Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Yale_Law_School_in_the_Sterling_Law_Building.0.0

Yale on yksi maailman kilpailukykyisimmistä kouluista. Jos mietit, miten sovelluksesi erottuu joukosta, olet oikeassa paikassa.

Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Yalen pääsemisestä, mukaan lukien kuinka vaikeaa on todella päästä Yalessa, mitä Yale etsii opiskelijoiltaan, mitä testituloksia ja arvosanoja tarvitset ja kuinka ässyttää Yalen sovellusesseesi.Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa?

Yale on erittäin valikoiva: se hyväksyy alle 6,5% hakijoista vuosittain . Tämä tarkoittaa, että alle seitsemän sadasta opiskelijasta pääsee Yalessa.

Voidakseen olla kilpailija hakijana sinulla on oltava lähes täydelliset arvosanat, erinomaiset testitulokset ja erinomaiset esseet .

Mitä Yale etsii hakijoista?

Yale kirjoitti koko essee siitä, mitä se etsii opiskelijoiltaan . Vaikka viesti ei mene moniin yksityiskohtiin, se tarjoaa joitain hyödyllisiä viisauksia siitä, mitä hakukomitea ottaa huomioon arvioidessaan hakemuksia:

vertaa ja vertaa meioosia ja mitoosia
 • Akateeminen kyky: Yale haluaa oppilaidensa olevan akateemisesti huippuluokkaa. Koulu korostaa kirjoitustasi paljon, joten sinun on saavutettava erinomaisia ​​arvosanoja jatkuvasti. Opettajasi puhuvat myös akateemisesta kyvystäsi - suosituskirjeidesi pitäisi osoittaa, että olet ahkera ja akateeminen utelias .
 • Kuka olet koulun ulkopuolella: Sinun on kirjoitettava monia erilaisia ​​esseitä Yalelle. Käytä esseitä tilaisuutena maalaa itsestäsi elävä muotokuva, joka ylittää akateemisen suorituksesi . Korosta kiinnostuksen kohteitasi ja kuvaa itseäsi todellisena ihmisenä, ei vain numerokokoelmana.
 • Mitä teet Yalen resursseilla: Yale haluaa opiskelijoita, jotka hyödyntävät sen monia resursseja. Hakemuksesi tulee osoittaa, että olet valmis ottamaan vastaan ​​haasteita ja tartut mahdollisuuksiin, kun näet ne. Yale ei etsi omahyväisyyttä - se etsii opiskelijoita, jotka hyödyntävät jokaisen hetken kampuksellaan.
 • Hämmästyttäviä suosituksia: Vaikka transkriptisi antavat määrällisiä tietoja akateemisesta kyvystäsi, suosituskirjeesi antavat laadullista näkemystä . Yale luottaa opettajien kirjeisiin korostaakseen todella, kuka olet opiskelijana. Opettajat kirjoittavat usein asioista, joita yksinkertainen A -kirjain ei voi välittää, kuten järkeäsi tai huumorintajuasi vastaamalla erilaisiin haasteisiin.

kirjasto-671950_640

Voitko hakea Yalesta aikaisin?

Yalessa on sekä säännöllinen hakemus että varhaiset toimenpiteiden määräajat. Varhainen toimenpiteiden määräaika on 1. marraskuuta, ja saat pääsypäätöksesi 15. joulukuuta.

Yalen varhainen toimintaohjelma on yhden valinnan varhainen toiminta , mikä tarkoittaa, että voit hakea vain yhteen kouluun (Yale), mutta hyväksyntäsi ei ole sitova .

Tilastollisesti ottaen sinä tehdä sinulla on hieman suuremmat mahdollisuudet päästä Yalessa varhaisen toimintasuunnitelman kanssa kuin jos käytät säännöllistä päätöstä , mutta ero ei ole merkittävä. Jos Yale ei ole ensimmäinen valintasi, emme suosittele varhaista toimintaa, koska et voi hakea aikaisin muualla.

Yalen hakemusten määräajat ja vaatimukset

Voit hakea Yalessa käyttämällä Yhteinen sovellus , Koalitiohakemus , tai QuestBridge -sovellus .

Sinun täytyy kirjoittaa vähintään kaksi esseetä ja vastaa lyhyen vastauksen kysymyksiin riippumatta siitä, mitä sovellusjärjestelmää käytät. Yhdessä esseessä voit valita kolmen kehotteen välillä. Sinun on myös lähetettävä kolme suosituskirjettä. Ja jos olet tekniikan opiskelija, sinun on lähetettävä ylimääräinen essee!

Yale edellyttää yleensä, että lähetät joko SAT- tai ACT -tulokset ( valinnainen opiskelijoille, jotka hakevat syksyn 2021 pääsyä) ; molempien kokeiden essee -osio on valinnainen . Lopuksi sinä ei tarvitse olla suorittanut mitään tiettyä kurssityötä lukiossa hakemaan.

Tässä on täydellinen luettelo Yalen sovellusvaatimuksista:

 • Kokoonpanosovellus Yalen erityisillä kysymyksillä, tai Yhteinen sovellus Yalen erityisillä kysymyksillä, tai QuestBridge -sovellus ja Yalen QuestBridge -kyselylomake
 • Hakemusmaksu tai vapautus 80 dollaria
 • Kaksi opettajan suositusta
 • Yksi neuvonantajan suositus
 • Kouluraportti (sisältäen transkription)
 • Standardoidut testitulokset (SAT tai ACT)*
 • Vuoden puolivälin raportti (erääntyy, kun ensimmäisen lukukauden/lukukauden vanhemmat arvosanat ovat saatavilla koulussa)

*Kuten monet koulut, myös Yale on valinnut kokeiluvaihtoehdon tälle sovellusvuodelle. Täältä voit selvittää, mitkä muut koulut eivät vaadi SAT/ACT-pisteitä COVID-19: n vuoksi.

Yalen yliopisto-11

Mikä GPA minun täytyy päästä Yalessa?

Sinun on oltava luokkasi kärjessä, GPA-viisas, voidaksesi hyväksyä Yalen.

Yalen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen GPA on 4,12 . Tämä tarkoittaa, että tarvitset periaatteessa suoria A -kirjaimia jopa kilpailukykyiseksi muiden hakijoiden kanssa. Itse asiassa, 94% hyväksytyistä opiskelijoista valmistui luokkansa parhaan 10%: n joukkoon.

Sinun on myös otettava AP- ja/tai IB -luokat , sekä parantaaksesi GPA: ta ja osoittaaksesi, että pystyt käsittelemään yliopistotason kursseja helposti.

Mitä testituloksia minun pitää päästä Yalessa?

Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä, mutta tarvitset erittäin korkeat testitulokset, joita pidetään vakavasti Yalen hakijana .

Yalen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräinen SAT -yhdistelmäpiste on 1515 (joka pyöristää 1520: een). Tämä hajoaa matematiikkaosioon 760-770 ja näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen -osioon 760-770. Toisin sanoen, tarvitset periaatteessa täydellisen pistemäärän .

u Michiganin hyväksymisaste

Yale edellyttää, että lähetät kaikki SAT/ACT -pisteet, mutta valintakomitea voi tarkastella opiskelijan korkeinta virallisesti raportoitua pistettä kussakin SAT/ACT -osiossa.

Jos sinulla ei vielä ole 1520+ SAT: ssa, sinun on harkittava vakavasti testin uusimista, jotta saat mahdollisimman lähelle kyseistä pistemäärää. Tee suunnitelma, sitoudu opiskelemaan ja työskentele ahkerasti.

Yalen hyväksyttyjen hakijoiden ACT -pisteet ovat keskimäärin 34, mikä on hieman vähemmän kilpailukykyistä kuin keskimääräiset SAT -pisteet. Tästä huolimatta 34 on edelleen korkea ja jos ACT: ssä on alle 32, sinun kannattaa harkita kokeen uudelleen suorittamista.

Merkintä : COVID-19: n vuoksi Yale on valinnut valinnaisen testin opiskelijoille, jotka hakeutuvat 2020-2021 -hakukierrokseen. Kuten selitämme yksityiskohtaisemmin artikkelissamme kouluista, jotka eivät vaadi SAT/ACT-järjestelmää COVID-19-tilanteen vuoksi, tämä on todennäköisesti vain väliaikainen muutos erittäin valikoiville kouluille, kuten Yalen. Jos sinulla on jo korkea SAT/ACT -pisteet (kuten edellä on määritelty), sinun kannattaa jatkaa ja lähettää se. Jos ei, sinun on kuitenkin punnittava, onko SAT- tai ACT -lääkkeen ottaminen (tai uudelleen suorittaminen) terveysriskin ja kustannusten arvoista.

kummalla puolella sydämesi on

Yalen sovellusesseitä

Yale vaatii kaikkien hakijoidensa vastaavan jotain yhdistelmää kahdesta erityisestä esseekysymyksiä . Jos haet insinöörikoulua, sinun on vastattava lisäkehotteeseen, mikä tarkoittaa, että tulevilla insinööreillä on yhteensä kolme esseetä kirjoitettavaksi.

Katsomme yleisiä ohjeita ja puhumme sitten kenen on vastattava niihin.

Kaikki hakevat Yalessa Common Appin tai Coalition Appin kautta täytyy vastata tähän kysymykseen :

Yalen laaja kurssitarjonta ja vilkkaat keskustelut luokkahuoneen ulkopuolella kannustavat opiskelijoita seuraamaan kehittyvää henkistä kiinnostustaan ​​missä tahansa. Kerro sitoutumisestasi aiheeseen tai ideaan, joka innostaa sinua. Miksi se vetää puoleensa?


Kaikkien hakijoiden on myös valitse yksi kolmesta kehotteesta vastaamaan riippumatta siitä, haetko hakemusta Common- vai Coalition -sovelluksen kautta:

2A. Mieti jäsenyyttäsi yhteisössä. Miksi osallistumisesi on sinulle tärkeää? Miten se on muokannut sinua? Voit määrittää yhteisön haluamallasi tavalla.

2B. Yalen opiskelijat, opettajat ja alumnit osallistuvat paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti merkittäviin kysymyksiin. Keskustele sinulle tärkeästä asiasta ja siitä, miten yliopistokokemuksesi voisi auttaa sinua ratkaisemaan sen.

2C. Kerro meille suhteestasi roolimalliin tai mentoriin, joka on vaikuttanut elämääsi. Miten heidän opastuksensa on auttanut sinua kasvamaan?


Sekä ensimmäinen vaadittu kehote että se, jonka päätät valita kahdesta yllä olevasta, sinun on kirjoitettava essee alle 250 sanaa .

Jos lähetät koalitiohakemuksen, sinun on tehtävä se sisältää ääni-, video-, kuva- tai asiakirjatiedoston olet luonut ja se on sinulle merkityksellistä ja liittyy jollain tavalla esseeesi (yllä olevassa kehotuksessa). Kirjoita sitten yksi lause osoittaaksesi, miten tämä liittyy esseeesi.

Yalen insinööritieteiden pääaineeseen hakevien opiskelijoiden on myös toimitettava insinööri -essee osana hakemustaan. Tässä on Yale teknisen esseen kehote :

Kerro meille lisää siitä, mikä on saanut sinut kiinnostumaan tästä opintoalueesta, millaisia ​​kokemuksia sinulla on (jos sellaisia ​​on) insinööritoiminnasta ja mikä sinua kiinnostaa Yalen suunnitteluohjelmassa.


Kaikki hakijat täyttävät kolme lyhyttä vastauskysymystä
, kun taas joko yhteisen sovelluksen tai koalitiosovelluksen kautta hakevat vastaavat neljään lisäkysymykseen.

Yalen esseiden seitsemän lyhyen vastauksen kysymystä raja 35 - 125 sanaa . Nämä esseet koskevat vain Yalen sovellusta - et löydä niitä mistään muusta korkeakoulun tai yliopiston sovelluksesta.

Vaikka nämä Yalen täydentävät esseet ovat lyhyitä, ne ovat yhtä tärkeitä kuin pidemmät esseet.

Jos haluat oppia lisää Yalen esseisiin ja lyhyisiin kysymyksiin vastaamisesta, tutustu perusteelliseen artikkeliin.

Yalen yliopisto-1604158_640-1

4 olennaista vinkkiä Yalen pääsemiseen

Yalessa on vaikea päästä, mutta ei mahdotonta. Sinun on tehtävä vakavaa työtä hakemuksessasi, jotta se voidaan harkita. Tässä on neljä vinkkiä, joita voit seurata, kun työskentelet Yalen sovelluksen parissa.

#1: Työskentele kovasti saadaksesi hyviä arvosanoja

Tarvitset hienoja arvosanoja tullaksesi hyväksytyksi Yalessa.

kuinka monta UC: tä siellä on

Jos olet vielä lukion ensimmäisellä, toisella tai yläasteella, suunnittele osallistua kehittyneisiin luokkiin GPA: n nostamiseksi. Sinun täytyy olla kurinalainen ja työskennellä kovasti kilpaillaksesi muiden Yalen hakijoiden kanssa.

#2: Ässä SAT/ACT

Tarvitset korkeat standardoidut testitulokset päästäkseen Yalessa. Sinun on suunniteltava ottaa SAT/ACT vähintään kaksi tai kolme kertaa. Vaikka sinun pitäisi suorittaa valitsemasi testi niin monta kertaa kuin on tarpeen hyväksyttyjen hakijoiden keskimääräisten SAT/ACT -pisteiden saavuttamiseksi (tai voittamiseksi), muista, että se voi alkaa näyttää hieman epäilyttävältä, jos suoritat testin kuusi tai useampi kerta!

Saat vinkkejä hyvien SAT/ACT -pisteiden saamiseen lue ilmaiset oppaamme :

 • Kuinka saada täydellinen 1600 SAT -pisteet
 • Kuinka saada täydellinen ACT -pisteet
 • 15 SAT -vinkkiä SAT -pisteiden parantamiseen
 • 18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

#3: Kirjoita erinomaisia ​​esseitä

Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia täydentää persoonallisuuttasi Yalen esseilläsi. Sinun pitäisi asettaa sama painoarvo kaikkiin lyhyisiin vastauskysymyksiin, myös niihin, joissa on 35 sanan raja. Jos olet huolissasi siitä, että jokin esseistäsi ei ole tarpeeksi vahva, pyydä toinen mielipide. Jos et ole varma mistä aloittaa hakemuksesi, tutustu täydelliseen oppaaseemme esseen kirjoittamisprosessiin.

#4: Turvallisia mahtavia suosituksia

Yalessa korostetaan paljon opettajien antamia suosituksia, joten varmista, että saat hyviä! Valitse opettajia, jotka todella tuntevat sinut - sellaisia, joiden kanssa olet työskennellyt läheisesti ja nähnyt parhaan työsi. Haluat kirjeitä opettajilta, jotka voivat puhua vahvuuksistasi akateemisten kykyjen lisäksi.

Yhteenveto: Kuinka päästä Yalessa

Yalen pääsy on erittäin vaikeaa, mutta se ei todellakaan ole mahdotonta! Hakemuksesi on oltava uskomattoman kiillotettu, jotta se olisi mahdollisuus.

Varmista, että akateeminen tietueesi on lähes täydellinen, suosituksesi loistavat ja esseesi kiinnostavia, ja olet ehdottomasti kilpailukykyinen muiden hakijoiden kanssa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.