Merit-apurahan saaminen: 6-vaiheinen opas

feature_meritaward.png

Jos etsit tapaa rahoittaa korkeakouluopetusta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa ansioapurahat. Ne ovat erityisen hyviä vaihtoehtoja korkeasti menestyville opiskelijoille, jotka eivät ehkä ole oikeutettuja saamaan paljon tarpeeseen perustuvaa taloudellista tukea . Paras osa ansioapurahan saamisessa on tietysti se, että saat lähinnä ilmaista rahaa kouluun. Mutta ansioapurahan saaminen voi silti olla hämmentävää ja ylivoimaista.

Tässä viestissä selitän, mikä määrittelee ansioapurahan, ennen kuin menen molempiin mistä niitä löytää ja miten saat ne . Lopussa on luettelo joistakin parhaista ansioista, joita voit saada - tällä tavalla voit saada rahan saamisen kärkeen.Mikä on ansioapuraha?

Merit -apurahat ovat taloudellisia palkintoja, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita maksamaan kouluraha. Ne ovat yksi parhaista rahoitustuen muodot koska he ovatilmaista rahaa, jota sinun ei tarvitse koskaan maksaa takaisin, usein ilman ehtoja.

Vastaa joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät näihin palkintoihin.

Miten apurahajärjestöt määrittelevät ansion?

Monet ansioapurahat etsivät opiskelijoita, joilla on vaikuttavia akateemisia saavutuksia.Toiset keskittyvät yhteisöpalveluun, urheilukykyyn, ammatilliseen/liiketoimintakokemukseen, johtamistaitoihin tai taiteelliseen lahjakkuuteen. Useimmat p arvostetut apurahat menevät yleensä opiskelijoille, jotka erottuvat useilta eri alueilta.

On tärkeää huomata, että vaikka useimmat ansioita myönnetään ensisijaisesti ansioiden perusteella, monet ottavat huomioon taloudellisen tarpeen . Taloudellinen tarve (tarvittaessa) vaihtelee stipendin mukaan. Jos luulet olevasi oikeutettu saamaan paljon tarpeeseen perustuvaa apua, sinun kannattaa keskittyä energiaasi puhtaisiin ansioihin perustuviin palkintoihin.

Onko ansioapurahoja vaikea saada?

Tämä tietysti vaihtelee stipendin mukaan. Yleisesti, mitä suurempi palkinto, sitä vakavampi kilpailu rahasta.

Ansioperusteisia apurahoja on usein vaikea saada siinä mielessä, että ne edellyttävät omistautunutta, pitkäaikaista ja vaikuttavaa suoritusta voidakseen erottua hakijana. Jos esimerkiksi haluat hakea GPA -pohjaista apurahaa, sinun on täytynyt säilyttää korkea GPA lukion alusta lähtien voidakseen olla kilpailukykyinen hakija.

Toisessa mielessä nämä apurahat voivat olla vähemmän vaikeita kuin muut palkinnot, koska sinun ei ehkä tarvitse tehdä mitäänylimääräistä saadakseen (jos olet jo ansiokas opiskelija, se on).

Kuinka löytää ansioapurahat

Ansainta -apurahoja on kaksi suurta lähdettä: yksityiset organisaatiot ja korkeakoulut/yliopistot itse. Tapa, jolla etsit (ja haet) näitä apurahoja, riippuu niiden lähteestä.

body_telescope-1.jpg

florida State Universityn pisteet

Apurahasovellusprosessin vaihe 1: selvittää, missä kaikki nämä palkinnot ovat piilossa

Merit -apurahat yksityisten organisaatioiden kautta

Jotkut tunnetuimmista (ja anteliaimmista) ansiopalkinnoista tarjotaan yksityisten ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kautta.

Monien näiden järjestöjen tehtävänä on tarjota taloudellista apua menestyneille opiskelijoille, jotka myös osoittavat taloudellista tarvetta . Sellaisena voi olla vaikeaa löytää puhtaista ansioihin perustuvia palkintoja näistä lähteistä.

Jos haluat etsiä ansioihin perustuvia palkintoja, sinun kannattaa aloittaa näistä oppaista maan parhaille apurahoille. Sitten voit siirtyä etsimään vähemmän kilpailukykyisiä paikallisia palkintoja. Voit myös tehdä oman tutkimuksen Googling -apurahoilla, jotka perustuvat erityisiin kiinnostuksen kohteisiisi, taitoihisi tai toimintoihisi. Jos esimerkiksi keskustelet, voit etsiä hakusanoja 'keskusteluapurahat', 'keskustelun ansioapurahat' tai jopa 'keskusteluapuraha [koulun nimi].'

Koulujen kautta tarjottavat ansiotutkintoapurahat

On usein helpompaa löytää puhtaita ansioihin perustuvia apurahoja koulujen kautta kuin yksityisten tai voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kautta. Koulut tarjoavat joskus ansioihin perustuvia palkintoja kilpailukykyisten hakijoiden houkuttelemiseksi .

Saadaksesi käsiisi nämä ansiopalkinnot, usein sinun tarvitsee vain hakea kouluun. Sinut otetaan automaattisesti palkinnoiksi, kun lähetät korkeakouluhakemuksesi. Korkeakoulut ja yliopistot ottavat usein huomioon seuraavat kriteerit ansaitakseen apurahoja (muista, että näiden kriteerien erityispiirteet vaihtelevat suuresti kouluittain):

  • Lukion GPA
  • Standardoidut testitulokset (SAT ja/tai ACT)
  • Luokan sijoitus

Urheiluapurahat

psat 9. luokan keskiarvot

Lahjakkaat urheilijat voivat saada paljon ansiorahaa (taloudellisesta tarpeesta riippumatta), mutta prosessi on yleensä monimutkaisempi kuin vain college -sovelluksen lähettäminen. Jos etsit ansioita urheilusuorituksesi perusteella, sinun on käytävä oikeat kanavat eli sinun on oltava yhteydessä valmentajiin ja/tai oltava virallisesti rekrytoitu.

Palkintosi riippuu koulun ansiotukipolitiikasta ja siitä, kuinka paljon he haluavat sinua urheilijana. Lisätietojamiten yliopiston rekrytointi toimii.

Pieni varoitus

Kaikki koulut eivät tarjoa ansioapurahoja - esimerkiksi monet huippuluokan yksityiset koulut tarjoavat vain tarvepohjaista taloudellista apua. Jos etsit erityisesti kouluja, jotka tarjoavat anteliaita ansiopalkintoja, jotka eivät ole riippuvaisia ​​taloudellisista tarpeista, tutustu oppaaseemme koulut, joilla on parhaat apurahaohjelmat tai oppaamme kouluille, jotka tarjoavat täysimittaisia ​​apurahoja-ole vain tietoinen tarpeelliseen ja ansioihin perustuvan avun erottamisesta.

Kuinka saada ansioapuraha

Oletko valmis aloittamaan oman apurahasi etsimisen? Tässä on kaikki vaiheet, jotka sinun tulee tehdä, jos haluat optimoida mahdollisuutesi voittaa ansiopalkinnon.

Vaihe 1: Aloita aikaisin

Kuten aiemmin mainitsin, sinun on oltava mukana pitkällä aikavälillä, jos toivot saavasi joitain kilpailukykyisempiä ansiopalkintoja.

Monet ansiopalkinnot vaativat transkriptioita, tietueita tai asiakirjoja, jotka palaavat lukion ensimmäiselle vuodelle. Sinun ei tarvitse olla täydellinen - myöhemmät lukio -vuotesi ovat tärkeämpiä kuin fuksi tai jopa toisen vuoden vuosi - mutta sinun on osoitettava jatkuvasti korkean saavutuksen tai jatkuvan parantamisen malli . Tämä on tärkeää, jos haluat kohdata houkuttelevan hakijan.

Vaihe 2: Valitse painopiste

Vaikka oletkin nuori lukiolainen, on järkevää alkaa miettiä, millaiset apurahat ovat sinulle järkevintä. Minkä ansiopalkinnon todennäköisimmin voit saada? Aiotko olla huippuopiskelija, tähtiurheilija, yhteisöpalvelun asiantuntija tai jokin yhdistelmä?

Ellet ole todellinen erottuva esiintyjä toisessa tilassa, kannustan sinua siihen keskity akateemikkoihisi ennen kuin käytät energiaa muihin harrastuksiin. Se on rsuhteellisen helppo saada ansioihin perustuvia palkintoja monissa oppilaitoksissa, jos sinulla on vahvat GPA- ja/tai testitulokset.

Voit olla suuri keskustelija tai satoja yhdyskuntatunteja vyön alla, mutta jos arvosanasi ovat huonot, todennäköisesti vahingoitat sekä yliopistoon pääsyä että stipendimahdollisuuksia . Ansiopalkinnot ovat melko hyödyttömiä, jos et voi käyttää niitä haluamassasi koulussa.

body_target-2.jpg Mitä enemmän voit rajata jonkin tyyppistä kohdeapurahaa, sitä menestyksekkäämpi olet.

Vaihe 3: Ole ennakoiva

Kuten aiemmin mainitsin, sinun on tärkeää osoittaa johdonmukaisesti, että olet menestyvä opiskelija (tai urheilija tai vapaaehtoinen) voidaksesi kilpailla ansiopalkinnosta. Tämä tarkoittaa olet vastuussa suorituskyvyn heikkouksien poistamisesta ennen kuin niistä tulee isompia ongelmia.

Ennakoidaksesi voit:

  • Katso opettajilta ja valmentajilta lisäapua tehtävissä tai ongelma -alueilla.
  • Tapaa oppaasi tai korkeakouluneuvojasi säännöllisesti (ehkä kerran neljännesvuosittain) tarkistaaksesi yliopistosuunnitelmat, arvosanat, uratavoitteet jne. Tämä voi myös auttaa sinua hyvin, jos tarvitset neuvonantajien kirjeitä myöhemmin apurahahakemuksia varten.

Vaihe 4: Tee ACT/SAT -valmistelusuunnitelma

Standardoidut testiarvot ovat usein suuri osa ansioapurahojen saamisesta. Mitä aikaisemmin aloitat suunnitelman ACT: n tai SAT: n valmistelua ja ottamista varten, sitä paremmin voit. Aloita suunnitelman laatiminen tutustumalla seuraaviin oppaisiin:

  • Pitäisikö sinun valita ACT tai SAT?
  • Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: lle tai SAT: lle?
  • ACT/SAT -testipäivät ja opintosuunnitelmat
  • Kuinka saada täydelliset pisteet ACT: stä tai SAT: sta

Vaihe 5: Etsi Good Fit -apurahat

Kaikki sinua kiinnostavat apurahat eivät välttämättä sovi hyvin, vaikka täytät teknisesti kaikki kelpoisuusvaatimukset. Apurahojen hakeminen ei ole ainoa asia, jota ajattelet, kun kokoat näitä sovelluksia on tärkeää käyttää aikaasi tehokkaasti apurahoja valittaessa .

on Duke Ivy League -koulu

Teknisesti voit lähettää loputtoman määrän sovelluksia, mutta tuhlaat todennäköisesti aikaasi. Et halua hakea vain yhtä tai kahta palkintoa - aapurahoihin osallistuminen on edelleen numeroita - joten pyri 8-10 hakemukseen.

Ajattele sitä samalla tavalla kuin luulet hakevasi oppilaitoksiin: valitse muutama ulottuvuus, muutama turvallisuus ja muutama kohdeapuraha .Käytä vahvuuksiasi (esim. Akateemikot, urheilu, yhdyskuntapalvelu) valitaksesi sopivia apurahoja (ja poista stipendit, jotka eivät ole aikasi arvoisia). Jos olet esimerkiksi luokkasi huippu, mutta harrastit vain JV-tason urheilua, et ehkä ole paras hakija-urheilija-palkinnon hakija.

body_puzzlepiece.jpg

Jos apuraha ei ole luonnollinen sopivuus, tuhlaat todennäköisesti aikaasi.

Vaihe 6: Lähetä kiillotetut sovellukset

Aivan kuten korkeakouluhakemuksissasi, sinulla on vain yksi mahdollisuus tehdä hyvä vaikutelma, kun haet ansioapurahoja (etenkin kilpailukykyisimpien palkintojen osalta, joissa apurahatyövaliokuntien on käsiteltävä tuhansia sovelluksia).

Jos mahdollista, aloita alustavan luettelon laatiminen apurahoista jo ensimmäisenä vuonna. Tämä voi tuntua hieman liian ennakoivalta, mutta muista, että monet parhaista apurahoista erääntyvät myöhään nuorempana-varhaisessa vaiheessa. Tämä early -tutkimus auttaa sinua pysymään oikealla tiellä täyttämään kelpoisuusvaatimukset.

Ajattele vakavasti sovelluksiasi noin neljä kuukautta ennen niiden eräpäivää . Tämä antaa sinulle aikaa pyytää suosituskirjeitä (tarvittaessa). Se antaa sinulle myös mahdollisuuden saada palautetta esseiden luonnoksista.

Pyydä lopuksi 2-3 luotettua ihmistä katsomaan sovelluksesi ennen lähettämistä tarkistaaksesi niiden selkeyden, kirjoitusvirheet tai puuttuvat tiedot. Älä odota varsinaista hakemuksesi jättämisen määräaikaa - et koskaan tiedä, milloin saatat kohdata teknisiä ongelmia, jotka voivat estää lähettämisen. On parasta ajoittaa lähetys 3-5 päivää ennen virallista eräpäivää.

Mitkä ovat parhaat ansiot -apurahat?

Jos olet innokas aloittamaan ansiopalkintojen tutkinnan, seuraavat apurahat ovat hyvä paikka aloittaa. Löydät luettelon joistakin suurimmista puhtaista ansioista ja ansio + taloudelliset tarpeisiin perustuvat apurahat -luettelon lisäksi.

Kattavampia luetteloita parhaista apurahaohjelmista löydät oppaistamme parhaista apurahoista, jotka ovat saatavilla lukion junioreille ja eläkeläisille.

Pure Merit Awards

Kansallinen ansio-apuraha

Coca-Cola -apuraha

Ronald McDonald -apurahat

Merit + taloudelliset tarpeet

Gates Millennium

Horatio Alger -apurahaohjelma

Jackie Robinsonin säätiön apurahaohjelma

e^x: n luonnollinen loki

Engebretsonin säätiön apuraha

Jack Kent Cook Foundationin yliopiston apurahaohjelma

Elks National Foundationin arvokkain opiskelijakilpailu

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.