SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

main_mailbox

Otit juuri SAT: n. Onnittelut! Kun saat levätä, luultavasti alat ihmetellä, milloin pisteesi ilmestyvät ja miten pääset niihin College Boardin verkkosivustolla. Tässä viestissä kerromme sinulle tarkasti, mihin aikaan päivästä tulokset näytetään ja miten voit tarkistaa SAT -pisteet verkossa.

MERKINTÄ : Oletko ollut lukiosta yli vuoden ja et ole käyttänyt SAT -ohjelmaa tuona aikana? Sitten sinun pitäisi lukea artikkelimme siitä, kuinka saada vanhat SAT -pisteet sen sijaan!Milloin SAT -tulokset julkaistaan?

SAT -tulokset tulevat esiin noin kaksi tai kolme viikkoa testin ottamisen jälkeen. Tarkka aikataulu pisteiden julkaisemiselle riippuu testipäivästä, jolle kirjaudut, joten muista tarkistaa SAT -pisteiden julkaisupäivien koko aikataulu.

kuinka lukea tuuman viivain

Jos ilmoittautuessasi testiin listasit oppilaitokset, joihin pisteesi lähetetään, tulokset lähetetään 10 päivän kuluessa siitä, kun ne ovat saatavilla.

Pisteet julkaistaan ​​yleensä klo 5.00 ET (2 am PT), mutta voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin kaikki tulokset näkyvät verkossa. Useimmat SAT -tulokset nousevat viimeistään klo 8.00 ET (klo 5.00 PT). (Tämän seurauksena emme suosittele valvoa myöhään ja päivittää ennen kuin tulokset ovat saatavilla - nukkua ja tarkistaa aamulla!)

SAT -pisteitä ei voi mitenkään nähdä ennen pisteiden julkaisupäivää. Itse asiassa SAT -pisteytys on niin monimutkainen prosessi, on aika hämmästyttävää, että saat pisteet alle kolmessa viikossa! Kun olet ottanut SAT: n, yritä rentoutua ja olla kärsivällinen muutaman viikon ajan, kunnes pisteet tulevat näkyviin.

Kuinka voin tarkistaa SAT -pisteet?

Kun pisteet nousevat, miten tarkalleen katsot SAT -pisteitäsi? Seuraa vaiheittaista oppaamme oppiaksesi.

kuinka monta nm 1 m: ssä

Ensimmäinen, siirry College Boardin verkkosivustolle . Napsauta keltaista ruutua, jossa lukee Hanki pisteesi (alla olevassa kuvassa toukokuun tulokset ovat saatavilla; kuukausi vaihtelee testin tekemisen mukaan). Toinen vaihtoehto on siirry opiskelijapisteiden verkkosivulle suoraan ja kirjaudu sisään nähdäksesi tulokset:

body_may_scores_are_in

Molemmilla tavoilla, sinun täytyy kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka loit rekisteröityessäsi SAT -palveluun. Kirjautumisen jälkeen voit tarkastella testituloksiasi. Viimeisimmät pisteet näytetään ensin:

body_most_recent_scores

Tämä on sinun pisteiden yhteenvetosivu. Näet kunkin osion yhdistetyt pisteet sekä kaikki vanhojen testipäivien tulokset. (Lue lisäämiten SAT pisteytetään.)

Näet koko pisteraporttisi, joka sisältää kunkin SAT -osion raakapisteet ja esseepisteet (jos teit valinnaisen Essee -osion), Klikkaa Tarkemmat tiedot keltaisessa laatikossa:

body_after_click_view_details

kuinka paljon on 1 tonni kiloa

Pisteraportti sisältää kansalliset prosenttiosuutesi, tiedot kysymyksistä, joihin vastasit oikein ja väärin, sekä osa -pisteet. Käytä jonkin aikaa raportin lukemiseen, jotta voit ymmärtää, mitä teit hyvin ja mitä (jos mitään) sinun on parannettava. Tästä on valtava apu, jos päätät ottaa SAT: n uudelleen.

SAT -pisteiden saaminen: Vinkkejä ja neuvoja

Nykyään SAT -tulokset julkaistaan ​​kokonaan verkossa. Se tarkoittaa, että tulet ei saat SAT -pisteraportin postitse, ellet erikseen pyydä sitä rekisteröinnin yhteydessä. Voit myös soittaa oppilaitoksen hallitukselle ja kysyä pisteitäsi, mutta he veloittavat 15 dollarin maksun puhelimitse julkistetuista pisteistä.

Tulosten julkaisupäivänä, varmista, että sinulla on käyttäjänimesi ja salasanasi valmiina käyttöön joten näet SAT -pisteet heti!

Lopuksi SAT tarjotaan riittävän usein, joten sinun ei tarvitse suorittaa testiä uudelleen seuraavana päivänä, ellet ole saavuttanut yliopistohakemusten määräaikoja. Älä siis stressaa heti liittymisestä seuraavaan SAT -tilaan, jos et ole tyytyväinen pisteeseesi. Sitä paitsi, jos päätät ottaa SAT: n uudelleen, haluat antaa itsellesi riittävästi aikaa opiskeluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Tulostettavat SAT -harjoitustestit PDF -tiedostot: 18 ILMAISTA virallista testiä

Napsauta tästä, niin löydät kaikki ilmaiset tulostettavat SAT -testit ja vastaukset. Opi strategioistamme kuinka parantaa eniten pisteitä, kun suoritat jokaisen harjoitustestin.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Clemsonin pääsyvaatimukset

Lukion historiatunnit, jotka sinun pitäisi käydä

Mitä lukion historian ja yhteiskuntatieteiden tunteja sinun pitäisi käydä? Hanki täydellinen luettelo, mukaan lukien AP- ja IB -kurssit.

Mitkä ovat erilaiset oppimistyylit?

Etkö ole varma, mikä eri oppimistyyleistä sopii sinulle? Kokeile oppimistyylejä koskevaa tietokilpailua ja opi hyödyntämään opintoaikasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

Pitäisikö minun saada maisterin tutkinto? 6 huomioon otettavaa tekijää

Onko maisterin tutkinto sinulle sopiva? Mitä sinun pitäisi saada maisteriksi? Opi valitsemaan oikea tie unelmiesi saavuttamiseksi.

Itä -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Terveydenhuollon hallinnon tutkinto: parhaat urat ja koulut

Harkitsetko terveydenhuollon hallinnollista tutkintoa? Opi, mikä on terveydenhuollon hallintotutkinto, mihin uraan se johtaa ja mistä voit saada sen.

George Fox University SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: Ohion yliopiston pääsyvaatimukset

Mercerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

Kun otat SAT -harjoitustestit, miten saat parhaan käytännön kokemuksesta? Opi testin ottamisstrategioita parantaaksesi pisteitäsi täältä.

Kalifornian parhaat koulut | Whittier High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Whittier High Schoolista Whittierissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän SAT-pisteet?

SAT-kysymysten ohittaminen on avain hyvään testinottostrategiaan. Selvitä, kuinka monta kysymystä voit ohittaa ja jättää väliin saadaksesi hyvät SAT-pisteet.

Koko arvostelu: Erica Meltzerin täydellinen opas ACT -lukemiseen

Oletko ajatellut ostaa Erica Meltzerin täydellisen oppaan ACT -lukemiseen? Kuuntele ensin, mitä lukutaito ajattelee asiasta.

Mitä ovat NCAA -divisioonat? Lohko 1 vs 2 vs 3

Mitä eroa on NCAA -alueiden I, II ja III välillä? Kuinka monta koulua kussakin on ja miksi NCAA -osastoja on olemassa? Ota selvää tästä.

Kuinka kirjoittaa koulun ulkopuolisista opinnoista yliopistosovelluksissa

Mietitkö, miten voit kirjoittaa koulun ulkopuolisesta toiminnastasi yliopistosovelluksia varten? Tässä on oppaamme esittelemään ylimääräisiä opetuksiasi yhteisessä sovelluksessa ja sen ulkopuolella.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 8

Onko sinulla kysymyksiä Gatsbyn kuolemasta? Tutustu täydelliseen The Great Gatsbyn luvun 8 yhteenvetoon saadaksesi yksityiskohtaiset juonihahmot ja analyysit.

New Yorkin osavaltion edustajien kokeet: mitä ne ovat? Milloin otat ne?

Mitkä ovat New York Regentsin kokeet ja kuinka monta sinun on suoritettava valmistuaksesi? Lue lisää NYSED Regentsin aikataulusta ja vaatimuksista.

Manhattanville College SAT -pisteet ja GPA

Quincyn yliopiston pääsyvaatimukset

Osavaltiot, joissa ei ole tuloveroa: pitäisikö muuttaa yhteen?

Oletko kiinnostunut valtioista, joissa ei ole tuloveroa? Selitämme, missä he ovat, miten he keräävät varoja sen sijaan ja pitäisikö sinun siirtyä yhteen.

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset