SAT -lukupisteiden parantaminen: 8 strategiaa

body_reading

Taisteletko SAT Evidence-Based Reading and Writing (EBRW) -pisteiden välillä 300 ja 500 välillä? Et ole yksin - satoja tuhansia opiskelijoita tekee pisteitä tällä alueella. Mutta monet eivät tiedä parhaita tapoja päästä eroon tästä pistealueesta ja saada 600 tai enemmän.

Täällä keskustelemme siitä, miten voit parantaa erityisesti SAT -lukupisteitäsi ja miksi se on niin tärkeää tehdä. Toisin kuin muut pörröiset artikkelit, keskitymme toimiviin strategioihin. Käytä näitä kahdeksaa strategiaa ja olen varma, että pystyt parantamaan SAT -lukupisteitäsi.Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli sopii opiskelijoille, joiden pisteet ovat alle 600 EBRW: llä. Jos olet jo tämän alueen yläpuolella, täydellinen SAT -lukupistemääräartikkeli sopii sinulle paremmin.

Myös nykyinen SAT (toisin kuin vanha SAT) sillä on yksi 800 luku- ja kirjoituspistemäärä, joka yhdistää yksilölliset lukemisen ja kirjoittamisen testituloksesi. Joten teknisesti, kun puhun 600 -lukutestituloksesta, viittaan a 30/40 lukutestitulos, joka yhdistää kirjoittamistestituloksesi ja antaa sinulle 600. Tässä oppaassa käytän 600: ta ja 30: ää vuorottelevasti samaa asiaa. Emme puhu kirjoittamisesta täällä, mutta jos haluat parantaa myös kirjoituspisteitäsi, tutustu oppaaseeni siitä, kuinka voit nostaa matalia SAT -kirjoituspisteitäsi.

Tässä artikkelissa aion keskustella siitä, miksi korkea pisteytys on hyvä idea, käsitellä sitä, mitä tarvitaan 600: n pisteytykseen, ja sitten mennä erityisiin SAT -lukuvinkkeihin ja -strategioihin.

Pysy kanssani - tämä on kuin talon rakentaminen. Ensinnäkin sinun on luotava hyvä perusta ennen seinien ja kauniiden ikkunoiden asettamista. Samalla tavalla meidän on ymmärrettävä miksi teet mitä teet ennen kuin perehdymme SAT -lukemisen parhaisiin vinkkeihimme ja strategioihimme.

Huomaa, että puhun pääasiassa 600: n saavuttamisesta, mutta jos tavoitteesi on 500 tai alempi, nämä käsitteet pätevät edelleen.

Ennen kuin aloitamme, tässä on tämän artikkelin sisällysluettelo, jos haluat palata tähän myöhemmin tai hypätä ympäri:

SAT -lukupisteiden nostaminen: Ymmärrä panokset

Tällä SAT -pistealueella parannat matalan SAT EBRW -pisteesi vähintään 600: n pisteeseen parantaa dramaattisesti mahdollisuuksiasi päästä parempiin oppilaitoksiin.

Käytetään esimerkkinä Penn State University. Penn Stateen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen SAT -pisteet on 1270 . Sen 25. prosenttipistemäärä on 1180 ja sen 75. prosenttipiste on 1370.

Lisäksi sen hyväksymisaste on 51%. Toisin sanoen, hieman yli puolet kaikista hakijoista hyväksytään. Mutta mitä matalammat SAT -pisteet ovat, sitä huonommat mahdollisuutesi päästä sisään ovat.

Analyysimme mukaan jos saat pisteitä noin 1000, mahdollisuutesi päästä maahan laskee vain 27 prosenttiin.

Mutta jos nostat pisteesi 1200: een, mahdollisuutesi päästä sisään nousee jopa 60 prosenttiin - se on todella hyvä mahdollisuus päästä sisään!

Joten parantamalla pisteitäsi vain 200 pistettä tekee valtava ero mahdollisuuksissasi päästä oppilaitoksiin.

SAT Reading -osiossa tämä pätee erityisesti, jos haluat hakea humanististen tieteiden pääaineisiin ja ohjelmiin, kuten englantiin tai viestintään. Nämä ohjelmat odottavat lukupisteesi olevan vahva. Jos pisteet ovat alhaiset, he epäilevät kykyäsi tehdä korkeakoulutason humanistista työtä.

Vaikka olet matematiikan supertähti ja haet tieteen pääaineeseen, korkeakoulut haluavat silti tietää, että voit käsitellä vaikeita tekstejä korkeakoulutasolla. Alhainen lukemispiste saa sinut epäilemään valtavasti.

On todella aikansa arvoista parantaa SAT -lukupisteitäsi. Tunti tunti, se on parasta mitä voit tehdä parantaaksesi mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon.

Mietitkö, mitä mahdollisuuksia sinulla on 1200 SAT -pisteellä? Tutustu meidän asiantuntijaopiston pääsyopas 1200 SAT -pisteet .

anniina_

Tiedä, että voit saada 600 SAT -lukupisteen

Tämän ei pitäisi olla vain epämääräinen, onnellinen onnen viesti, jonka näet mehupakkauksessa.

Tarkoitan, kirjaimellisesti, sinä ja kaikki muut opiskelijat voivat tehdä tämän.

Työssäni täällä PrepScholarissa olen työskennellyt tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka pisteyttävät EBRW: n alemmilla 300-500 pisteillä.

Aina toisensa jälkeen olen nähnyt opiskelijoiden lyövän itsensä alhaisista pisteistään; Heidän mielestään niiden parantaminen on mahdotonta ja he sanovat esimerkiksi seuraavaa:

'Tiedän, etten ole fiksu.'

'En vain osaa lukea kohtia nopeasti, enkä tiedä kuinka parantaa SAT -lukemispisteitä.'

'En ole koskaan ollut hyvä englannissa, ja englannin opettajani eivät koskaan sanoneet minulle, että tein hyvää työtä.'

Tämä särkee sydämeni.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, SAT -pisteet heijastavat sitä, kuinka ahkerasti työskentelet ja kuinka älykkäästi opiskelet.

Ei sinun älykkyysosamääräsi eivätkä koulusi arvosanat. Ei miten herra Anderson 10. luokalla antoi sinulle esseesi C: n.

Totuus on, että SAT Reading on suunniteltu huijaamaan sinua- ja sinun on opittava miten.

Tästä syystä: SAT on outo testi. Kun otat sen, etkö ymmärrä, että kysymykset eivät ole samanlaisia ​​kuin mitä olet nähnyt lukiossa?

Lyön vetoa, että sinulla on ollut tämä ongelma: SAT Reading -kohdissa menetät usein kysymyksiä epäonnisen arvauksen vuoksi. Yrität poistaa muutamia vastausvaihtoehtoja, mutta kaikki jäljelle jääneet kuulostavat yhtä hyviltä.

Joten nostat kätesi ja arvaat satunnaisesti.

SAT on tarkoituksella suunniteltu siten, että se hämmentää sinua. Kirjaimellisesti miljoonilla muilla opiskelijoilla on täsmälleen sama ongelma kuin sinulla. Ja SAT tietää tämän.

Normaalisti opettajasi kertoo lukion englannin luokalla, että kaikki tekstin tulkinnat ovat päteviä. Voit kirjoittaa esseen mistä tahansa, ja englannin opettajat eivät saa kertoa sinulle, että mielipiteesi on väärä. Tämä johtuu siitä, että he voivat joutua vaikeuksiin kertoa sinulle, mitä ajatella.

Mutta SAT: lla on täysin erilainen ongelma. Se on kansallinen testi, mikä tarkoittaa, että sen on luotava tasapuoliset toimintaedellytykset kaikki opiskelijoita ympäri maata. Oppilaita pitää verrata tasapuolisesti toisiinsa. Tuloksena, Jokaisessa kysymyksessä on oltava yksi, yksiselitteisesti 100% oikea vastaus.

body_bullseye

Aina on vain yksi oikea vastaus. Etsi tapa poistaa kolme väärää vastausvaihtoehtoa.

Ajattele, jos näin ei olisi. Kuvittele jokainen Reading -vastaus kaksi vastaa vaihtoehtoihin, jotka voivat olla uskottavia. Kun SAT -tulokset tulivat ilmi, jokainen opiskelija, joka sai kysymyksen väärin, valittaisi korkeakoulun hallitukselle, että testi on virheellinen.College Boardin olisi sitten mitätöidtävä tämä kysymys, mikä lopulta heikentää SAT: n valtaa.

Kollegion hallitus haluaa välttää tämän painajaisen. Siksi jokaisessa Reading -kohdan kysymyksessä on vain yksi oikea vastaus.

Mutta SAT peittää tämän tosiasian esittämällä kysymyksiä seuraavilla salaperäisillä lauseilla:

 • Tekijä tekisi todennäköisimmin samaa mieltä minkä seuraavista väitteistä?
 • Ensimmäinen kappale ensisijaisesti palvelee:
 • Rivillä 20, 'tumma' useimmat lähes tarkoittaa:

Huomaatko kuvion täällä? SAT aina peittää sen, että on vain yksi yksiselitteinen vastaus. Se yrittää saada sinut horjumaan kahden tai kolmen vastausvaihtoehdon välillä, jotka kaikki kuulostavat uskottavilta.

Ja sitten arvaat sattumanvaraisesti.

Ja sitten ymmärrät kysymyksen väärin.

Voit lyödä vetoa, että opiskelijat kaatuvat tähän. Miljoonia kertoja vuosittain.

Opiskelijat, jotka eivät valmistaudu SAT: ään oikein, eivät arvosta tätä. Mutta jos valmistaudut SAT: ään oikein opit temppuja, joita SAT pelaa sinulle. Ja nostat pisteitäsi.

SAT Reading -osa on täynnä tällaisia ​​malleja. Jos haluat parantaa pisteitäsi, sinun on vain tehtävä seuraava:

 • Opi SAT -testien kysymyksiä, kuten yllä olevat
 • Opi strategioita näiden kysymysten ratkaisemiseksi, käyttämällä jo tuttuja taitoja
 • Harjoitella paljon laadukkaita kysymyksiä, jotta voit oppia virheistäsi

Asia on, että voit oppia nämä taidot, vaikka et pidä itseäsi hyvänä lukijana tai suurena englannin opiskelijana.Kerron myöhemmin tarkemmin, miten tämä tehdään.

Mutta ensin katsotaan, kuinka monta kysymystä sinun on vastattava saadaksesi 600 SAT -lukemalla.

Mitä tarvitaan 600 (tai 30) saamiseen SAT -lukemisessa

Jos sinulla on tavoitemäärä mielessä, se auttaa ymmärtämään, kuinka monta kysymystä sinun on vastattava oikein, eli raakapisteesi, jotta voit saavuttaa tavoitemäärän skaalautuneen pistemäärän (600: sta). Koska SAT Reading yhdistyy kirjoittamiseen ja antaa sinulle yhden EBRW -pistemäärän 600: sta, aiomme tarkastella Readingia testata pisteitä sen sijaan. Tässä tapauksessa pyrimme a Lukutestitulokset 30, 40 kokonaispisteestä.

Tässä on karkea raaka-pisteet-SAT-lukutesti-pisteet -muuntotaulukko-tarkat tulokset riippuvat testistä, mutta tämä kaavio antaa sinulle likimääräisen arvion siitä, kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada 30. (Jos voit käyttää päivitystä SAT: n pisteytykseen ja raakapisteiden laskemiseen, lue tämä opas.)

Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu
52 40 38 31 24 24 10 17
51 39 37 30 2. 3 24 9 16
viisikymmentä 39 36 30 22 2. 3 8 16
49 38 35 29 kaksikymmentäyksi 2. 3 7 viisitoista
48 37 3. 4 29 kaksikymmentä 2. 3 6 14
47 36 33 28 19 22 5 13
46 35 32 28 18 22 4 12
Neljä viisi 35 31 28 17 kaksikymmentäyksi 3 yksitoista
44 3. 4 30 27 16 kaksikymmentäyksi 2 10
43 33 29 27 viisitoista kaksikymmentä 1 10
42 33 28 26 14 kaksikymmentä 0 10
41 32 27 26 13 19
40 32 26 25 12 18
39 31 25 25 yksitoista 18

Lähde: SAT: n virallinen harjoitustesti #4

Huomaa, että jos tavoittelet yhteensä 600 ja 30/40 lukemisessa, tarvitset raakapisteen noin 36/52. Tämä on 70% pisteet.

Tällä tosiasialla on vakavia vaikutuksia testausstrategiaasi. Pohjimmiltaan sinun tarvitsee vain vastata noin 2/3 kaikista lukukysymyksistä oikein. Seuraavassa kerromme tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa testausstrategiallesi.

Riippumatta siitä, mitä teet pisteitä nyt, ota huomioon ero, joka sinun on saatava 30. Jos esimerkiksi teet pisteitä 23, sinun on vastattava noin 15 lisäkysymykseen heti lukemisen aikana päästäksesi 30: een.

Jälleen kerran, vaikka tavoitteesi olisi jotain 500 (eli 25/40), sama analyysi pätee.

OK, joten olemme käsitelleet, miksi korkeamman SAT -lukupistemäärän pisteytys on tärkeää, miksi pystyt parantamaan pisteitäsi ja raakapisteet, jotka sinun on saatava saavuttaaksesi tavoitteesi. Toivon, että tästä oli paljon hyötyä ja se muutti ajatuksesi SAT Reading -valmistelusta.

Nyt tarkastelemme toteutettavia strategioita, joita sinun tulisi käyttää omassa SAT -valmistelussasi maksimoidaksesi lukupisteesi parannuksen.

8 strategiaa parantaa SAT -lukupisteitäsi

Tässä osiossa annamme sinulle kahdeksan parasta SAT -lukustrategiaa, jotka takaavat matalan lukupisteesi parantamisen.

Strategia 1: Säästä aikaa lukukäytävillä vaihtamalla lukustrategiaasi

Kokemukseni perusteella työskentelen tuhansien opiskelijoiden kanssa, ylivoimaisesti yleisimmät ongelmatestin suorittajat ovat SAT -lukukenttien kanssa seuraavat: heiltä loppuu aika ennen kuin he pääsevät läpi kaikki kysymykset.

Tämä on ongelma, koska toisin kuin SAT -matematiikka, kohtia koskevat kysymykset eivät ole järjestetty vaikeusasteen mukaan. Siksi, jos et ole suorittanut kaikkia kysymyksiä ajoissa, saatat unohtaa joitakin helppoja kysymyksiä lopussa, jotka olisit saanut oikein, jos sinulla olisi vain tarpeeksi aikaa.

Mikä on tämän syy? Yleisin näkemäni on se opiskelijat lukevat kohtia paljon tarkemmin kuin niiden todellisuudessa pitäisi olla. Jälleen kerran tämä on tulosta kotitehtävistä ja siitä, mitä opit englannin tunnilla. Englanniksi olet luultavasti saanut (tyhmiä) testejä, jotka kyselevät sinua siitä, mitä paroni Meistoff sanoi tietyssä kohtauksessa tai minkä värinen Tomin T-paita oli. Joten tietysti olet oppinut kiinnittämään huomiota kaikkiin tekstin yksityiskohtiin.

SAT on kuitenkin erilainen. 80 rivin pituisessa osassa voi olla vain 10 kysymystä. Monet näistä eivät edes viittaa tiettyihin riveihin - sen sijaan he puhuvat kohdan kokonaisuudesta tai tekijän sävystä.

Pieniin rivikohtaisiin yksityiskohtiin keskittyvien kysymysten määrä on vähäinen. Siksi, on ajanhukkaa lukea kohta rivi riviltä, ​​peläten, että unohdat yksityiskohdan, josta kysymys saattaa kysyä.

body_skimming Paras tapa lukea kohta? Se luetaan ensimmäisellä lukukerralla.

Siksi suosittelen sitä kaikki Oppilaat käyttävät tätä SAT Reading -strategiaa :

 • Selaa kulkua ensimmäisellä lukukerralla. Älä yritä ymmärtää jokaista riviä tai kirjoita muistiinpanoja, joissa ennakoidaan, mitä kysymykset saattavat kysyä. Hanki vain yleinen käsitys kohdasta. Jos haluat, yritä lukea kohta loppuun kolmen minuutin kuluessa.
 • Siirry seuraavaksi kysymyksiin. Jos kysymys koskee tiettyä rivinumeroa, palaa rivinumeroon ja yritä ymmärtää sen ympärillä oleva teksti.
 • Jos et voi vastata kysymykseen 30 sekunnin kuluessa, Jätä se väliin. (Lisää tästä strategiasta myöhemmin.)

Tämä strategia on tärkeä, koska kysymyksissä kysytään paljon vähemmän rivejä kuin kohta todellisuudessa sisältää. Esimerkiksi lukukohdan rivit 5-20 eivät ehkä liity mihinkään seuraavaan kysymykseen. Siksi, jos käytät aikaa yrittäessäsi ymmärtää perusteellisesti rivejä 5-20, tuhlaat vain aikaa.

Jotkut opiskelijat ottavat tämän strategian äärimmilleen: he lukevat kysymykset ensin ennen kulku. Jos kysymys viittaa tiettyihin riveihin, ne merkitsevät sitten kohdat, joita he voivat myöhemmin käyttää oppaana tietääkseen, mihin keskittyä lukiessaan kohtaa.

Erilaiset strategiat toimivat eri opiskelijoille. Sinun on kokeiltava paljon nähdäksesi, mikä strategia johtaa parhaisiin tuloksiin sinä. Mutta kaiken kaikkiaan olen varma, että vietät liikaa aikaa kappaleen lukemiseen.

Strategia 2: Opi poistamaan kolme väärää vastausta

Vietin jonkin aikaa edellä puhuakseni siitä, kuinka on aina yksi yksiselitteisesti oikea vastaus. Tällä on valtava vaikutus strategiaan, jota sinun tulee käyttää oikean SAT -lukuluvun löytämiseksi.

Tässä on toinen tapa nähdä se: neljästä vastausvaihtoehdosta kolmessa on jotain, mikä on täysin pielessä. Vain yksi vastaus on 100% oikein, mikä tarkoittaa, että muut kolme ovat 100% väärässä.

Tiedätkö, miten yrität poistaa vastausvaihtoehdot ja sitten lopulta muutamia, jotka kaikki näyttävät olevan yhtä todennäköisesti oikeita?

No, et tee tarpeeksi hyvää työtä poistamalla vastausvaihtoehdot. Muista, että jokainen väärä valinta voidaan ylittää omasta syystä.

body_800reading_answers-1.jpg

Sinun on opittava poistamaan kolme vastausvaihtoehtoa jokaiselle lukukysymykselle.

'Hienoa, Allen. Mutta tämä ei kerro minulle mitään Miten vastausvaihtoehtojen poistamiseksi. ''

Kiitos kysymästä. On olemassa muutamia klassisia vääriä vastausvaihtoehtoja, joita SAT rakastaa käyttää. Katsotaanpa esimerkkiä.

Kuvittele, että luit juuri kohdan, joka keskittyy siihen, miten ihmisen evoluutio muokkasi ympäristöä. Se antaa muutamia esimerkkejä. Ensinnäkin se puhuu siitä, miten siirtyminen aiemmista lajeista, kuten Homo neandertalilaiset johtivat työkalujen, kuten tulipalon, käyttöön, mikä johti metsäpaloihin ja muotoili ekologiaa. Sitten keskustellaan Homo sapiens 40 000 vuotta sitten ja niiden liiallinen metsästys lajeista, kuten villaisista mammuteista, sukupuuttoon.

Sen jälkeen törmäämme kysymykseen: 'Mikä seuraavista kuvaa parhaiten kohdan pääaihetta?' Tässä ovat mahdolliset vastausvaihtoehtomme:

 • V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalilaiset
 • B: Evoluution tutkimus
 • C: Kuinka ympäristö muokkasi ihmisen evoluutiota
 • D: Evoluution uskottavuus
 • E: Ihmisen kehityksen vaikutus ekologiaan

Huomaa, että käytämme viittä vastausvaihtoehtoa vain havainnollistamistarkoituksessa - todellisuudessa vain SAT: lla on neljä vastausvaihtoehtoa lukukysymystä kohti.

Kun luet näitä vastauksia, muutama niistä luultavasti alkoi kuulostaa todella uskottavalta.

Yllätys! Jokaisessa A -D -vastauksessa on jotain vakavaa. Jokainen niistä on klassinen esimerkki SAT: n antamasta väärästä vastaustyypistä. Katsotaanpa mitä nämä ovat.

body_toospecific

Väärä vastaus 1 (A): Liian spesifinen

V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalilaiset

Tämäntyyppinen väärä vastaus keskittyy pienempi yksityiskohta kappaleessa. Sen tarkoituksena on huijata sinua ja saada sinut ajattelemaan itseäsi: 'No, näin tämän kohdan maininnan, joten se on uskottava vastausvaihtoehto.'

Väärä! Kysy itseltäsi: voiko tämä vastausvalinta todella kuvata koko kulku? Voiko se periaatteessa toimia tämän kohdan otsikkona?

Lopulta löydät sen se on aivan liian tarkkaa välittämään kokonaisuuden kulman.

body_toobroad

Väärä vastaus 2 (B): Liian laaja

B: Evoluution tutkimus

Tämän tyyppisellä väärällä vastauksella on päinvastainen ongelma kuin edellä se on liian laaja. Vaikka teoria teoriassa koskee evoluution tutkimista, se keskittyy vain yhteen sen osaan, varsinkin kun se liittyy evoluution vaikutukseen ympäristöön.

Kerro toinen naurettava esimerkki sanomalla, että puhuit ystävällesi matkapuhelimestasi ja hän sanoi, että tärkein pointtisi oli maailmankaikkeus. Kyllä, puhuit maailmankaikkeudesta siinä mielessä, että asutte molemmat maailmankaikkeudessa, mutta tämä oli selvästi vain pieni osa keskustelustanne.

Lyhyesti sanottuna vastausvaihtoehto B on yksinkertainen aivan liian yleistä olla hyvä vastaus tähän kysymykseen.

body_reversed

Väärä vastaus 3 (C): Käänteinen suhde

C: Kuinka ympäristö muokkasi ihmisen evoluutiota

Tämä väärä vastausvalinta voi olla hankala, koska siinä mainitaan kaikki oikeat sanat. Mutta tietysti myös näiden sanojen välisen suhteen on oltava oikea. Tässä suhde kääntyy: jake keskittyy siihen, miten ihmisen evoluutio muokkasi ympäristöä, ei Toisin päin.

Opiskelijat, jotka lukevat liian nopeasti, tekevät usein huolimattomia virheitä!

body_unrelated

Väärä vastaus 4 (D): Liittymätön käsite

D: Evoluution uskottavuus

Lopuksi tällainen väärä vastaus saalistaa opiskelijoiden taipumusta ajatella liikaa kysymyksiä. Jos olet intohimoinen kiistelemään esimerkiksi evoluutiosta, tämä vastaus voi olla sinulle laukaisuvastaus siitä lähtien minkä tahansa keskustelusta evoluutiosta tulee mahdollisuus kiistellä sen uskottavuudesta.

Tietenkin, vaikka tämä käsite ei näy missään kohdassa, jotkut opiskelijat eivät vain pysty vastustamaan tämän vastausvaihtoehdon valitsemista.

Näetkö pointin? Pinnalla jokainen vastausvaihtoehto kuulostaa siltä, ​​että se voisi mahdollisesti olla oikea. Mutta ei ehkä riitä. Oikean vastauksen on oltava 100%, täysin oikea. Väärät vastaukset saattavat jäädä pois vain yhdellä sanalla, joten sinun on tiedettävä, miten voit poistaa ne.

Vie tämä ajatus jokaiseen SAT Reading -kysymyksen kysymykseen.

body_weaklink Seuraava strategia: etsi heikot lenkit ja korjaa ne.

Strategia 3: Löydä lukutaidon heikkoudet ja poraa ne

Kohdakysymysten lukeminen saattaa näyttää samalta, mutta ne todella testaavat hyvin erilaisia ​​taitoja. Täällä PrepScholarissa uskomme SAT -kohdissa testatut tärkeimmät taidot ovat seuraavat:

 • Iso kuva/pääkohta
 • Pieni kuva/yksityiskohta
 • Päättely
 • Sanasto kontekstissa
 • Toiminto
 • Tekijä Tekniikka
 • Todisteiden tuki
 • Tietojen tulkinta
 • Useiden tekstien analysointi

Vau, siinä on paljon taitoja! Enemmän kuin on selvää, kun luet kappaleita SAT Readingissa.

Jokainen näistä kysymystyypeistä käyttää erilaiset taidot jakson lukemisessa ja analysoimisessa. Jokainen niistä vaatii erilaisen valmistusmenetelmän ja keskittynyttä harjoittelua.

Jos olet kuin useimmat opiskelijat, olet luultavasti parempi joillakin Readingin alueilla kuin muilla. Saatat esimerkiksi olla hyvä saada kokonaiskuvan osasta, mutta et niin hyvä johtopäätösten saamisessa. Tai saatat olla todella vahva tunnistamaan kirjoittajan sävyn, mutta kamppailet tietojen tulkinnan kanssa oikein.

Jos olet kuten useimmat opiskelijat, sinulla ei myöskään ole rajoittamatonta aikaa opiskeluun. Sinulla on paljon kotitehtäviä, mahdollisesti urheilua ja muita oppitunteja sekä ystäviä, joiden kanssa voit viettää aikaa.

Tämä tarkoittaa, että jokaisen SAT -opiskeluajan aikana sen on oltava mahdollisimman tehokas tunti.

Tarkemmin sanottuna, sinun on löydettävä suurimmat parantamisalueesi ja työskenneltävä niiden parissa.

Liian monet opiskelijat opiskelevat 'tyhmää' tapaa. He ostavat kirjan ja lukevat sen kannesta kanteen. Kun he eivät parane, he ovat järkyttyneitä.

body_stressedstudent-1.jpg

Mutta en ole.

Tehokas opiskelu SAT: lle ei ole kuin talon maalaamista. Et yritä peittää kaikkia perustojasi hyvin ohuella ymmärryskerroksella.

Nämä oppilaat tekivät väärin, koska he hukkasivat aikaa jo tietämiinsä aiheisiin eivätkä käyttäneet tarpeeksi aikaa heikkouksiensa hiomiseen.

Tehokas opiskelu SAT: lle on kuin vuotavien veneiden reikien tukemista. Sinun on löydettävä suurin reikä ja täytettävä se. Sitten sinun on löydettävä seuraava suurin reikä ja täytettävä sekin. Pian huomaat, että veneesi ei enää uppoa.

Miten tämä liittyy SAT -lukemiseen? Sinun on löydettävä alitaidot, joissa olet heikoin, ja poraa niitä, kunnes et enää ole heikko heissä. Suurimpien reikien korjaaminen.

Lukemisen aikana sinun on selvitettävä onko virheillesi malleja. Onko sinulla loppumassa aika lukujen lukemiseen? Vai ettekö saa johtopäätöksiä? Vai oletko todella heikko tulkitsemaan yksityiskohtia?

Tunnista jokaisen kysymyksen jälkeen, minkä tyyppinen kysymys se on. Kun huomaat malleja kysymyksissä, joita kaipaat, sinun on sitten omistettava ylimääräistä harjoittelua näille osaamisille.

Oletetaan, että kaipaat monia päättelykysymyksiä (tämä on tyypillisesti opiskelijoiden vaikein kysymys SAT -lukemiseen). Sinun on jotenkin saatava keskittynyttä harjoittelukysymystä tälle taidolle, jotta voit porata virheesi.

Paranna SAT -pisteitäsi 160+ pisteellä, taattu

Strategia 4: Käytä vain laadukkaita SAT-lukulähteitä

SAT -lukukohdat ovat erittäin tarkasti miten ne toimivat. Ja SAT -lukukysymykset ovat erittäin erityisesti muotoiltu ja rakennettu saamaan vastauksia syötteihin.

Jos haluat parantaa lukupisteitäsi, sinun on käytettävä realistisia SAT -lukulähteitä. Jos et, kehit huonoja tapoja ja koulutat vahingossa vääriä taitoja.

Ajattele asiaa näin: sano, että yrität baseball -joukkueen puolesta. Sen sijaan, että harjoittelisi oikeilla baseball -palloilla, päätät harjoitella Wiffle -palloilla. Se on apaljon halvempaa ja helpompaa, ja pallon lyöminen saa sinut tuntemaan olosi hyväksi taidoistasi.

Joten harjoittelet ja harjoittelet ja harjoittelet Wiffle -pallon kanssa. Ymmärrät, kuinka Wifflen pallo kaartuu heitettäessä, kuinka lyödä sitä ja kuinka heittää se.

Lopulta yrität baseball -joukkueeseen. Piki tulee, mutta se on paljon nopeampi kuin olet koskaan harjoitellut. Se ei kaartu kuten Wiffle -pallo.

Keinu ja neiti.

Olet harjoitellut väärin ja nyt olet täysin valmistautumaton baseballia varten.

body_600reading_wiffle.jpg Tämä ei ole oikeaa baseballia.

SAT Reading toimii täsmälleen samalla tavalla. Harjoittele huonosti kirjoitetuilla testeillä, niin kehität huonoja tapoja ja hyödyttömiä strategioita.

Kaukana ja parhaana lähteenä SAT -lukukokoelmille ovat viralliset SAT -käytännön testit. Siksi sisällytämme nämä viralliset harjoitustestit SAT -valmisteluohjelmaamme - jotta voimme arvioida edistymisesi tarkasti ja tarjota sinulle laadukasta koulutusta.

Ongelma on, että niitä ei ole että saatavilla monia virallisia SAT -käytännön testejä. Koska haluat käyttää näitä harjoittaaksesi kestävyyttäsi täyspitkässä testissä, on parasta yrittää säilyttää ne.

Tämä tarkoittaa, että saadaksesi tarpeeksi SAT -lukukäytäntöä sinun on käytettävä myös muita materiaaleja.

Ensimmäinen ehdotuksemme on käyttää valmistelevat resurssit, jotka on suunnattu erityisesti SAT: lle. Ole kuitenkin varovainen sen jälkeen monet testausta valmistavat yritykset julkaisevat yleensä huonolaatuisia kohtia ja kysymyksiä (myös useimmat SAT Readingissa näkemäsi kirjat ovat melko kauheita). Katso valikoimamme parhaista SAT -valmistelukirjoista täältä.

Tämä on erityisen haitallista SAT -lukemiselle, koska sen kohtien ja kysymysten tyyli on melko monimutkainen, toisin kuin SAT Math, jonka kysymykset ovat yksinkertaisempia.

Realististen kysymysten kirjoittamiseksi sinun on ymmärrettävä SAT sisältä ja ulkoa. Siksi olemme luoneet mielestäni korkealaatuisimmat lukukysymykset, jotka ovat saatavilla kaikkialla. Tässä on mitä olemme tehneet:

 • Olemme purkaneet jokaisen virallisen SAT -harjoitustestin - kysymys kysymys, vastaus vastaus. Olemme tutkineet tilastollisesti testin jokaista kysymystyyppiä ja ymmärrämme tarkasti, miten kysymykset on muotoiltu ja kuinka väärät vastausvaihtoehdot on rakennettu.

 • Tuotteen johtajana olen vastuussa sisällön laadusta. Palkkaan vain pätevimpiä sisällön kirjoittajia testaussisältömme luomiseen. Tämä tarkoittaa ihmisiä, jotka saivat täydelliset SAT -pisteet, joilla on satoja tunteja SAT -opetuskokemusta ja jotka ovat valmistuneet Ivy League -kouluista.

Kaikki tämä johtaa realistisimpiin, laadukkaimpiin SAT -lukukysymyksiin.

on ib parempi kuin ap

Vaikka et käytä PrepScholaria, varmista se mitä resursseja tahansa tehdä käyttöä tarkastellaan samalla tavalla kuin käytämme. Jos et ole varma, kuinka hyödyllinen jokin asia on tai huomaat paljon negatiivisia arvosteluja, on parasta välttää sitä.

Strategia 5: Älä keskity Vocabiin

Vocab saa liikaa huomiota opiskelijoilta. Tuntuu hyvältä opiskella sanakirjoja, koska näyttää siltä, ​​että edistyt. 'Opiskelin 1 000 sanasanaa - tämä tarkoittaa sitä, että olen parantanut lukupisteitäni!'

Tästä syystä muut testivalmisteluohjelmat rakkaus opettaa sinulle sanastoa - sinusta tuntuu siltä, ​​että opit jotain ja se on rahasi arvoista. Mutta totuus on, että sanaston oppiminen ei todellakaan auta sinua.

Onneksi vocabilla ei ole enää suurta roolia SAT -lukupisteissäsi.

Tämä pätee erityisesti SAT: n nykyiseen versioon, jossa ei enää ole lauseen loppuun saattamista koskevia kysymyksiä. (Vanhassa, vuotta 2016 edeltävässä SAT: ssa nämä olivat kysymyksiä, jotka vaativat sinua täyttämään tyhjät sanat sanoin.)

