Kuinka saada GED verkossa: 4 parasta kurssia

feature_woman_laptop_ged

Ei ylioppilastutkintoa? Sitten saatat harkita GED -testin tekemistä. Voitko ottaa GEDin verkkoon? Entä GED -verkkokurssit?

Tässä oppaassa keskustelemme siitä, mitä GED -prosessi sisältää kokonaisuudessaan ja miksi et voi itse ottaa GED -verkkoa verkossa (vaikka se olisi ehdottomasti helpompaa!). Annamme sinulle myös parhaat valintamme parhaista online -GED -tunneista.Mikä on GED -prosessi? Yleiskatsaus

GED (lyhenne sanoista General Educational Development) on neljästä aineesta koostuva testi, jonka suorittamisen jälkeen todistaa, että hän on saavuttanut Yhdysvaltojen ja Kanadan lukion koulutusstandardit.

Neljä GED -aihetta ovat seuraavat:

 • Kielitaiteet
 • Yhteiskuntaoppia
 • Tiede
 • Matematiikka

Kuten vaihtoehto lukion tutkintotodistukselle, GED on suunnattu niille, jotka eivät ole suorittaneet lukiota ja jotka ovat yli 16 -vuotiaita. Se testaa samat olennaiset taidot, joita opiskelijat oppivat lukiossa.

Joten mikä on prosessi GED: n ottamiseksi? Tässä on yhteenveto vaiheista:

  1. Tarkista kelpoisuutesi: Kuten edellä todettiin, GED: n ottamiseksi sinun on oltava vähintään 16 -vuotias, etkä ole tällä hetkellä ilmoittautunut lukioon. Joissakin osavaltioissa on vaatimuksia siitä, kuinka kauan sinun on täytynyt olla lukiosta, joten muista tarkista osavaltion käytännöt ennen kuin päätät ottaa GED: n.

  2. Rekisteröidy GED: ään: Sinun täytyy luo tili GED: n virallisilla verkkosivuilla voidakseen ilmoittautua testiin. Huomaa, että voit suorittaa vain yhden testin tai kaikki neljä kerralla. Jokainen aihekoe maksaa noin 30 dollaria (tämä hinta voi vaihdella hieman osavaltiosta riippuen).

  3. GED -valmistelut: Vaikka opiskelu ei ole pakollista, se on varmasti suositeltavaa, varsinkin jos et ole käynyt lukion luokkaa pitkään aikaan tai olet ruosteinen tietystä aiheesta. Puhumme pian lisää siitä, mitä voit käyttää GED -valmisteluusi.

  4. Tee GED -testi: Viimeinen vaihe on mennä testauskeskukseen ja ottaa GED!

Tämä on vain lyhyt kuvaus siitä, mitä voit odottaa GED -prosessin aloittamisen yhteydessä. Mutta voitko ottaa GEDin verkkoon?

body_laptop_taking_notes

Voitko suorittaa GED -testin verkossa?

Lyhyt vastaus on ei, et voi käyttää GED -verkkoa verkossa.

Samanlainen kuin monet standardoidut testit, mukaan lukien GRE, GED voidaan ottaa vain henkilökohtaisesti valtuutetussa GED -testikeskuksessa.

Vaikka GED annetaan tietokoneella, et voi suorittaa testiä kotona tai verkossa muualta kuin valtuutetusta testikeskuksesta. Voit etsiä lähellä olevia testikeskuksia käyttämällä GED -verkkosivuston testikeskuksen hakutyökalu .

Valitettavasti tämä ei ole estänyt verkkosivustoja väittämästä tarjoavan todellisia GED -tutkintotodistuksia ja todistuksia verkossa. Kaikki sivustot, joihin törmäät ja jotka väittävät, että voit ansaita GED: n verkossa tai suorittaa GED -testin verkossa, ovat yksinkertaisesti huijari, joka yrittää varastaa rahasi. Älä mene lankaan! Kaikki he todella tarjoavat väärennettyjä GED -tutkintotodistuksia ja todistuksia, joita ei ole akkreditoitu tai tunnustettu Yhdysvalloissa tai Kanadassa.

Jopa virallisella GED -sivustolla on sivu varoittaa näitä GED -verkkohuijauksia vastaan :

'Jos valtio ei myönnä sinulle GED® -valtakirjaa tai suoritat kokeen verkossa tai kotona, maksat jostain muusta kuin GED® -testistä. Älä oleta, että verkkosivusto sanoo totuuden, kun se sanoo 'akkreditoitu'. He sanovat mitä tahansa ottaakseen rahat! Ota selvää osavaltion opetusministeriöstä saadaksesi selville, onko valtiosi tunnustanut tai akkreditoinut lukion tai verkko -ohjelman. ''

Mitä sitten voi teetkö verkossa GED: n kanssa? Vaikka et voi suorittaa testiä omalla tietokoneellasi, Voit valmistautua siihen online -resurssien ja luokkien avulla. Lue lisää!

4 parasta resurssia online -GED -luokkiin ja valmisteluun

Et voi suorittaa GED -testiä verkossa, mutta verkossa on monia (laillisia!) GED -luokkia, joihin voit osallistua jotka varmasti auttavat sinua tekemään parhaasi tenttipäivänä. Tässä on joitain tärkeimpiä resursseja, joita voit käyttää online -GED -kursseihin ja valmisteluun.

body_ged_testing_service_logo-1

#1: Virallinen GED -sivusto

Ylivoimaisesti paras resurssi, jota voit käyttää GED -valmisteluun, on virallinen GED -sivusto.

GED-testauspalvelussa ei ole vain työkalua, joka auttaa sinua löytämään henkilökohtaisia ​​valmistelukursseja lähelläsi, vaan tarjoaa myös valikoima laadukkaita, live-online-GED-luokkia . Kurssimateriaalit ovat käytettävissä milloin ja missä tahansa tietokoneelta, matkapuhelimelta tai tabletilta.

Jokainen live-luokka kestää 60-90 minuuttia ja sen opettaa asiantuntija Kaplan-ohjaaja. Tämä video näyttää, miten nämä viralliset online -GED -kurssit toimivat:

miten tasapainotat kemian yhtälön

Hinta on 129 dollaria 90 päivän pääsystä kaikkiin neljään aiheeseen. Vaihtoehtoisesti voit saada 45 päivän pääsy yhteen aiheeseen 59 dollaria (Vain kielitaide tai matematiikka).

Jos et halua maksaa paljon luokasta, GED -testauspalvelu tarjoaa harjoitustestejä ja harjoittele kysymyskortteja varten 6–15 dollaria per aihe.

body_kaplan_logo-1

#2: Kaplan

Kaplan on jo melko kuuluisa testivalmistusyritys, mutta se loistaa erityisen kirkkaasti GED-valmistusmateriaalien tarjonnassaan.

Online -GED -luokkien lisäksi Kaplan tekee yhdessä GED -testauspalvelun kanssa, yritys tarjoaa itsenäinen online-GED-luokka hintaan 129 dollaria. Tämä kolmen kuukauden kurssi on ihanteellinen työskenteleville aikuisille ja lapsille, koska voit opiskella omaan aikaan ja omaan tahtiisi.

Tällä kurssilla, saat pääsyn yli 150 opetusvideoon, satoja GED -harjoituskysymyksiä, diagnostinen testi ja viimeinen harjoitustesti.

body_ugo_prep_logo

# 3: UGO Prep

Jos olet aikakriisissä, UGO Prep tarjoaa parhaiten arvostettu kahden viikon GED-verkkokurssi . Online -harjoitustestit sisältävät todellisia GED -kysymyksiä aiemmista kokeista ja käyttävät käyttöliittymää, joka on erittäin samanlainen kuin testipäivänä.

Kurssi maksaa 69,99 dollaria yhden kuukauden käyttöoikeudesta kaikkien neljän aiheen koko opetuspakettiin. Voit myös ostaa lisäominaisuudet, mukaan lukien matematiikan luentovideot (9,99 dollaria), ääniluennot (24,99 dollaria) ja muistikortit (14,99 dollaria).

Jos et ole varma, kuinka kauan GED -valmistelusi voivat viedä sinut, sinulla on mahdollisuus päivittää paketti elinikäiseen käyttöön 15 dollarilla enemmän - tämä on varsin hyvä arvo, kun verrataan tätä hintaa virallisten online -GED -luokkien ja Kaplan GED -hintojen hintaan yllä kuvattu verkkokurssi.

body_union_test_prep_logo

#4: Union Test Prep

Jos etsit ilmaiset GED -tunnit verkossa, Suosittelen Union Test Prep. Tämä yritys tarjoaa laaja valikoima ilmaisia ​​GED -valmistusmateriaaleja , täysistä käytännön testeistä muistikortteihin opinto -oppaisiin.

Vaikka nämä materiaalit eivät ole GED -verkkokurssi perinteisessä mielessä, voit käyttää niitä rakentaa omat GED -tarkastelujaksosi, käydään läpi vain se, mitä sinun tarvitsee tietää.

Union Test Prep -ohjelman avulla saat kattavan yleiskuvan erilaisista kysymyksistä ja aiheista, joita voit odottaa GED: ltä kaikilla aihealueilla. Opit myös GED -muodosta ja kysymystyypeistä.

Tärkeimmät takeaways: GEDin saaminen verkkoon

GED on neljän aihekokeen sarja, jonka suorittamisen jälkeen saat sertifikaatin, joka vastaa Yhdysvaltain tai Kanadan lukion tutkintotodistusta. Testi on hallitaan yksinomaan GED -testauslaitoksissa, joten et voi käyttää GED: ää verkossa.

Kaikki sivustot tai yritykset, jotka väittävät tarjoavansa GED -testin tai GED -tutkintotodistukset/todistukset verkossa, ovat huijauksia, eikä niihin pitäisi luottaa!

Tästä riskistä huolimatta internet ei ole täysin arvoton GED -valmistelun suhteen. Voit osallistua GED -verkkokursseihin valmistautuaksesi tenttiin ja arvioidaksesi sen. Parhaat online -GED -luokat, joita suosittelemme tutkimaan, ovat GED Testing Service, Kaplan ja UGO Prep.

Jos haluat säästää rahaa, kokeile opiskelua ilmaisia ​​GED -verkkomateriaaleja Union Test Prep.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.