Kuinka tärkeä sanasto uudelle SAT: lle on?

feature_important.jpg

Satojen hienojen sanojen tutkiminen suurista luetteloista on jo pitkään ollut SAT-valmistelun tukipilari. Mutta kun uudistettu SAT keskittyy keskitason sanoihin kohtien yhteydessä, sinun on vielä porattava itsesi vähän käytettyihin sanasanoihin?

Ennen kuin vietät turhaa energiaa uusitun terminologian tuntemuksen vahvistamiseksi (tai tuhlaat aikaa oppimalla paljon epäselviä sanoja), lue tämä opas oppiaksesi mitä sanastoa tarvitset uudelle SAT: lle. Ensinnäkin, mitä muutoksia SAT: iin tehdään sanaston suhteen?Muutokset uudessa vuoden 2016 SAT: ssa

Ensimmäinen ja ilmeisin muutos uudistetussa SAT: ssa on virkkeen täydennyskysymysten poistaminen. Menneet ovat erilliset lauseet, joissa on yksi tai kaksi tyhjää pyyntöä valitsemaan sana tai sanaryhmä, joka kun se lisätään lauseeseen, sopii parhaiten koko lauseen merkitykseen.

Sen sijaan uudet sanastokysymykset perustuvat kappaleisiin. He viittaavat riviin rivin sisällä ja kysyvät, mitä sana tai idiomi tarkoittaa asiayhteydessä; kontekstissa. Tämä on suuri ero lauseen täydentämistä koskeviin kysymyksiin, joten mitä tämä muutos tarkoittaa testattavien taitojen kannalta?

Lauseiden täydennyksillä joudut melkein tuntemaan monimutkaisten sanojen suoran määritelmän voidaksesi vastata niihin oikein. Lauseessa oli määritelmä, joten sinun oli joko tiedettävä, mihin sanaan se viittasi, tai voitava poistaa neljä muuta vastausvaihtoehtoa. Et voinut luottaa liian moniin kontekstin vihjeisiin sen selvittämiseksi. Tällöin SAT of the Day -sanan ja sanastoluetteloiden tutkiminen käynnistyisi ja auttaisi sinua täyttämään tyhjät kohdat.

Uusilla kohdepohjaisilla kysymyksillä sinua pyydetään tulkita keskitason sanan merkitys kontekstissa. Sana voi olla tuttu sinulle, mutta sillä voi olla erilainen merkitys tai merkitys sen käyttötavasta riippuen. Tämän tyyppisiin kysymyksiin kaikki vastaukset voivat olla oikeita määriteltynä käsiteltävälle termille. Vain yksi vastausvaihtoehto on kuitenkin oikea termille koska sitä käytetään kyseisessä tilanteessa.

Kuten voitte sanoa, tämä on suuri ero lauseiden täydennyksistä. Se pyytää erilaisia ​​taitoja ja erilaista lähestymistapaa sanaston opiskeluun. Ennen kuin keskustelemme siitä, miten voit säätää testin valmistelua, katsotaanpa muutama esimerkki, joka kuvaa näitä muutoksia.

the great gatsby ch 3 lainauksia

body_coins.jpg

Antaako kaikki tämä muutos senttiä?

Vanhat SAT-sanastokysymykset

Vanhalla SAT: lla oli 19 lauseen täydennyskysymystä, jotka testasivat perinteisiä SAT-sanastoja. Seuraava on tyypillinen esimerkki.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Larry on aito ---------: hän kertoo tarinoita, jotka kiehtovat hänen kuuntelijansa.

(A) kerskailija
(B) amatööri
(C) pilfer
(D) petos
(E) kilpailijaTämä lause osoittaa sanasanan määritelmän: henkilö, joka kertoo erinomaisesti kiehtovien tarinoiden kertomisesta. Joko sinun on tiedettävä, että 'raconteur' tarkoittaa juuri sitä, tai sinun on tiedettävä, että muut valinnat eivät sovi tähän määritelmään ja käyttävät eliminointiprosessia päästäksesi (E). Jos et tiedä näitä sanoja ja niiden määritelmiä, sinun on vielä tehtävä villi arvaus.

Uusi SAT puolestaan ​​ei yleensä sisällä niin vaikeita sanoja. Katsotaanpa.

Uudelleen suunnitellut SAT-sanastokysymykset

Uusi SAT kysyy sanoista, kun ne esiintyvät osan yhteydessä. Luultavasti et käytä 'prevaricatoria' ja 'raconteuria' niin usein päivittäisessä keskustelussa. Uuden SAT: n sanat ovat tarkoitus olla laajempi hyöty korkeakoulussa ja työelämässä.

College Boardin mukaan uusi SAT korostaa 'sanojen merkitystä laajennetuissa yhteyksissä ja sitä, miten sanavalinta muokkaa merkitystä, sävyä ja vaikutusta'. He esittävät seuraavan esimerkin (tämä on ote a: sta pidempi kulku ):

'... Tulevina vuosikymmeninä työpaikkojen, innovaatioiden ja tuottavuuden klusterointi todennäköisesti lisääntyy pienemmässä määrässä suurempia kaupunkeja ja kaupunkialueita. Jotkut alueet voivat päätyä paisumaan infrastruktuurinsa ulkopuolella, kun taas toiset kamppailevat, lupauksensa riittämätön riittämätön henkilö- tai muu resurssi. '

Rivillä 55 käytettynä 'voimakas' tarkoittaa melkein ...

ap kemia monivalinta 2016 pdf

(A) emotionaalinen
(B) väkevöity
(C) loistava
(D) määritettyTämän esimerkin perusteella näet heti eron sanaston vaikeustasossa. Voit myös nähdä miten kaikki nämä vastausvaihtoehdot voivat olla oikeita tulkintoja 'intensiivisestä' - sen kontekstista riippuen se voi tarkoittaa emotionaalista, keskittynyt, loistava tai päättäväinen.

Vain (B) keskittynyt toimii kuitenkin tässä kohdassa, koska voimakasta käytetään kuvaamaan 'työpaikkojen ryhmittymistä ... pienemmässä määrässä suurempia kaupunkeja ja kaupunkialueita'. Sen sijaan, että käytät tietosi sanan määritelmästä, tämä kysymys pyytää sinua poimia merkitys ja merkitys osan kohdasta.

Huomasitko muita eroja tässä kysymyksessä? Sillä on vain neljä vastausvaihtoehtoa viiden sijaan. Nämä parannetut kertoimet sekä se, että uudella SAT: lla ei ole rangaistusta vääristä vastauksista, tarkoittaa, että sinun pitäisi arvaa aina tietoisimmin kaikki kysymykset.

Pohjois -Arizonan yliopiston hyväksymisaste

Joitakin muita keskitason vaikeussanoja, joita voidaan testata uudella SAT: lla, ovat 'lievittää, johdonmukaista, synteesiä, empiiristä, sattumaa, mukavaa, pysyvää, ristiriitaa, esiintyä, mainita, nousta esiin, myöntää, suorittaa, onnekas, vaatia ja ylläpitää.' Vaikka luulet tietäväsi kaikki nämä sanat, onko olemassa tapa jolla voit opiskella heitä valmistautuaksesi paremmin SAT vocab -kysymyksiin?

body_thesaurus.jpg

Mitä nämä muutokset tarkoittavat opiskellessasi?

Näiden muutosten vuoksi sinun on vielä opiskeltava uuden SAT: n sanastoa vuonna 2016? haluaisin suosittelen edelleen sanavarastojen opiskelua, mutta eri tavalla. Voit unohtaa nämä 2000 SAT-sanaston sanat (phew!) Ja keskittyä keskipitkän vaikeustason 'monitoimisiin' sanoihin.

Tärkeintä on muistaa, että näillä sanoilla voi olla eri merkitykset eri yhteyksissä, joten haluat Varmista, että ymmärrät jokaisen sanan kaikissa ulottuvuuksissa ja sovelluksissa. Voit tehdä tämän etsimällä sanan, jota käytetään useissa esimerkkilauseissa, eikä vain yhdessä, ja huomauttamalla, kuinka sanasanoja käytetään, kun luet kirjoja, artikkeleita ja uutisia.

New York Times Päivän sanan oppimisblogi on hyödyllinen työkalu, jonka avulla löydät kaikki artikkelit, joissa termi esiintyy. Vaikka monet heidän omistamistaan ​​sanoista soveltuvat paremmin vanhaan SAT: iin, voit käyttää tätä ajatusta löytää termejä monista eri lähteistä ymmärryksen parantamiseksi siitä.

On myös useita muita sivustoja, jotka ovat hyödyllisiä näiden sanojen tutkimiseen erilaisissa yhteyksissä, kuten Quizlet ja ProfessoriSana . Lisäksi niiden sisällyttäminen omaan kirjoitukseesi on paras tapa ymmärtää täysin, miten sananvalinta ja käyttö vaikuttavat heidän merkitykseen.

Koska nämä muutokset muistuttavat läheisesti ACT: tä, voit myös tarkistaa PrepScholarin luettelon 150 yleisimmin testattua ACT-sanaa . Kollegion hallitus ja Khan-akatemia omistaa esimerkkejä käytännön kysymyksistä uudelle SAT: lle. Lopuksi, kun käytän vanhempia käytäntömateriaaleja, suosittelisin keskittymään kohtiin perustuviin kysymyksiin, erityisesti kysymyksiin, jotka viittaavat tiettyyn sanaan tai lauseeseen.

Yleisesti ottaen voit unohtaa lauseiden täydennykset. Mitkä ovat kaikki tärkeimmät takomot SAT: n muutoksista?

Sanaston muutosten ydin

Seuraavassa on tärkeimmät muistettavat asiat sanakysymyksistä uudessa SAT: ssa:

  • Lauseiden täydennykset ovat poissa.
  • Uudet kysymykset keskittyvät kohtuullisen tason sanoihin, joilla voi olla eri merkitykset eri yhteyksissä, kuten 'intensiivinen'.
  • Valmistautuaksesi sinun tulisi keskittyä oppimaan, kuinka sanoja käytetään yhdessä eri konteksteissa kuinka voit kerätä kontekstivihjeitä sanan merkityksen määrittämiseksi.

Tutustu uuden SAT: n esimerkkikysymyksiin ja varmista, että ymmärrät tekemäsi muutokset. Tämä auttaa sinua säätämään opiskelua ja tuhlaa aikaa keskittymällä materiaaliin, jolla ei ole enää merkitystä.

Lisäksi sanaston opiskelu kontekstin perusteella auttaa parantamaan yleisiä kirjoitus-, luku- ja viestintätaitojasi, mikä on erittäin hyödyllistä lukiossa, yliopistossa ja muualla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.