Päätös tämän päätöksen taustalla oli se, että korkeakoulun hallitus sai paljon kritiikkiä siitä, että se pakotti opiskelijat muistamaan kehittyneen sanaston, joka ei ollut niin hyödyllinen korkeakoulussa tai tulevassa uralla. (Ja opiskelijat iloitsivat kaikkialla!)

Se sanoi, on vieläkin jonkin verran SAT Vocabia koskevien kysymysten lukeminen, kuten tämä (otettu osoitteesta virallinen SAT -harjoitustesti ):

Kuten käytettiin rivillä 68, 'pito' tarkoittaa melkein mitä tahansa

A) ylläpitää
B) pito
C) hillitä
D) kestää

Odota - 'pidä'? He esittävät kysymyksen yksinkertaisesta sanasta 'pidä'?

Kyllä, se on yleinen sana - mutta avain tähän kysymykseen on ymmärryksessä miten sanaa käytetään asiayhteydessä; kontekstissa. Pito voi tarkoittaa kaikkia vastausvaihtoehdoissa lueteltuja asioita, mutta vain yksi niistä on oikea.

Tässä on esimerkkejä sanoista, jotka sinun on ymmärrettävä SAT: n yhteydessä:

 • ambivalentti
 • välittää
 • valittaa
 • olettaa

Nämä ovat hieman edistynyt sanoja, mutta ne eivät ole läheskään sen tason sanoja, jotka sinun oli tiedettävä, kuten 'jako' ja 'pakkolunastus'.

Jos sinulla on melko tyypillinen amerikkalaisen teinin sanasto, sitä tulee enintään kaksi tai kolme SAT -lukukysymystä, jotka todella laajentavat sanastoasi. Mutta kuten edellä mainitsin, voit jättää väliin 16 kysymystä 52: stä ja silti saada 30 lukemisen osiosta.

body_vocabcross.jpg

Älä mene hulluksi sanan opiskeluun - todennäköisesti se ei ole aikasi paras käyttö.

Tuo aika kuluu paljon paremmin oppimalla käsittelemään kohtia paremmin. Kohtiin liittyy niin paljon enemmän kysymyksiä, että on parempi käyttää aikaasi kulkustrategian ja lukukysymyksiin vastaamisen oppimiseen kuin sanasanojen ulkoa oppiminen.

Strategia 6: Ohita vaikeimmat, aikaa vievät kysymykset

Tässä on helppo strategia, jota useimmat opiskelijat eivät tee tarpeeksi.

Muistatko mitä sanoin edellä raakapisteestä? Jos haluat saada 30 (600) pistettä SAT -lukemisessa, tarvitset vain raakapistemäärän 36 - se on vain 36 oikeaa vastausta 52 kysymyksestä.

Mutta mitä tämä tarkoittaa strategiallesi? Voit täysin arvata 20 kysymystä, saada viisi niistä sattumalta ja silti saada 600 lukemalla.

Jälleen kerran voit täysin arvaus 40% kaikista kysymyksistä ja silti tavoitteesi!

body_skip Ohita kysymykset huolettomasti, kuten tämä nainen tekee.

Miksi tämä on niin voimakas strategia?

Se antaa sinulle enemmän aikaa helppojen ja keskivaikeiden kysymysten käsittelyyn - kysymyksiin, joissa sinulla on hyvät mahdollisuudet vastata oikein.

Jos sinua vaaditaan yleensä aikaa SAT -lukemiseen, tästä on valtava apu.

Tässä on esimerkki: Lukeminen -osiossa sinulla on 65 minuuttia aikaa vastata 52 kysymykseen. Useimmille opiskelijoille tämä on yleensä melko vaikeaa päästä läpi, koska se on vain 75 sekuntia per kysymys.

Keskimääräinen opiskelija yrittää ratkaista kaikki kysymykset. 'Minun täytyy käydä ne kaikki läpi, koska minulla on mahdollisuus saada jokainen kysymys oikein', he ajattelevat. Matkan varrella he kiirehtivät ja tekevät huolimattomia virheitä kysymyksissä pitäisi ovat tulleet oikeiksi. Ja sitten he viettävät viisi minuuttia todella vaikeisiin kysymyksiin, jolloin he eivät edistyneet ja tuhlaavat aikaa.

Väärä lähestymistapa.

Tässä ehdotan sen sijaan. Kokeile jokaista kysymystä, mutta ohita se 30 sekunnin kuluttua, jos et edelleenkään pääse mihinkään. Toisin kuin matematiikka, kysymysten lukeminen ei ole vaikeusjärjestyksessä, joten et voi kertoa heti, mitkä kysymykset ovat vaikeampia tai helpompia. Siksi sinun pitäisi kokeilla jokaista, mutta siirtyä eteenpäin, jos se maksaa sinulle liikaa aikaa.

Näin tekemällä voit korottaa aikaasi helppoa/keskikysymystä kohti 100 sekuntiin tai enemmän. Tämä on valtava! Se on 30% enemmän aikaa, kun saat kysymyksen. Tämän seurauksena tämä lisää yleisiä mahdollisuuksiasi saada helppoja/keskikokoisia kysymyksiä oikein.

Ja kysymykset, jotka ohitit? He ovat niin kovia, että sinun on parempi olla edes yrittämättä niitä. Nämä kysymykset on tarkoitettu 700-800 maalintekijälle. Jos saavutat 600, sinulla on oikeus kokeilla niitä - mutta et ennen saat 600.

Kuinka kertoa, mitkä kysymykset vievät eniten aikaa? Tämä vaihtelee henkilöittäin, mutta tässä on kaksi kysymystyyppiä, jotka yleensä vievät enemmän aikaa kuin toiset:

 • Kysymyksiä ilman rivinumeroita, jotka saavat sinut etsimään yksityiskohtia: Voit viettää paljon aikaa lukemalla kohdan ja etsimällä, missä Virginia Woolf mainitsi portaat.

 • Kysymyksiä, jotka pyytävät sinua vertaamaan kahta kohtaa: Jos sinulla on todella vaikeuksia ymmärtää kohtia, parilliset kohdat ovat kaksinkertainen ongelma.

Tee SAT -lukuvalmistelusi kaikki tämä mielessä. Jos jäät jumiin johonkin kysymykseen, mieti millainen kysymys se on, ja selvittää, onko kysymyksissä jokin malli, joka johdattaa sinut jatkuvasti ylös.

Strategia 7: Ymmärrä kaikki lukuvirheesi

Jokainen virhe, jonka teet kokeessa, tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen miksi unohdit kysymyksen, teet saman virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Liian monet opiskelijat, jotka pisteyttävät 400–600 tasoa SAT-lukemisessa, kieltäytyvät tutkimasta virheitään.

Se on ankaraa. Ymmärsin. On ikävää katsoa virheitään kasvoihin. On rasittavaa oppia vaikeita käsitteitä, joita et helposti ymmärrä.

Joten keskimääräinen opiskelija ohittaa virheidensä tarkistamisen ja keskittyy sen sijaan alueisiin, joihin he ovat jo tyytyväisiä. Se on kuin lämmin peitto. Heidän ajatuksensa kuuluu näin: 'Joten olen hyvä Big Picture -kysymyksissä? Minun pitäisi tehdä enemmän Big Picture -ongelmia! Ne saavat minut tuntemaan oloni hyväksi. '

Lopputulos? Ei parannusta pisteisiin.

Et halua olla näiden oppilaiden kaltainen. Joten sinun on tehtävä sen sijaan:

 • Jokaisessa harjoittelutestissä tai kysymysjoukossa, merkitse jokainen kysymys, josta olet jopa vain 20% epävarma.

 • Kun arvioit testin tai tietokilpailun, tarkista kaikki merkitsemäsi kysymykset ja kaikki väärät kysymykset. Tällä tavalla, vaikka arvasitkin kysymyksen oikein, tarkista se.

 • Muistikirjassa Kirjoita muistiin kysymyksen ydin, miksi jätit sen huomaamatta ja mitä aiot tehdä välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa. Järjestä erilliset osiot aiheen ja ala-aiheen mukaan (esim. Iso kuva, Päättely, Vocab jne.).

Ei riitä, että ajattelet asiaa ja siirryt eteenpäin. Ei riitä, että luet vastauksen selityksen. Sinun on harkittava lujasti miksi epäonnistuit nimenomaan kysymyksessä.

Lukukysymyksiä varten sinun on löydettävä tapa poistaa jokainen virheellinen vastaus. Jos jäit jumiin kahden vastausvaihtoehdon väliin, tarkista työsi selvittääksesi, miksi et voinut poistaa väärää vastausvaihtoehtoa.

Jos et tee tätä, takaan, että teet sen ei edistyä.

Mutta jos sinä tehdä Käytä tätä jäsenneltyä lähestymistapaa virheisiisi, sinulla on nyt juokseva loki jokaisesta unohtamastasi kysymyksestä sekä ajatuksesi siitä, miksi teit tekemäsi virheet.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheillesi.

Strategia 8: Arvaa jokainen kysymys, jota et tiedä

Saatat jo tietää tämän, mutta jos et tiedä, ansaitset vakavia pisteitä.

SAT: lla ei ole väärän vastauksen rangaistusta.

Vanhassa SAT: ssa jokainen väärä vastaus vähensi 0,25 pistettä raakapisteestäsi. Tämä edellytti, että sinulla on älykäs arvausstrategia.

Mutta ei enää! Nyt väärän vastauksen saamisesta ei ole rangaistusta. Tämä tarkoittaa, ettei ole mitään syytä jättää mitään kysymystä tyhjäksi.

Joten ennen kuin lopetat lukemisen, varmista, että jokaiseen tyhjään kysymykseen on vastattu. Et halua katsoa vastauslomakettasi ja nähdä tyhjiä kysymyksiä.

Jokaisen kysymyksen osalta, josta olet epävarma, muista arvata parhaasi mukaan. Jos voit poistaa vain yhden vastausvaihtoehdon, sinulla on paljon parempi laukaus saada se oikea.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mene eteenpäin ja arvaa! Sinulla on kuitenkin 25% mahdollisuus saada se oikein.

Useimmat ihmiset tuntevat tämän strategian jo, joten jos et tee tätä, olet vakavassa epäedullisessa asemassa.

Yleiskatsaus: Vinkkejä matalan SAT -lukupisteen nostamiseen

Nämä ovat tärkeimmät strategiat, joita sinun pitäisi käyttää SAT -lukupisteidesi parantamiseen. Jos pisteitäsi on noin 350, voit käyttää niitä 500: een. Jos pisteitäsi on noin 470, nosta pisteesi 600: een. Takaan sen - kunhan panostat oikeaan määrään työtä ja opiskelet ehdottaa yllä, olet varmasti saavuttanut tavoitteesi testipäivänä.

Pääasia on kuitenkin tämä: sinun on ymmärrettävä, missä olet jäämässä vaille, ja pohdittava näitä heikkouksia jatkuvasti. Sinun on myös harkittava virheitäsi äläkä jätä virheitä huomiotta.

Tämä on todella tärkeää tulevaisuutesi kannalta. Varmista, että annat SAT -valmistelijoille sen ansaitseman huomion - ennen kuin on liian myöhäistä ja saat hylkäyskirjeen, jota et halunnut.

Lopuksi, jos haluat palata ja tarkistaa jonkin edellä mainituista strategioista, tässä on lyhyt luettelo:

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.