Kuinka valmistua lukiosta varhaisessa vaiheessa: 5 avainta

body_actscienceclock.jpg

Oletko lukiolainen, joka ajattelee valmistumista aikaisin? Ehkä sinulla on jännittävä harjoittelutarjous, haluat aloittaa yliopiston aikaisin tai olet kiinnostunut hyppäämään suoraan työvoimaan.

Hyvä uutinen on, että lukion varhainen valmistuminen ei ole usein niin haastavaa kuin monet ihmiset luulevat sen olevan. Tämä opas antaa sinulle kaikki vihjeet ja tiedot, jotka sinun on tiedettävä siitä, miten voit valmistua lukiosta varhaisessa vaiheessa helposti ja vaivattomasti. Se auttaa myös päättämään, onko varhainen valmistuminen viime kädessä oikea valinta sinulle.Mitä tarkoittaa lukion aloittaminen varhaisessa vaiheessa?

Yhdysvalloissa tyypillinen lukiokoulutus kestää neljä vuotta. Opiskelijat, jotka haluavat valmistua aikaisin, pyrkivät suorittamaan lukion alle neljässä vuodessa yleensä kolmen tai kolmen ja puolen vuoden kuluttua.

Ellet ole kotikoulutettu tai käy ei-perinteisessä koulussa, lukion valmistuminen on usein vaikeaa tai mahdotonta, jos olet suorittanut alle kolme vuotta . Tämä johtuu siitä, että opiskelijat eivät yleensä pysty täyttämään kaikkia valmistumisvaatimuksiaan tässä tiukassa aikataulussa.

Jos valmistut aikaisin, saat saman tutkintotodistuksen kuin muut lukiostasi valmistuneet. Litteraatti ei ole mitään erityistä viitteitä siitä, että olet valmistunut aikaisin , paitsi että se sisältää vähemmän lukukausia kuin tyypillinen lukion transkriptio.

Miksi saatat haluta valmistua aikaisin? 4 mahdollista syytä

Mitä hyötyä lukion varhaisesta valmistumisesta on? Tässä on neljä yleisintä syytä, miksi opiskelijat pyrkivät suorittamaan lukion lyhyemmässä ajassa.

# 1: Haluat aloittaa seuraavan koulutusvaiheen aikaisin

Yksi yleinen syy, miksi opiskelijat päättävät valmistua lukiosta aikaisin, on se he haluavat päästä eteenpäin yliopistossa tai teknillisessä koulussa . Haluat ehkä tehdä tämän, jos sinulla on paljon koulua jäljellä (sanoa, että aiot osallistua lääketieteelliseen kouluun tai saada tohtorintutkinnon) ja haluat päästä eteenpäin, jotta voit lopulta suorittaa koulusi hieman aikaisemmin.

Saatat myös olla kiinnostunut vain osa-aikaisesti yliopistossa mutta haluat silti valmistua, kun olet 21/22. Lukion suorittaminen aikaisin voi auttaa tekemään nämä tilanteet mahdolliseksi.

Lukion aikaisin valmistuminen voi tarkoittaa, että ilmoittaudut kokopäiväisesti (tai jopa vain muutamaan luokkaan) uuteen kouluun. Osa-aikaisesti ilmoittautuneilla opiskelijoilla on usein myös osa-aikatyö, joka auttaa maksamaan luokista.

# 2: Haluat jatkaa mahdollisuutta ennen korkeakoulua

Sinulla voi olla myös toinen mahdollisuus, jota haluat hyödyntää ja joka ei liity kouluun tai luokkiin. Tämä voi olla Työharjoittelu saadaksesi urakokemuksen, a Job ansaita rahaa, tai a samanlainen mahdollisuus luulet, että kannattaa lopettaa lukio aikaisin.

Gap-vuodet, jolloin opiskelijat vievät noin vuoden vapaata koulusta matkustamiseen, työskentelyyn tai erilaisiin kokemuksiin, ovat yhä suositumpia lukiolaisten ja korkeakouluikäisten opiskelijoiden keskuudessa. Jos päätät tehdä yhden, sinulla on paljon vaihtoehtoja kiinnostuksesi mukaan. Voisit työskennellä teatterissa, auttaa arkeologisessa kaivauksessa, vapaaehtoistyössä ja niin edelleen.

milloin sinun pitäisi alkaa hakea oppilaitoksiin

Vuoden viettäminen koulun ulkopuolella voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen kuinka haluat viettää loppuelämäsi —Ja se voi myös antaa sinulle hienoja, rikastuttavia kokemuksia.

# 3: Haluat päästä työvoimaan mahdollisimman pian

Jotkut lukiolaiset tietävät aikaisin, mitä haluavat tehdä ammattimaisesti, eivätkä halua tai tarvitse mennä korkeakouluun tullakseen tälle kentälle ja menestyäkseen. seurauksena saatat haluta valmistua aikaisin, jotta voit aloittaa mahdollisimman pian urasi luomisessa ja tasaisten tulojen ansainnassa .

Työvoiman aloittamiseen nuoremmalla iällä on tietysti omat haasteensa (esimerkiksi sinulla voi olla vaikea saada kokopäiväistä työtä, jos olet alle 18-vuotias), mutta se voi olla ihanteellinen tie ne, jotka ovat valmiita panostamaan menestykseen tarvittavaan energiaan ja ponnisteluihin.

Lukion valmistuminen aikaisin aloittaakseen työn voi olla myös hyvä vaihtoehto sinulle haluavat tai täytyy aloittaa rahan ansaitseminen heti elättääksesi itsesi tai perheesi .

# 4: Et yksinkertaisesti pidä lukiosta

Viimeinen syy, miksi haluat ehkä valmistua lukiosta aikaisin, on se et vain nauti siitä . Jotkut ihmiset tuntevat itsensä yksinäisiksi tai syrjäisiksi lukiossa, ja toiset eivät tunne oppivansa paljon.

Tämä voi olla oikeutettu syy päättää lukio aikaisin, mutta varmista, että ymmärrät sen sen suunnittelu vie aikaa ja vaivaa , etkä voi lopettaa lukiota heti.

body_saddog.jpg

Inhoaminen lukiosta voi olla syy valmistua aikaisin.

Kuinka valmistua lukiosta varhain: 5-vaiheinen opas

Joten miten voit valmistua lukiosta aikaisin? Olen hahmotellut vaiheet, jotka sinun on noudatettava alla. Siellä on vähän matematiikkaa, mutta mitään ei voi käsitellä. Loppujen lopuksi sinusta tulee pian lukion valmistunut!

Vaihe 1: Päätä milloin haluat valmistua

Tämä ensimmäinen vaihe on melko yksinkertainen: sinun tarvitsee vain päättää, kuinka aikaisin haluat valmistua lukiosta . Haluatko valmistua lukukauden aikaisin? Koko vuoden? Kuinka kauan haluat viettää mitä tahansa tekemässäsi lukemisen sijaan?

Kun selvität tämän, pidä mielessä, että on usein helpompaa valmistua vain lukukausi aikaisemmin kuin koko vuosi . Jos se ei vaikuta sinulle tarpeeksi kauan, muista, että vaikka valmistut lukukauden vasta aikaisin, lopetat lukion joulukuussa tai tammikuussa. Jos aloitat yliopiston seuraavana syyskuussa, se antaa sinulle vielä noin kahdeksan kuukautta aikaa työskennellä, matkustaa tai harjoittaa toista mahdollisuutta.

Jos tarvitset edelleen apua päätöksenteossa, keskustele akateemisen neuvonantajan kanssa. Heillä on suuri resurssi, ja he todennäköisesti auttavat helpottamaan tätä prosessia (puhumattakaan, sinun on kerrottava heille, jos päätät virallisesti valmistua aikaisin, joten voit myös alkaa puhua heille nyt).

Vaihe 2: Laske valmistuvien opintopisteiden määrä

Nyt kun tiedät, milloin haluat valmistua, on aika päästä matematiikkaan. Lähes jokainen lukio vaatii oppilaitaan suorittamaan tietyn määrän opintopisteitä ennen kuin he voivat valmistua. Katso opiskelijakäsikirjastasi tai pyydä akateemista neuvonantajaasi selvittämään, kuinka monta opintopistettä tietyt lukiot tarvitsevat.

Esimerkkinä käytämme valmistunutta lukiota, joka vaati sen opiskelijoita suorittamaan 21 opintopistettä, ja jokaisen luokan arvo oli noin 0,5 opintopistettä lukukaudessa.

Ensin selvittää, kuinka monta krediittiä olet jo suorittanut. Löydät nämä tiedot yleensä raporttikortiltasi tai transkriptiostasi tai kysy neuvoa-antajalta.

Seuraavaksi vähennä suorittamiesi opintojen lukumäärä valmistuvien opintojen kokonaismäärästä. Vastaus on niiden opintosuoritusten määrä, jotka sinun on otettava ennen valmistumistasi.

Hyvä uutinen sinulle on, että useimpien lukioiden valmistumisopintojen määrä usein ei vaadi sinua suorittamaan neljä kokopäiväistä kouluvuotta . Jälleen lukiolleni sinun täytyi suorittaa 21 opintopistettä valmistumiseksi, mutta lukion kokopäiväinen opiskelija suorittaisi noin 7 opintopistettä vuodessa, mikä tarkoittaa, että useimmilla juniorivuoden lopussa olevilla opiskelijoilla olisi jo tarpeeksi opintopistettä valmistumiseen .

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka monta opintopistettä sinun tarvitsee, joten siirrymme seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 3: Määritä mitkä opinnot sinun on suoritettava

On aika selvittää tietyt luokat, jotka sinun on suoritettava valmistumiseen.

Katso opiskelijakäsikirjaasi tai keskustele neuvonantajasi kanssa saadaksesi selville, mitä luokkia lukion oppilaiden on käytettävä valmistuakseen. Tämä vaatii yleensä tietyn lukumäärän matematiikkaa, englantia, luonnontieteitä ja yhteiskuntatieteitä , sekä joitain muita mahdollisia vaatimuksia, kuten kuntosali tai kuvataidekurssi.

Tee luettelo kaikista vaadituista luokista, joita et ole vielä käynyt. Joskus vaatimukset ovat yleisiä, kuten matemaattisen kuuden lukukauden ottaminen, kun taas toisinaan ne ovat tarkempia (esim. Kaikkien opiskelijoiden on otettava algebra ja geometria). Kiinnitä tähän huomiota tehdessäsi luetteloasi. Huomaa, että useimmissa lukioissa vaaditaan neljä vuotta englantia, mutta vähemmän vuosia muita ydinaineita.

Kaikkien oppilaiden oli täytettävä seuraavat toimet, jotta voisin käyttää jälleen entistä lukioani esimerkkinä:

  • 4 vuotta englantia
  • 3 vuotta matematiikkaa
  • 2-3 vuotta tiedettä
  • 2 vuotta historiaa / yhteiskuntatieteitä
  • 1 vuosi vierasta kieltä
  • 4 vuotta kuntosalia / liikuntaa
  • Kuvataidekurssi, konekirjoitustunti, kuljettajankoulutusluokka ja kuluttajakasvatustunti

main_textbookpile.jpg

Mitä luokkia lukiosi vaatii sinua käymään?

Vaihe 4: Selvitä, mitkä luokat vaativat sinua kiinnostavia korkeakouluja

Nyt siirrymme luokista, jotka sinun on käytettävä siirtyäksesi luokkiin, jotka sinun on hyvä käydä (mutta joita ei itse asiassa vaadita).

Monta kertaa lukion vähimmäisvaatimukset eivät riitä saamaan sinut korkeakouluihin. Esimerkiksi lukiosi saattaa vaatia sinua suorittamaan vain kaksi vuotta yhteiskuntatieteitä, mutta kiinnostavat korkeakoulut saattavat haluta kolmesta neljään vuotta.

Tarkista pääsyvaatimukset useille korkeakouluille, joihin olet kiinnostunut osallistumaan ja lisää mahdolliset lisävaatimukset niiden luokkien luetteloon, jotka sinun on suoritettava lukiossa.

Muista, että haluat ottaa enemmän luokkia aiheista, joita aiot opiskella yliopistossa. Joten jos suunnittelet pääaineenasi biologiaa, saatat olla kunnossa ottamalla vain kolme vuotta yhteiskuntatutkimuksia; Luultavasti haluat kuitenkin kestää neljä vuotta matematiikkaa ja luonnontieteitä, jos aiot päästä kilpailukykyisempiin kouluihin.

Vaihe 5: Määritä aikataulu lopuille luokille

Nyt kun tiedät kuinka monta opintopistettä sinun on otettava ja mitkä luokat sinun on suoritettava, on aika alkaa selvittää, kuinka valmistut lukion aikaisin.

Tee tyhjät aikataulut jokaiselle lukukaudelle, jonka olet jättänyt lukiosta. Oletetaan esimerkiksi, että olen juuri päättänyt toisen vuoden opiskeluni: Otan seitsemän luokkaa päivässä ja haluan valmistua lukukauden aikaisin. Tein kolme saraketta, joista jokaisessa oli seitsemän tyhjää välilyöntiä, jotka edustavat kaikkea tilaa, joka minulla on jäljellä luokkien ottamiseen (katso esimerkki alla).

Aloita seuraavaksi tyhjien kohtien täyttäminen aloittaen valmistumiselle vaadittavista luokista. Laita kunkin luokan kohdalla sen luentojen lukumäärä sulkeisiin. Joidenkin paikkojen kohdalla et ehkä tiedä tarkalleen, mitä luokkaa seuraavaksi otat, mutta voit laittaa sen yleisen aiheen toistaiseksi tällä tavalla: 'Englannin luokka (3 op).'

Kun olet täyttänyt vaaditut luokat (ja jos sinulla on ylimääräistä tilaa), ala lisätä muita kursseja, jotka haluat suorittaa tai olisi hyödyllistä päästäksesi yliopistoon.

on 2 dollarin seteli mitä tahansa

Kun kaikki aikataulusi tilat on täytetty, lisää kaikki suorittamasi opintopisteet . Oletko täyttänyt koulusi vähimmäisvaatimuksen? Jos ei, kuinka monta luokkaa sinun on käytettävä sen täyttämiseksi?

Sen jälkeen, katso mitä luokkia on jäljellä luettelossasi. Onko olemassa pakollisia luokkia, joihin et pystynyt sopimaan? Mitään luokkia, joita sinun ei tarvitse käydä, mutta haluaisit?

Jos joudut ottamaan joko lisää opintopisteitä tai luokkia, aloita miettimällä tapoja, joilla voit sovittaa ne normaalin koulupäivän ulkopuolella. Joitakin vaihtoehtoja ovat kesäkurssit, kurssien ottaminen läheisessä yhteisöopistossa tai yliopistossa tai verkkotuntien osallistuminen. Keskustele kustakin näistä vaihtoehdoista neuvonantajan kanssa ennen ilmoittautumista varmistaaksesi, että saat tarvitsemasi luottotiedot.

Kun olet selvittänyt, miten otat nämä ylimääräiset luokat, lisää tiedot aikatauluusi.

Katso alla olevasta juniori- ja vanhempien vuosien aikataulusta esimerkki siitä, miten tämä kaikki toimii:

Junior Fall

Junior kevät

Kesä

Senior Fall

Esilaskenta (0,5 op)

katso lukion transkriptio verkossa

Esilaskenta (0,5 op)

Laskenta I (0,5 op)

Matematiikan valinnaiset (0,5 op)

Fysiikka (0,5 op)

Fysiikka (0,5 op)

Laskenta II (0,5 op)

Tieteen valinnaiset (0,5 op)

Yhdysvaltain historia (0,5 op)

Yhdysvaltain historia (0,5 op)

Englannin valinnaiset (0,5 op)

Amerikan kirjallisuus (0,5 op)

Amerikan kirjallisuus (0,5 op)

Englannin valinnaiset (0,5 op)

Ranska III (0,5 op)

Ranska III (0,5 op)

Consumer Ed -luokka (0,5 op)

AP-biologia (0,5 op)

AP-biologia (0,5 op)

Kuvataiteen luokka (.5 op)

Kuntosali (.25 op)

Kuntosali (.25 op)

Kuntosali (.25 op)

Tässä esimerkissä opiskelija pystyy valmistumaan lukukauden aikaisin samalla kun sillä on kurssikuorma, jota pidetään vahvana monissa korkeakouluissa . Tämä opiskelija suunnittelee pääaineenaan biologia, joten hän halusi maksimoida matematiikan ja luonnontieteiden luokat. Hänen nuorempien vuosien aikataulu oli melko normaali lukuun ottamatta kahden luonnontieteiden luokan (fysiikka ja AP-biologia) ottamista samanaikaisesti. Kahden luokan ottaminen yhteen aiheeseen on todennäköisesti tehtävä, jos haluat valmistua aikaisin.

Hän tajusi, että hän ei sovi normaalisti laskemiseen, joten päätti ottaa sen kesän aikana. Viimeisen lukukauden aikana hän osallistui kahteen englannin oppituntiin samanaikaisesti, otti sekä matematiikan että luonnontieteiden valinnaiset saadakseen enemmän kokemusta näistä aiheista, ja suoritti loput vaadituista luokistaan.

Olettaen, että edellisillä lukukausillaan hänellä oli säännöllinen aikataulu, hän olisi suorittanut neljä ja puoli vuotta luonnontieteitä, neljä ja puoli vuotta matematiikkaa, neljä vuotta englantia, kolme vuotta yhteiskuntatieteitä, kolme vuotta vierasta kieltä ja kaikki hänen muut vaaditut luokat.

Näiden luokkien suorittaminen olisi tarpeeksi hyvä useimmille korkeakouluille, vaikka jotkut erittäin valikoivat koulut vaativat neljä vuotta sekä yhteiskuntaopintoja että vierasta kieltä.

Huomaa, että hänellä oli paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja aikataulua luodessaan - Hän olisi voinut luopua vieraasta kielestään ja käydä eri kurssilla, valita kahden matemaattisen valinnaisen vanhemmalle vuodelle kesän laskemisen sijaan ja harkita useita muita vaihtoehtoja.

Huomaa myös, että hänen nuorempi vuosi olisi todennäköisesti melko haastava hänen koko kurssikuormituksensa, joka sisältää kaksi luonnontieteiden luokkaa. Pidä kaikki nämä asiat mielessä luodessasi omaa lukioluokkaasi.

Kun olet suunnitellut aikataulun, tarkista se uudelleen varmistaaksesi, että kaikki koulun valmistumista koskevat vaatimukset täyttyvät .

Onnittelut - sinulla on nyt suunnitelma lukion valmistumisesta aikaisin! Jos et ole vielä tehnyt niin, jaa suunnitelmasi neuvonantajasi kanssa ja kysy, onko sinun tehtävä muita toimenpiteitä.

3 potentiaalista haittaa lukion varhaisessa vaiheessa

Tiedät nyt, kuinka valmistua lukiosta aikaisin, mutta vain siksi, että sinä voi ei tarkoita automaattisesti sinua pitäisi . Lue lisää oppiaksesi kolme potentiaalista haittaa, joita saatat kohdata, jos päätät valmistua aikaisin.

# 1: Se voi olla stressaavaa

Kuten edellä näit, lukion valmistuminen aikaisin kestää paljon suunnittelua ja saattaa tarkoittaa, että joudut käymään ylimääräisiä luokkia lukuvuoden ja kesän aikana . Tämän painavamman kurssikuorman tasapainottaminen voi olla stressaavaa ja väsyttävää, ja se on jotain, mitä sinun tulisi harkita ennen kuin sitoudut valmistumaan aikaisin.

# 2: Saatat menettää tärkeät tapahtumat

Toinen mahdollinen haittapuoli lukion valmistumiselle varhaisessa vaiheessa on, että saatat unohtaa erityisiä lukion tapahtumia.

Monille lukiolaisille vanhempi vuosi on suosikkivuosi suosittujen aktiviteettien, kuten kotiinpaluu ja tanssiaiset, takia. Jos valmistut aikaisin, et ehkä voi osallistua näihin tapahtumiin. Lisäksi et ehkä osallistu valmistumisseremoniaan, mikä on tärkeä kokemus monille opiskelijoille.

Ennen kuin päätät valmistua aikaisin, mieti, miltä sinusta tuntuu, jos näet kaikki ystäväsi osallistuvat tapahtumiin, kuten urheilupeleihin, koulutansseihin ja vanhempiin päiviin, kun et. Joillekin ihmisille tämä ei ole ollenkaan tärkeää - mutta toisille he valitettavasti menettäisivät nämä kerran elämässä kokemukset.

# 3: Se ei välttämättä vaikuta korkeakouluihin

Lopuksi, älä yritä valmistua lukiosta aikaisin vaikuttamaan korkeakouluihin. Pelkästään itsestään lukion päättäminen lyhyemmässä ajassa ei anna korkeakoulujen sovelluksille vauhtia. Itse asiassa, jos lukion ennenaikainen valmistuminen tarkoittaa, että sinulla on vähemmän luokkia ydinaineista, se voi jopa vahingoittaa pääsymahdollisuuksiasi!

Ellei sinulla ole aikomusta viettää aikaa hyvällä harjoittelulla tai muulla jännittävällä mahdollisuudella, joka todella näyttää korkeakouluille kuka olet ja mitkä taitosi ovat, korkeakoulut eivät näe lukion valmistumista aikaisin merkkinä lisääntyneestä älykkyydestä tai motivaatiosta.

body_notimpressed.jpg

Älä odota, että korkeakouluille tehdään automaattisesti vaikutelma siitä, että olet valmistunut aikaisin.

Pitäisikö sinun valmistua lukiosta aikaisin?

Tiedät, kuinka voit suunnitella lukion valmistumisen aikaisin - mutta pitäisikö sinun tehdä se todella?

mikä on kauris paras ottelu

Tärkein tapa päättää tästä on miettiä, mitä teet aikana, jolloin olisit yleensä lukiossa . Jos sinulla on loistava tilaisuus, jota haluat hyödyntää, kuten harjoittelupaikka, matkakokemus, yliopistotunnit tai jotain vastaavaa, lukion valmistuminen voi olla hyvä idea.

Kuitenkin, jos aiot viettää aikaa enimmäkseen television katselemiseen tai ehkä työskennellä muutama tunti viikossa, on todennäköisesti edun mukaista valmistua normaalisti.

Seuraavaksi käy läpi kaikki yllä olevat vaiheet. Onko mahdollista, että valmistut varhain samalla kun otat kaikki tarvitsemasi ja haluamasi luokat venyttämättä itseäsi liian ohueksi? Jos olet löytänyt vastauksia molempiin yllä oleviin seikkoihin, lukion aloittaminen varhaisessa vaiheessa voi olla jotain sinulle aloittamista varten.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA