Kuinka saada täydellinen 12 ACT Writing Essaystä

feature_12-1.png

Mikään ACT: n osa ei ole salaperäisempi opiskelijoille kuin essee, ja hyvin harvat ihmiset näyttävät tietävän, mitä ACT etsii 'täydellisessä' esseessä (etenkin syyskuusta 2015 lähtien, kun uusi ACT Writing -testin debyytti oli). Onneksi meillä on asiantuntemusta antaaksemme sinulle käsityksen siitä, miten essee toimii ja mitä voit tehdä nostaaksesi pisteitäsi muutama ylimääräinen piste asteikolla.

Halusitpa tehdä vaikutuksen unelmakoulusi tai vain parantaa ACT -pisteitäsi, essee on hieno asia työskennellä. Jotkut alla olevista vinkeistä ovat itsenäisiä, kun taas toiset ovat osa suurempia luokkia, jotka on koottu ACT -asiantuntemuksemme perusteella.Tärkeä: Jos et ole lukenut näitä kahta muuta ACT Writing -opasta aiemmin , odota hetki ja lue ne nyt:

ACT Writing Rubric: analyysi, selitys ja strategiat

ACT -esseen kirjoittaminen vaihe vaiheelta

Tämä tekee artikkelin lopusta järkevämmän.

Osa I: Mitä 12 on ACT -essee

Jos pisteytät jo 8 tai enemmän jokaisella verkkotunnuksella käytännön (tai todellisten) ACT -esseiden avulla, sinulla on mahdollisuus naulata täysin mitä luokkalaiset haluavat, ja pisteet 12, ja vähän harjoittelua.

Mutta on jotain tärkeää muistaa täydellisyyden etsimisessäsi: ACT -esseessä 12 ei ole aina saavutettavissa. Meillä on hyviä uutisia ja huonoja uutisia niille teistä, jotka ovat päättäneet tietää, kuinka saada 12 ACT -esseestä.

body_secret

Suuri salaisuus

Sinun on harjoiteltava tätä erityistä esseetä. Täydellinen ACT -essee on kuin palapeli, joka sattuu olemaan kirjallisessa muodossa - se voidaan hallita, mutta sen tekeminen hyvin ja täysin joka kerta vaatii muutaman kuukauden harjoittelua. Muiden esseiden kirjoittamisen tunteminen auttaa sinua vain rajoitetusti.

Huono uutinen

Koska koko essee on kirjoitettava 40 minuutissa, 12: n saaminen vaatii onnea. Sinun on valittava opinnäytetyö ja mietittävä asiaankuuluvia ja vakuuttavia todisteita sen tueksi ennen kuin voit edes aloittaa kirjoittamisen, joten paljon riippuu siitä, kuinka nopeasti voit päättää näkökulmasta ja asianmukaisen tuen kaikesta kehotuksesta. Ja koska täydellisesti pisteytetyt esseet ovat lähes aina vähintään kaksi sivua pitkiä, sinulla ei ole aikaa varaa.

Hyvät uutiset

Koska essee on niin kaavainen, on aina mahdollista saada vähintään 10 kussakin verkkotunnuksessa. Ja tämän lisäksi mikään suolaisen arvoinen korkeakoulu ei aio perustaa korkeakouluun pääsyäsi saamaan näitä kahta viimeistä kohtaa esseestä, joka sinun oli kirjoitettava 40 minuutissa. Tavoitteena on todellakin osoittaa, että voit kirjoittaa kunnollisen esseen tuona aikana, ja 10 jokaisessa verkkotunnuksessa osoittaa sen yhtä hyvin kuin 12 tekee.

minkä kuukauden ap -kokeet tehdään

Osa II: Ero 10: n ja 12: n välillä

Jos kysyisimme ACT: ltä, mikä ero on 10 ja 12 ACT -esseellä, he ohjaisivat meidät pisteytyskriteereihinsä (jäljennetty alla olevassa taulukossa), joka kuvaa kunkin alueen 5 ja 6 esseepisteen välistä eroa. Kuten ehkä tiedätte, verkkotunnuksen kokonaispistemäärä 12 tulee kahdelta lukijalta, jotka antavat esseellesi 6; neljän verkkotunnuksen pisteet lasketaan sitten keskiarvoksi, jotta voit laskea esseesi kokonaispistemäärän 12.

Olemme merkinneet erot 5 ja 6 kriteerien välillä lihavoitu . Myöhemmin tarkastelemme näitä eroja esimerkkiesseen yhteydessä.

Pisteet 5 (10) Pisteet 6 (12) Suurimmat erot
Tämän pistemäärän vastaukset osoittavat hyvin kehittynyttä taitoa argumentoivan esseen kirjoittamisessa. Tämän pistemäärän vastaukset osoittavat tehokkaan taidon argumentoivan esseen kirjoittamisessa.
Ideat ja analyysi
Kirjoittaja luo väitteen, joka liittyy tuottavasti useisiin näkökulmiin tiettyä asiaa. Väitteen teesi heijastaa ajatuksen ja tarkoituksen tarkkuutta. Väite luo ja käyttää harkittua kontekstia ongelman ja sen näkökulmien analysoimiseksi. Analyysi käsittelee vaikutuksia, monimutkaisuuksia ja jännitteitä ja/tai taustalla olevia arvoja ja oletuksia. Kirjoittaja kehittää väitteen sitoutuu kriittisesti eri näkökulmista tiettyyn asiaan. Väitteen teesi heijastaa vivahteita ja tarkkuutta ajatuksessa ja tarkoituksessa. Argumentti luo ja käyttää an oivaltava konteksti ongelman ja sen näkökulmien analysoimiseksi. Analyysi tutkii vaikutukset, monimutkaisuudet ja jännitteet ja/tai taustalla olevat arvot ja oletukset.

6 essee antaa tarkemman ja loogisesti tarkemman kontekstin. Väitös ja väite osoittavat syvän ymmärryksen asiasta, kun taas analyysissä ei vain mainita vaan tarkastellaan myös asian monimutkaisuutta ja seurauksia.

Kehitys ja tuki Ideoiden kehittäminen ja väitteiden tukeminen syventävät ymmärrystä. Useimmiten integroitu linja tarkoituksenmukaista päättelyä ja havainnollistusta ilmaisee kykenevästi argumentin merkityksen. Pätevyys ja komplikaatiot rikastavat ideoita ja analyysejä. Ideoiden kehittäminen ja väitteiden tukeminen syventää näkemystä ja laajentaa kontekstia . Integroitu linja taitavia päättelyjä ja havainnollistuksia tehokkaasti kertoo väitteen merkityksen. Pätevyys ja komplikaatiot rikastuttaa ja vahvistaa ideoita ja analyysejä. Kuusi esseetä kehittää ideoitaan ja tukeaan näille ideoille perusteellisemmin ja tutkii ideoiden ja tuen vaikutuksia laajemmassa yhteydessä. Lisäksi keskustelun monimutkaisuus kunkin esimerkin osalta vahvistaa esseen perusteluja ja käsiteltävän asian analyysiä.
Organisaatio Vastaus esittelee tuottavan organisaatiostrategian. Vastausta yhdistää enimmäkseen hallitseva idea tai tarkoitus, ja ideoiden looginen sekvensointi edistää argumentin tehokkuutta. Siirtymät kappaleiden välillä ja niiden sisällä selkeyttävät johdonmukaisesti ideoiden välisiä suhteita. Vastaus osoittaa a taitava organisaatiostrategia . Vastausta yhdistää hallitseva idea tai tarkoitus ja ideoiden looginen eteneminen lisää tehokkuutta kirjoittajan argumentista. Siirtyminen kappaleiden välillä ja niiden sisällä vahvistaa ideoiden väliset suhteet. Kuuden esseen tarkoitus on parantaa kirjoittajan argumentin logiikkaa ja vahvuutta, kun taas 5 essee on järjestetty vain selkeästi.
Kielen käyttö
Kielen käyttö toimii argumentin palveluksessa. Sanavalinta on tarkka. Lauserakenteet ovat selkeitä ja usein erilaisia. Tyyli- ja rekisterivalinnat, mukaan lukien ääni ja sävy, ovat tarkoituksenmukaisia ​​ja tuottavia. Vaikka pieniä virheitä kieliopissa, käytössä ja mekaniikassa saattaa esiintyä, ne eivät estä ymmärtämistä. Kielen käyttö parantaa argumentti. Sanavalinta on taitava ja tarkka . Lauserakenteet ovat johdonmukaisesti vaihtelevia ja selkeitä. Tyylilliset ja rekisteröintivalinnat, mukaan lukien ääni ja sävy, ovat strateginen ja tehokas . Vaikka joitakin pieniä virheitä kieliopissa, käytössä ja mekaniikassa saattaa esiintyä, ne eivät estä ymmärtämistä. Kuudes essee on kirjoitettu erittäin hyvin, kun taas 5 essee on kirjoitettu melko hyvin. Tämä tarkoittaa luovuutta ja kehittyneen sanaston käyttämistä asianmukaisesti, jos haluat 6.

Osa III: Kriteerien soveltaminen todellisessa ACT -esseesimerkissä

Nyt tarkastelemme esimerkkiesseetä ja kuinka se osoittaa yllä olevan 6 esseen ominaisuudet. Katsotaanpa ensin kehotetta:

Älykkäät koneet

Monet tavarat ja palvelut, joista olemme riippuvaisia ​​päivittäin, toimittavat nyt älykkäät, automatisoidut koneet ihmisten sijasta. Robotit rakentavat autoja ja muita tavaroita kokoonpanolinjoille, joilla oli aikoinaan ihmisiä. Monet puhelinkeskusteluistamme eivät ole nyt ihmisten kanssa, vaan kehittyneiden tekniikoiden avulla. Voimme nyt ostaa tavaroita useista kaupoista ilman ihmisen kassan apua. Automaatio nähdään yleensä merkkinä edistymisestä, mutta mitä menetetään, kun korvaamme ihmiset koneilla? Älykkäiden koneiden lisääntyvän monimuotoisuuden ja yleistymisen vuoksi on syytä tutkia niiden läsnäolon vaikutuksia ja merkitystä elämässämme.

Perspektiivi yksi: Se mitä menetämme korvaamalla ihmiset koneilla, on osa omaa ihmisyyttämme. Jopa arkiset päivittäiset kohtaamisemme eivät enää vaadi meiltä perustavanlaatuista kohteliaisuutta, kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan.

Näkökulma kaksi: Koneet ovat hyviä alhaisen taitotason toistuvissa töissä ja nopeissa, erittäin tarkissa töissä. Molemmissa tapauksissa ne toimivat paremmin kuin ihmiset. Tämä tehokkuus johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille.

Kolmas näkökulma: Älykkäät koneet haastavat pitkäaikaiset ajatuksemme siitä, mitä ihmiset ovat tai voivat olla. Tämä on hyvä, koska se työntää sekä ihmisiä että koneita kohti uusia, arvaamattomia mahdollisuuksia.

Kirjoita yhtenäinen, johdonmukainen essee älykkäiden koneiden lisääntyvästä läsnäolosta.


Lue nyt Esimerkki ACT -esseestä alla ja yritä huomata, miten se täyttää yllä olevan taulukon kriteerit.

Koneilla on ollut (ja on edelleen) syvällinen vaikutus ihmiskunnan kehitykseen yksinkertaisimmasta hihnapyörien ja köysien järjestelmästä maailman monimutkaisimpaan supertietokoneeseen. Koneet ovat vastanneet velvollisuuteen riippumatta siitä, ottavatko he vastaan ​​yksitoikkoisia, vähän taitavia tehtäviä tai poistavat sen sotkuisen 'inhimillisen' elementin päivittäisestä vuorovaikutuksestamme. Älykkäiden koneiden lisääntyvä yleistyminen haastaa meidät muuttamaan pitkäaikaisia ​​uskomuksiamme rajoituksistamme ja jatkamaan eteenpäin kohti uusia ja vielä kehittyneempiä mahdollisuuksia.
Yksi yleinen argumentti koneiden lisääntyvää läsnäoloa vastaan ​​jokapäiväisessä elämässämme on, että koneet huuhtelevat meistä perimmäisen ihmisyytemme. Jotkut ihmiset, joiden ainoa sosiaalinen vuorovaikutus on nimettömiä tekstipohjaisia ​​keskusteluja muiden nimettömien Internet-foorumien asukkaiden kanssa tietokoneiden yli, voivat alkaa menettää ihmisen perustavanlaatuisen kohteliaisuuden ja empatian. Tämä on kristallinkirkas vilkaisemalla minkä tahansa suositun uutisen kommenttiosaa. Silti koneet voivat myös parantaa ihmisten kommunikointikykyä. Esimerkki tästä löytyy Tod Machoverin MIT: n laboratoriosta, jossa neuroteknologian läpimurtot ovat mahdollistaneet nelikieliset ihmiset manipuloimaan tekstiä tietokoneella mielellään. Tällainen vuorovaikutus olisi mahdotonta ilman älykkäitä koneita. Siksi minun on oltava eri mieltä Perspektiivi 1: n kanssa. Sen sijaan, että menettäisimme osan ihmisyydestämme koneille, teemme sen sijaan ihmisille välttämättömimmät teot, viestinnän, mahdolliseksi.
Toinen ajatuskoulu (näkökulma kaksi) väittää, että koneet ovat hyviä miten ja korkealla ammattitaidolla toistuvat työt, mikä johtaa vauraampaan ja edistyksellisempään maailmaan kaikille. Tämä näkyy ihmisten työaikoissa, jotka tallennetaan päivittäin automaattisilla puhelinvalikoilla. Ennen kuin älykkäät koneet tekivät mahdolliseksi automaattiset puhelinvalikot, jokainen asiakaspalvelupuhelu söi arvokasta työntekijän aikaa. Nyt valikot antavat soittajille mahdollisuuden valita heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivan numeron ja reitittävät puhelut sopiviin kohteisiin ilman, että ihmisen työntekijät tarvitsevat tuhlata aikaa selittämään sadatta kertaa, että 'työaikamme ovat klo 10-18'. Toisaalta mikään tällainen koneellinen järjestelmä ei ole täydellinen, koska se ei voi ennustaa kaikkia tulevia tuloksia. Automaattisten puhelinvalikkojen osalta tämä tarkoittaa, että toisinaan mikään valikkovaihtoehto ei ole oikea. Vaikka automatisoidut järjestelmät voivat ottaa taakan pois työntekijöiltä, ​​on virhe ajatella, että ne voivat korvata ihmiset kokonaan. Miksi muuten useimpien automaattisten puhelinvalikkojen viimeinen keino olisi 'Soita 0' puhuaksesi operaattorin/asiakaspalvelun edustajan kanssa? ' Näkökulma kaksi on totta, mutta se menee vain niin pitkälle.
Viimeinen esimerkki osoittaa, kuinka älykkäät koneet haastavat pitkäaikaisia ​​ideoita ja työntävät meitä kohti uusia, käsittämättömiä mahdollisuuksia (näkökulma kolme). Lukiossa kaikki oppilaat joutuivat tekemään diagnostisia testejä jokaisessa pääaineessa selvittääkseen vahvuutemme ja heikkoutemme, ja sitten meidät lajiteltiin luokkiin taitotason mukaan. Tämän lajittelun tuloksena syntyi todella merkittävä malli: kävi ilmi, että jokainen keskitason fysiikan luokan lapsi oli myös lahjakas muusikko. Järjestelmä, joka järjesti meidät, antoi meille mahdollisuuden löytää tämä taustalla oleva malli, joka muutti tapaa, jolla opettajamme opettivat meitä; opimme mekaniikasta elämämme kannalta tärkeämpien esimerkkien avulla (vastaamalla kysymyksiin, kuten kuinka monta hihnapyörää tarvitaan pianon nostamiseen?), mikä puolestaan ​​teki oppitunnistamme sekä miellyttävämpiä että tehokkaampia. Kun aiemmin kamppailin fysiikan kanssa ja vain oletin sen olevan aihe, jota en 'osannut', älykäs, automatisoitu lajittelujärjestelmä antoi minulle mahdollisuuden ymmärtää, että voisin itse asiassa ymmärtää mekaniikkaa, jos sitä opetetaan oikein. Tämä löytö vei minut kohti aiemmin kuvittelemattomia akateemisia mahdollisuuksia.
Yhteenvetona voidaan todeta, että älykkäät koneet auttavat meitä siirtymään eteenpäin lajina korkeammalle. Vaikka koneet voivat aiheuttaa ongelmia ja joissakin tapauksissa tarvitsevat ihmisen panosta toimiakseen optimaalisesti, se, miten reagoimme ja sopeudumme koneisiin, on todellinen takeaway.

Tämä oli todellinen essee, jonka olen kirjoittanut määräajassa. Mitä mieltä sinä olet?

Katsotaanpa nyt tämän ACT -esseesimerkin huomautettua versiota, joka osoittaa esseen ominaisuudet.

body_newACTwriting_01

body_newACTWriting_02-1.png

Mikä tekee tästä ACT -esseestä 12, eikä 8 tai 10?

Suurimmat erot esseen 5 ja 6 välillä (yllä olevasta taulukosta) Esimerkki esseestä
Ideat ja analyysi
6 essee antaa tarkemman ja loogisesti tarkemman kontekstin. Väitös ja väite osoittavat syvän ymmärryksen asiasta, kun taas analyysissä ei vain mainita vaan tarkastellaan myös asian monimutkaisuutta ja seurauksia.

> Kirjoittaja ilmaisee selvästi näkökulmansa ja vertaa sitä kahteen muuhun annettuun näkökulmaan , esittely sekä positiivisia että negatiivisia kahden näkökulman näkökohdista hän ei ole täysin samaa mieltä: '' Yksi yleinen argumentti koneiden lisääntyvää läsnäoloa vastaan ​​jokapäiväisessä elämässämme on, että koneet huuhtelevat meistä perimmäisen ihmisyytemme ... Silti koneet pystyvät myös parantamaan ihmisten kommunikointikykyä. '

mikä on iambinen pentametri?
Kehitys ja tuki Kuusi esseetä kehittää ideoitaan ja tukeaan näille ideoille perusteellisemmin ja tutkii ideoiden ja tuen vaikutuksia laajemmassa yhteydessä. Lisäksi keskustelun monimutkaisuus kunkin esimerkin osalta vahvistaa esseen perusteluja ja käsiteltävän asian analyysiä.

> Kirjoittaja esittää molempia yleisesti lausuntoja ... ' Sen sijaan, että menettäisimme osan ihmisyydestämme koneille, teemme sen sijaan ihmisille välttämättömimmät teot, viestinnän, mahdolliseksi. ''

> ... ja erityistä esimerkkejä jotka keskustelevat näkökulmien molemmista puolista: `` ... tietyt ihmiset, joiden ainoa sosiaalinen vuorovaikutus on anonyymi tekstipohjainen keskustelu muiden anonyymien Internet-foorumien asukkaiden kanssa tietokoneiden kautta, voivat alkaa menettää ihmisen perustavanlaatuisen kohteliaisuuden ja empatian ... [toisaalta] neurotekniikan läpimurrot ovat mahdollistaneet sen quadripalegics manipuloida tekstiä tietokoneella mielessään. ''

Organisaatio Kuuden esseen tarkoitus on parantaa kirjoittajan argumentin logiikkaa ja vahvuutta, kun taas 5 essee on järjestetty vain selkeästi.

> Essee alkaa (johdantokappaleen jälkeen) käsittelemällä vastakkaisia ​​näkemyksiä ja keskustelemalla niiden vahvuuksista ja rajoista.

> Sitten jatkuu kappaleissa 4 selittää viimeinen syy siihen, miksi älykkäät koneet haastavat ajatuksia ihmiskunnasta ja ajavat meitä kohti uusia mahdollisuuksia.

Kielen käyttö Kuudes essee on kirjoitettu erittäin hyvin, kun taas 5 essee on kirjoitettu melko hyvin. Tämä tarkoittaa luovuutta ja kehittyneen sanaston käyttämistä asianmukaisesti, jos haluat 6.

> Edistynyt sanasto on korostettu sinisellä.

> Lauserakenne on vaihteleva, kuten tässä: Toisaalta mikään tällainen koneellinen järjestelmä ei ole täydellinen, koska se ei voi ennustaa kaikkia tulevia tuloksia. Automaattisten puhelinvalikkojen osalta tämä tarkoittaa, että toisinaan mikään valikkovaihtoehto ei ole oikea. Vaikka automatisoidut järjestelmät voivat ottaa taakan pois työntekijöiltä, ​​on virhe ajatella, että ne voivat korvata ihmiset kokonaan. Miksi muuten useimpien automaattisten puhelinvalikkojen viimeinen keino olisi 'Soita' 0 puhuaksesi operaattorille/asiakaspalvelun edustajalle? ''

Huomioita, jotka eivät sisälly ACT: n julkaistuihin ohjeisiin

Pituus

Essee on riittävän pitkä analysoimaan ja vertaamaan tekijän näkökulmaa muihin näkökulmiin vivahteellisella tavalla (yksi positiivinen esimerkki jokaisesta näkökulmasta ja lisäksi negatiivinen esimerkki, jossa verrataan kahta näkökulmaa, joista kirjoittaja oli eri mieltä omaan näkökulmaansa), ja se sisältää johdantokappaleen ja johtopäätös.

tennesseen yliopisto knoxvillessä

Vaikka ACT, Inc. ei tunnusta, että pituus on tekijä ACT -esseiden pisteytyksessä, useimmat asiantuntijat ovat sitä mieltä. Mutta pituus ei merkitse mitään, jos tilaa ei ole arvokasta tietoa, joten myös pitkät ACT -esseet täytyy olla yksityiskohtaisia ​​- tämä kirjailija käyttää tilaa antamaan paljon esimerkkejä ja konteksteja.

Kappale katkeaa

Olet ehkä huomannut, että essee on jaettu useisiin kappaleisiin (itse asiassa tavalliseen viiden kappaleen muotoon). Tämä helpottaa esseen lukemista, erityisesti ACT -lukijoille, joilla on noin kaksi tai kolme minuuttia aikaa lukea (ja pisteet!) Jokainen essee. Jos pisteesi voidaan helposti jakaa pieniin osiin, on järkevää jakaa ne vielä useampiin kappaleisiin, kunhan esseesi organisaatio ja looginen eteneminen on selvää.

Sisältö ja esimerkit

Tämä essee käyttää henkilökohtaista esimerkkiä, joka voidaan tai ei voi keksiä (spoilerihälytys: se on). Mutta pointti on, että se voisi olla keksitty, niin kuin voi mitä tahansa käytät esseessäsi. Kyky ajatella esimerkkejä (jotka eivät ole liian ilmeisesti keksitty) voi antaa sinulle valtavan edun ACT -esseessä.

Tee ja älä tee 12 -ACT -esseestä

Avain ACT -esseen täydellisiin pisteisiin on käyttää aikasi joka toinen sekunti viisaasti. Tätä varten tässä on muutamia vinkkejä, joilla voit välttää tavallisia ajanhukkaa ja sijoittaa energiasi sinne, missä se saa eniten pisteitä.

Tehdä viettää aikaa:

# 1: Kirjoita niin paljon kuin voit ilman toistuvia tai epäolennaisia ​​tietoja.

# 2: Tarkistetaan ensimmäinen ja viimeinen kappale (ne erottuvat lukijoiden mieleen).

# 3: Varmista, että sinulla on siirtymiä.

Älä viettää aikaa:

# 1: 'Älykkään' kuulostavan todistuksen ajattelu - esimerkit omasta elämästäsi (tai omasta elämästäsi) ovat yhtä elinkelpoisia kuin nykyiset tapahtumat, kunhan pidät esimerkkisi keskittyneenä ja ytimekkäänä.

# 2: Yritetään korjata kaikki virheet - kieliopin ja oikeinkirjoituksen ei tarvitse olla täydellisiä, jos haluat saada 12 kielenkäyttöalueella.

# 3: Lisää mahdollisimman monta sanastoa - tarvitset vain tarpeeksi välttääksesi toistamasta samoja perussanoja tai lauseita useita kertoja; maksimoit hienon sanan potentiaalin kahdella sanalla kappaleessa.

Kuinka harjoittaa kirjoittamistasi saadaksesi täydelliset 12 kullakin alueella

  • Aloita luettelostamme ACT -essee -kehotteista.

  • Luo luettelo esimerkkeistä - kirjallisuudesta, historiasta tai henkilökohtaisista kokemuksista - joita voit käyttää moniin tai nopeimpiin argumentteihin.

  • Harjoittele ensin pitkää aikaa-50 minuuttia-niin saat käsityksen siitä, mitä parhaan pistemäärän saaminen vaatii.

  • Etsi tapa arvioida esseesi ACT Writing Rubricin avulla. Jos voit olla objektiivinen kirjoituksessasi, voit huomata heikkoja kohtia, varsinkin jos aika loppui, mutta tiedät mitä tehdä. Muussa tapauksessa yritä saada apua englannin opettajalta tai ystävältäsi, joka on sinua parempi kirjoittaja.

  • Aloita ajan kaventaminen 40 minuuttiin todellisen testin peilaamiseksi.

  • Pysy luottavaisena! ACT -essee on aivan kuin palapeli - joka kerta kun teet yhden, saat sen paremmin.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset