Kuinka parantaa SAT -pisteitäsi 100 pisteellä kuukaudessa

turhautumista

SAT -valmistelut toisen tai kolmannen kerran ovat yleisiä. Kun opiskelin SAT: ssa, pari ensimmäistä kokeiltuani strategiaa ja tutkimusmenetelmää eivät todellakaan toimineet. Kesti muutaman kerran ennen kuin vihdoin löysin menetelmä, joka nosti SAT -pisteet 200 pistettä - täydellinen pisteet.

Jos olet SAT: n uudelleenvalinta ja haluat varmistaa, että parannat tällä kertaa, tämä opas näyttää sinulle, miten se tehdään!Kenelle tämä SAT -opas on tarkoitettu?

'Kuinka voin parantaa SAT -pisteitäni vain kuukaudessa?' Tämä on yleinen kysymys, jonka saan opiskelijoilta. Karkeasti sanottuna se näyttää tältä:

cal poly pomona keskimääräinen gpa

Hei, Fred! Olen John, ja olen saanut 600 pistettä sekä matematiikassa että todisteisiin perustuvassa lukemisessa ja kirjoittamisessa. Olen ottanut SAT: n pari kertaa jo, ja minun on parannettava vain 100 pistettä seuraavan kerran ottaessani sitä yhteensä noin 1300.

Olen kokeillut muita testejä valmistavia yrityksiä ja kerännyt aivojani tapoja parantaa SAT-pisteitä. Olen oppinut sanan muistiin ja tehnyt harjoitustestejä. Tämä ei ole ensimmäinen kokeiluni SAT: ssa.

Onko minulla toivoa nostaa pistemäärää näin monella pisteellä?Tämä on kolmas kerta, kun otan SAT: n, enkä halua ottaa sitä uudelleen tämän jälkeen! Auttakaa!

Tämä avunpyyntö herättää tärkeän kysymyksen: kenelle tämä SAT -opas oikein on tarkoitettu? Jos, kuten John, opiskelet SAT: ssa toista tai kolmatta kertaa ja matematiikka- ja EBRW-pisteesi ovat tällä hetkellä keskimääräisen (400–600) luokkaa, tämän oppaan pitäisi toimia sinulle hyvin.

Nyt kun olemme selvittäneet, kenelle tämä opas on tarkoitettu, katsotaanpa kuusi tärkeää askelta Sinun on nostettava SAT -pisteitäsi 100 pisteellä kuukaudessa.

Vaihe 1: Paranna matematiikkapisteitäsi

SAT Math -osiossa sinun on tehtävä priorisoi aikaasi, jotta käytät vähemmän aikaa kysymyksiin tietää miten ratkaista ja enemmän niistä, jotka ovat vaikeita sinulle. Pistetasollasi tekisin niin sanotun kaksikierroksisen menetelmän sekä Ei laskin- että Laskin-osioissa.

Katsotaan ensin Math No Calculator ja Calculator -osioiden perusteet:

hyvät pisteet uudella la
Jakso Kysymyksiä yhteensä Kokonaisaika Aika per kysymys
Matematiikka Ei Laskin 20 (15 monivalintavaihtoehtoa, 5 ruudukkoa) 25 minuuttia 75 sekuntia
Matematiikkalaskin 38 (30 monivalinta, 8 ruudukkoa) 55 minuuttia 87 sekuntia

Kuten näet, saat enemmän kysymyksiä, enemmän kokonaisaikaa ja enemmän aikaa kysymystä kohden Matematiikkalaskin -osiossa kuin Matematiikkalaskin -osiossa.

Katsotaanpa nyt, kuinka käyttää kaksiportaista menetelmää kussakin matematiikkaosassa.

Matematiikka Ei laskin -osa: Kaksipäästöstrategia

Ensimmäisellä kerralla Ei laskin -osion läpi tehdä vain kysymyksiä, joita tiedät lähestyä noin viiden sekunnin kuluessa niiden lukemisesta. Sinun ei tarvitse ratkaista jokaista kysymystä viidessä sekunnissa, mutta sinä tehdä täytyy tietää tarkasti, mitä kunkin kysymyksen ratkaiseminen sisältää.

Jos osaat lähestyä kysymystä, yritä ratkaista se 55 sekunnin kuluessa. Toisaalta, jos et löydä ratkaisua viiden sekunnin kuluessa, ohita tämä kysymys nyt!

Ensimmäisen passisi loppuun mennessä sinun olisi pitänyt kokeilla noin 10-15 tehtävää ja viettää yhteensä 10-15 minuuttia osiossa. Tämä antaa sinulle 10-15 minuuttia aikaa hyökätä muuhun osaan.

Nyt on toisen kierroksen aika: lue kaikki ongelmat, joita et ole ratkaissut. Koska olet jo tarkastellut kutakin niistä viisi sekuntia, sinulla pitäisi olla käsitys siitä, mitkä ovat helpompia ja mitkä vaikeampia. Tee nämä kysymykset henkilökohtaisten vaikeuksien mukaan.

Kun sinulla on vain noin minuutti jäljellä osiosta, käy pisteytyslomakkeesi läpi ja vahvista, että olet täyttänyt vastauksen kaikkiin Ei laskin -kysymyksiin. Muista, että on hyvä arvailla muutamia, koska niitä on ei rangaistusta vääristä vastauksista!

Matematiikkalaskimen osio: Kaksipäästöinen strategia

Laskin -osiossa tee vain ne kysymykset, joita tiedät lähestyä noin 10 sekunnin kuluessa niiden lukemisesta. Kuten Ei laskin -osaa, sinun ei tarvitse ratkaista niitä 10 sekunnin kuluessa, mutta sinun pitäisi tunnistaa Miten ratkaista ne heti.

Jos osaat lähestyä ongelmaa, yritä ratkaista se 60 sekunnin kuluessa. Jos et kuitenkaan pysty selvittämään sen ratkaisemista 10 sekunnin kuluessa sen lukemisesta, ohita se nyt.

Kun olet suorittanut ensimmäisen passisi, sinun olisi pitänyt yrittää noin 25-30 kysymystä ja viettää noin 30-35 minuuttia osiossa. Tämä tarkoittaa, että sinulla on noin 20-25 minuuttia jäljellä.

Käytä seuraavaksi toisen kierroksen aikana jäljellä olevaa aikaa palataksesi läpi kaikki kysymykset, joita et ratkaissut ensimmäisellä kerralla. Koska olet jo tarkastellut kutakin kysymystä 10 sekuntia, sinun pitäisi pystyä tunnistamaan, mitkä ovat helpompia ja mitkä vaikeampia sinulle. Tee nämä kysymykset henkilökohtaisten vaikeuksien mukaan.

Kun osiossa on jäljellä noin minuutti, tarkista, että olet kirjoittanut vastauksen jokaiseen kysymykseen. Jälleen, siellä on ei rangaistusta virheellisistä vastauksista SAT: ssä, joten on suositeltavaa täyttää jotain, vaikka joutuu arvaamaan!

body_bears_reading.jpg

Vaihe 2: Paranna lukupisteitäsi

Jotkut sanovat, että SAT -lukupisteitäsi on vaikein parantaa, ja joillakin tavoilla se on. Sinun täytyy lukea pitkiä kohtia ja pystyä tunnistamaan, mistä olet löytänyt vastauksia tiettyihin kysymyksiin.

on 3,1 gpa hyvä

Helpoin tapa parantaa lukupisteitäsi on ylivoimaisesti harjoittaa tehokasta kohdan lukemisen strategiaa. Suositeltava strategiamme sisältää seuraavat vaiheet:

 1. Nopeasti lue ensin kysymykset, tunnistamaan, millaisia ​​kysymyksiä kysytään.
 2. Lue tiedotus jakson alussa.
 3. Lue/selaa kohta, kiinnittämällä huomiota johdantokappaleen viimeiseen riviin (eli opinnäytetyö) ja avauslauseisiin tekstikappaleisiin ja johtopäätökseen.
 4. Vastaa kysymyksiin.

Sinun tulisi myös harjoittaa vihjeemme #1, joka on etsi aina 100% yksiselitteisesti oikea vastausvaihtoehto. Pohjimmiltaan tämä on sama asia kuin poistamisprosessi. Vaikka monet vastausvaihtoehdot voivat kuulostaa oikeilta, vain yksi vastaa kysymykseen täysin ja tarkasti. Tämän tosiasian tietäminen auttaa sinua paremmin määrittämään, mitkä valinnat ovat selvästi vääriä.

Vaihe 3: Paranna kirjoitus- ja kielipisteitäsi

Muista kaikki tärkeät SAT -kieliopin säännöt, muista tämä keskeinen vinkki: älä käytä vain korvaa!

Niin monet opiskelijat yrittävät havaita kielioppivirheet luottaen vain siihen, miltä lauseet kuulostavat. Vaikka tämä strategia saattaa toimia helpoimpienkin ongelmien ratkaisemiseksi, ainoa tapa hallita SAT Writing and Language on lopulta ymmärtää kielioppia analyyttisellä tasolla.

Mitä kieliopin tietäminen analyyttisesti kuitenkin tarkoittaa? Se ei ole vain kieliopin sääntöjen tunteminen, vaan myös voi mainita, mitä sääntöä rikotaan. Jos voit tunnistaa, mitä sääntöä rikotaan, tiedät tarkalleen, miten lause korjataan siten, että sääntö on ei olla rikki.

Vaihe 4: Tallenna heikkoutesi

Nyt kun olet jakanut perustaitosi kussakin osiossa, on aika opiskele tavalla, joka hyökkää SAT: n ainutlaatuisiin ongelmiin.

Voit tehdä tämän seuraavasti: ota kaksi virallista SAT -käytännön testiä. Kun otat ne, ympyröi kaikki ongelmat, joista et ole varma, riippumatta siitä, saatko ne oikein vai ei. Kopioi testien lopussa ympyröimäsi ongelmat a virhepäiväkirja.

Jotkut tuntemistani parhaista tutoreista suosittelevat tekemään kolme virhesanomaa, yksi kutakin testin osaa varten. He myös suosittelevat - opiskelijoille, joilla on enemmän aikaa - tekemään enemmän kuin kaksi harjoitustestiä näiden virheiden osalta. Mitä enemmän dataa, sitä parempi!

body_person_book_question_mark.jpg

Vaihe 5: Tunnista heikkoutesi

Kun kaikki virheesi on kirjoitettu muistiin, aloita niiden merkitseminen avainsanoja. Esimerkkejä avainsanoista ovat seuraavat:

 • Vocab -ongelma
 • Huolimaton virhe
 • Aika loppui
 • En ymmärtänyt kirjoittajan tarkoitusta

Jokaiseen virhepäiväkirjan kysymykseen tulee nyt merkitä yksi tai useampi avainsana, jotka selittävät, miksi luulet, että olet ymmärtänyt väärin.

Seuraava, laske nämä syyt yhteen kohteeseenluo luettelo, josta näet, kuinka monta ongelmaa olet jättänyt huomiotta kustakin syystä. Tässä on esimerkki siitä, miltä luettelosi voisi näyttää:

 • Vocab -kysymys: 4 kysymystä
 • Huolimaton virhe: 11 kysymystä
 • Aika loppui: 13 kysymystä
 • En ymmärtänyt kirjoittajan tarkoitusta: 8 kysymystä

Ja niin edelleen.

mikä vuosi on suuri gatsby -sarja

Vaihe 6: Korjaa heikkoutesi

Jokaista heikkoutta kohden, keksi menetelmä sen korjaamiseksi. Jos esimerkiksi unohdit muutaman sanastokysymyksen Lukeminen ja kirjoittaminen -osiossa, saatat haluta tutkia lisää sanoja. Tekijän tarkoituksena voit harjoitella lukemalla lyhyitä kohtia ja ajattelemalla kirjoittajan kenkiä.

Kun olet käynyt läpi listasi ensimmäiset kohteet, pisteidesi pitäisi nyt olla paljon korkeampi! Tämä menetelmä päiväkirjaan ja heikkouksien analysointiin tekee ihmeitä. Se auttoi minua parantamaan omaa SAT -pistettäni 200 pisteellä!

Parasta tässä menetelmässä on se tieteellinen: se toimii kohdistamalla heikoimmat ongelmasi ensin varmistaaksesi, että SAT -pisteesi paranee paljon - mieluiten 100 pistettä - siinä kuussa, joka sinulla on jäljellä ennen testipäivää!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA