Kuinka arvata strategisesti SAT-matematiikasta

ominaisuuskysymysmerkki

SAT ei anna rangaistuksia virheellisistä vastauksista, joten sinun tulisi aina arvailla osa, mukaan lukien matematiikka. Mutta arvaaminen vaatii strategiaa, varsinkin jos aiot saada korkean (tai jopa täydellisen!) SAT Math -pisteet .

michiganin osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Tässä oppaassa käydään läpi, kuinka arvata strategisesti SAT Mathia ja näytämme sinulle esimerkkejä siitä toiminnassa.Kertaus: SAT-matematiikan pisteytys ja organisaatio

SAT on standardoitu testi, mikä tarkoittaa, että jokaisen SAT: n täytyy näyttää ja tuntua mahdollisimman paljon muilta SAT: ilta. Yksittäiset kysymykset voivat vaihdella, mutta mallit, joilla kollegion hallitus suunnittelee sekä kysymykset että vastausten valintansa, ovat yhtä samanlaisia ​​kuin mahdollista.

Ajan ja käytännön avulla opit paitsi tunnistamaan nämä mallit, kun näet ne, myös käyttämään vihjeitä sekä kysymys- että vastausvaihtoehdoissa auttamaan sinua löytämään oikean vastauksen (tai ainakin kaventamaan vaihtoehtojasi).

Päivitetään nyt ymmärrystäsi siitä, miten SAT Math -osa pisteytetään.

Jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat oikein, saat yhden (raakapisteen) pisteen. Et menetä eikä saa pisteitä virheellisistä tai tyhjistä vastauksista. Joten kokonaismatemaattinen matematiikkapistemääräsi on yksinkertaisesti niiden kysymysten lukumäärä, jotka sait heti 58: sta, sillä kaikkiaan 58 kysymystä (20 laskimessa ja laskimessa 38).

Tämä raaka pisteet on sitten muunnetaan lopulliseksi matemaattiseksi pisteeksi asteikolla 200-800 prosessilla, jota kutsutaan tasaamiseksi. Tarkka raakatulos, joka sinun on saatava tietty skaalattu piste SAT-matematiikalle, vaihtelee jonkin verran riippuen käyttämästäsi SAT-arvosta, koska jokaisella SAT: lla on erilaisia ​​kysymyksiä ja siten hieman erilaisia ​​vaikeustasoja.

SAT-perustason ja tavoitepisteiden löytäminen

Vaikka SAT ei anna rangaistuksia virheellisistä tai tyhjistä vastauksista, strategiasi matematiikkaosaan lähestymiseksi tulee vaihtelevat hieman tavoitteesi mukaan.

Mutta ensin haluat löytää omasi lähtötaso, eli pisteet, joista aloitat ennen minkään SAT-valmistelun aloittamista. Voit tehdä tämän ottamalla virallisen harjoitustestin. Kun suoritat tämän testin, muista käyttää virallisia aikarajoituksia, jotta saat lopulta tarkan perustason pistemäärän.

Lisäksi, keksiä erilaisia ​​tapoja merkitä matematiikkakysymykset - yksi merkki kysymyksiin, joita et osaa tehdä, ja toinen merkki kysymyksiin, joihin olet vain varma. Saatat jopa haluta luoda kolmannen merkinnän sinua koskeville kysymyksille tietää miten se tehdään, mutta se vie kauan tai vaatii useita vaiheita, ja se on siksi tehtävä huolellisesti virheiden välttämiseksi.

Toistaiseksi vain harkitse parhaiten, ohitetaanko vai arvaatko merkitsemäsi kysymykset väliaikaisesti, mutta tehdä varmista, että pystyt tunnistamaan, mitkä ongelmat olivat myöhemmin, kun pisteytät testiäsi. Nämä merkit auttavat sinua, kun menet analysoimaan vastauksiasi (ja tietysti arvausstrategiasi) seuraavassa osassa.

Viime kädessä varmista, että annat vastauksen kaikkiin SAT-kysymyksiin, vaikka sinulla ei ole aavistustakaan kuinka lähestyä joitain. Et menetä yhtään pistettä vääristä tai ohitetuista vastauksista, joten sinun pitäisi aina anna jotain laittaa alas!

Kun olet valmis harjoittelutestiisi, tutustu oppaaseemme, kuinka kehittää ihanteellinen tavoitepisteesi nykyisten SAT-pisteiden ja koulujen perusteella, joihin haluat päästä.

body_target-1

Älä huoli, jos olet hieman tavoitteen ulkopuolella juuri nyt. Pieni strategia ja käytäntö vievät sinut pian lähemmäs paikkaa, jossa haluat olla (ellei oikein härkäsauvalla!).

Arvaaminen SAT-tavoitepisteiden perusteella

Kun olet selvittänyt tavoitteesi SAT-pistemäärän, haluat nähdä, miten se tarkoittaa raakaa pisteet. Toisin sanoen, montako kysymystä sinun on vastattava oikein saavuttaaksesi tavoitepisteesi?

Pidä tämä numero mielessäsi ja aiot sitten vastata muutamaan lisää kysymyksiä. Tämän avulla sinulla on puskuri tai tilaa saada muutama kysymys väärin.

Esimerkiksi, jos tavoite SAT Math pisteet on 600, tarvitset raakapisteet noin 38. Ansaita tämä raaka pisteet, sinun on vastattava 38 kysymykseen oikein. Mutta tämä voi olla vaikeaa, joten pyri pääsemään oikealle 44 kysymyksen alueelle. Tämä antaa sinun jättää väliin jopa kuusi kysymystä ja saada silti tarvitsemasi raaka pisteet 38.

Kun olet saanut harjoituksesi SAT: n, katso taaksepäin kaikki merkitsemäsi matematiikkakysymykset. Kuinka tarkka arvailusi on tällä hetkellä? Saitko enimmäkseen oikeat vai väärät matematiikkakysymyksissä, jotka merkitsit 'ei tiennyt' tai 'tietänyt'. Onko unohdetuissa arvauksissa kuviota? Ajattele, miten lähestymistapasi toimii (tai ei toimi) saamiesi raaka-pisteiden ja tosiasiallisesti tarvitsemiesi raaka-pisteiden perusteella.

Mutta mitä tapahtuu, jos olet hyvin alla tavoitteesi raaka pisteet? Jos näin on, niin aiotte luoda kaksikielinen tutkimusmenetelmä harjata yksittäisiä matemaattisia aiheita, joiden kanssa kamppailet juuri nyt, ja oppia arvaamaan tehokkaammin.

Nyt kun olet nähnyt, kuinka arvaat strategiat ovat toimineet toistaiseksi (vaikka se tarkoittaa, ettet ole arvannut ollenkaan), puhutaan parhaat arvailustrategiat SAT Mathille.

body_plan-1

Mitä enemmän harjoittelet, sitä hienostuneemmaksi ja hiotummaksi opiskelu- ja arvauskykysi tulee.

4 välttämätöntä SAT-matematiikan arvoitusstrategiaa

SAT Math -osiossa on tarkoitus testata, kuinka hyvin tunnistat ja selvität, miten erilaisia ​​matemaattisia käsitteitä voidaan soveltaa uusiin tilanteisiin. Vaikka skenaariot saattavat olla epätavallisia, jokainen testin matemaattinen aihe on todennäköisesti tuttu ja ovat opiskelleet vuosia.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että sinulla on todennäköisesti parempi käsitys kysymyksistä kuin luulisi, vaikka et tiedä, miten ongelmat todella ratkaistaan. Usein (vaikkakaan ei aina), pieni strategia antaa sinulle mahdollisuuden poistaa ainakin yksi tai kaksi vastausvalintaa ja tehdä koulutettu arvaus.

merkintä: Tämä saattaa tuntua ilmeiseltä, mutta käytä arvausstrategioitasi vain silloin, kun et tiedä miten ratkaista ongelma tai et ole varma vastauksestasi. Arvaaminen vie yleensä hieman enemmän aikaa kuin suora ratkaisu, joten jos tiedät vastauksen, hieno - siirry seuraavaan ongelmaan. Pysähdy vain ja ota aikaa arvata, oletko todella jumissa.

Olemme laatineet neljä tärkeintä nyrkkisääntöä, jotka liittyvät koulutetun arvauksen tekemiseen SAT Math -ongelmasta. Suurimman osan ajasta käytät näiden neljän tekniikan yhdistelmää missä tahansa matemaattisessa tehtävässä ne ovat vähemmän yksilöllisiä strategioita kuin yhdistelmä ajatusprosesseja, jotka sinun tulisi käydä läpi joka kerta kun arvaat.

SAT Math Guessing Strategy 1: eliminointiprosessi

Mahdollisuus poistaa vastausvaihtoehdot on kiistatta paljon tärkeämpi taito kuin edes kyky ratkaista kysymyksiä (tai ainakin yhtä tärkeitä). Useimmat SAT Math -kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, joten oikea vastaus aina olla siellä neljän vastausvaihtoehdon joukossa.

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on olennaisesti kaksi vaihtoehtoa päästäksesi vastaukseen: voit ratkaista ongelman saadaksesi oikean vastauksen, tai voit poistaa kolme väärää vastausta. Mikä jää on pakko olla oikeassa. Kumpikin vaihtoehto vie sinut lopulta oikeaan vastaukseen.

Esimerkiksi, onko mahdotonta, että vastaus tiettyyn ongelmaan on kielteinen? Vai tiedätkö, että parabolan on avauduttava ylöspäin, vaikka et tiedä miten se on sijoitettu vaakasuoraan? Jopa pienen matematiikkaongelman tai sen mahdollisen vastauksen ymmärtäminen riittää usein, jotta voit poistaa pari vastausvaihtoehtoa.

Mutta entä jos et tiedä tarpeeksi ongelmasta tietääksesi että kolme vastausta ovat väärät? Onko vain yhden tai kahden vastausvaihtoehdon poistaminen riittävä perustelemaan täysin satunnainen arvaus?

Poistetaan 0 vastausvaihtoehtoa

Joten olet tullut matematiikkakysymykseen etkä voi sulkea pois yhtään vastausvaihtoehtoa - arvatko? No, kyllä ​​- et menetä yhtään pistettä satunnaisesta arvaamisesta - mutta vain ymmärrä, että ei ole kovin suurta mahdollisuutta saada se oikein.

Silti, et koskaan tiedä! Joten merkitse vastausvaihtoehto ja kutsu sitä päiväksi. Voi olla myös hyödyllistä saada arvauskirje poimittiin etukäteen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla ei ole aavistustakaan kuinka vastata SAT Math -kysymykseen (ja aika loppuu oikeaan arvailuun), voit yksinkertaisesti merkitä valitsemasi kirjeen arvauskirjeeksi (A , B, C tai D) ja siirry eteenpäin.

Poistetaan 1 vastausvaihtoehto

Oletetaan, että voit poistaa yhden vastausvaihtoehdon, mutta et muita. Tämä tarkoittaa, että sinulla on 33% mahdollisuus saada oikea vastaus. Se on ehdottomasti (hieman) parempi kuin 25 prosentin mahdollisuus, jos sinulla olisi vain sokea arvaus kysymykseen - mutta se on silti pienempi kuin mitä haluat.

Tällöin voit joko käyttää arvauskirjeesi (katso yllä) tai tutkia vastausvaihtoehtoja ja nähdä, erottuvatko jotkut erityisistä sinulle vai tuntevatko ne oikeat. Älä tietenkään käytä arvauskirjeesi, jos se on valinta, jonka olet onnistunut kiinnittämään selvästi vääräksi vastaukseksi!

Kahden vastausvaihtoehdon poistaminen (nyt olemme menossa jonnekin!)

Jos pystyt eliminoimaan kaksi vastausvaihtoehtoa, olet loistavassa paikassa! Tämä antaa sinulle yhden kahdessa kuvan oikean vastauksen valitsemisesta.

3 vastausvaihtoehdon poistaminen

Jos pystyt varmasti poistamaan kolme vastausvaihtoehtoa, juhli! Ei tarvitse arvailla täällä - olet löytänyt oikean vastauksen.

Kuinka tarkalleen haluat poistaa vastausvaihtoehdot? Katsotaanpa.

body_ Approximate_answer_apple_measuring

Seuraavaksi opimme, kuinka arviointi SAT Mathissa voi auttaa sinua supistamaan vastausvaihtoehtojasi.

SAT Math Guessing Strategy 2: Lähentäminen

Jos sinulla on edes yleinen käsitys siitä, mikä oikea vastaus voisi olla (jopa pallokentän hahmo tekee), tulet pystyvät usein poistamaan yhden tai kaksi räikeimpiä poikkeavuuksia. Vaikka vastausvaihtoehdot syntyvät useimmiten yleisten opiskelijavirheiden tai läheisesti sidottujen arvojen perusteella, Siellä on yleensä vastausvaihtoehtoja, jotka ovat kaukana.

Katsotaanpa tätä toiminnassa. Älä ole huolissasi matemaattisen ongelman tosiasiallisesta ratkaisemisesta - anna vain tarpeeksi pallokenttää nähdäksesi, voitko poistaa yhden tai kaksi vastausvaihtoehtoa.

Katarina on kasvitieteilijä, joka tutkii päärynöiden tuotantoa kahdenlaisia ​​päärynäpuita. Hän huomasi, että A-tyypin puut tuottivat 20 prosenttia enemmän päärynöitä kuin B-tyypin puut. Katarinan havainnon perusteella, jos A-tyypin puut tuottivat 144 päärynää, kuinka monta päärynää B-tyypin puu tuotti?

A) 115
B) 120
C) 124
D) 173

Täällä meille kerrotaan, että A-tyypin puita tuotettiin 20% enemmän päärynät kuin tyypin B puut.

Meille kerrotaan myös, että A-tyypin puut tuottivat yhteensä 144 päärynää, mikä tarkoittaa B-tyypin puissa on oltava alle 144 päärynää, mutta ei että paljon - vain 20%.

Pelkästään tällä likiarvolla voimme välittömästi poistaa vastausvalinnan D (173 päärynää), mikä antaa meille mahdollisuuden saada yksi kolmesta oikea vastaus.

merkintä: Oikea vastaus on B: 120 .

Voit myös likimääräiset vastaukset testikaavioihin. Ellei toisin mainita, kaikki luvut piirretään mittakaavassa, ja voit arvata pallokentän niiden koosta ja kulmista.

body_sat_math_approximation_strategy_2

Edes huolehtimatta ongelman asiayhteydestä voimme kertoa sen heti ∠2 on suurempi kuin ∠1, mikä on 35 °.

Voimme myös kertoa, että ∠2 on tämän kuvan piirtotavan perusteella selvästi tylsä ​​kulma, eli se on suurempi kuin suorakulma. Toisin sanoen, ∠2 on pakko olla suurempi kuin 90 °.

Tämän seurauksena voimme välittömästi poistaa vastausvaihtoehdot A, B ja C, jotka kaikki ovat alle 90 °. Tämä jättää meille vastausvalinta D: 145 ° oikea ratkaisu.

body_odds

Mitä enemmän voit pilata selvästi vääriä vastauksia, sitä paremmat kertoimet ovat siitä, että tartat sen oikein vastauksen valinta.

SAT Math Guessing Strategy 3: Vastausten kytkeminen

Tämä strategia on yksi hyödyllisimmistä kaventamalla vastausvaihtoehtojasi SAT-matematiikassa.

Pohjimmiltaan kaikki, mitä se tarkoittaa, on käydä läpi neljä vastausvaihtoehtoa ja liittämällä jokainen vastaus ongelmaan nähdäksesi mikä johtaa oikeaan ratkaisuun (ja mitkä eivät). Sinun kannattaa harkita tämän lähestymistavan käyttöä, kun kohtaat hankalan algebran tai haluat tarkistaa vastauksesi.

Tätä strategiaa käytetään parhaiten sen jälkeen, kun olet antanut itsellesi mahdollisuuden arvioida vastausta (katso yllä oleva strategia) ja sinulla on selkeämpi käsitys vastaustyypistä ja ehdottomasti vastaustyypeistä ei etsii.

Aloita aina vastausvaihtoehdolla B tai C, kun kytket virran. Tällöin kerrotaan, onko sinun mentävä korkeammiin arvoihin (vastausvaihtoehdot C ja D) vai matalampiin arvoihin (vastausvaihtoehdot A ja B).

Katsotaanpa joitain esimerkkejä siitä, miten tämä strategia toimii SAT Mathissa.

Jos $ {x-1} / 3 = k $ ja $ k = 3 $, mikä on $ x $: n arvo?

A) 2
B) 4
C) 9
D) 10

Tämä SAT Math -kysymys on melko algebra-ongelma. Mutta jos et ole varma algebran taidoistasi tai haluat vain tarkistaa, että valitsemasi vastaus on todella oikea, voit mennä eteenpäin ja liittää vastauksia.

Aloitetaan vastausvaihtoehdosta B. Liittämällä 4 annettuun yhtälöön (ja 3 hintaan $ k $) saamme tämän vastaukseksi:

$ {4-1} / 3 = $ 3

3/3 dollaria = 3 dollaria

$ 1 ≠ $ 3

Selvästi, 1 tekee ei yhtä suuri kuin 3 vastausvaihtoehto B on ehdottomasti väärä. Koska 1 - ratkaisu, kun käytetään vaihtoehtoa B - on alle 3, tiedämme, että $ x $: n on oltava suurempi kuin 4. Etsitään siis vastausvaihtoehtoa C.

Liittämällä 9 yhtälöön saadaan tämä:

$ {9-1} / 3 = $ 3

$ 8/3 = $ 3

2,67 $ 3 3 $

Kuten näette, olemme lähestymässä 3: ta, mutta emme silti ole aivan siellä. Tämä tarkoittaa, että vastausvaihtoehto D, joka on korkein mahdollinen arvo $ x $, on oltava oikein. Vain varmistaaksemme, että suoritetaan yhtälö viimeinen kerta, tällä kertaa $ x $ on 10:

$ {10-1} / 3 = $ 3

$ 9/3 = $ 3

$ 3 = $ 3

Tämä tulos vahvistaa sen oikea vastaus tähän ongelmaan on vastausvaihtoehto D: 10.

Tässä on toinen esimerkki vastausten liittämisestä:

$$ ℓ = 24 + 3,5 m $$

Jousen toinen pää on kiinnitetty kattoon. Kun jousen toiseen päähän on kiinnitetty m m-kilogramman massa esine, jousi venyy $ ℓ $ senttimetrin pituiseksi, kuten yllä olevassa yhtälössä on esitetty. Mikä on $ m $, kun $ ℓ $ on 73?

A) 14
B) 27.7
C) 73
D) 279,5

Täällä meitä pyydetään ratkaisemaan $ m $, kun $ ℓ = 73 $. Tämä tarkoittaa, että yhtälömme näyttää tältä:

73 dollaria = 24 + 3,5 miljoonaa dollaria

Vilkaisemalla vastausvaihtoehtoja voimme nähdä, että luvut ovat melko suuret, D (279,5) on selvästi väärä ja todennäköisesti väärä vastaus. Poistetaan siis D.

Tämä antaa meille kolme vastausvaihtoehtoa: A, B tai C. Kun vastauksia liitetään verkkoon, aloitamme keskiarvolla tai vastausvaihtoehdolla B. Tässä on mitä saamme, kun liitämme 27,7 dollaria hintaan m $:

73 dollaria = 24 + 3,5 {(27,7)} dollaria

73 dollaria = 24 + 96,95 dollaria

73 ≠ 120,95 $

Ilmeisesti B ei ole oikea vastaus - se on aivan liian korkea! Tämä tarkoittaa, että meidän on tarkasteltava vielä pienempiä lukuja, ja on vain yksi vastausvaihtoehto, joka täyttää tämän vaatimuksen: A.

Tässä vaiheessa voit mennä eteenpäin ja merkitä A oikeeksi ja siirtyä eteenpäin. Mutta on järkevä idea tarkistaa työsi, jos voit, joten kytkemme nopeasti 14 virtaa vahvistamaan, että A on todellakin ratkaisu:

ap tulokset julkaistiin 2019

73 dollaria = 24 + 3,5 {(14)} dollaria

73 dollaria = 24 + 49 dollaria

73 dollaria = 73 dollaria

Aivan kuten ennustimme, oikea vastaus on A: 14.

body_chocolate_cake_temptation

Viimeisessä SAT-matematiikan arvaamisstrategiassamme on kyse oppimisesta vastustaa kiusauksia.

SAT Math Guessing Strategy 4: Vältä kiusauksia

Testi on suunniteltu tilastollisesti keskimääräisen opiskelijan ympärille, joten monet vastausvaihtoehdoista luodaan yleisten opiskelijavirheiden perusteella. Ihmisillä on taipumus pudota ennustettavissa oleviin ajattelutapoihin, ja SAT on osittain suunniteltu houkuttelemaan sinut pudottamaan ansoja, joihin keskimääräinen opiskelija putoaa uudestaan ​​ja uudestaan.

Usein vastauksen vaikeuttavat sanamuoto ja syötinvastauksen valinnat pikemminkin kuin testattavan matemaattisen materiaalin vaikeus. Joten jos katsot keskipitkän tai vaikean alueen kysymystä, joka näyttää helpolta tai - vielä pahemmalta - ilmeinen , se voi olla liian hyvää ollakseen totta.

Jos vastauksen valinta näyttää välittömästi houkuttelevalta, varsinkin vaikeammassa kysymyksessä, se on todennäköisesti ansa. Ajattele, kuinka moni muu opiskelija olisi tuntenut samalla tavalla kokeiden aikana. Älä ole kyseinen ihminen, ja yritä olla antamatta itsesi pudota pullanloukkuihin!

Kun nelinkertainen luku $ x $ lisätään 12: een, tulos on 8. Mikä luku saadaan, kun 2 kertaa $ x $ lisätään 7: ään?

A) -1
B) 5
C) 8
D) 9

Tämä kysymys on hyvä esimerkki ansatyypeistä, joita näet SAT Mathissa.

Ongelma kertoo meille: 'Kun nelinkertainen luku $ x $ lisätään 12: een, tulos on 8.' On selvää, että kun jotain lisätään 12: een ja tulos on luku, joka on Vähemmän kuin 12, tämän luvun on oltava negatiivinen. Ja kaikki negatiivisella kerrottuna on myös negatiivinen, joten $ x $, sikäli kuin tiedämme, on oltava negatiivinen luku.

Saatat olla houkutus valita välittömästi vastausvaihtoehto A, koska tämä on ainoa valinta, joka on negatiivinen luku. Mutta ei niin nopeasti! Lue ongelma uudelleen ja näet, että se, mihin itse asiassa ratkaisemme, on erilainen muuttuja (kutsumme sitä nimellä $ y $).

Siksi vastausvalinta ei todennäköisesti ole $ -1 $ - tämä on vain temppuvastausvaihtoehto, joka saa meidät ajattelemaan, että meidän on ratkaistava $ x $ eikä $ y $.

Sinulla on nyt jäljellä kolme vastausvaihtoehtoa - B, C ja D - joista voit arvata.

merkintä: Oikea vastaus on B: 5.

Katsotaanpa toinen esimerkki SAT Math -ongelmasta, joka yrittää heittää sinut pois:

Viime viikolla Raul työskenteli 11 tuntia enemmän kuin Angelica. Jos he työskentelivät yhteensä 59 tuntia, kuinka monta tuntia Angelica työskenteli viime viikolla?

A) 24
B) 35
C) 40
D) 48

Yhdellä silmäyksellä tämä ongelma ei näytä kovalta. Tiedämme, että Raul työskenteli 11 tuntia enemmän kuin Angelica ja että yhdessä he työskentelivät yhteensä 59 tuntia.

Kun nämä kaksi numeroa ovat mielessäsi, sinulla on todennäköisesti kiusaus valita vastausvaihtoehto D (48 tuntia), koska 59–11 dollaria = 48 dollaria.

Mutta tämä on ansa! Jos valitset D, sanoisit, että Raul työskenteli vain 11 tuntia ja että Angelica työskenteli 48 tuntia - jolla ei ole mitään järkeä, koska Raul työskenteli enemmän kuin Angelica.

Joten voit heti ylittää D: n kaventaaksesi mahdollisia vastauksiasi kohtaan A, B tai C.

merkintä: Oikea vastaus on A: 24.

kehon_selbaatti-1 Teit sen! Mene nyt ja valloita.

Tärkeimmät takeaways: Strategisen arvaaminen SAT-matematiikasta

Vaikka on hyödyllistä tietää, kuinka ratkaista SAT-matemaattiset ongelmat, se ei ole aina tarpeen . Sinun ei pitäisi tietenkään arvailla jokaisesta matemaattisesta kysymyksestä, mutta tieto siitä, kuinka arvata tehokkaasti, voi lisätä mahdollisuuksiasi saada haluamasi pisteet testipäivänä.

Muista vain käyttää arvailustrategiasi aina, kun et ole varma, kuinka vastata kysymykseen ja hengitä syvään. Joskus pystyt eliminoimaan tarpeeksi vastausvaihtoehtoja todella arvaamaan, kun taas toisinaan sinun on luotava täysin satunnainen arvaus - ja se on aivan OK! Et menetä pisteitä vääristä vastauksista, joten älä pelkää syöksyä ja arvailla.

Totta puhuen, luultavasti tiedät enemmän kyseisestä matemaattisesta aiheesta kuin luulet, ja tiedät todennäköisesti tarpeeksi eliminoidaksesi ainakin yhden vastausvaihtoehdon, vaikka olisitkin hukkua.

Älä epäile taitojasi poistaaksesi mahdolliset vastausvaihtoehdot. Melko pian voitat kertoimet ja kasvatat SAT Math -pisteitäsi enemmän kuin koskaan ennen!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.