Kuinka saada realistisin SAT -käytännön testikokemus

ominaisuus_testi

Paras tapa harjoitella SAT: lle voi olla vaikeaa; siellä on paljon opintovaihtoehtoja, mutta kaikki eivät välttämättä anna tarkkaa indikaattoria siitä, kuinka hyvin pärjäät testipäivänä.SAT -harjoitustestien suorittaminen realistisissa testausolosuhteissa on loistava tapa harjoitella SAT: lle ja saada arvio siitä, mikä on pisteesi todellisessa testissä.

Saatavilla on kuitenkin monia ilmaisia ​​SAT -harjoitustestejä, jotka voit suorittaa omassa kodissasi. voi olla haastavaa simuloida todellisia testiolosuhteita. Mitä lähempänä harjoitustestisi olosuhteet ovat todellista SAT: ää, sitä hyödyllisempiä ja tarkempia tulokset ovat. Lue lisää siitä, miten voit luoda realistiset testausolosuhteet kotona saadaksesi mahdollisimman tarkat tulokset SAT -käytännön testeistä.Tämä opas antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit luoda realistiset testausolosuhteet harjoittelua varten. Ultra realistisen harjoitustestin suorittamiseksi on noudatettava kahdeksaa suositusta:

 1. Tee täydellinen testi

 2. Hanki tarvittavat materiaalit

 3. Määritä alkamisaika

 4. Simuloi luokkaympäristöä

 5. Käytä virallista testi -ajattelutapaa

  mikä merkki on lokakuu 9
 6. Pidä tiukka ajoitus jokaisessa osassa

 7. Käytä vain virallisia taukoja

 8. Tarkista kokeen tulokset

Realististen käytännön testiolosuhteiden edut

Kuten muutkin SAT -valmistelumenetelmät, käytännön testien tekeminen voi auttaa sinua tuntemaan paremmin tentissä esitettävät kysymykset ja tunnistamaan aihealueet, joihin sinun tulisi keskittyä tulevassa opiskelussa.

Harjoitustestin suorittaminen realistisessa ympäristössä on vielä parempi, koska se antaa sinulle tarkimman käsityksen siitä, miten pisteytät, ja auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja valmistautumaan testipäivän menettelyyn . Käydään tarkemmin läpi realistisen testauksen edut, jotta tiedät, miksi tämä ylimääräinen vaiva on vaivan arvoista.

Tarkemmat pisteet

Mitä lähempänä harjoittelua SAT on todellisiin testiolosuhteisiin, sitä tarkemmat pisteet ovat, koska harjoitustestit ottavat huomioon monia muuttujia , kuten jos pystyisit lopettamaan jokaisen osan ennen kuin aika loppuu ja kuinka hyvin pystyit keskittymään vain rajoitetuin taukoin.

Tarkempien pisteiden saaminen antaa sinulle paremman arvion siitä, mikä olisi SAT -kokonaispistemääräsi sekä kuinka hyvin pärjäisit kussakin erillisessä testiosassa. Tämän avulla voit selvittää tarkemmin vahvuutesi ja heikkoutesi ja tehdä tulevaisuuden opiskelusta tehokkaampaa.

Parempi käsitys siitä, miten testin pituus vaikuttaa sinuun

SAT: t ovat pitkiä testejä: nykyinen versio, joka sisältää tauot, kestää noin neljä tuntia, jos sisällytät valinnaisen esseen.Vaikka yksittäisten harjoittelukysymysten vastaaminen voi auttaa sinua parantamaan pisteitäsi, täyspitkät harjoitustestit auttavat sinua oppimaan kuinka hyvin kestät muutaman tunnin testin jälkeen.

Saatat esimerkiksi huomata, että pisteesi laskevat testin myöhemmissä osissa, koska sinun on vaikeampi keskittyä. Et ehkä ole löytänyt näitä tietoja, jos et olisi koskaan tehnyt täyspitkää harjoitustestiä realistisissa olosuhteissa, ja se antaa sinulle valmistautua.Myös useiden täyspitkien harjoitustestien suorittaminen lisää testiä kestävyyttäsi , joten sinulla on vähemmän todennäköistä, että energiasi loppuu todellisen SAT: n aikana.

Vähemmän ahdistusta testistä

Mitä tutumpi olet johonkin, sitä vähemmän huolestuttavaa se on.Tekemällä harjoitustestin testiolosuhteet lähellä todellisen SAT: n olosuhteita, opit tuntemaan kokeen ja sen muodon paremmin , niin että kun otat SAT: n, tiedät mitä odottaa ja olet todennäköisesti rennompi ja valmistautuneempi.

body_dontpanic

Kuinka tehdä käytännön testauksesta mahdollisimman realistinen

#1: Tee täydellinen testi

Jotta harjoittelutestisi olisi mahdollisimman realistinen, sinun on suoritettava täydellinen harjoitustesti.College Boardilla on tällä hetkellä neljä virallista SAT -harjoitustestiä saatavilla .

Virallisen harjoitustestin suorittaminen on tärkeää, koska se pitää harjoittelukokemuksesi mahdollisimman realistisena ja antaa sinulle tarkimman arvion siitä, mitkä ovat pisteet todellisessa SAT -tilassa.

Ennen kokeen aloittamista tulosta koko koe ja sen ohjeet, jotta olet valmis lähtemään.Harjoitustestiä varten sinun tulee kuplia vastausarkilla olevat vastaukset aivan kuten todellisen SAT: n kohdalla.

#2: Hanki tarvittavat materiaalit

SAT: lla on hyvin tarkat säännöt siitä, mitä sinun on tuotava, mitä voit tuoda ja on kiellettyä tuoda testipäivänä. Opi nämä säännöt etukäteen ja noudata niitä harjoitustestin aikana.

SAT edellyttää, että otat mukaan:

 • Kuvallinen henkilöllisyystodistus (kuten ajokortti tai koulun henkilökortti)
 • SAT -pääsylippusi, johon on painettu valokuvasi
 • Kaksi kynää nro 2, joissa on pyyhekumit
 • Laskin: kokeile käyttää samaa laskinta, jota aiot käyttää todellisessa SAT: ssa, ja varmista, että se vastaa SAT: n laskimen vaatimukset

Ota nämä neljä asiaa mukaan harjoittelukokeeseen (käyttämällä tyhjää paperiarkkia, joka edustaa pääsylippua), jotta totut muistamaan tuoda ne.

Muita asioita, jotka kannattaa ottaa mukaan:

 • Kello: tämä auttaa sinua seuraamaan aikaasi, koska et voi koskaan olla varma, näkyykö kello testin aikana. Varmista kuitenkin, että kellosi ei piippaa, koska se on syy hylätä sinut tentistä.
 • Välipaloja ja vettä: SAT on pitkä testi, ja tauon aikana syöminen ja juominen voi auttaa pitämään energian yllä.

Älä pidä kameroita, muistikirjoja tai omaa raaputuspaperia mukanasi harjoitustestin aikana, ja jos sinulla on puhelin lähelläsi, varmista, että se on pois päältä koko tentin ajan.

miksi olet kiinnostunut tästä yliopistosta?

#3: Määritä alkamisaika

Sinä ja proctoring -vanhempi sinun tulee etukäteen määrittää, milloin otat SAT -laitteen.Jotta tämä olisi mahdollisimman samanlainen kuin todellinen SAT, tämän käytännön testin pitäisi alkaa, kun todelliset SAT: t: klo 8.00 lauantaina.

ap biologian monivalintakokeet julkaistiin

Tämä on aikaista, mutta harjoittelukokeen ottaminen tuolloin auttaa sinua olemaan paremmin valmistautunut todelliseen SAT: ään ja tiedät, kuinka hyvin toimit varhain aamulla.Pidä tätä alkamisaikaa muuttumattomana. Et voi työntää sitä taaksepäin tai muuttaa sitä, vaikka olisit vahingossa jäänyt ystäviesi kanssa myöhään edellisenä iltana, päätät treenata tai haluat katsella Netflixiä. Et voi viivästyttää todellisen SAT: n aloitusaikaa, joten älä tee sitä myös harjoittelua varten.

Nouse tarpeeksi aikaisin, niin että kello 8.00 mennessä istut kirjoituspöydän tai pöydän ääressä, jossa suoritat kokeen, ja kaikki materiaalit ovat valmiina.

body_starttime

#4: Simuloi luokkaympäristöä

Huoneen, jossa aiot harjoitella SAT -harjoittelua, tulisi olla mahdollisimman lähellä luokkahuonetta, koska siellä todennäköisesti suoritat varsinaisen kokeen.Älä tee testiä istuessasi sohvalla tai huoneessa, jonka muut perheenjäsenet usein kävelevät.

Valitse hiljainen huone, jossa sinä ja projektorisi olette häiriöttömiä, ja istukaa työpöydän tai pöydän ääressä.Pidä ympärilläsi vain tarvittavat materiaalit.

Y puhelimemme tulisi myös sammuttaa ja laittaa pois kuin se olisi todellinen tentti. Tämä on erittäin tärkeää muistaa, koska puhelimen ottaminen käyttöön todellista SAT -testiä varten riittää, jotta sinut potkaistaan ​​pois tentistä ja pistemääräsi heitetään pois.

#5: Käytä 'virallisen testin' ajattelutapaa

Sekä sinulla että projektorillasi pitäisi olla ajattelutapa koko testin ajan, että tämä on realistinen harjoituskoe ja sen tulisi olla mahdollisimman lähellä todellista SAT: tä.Prokurorina toimivan henkilön (todennäköisesti vanhempasi) tulisi toimia mahdollisimman paljon kuin virallinen proctor.Tämä tarkoittaa sellaisia ​​asioita ohjeiden lukeminen ääneen , älä tee vitsejä, älä katso televisiota tai kuuntele ääneen musiikkia testin aikana.

Sinun pitäisi ottaa tämä testi yhtä vakavasti kuin todellinen SAT. Älä pyydä lisäaikaa, älä yritä tarkistaa puhelintasi testin aikana, älä ohita kysymyksiä vain siksi, että olet väsynyt ja tiedät, että tämä ei ole todellinen testi. Jos et tekisi sitä todellisen SAT: n aikana, älä tee sitä tämän harjoitustestin aikana.

Harjoitustestin suorittaminen realistisissa olosuhteissa voi antaa sinulle erittäin tarkan esimerkin siitä, miten pisteytät todellisessa SAT: ssä, mikä voi merkittävästi auttaa tulevaa opiskelua ja nostaa pisteitä todellisesta tentistä, joten ota harjoitustesti vakavasti.

#6: Pidä tiukka ajoitus jokaisessa testiosassa

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä auttaakseen tekemään SAT -harjoituksesi tuloksista mahdollisimman tarkkoja.SAT ei ole vain pitkä, vaan se sisältää myös paljon kysymyksiä jokaisessa osassa. Testin suorittaminen todellisissa ajoitusoloissa auttaa sinua totuttamaan SAT: n aikapaineisiin ja parantamaan ajanhallintataitojasi.

Harjoitustestissäsi ilmoitetaan, kuinka kauan sinulla on aikaa kullekin osiolle, ja projektorisi tulee noudattaa tarkasti SAT: n aikarajoituksia.Pyydä projektoriasi seuraamaan aikaa kellolla tai ajastimella ja ilmoittamaan, kun sinulla on viisi minuuttia jäljellä kussakin osassa. Voit myös seurata aikaa kellollasi, jos käytät sitä.

Heti kun projektorisi soittaa aikaa, aseta kynä alas. Älä pyydä tai yritä käyttää ylimääräistä aikaa. Jopa kahden ylimääräisen minuutin lisääminen osioon voi antaa sinun vastata useisiin muihin kysymyksiin, joka antaa sinulle täytetyn ja vähemmän tarkan pistemäärän. Jos lopetat osan ennen kuin aikaa kutsutaan, älä siirry seuraavaan osaan ja yritä lopettaa testi nopeammin. Aivan kuten varsinaisessa SAT: ssa, tarkista vastauksesi kyseiseen osioon, kunnes aika koittaa.

#7: Käytä vain virallisia taukoja

SAT: ssa on vain kolme taukoa , kukin viiden ja kymmenen minuutin välillä. Nämä tauot tulevat yleensä kokeen 2., 4. ja 6. osan jälkeen. Uudelleen suunnitellussa SAT: ssa on todennäköisesti kaksi taukoa, kymmenen minuutin tauko kirjoittamisen jälkeen ja viiden minuutin tauko ennen esseetä. Harjoitustestin aikana sinun tulee pitää taukoja vain näinä aikoina , ja vain tietyn sallitun ajan. Kuten tiukasti ajoitettu osiot, tämä auttaa sinua paremmin tottumaan pitkän testin tekemiseen muutamilla taukoilla, joiden avulla voit nähdä, vaikuttaako tämä pisteeseesi ja auttaa sinua parantamaan testin kestävyyttäsi.

Näiden taukojen aikana älä tee asioita, joita et pystyisi tekemään todellisten SAT -taukojen aikana , kuten tarkistaa puhelimesi, mennä tietokoneeseen tai mennä ulos.Voit (ja sinun pitäisi) käyttää näitä taukoja noustaksesi ja venyttelemään, teroittamaan lyijykynät, käyttämään kylpyhuonetta ja syömään mukanasi välipaloja tai juomia.

Valinnainen: Tee harjoitustesti muiden kanssa

Tämä ei ole vaatimus, mutta jos sinulla on muita ystäviä opiskelemassa SAT: ssa, voi olla hyödyllistä suorittaa harjoitustestit samanaikaisesti. Näintekee harjoitustestistäsi lähempänä todellista, koska otat todellisen SAT: n muiden huoneessa olevien ihmisten kanssa, ja kun teet niin, olet tottunut paremmin muiden testinottajien aiheuttamaan ääneen, kuten paperien kahinaan tai napautukseen heidän jalkansa.

mikä on 2,5 gpa korkeakoulussa

body_grouptest

#8: Arvostele ja tarkista tentti

Kun olet suorittanut koko testin, pidä lyhyt tauko ennen kuin tarkistat vastauksesi. Tämä voi kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Joko sinun tai proktorisi pitäisi arvioida monivalintakysymyksiäsi.Jos sisällytit kirjoitusosion, yritä saada kaksi muuta ihmistä arvioimaan se seuraavan mukaisesti SAT: n esseekirjoitus .Tutustu myös oppaaseemme raakapisteesi muuttamisesta skaalattuun pisteeseen.

Nyt sinulla on pisteet harjoittelustasi SAT, mutta et ole vielä valmis. Sinun on tarkistettava jokainen kysymys, jonka olet erehtynyt tai arvaillut , pyrimme ymmärtämään tekemäsi virheet ja kuinka voit välttää tekemästä niitä uudelleen tulevaisuudessa.Jos ohitat tämän vaiheen, SAT -pisteesi eivät todennäköisesti parane paljon riippumatta siitä, kuinka monta harjoitustestiä teet, koska toistat jatkuvasti samat virheet. Tutustu oppaaseemme, joka on paras tapa tarkistaa vastaamattomat kysymykset SAT: ssa.

Meillä on myös paljon resursseja, joiden avulla voit opiskella SAT: lle ja nostaa pisteitäsi. Tarkista muutama niistä alta.

SAT -tutkimusresurssit

Haluatko oppia lisäämään SAT -pisteitäsi? Opi käyttämään 15 SAT -temppua.

Eikö sinulla ole paljon aikaa opiskella SAT: ssa? Opi parhaat viime hetken opiskeluvinkit, joita sinun pitäisi käyttää.

Mietitkö, milloin sinun pitäisi aloittaa SAT -valmistelu? Meillä on vaiheittainen opas, joka kertoo kuinka kauan sinun pitäisi opiskella SAT: ssa.

Mietitkö, mitä muita opintovaihtoehtoja on virallisten käytännön testien lisäksi? Opi älykkäistä vaihtoehdoista virallisille testeille.

Tavoitteena 1600 SAT? Tutustu oppaaseemme saadaksesi täydelliset SAT -pisteet.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset