Kuinka saada lukion transkriptio

header_sendingletter

milloin on seuraava lauantai

Tarvitsetko kopion transkriptistasi voidaksesi hakea yliopistoon, löytää työtä tai omaan henkilökohtaiseen käyttöön, mutta et ole varma, miten voit saada sen? Tässä oppaassa kerrotaan, miksi tarvitset lukion opintosuoritusotteen ja miten voit hankkia omasi, vaikka et olisi enää lukiolainen.

Mikä on lukion transkriptio? Miksi tarvitset yhden?

Lukion transkriptio on a kirjaa kaikista akateemisista saavutuksistasi lukiossa . Siinä luetellaan jokainen luokka, jonka otit, kun otit ne, sekä saamasi arvosanat. Jokaisella lukiossa käyvällä oppilaalla on opintosuoritusote , ja jos olet käynyt useamman kuin yhden lukion, saat transkription jokaisesta koulustaTarvitset yleensä transkription kolmesta syystä:

#1: Hakeminen yliopistoon: Useimmat korkeakoulut vaativat virallisen kopion lukiosi transkriptista, kun haet.

#2: Valmistuminen tai siirtyminen lukioista: Lukiot tarkastelevat opintosuorituskirjaasi varmistaaksesi, että olet täyttänyt kaikki valmistumisvaatimuksesi, tai määrittääksesi, mihin luokkiin sinun pitäisi ilmoittautua, jos olet siirtänyt koulut.

#3: Hakeminen joihinkin töihin: Kun haet työtä, sinua saatetaan joutua toimittamaan lukion opintosuoritusote, jotta työnantaja voi tarkastella arvosanojasi tai nähdä, oletko käynyt tietyt työhön soveltuvat kurssit.

Haluatko virallisen tai epävirallisen kopion transkriptistasi?

On kaksi versiota lukiosta: virallinen ja epävirallinen . Molemmat versiot sisältävät samat tiedot ja näyttävät samalta tai lähes identtiseltä, mutta Virallinen transkriptio sisältää usein virallisen sinetin tai väärentämisen estävät merkit tai se on suljettu kirjekuoreen . Tämä varmistaa, ettei transkription tietoja muuteta.

Useimmat oppilaitokset haluavat virallisen version lukiosta . Viralliset versiot lähetetään usein suoraan lukiosta joko etanapostina tai sähköpostina. Koulusi voi myös antaa sinulle virallisen version transkriptistasi suljetussa kirjekuoressa, jonka voit lähettää itse. Jos he tekevät, Älä avaa tämä kirjekuori, koska se tekee transkriptiosta enää virallisen. Jos haluat vain kopion transkriptistasi omaan käyttöön, epävirallinen versio on hyvä.

Kun pyydät kopiota lukion transkriptistä, varmista, että tiedät, haetko virallista vai epävirallista versiota . Kysy toimistolta joltain, jos et ole varma, mitä versiota pyydät. Useimmat koulut ja työnantajat, jotka tarvitsevat virallista versiota transkriptistasi, eivät hyväksy epävirallista versiota, ja väärän version lähettäminen voi johtaa tärkeiden määräaikojen myöhästymiseen.

Virallisten transkriptien toimittaminen kestää usein kauemmin , joskus jopa muutaman viikon, jos se lähetetään postitse, joten varmista, että pyydät transkriptisi riittävän ajoissa, jotta se saapuu ennen hakemusten määräaikoja.

Meillä on myös opas, joka selittää yksityiskohtaisemmin kaikki lukion transkription sisältämät tiedot ja miksi nämä tiedot ovat tärkeitä korkeakouluille ja työnantajille.

body_transcriptrequest

Varmista, että tiedät, haluatko virallista vai epävirallista versiota

Kuinka saada lukion transkriptio

Lukion opintotodistuksen hankkiminen ja lähettäminen vaihtelee koulusta toiseen ja riippuu myös siitä, osallistutko tällä hetkellä kyseiseen kouluun vai et. Alla kolme tilannetta ; noudata sinua parhaiten kuvaavan oppaita ja opi lukion opintosuoritusotteen pyytäminen ja vastaanottaminen.

Jos olet tällä hetkellä ilmoittautunut kouluun:

Jos olet tällä hetkellä lukiossa, josta haluat transkription, olet onnekas, koska se tekee siitä melko yksinkertaisen. Pysähdy ensin ohjausneuvojan toimistoon ja kysy häneltä, kuinka voit pyytää kopion lukiosta. Neuvonantaja neuvoo sinua seuraavissa vaiheissa, joihin voi kuulua:

Kopion nouto henkilökohtaisesti koulun toimistosta

Jos näin on, pysähdy toimistossa ja kerro heille, että haluat kopion transkriptistasi. Saatat joutua tuomaan henkilöllisyystodistuksen tai tuntemaan opiskelijakorttisi saadaksesi transkription. Yleensä epäviralliset versiot transkriptistasi voidaan tulostaa nopeasti, joskus heti, mutta virallisten versioiden vastaanottaminen tai lähettäminen voi kestää muutaman päivän.

Kopion pyytäminen verkossa

Jos koulullasi on tämä, heidän verkkosivuillaan on usein sivu, josta voit pyytää transkription. Sen avulla voit tulostaa itsellesi epävirallisen kopion ja/tai pyytää virallisen kopion lähettämistä puolestasi.

Kolmannen osapuolen sivuston käyttäminen

Useimmat lukiot antavat sinulle kopion transkriptistasi suoraan, jos olet nykyinen opiskelija, mutta on joitakin, jotka ulkoistavat sen kolmannelle osapuolelle. Kaksi yleistä esimerkkiä ovat Pergamentti ja Tarvitsetko transkriptini . Molemmat sivustot ovat helppokäyttöisiä ja voivat lähettää kopiot transkriptistasi korkeakouluille ja työnantajille maksua vastaan.

Jos et ole enää ilmoittautunut kouluun:

Näin voi käydä, jos olet valmistunut tai siirtynyt lukioihin. Vaikka et enää käy kyseistä koulua, sinulla on edelleen oikeus kopioi transkriptisi.

Tarkista ensin koulun verkkosivustolta, onko heillä tietoa transkriptin hankkimisesta. Transkriptitiedot löytyvät usein alumnien tai opiskelijapalvelujen sivuilta , ja se voi antaa tietoja siitä, miten voit pyytää transkriptiasi verkossa tai keneen ottaa yhteyttä saadaksesi sen. Voit myös yrittää soittaa koulun pääkonttorin numeroon ja kertoa heille, että yrität saada kopion lukiosi transkriptista. ne ohjaavat sinut oikealle henkilölle.

Jos yllä oleva ei toimi, voit myös yrittää käyttää kolmatta osapuolta, kuten Pergamentti ja Tarvitsetko transkriptini . Molemmat verkkosivustot toimivat tuhansien lukioiden kanssa tarjotessaan transkriptioita; molempiin sivustoihin liittyy kuitenkin maksuja ja toimituskuluja, joten jos otat ensin yhteyttä omaan kouluusi, voit säästää rahaa.

miten lähettää pisteet yliopistolle

Jos lukiosi on suljettu tai et löydä sen verkkosivustoa tai yhteystietoja:

Jos olet käynyt lukion, ota yhteyttä sen piirin toimistoon, johon koulusi kuului. Hae piirisi yhteystietoja hakulausekkeella [lukion nimi] [kerro lukiosta]. Voit myös etsiä koulupiiriäsi osoitteesta Kansallisen koulutustilastokeskuksen verkkosivusto . Piirillä on edelleen opiskelijarekisterit kaikista piiriin kuuluvista lukioista ja sinun pitäisi pystyä hankkimaan sinulle kopio transkriptistasi ja lähettämään viralliset kopiot puolestasi.

Jos et löydä koulusi piiriä, piiriä ei enää ole tai olet käynyt yksityisen lukion, ota yhteyttä osavaltion opetusministeriöön . Opetusministeriön yhteystiedot kustakin osavaltiosta löytyvät tässä .

Jos olet käynyt yksityisen lukion, voit myös etsiä sen tietueita ja yhteystietoja Kansallisesta koulutustilastokeskuksesta yksityiskoulujen sivu .

Voit myös kokeilla kolmannen osapuolen sivustoa, kuten Pergamentti tai Tarvitsetko transkriptini , joita molempia käyttävät tuhannet lukiot. Huomaa kuitenkin, että jos päätät saada transkriptisi jonkin näistä sivustoista, veloitamme sekä toimitus- että käsittelymaksut.

body_dollarbills

Kolmannen osapuolen sivustot voivat olla erittäin hyödyllisiä transkription saamisessa, mutta ne perivät palveluistaan ​​maksuja.

Onko sinun maksettava saadaksesi transkriptisi?

Se riippuu. Joskus koulut veloittavat sinulta pienen maksun, joka kattaa transkriptisi luomisen ja jakelun kustannukset . Veloitettava määrä ja veloitus vaihtelevat kouluittain. Jotkut koulut eivät veloita lainkaan maksua transkriptiopyynnöistä.

Jotkut koulut veloittavat kertamaksun, maksetaan yleensä, kun aloitat ensimmäisen vuoden lukiossa. Tämä maksu sisältyy muihin koulumaksuihin (yleensä merkitty 'Transcript Fee' tai vastaava), ja kun maksat sen kerran, voit pyytää rajoittamattomia transkriptioita ja lähettää rajoittamattomia (virallisia tai epävirallisia) transkripteja kouluille tai muille paikoille ikuisesti maksamatta.

Jotkut koulut tarjoavat epävirallisia kopioita transkriptistasi ilmaiseksi, mutta perivät maksun virallisen version lähettämisestä. Lukiossa voit saada epävirallisen kopion transkriptistasi ilmaiseksi sekä kolme virallista kopiota, mutta jos tarvitset enemmän kuin kolme virallista kopiota, sinun on maksettava 2 dollaria joka kerta postikulujen kattamiseksi.

Jos käytät kolmannen osapuolen sivustoa transkription hankkimiseksi, muista se he veloittavat toimitus- ja käsittelymaksut sekä virallisista että epävirallisista kopioistasi . Nämä maksut vaihtelevat yrityksittäin, mutta ovat yleensä enemmän kuin koulumaksusi, joten on parasta yrittää saada opintosuoritusote ensin koulusi kautta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset