Kuinka saada täydellinen 1600 SAT -piste, 2400 Expert Full Scorer

ominaisuus_1600.jpg

SAT: n maksimipistemäärä on 1600. Kahdesta miljoonasta opiskelijasta, jotka tekevät testin vuosittain, vain noin 500 saa korkeimman mahdollisen SAT -pistemäärän. Tämä käsittämätön täydellinen piste johtaa sinut lukion akateemisten saavutusten huipulle ja voi olla suuri vauhti korkeakoulusovelluksiin.

Sain täydelliset pisteet SAT: sta. Sain kaksi täydellistä pistettä - 1600 vuonna 2004, kun olin lukiossa, ja 2400 maaliskuussa 2014, kun otin sen kymmenen vuotta myöhemmin.

Suurin osa neuvoista täydellisten pisteiden saamisesta tulee ihmisiltä, ​​jotka eivät saaneet täydellisiä pisteitä. Tässä eksklusiivisessa artikkelissa aion hajottaa juuri sen, mitä se vaatii, ja häikäilemättömät tekniikat, joita käytin täydellisten pisteiden saamiseksi.

Nopea vastuuvapauslauseke

Aloitan muutamalla vastuuvapauslausekkeella.

Olen nöyrä ihminen, enkä halua puhua saavutuksistani ilman hyvää syytä. Tiedän, että monet teistä haluavat saada korkeimman mahdollisen SAT -pistemäärän, joten olen kirjoittanut tämän oppaan auttaakseni sinua pääsemään sinne. Joten mitä sanon täällä, ottakaa se neuvona neuvolta, joka haluaa auttaa, ei kerskailijana, joka puhaltaa juttujaan.

Lisäksi viimeinen huomautus: Perustin PrepScholar-yrityksen-luomme online-SAT/ACT-valmisteluohjelmia, jotka mukautuvat sinulle ja vahvuuksillesi ja heikkouksillesi. Haluan korostaa, että sinun ei tarvitse ostaa täydellistä valmisteluohjelmaa saadaksesi erinomaiset pisteet. Jos noudatat alla olevia periaatteita ja olet hyvin ajettu, voit hyvin.

Uskon kuitenkin, että PrepScholar on paras saatavilla oleva SAT -ohjelma , varsinkin jos sinun on vaikea järjestää valmistelusi etkä tiedä mitä opiskella. Viittaan päätöksiin, joita teimme ohjelman luomisessa, jotta voisin täsmentää alla käsittelemäni periaatteet.

Miltä täydelliset SAT -tulokset näyttävät

Täyden läpinäkyvyyden vuoksi haluan näyttää henkilökohtaisen tulosraporttini. Tämä on kuvakaappaus College Board SAT Organizeristani:

body_scorereport

Otin molemmat SAT: t 10 vuoden välein. Vuoden 2004 testi oli vanhassa SAT -muodossa ja pisteytettiin 1600: sta. Otin uuden testin vuonna 2014 ja sain 2400.

(Kyllä, otin SAT: n aikuisena. Sen lisäksi, että sain hauskoja ilmeitä lukiolaisilta, halusin käydä kokemuksen läpi uudelleen, joten tiesin, mitä PrepScholarin oppilaani kävivät läpi.)

Jotta voit nähdä yksityiskohtaisesti verenvuodon, miten sain 2400: n, olen liittänyt sen epävirallinen yksityiskohtainen tulosraportti kollegion hallitukselta. Näet täsmälleen kuinka monta kysymystä olen jäänyt lukematta ja luet esseeni (käsialani voisi käyttää jotakin työtä).

body_scorereportdetailed

Käyttäen esimerkkinä tulosraporttiani, tarkastellaan mitä tarvitaan täydellisen SAT -pistemäärän saamiseksi . Vaikka tämä tulosraportti puhuu vanhasta 2400 SAT: sta, periaatteet ovat edelleen samat. Nykyisessä SAT: ssa on vielä lukeminen, matematiikka ja kirjoittaminen, ja sinun on silti suoritettava ne ERITTÄIN hyvin, jotta saat täydelliset pisteet.

Mitä tarvitaan 1600: n saamiseen SAT: lla

Pisteytysalueen yläpäässä SAT ei ole anteeksiantava. Sinun on pyrittävä täydellisyyteen.

Erityisesti sinun on tehtävä kussakin osiossa:

 • Readingissa voit jättää väliin vain yhden tai kaksi kysymystä. Tämä riippuu testin käyrästä. On parasta pyrkiä puuttumaan 0 tai 1 kysymys. Testissäni unohdin yhden lukukysymyksen.
 • Matematiikassa sinun on saatava jokainen kysymys oikein. Ei kysyttävää siitä. Käyrä on anteeksiantamaton matematiikalle. Miss 1 kysymys ja et saa 800 tästä osiosta.
 • Kirjoittamisessa voit joskus jättää väliin enintään yhden kysymyksen. Joissakin testeissä sinun on saatava täydellinen kirjoitus- ja kielipistemäärä saadaksesi 800 pisteen.

Pohjimmiltaan sinun on pyrittävä täydellisyyteen valmistelun aikana. Jos puuttuu jatkuvasti yksi tai useampi kysymys kustakin osiosta, et toimi tarpeeksi johdonmukaisesti ollaksesi turvassa 1600: lle. Tarkastelemme tätä tarkemmin alla.

Jos haluat vahvistaa väitteeni täällä, tutustu College Boardin pistetaulukkoihin virallisista SAT -käytännön testeistä.

Viimeinen kysymys, johon on vastattava ennen varsinaista neuvoani:

Mutta odota ... Oletko vain älykäs? Toimiiko tämä neuvo minulle?

Olet ehkä kuullut eniten pisteitä saaneista opiskelijoista, jotka juuri kääntyivät sängystä, kävelivät SAT -testikeskukseen ja saivat korkeimman mahdollisen SAT -pistemäärän ilman valmistelua.

Tämä ei ollut minä. Jotkut edellä mainitun kaltaiset ihmiset voivat itse asiassa olla olemassa, mutta ne ovat harvinaisia. Lukiossa olin luonnollisesti vahvempi matematiikassa - osallistuin matematiikan ja luonnontieteiden kilpailuihin - ja pystyin saamaan luotettavasti 800 -lukuja matematiikkaosastolla.

Mutta lukemiseni ja kirjoittamiseni vaativat työtä. Kun aloitin, olin jatkuvasti 700 -alueella. Tämä on jo melko korkea, mutta se ei riittänyt tavoitelluille huippukouluille. En vain ollut tottunut SAT: n lukukohtiin ja heidän esittämiinsä kysymyksiin.

Se vaati paljon kovaa työtä oppiakseni kuinka SAT toimii, kuinka se yrittää huijata oppilaita ja miten löydän itselleni sopivan strategian, jotta voisin luotettavasti saada parhaat pisteet. Perustajani PrepScholarilla oli samanlainen tarina.

Koska olen vanhempi, minulla on myös hyötyä nähdä, toimivatko menetelmät ajan myötä vai vain SAT: ssa. Korostan, että alla olevat periaatteet ovat toimineet koko akateemisen urani ajan.

Tässä toinen esimerkki. Ylioppilasopiskelijana suunnittelin osallistuvani lääketieteelliseen kouluun, joten minun piti suorittaa MCAT (Medical College Admissions Test). Mielestäni tämä on paljon vaikeampi testi kuin SAT. Se kattaa monia muita aiheita: yleinen kemia, orgaaninen kemia, fysiikka, biologia ja sanalliset päättelyt. Lisäksi kilpailet pre-med-lääkkeiden kanssa koko maassa, ihmisiä, jotka ovat luonnollisesti ajettuja ja kilpailevat päästäkseen lääketieteelliseen kouluun, ei vain keskimääräinen lukiolainen.

Kun aloitin opiskelun MCAT: lle, tein pisteet noin 30 -luvun alimmalla tasolla. Testi on pisteytetty 45: stä, ja se on kaareva erittäin aggressiivisesti. Jälleen tämä oli jo reilusti keskiarvon yläpuolella mutta se ei riittänyt parhaille lääketieteellisille kouluille, joihin menin.

Joten tein kovasti töitä. Käytin aikaa, katin kaikki aiheet, jotka minun piti tietää, ja olin häikäilemätön valmistelustani. Aivan lopussa Sain pisteen 44 :

body_mcatscore

Kuten testausorganisaatio toteaa, tämä on 99,9 prosenttipiste , 0,0% saavutti tämän pistemäärän (tämä luku on pyöristetty). Minulla oli useita lääketieteellisiä neuvonantajia, jotka kertoivat minulle, etteivät he olleet koskaan nähneet näin korkeita pisteitä ja että todellakin saattaa olla alle kolme ihmistä vuodessa - tai ei ollenkaan - jotka saavat 44. Tämän korkean pistemäärän saaminen auttoi minua pääsemään MD-PhD-ohjelma Harvard Medical Schoolissa ja MIT: ssä .

Toivon, että olisin tarpeeksi lahjakas saadakseni nämä testitulokset luonnollisesti ilman satoja tunteja kovaa työtä. Se olisi viileämpää sanottavaa. Mutta se ei pitänyt paikkaansa, eikä luultavasti pidä paikkaansakaan.

Kun tämä perusta on luotu, tässä on liha, mitä haluan sanoa:

Mitä sinun on tehtävä saadaksesi täydelliset 1600 SAT -pisteet?

Suuressa iskussa se kestää paljon kovaa työtä , paljon fiksu työtä ja jonkin verran onnea.

Mutta olet kuullut tämän ennen, joten pelkästään tästä ei ole apua. Kaivetaan syvemmälle.

Sinun täytyy haluta se. Todella, todella haluavat sitä.

Tarvitset motivaatiota työntääksesi itseäsi. Sinun on asetettava SAT -valmistelu yhdeksi tärkeimmistä prioriteeteistasi elämässäsi, voittaessasi YouTuben katselun tai käymällä kauppakeskuksessa.

Pimeimpinä päivinä, kun teet harjoitustestin ja pudotat 100 pistettä selittämättömästi, ja vanhempasi ovat järkyttyneitä ja olet huolissasi siitä, ettet koskaan pääse huippuoppilaitokseesi, tarvitset sisäistä tulta, jotta et masennu. Sen sijaan sinun täytyy vetää itseäsi ja repiä objektiivisesti virheet, jotta et toista niitä.

Ihmiset eivät usein mainitse motivaatiota, mutta mielestäni tämä on yksi tärkeimmistä palasista, jotka erottavat menestyvät ihmiset ei , kaikilla elämän osa -alueilla. Se on paljon tärkeämpää kuin pelkkä älykkyys.

Tee luettelo kaikista syistä, miksi haluat saada täydelliset pisteet. Kirjoita ne ylös. Katso niitä, kun menetät uskon.

la testattiin päivämäärät 2017 college board

Haluatko päästä Harvardiin tai Ivy League -kouluun? Haluatko korvata huonon GPA: n? Haluatko todistaa vanhemmillesi, että voitat heidän odotuksensa? Haluatko kilpailla ystäviesi kanssa? Haluatko näyttää 3. luokan opettajasi, joka sanoi, ettet koskaan saisi mitään?

Se kaikki on hyvä. Kaikki, mikä ajaa sinut sisältä, on pätevä syy työskennellä.

Tarvitset tätä viivyttääksesi ja laiskuuttasi. Tarvitset tätä saadaksesi itsesi toteuttamaan kaikki strategiat, jotka kerron sinulle alla. Jos et ole motivoitunut, on aivan liian helppoa sivuuttaa epäonnistuminen ja olla huolimaton heikkouksistasi.

Henkilökohtaisessa tapauksessa, akateemisten etujen lisäksi, ajattelin, että SAT oli tyhmä testi, joka esti elämääni. Olin vihainen testikirjoittajille, jotka keksivät temppuja oppilaiden huijaamiseksi. Lähestyin sitä kuin videopeliä - SAT ja College Board olivat pomoja, joita minun piti hallita. Lisäksi veljeni pisteet olivat lähes täydelliset, ja halusin yhdistää hänet.

Kirjoita ylös kaikki syyt, miksi haluat täydellisen pistemäärän, ja käytä sitä polttoaineena jokaiseen opintojaksoon.

body_matchstick

Ainutlaatuinen blogibonus: Olemme kirjoittaneet suositun ilmaisen oppaan viidestä vinkistä SAT -pisteidesi parantamiseen yli 160 pisteellä. Lataa ilmainen lataus täältä.

Vaihe 1: Harjoittele korkealaatuisesti ja vältä huonolaatuisia materiaaleja

SAT on outo testi. Se on toisin kuin kokeet, jotka olet suorittanut koko koulun ajan. Se esittää yksinkertaisia ​​käsitteitä kummallisella tavalla. Pohjimmiltaan College Board tekee testistä vaikean - se vaatii käsitteitä, joita useimmat opiskelijat ovat nähneet aiemmin, kääntää ne tuntemattomiksi ja luottaa opiskelijoiden vääräksi.

Jotta voit menestyä tässä testissä, tarvitset laadukkaimmat harjoitusmateriaalit . Koska SAT: lla on kysymyksiä, jotka on kierretty tietyllä tavalla, sinun on treenattava täsmälleen samalla tavalla kuin ne on kierretty, jotta opit mallit.

Kuten olemme aiemmin sanoneet, ylivoimaisesti paras käytäntömateriaali tulee suoraan kollegion hallitukselta virallisten SAT -käytännön testien muodossa. Opiskellessani söin jokaisen löytämäni SAT -harjoitustestin. Tein yli 15 täyspitkää harjoitustestiä ja olin armoton etsiessäni virheitäni, kuten puhun pian.

Aivan kuten mantra ruokavaliosta ja kehosta, mitä laitat on mitä saat ulos. Roska sisään, roska ulos. Jos harjoittelet kysymyksiä, jotka eivät vastaa SAT: n sisältöä, opit vääriä malleja.

Huonojen materiaalien käyttäminen on kuin baseballin harjoittelua pelaamalla tee-palloa. Kyllä, jos käytät 1000 tuntia tee-pallon harjoittelua, olet tee-pallo-ammattilainen. Mutta kun joku heittää sinulle oikean baseballin, tulet järkyttymään - miksi pallo kulkee niin nopeasti? Miksi se on niin lähellä kasvojani? Ohmigod ohmigod ohmigod. ''

Ja sitten lyöt ulos.

body_600reading_wiffle.jpg

Ollakseni rehellinen, suurin osa markkinoilla olevista kirjoista on roskaa . He ylpeilevät siitä, että heillä on paljon kysymyksiä, mutta ne ovat kirjoittaneet ihmiset, jotka eivät todellakaan ole testin asiantuntijoita. Tämä tarkoittaa, että kysymykset eivät testaa käsitteitä samalla tavalla; vastaukset ovat joskus epäselviä; kysymykset eivät huijaa sinua samalla tavalla kuin SAT.

Yrityksessäni PrepScholar palkkaamme vain SAT-täyden maalintekijöitä ja 99 prosenttipisteitä tekeviä tuhansia testikysymyksiämme. Sinun on hallittava testi ymmärtääksesi todella SAT: n toiminnan monimutkaisuuden. Olemme hylänneet kymmeniä hakijoita, jotka saivat alle 1520 pisteen, koska he eivät todellakaan ymmärrä testiä tarpeeksi hyvin.

Jos haluat opiskella kirjojen kanssa, tässä on luetteloni parhaista saatavilla olevista SAT -esikirjoista. On olemassa joitain melko korkealaatuisia kirjoja, jotka ovat kirjoittaneet oikeat asiantuntijat, vaikka ne voivat tulla kalliiksi-viiden parhaan kirjan ostaminen maksaa vähintään sata dollaria.

Kerää hyviä valmistusmateriaaleja ja opiskele vain näitä käyttämällä.

Vaihe 2: Keskity laatuun ensin, määrä toiseksi

Nyt sinulla on paljon materiaaleja.

Jotkut opiskelijat keskittyvät lujasti lukemaan jokaisen kirjansa jokaisen sivun. He eivät ehkä tiedä, miksi he opiskelevat sitä, mitä he opiskelevat, mutta ainakin he varmasti käyttävät paljon aikaa ja vaivaa!

Tämä on väärä ajatus. Et halua lyödä päätäsi seinää vasten ja käyttää raa'an voiman lähestymistapaa.

SAT -pisteiden parantaminen on ensinnäkin laatua ja toiseksi määrää.

On niin houkuttelevaa keskittyä vain työn tekemiseen, koska se on helppo osa. Heikkoutesi ymmärtäminen, kuten keskustelemme alla, vie todellista energiaa ja näkemystä.

Ajattele asiaa tällä tavalla - oletetaan, että opit heittämään jalkapalloa täydellisellä kierroksella. Voit noutaa jalkapallon ja kokeilla ja erehtyä, jos heität sen 1000 kertaa, edistyt jonkin verran.

Kuvittele nyt, että New England Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady seisoo rinnallasi. Heität pallon kerran, ja hän korjaa tekniikkasi. Siirrä jalkasi taaksepäin tällä tavalla, anna kätesi seurata tiettyä liikettä ja seuraa läpi. Yrität uudelleen, ja se on paljon parempi.

Heittämällä 50 palloa tällä tavalla, olen varma, että pärjäät paremmin kuin 1000 itse.

En väitä, että Tom Brady olisi opettaja, ja sinulla on oltava ohjaaja. Voit olla oma Tom Brady, ja keskustelemme alla kuinka se tehdään. Mutta sinun on varmistettava, että saat parhaan hyödyn opiskelustasi ja teet siitä mahdollisimman tehokkaan.

body_brady

Tarvitset oman SAT Tom Bradyn.

Vaihe 3: Ole armoton virheidesi ymmärtämisessä

Maan tasolla, kun opiskelet, tämä on ylivoimaisesti tärkein tapa menestyä muihin oppilaisiin nähden.

Jokainen virhe, jonka teet testissä, tapahtuu syystä. Jos et ymmärrä täsmälleen, miksi jätit kysymyksen huomiotta, teet virheen yhä uudelleen.

Jos suoritat 700 -tason, menetät noin 10–15% kaikista kysymyksistä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on johdonmukaisia ​​virheitä, jotka hidastavat pisteitäsi.

Sinun on tehtävä tämä:

mikä on intro -kappale
 • Merkitse jokaiseen käyttämääsi harjoitustestiin tai kysymysjoukkoon JOKA kysymys, josta olet jopa 20% epävarma.
 • Kun arvioit testin tai tietokilpailun, tarkista jokainen merkitsemäsi kysymys ja jokainen väärä kysymys. Tällä tavalla, vaikka arvasitkin kysymyksen oikein, tarkista se.
 • Kirjoita muistikirjaan kysymyksen ydin, miksi jätit sen huomaamatta ja mitä aiot tehdä välttääksesi tämän virheen tulevaisuudessa. Pidä erilliset osiot aiheen ja ala-aiheen mukaan (lukeminen-jakeet vs. lauseen loppuun saattaminen, kirjoittaminen-lausevirheet vs. parantavat kappaleet).

Ei riitä, että ajattelet asiaa ja siirryt eteenpäin. Ei riitä, että luet vastauksen selityksen.

Sinun on harkittava HARD, miksi epäonnistuit tässä kysymyksessä.

Kun valitset tämän jäsennellyn lähestymistavan virheisiisi, sinulla on nyt juokseva loki jokaisesta jääneestä kysymyksestäsi ja pohdintasi miksi.

Jokaisella, joka haluaa päästä osioon 800, on erilaisia ​​heikkouksia kuin sinä. On tärkeää, että huomaat itse, mitä ne ovat.

body_noexcuses

Ei tekosyitä virheillesi.

Mene syvemmälle - MIKSI kaipasit sitä?

Mitkä ovat yleisiä syitä siihen, että jätit kysymyksen huomiotta? Älä vain sano: 'En tiennyt tätä materiaalia.' Ota aina askel pidemmälle - mitä erityisesti kaipasit, ja mitä sinun on parannettava tulevaisuudessa?

Seuraavassa on muutamia esimerkkejä tavallisista syistä, miksi unohdat kysymyksen, ja miten otat analyysin askeleen pidemmälle:

Sisältö: En oppinut taitoja tai tietoja, joita tarvitsin vastaamaan tähän kysymykseen.

Yksi askel pidemmälle: Mitä erityistaitoja minun on opittava, ja miten opin tämän taidon?

Virheellinen lähestymistapa: Tiesin sisällön, mutta en tiennyt, miten lähestyä tätä kysymystä.

Yksi askel pidemmälle: Miten voin ratkaista kysymyksen, ja onko olemassa jokin yleinen sääntö, joka minun on tiedettävä tulevaisuutta varten?

Väärä arvaus: Jäin kahden vastausvaihtoehdon väliin ja arvasin väärin.

Yksi askel pidemmälle: Miksi en voinut poistaa yhtä viimeisistä vastausvaihtoehdoista? Kun tiedän oikean vastauksen nyt, miten voin poistaa sen? Ehdottaako tämä strategiaa, jota voin käyttää tulevaisuudessa?

Huolimaton virhe: Luin väärin, mitä kysymyksessä pyydettiin tai ratkaistiin väärään asiaan

Yksi askel pidemmälle: Miksi luin kysymyksen väärin? Mitä minun pitäisi tehdä tulevaisuudessa välttääkseni tämän?

Vaikuttaako tämä vaikealta? Se on - sinun on mietittävä tarkasti, miksi olet alipainossa, ja ymmärrä itsesi tavalla, jota kukaan muu ei voi. Mutta harvat opiskelijat todella panostavat tämän analyysin tekemiseen, ja näin pääset eteenpäin.

Opiskelun päättyessä minulla oli muistikirjoja, jotka olivat täynnä käytännön kysymyksiä, jotka olin unohtanut, ja kun söin aamiaista, voisin peukaloida niitä ja tarkastella niitä, kuten muistikortteja.

Hyväksy virheetön-jättämättä -politiikka virheitäsi kohtaan. Yhden luistamisen antaminen voi tarkoittaa, että teet saman virheen todellisessa SAT -laitteessasi.

body_fivewhys.png

Viisi miksi

Tässä on toinen hyödyllinen temppu virheiden tarkistamisessa: kysy itseltäsi 'miksi?' viisi kertaa?

Tämä on vallankumouksellinen tekniikka Toyota on kehittänyt valmistusongelmien perimmäisen syyn selvittämiseksi.

Asia on siinä, että kun kysyt itseltäsi 'Miksi?' viisi kertaa, kaivaa syvemmälle ja syvemmälle ymmärtää, mikä on taustalla oleva syy ja miten se korjataan.

Tässä on esimerkki. Oletetaan, että kaipaat Reading -kohdan kysymystä. Kaikki tekevät tämän.

Lähtökohta: Kaipasin lukukysymystä, joka koski katkelman kokonaiskuvaa.

 1. Miksi? Valitsin väärän vastausvaihtoehdon jäljellä olevista kahdesta.
 2. Miksi? Väärän vastauksen valinnassa oli lause, joka oli kohdassa, mutta muuten merkitys oli väärä. Minua huijataan.
 3. Miksi? En ymmärtänyt lukua täysin, kun luin sitä.
 4. Miksi? Luin kohdan liian nopeasti.
 5. Miksi? Pelkäsin ajan loppumista.

Vau - näet kuinka a yksittäinen kysymys voisitko antaa TONTA tietoa siitä, missä olet mennyt pieleen? Nyt sinulla on paljon mahdollisuuksia parantaa - miten luet kappaleita, miten poistat vastausvaihtoehdot ja miten käsittelet kokonaiskysymyksiä.

Uudelleen, hyvin harvoilla oppilailla on todella kurinalaisuutta käydä tämä pohdinta läpi . Ja tästä syystä saat paremmat pisteet.

body_patterns.jpg

Vaihe 4: Etsi kuvioita heikkouksistasi ja poraa ne täydellisyyteen

Nyt kun keräät virheitä muistikirjaan, voit alkaa löytää malleja heikkouksillesi. Tämä voi olla sisältöalue, kuten matemaattisten ympyräongelmien ongelmat tai tietty kielioppi. Tai se voi olla henkilökohtainen tapasi, kuten kohdan väärin lukeminen tai väärän vastauksen poistaminen.

Keskittyminen heikkouksiisi on kriittistä, koska sinulla on rajallinen määrä aikaa opiskeluun ja Sinun on käytettävä arvokasta aikaa alueille, jotka parantavat pisteitäsi eniten .

Olen työskennellyt opiskelijoiden kanssa, jotka vain rakastavat porata vahvuuksiaan, koska se on mukavaa. Tietysti, tämä on ajanhukkaa - Sinun on kohdattava demonisi ja valittava heikko kohdasi, mikä on epämukavaa ja vaikeaa.

Kun opiskelin SAT: lle ja MCAT: lle, seurasin virheitäni Excel -laskentataulukossa. Huomasin esimerkiksi, että kaipasin johdonmukaisesti lukukohdan kysymyksiä johtopäätöksistä, koska olin lukenut liian pitkälle kirjoittajan sanomaa. Keskityin sitten pohtimaan kyseisiä erityyppisiä kysymyksiä, kunnes olin kehittänyt oman strategian kysymysten ratkaisemiseksi.

Toisena esimerkkinä, kun SAT korosti sanakirjaa enemmän, minun piti tutkia tuhansia sanasanoja, joista jokainen voisi näkyä testissä. Kehitin oman menetelmäni parhaaksi tapaksi opiskella SAT -sanastoa - mitä kutsun vesiputousmenetelmäksi. Tämä menetelmä pakottaa sinut tarkista sanat, joita et tiedä yli 10 kertaa enemmän kuin sanat, jotka tiedät jo - tehokas opiskelu. Sinun ei tarvitse käyttää tätä uuden vuoden 2016 SAT -ohjelmassa, mutta saatat silti pitää siitä apua missä tahansa luokassa, jossa sinun on käytettävä muistikortteja - vieraalle kielelle, historialle tai englannille.

body_chain

Etsi ketjun heikko lenkki.

Kun löydät heikkoutesi, sinun on löydettävä resursseja kyseisen sisältöalueen poraamiseen. Jos olet heikko Trigonometria -kysymyksissä, sinun on löydettävä paljon SAT Trig -kysymyksiä todella porataksesi nämä taidot. Jos aihe-/verbisopimus on heikko, sinun on löydettävä porattavat kieliopikysymykset.

Kaiken tämän tekeminen on vaikeaa monille opiskelijoille, koska sinun on kerralla:

 • Harjoittele kysymyksiä
 • Diagnoosi heikkoutesi
 • Etsi lisää käytännön kysymyksiä
 • Ymmärrä parannatko vai et
 • Säädä suunnitelmaasi jatkuvasti

Tämä on jokaisen tehokkaan tutkimusmenetelmän selkäranka, mutta vaatii paljon henkistä energiaa voidakseen hyvin . Tästä syystä aloitimme PrepScholarin - halusimme rakentaa online -valmisteluohjelman, joka tekisi kaiken raskaan puolestasi, jotta voit keskittyä oppimiseen . PrepScholar-ohjelmassamme havaitsemme heikkoutesi ja järjestämme tietokilpailut automaattisesti taitojen mukaan, jotta voit keskittyä oppimiseen etkä ylemmän tason toimintoihin analysoida omaa edistymistäsi.

Muuten, nopea sivuhuomautus-epäile kaikkia sisältötason strategioita, jotka lupaavat sinulle tuloksia. Sisältötasolla tarkoitan strategioita, jotka kertovat, kuinka sinun on ratkaistava jonkin tyyppinen kysymys. Sinun tasolla sinun on keskityttävä siihen, mikä toimii parhaiten sinulle. Esimerkiksi ihmiset suhtautuvat lukukohtien lukemiseen eri tavalla. Jotkut lukevat kohdan ensin ja vastaavat sitten kysymyksiin. Ensin muutama skim kysymys, sitten palaa kohtaan. Tiedän mikä toimii parhaiten minulle, mutta se ei välttämättä toimi parhaiten sinulle.

Sinun on yhdistettävä heikkouksiasi koskevat strategiat ja testattava ne itse, jotta näet, toimivatko ne sinulle. Jokaisen heikkouden erityistrategiat eivät kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan, mutta julkaisemme esimerkkejä myöhemmin.

body_careless

Vaihe 5: Poista huolimattomat virheet

Tämän tyyppiset virheet ovat ylivoimaisesti turhauttavimpia. Tiedät sisällön, tiedät kuinka ratkaista se, mutta kysymyksen väärän tulkinnan vuoksi et ymmärrä kysymystä oikein. Tämä voi jo hylätä sinut 800: sta matematiikassa.

Omassa SAT: ssa tein huolimattomia virheitä, koska yritin lopettaa aikaisin ja säästää aikaa loppuun, joten ryntäsin kysymyksiin liian nopeasti. Vihasin itseäni joka kerta, kun tein huolimattoman virheen. Mutta kun keskityin kahteen alla olevaan asiaan, pystyin vaatimaan takaisin menettämäni pisteet.

#1: Tarkista vielä kerran, että vastaat oikeaan kysymykseen. SAT on suunniteltu kysymään vaikeita kysymyksiä. Saatat löytää neliön alueen, mutta kysymys todella pyytää kehää.

Tämän poistamiseksi, alleviivata aina, mitä kysymys pyytää sinua ratkaisemaan. Älä lopeta työtäsi, ennen kuin päätät oikean asian .

Toinen strategia on kirjoittaa, mitä kysymys etsii tyhjästä. Jos se esimerkiksi pyytää sekunteja minuuttien sijasta, kirjoita '= ____ sekuntia' ja ympyröi se ennen työn aloittamista.

Tämä saattaa kuulostaa ylimääräiseltä työltä, mutta miten voit voittaa huolimattomat virheet, on luotettava, vikasuojattu järjestelmä.

Michiganin yliopiston Dearborn -sovellus
#2: Ole varovainen valitsemalla 'Ei muutosta'. Kirjoittamisessa yleinen huolimaton virhe on valita ((A) NO CHANGE) kieliopin kysymyksissä. Tämä johtuu siitä, että kun luet kysymyksen, se tuntuu kieliopillisesti oikealta, koska kielioppisääntö ei vain soi kelloa.

Aina kun näin tapahtuu, muista tarkistaa muut vastausvaihtoehdot varmistaaksesi, että NO CHANGE on ehdottomasti paras vastausvaihtoehto.

Sinun kannattaa tarkistaa erityisesti sellaiset kielioppisäännöt, jotka on helppo sivuuttaa, kuten Aihe-verbisopimus ja Vääränlainen muuttuja. Analysoimalla virheesi voit löytää malleja kielioppisääntöjen heikkouksista. Voit sitten rakentaa oman järjestelmän kielioppisäännöille, joita usein kaipaat-esimerkiksi Aihe-verbisopimus-tunnista aihe ja verbi ja varmista sitten, että ne vastaavat toisiaan.

body_studying-1.jpg

Vaihe 6: Kehitä hämmästyttäviä opiskelutottumuksia

Jos olet erittäin motivoitunut ja tavoittelet huipputuloksia, käytät todennäköisesti vähintään 200 tuntia SAT: n opiskeluun.

Sinun tehtäväsi on saada kaikki irti jokaisesta tunnista.

Tehokkaamman opiskelun oppiminen tuo valtavasti aikaa.

Ajattele sitä - jos voit oppia joitakin tekniikoita parantaaksesi opiskelusi tehokkuutta 20%, tämä antaa sinulle tehokkaasti takaisin 40 tuntia elämästäsi.

Tässä ovat parhaat suositukseni hyvistä opiskelutottumuksista, joita kaikkia noudatan itse.

body_calendar.jpg

Tapa 1: Luo aikataulu ja pakota itsesi pitämään siitä kiinni

On tärkeää, että sinulla on suunnitelma. Sinun on ymmärrettävä, milloin aiot tehdä mitä, ja sitten sinun on noudatettava tätä suunnitelmaa.

Tässä on kysymyksiä itseltäsi:

 • Kuinka kauan minulla on aikaa seuraavaan testiin?
 • Kuinka paljon aikaa käytän opiskeluun viikossa?
 • Kuinka monta harjoitustestiä minun pitäisi tehdä ennen sitä? Milloin otan ne?
 • Mitä tiettyjä aikoja ja päiviä opiskelen joka viikko?
 • Mitä aion opiskella joka päivä? Miksi?
 • Miten aikatauluni pitäisi muuttua käytännön testeistä saamieni tietojen perusteella?

ÄLÄ lähesty SAT -valmistelua ilman tällaista suunnitelmaa. Vaellat päämäärättömästi kirjasta kirjaan, testistä testiin keskittymättä itse asiassa siihen, mikä saa aikaan tuloksia.

Suunnittelimme PrepScholarin huolehtimaan kaikesta tästä kovasta työstä puolestasi. Luomme joka viikko räätälöityjä oppituntisuunnitelmia, jotta tiedät tarkalleen, mitä opiskella ja milloin. Ajoitamme harjoittelutestit sinulle parhaina hetkinä ennen testipäivääsi. Pyydämme viikoittaista opintoaikataulua ja lähetä sitten tekstiviestillä muistutuksia opiskeluun. Lähetämme sinulle edistymisraportteja, jotta tiedät kuinka hyvin pärjäät ja haluatko opiskella lisää.

Jos sinusta tuntuu, ettet osaa luoda omaa opintoaikataulua tai et ole varma, että voit pitää siitä kiinni, saatat pitää PrepScholarin SAT -ohjelmasta.

body_girlsphonesbed.jpg

Tapa 2: Poista kaikki häiriötekijät

Sinulla on niin monia häiriötekijöitä käden ulottuvilla - pikakuvia, tekstejä, YouTubea, pelejä ja paljon muuta.

Kaikki nämä ovat erittäin hauskoja ja erittäin helppoja kuluttaa tuntikausia.

Kaikki nämä parantavat SAT -pisteitäsi nolla.

Jos opiskelet ja vilkaiset puhelintasi 3 minuutin välein, et opiskele. Aivot ovat todella kauheita moniajoa tehtäessä, ja joka kerta, kun menetät huomion, käytät minuutteja palataksesi täydelliseen keskittymiseen.

Tiedän, kuinka houkuttelevaa on pysyä ajan tasalla kaikesta, mitä ystäväsi tekevät. On suuri pelko menettämisestä. Et halua hukata hauskaa vitsiä tai myöhästyä skandaalista tarinasta.

Asia on, että pitkällä aikavälillä nämä pienet vuorovaikutukset eivät itse asiassa tee suurta eroa. Ajattele viimeksi, kun vastasit tekstiviestiin 3 minuutin kuluessa, mikä oli elintärkeää ystävyydellesi.

Et menetä mitään tärkeää, jos lähetät tekstiviestin tunnin kuluttua. Ehkä kutsut minua vanhaksi mieheksi ja väität vain, etten ymmärrä sitä, mutta ystävä, joka suuttuu sinulle, koska et vastannut muutamassa minuutissa, ei kuulosta minusta hyvältä ystävältä.

Istuin kerran kahvilassa tytön vieressä, joka yritti opiskella kemiaa. Muutaman minuutin välein hän katsoi puhelintaan, nauroi ja palautti tekstiviestin. Hän kävi läpi kaksi sivua tunnissa - en pidä sinua.

Sinun on sen sijaan tehtävä seuraavat toimet:

 • Mene rauhalliseen paikkaan, jossa sinua ei keskeytetä. Käytä korvatulppia, jos se auttaa.
 • Sammuta puhelin tai jätä se toiseen huoneeseen.
 • Älä kuuntele musiikkia siellä, missä sinun on aktiivisesti kuunneltava sanoja.
 • Älä opiskele ystävien kanssa. Se on hauskempaa, mutta kaikki tekevät surkeaa työtä opiskella.
 • Jos käytät PrepScholarin kaltaista ohjelmaa verkkoselaimessa, käytä työkaluja, kuten StayFocusd pitämään itsesi pois häiriötekijöistä.

Käsittele tätä vakavasti. Yksi tunti täydellä keskittymisellä opiskeluun on parempi kuin kolme tuntia 50%: n keskittymisellä.

body_growth.png

Tapa 3: Pidä positiivinen ajattelutapa. Työsi kasvaa.

Kun yrität saada täydellisen 1600 SAT -pisteen, turhaudut virheisiin. Olin samalla tavalla ja vihastuin itselleni siitä, että tein huolimattomia virheitä tai unohdin jotain, mitä aiemmin tiesin.

Tärkeintä on kantaa tämä turhautuminen oppimiseen ja kasvuun.

Käsittele jokaista virhettä oppimismahdollisuutena. Jokainen virhe kertoo tarkalleen missä heikkoutesi on ja mitä sinun on tehtävä korjataksesi.

Sinut saa järkyttää, mutta ei niin paljon, että se halvauttaa sinut. Pidä sen sijaan ensisijaista tavoitettasi paranemisena - älä tietyn pistemäärän saamisena.

body_timer.jpg

Vaihe 7: Hanki tarpeeksi nopeasti, jotta voit aina tarkistaa vastauksesi

Nyt kun tavoittelet huipputuloksia, sinun on suoritettava jokainen osa loppuun ennen kuin annat itsellesi aikaa tarkistaa vastauksesi. Hyvä nyrkkisääntö on lopettaa jakso vähintään 5 minuutilla. Kun parannat SAT: tä, tämä on helpompi suorittaa, koska ratkaiset jokaisen kysymyksen lyhyemmässä ajassa.

Kun otin SAT: n, sain jokaisen osan luotettavasti valmiiksi 5-10 minuutilla. Merkitsisin kaikki kysymykset, joihin minun piti palata ja tarkistaa vielä kerran. Minulla oli tarpeeksi aikaa tarkistaa kaikki vastaukseni kahdesti.

Reaaliaikaiset tappajat ovat kysymyksiä, joihin jäät jumiin. On erittäin helppoa saada kysymys viiden minuutin ajaksi turhautuneena siihen, että SAT vie pisteen sinulta. Vältä tätä kiusausta. Noudata tätä sääntöä: jos olet käyttänyt 30 sekuntia kysymykseen etkä näe, miten saat vastauksen, ympyröi kysymys ja ohita se . Lopussa sinulla on aikaa palata asiaan. Toistaiseksi sinun on käsiteltävä muita kysymyksiä.

Miten tarkistat tehokkaasti? Se vaihtelee osioiden välillä. Matematiikan osalta sinun pitäisi yrittää ratkaista kysymys nopeasti toisella tavalla . Joihinkin kysymyksiin voit liittää vastauksen takaisin. Toisten kohdalla sinun on vain tarkistettava ensimmäisellä kerralla tekemäsi vaiheet.

Kirjoittamista varten varmista, että lauseessa on mielestäsi virhe. Jälleen kerran, jos haluat vastata virheettömiin vastauksiin, varmista, että et menetä jotain kysymyksestä.

Varmista lukemista varten, että ei ole muuta parempaa vastausvaihtoehtoa kuin valitsemasi. Jos sinulla on kohtia koskevia kysymyksiä, varmista, että olet sulje pois neljä väärää vastausta . Lauseiden täydentämiseen liittyvissä kysymyksissä liitä sanat takaisin aihioihin varmistaaksesi, että ne sopivat täydellisesti.

Kun parannat testiä, sinulla on enemmän aikaa jäljellä. Tavoita vähintään 5 minuuttia jäljellä jokaisen jakson jälkeen ja käytä tätä aikaa vastausten tarkistamiseen.

body_meditating

Pysy rauhallisena testin aikana, vaikka olisit hämmentynyt kysymyksestä.

Vaihe 8: Älä mene oman pään sisälle testin aikana

Jos tavoittelet täydellistä 1600 pistettä, koet paineen testin aikana. Tiedät kuinka vähän virheitä on.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on ongelmia kysymyksen kanssa, on helppo psyykehtyä. 'Voi ei! Minulla on ongelmia tämän matemaattisen kysymyksen kanssa. Jos en ymmärrä tätä oikein, 800 -matematiikka on poissa! ' Tämä tekee sinusta hermostuneen, mikä tekee sinusta entistä epätodennäköisemmän vastaamaan kysymykseen, mikä saa sinut hermostuneemmaksi ja niin edelleen. Tämä noidankehä voi imeä sinut koko testin ajan.

Mielenterveytesi hallinta on tärkeää testin aikana. Aivan kuten ammattiurheilija tai esiintyjä, sinun on oltava luottavainen taidoistasi. Olet jo tehnyt paljon työtä, ja olet oppinut suurimman osan siitä, mitä College Boardin on heitettävä sinulle. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on pilata enemmän testiä.

Joten se on yksi kysymys, josta olet epävarma - tämä ei vaikuta suorituskykyysi muissa kysymyksissä. Yritä parhaasi ja puhdista pääsi ja jatka sitten.

Toimiiko tämä kaikki todella?

Voin sanoa omasta kokemuksestani, että nämä ovat periaatteita, joilla olen menestynyt tutkijoissa. Jos noudatat näitä periaatteita omilla luokillasi ja yliopistossa, teet uskomattoman työn. Minulla olisi myös vaikeuksia löytää huippupisteitä tekevää opiskelijaa, joka ei täysin hyväksy yllä olevia neuvoja.

Tämä neuvo toimii myös, jos et tähtää 1600: een. Jos haluat parantaa 1200: sta 1500: een, voit käyttää näitä periaatteita oppimisen tehostamiseen.

Nämä periaatteet toimivat myös elämässä. Startup -perustajana pidän kiinni laihat periaatteet analysoida jatkuvasti heikkouteni sijaintia, rakentaa niitä ja keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää yrityksellemme.

Vaikka SAT testaa tiettyjä taitoja, joita et ehkä käytä jokapäiväisessä elämässäsi, siihen valmistautuminen voi opettaa sinulle paljon itsestäsi, rajoistasi ja tavoitteistasi. Tämä kuulostaa hieman hölmöltä, mutta ota tämä vanhalta mieheltä, voit oppia paljon itsestäsi.

Muista lopuksi, että et tarvitse 1600: ta päästäksesi korkeakouluihin! 1520+ tekee sinusta enemmän kuin kilpailukykyisen huippuluokan kouluille, kuten Ivy League. Jos saat 1540: n, aikaasi on parempi käyttää muun sovelluksen rakentamiseen kuin muutaman pisteen keräämiseen.

Pikaliitin: Olen maininnut yritykseni PrepScholarin muutaman kerran. Jos olet samaa mieltä edellä sanomastani, pidät kurssistani. Suunnittelin SAT -kurssimme yllä olevien periaatteiden ympärille tietäen, että useimmilla opiskelijoilla ei ole energiaa tai asiantuntemusta diagnosoida omia heikkouksiaan. PrepScholar selvittää automaattisesti, mitä sinun on työskenneltävä, ja keskittyy oppimiseesi poraamalla heikkoja taitojasi. Se sisältää myös motivoivia ominaisuuksia, joten olet ajan tasalla edistymisestäsi ja sitoudut enemmän opintoaikaan. Tutustu SAT -ohjelmaan tästä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.