Kuinka parantaa ACT-lukupisteitäsi: 8 asiantuntijavinkkiä

kehonlukeminen

Kamppailetko ACT-lukupisteiden välillä 14 ja 24? Et ole yksin - sadat tuhannet opiskelijat tekevät pisteitä tällä alueella. Mutta monet eivät tiedä parhaita tapoja päästä eroon tästä pisteet ja pisteet 26 tai enemmän.

Tässä keskustelemme siitä, kuinka parantaa ACT-lukupisteitäsi tehokkaasti ja miksi on niin tärkeää tehdä se. Toisin kuin muut siellä olevat pörröiset artikkelit, keskityn käytännöllisiin strategioihin. Laita nämä kahdeksan strategiaa toimimaan, ja olen varma, että pystyt parantamaan ACT-pisteitäsi.

Lyhyt huomautus: Tämä artikkeli kohdistuu erityisesti matalampien pisteiden opiskelijoihin - ts. Alle 26-pisteisiin ACT-lukemiseen. Jos olet jo tämän alueen yläpuolella, täydellinen 36 ACT -lukupisteartikkeli sopii sinulle paremmin, koska se sisältää edistyneempiä strategioita.

Tässä artikkelissa aion keskustella siitä, miksi korkean pistemäärän tekeminen on hyvä idea, käyn läpi mitä 26: n pisteet edellyttävät, ja hyppäämme sitten parhaimpiin ACT-lukuvinkkeihimme ja -strategioihimme.

Pysy kanssani - tämä on kuin talon rakentaminen. Sinun on luotava vankka perusta, ennen kuin voit laittaa seinät ja kauniit ikkunat. Samoin meidän on varmistettava, että ymmärrämme miksi teet mitä teet ennen kuin voimme sukeltaa vinkkeihin ja strategioihin.

Tässä oppaassa puhun pääsääntöisesti 26-vuotiaasta. Mutta jos tavoitteesi on 24 tai sitä alempi, nämä käsitteet pätevät silti yhtä lailla siihen, miten sinun pitäisi opiskella.

Tämä on melko pitkä artikkeli, joten tässä käsitellään tätä (jos haluat ohittaa tai tarkistaa osan):

26: n saaminen ACT: iin: ymmärrä panokset

Tällä pisteet alueella 14-24, parantamalla ACT-lukemasi pisteet 26 tai sitä korkeammaksi lisää dramaattisesti mahdollisuuksiasi päästä parempiin korkeakouluihin.

Otetaan esimerkkinä suosittu koulu: Kalifornian yliopisto, Riverside.

UC Riversideen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen ACT-pistemäärä on 23 (36: sta). Sen 25. prosenttipiste on 22 ja 75. prosenttipiste on 28.

Lisäksi sen hyväksymisaste on 56%. Toisin sanoen hieman yli puolet kaikista hakijoista otetaan vastaan. Mutta mitä matalampi ACT-pistemääräsi on, sitä huonommat mahdollisuutesi pääsevät.

Analyysissämme, jos pistemäärä on noin 22, pääsymahdollisuudet laskevat vain 43 prosenttiin.

Mutta jos nostat pisteet 26: een, pääsymahdollisuutesi nousee jopa 75%: iin - se on todella hyvä mahdollisuus päästä! Ja mitä korkeampi pistemääräsi on, sitä varmempi olet päästä.

Lyhyesti sanottuna ACT-lukupistemäärän parantaminen nostaa keskimääräistä yhdistettyä pistemäärääsi.ACT-yhdistelmäpistemäärän parantaminen jopa 5 pisteellä voi tehdä a valtava ero mahdollisuutesi päästä kohdekorkeakouluihin.

Lukeminen-osiossa tämä pätee erityisesti, jos haluat hakea humanistisia pääaineita ja ohjelmia, kuten englantia tai viestintää. He odottavat, että sinulla on vahva lukupiste. Jos sinulla on matala, he epäilevät kykyäsi tehdä korkeakoulutason humanistista työtä.

Vaikka olisit matematiikan supertähti ja haet tieteen pääaineeseen, koulujen on silti tiedettävä, että voit käsitellä vaikeita tekstejä yliopistotasolla. Matalat lukupisteet saavat sinut valtavasti epäilemään.

ACT-pisteiden parantaminen on todella aikaasi. Tunti tunnissa, se on parasta mitä voit tehdä korottaaksesi mahdollisuutesi päästä yliopistoon.

Haluatko tietää, mitkä mahdollisuudet sinulla on 26 ACT-pistemäärällä? Katso meidän asiantuntijaopiskelijoiden opas 26 ACT-pisteeseen .

ruumis_kakku

Tiedä, että voit saada 26 ACT-pisteen tai korkeamman

Tämän ei tarvitse olla vain epämääräinen onnellisuus-onnea-viesti, jonka näet onnievästeessä.

Tarkoitan kirjaimellisesti, että sinä ja kaikki muut opiskelijat pystyt tekemään tämän.

Työssään täällä PrepScholarissa olen työskennellyt tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka ovat tehneet pisteitä alemmilla välillä noin 14-20.

Toisinaan näen opiskelijoiden, jotka voittavat itsensä matalien pisteidensä takia ja ajattelevat, että niiden parantaminen on mahdotonta. He sanovat usein seuraavat:

'Tiedän, että en ole fiksu.'

'En vain osaa lukea kohtia nopeasti, enkä tiedä kuinka parantaa ACT-lukemisen pisteet.'

'En ollut koskaan hyvä englannissa, ja englanninopettajani eivät ole koskaan kertoneet minulle, että tein hyvää työtä.'

Tämä rikkoo sydämeni.

Koska tiedän sen enemmän kuin mikään muu, ACT-pisteesi heijastaa kuinka kovaa työskentelet ja kuinka fiksusti opiskelet.

Ei älykkyysosamäärääsi eikä koululuokkiasi. Ei miten herra Crandall 10. luokalta antoi sinulle esseesi.

Tärkein asia tässä on se ACT-lukeminen on suunniteltu huijaamaan sinua—Ja sinun täytyy oppia miten.

Tästä syystä: ACT on outo testi. Kun otat sen, eikö sinusta tuntuisi siltä, ​​että kysymykset poikkeavat kouluissa nähneistä?

Lyön vetoa, että sinulla on ollut tämä ongelma: ACT-lukujen kohdalla menetät usein kysymyksiä epäonnisen arvauksen takia. Yrität poistaa muutaman vastausvaihtoehdon, mutta kaikki muut valinnat näyttävät olevan yhtä todennäköisesti oikeita.

Joten heität kätesi ja arvaat satunnaisesti.

ACT on tarkoituksella suunniteltu tällä tavalla hämmentämään sinua. Kirjaimellisesti miljoonilla muilla opiskelijoilla on tarkka sama ongelma kuin sinäkin. Ja ACT rakastaa tätä.

Normaalisti koulusi englantiluokassa opettajasi kertoo, että kaikki tekstin tulkinnat ovat kelvollisia. Voit kirjoittaa esseen mistä tahansa, ja englannin opettajat eivät yleensä saa sanoa, että mielipiteesi on väärä. He voivat joutua vaikeuksiin kertoa sinulle mitä mieltä olet, ja heistä tuntuu pahalta luovuuden rajoittamisesta.

Mutta ACT: llä on täysin erilainen ongelma. Se on kansallinen testi, eli se tarvitsee a tasapuoliset toimintaedellytykset kaikille opiskelijoille ympäri maata. Sitä käytetään jopa monissa osavaltioissa valtionlaajuisena standardoituna testinä. Tämän seurauksena testin on oltava kova kiinteä. Ja jokaisella kysymyksellä on oltava yksi, yksiselitteinen, 100% oikea vastaus.

body_bullseye

On vain yksi oikea vastaus. Etsi tapa poistaa kolme väärää.

Kuvittele, jos näin ei olisi. Kuvittele, että lukukysymyksellä oli kaksi vastausvaihtoehtoa, jotka molemmat saattavat olla uskottavasti oikea. Pisteiden tullessa jokainen opiskelija, joka sai kysymyksen väärin, todennäköisesti valittaa ACT, Inc: lle testin virheellisestä tai harhaanjohtavasta.

Jos tämä olisi totta, ACT, Inc: n olisi sitten heitettävä kysymys pois, mikä on valtava hässäkkä. Onko sinulla liikaa näitä tapahtumia, ja siellä olisi suuri skandaali siitä, että ACT jättää tekemättä työnsä.

ACT, Inc. haluaa välttää tämän painajaisen skenaarion. Siksi jokaisella yksittäisellä lukukysymyksellä on vain yksi oikea vastaus.

Tämä on tärkeä muistaa käsite. Se helpottaa elämääsi paljon - sinun tarvitsee vain poistaa kolme väärää vastausvaihtoehtoa saadaksesi yhden oikean.

Mutta ACT peittää tarkoituksenmukaisesti tämän tosiasian, jotta se vaikeuttaa elämääsi. Se kysyy tyypillisesti muotoiltuja kysymyksiä:

 1. Se voi voidaan kohtuudella päätellä että:
 2. Mikä seuraavista kuvaa parhaiten :
 3. Kirjoittajan aikalaiset suurimmaksi osaksi uskoi:

Huomaa malli tässä? Näytös aina peittää tosiasian, että on olemassa vain yksi yksiselitteinen vastaus. Se yrittää saada sinut heiluttamaan kahden tai kolmen todennäköisimmän vastauksen välillä.

Ja sitten arvaat satunnaisesti.

Ja sitten teet sen väärin.

Voit lyödä vetoa siitä, että opiskelijat kuuluvat tähän. Miljoonia kertoja vuodessa.

Opiskelijat, jotka eivät valmistaudu ACT-tapahtumaan oikein, eivät arvosta tätä. Mutta jos valmistaudut ACT: iin oikealla tavalla, opit temput, joita ACT soittaa sinulle. Ja nostat pisteitäsi.

ACT-lukeminen -osa on täynnä tällaisia ​​malleja. Parantaaksesi pisteitä, sinun tarvitsee vain tehdä seuraavat:

 • Opi ACT-testien tyypit kuten yllä olevat
 • Opi strategioita näiden kysymysten ratkaisemiseksi käyttämällä jo tuntemiasi taitoja
 • Harjoittele paljon realistisia kysymyksiä joten opit virheistäsi

Asia on, että voit oppia nämä taidot, vaikka et pidä itseäsi hyvänä lukijana tai hienona englannin opiskelijana.Menen tarkemmin, miten tämä tehdään tarkalleen.

Ensin katsotaan kuitenkin, kuinka monta kysymystä sinun on saatava oikein saadaksesi 26 lukemisesta.

Mitä kestää saada 26 ACT-lukemassa

Jos meillä on mielessä tavoitepisteet, se auttaa ymmärtämään, mitä tarvitset saadaksesi kyseisen pisteen todellisessa testissä. Muista, että pyrimme a Luen testituloksen 26, 36: sta.

Tässä on raaka pisteet ACT-lukupisteiden muuntotaulukolle. (Jos voisit käyttää kertausta siitä, miten ACT pisteytetään ja kuinka raakapisteet lasketaan, lue tämä opas.)

Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu Raaka Skaalattu
40 36 29 26 19 19 9 12
39 35 28 25 18 18 8 yksitoista
38 3. 4 27 24 17 17 7 10
37 33 26 2. 3 16 16 6 10
36 32 25 2. 3 viisitoista 16 5 8
35 32 24 22 14 viisitoista 4 7
3. 4 31 2. 3 kaksikymmentäyksi 13 14 3 6
33 30 22 kaksikymmentäyksi 12 14 2 5
32 29 kaksikymmentäyksi kaksikymmentä yksitoista 13 1 3
31 28 kaksikymmentä 19 10 12 0 1
30 27

Lähde: Virallinen ACT-harjoitustesti 2017-18

Huomaa, että jos tavoitat 26-lukua ACT-lukemisessa, tarvitset raakapistemäärän 29/40. Tämä on 72% pisteet.

Tällä on vakavia vaikutuksia testausstrategiaasi. Pohjimmiltaan sinun täytyy vain saada oikein noin 3/4 kaikista lukukysymyksistä. Seuraavassa kerrotaan tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa lähestymistavalle tähän ACT-osaan.

Mitä pisteytätkin nyt, ota huomioon ero, joka sinun on saavutettava 26: een. Jos esimerkiksi pisteytät 20, sinun on vastattava vielä kahdeksan muuta kysymystä ACT-lukemisessa oikein, jotta voit saat 26.

Jälleen kerran, jos tavoitteesi on 20, sama analyysi pätee. Löydä vain tavoite raaka pisteet yllä olevan taulukon avulla.

OK - toistaiseksi olemme käsitelleet, miksi korkeamman ACT-lukupistemäärän saaminen on tärkeää, miksi pystyt täysin parantamaan pisteitäsi, ja raakapisteet, jotka sinun on saatava, jotta voit saavuttaa tavoitepisteesi 26. Toivon, että paljon tästä oli hyödyllistä ja muutti ajattelua ACT-valmistelusta.

Nyt käsittelemme todellisia, toimivia strategioita, joita sinun pitäisi käyttää ACT Reading -valmistelussa.

8 strategiaa matalan ACT-lukupisteen parantamiseksi

Tässä osassa esitellään kahdeksan parasta strategiaamme, jotka takaavat matalan ACT-lukemasi pisteet.

Strategia 1: Säästä aikaa lukukohtien lukemiseen vaihtamalla lukustrategiaasi

Tuhansista opiskelijoista, joiden kanssa olen työskennellyt, ylivoimaisesti yleisimpiä ongelmia opiskelijoilla on ACT Reading -kohdissa aikaa loppuu, ennen kuin he pääsevät läpi kaikki kysymykset.

Tämä on ongelma, koska toisin kuin ACT Math, kohta kysymyksiä ei ole järjestetty vaikeusjärjestykseen. Siksi, jos et täytä kaikkia kysymyksiä ajoissa, saatat menettää lopussa helppoja kysymyksiä, jotka olisit oikeassa, jos sinulla olisi vain tarpeeksi aikaa.

Mikä on tämän syy? Yleisin näen on se opiskelijat lukevat kohtia paljon yksityiskohtaisemmin kuin heidän todella tarvitsee olla. Jälleen kerran tämä on seurausta siitä, mitä opit englannin luokassa. Englanniksi olet todennäköisesti saanut (tyhmä) testejä, joissa kysytään, mitä Madame Bovary sanoi tietyssä kohtauksessa tai minkä värinen Tomin T-paita oli. Joten olet tietysti oppinut kiinnittämään huomiota kaikkiin yksityiskohtiin.

ACT on erilainen. 90 rivin pituisen osan kohdalla on vain 10 kysymystä. Monet näistä eivät edes viittaa tiettyihin riveihin - he puhuvat koko kohdasta tai kirjoittajan sävystä.

Pieniin, rivikohtaisiin yksityiskohtiin keskittyvien kysymysten määrä on pieni. Siksi, on ajanhukkaa lukea kulkua rivi riviltä, ​​peläten, että menetät yksityiskohdan, josta he kysyvät sinulta.

vartalohoito Paras tapa lukea kohta: ohittaa se ensimmäisellä lukemisella.

Siksi suosittelen sitä kaikki opiskelijat kokeilevat tätä ACT-lukustrategiaa:

 • Rasvaa kulku ensimmäisellä lukemisella. Älä yritä ymmärtää jokaista riviä tai kirjoita muistiinpanoja, joissa ennakoidaan kysymykset. Hanki vain yleinen käsitys kohdasta. Haluat lopettaa osan lukemisen kolmen minuutin kuluessa, jos mahdollista.
 • Siirry seuraavaksi kysymyksiin. Jos kysymys viittaa rivinumeroon, palaa takaisin siihen riviin ja yritä ymmärtää sen ympärillä oleva teksti.
 • Jos et pysty vastaamaan kysymykseen 30 sekunnin kuluessa, Jätä se väliin. (Lisätietoja tästä strategiasta myöhemmin.)

Nämä vaiheet ovat tärkeitä, koska lukukysymyksissä kysytään paljon vähemmän rivejä kuin kappale todella sisältää. Esimerkiksi kohdan rivillä 5-20 ei ehkä ole merkitystä mihinkään seuraavaan kysymykseen. Siksi, jos vietät aikaa yrittäessäsi ymmärtää syvällisesti rivejä 5-20, tuhlaat aikaa, jonka olisit voinut viettää muualla.

Jotkut opiskelijat vievät tämän strategian äärimmäisyyksiin lukemalla kysymyksiä ennen kulkua. Jos kysymys viittaa johonkin tiettyyn viivaan tai viivoihin, ne merkitsevät ne kohdassa. Tämä antaa heille sitten oppaan keskittyä tärkeisiin linjoihin, kun he todella alkavat lukea kohtaa.

Erilaiset strategiat toimivat eri opiskelijoille. Sinun täytyy kokeilla erilaisia, jotta voit nähdä, mikä niistä antaa sinä parhaat tulokset. Mutta suurimmaksi osaksi olen varma, että vietät liikaa aikaa katkelman lukemiseen.

Strategia 2: Opi poistamaan 3 väärää vastausta

Puhuin edellä siitä, kuinka ACT aina on yksi yksiselitteisesti oikea vastaus. Tällä on valtava vaikutus strategiaan, jota sinun pitäisi käyttää oikean ACT-lukuvastauksen löytämiseen.

Tässä on toinen tapa nähdä se: neljästä vastausvaihtoehdosta kolmella niistä on jotain, mikä on täysin väärin. Vain yksi vastaus on 100% oikea, mikä tarkoittaa, että muut kolme ovat 100% oikeita väärä.

Tiedätkö, kuinka yrität poistaa vastausvaihtoehtoja ja päädyt sitten muutamaan loppuun, jotka kaikki näyttävät yhtä todennäköisesti olevan oikeita?

Et tee tarpeeksi hyvää työtä poistaaksesi vastausvaihtoehtoja. Muista - jokainen väärä valinta voidaan jättää pois omista syistään.

helsinki-1.jpg

Sinun on opittava poistamaan kolme vastausvaihtoehtoa jokaiselle lukukysymykselle.

'Hienoa, Allen. Mutta tämä ei kerro minulle mitään Miten poistaa väärät vastausvaihtoehdot. '

Kiitos kysymästä. ACT: ssä on muutama klassinen väärän vastauksen vaihtoehto. Tässä on esimerkki:

Kuvittele, että luet juuri osan, jossa keskitytään siihen, kuinka ihmisen evoluutio muovasi ympäristöä. Siinä on muutama esimerkki. Ensinnäkin se puhuu siitä, miten siirtyminen aikaisemmista lajeista, kuten Homo neandertalaisille aiheutti enemmän työkalujen käyttöä, kuten tulipalo, joka aiheutti metsäpaloja ja muovasi siten ekologiaa. Sitten se puhuu Homo sapiens 40 000 vuotta sitten ja niiden tiettyjen lajien, kuten villimammutin, ylittäminen sukupuuttoon.

Kuulostaa uskottavalta kohdalta, eikö? Se sopii siihen outoon ACT-lukutyyliin, joka on omituisesti spesifinen aiheesta, jota et ole koskaan ennen ajatellut syvällisesti.

Sitten törmäämme kysymykseen, 'Mikä seuraavista kuvaa parhaiten osan pääkohtaa?' Tässä ovat mahdolliset vastausvaihtoehtomme:

 • V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalit
 • B: Kehityksen tutkimus
 • C: Kuinka ympäristö muovasi ihmisen evoluutiota
 • D: Evoluution uskottavuus
 • E: Ihmisen kehityksen vaikutus ekologiaan

(Huomaa, että käytämme kuitenkin viittä vastausvaihtoehtoa havainnollistamiseksi ACT: llä on vain neljä .)

Kun luet näitä vastausvaihtoehtoja, muutamat heistä alkoivat kuulostaa todella uskottavilta sinulle.

Yllätys! Jokaisella A-D: n vastauksella on jotain vakavasti väärässä. Jokainen niistä on klassinen esimerkki ACT: n antamasta väärästä vastaustyypistä. Katsotaanpa, kuinka voimme kertoa, että nämä ovat virheellisiä.

body_toospecific

Väärä vastaus 1 (A): liian tarkka

V: Siirtyminen välillä Homo ja neandertalit

Tämän tyyppinen väärä vastaus keskittyy pienempi yksityiskohta kappaleessa. Sen on tarkoitus huijata sinua, koska saatat ajatella itsellesi: 'No, näen, että tämä mainittiin kohdassa, joten se on uskottava vastausvalinta.'

Väärä! Ajattele itsesi: voiko tämä vastausvaihtoehto todella kuvata koko kohtaa? Voiko se periaatteessa toimia otsikko tästä kohdasta?

Tässä tapauksessa löydät sen A on aivan liian spesifinen välittää kohta koko matkan.

body_toobroad

Väärä vastaus 2 (B): Liian leveä

B: Kehityksen tutkimus

Tämän tyyppisellä väärällä vastauksella on päinvastainen ongelma kuin yllä olevalla - se on liian leveä. Kyllä, teoreettisesti katsaus koskee evoluution tutkimista, mutta vain yksi sen osa (ihmisen evoluutio) ja varsinkin kun se liittyy sen ympäristövaikutuksiin.

Antaakseni toisen hullun esimerkin - sanotaan, että puhuit ystävällesi matkapuhelimesi menettämisestä. Hän sanoo, että keskustelusi pääkohde oli maailmankaikkeus. No, kun sinä olivat puhuessasi maailmankaikkeudesta jossain muodossa (olet osa maailmankaikkeutta aivan kuten kaikki muutkin!), tämä oli oikeastaan ​​vain pieni, pieni osa keskustelustasi.

Aivan sama, vastausvaihtoehto B on aivan liian yleinen.

kuinka selvittää merkki

body_reversed

Väärä vastaus 3 (C): Käänteinen suhde

C: Kuinka ympäristö muovasi ihmisen evoluutiota

Tämä väärän vastauksen valinta voi olla hankala, koska siinä mainitaan kaikki oikeat sanat. Mutta tietysti myös näiden sanojen välisen suhteen on oltava oikea.

Tässä suhde käännetään. Kohdassa kerrotaan kuinka ihmisille vaikutti ympäristöön - ei päinvastoin. Opiskelijat, jotka lukevat liian nopeasti, tekevät huolimattomia virheitä, kuten nämä, koska kaikki sanat kuulostavat yhdellä silmäyksellä!

keho ei liity

Väärä vastaus 4 (D): Etuyhteydetön käsite

D: Evoluution uskottavuus

Lopuksi, tällainen väärä vastaus saalistaa opiskelijoiden taipumus ajatella kysymystä.

Jos olet intohimoisesti väittely evoluutiosta henkilökohtaisessa elämässäsi, tämä voi olla laukaiseva vastaus siitä lähtien minkä tahansa evoluutiokeskustelusta tulee mahdollisuus kiistellä sen uskottavuudesta. Tietenkin, vaikka tämä käsite ei näy missään kohdassa, jotkut opiskelijat eivät vain voi vastustaa vastauksen D valitsemista.

Näetkö tarkoituksen? Pinnalla kukin vastausvaihtoehdoista kuulostaa mahdollisesti oikea. Mutta mahdollisesti ei ole tarpeeksi hyvä. Oikean vastauksen on oltava 100%, täysin oikea. Väärät vastaukset saattavat poiketa edes yhdestä sanasta - ja sinun on poistettava ne.

Ota tämä ajatus jokaiseen ACT-lukukohtaan.

body_weaklink Seuraava strategia: etsi heikot linkit ja korjaa ne.

Strategia 3: Löydä lukutaidon heikkoudet ja poraa ne

ACT Lukukohtaisten kysymysten lukeminen saattaa näyttää samankaltaiselta, mutta ne todella testaavat hyvin erilaisia ​​taitoja. PrepScholarissa olemme luokitelleet tärkeimmät kulkutaidot seuraavasti:

 1. Iso kuva / pääkohde
 2. Pieni kuva / yksityiskohta
 3. Sanasto kontekstissa
 4. Johtopäätökset
 5. Kirjoittajatoiminto

Se on hyvä määrä taitoja! Enemmän kuin on ilmeistä, kun luet testiosaa.

Jokainen näistä kysymystyypeistä käyttää erilaisia ​​taitoja siitä, miten luet ja analysoit kohtaa. Ne kumpikin edellyttävät erilaista valmistelutapaa ja kohdennettua harjoittelua.

Jos olet kuin useimmat opiskelijat, olet parempi joillakin Readingin alueilla kuin muilla. Saatat olla parempi saamaan kokonaiskuvan kohdasta verrattuna päätelmään. Tai saatat olla todella vahva ymmärtämään kirjoittajan sävyä, mutta et niin vahva ymmärtämään lauseen merkitystä kontekstissa.

Jos olet kuin useimmat opiskelijat, sinulla ei myöskään ole rajoittamatonta aikaa opiskeluun. Sinulla on paljon kotitehtäviä, sinulla on opetussuunnitelmia (esimerkiksi olet ehkä urheilija tai jäsen koulusi bändissä) ja sinulla on ystäviä, joiden kanssa voit viettää aikaa.

Tämä tarkoittaa, että jokaista tuntia varten, jonka opiskelet ACT: lle, sen on oltava mahdollisimman tehokas tunti.

korppi, edgar allan poe

Konkreettisesti sinun on löydettävä parhaat alueesi ja työskenneltävä niiden parissa.

Liian monet opiskelijat opiskelevat 'tyhmää' tapaa. He vain ostavat kirjan ja lukevat sen kannen kanneksi. Kun ne eivät parane, he ovat järkyttyneitä.

helsinki-1.jpg

En ole.

Tehokas opiskelu ACT: lle ei ole kuin talon maalaaminen. Et yritä peittää kaikkia tukikohtiasi hyvin ohuella ymmärryksen kerroksella.

Mitä nämä opiskelijat tekivät väärin, oli tämä: he hukkasivat aikaa tiedettyihin aiheisiin eivätkä käyttäneet tarpeeksi aikaa heikkouksiinsa.

Tehokas opiskelu ACT: lle on kuin reikien tukkiminen vuotavaan veneeseen. Sinun on löydettävä suurin reikä ja täytettävä se. Sitten sinun on löydettävä seuraava suurin reikä ja korjattava se myös. Pian huomaat, että veneesi ei ole uppoamassa ollenkaan.

Kuinka tämä liittyy ACT-lukemiseen? Sinun on löydettävä osaamiset, joissa olet heikoin, ja sitten porattava ne, kunnes et ole enää heikko heissä. Suurimpien reikien kiinnittäminen.

ACT Readingin avulla sinun on selvitettävä, onko virheissäsi malleja. Onko sinulla jatkuvasti aikaa lukemiseen kohtia? Onko sinulla ongelmia päättelykysymysten kanssa? Todella kamppailet yksityiskohtien tulkinnasta?

Jokaisesta ohittamastasi kysymyksestä sinun on tunnistettava minkä tyyppinen kysymys se on. Kun huomaat kadonneissa kysymyksissä kuvioita, sinun on harjoiteltava tätä osaamista erityisen kovasti.

Oletetaan, että kaipaat paljon päätelmäkysymyksiä (tämä on tyypillisesti vaikein kysymys opiskelijoille). Tavoitteenasi on löytää tapa saada kohdennettuja harjoituskysymyksiä tälle taitolle, jotta voit porata virheesi ja parantaa.

Hanki 4 lisäpistettä ACT: stä, TAKUU

Strategia 4: Käytä vain korkealaatuisia ACT-lukulähteitä

ACT Lukukohdat ovat erittäin heidän työskentelystään. ACT Myös lukukysymykset ovat erittäin muotoiltu ja rakennettu erityisesti vastaamaan syötteihin.

Jos haluat parantaa lukupisteitäsi, sinun on käytettävä realistisia ACT-lukulähteitä. Jos et, kehität huonoja tapoja ja harjoittelet vääriä taitoja.

Ajattele sitä näin: Oletetaan, että yrität baseball-joukkueelle. Sen sijaan, että harjoittelisit todellisten baseballien kanssa, päätät harjoitella Wiffle-pallojen kanssa. Se on paljon halvempaa ja helpompaa, ja palloon lyöminen saa sinut tuntemaan olosi hyväksi.

Joten harjoitat ja harjoittelet ja harjoittelet Wiffle-pallolla. Ymmärrät kuinka Wifflen pallo käyristyy, kun se heitetään, miten lyödä siihen ja miten heittää se.

Lopuksi kokeilet baseball-joukkueelle. Sävelkorkeus tulee, mutta se on paljon nopeampi kuin koskaan ennen. Se ei käy kuten Wiffle-pallo.

Swing ja miss.

Olet harjoittanut väärin, ja nyt olet täysin valmistautumaton baseballiin.

body_600reading_wiffle.jpg Tämä ei ole todellinen baseball.

ACT Lukeminen toimii täsmälleen samalla tavalla. Harjoittele huonosti kirjoitetuissa testeissä ja kehität huonoja tapoja ja hyödyttömiä strategioita.

Parhaimmat lähteet ACT-lukukappaleille ovat viralliset ACT-harjoitustestit. Siksi sisällytämme viralliset harjoitustestit ACT-valmisteluohjelmaamme - voimme arvioida edistymistäsi ja kouluttaa sinut todelliseen asiaan.

Valitettavasti virallisia käytännön testejä on rajoitettu määrä: viisi ilmaista PDF-tiedostoa verkossa ja viisi vanha kolmas painos virallinen ACT-valmisteluopas (uusin versio sisältää kolme harjoittelutestiä, mutta ne ovat päällekkäisiä verkossa olevien ilmaisten testien kanssa).

Joten, jotta sinulla olisi tarpeeksi kysymyksiä harjoitella, sinun on löydettävä muut kysymysten lähteet.

Ensimmäinen ehdotus on käyttää prep-resurssit, jotka on räätälöity ACT: lle. Ole kuitenkin varovainen - Suurin osa yrityksistä julkaisee huonolaatuisia kohtia ja kysymyksiä (suurin osa ACT Readingista näkemäsi kirjat ovat suoraan sanottuna melko kauheita).

Tämä on erityisen haitallista ACT-lukemiselle, koska kappaleiden tyyli ja esitettävät kysymykset ovat monimutkaisia, toisin kuin suoraviivaisempi ACT Math.

Realististen kysymysten kirjoittamiseksi sinun on ymmärrettävä testi sisältä ja ulkoa. Siksi olemme PrepScholarissa luoneet mielestäni korkealaatuisimmat lukukysymykset, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Tämän olemme tehneet:

 • Olemme purkaneet kaikki saatavilla olevat viralliset ACT-harjoitustestit kysymyksittäin, vastauksen valinta vastauksen mukaan. Olemme tutkineet tilastollisesti testin jokaisen kysymystyypin ja ymmärrämme tarkasti, miten kysymykset muotoillaan ja kuinka väärät vastausvaihtoehdot muodostetaan.

 • Tuotepäällikkönä olen vastuussa sisällön laadusta. Palkkan vain kaikkein pätevimmät sisällön kirjoittajat testaussisällön luomiseen. Tämä tarkoittaa ihmisiä, jotka saivat täydelliset pisteet ACT: stä, joilla on satoja tunteja ACT-opetuskokemusta ja jotka ovat valmistuneet Ivy League -kouluista.

Tämä johtaa realistisimpiin, korkealaatuisimpiin ACT-lukukysymyksiin.

Vaikka et käyttäisikään PrepScholaria, sinun pitäisi olla varma siitä mikä tahansa resurssi sinä tehdä käyttö käy läpi saman tarkastuksen kuin me. Jos et ole varma tai näet arvostelut sanomalla toisin, on parasta välttää sitä.

Jos haluat lisää vinkkejä siitä, mitä ACT-resursseja käytetään, opi, mitä suosikkini ACT-kirjojani lukenut.

Strategia 5: Älä keskity Vocabiin

Vocab saa liian paljon huomiota opiskelijoilta. Tuntuu hyvältä tutkia sanakortteja, koska näyttää siltä, ​​että edistyt. 'Opiskelin 1 000 vocab-sanaa - tämän täytyy tarkoittaa, että paransin pisteitäni!'

Siksi muut testivalmisteluohjelmat rakastavat opettaa sinulle vocab-tuntuu kuin olisit oppinut jotain ja se on rahasi arvoinen. Mutta totuus on, että vokabin oppiminen ei todellakaan auta sinua.

Onneksi vocabilla ei ole enempää kuin pieni rooli ACT-lukemasi pisteissä.

Tämä on ollut aina vähemmän ongelma ACT: lle kuin SAT: lle, joka käytti aiemmin sanoja raskaita lauseiden täydennyskysymyksiä. Onneksi SAT poisti nämä kysymykset vuonna 2016.

Mutta silti, monet opiskelijat etsivät ACT vocab -luetteloita opiskelemaan, ja se ei vain ole hyvä ajankäyttö.

Ainoat todelliset kysymykset, joihin sinun on käytettävä vocab-taitoja, ovat Vocab in Context -kysymykset. Tässä on esimerkki yhdestä virallinen ACT-harjoitustesti :

Koska sitä käytetään rivillä 13, sana suosittu Lähes tarkoittaa:

A) pidetty hyvin
B) yleisesti tunnettu
C) tieteellisesti hyväksytty
D) ihailtu eniten

Odota - suosittu? He kysyvät sanasta 'suosittu'?

Kyllä, se on yleinen sana, mutta avain tähän kysymykseen on ymmärtää miten sitä käytetään asiayhteydessä; kontekstissa. Suosittu voi tarkoittaa kaikkia vastausvaihtoehdoissa lueteltuja asioita, mutta vain yksi niistä on tässä tapauksessa oikea.

Tässä on lähde lause:

Se sisältää alueen, joka tunnetaan suositussa legendassa nimellä Bermudan kolmio.

Tässä tapauksessa suosittu on tottunut kuvaa legenda, joka on tunnettu, joten vastaus valinta B on paras valinta.

Tässä on esimerkkejä sanoista, jotka sinun on ymmärrettävä ACT: n yhteydessä:

 • hyväksytty
 • keskitetty
 • huumori
 • nostalgia
 • lukea
 • jotain

Nämä ovat kaikki kohtuullisia sanoja, joita olet todennäköisesti kuullut aiemmin. Näiden kysymysten temppu on ymmärtää, miten sanaa käytetään kohdassa - ei keskittyä mihin sinä luulen, että se tarkoittaa.

Joten älä tuhlaa liikaa aikaa vokab-opiskeluun ja ajattele kahdesti, ennen kuin joku on vakuuttunut siitä, että se on hyvä käyttää ACT-valmisteluasi.

body_vocabcross.jpg

Älä viettää paljon aikaa vokabin tutkimiseen - todennäköisesti se ei ole aikasi paras käyttö.

Tämä aika on paljon parempi käyttää oppimiseen, kuinka käsitellä lukukohtia paremmin. Kohdista on niin paljon lisää kysymyksiä, että on parempi käyttää aikaa oppiaksesi kohdistusstrategioita ja vastaamista lukemiskysymyksiin.

Strategia 6: Ohita vaikeimmat, aikaa vievät kysymykset

Tämä on helppo strategia, jota useimmat opiskelijat eivät tee tarpeeksi.

Muistatko, mitä sanoin edellä raakapisteistä? Jos haluat saada 26, tarvitset vain noin 29 raakapistemäärän (se on 29 oikeaa vastausta 40 lukukysymyksestä). Tämä vaihtelee testistä toiseen, mutta se on melko johdonmukainen yleensä.

Mitä tämä tarkoittaa? Voit arvailla kokonaan 15 kysymyksestä, saada neljä niistä sattumalta ja saada silti 26 lukemisessa.

Jälleen kerran, voit täysin arvaus melkein 40% kaikista kysymyksistä ja silti osui tavoitteeseesi!

body_skip Ohita kysymykset huolettomasti kuin tämä nainen.

Miksi tämä on niin tehokas strategia?

Se antaa sinulle enemmän aikaa helpon ja keskitason kysymyksiin - kysymyksiin, jotka sinulla on hyvät mahdollisuudet saada oikea.

Jos sinua yleensä painetaan aikaa ACT-lukemisessa, tästä on valtava apu.

Tässä on esimerkki: Lukeminen-osiossa saat 35 minuuttia aikaa vastata 40 kysymykseen. Useimmille opiskelijoille tämä on yleensä melko vaikea päästä läpi - vastaaminen kuhunkin kysymykseen on vain 52 sekuntia, mukaan lukien jokaisen osan lukemiseen kuluva aika.

Keskimääräinen opiskelija yrittää selvittää kaikki kysymykset. 'Minun on päästävä läpi ne kaikki, koska minulla on laukaus jokaisen kysymyksen saamiseksi oikein', he ajattelevat. Matkan varrella he todennäköisesti kiirehtivät ja tekevät huolimattomia virheitä kysymyksissään pitäisi on tullut oikeassa. Ja sitten he viettävät viisi minuuttia todella vaikeisiin kysymyksiin, eivät edisty ja viettävät aikaa.

Väärä lähestymistapa.

Tässä ehdotan sen sijaan. Kokeile jokaista kysymystä, mutta ohita se, jos et pääse mihinkään 30 sekunnin kuluttua. Toisin kuin matematiikassa, lukukohdan kysymyksiä ei ole järjestetty vaikeuksissa, joten et voi heti kertoa, mitkä kysymykset ovat vaikeampia tai helpompia. Sinun täytyy kokeilla jokaista, mutta sitten ohittaa se, jos se maksaa sinulle liian paljon aikaa.

Tekemällä tämän, voit nostaa aikaa yhtä / keskinkertaista kysymystä kohti 100 sekuntiin / kysymys tai enemmän. Tämä on valtava! Se on 100% lisäys kysymykseesi saamaan aikaan. Tämän seurauksena tämä nostaa merkittävästi mahdollisuuksiasi saada helposti / keskitason kysymykset oikein.

Ja ohitetut kysymykset? He ovat niin kovia, että sinun on rehellisesti parempi edes kokeilla niitä. Nämä kysymykset on tarkoitettu 30-36 maalintekijälle. Jos pääset 26: een, sinulla on oikeus kokeilla näitä kysymyksiä - mutta ei ennen pääset 26: een.

Kuinka kerrot, mitkä kysymykset vievät sinulle eniten aikaa? Tämä vaihtelee henkilöittäin, mutta tässä on muutamia yleisiä kysymystyyppejä:

 • Kysymykset ilman rivinumeroa, jotka saavat sinut etsimään yksityiskohtia: Vietät paljon aikaa lukemalla kohta uudelleen etsimällä tiettyä yksityiskohtaa, jos et muista, missä se alun perin mainittiin.

 • EXCEPT-kysymykset: Nämä on suunniteltu erityisesti tuhlaamaan aikaa. He kysyvät jotain: 'Kirjoittaja mainitsee kaikki nämä yksityiskohdat Paitsi: ...' ja sinun tehtäväsi on löytää, mitkä kolme mainitaan ja mikä ei.
 • Päätökysymykset, joissa kysytään mitä kirjoittaja todennäköisesti tarkoitti: Nämä ovat yleensä melko vaikeita, koska ne ratkaisevat useita vaiheita: (1) Mitä kirjoittaja nimenomaisesti sanoi kohdassa? ja (2) Mitä kirjoittaja todennäköisesti tarkoittaa?

Mutta älä ota vain sanaani siihen. Sinun täytyy selvittää omat heikkoutesi tekemisen jälkeen paljon harjoittelua. Ne eivät välttämättä ole samoja kysymystyyppejä kuin yllä olevat.

Lähesty Reading-valmistelusi tätä mielessä. Jos huomaat itsesi juuttuvan kysymykseen, kiinnitä huomiota mihin tyyppi kyseenalainen se on ja katso onko mallia. Oletko esimerkiksi juuttunut aina kyseiseen kysymystyyppiin?

Strategia 7: Ymmärrä kaikki lukuvirheet

Jokainen testissä tekemäsi virhe tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä tarkalleen miksi unohdit kysymyksen, teet sen virheen uudestaan ​​ja uudestaan.

Ajattele sitä, kuten oppia kokkaamaan. Ensimmäisellä kerralla, kun opit pilkkomaan vihanneksia, saatat leikata sormesi vahingossa. Ouch - se sattuu. Mutta opit nopeasti virheistäsi - pidät sormiasi poissa veitsestä ja pidät veistä eri tavalla. Loppujen lopuksi, jos et opi virheestäsi, leikkaat sormeasi yhä uudelleen.

Miksi kohtelisit ACT-valmistelua eri tavalla?

Liian monet 18–24-tason pisteyttävät opiskelijat kieltäytyvät tutkimasta virheitään.

Se ei ole hauskaa. Ymmärsin. Imee tuijottaa virheitäsi kasvoihin. On valuttavaa oppia taitoja, joista et ole hyvä.

Joten keskimääräinen opiskelija ohittaa virheidensä tarkastelun ja keskittyy sen sijaan jo tuntemiinsa alueisiin. Se on kuin viihtyisä lämmin huopa. Heidän ajattelunsa on seuraava: 'Joten olen hyvä Big Picture -kysymyksissä? Minun pitäisi tehdä lisää Big Picture -ongelmia! Ne saavat minut tuntemaan itseni hyvältä. '

Lopputulos? Ei tulosparannusta.

Et halua olla kuin nämä opiskelijat. Joten tässä sinun on tehtävä sen sijaan:

 • Jokaisessa harjoitustestissä tai kysymyssarjassa, merkitse jokainen kysymys, josta et ole vain 20% epävarma.

 • Kun arvioit kokeen tai tietokilpailun, Tarkista kaikki merkitsemäsi kysymykset ja virheelliset kysymykset. Tällä tavalla, vaikka arvasit kysymyksen oikein, muista tarkistaa se.

 • Muistikirjassa kirjoita kysymyksen ydin, miksi unohdit sen ja mitä voit tehdä välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa. Pidä erilliset osiot aiheen ja ala-aiheen mukaan (esim. Iso kuva, pieni kuva, päättely jne.).

Ei riitä vain ajatella sitä ja siirtyä eteenpäin tai lukea vain vastauksen selitys. Sinun täytyy miettiä kovasti, miksi epäonnistut nimenomaan tässä kysymyksessä.

Jos haluat lukea Passage-kysymyksiä, sinä on pakko löytää tapa poistaa kaikki virheelliset vastaukset. Jos jäit kahden vastausvaihtoehdon väliin, tarkista työsi selvittääksesi, miksi et voinut poistaa väärää vastausvaihtoehtoa.

Jos et tee tätä, takaan ei edistyä.

Mutta jos sinä tehdä Käytä tätä jäsenneltyä lähestymistapaa virheihisi. Sinulla on nyt juoksuloki jokaisesta ohitetusta kysymyksestä ja pohdintasi siitä, miksi olet saattanut jäädä niistä väliin.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheidesi suhteen.

Strategia 8: Arvaa kaikki kysymykset, joita et tiedä

Luultavasti tiedät jo tämän, mutta jos et tiedä, olet ansainnut vakavia pisteitä.

ACT: llä ei ole arvausrangaistusta. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole syytä ei arvata ja täyttää kaikki tyhjät vastaussivullesi.

Joten ennen kuin olet lukenut osan, varmista, että jokaiseen tyhjään kysymykseen on annettu vastaus. Kun tarkastelet vastaussivua, sinun ei pitäisi nähdä tyhjiä kysymyksiä.

Jokaisen kysymyksen suhteen, josta et ole varma, muista arvata parhaalla mahdollisella tavalla. Jos pystyt eliminoimaan vain yhden vastausvaihtoehdon, tämä antaa sinulle paljon paremman kuvan siitä, että saat sen oikein - 25-33%.

Jos sinulla ei ole aavistustakaan, arvaa vain! Sinulla on kuitenkin 25% mahdollisuus saada se oikein loppujen lopuksi.

Useimmat ihmiset tietävät jo tämän strategian, joten jos et tee tätä, olet vakava haitta.

body_bubbling

Tässä on kupliva vinkki, joka säästää muutaman minuutin jaksoa kohden.

Kun aloitin testien suorittamisen lukiossa, tein sen, mitä monet opiskelijat tekevät: Kun olen suorittanut yhden kysymyksen, menin kuplalevylle ja täytin sen. Sitten ratkaisin seuraavan kysymyksen. Tämä oli minun mallini: lopeta kysymys 1, kupla vastauksessa 1. Viimeistele kysymys 2, kupla vastauksessa 2. Ja niin edelleen.

Tämä lähestymistapa vie todella paljon aikaa. Havaitset itsesi kahden erillisen tehtävän välillä: kysymysten ratkaiseminen ja kupliminen vastauksissa. Tämä maksaa sinulle aikaa sekä henkisen vaihdon kustannuksissa että käden ja silmien liikuttamisessa fyysisesti testin eri alueille.

Tässä on parempi menetelmä: ratkaista kaikki kysymyksesi ensin kirjassa ja sitten kuplita ne kaikki kerralla lopussa.

Tällä on pari valtavaa etua:

 • Keskityt jokaiseen tehtävään yksi kerrallaan, pikemminkin kuin vaihtaa kahden eri tehtävän välillä.
 • Poistat huolimattomat pääsyvirheet, kuin jos ohitat kysymyksen 7 ja kuplat kysymyksen 8 vastauksen kysymyksen 7 paikkaan.

Tallentamalla vain viisi sekuntia kysymystä kohden saat kolme minuuttia ja 20 sekuntia takaisin Lukeminen-osioon. Tämä on valtava! Nämä ylimääräiset sekunnit voi ostaa sinulle aikaa ratkaista vielä kolme kysymystä, mikä parantaa dramaattisesti pisteitäsi.

Ole kuitenkin varovainen, kuten teet ei haluat loppua ajasta, ennen kuin olet kuplinut kaikissa vastauksissasi. Varmista ehdottomasti, että kuplit vastauksissasi siihen pisteeseen jäljellä vähintään 10 minuuttia. Jos asianajaja soittaa aikaa etkä ole vielä kuplinut vastauksia, saat 1: n lukemiseen!

Yleiskatsaus: Kuinka nostaa matalan ACT-lukupisteen

Nämä ovat kahdeksan päästrategiaa, joiden avulla voin parantaa ACT-lukemasi pisteet. Jos pisteytät 12, voit parantaa sen arvoon 18. Jos pisteytät 20, voit nostaa sen arvoon 26. Takaan, että saat pisteitä,niin kauan kuin teet oikean määrän työtä ja opiskelet edellä annettujen vinkkien avulla.

Pääasia on tämä: sinun on ymmärrettävä, mihin olet jäänyt, ja porattava jatkuvasti heikkouksia. Sinun on myös harkittava virheitäsi - toisin sanoen, älä unohda minkä tahansa niistä.

Tämä on todella tärkeää tulevaisuudellesi. Varmista, että annat ACT-valmistelijalle ansaitsemansa huomion - ennen kuin on liian myöhäistä ja saat hylkäyskirjeen, jota et halunnut.

Jos haluat palata takaisin ja tarkistaa minkä tahansa strategian, tässä on lyhyt luettelo:

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.