunnistat tarkat syyt siihen, miksi lauseessa on kielioppivirhe ja käytä sitten sitä virheellisten vastausvaihtoehtojen poistamiseen.

Tämä on paljon parempi kuin arvaaminen yksinkertaisesti 'kuulostavan oudolta', ja saat paljon enemmän kysymyksiä oikein tämän strategian avulla.

Strategia 6: Ole varovainen, kun valitset EI MUUTOKSIA liikaa

SAT -kirjoittamisessa useimmissa kysymyksissä ei ole muutosta. Tämä on vastausvaihtoehto, joka ei muuta alleviivattua osaa ja jättää lauseen sellaisenaan.

SAT rakastaa huijata oppilaita käyttämällä näitä vastausvaihtoehtoja, koska se tietää sen oppilaat, jotka eivät tunne kielioppisääntöjä, eivät näe lauseessa mitään väärää . EI MUUTA on todella helppo vastaus valita, kun kysymys ei laukaise kielioppihälytyksiä korvaasi.

Mutta sinun on oltava erittäin varovainen, kun valitset EI MUUTOKSIA. Yleensä tämä vastausvalinta on oikea vain noin 25% ajasta. Jos huomaat, että valitset EI MUUTA 40% tai enemmän ajasta, olet ehdottomasti ei tunnistaa kielioppivirheet riittävän hyvin.

Aina kun valitset EI MUUTA, yritä tarkistaa muut vastausvaihtoehdot varmistaaksesi, että et menetä vahingossa kielioppivirhettä. Ota myös huomioon kielioppisäännöt, joita et yleensä unohda vahingossa. Kuten edellä strategiassa 2 mainitsin, jos tutkit heikkouksiasi, voit oppia, mitkä kielioppisäännöt olet heikko ja joihin sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Tässä on esimerkki ongelmasta, johon monet opiskelijat valitsisivat EI MUUTOKSIA:

body_sat_agreement.jpg

Yritä ratkaista tämä kysymys.

Jos EI MUUTOKSIA oli ensimmäinen ajatuksesi, yritä tarkistaa muut vastausvaihtoehdot ennen vastauksen viimeistelyä. Tässä on yleinen ajatteluprosessisi:

 • Vastaanottaja: Lause kuulostaa OK sellaisenaan - katsotaanpa kuitenkin muita vastauksia.
 • B: 'Ihmisen' elinikä - OK, joten se muuttuu 'omastamme' 'omaksi'. Tiedän englannista, että minun ei pitäisi käyttää 'minä' esseissäni, joten ehkä tämä on parempi.
 • C: 'Hänen' - tämä on samanlainen kuin 'oma' ja se mahdollistaa useita sukupuolia. En ole varma, onko tämä vai vastausvaihtoehto B parempi ...
 • D: 'Heidän' - odota hetki, tämä eroaa muista vastausvaihtoehdoista, koska se on monikkomuoto, kun taas 'oma' ja 'hänen' ovat molemmat yksikkö. Lisäksi, mitä 'elinikä' tarkoittaa? Sen on oltava 'opiskelijoille' lauseen alussa, joka on monikko ja kolmas persoona, joten tarvitsen ehdottomasti 'heidän' täällä!
 • Tarkastellaan muita vastausvaihtoehtoja. Ei - ne ovat ehdottomasti vääriä, koska ne ovat joko yksikköä tai ensimmäistä henkilöä.

Tarkastelemalla vastausvaihtoehtoja viimeisen kerran ja käyttämällä strategiaa 4 poistaaksesi valinnat vain järkevien päättelyjen tai kielioppisääntöjen perusteella, huomaamme, että D on oikea vastaus.

Sivuhuomautus: Näet, kuinka samat kielioppisäännöt tulevat esiin uudestaan ​​ja uudestaan ​​- sinun on vain opittava mallit menestyäksesi hyvin SAT -kirjoittamisessa. Näitä strategioita opetamme sinulle SAT -valmisteluohjelmassa, jotta sinustakin voi tulla kieliopin asiantuntija.

Lopuksi, ole erityisen varovainen, kun valitset EI MUUTOKSIA kysymyssarjan lopussa. Nämä ovat kirjoittamisen vaikeimmat kysymykset, ja SAT yrittää ylivoimaisesti huijata sinua peittämällä kielioppisäännöt.

body_stopwatch

Strategia 7: Älä käytä yli 30 sekuntia per kysymys

Kaikista osioista, SAT -kirjoittamisella on vähiten aikaa kysymykseen. Sinulla on 35 minuuttia aikaa vastata 44 kysymykseen, mikä tarkoittaa vain 48 sekuntia per kysymys!Vielä pahempaa on, että sinun on luettava kohtia voidaksesi vastata näihin kysymyksiin.

Jos huomaat käyttäneesi yli 30 sekuntia yhteen kysymykseen, ohita se nyt ja yritä antaa itsellesi tarpeeksi aikaa palata siihen myöhemmin. Tärkeintä on se saat kaikki mahdolliset pisteet.

Ajastimen päättyminen ennen kuin pääset viimeiseen kysymykseen on yksi pahimmista virheistä, joita voit tehdä SAT: lla, koska se tarkoittaa, että et voinut antaa kaikille kysymyksille mahdollisuutta . Tämä on erityisen tärkeää kirjoitettaessa, koska kysymyksiä ei ole järjestetty vaikeusjärjestyksessä. Joten sinulla voi olla todella helppo kysymys lopussa!

Haluat ehdottomasti välttää kahden minuutin imeytymistä yhteen SAT -kirjoituskysymykseen. Tämä vie enemmän aikaa kuin yksi kysymys ansaitsee. Sinun on parempi käyttää koko aika muihin kysymyksiin saadaksesi enemmän pisteitä.

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, joihin voit vastata käyttämättä niihin liian kauan, palaa osion läpi ja yritä vastata tyhjiin jättämiisi. Koska SAT: ssa ei ole pistepisteitä, kannattaa vastata jokaiseen kysymykseen, vaikka joutuisit arvaamaan!

Kaikki tämä vaatii kurinalaisuutta testin aikana, ja monet opiskelijat sivuuttavat kellon, kunnes on liian myöhäistä. Älä lopu aika.

Strategia 8: Ymmärrä kaikki SAT -kirjoitusvirheesi

Jokainen virhe, jonka teet testissä, tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen, miksi jätit tietyn kysymyksen huomiotta, teet virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Liian monet opiskelijat, jotka pisteyttävät 400–600 tasoa SAT-kirjoittamisessa, kieltäytyvät tutkimasta virheitään.

Se on ankaraa. Ymmärsin. On ikävää katsoa virheitään kasvoihin. On tylsää oppia vaikeita käsitteitä, joita et vielä ymmärrä.

Joten keskimääräinen opiskelija tuulee virheidensä ohi ja nollautuu niille alueille, joihin he ovat jo tyytyväisiä. Se on kuin lämmin peitto. Heidän ajattelunsa menee jotakuinkin näin: 'Olen siis hyvä aihe-verbi-sopimuksessa? Minun pitäisi tehdä enemmän aihe-verbi-sopimusongelmia! Ne saavat minut tuntemaan oloni hyväksi. '

Lopputulos? Ei parannusta pisteisiin.

Et halua olla näiden oppilaiden kaltainen. Joten sinun on tehtävä tämä:

 • Merkitse jokaisessa SAT -harjoitustestissä tai kysymysjoukossa jokainen kysymys, josta olet jopa 20% epävarma.
 • Kun arvostat harjoitustestiäsi, tarkista kaikki merkitsemäsi kysymykset ja kaikki väärät vastaukset, jopa kovat. Tällä tavalla, vaikka arvasitkin kysymyksen oikein, tarkista se.
 • Muistikirjassa Kirjoita muistiin kysymyksen ydin, miksi jätit sen väliin ja mitä aiot tehdä välttääksesi virheen uudelleen. Suosittelen muistiinpanojen järjestämistä kielioppisääntöjen mukaan (aihe-verbisopimus, pronominiviittaus, viallinen muokkaaja jne.).

Ei riitä, että mietit vain väärää vastausta ja siirryt eteenpäin. Ei riitä, että luet vastauksen selityksen. Sinun on mietittävä tarkasti, miksi epäonnistuit tässä kysymyksessä.

Käyttämällä tätä jäsenneltyä lähestymistapaa virheisiisi sinulla on nyt juokseva loki jokaisesta kirjoittamastasi kysymyksestä, jonka olet unohtanut, ja pohdintasi miksi Sinä ohitit sen.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheillesi.

Strategia 9: Mene syvemmälle - miksi unohdit kirjoituskysymyksen?

Mitkä ovat yleisiä syitä, miksi olet jättänyt huomiotta SAT -kirjoittamista koskevan kysymyksen? Älä vain sano: 'En tiennyt tätä materiaalia.' Se on poliisi.

Ota aina askel pidemmälle: mitä erityisesti kaipasit, ja mitä sinun on parannettava tulevaisuudessa?

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tavallisista syistä, miksi opiskelijat kaipaavat SAT -kysymyksiä, ja kuinka voit ottaa analyysin virheistäsi askeleen pidemmälle:

Sisältö: En oppinut tähän kysymykseen vastaamiseen tarvittavia tietoja tai kielioppisääntöjä.

Yksi askel pidemmälle: Mitä erityisiä tietoja minun on opittava, ja miten opin tämän taidon?

Virheellinen lähestymistapa: Tiesin sisällön tai kieliopin säännön, mutta en tiennyt, miten lähestyä kysymystä.

Yksi askel pidemmälle: Miten ratkaisen tämän kysymyksen? Miten ratkaisen tällaiset kysymykset tulevaisuudessa?

Huolimaton virhe: Luin väärin kysymyksen, tai unohdin kielioppisäännön, jonka jo tiesin

Yksi askel pidemmälle: Miksi luin kysymyksen väärin? Miksi unohdin tämän kielioppivirheen? Mitä temppua SAT pelasi minulle? Mitä minun pitäisi tehdä tulevaisuudessa välttääkseni tämän?

Saatko idean? Kaivat todella ymmärrystä miksi Sinulta puuttuu kirjoittaminen kysymyksiä.

Kyllä, tämä on vaikeaa. Se tyhjentää ja vaatii työtä. Siksi useimmat tehottomasti opiskelevat eivät paranna pisteitään.

Mutta sinä olet erilainen. Vain lukemalla tämän oppaan todistat jo, että välität enemmän SAT -pisteistäsi kuin muut oppilaat. Ja jos noudatat näitä periaatteita ja analysoit virheitäsi, parannat paljon enemmän kuin muut opiskelijat.

PrepScholar -ohjelmassamme pakotamme oppilaat tarkistamaan jokaisen unohtamansa kysymyksen, jotta jokaisesta kysymyksestä tulee mahdollisuus oppia jotain uutta.

Yleiskatsaus: Kuinka nostaa matalia SAT -kirjoituspisteitäsi?

Nämä ovat tärkeimmät strategiani, joilla voin parantaa SAT -kirjoituspisteitäsi. Jos pisteytät 350, voit parantaa sen 500: ksi. Jos saat 440, voit lisätä sen 600: een. Takaan tämän, kunhan panostat oikeaan määrään työtä ja opiskelet edellä mainitsemiani tapoja.

Huomaa, että en todellakaan opettanut sinulle niin monia kielioppisääntöjä. En maininnut mitään temppuja, jotka sinun pitäisi tietää, tai erityisiä kielioppisääntöjä, jotka nostavat välittömästi SAT -pisteitäsi.

Tämä johtuu siitä, että näitä yhden kokoisia, taattuja strategioita ei todellakaan ole olemassa. (Ja jokainen, joka sanoo tämän, pettää sinut.) Jokainen oppilas on erilainen.

Sen sijaan, sinun täytyy ymmärtää missä sinä olet ja poraa sitten heikkoudet jatkuvasti. Sinun on myös harkittava virheitäsi äläkä jätä virheitä huomiotta.

Tämä on todella tärkeää tulevaisuutesi kannalta. Varmista, että annat SAT -valmistelijoille sen ansaitseman huomion, ennen kuin on liian myöhäistä ja saat hylkäyskirjeen, jota et halunnut.

Jos haluat palata ja tarkistaa jonkin strategioista, tässä on nopea luettelo niistä:

Onnea SAT -kirjoitusten valmisteluun!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset